Τι εννοω...
Φυσικα και οταν ειμαι με καποια μαζι και περναμε καλα και επικοινωνουμε και υπαρχει παθος κτλ κτλ δεν με ενδιαφερει τοσο η ηλικια...
Ωστοσο αυτο το λεω τωρα στα 24 μου οτι π.χ. δεν θα με ενδιεφερε αν η γυναικα που ειναι μαζι μου(γιατι ο ορος κοπελα δεν ισχυει) αν θα ηταν 35 ή 40.
ΑΛΛΑ,μια 35 αρα η 40αρα η οποια θα φυσαγε κακα τα ψεματα.
Οταν ομως εγω θα γινομουν 35 και αυτη 50+ ή εγω 45 και αυτη 60+ για εμενα το γλυκο θα χαλαγε....
Γιατι η γυναικα σε εκεινες τις ηλικιες οπως και το αντιθετο, η ζωη εχει μπει σε αλλους ρυθμους-πορειες, ενω η δικια μου θα παραμενει σε αλλες...
Ειναι περιεργο ζητημα...
Αλλες φορες λειτουργει μια χαρα το ολο σκηνικο και αλλες φορες ειναι καμμενο απο την αρχη...Ειτε για λογους επικοινωνιας, ειτε τροπου σκεψης κτλ κτλ...
Μιλαω για εμενα παντα οτι ενω πιστευω στο οτι αν υπαρχει αγαπη παθος κτλ κτλ, να μην κολλωνει κανεις πουθενα, αλλα εγω τουλαχιστον θα προτιμουσα μια κοπελα στα χρονια μου περιπου...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stupid bitch
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
actaestfaboula
Νεοφερμένο μέλος

Andrew19
Εκκολαπτόμενο μέλος

Giovanna
Επιφανές μέλος

στα θεωρητικα, θεωρω φυσιολογικη διαφορα αυτη που ειναι μεχρι 5 χρονια..
πρακτικα ομως δεν εχω κανει ποτε σχεση με τετοια διαφορα! (7, 9, 12..)

ολα ειναι μπουρδες. ειναι να μην ερωτευτω!

^^Vampire^^
Πολύ δραστήριο μέλος

Darkly Noon
Νεοφερμένο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Vkey:Θα σταθώ εκεί...Μήπως κάτι στην συμπεριφορά του σε μπερδεύει;Και σε κάνει να έχεις ενδοιασμούς;Χωρίς να έχεις καταλάβει τι;![]()
Δεν ξέρω για σένα αλλά κάθε έρωτας μου στην αρχή είναι ένα μεγάλο μπέρδεμα!

