Σχέσεις με διαφορά ηλικίας

Kate1914

Διακεκριμένο μέλος

Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.709 μηνύματα.
επειδή έχει καεί η κάθε μαριγώ, θα πρέπει εμείς να τη σώσουμε;
Είπα εγώ αυτό;
Εγώ απλώς λέω με ό,τι ασχολείσαι, αυτό θα πάρεις. Ούτε είπα να ασχολείται κανείς με την κουτσή Μαρία, ούτε τίποτα. Κοπέλα σωστή μια χαρά μπορείτε να βρείτε, αρκεί να είστε και εσείς σωστοί (και ίσως και στο σωστό μέρος θα έλεγα).

Και επιτέλους, με το να κατηγορείτε (το β πληθυντικό χρησιμοποιείται γενικά για όποιον το κάνει, δεν είναι προσωπικό) συνεχώς τις γυναίκες και να τις τσουβαλιάζετε όλες στην κατηγορία της Ελλεηνίδας δεν καταφέρνετε τίποτα. Απλώς ανυψώνετε το εγώ σας.

Jack of Spades

Περιβόητο μέλος

Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.491 μηνύματα.
Ε μα ρε Τζακ, είναι και λίγο λογικό αυτό.
Οι γυναίκες για τις οποίες μας μιλάς συνέχεια, συνέχεια όμως, ανήκουν συνήθως στην παρακάτω περιγραφή:
"Ασχολούνται με τα σόσιαλ όλη μέρα, μόνο φτιάχνονται, είναι τα εξάρια που το παίζουν δεκάρια και τους φτύνουν όλους, ό,τι κάνουν το κάνουν για να τραβήξουν το ανδρικό ενδιαφέρον", σύμφωνα με τα λεγόμενά σου.
Ε άρα τι ακριβώς περιμένεις;
Προφανώς και δεν ασχολούμαι σαν άντρας μ' αυτές, αυτές είναι χειρότερες κι απ' τα σαχλοκούδουνα εννιαροδέκαρα που ονειρεύονται να γίνουν Τούνες!:rolleyes:
Δεν έχει άδικο. Οι άλλες που κρύβονται; κάτω από το κρεβάτι; πίσω από την πόρτα; Ο άνθρωπος μιλάει για το μέσο παράδειγμα που υπάρχει στα κοινωνικά δίκτυα. Φτιάξε ανδρικό προφίλ για να δεις τι παίζει με τα γυναίκεια προφίλ.
Οι «άλλες», αυτές δηλαδή που ενώ είναι όμορφες νέες κ.λπ. δεν έχουν επαφή με social, σπάνια ξενυχτάνε, σπάνια βγαίνουν έξω περιποιημένες κ.ο.κ. είναι ως επί το πλείστον κάτι ντουγανάκια (συνήθως με upbringing στην Ελληνική επαρχία) που καταλήγουν ν' «ανακαλύπτουν» όλα αυτά τα πράγματα πολύ αργότερα, συνήθως κάπου γύρω στα 30...κι αλίμονο σ' όποιον είναι μαζί τους τότε!
Είπα εγώ αυτό;
Εγώ απλώς λέω με ό,τι ασχολείσαι, αυτό θα πάρεις. Ούτε είπα να ασχολείται κανείς με την κουτσή Μαρία, ούτε τίποτα. Κοπέλα σωστή μια χαρά μπορείτε να βρείτε, αρκεί να είστε και εσείς σωστοί (και ίσως και στο σωστό μέρος θα έλεγα).
Αυτό από μόνο του δε μου λέει απολύτως τίποτα...τι πάει να πει «σωστή»;

Τελευταία επεξεργασία:

Guest 881237

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Sorry που θα στο χαλάσω αλλά με τα εργασιακά κ.λπ. δεδομένα του σήμερα (όχι μόνο τα Ελληνικά αλλά γενικότερα) το 95%+ των γυναικών στα 30+ που δεν έχουν λεφτά ή/και έτοιμη στρωμένη επιχείρηση απ' το σπίτι απλά σκοτώνονται στη δουλειά για να επιβιώνουν μ' ένα μισθό της πλάκας (που ειδικά στη χώρα μας στις περισσότερες περιπτώσεις δε φτάνει ούτε για να ζήσει μόνη της μ' ένα έστω μικρό ενοίκιο), οπότε το να γίνει μια γυναίκα «housewife» το λες και upgrade!;)
Εσυ σε άλλο ποστ έλεγες, απ' ότι θυμάμαι, ότι μια σωστή γυναίκα δεν δέχεται κάποιον να την κερνάει κ να της τα προσφέρει όλα ενώ τώρα υποστηρίζεις το να μην έχει καν δικά της χρήματα και να συντηρείται από τον άντρα της.

Δεν καταλαβαίνω καταρχάς γιατί πρέπει να είναι "στρωμένη επιχείρηση από το σπίτι" μόνη της δεν μπορεί να ξεκινήσει ;

Και το βασικότερο: μπορεί να χωρίσουν , να συμβεί το οτιδήποτε... Τι θα κάνει λοιπόν 30+ ή 40+ χωρίς εργασιακή εμπειρία; Θα πάει να βρει άλλον για να την ζει; Όλες οι γυναίκες (και όλοι οι άνθρωποι) πρέπει να στηρίζονται στον εαυτό τους. Δεν λέω να δουλεύει απαραίτητα κάπου full time γιατί είναι όντως πολύ δύσκολο ταυτόχρονα με οικογένεια... Αλλά να βρει έναν τρόπο ώστε να έχει ένα εισόδημα...

