Γιώργο δεν προτιμάνε όλοι οι άντρες τις μικρές. Υπάρχουν και πολλοί (περισσότεροι απ' όσοι νομίζεις) που προτιμούν τις μεγαλύτερες, ειδικά αν μιλάμε για ηλικίες κοντά στα 25. Οπότε φαντάσου τι θα ισχύει για τους μεγαλύτερους. Μη γενικεύεις λοιπόν, επειδή εσένα σου αρέσουν οι 20άρες (που το βρίσκω πολύ λογικό στην ηλικία σου), δεν σημαίνει πως όλοι προτιμούν μια εικοσάρα από μια τριανταπεντάρα. Ειδικά οι μεγαλύτεροι, για τους οποίους επέτρεψέ μου να αμφιβάλλω πόση γνώση της ψυχοσύνθεσής τους μπορεί να έχεις.
Και τέλος πάντων εγώ όσους πενηντάρηδες ξέρω που κυνηγάνε/κυνηγούσαν μικρές, δεν το έκαναν γιατί ήθελαν σοβαρή σχέση με προοπτικές, ούτε ήταν άντρες που θα μπορούσαν εύκολα να έχουν μια τριανταπεντάρα δίπλα τους (διότι, ως γνωστόν, τα μεταξωτά βρακιά θέλουν κι επιδέξιους κώλους αν καταλαβαίνεις τι εννοώ!). Κι όχι δεν υποννοώ τίποτα για τις εικοσάρες, έχουν όλα τα καλά του κόσμου επάνω τους και καλά κάνουν. Αλλά ..άλλα πράγματα θέλει μια εικοσάρα κι άλλα μια τριανταπεντάρα. Κι αλλιώς σε βλέπει μια εικοσάρα στα πενήντα σου κι αλλιώς μια τριανταπεντάρα. Και προφανώς δεν έχουν την ίδια δυσκολία κατάκτησης ή διατήρησης μιας σχέσης, ούτε την ίδια ισοτιμία και ικανότητα διαχείρισης διάφορων καταστάσεων. Οπότε ο καθένας ανάλογα με την υποδομή του και το τι θέλει, διαλέγει και παίρνει ή παίρνει ό,τι μπορεί να πάρει τέλος πάντων και δε κοιτάει πιο ψηλά.
ΥΓ: Πασιφανώς το παραπάνω δεν αποτελεί απόλυτη αλήθεια και υπάρχουν κι εξαιρέσεις, αλλά αυτό δεν αλλάζει το γεγονός πως πρόκειται απλώς ..για εξαιρέσεις που επιβεβαιώνουν τον κανόνα.