Αρχική Δημοσίευση από Dare-Devil:Οι διαφορά ανάμεσα σε έμα ζευγάρι πρέπει να είναι το πολύ 5 χρόνια.Έτσι λένε οι ψυχολόγοι.Αυτό γιατί μόνο έτσι θα μπορούν να έχουν σχεδόν τα ίδια θέλω.Για απαράδειγμα μια 20 σε σχεση με ενα 30 εχουν αλλα ενδιαφέροντα.Ο30 να παντευτεί και η 20 δεν το σκεφτεται ακόμη.
Διαφωνώ ότι η επιδίωξη της ευτυχίας περνάει μέσα από κανόνες ταυτόσημους για όλους τους ανθρώπους, όπως επίσης διαφωνώ με όσους πιστεύουν ότι το τι θέλει ή τι δεν θέλει κάποιος είναι θέμα ηλικίας. Είμαι 30 και ποιός σου είπε ότι το πρώτο ζητούμενο είναι να παντρευτώ? Το προσδοκώμενο μου είναι μια "σωστή" (πράγμα εντελώς υποκειμενικό, έτσι κι αλλοιώς) σχέση, που αν θεωρήσω κάποια στιγμή ότι θέλω να είμαι μαζί της "για πάντα" (ξέρω, αυτό το "για πάντα" ακούγεται πολύ "κάπως") και να κάνω οικογένεια, να μπορώ να το κάνω. Είπα όμως "προσδωκόμενο". Εννοείται πως αν ερωτευτώ μιά κοπέλα που βρήκα στον δρόμο μου θα τα φτιάξω μαζί της, χωρίς υποψίες, εξαρτήσεις από κανόνες και "πρέπει". Το τι θα γίνει στην συνέχεια είναι ένα άλλο ζήτημα.
Σχετικά με τα διαφορετικά ενδιαφέροντα, φυσικά και θα έχουμε άλλα ενδιαφέρονται! Αυτό είναι το αλάτι και το πιπέρι μιάς ουσιαστικής σχέσης! Η σύνθεση των ενδιαφερόντων μας θα κάνει ένα πολύ ενδιαφέρον σύνολο, θα μας ανανεώσει και τους δύο, θα μας κάνει καλύτερους και περισσότερο πλήρεις. Αν πάλι με την λέξη "ενδιαφέροντα" υποννοείς τις επιδιώξεις, και πάλι οι επιδιώξεις δύο ανθρώπων δύσκολα είναι ακριβώς οι ίδιες, εύκολα όμως μέσα από μιά σχέση που αξιολογούν και οι δύο πόλοι ενός δεσμού γίνονται "κοινές επιδιώξεις".
Κανείς άνθρωπος, ούτε αυτός που είναι 42 ούτε αυτός που είναι 28 δεν πρέπει να θεωρεί τον εαυτό του συνολικά "κατασταλαγμένο". Ίσως κάποιος μεγαλύτερος να "ξέρει τι θέλει" περισσότερο από κάποιον μικρότερης ηλικίας, αλλά σε κάθε περίπτωση και οι δύο εξελίσσονται με την κάθε ημέρα που περνά. Τα "θέλω" μπορεί να διαφέρουν, αυτό όμως δεν αποκλείει το να συγκλίνουν κάποια στιγμή ή το να γεννήσουν πολύ ενδιαφέρουσες νέες επιδιώξεις μέσα από τον συνδυασμό τους.
Go for it κοπελιά! Όπως όλοι μας, στην πορεία θα δεις αν αξίζει. Τίποτα πραγματικό στην ζωή δεν παρέχεται μαζί με διαβεβαιώσεις και σιγουριά!

Vkey
Επιφανές μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Darkly Noon:Δεν ξέρω για σένα αλλά κάθε έρωτας μου στην αρχή είναι ένα μεγάλο μπέρδεμα!Όσο για το σχόλιο σου είναι πολύ γενικό και στην προκειμένη περίπτωση ίσως λίγο παρελκυστικό: Αν δεν είχε ενδοιασμούς δεν θα ήθελε να ακούσει απόψεις. Επίσης το να μην έχει καταλάβει κάποιος κάτι όταν πρωτογνωρίζει κάποιον άλλον και είναι σε σκέψεις αναφορικά με το αν θα πρέπει να τον πάρει σοβαρά ή όχι είναι παραπάνω από βέβαιο! Ποιός από εμάς μπορεί να υπαινιχθεί ότι γνωρίζοντας κάποιον άνθρωπο και πολύ περισσότερο όταν τον ερωτευθεί, καταλαβαίνει αμέσως τα πάντα γι' αυτόν?
Καλά δεν με λυπήθηκες να ψάξω τόσο πίσω να δω που το έλεγα αυτό και γιατί;

arfi-gorgona o
Εκκολαπτόμενο μέλος

ladycat
Δραστήριο μέλος

erodia
Δραστήριο μέλος

Η διαφορά ηλικίας δεν παίζει κανέναν απολύτως ρόλο.
Άλλα είναι τα βασικά "στοιχεία" που πρέπει να μας προβληματίζουν.
Με τον "Γκούφη" μου έχουμε 9 χρόνια διαφορά,αλλά και 19 να είχαμε πάλι μαζί του θα ήθελα να είμαι !
dooo
Διακεκριμένο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από erodia:Με τον "Γκούφη" μου έχουμε 9 χρόνια διαφορά,αλλά και 19 να ήταν πάλι μαζί του θα ήθελα να είμαι !

