Αρχική Δημοσίευση από Vkey:
Θα σταθώ εκεί...Μήπως κάτι στην συμπεριφορά του σε μπερδεύει;Και σε κάνει να έχεις ενδοιασμούς;Χωρίς να έχεις καταλάβει τι;
Δεν ξέρω για σένα αλλά κάθε έρωτας μου στην αρχή είναι ένα μεγάλο μπέρδεμα!

Όσο για το σχόλιο σου είναι πολύ γενικό και στην προκειμένη περίπτωση ίσως λίγο παρελκυστικό: Αν δεν είχε ενδοιασμούς δεν θα ήθελε να ακούσει απόψεις. Επίσης το να μην έχει καταλάβει κάποιος κάτι όταν πρωτογνωρίζει κάποιον άλλον και είναι σε σκέψεις αναφορικά με το αν θα πρέπει να τον πάρει σοβαρά ή όχι είναι παραπάνω από βέβαιο! Ποιός από εμάς μπορεί να υπαινιχθεί ότι γνωρίζοντας κάποιον άνθρωπο και πολύ περισσότερο όταν τον ερωτευθεί, καταλαβαίνει αμέσως τα πάντα γι' αυτόν?
Αρχική Δημοσίευση από Dare-Devil:
Οι διαφορά ανάμεσα σε έμα ζευγάρι πρέπει να είναι το πολύ 5 χρόνια.Έτσι λένε οι ψυχολόγοι.Αυτό γιατί μόνο έτσι θα μπορούν να έχουν σχεδόν τα ίδια θέλω.Για απαράδειγμα μια 20 σε σχεση με ενα 30 εχουν αλλα ενδιαφέροντα.Ο30 να παντευτεί και η 20 δεν το σκεφτεται ακόμη.
Διαφωνώ ότι η επιδίωξη της ευτυχίας περνάει μέσα από κανόνες ταυτόσημους για όλους τους ανθρώπους, όπως επίσης διαφωνώ με όσους πιστεύουν ότι το τι θέλει ή τι δεν θέλει κάποιος είναι θέμα ηλικίας. Είμαι 30 και ποιός σου είπε ότι το πρώτο ζητούμενο είναι να παντρευτώ? Το προσδοκώμενο μου είναι μια "σωστή" (πράγμα εντελώς υποκειμενικό, έτσι κι αλλοιώς) σχέση, που αν θεωρήσω κάποια στιγμή ότι θέλω να είμαι μαζί της "για πάντα" (ξέρω, αυτό το "για πάντα" ακούγεται πολύ "κάπως") και να κάνω οικογένεια, να μπορώ να το κάνω. Είπα όμως "προσδωκόμενο". Εννοείται πως αν ερωτευτώ μιά κοπέλα που βρήκα στον δρόμο μου θα τα φτιάξω μαζί της, χωρίς υποψίες, εξαρτήσεις από κανόνες και "πρέπει". Το τι θα γίνει στην συνέχεια είναι ένα άλλο ζήτημα.
Σχετικά με τα διαφορετικά ενδιαφέροντα, φυσικά και θα έχουμε άλλα ενδιαφέρονται! Αυτό είναι το αλάτι και το πιπέρι μιάς ουσιαστικής σχέσης! Η σύνθεση των ενδιαφερόντων μας θα κάνει ένα πολύ ενδιαφέρον σύνολο, θα μας ανανεώσει και τους δύο, θα μας κάνει καλύτερους και περισσότερο πλήρεις. Αν πάλι με την λέξη "ενδιαφέροντα" υποννοείς τις επιδιώξεις, και πάλι οι επιδιώξεις δύο ανθρώπων δύσκολα είναι ακριβώς οι ίδιες, εύκολα όμως μέσα από μιά σχέση που αξιολογούν και οι δύο πόλοι ενός δεσμού γίνονται "κοινές επιδιώξεις".
Κανείς άνθρωπος, ούτε αυτός που είναι 42 ούτε αυτός που είναι 28 δεν πρέπει να θεωρεί τον εαυτό του συνολικά "κατασταλαγμένο". Ίσως κάποιος μεγαλύτερος να "ξέρει τι θέλει" περισσότερο από κάποιον μικρότερης ηλικίας, αλλά σε κάθε περίπτωση και οι δύο εξελίσσονται με την κάθε ημέρα που περνά. Τα "θέλω" μπορεί να διαφέρουν, αυτό όμως δεν αποκλείει το να συγκλίνουν κάποια στιγμή ή το να γεννήσουν πολύ ενδιαφέρουσες νέες επιδιώξεις μέσα από τον συνδυασμό τους.
Go for it κοπελιά! Όπως όλοι μας, στην πορεία θα δεις αν αξίζει. Τίποτα πραγματικό στην ζωή δεν παρέχεται μαζί με διαβεβαιώσεις και σιγουριά!