(μη με λαμβάνεις πολύ στα σοβαρά, δε στέκω και πολύ σωστά

Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος

ΑΑΑ, speaking of +- 2,3 μαι σχέση 23χρονου με 35χρονη πως σας ακούγεται???
erodia
Δραστήριο μέλος

λυπάμαι αλλά θα διαφωνήσω μαζί σου,
όταν συνάντησα τον "Γκούφη", ήμουν 24 και αυτός 33. Ήμουν χωρίς δουλεια, είχα τελειώσει τις σπουδές μου και σκεφτόμουν για μεταπτυχιακό......Αυτός επιχειρηματίας, οικονομικά ανεξάρτητος, αλλά κουβαλούσε και κουβαλάει την ίδια "τρέλα" με μένα.Δεν νομίζω ότι μετράει η ηλικία, αλλά η "επαφή" που έχεις με έναν άνθρωπο.
Και όσο για το τελευταίο παράδειγμα σου....η κολλητή μου είναι 32 και παντρεμένη εδώ και 4 χρόνια με έναν 26άρι, έχουν μια πολύ όμορφη σχέση, τέλεια επικοινωνία και αποκτήσανε στις 4/5/2005 μια πανέμορφη κορούλα!!!!
Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος

δεκτό αυτό που λες... Άλλωστε το είπα και μόνη μου. Σε μένα είδα να μην δουλεύει και πλέον [εδώ και κάποια χρόνια] ο προσανατολισμός μου είναι άλλος (οκ, η παραπάνω έκφραση δεν είναι η βέλτιστη δυαντή αλλά focus on the pointΑρχική Δημοσίευση από erodia:XRZ
λυπάμαι αλλά θα διαφωνήσω μαζί σου,
Και όσο για το τελευταίο παράδειγμα σου....η κολλητή μου είναι 32 και παντρεμένη εδώ και 4 χρόνια με έναν 26άρι, έχουν μια πολύ όμορφη σχέση, τέλεια επικοινωνία και αποκτήσανε στις 4/5/2005 μια πανέμορφη κορούλα!!!!

Το ότι εξαρτάται σε τεράστιο βαθμό από τον χαρακτήρα του άλλου καλά αυτό εννοείται δεν το συζητάμε καν!!
για τη ερώτηση μου, προσωπικά δεν έχω πρόβλημα - άλλο από το γεγονός της μεγάλης διαφοράς που θα ειχα ενστάσεις και με...αναποδη διανομή ηλικιών!- ο αδελφός του καλού μου είναι σε τέτοια σχέση και έχουν πέσει να τον φάνε (εδώ και 1 week που αποκάλυψε σε γνωστούς ότι η κοπέλα είναι 35 και όχι 30 όπως τους είχε πει αρχικά) και απλά αναρωτήθηκα...
Άλλωστε το σημαντικό είναι να είμαστε ευτυχισμένοι... Είτε με +30 ειτε με -30 είτε με 0 χρόνια διαφορά είτε με οτιδήποτε ανάμεσα!

erodia
Δραστήριο μέλος

Η ευτυχία έχει την μεγαλύτερη σημασία....

Klaus
Διάσημο μέλος

Θυμάμαι απάντηση συμμαθήτριας σε έναν κολλητό μου στο λύκειο:Εντάξει μωρέ οραίο παιδί είσαι αλλά δεν έχεις και αμάξι...ΕΛΕΟΣ
Όσο για το θέμα της ωριμότητας στην εποχή μας έχουν αντιστραφεί οι ρόλλοι τα μάλλα!
Προσωπικά στα 50 θα αισθανόμουνα πολύ άσχημα να βγαίνω με 20αρες γιατί προσφέρω εξασφάλιση και δεν ξέρω και εγώ τι άλλο.
Πού θέλω να καταλήξω!!!
Ότι οι διαφορές ηλικίας δεν έχουν κάποιο πρόβλημα,αλλά οι σκοπιμότητες έχουν!!!
Giovanna
Επιφανές μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Metal_Lover:Ο έρωτας χρόνια δεν κοιτά.Παρόλα αυτά θα γίνω γραφικός και θα πω για τις γυναίκες που δεν κοιτάνε την ηλικία μεν αλλά την τσέπη δε.(όχι ότι δεν συμβαίνει και με άντρες αντίστοιχα)
Θυμάμαι απάντηση συμμαθήτριας σε έναν κολλητό μου στο λύκειο:Εντάξει μωρέ οραίο παιδί είσαι αλλά δεν έχεις και αμάξι...ΕΛΕΟΣ
Όσο για το θέμα της ωριμότητας στην εποχή μας έχουν αντιστραφεί οι ρόλλοι τα μάλλα!
Προσωπικά στα 50 θα αισθανόμουνα πολύ άσχημα να βγαίνω με 20αρες γιατί προσφέρω εξασφάλιση και δεν ξέρω και εγώ τι άλλο.
Πού θέλω να καταλήξω!!!
Ότι οι διαφορές ηλικίας δεν έχουν κάποιο πρόβλημα,αλλά οι σκοπιμότητες έχουν!!!
η αληθεια ειναι οτι και αυτα συμβαινουν... απλα στο λυκειο πολλα ακους, νομιζω. τα περισσοτερα κοριτσια θελουν το αγορι τους να εχει τουτου να τις πηγαινει βολτες και τα περισσοτερα αγορια θελουν το κοριτσι τους να ναι ομορφο και με μεγαλο στηθος. νομιζα οτι το ποστ δεν αναφεροταν σε αυτα ομως

princess
Εκκολαπτόμενο μέλος

Προβληματίζομαι για την περίπτωση ενός άνδρα που είναι πολύ μεγαλύτερος από μια κοπέλα ας πούμε μέχρι και 10 χρόνια. Και εντάξει, στις ηλικίες 30 με 40 καταλαβαίνω ότι οι διαφορές εξομαλύνονται και 10 χρόνια δε δημιουργούν μεγάλη διαφορά. Όμως τι γίνεται στην περίπτωση που ο ένας είναι 20 και ο άλλος 30? Όπου ο ένας δηλαδή ακόμα σπουδάζει και πιθανόν να μένει με τους γονείς του, ενώ ο άλλος εργάζεται? Είναι δυνατόν μια τέτοια σχέση να επιβιώσει? Τι πιστεύετε?

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Σημείωση από Γιώργος:
Έγινε μεταφορά μηνύματος από το θέμα:
"Σχέση με διαφορά ηλικίας - Μπορεί να λειτουργήσει;"
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 205 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- ck_chrysiis
- jj!
- Hased Babis
- Joji
- Memetchi
- Scandal
- thenutritionist
- J.Cameron
- GeorgePap2003
- rafaela11
- giannhs2001
- Jack of Spades
- Luludaki
- Reader
- Kate1914
- Advocatus diaboli
- Wonderkid
- Libertus
- A350
- charmander
- fourkaki
- American Economist
- iew
- Paragontas7000
- camil
- Vasiliis
- Ilma
- taketrance
- Ωρορα
- Εριφύλη
- Μήτσος10
- DimitraA.
- Varus
- rorry
- bboys
- dreamer!!
- ayahuasca97
- Fernando_A
- AggelikiGr
- pemo
- vasilis123321
- fmarulezkd
- Giorgkalo
- WanderingSoul98
- S.Giota
- Sosstoss
- iren
- chester20080
- grtt
- tete
- SlimShady
- mhxani tou kima
- kalhkardia
- _pathfinder_
- neraida24
- thequickbrownfox
- Alessandra Eliza
- Fafouta 93
- paolo1
- Erieta29980
- dmav
- Sevasti
- alexd99
- Maria23667
- lugar
- Requiem
- User2350
- touvlo
- PinkButterfly
- Fl0wer
- efiger
- JimmyIT
- Sweet31
- Anonymous girl
- geordimi10
- Ιωάννηςκαρ
- nobody8
- Satan Claus
- Mt73
- Γιώτα Γιαννακού
- Ariana2018
- Fin4
- MarcoReus
- Andreas542
- italian
- Tidus
- Εχέμυθη
- Ole Gunnar Solskjaer
- Nickx
- Freddys
- Phantom_1
- Φωτεινη Τζα.
- Antigonivol
- πεταλουδα001
- Nefeli_
- kogba
- sandana
- Javier7
- McManus
- Λίνα
- Soraya
- Νηματολάγνος
- Cookie_Monster
- billie perrakis
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.