Jack of Spades

Περιβόητο μέλος

Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.491 μηνύματα.
Εσυ σε άλλο ποστ έλεγες, απ' ότι θυμάμαι, ότι μια σωστή γυναίκα δεν δέχεται κάποιον να την κερνάει κ να της τα προσφέρει όλα ενώ τώρα υποστηρίζεις το να μην έχει καν δικά της χρήματα και να συντηρείται από τον άντρα της.
Άλλο μια τυχάρπαστη με την οποία είσαι στη φάση της γνωριμίας και των ραντεβού, άλλο η γκόμενα κι άλλο η σύζυγος...πιστεύω ν' αντιλαμβάνεσαι τις διαφορές!

Επίσης:
Όσες νοικοκυρές ξέρω περνάνε ζωή και κότα, άλλωστε η μέση νοικοκυρά το 2024 δεν έχει καμία σχέση με την αντίστοιχη του 1980 και του 1990, οι δουλειές του σπιτιού έχουν ελαχιστοποιηθεί (πλυντήρια πιάτων, ρομποτικές σκούπες κ.λπ.), μπορεί να κάνει ένα σωρό πράγματα για να περάσει ευχάριστα τη μέρα της κι έχει κι αρκετές δυνατότητες να βγάλει και δικά της χρήματα εργαζόμενη από το σπίτι κάποιες ώρες την εβδομάδα...
Εντάξει είμαστε;:rolleyes:
Πάμε παρακάτω...
Δεν καταλαβαίνω καταρχάς γιατί πρέπει να είναι "στρωμένη επιχείρηση από το σπίτι" μόνη της δεν μπορεί να ξεκινήσει ;
Πόσες γυναίκες σε σχέση με το σύνολο του γυναικείου εργατικού δυναμικού της χώρας ξεκίνησαν δική τους επιχείρηση από το μηδέν και κατέληξαν εύπορες business women;
Και το βασικότερο: μπορεί να χωρίσουν , να συμβεί το οτιδήποτε... Τι θα κάνει λοιπόν 30+ ή 40+ χωρίς εργασιακή εμπειρία;
Η απάντηση για την πλειοψηφία των περιπτώσεων είναι «θα βρει μια σκατοδουλειά σαν αυτή που είχε πριν κάτσει στο σπίτι» (εφόσον αυτά που θα πάρει απ' το σύζυγο δεν φτάσουν)...

Guest 881237

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Πόσες γυναίκες σε σχέση με το σύνολο του γυναικείου εργατικού δυναμικού της χώρας ξεκίνησαν δική τους επιχείρηση από το μηδέν και κατέληξαν εύπορες business women;
Όχι πολλές γιατί δεν θέλουν να ρισκάρουν (αυτή είναι μια άλλη συζήτηση και δεν αφορά μόνο τις γυναίκες)

Εντάξει είμαστε;:rolleyes:
Πάμε παρακάτω...
Τώρα το είδα , σε αυτό συμφωνώ .
Άλλο μια τυχάρπαστη με την οποία είσαι στη φάση της γνωριμίας και των ραντεβού, άλλο η γκόμενα κι άλλο η σύζυγος...πιστεύω ν' αντιλαμβάνεσαι τη διαφορά!
Ναι .
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Θα πάει να βρει άλλον για να την ζει;
Εν τω μεταξύ αυτό συμβαίνει συχνά και είναι ο,τι χειρότερο ειδικά όταν υπάρχουν παιδιά στην μέση που δεν φταίνε κ σε τίποτα

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.197 μηνύματα.
Οι «άλλες», αυτές δηλαδή που ενώ είναι όμορφες νέες κ.λπ. δεν έχουν επαφή με social, σπάνια ξενυχτάνε, σπάνια βγαίνουν έξω περιποιημένες κ.ο.κ. είναι ως επί το πλείστον κάτι ντουγανάκια (συνήθως με upbringing στην Ελληνική επαρχία) που καταλήγουν ν' «ανακαλύπτουν» όλα αυτά τα πράγματα πολύ αργότερα, συνήθως κάπου γύρω στα 30...κι αλίμονο σ' όποιον είναι μαζί τους τότε!
Fuck me. Αυτο το σχολιο πρέπει να το διαβασει ο 32χρονος εαυτός μου πίσω στο 2015 για να μη δαγκώσει τη σφαίρα.

Επρεπε να χα επιλέξει τη στρουμπουλή μανάβισσα ενα δυο χρονια μετα να τελειωνει το δράμα. Κι ήτανε καλό κοράσιο, με βυζάρες αντανακλάσεις του χαρακτήρα υπέροχες.

Jack of Spades

Περιβόητο μέλος

Fuck me. Αυτο το σχολιο πρέπει να το διαβασει ο 32χρονος εαυτός μου πίσω στο 2015 για να μη δαγκώσει τη σφαίρα.
Δεν ξέρω πως θα σου φανεί αυτό, αλλά μεταξύ μας αυτούς που πάνε και μπλέκουν με τέτοιες όταν έρχεται το πλήρωμα του χρόνου και τρώνε το σκατό όχι απλά δεν τους λυπάμαι αλλά θα τους ρίξω και κανένα «καλά να πάθεις μ@λάκα» έτσι κι ακούσω το παραμικρό «κλαψ» απ' το ρημάδι τους!

Άει και γ@μήσου στο φινάλε που καπάρωσες το άβγαλτο βλαχάκι ξέρω 'γω από φοιτήτρια και νόμισες ότι έπιασες τον παπά απ' τα @@ γιατί αυτή ως ντουβάρι που ήταν έμενε μαζί σου απλά και μόνο π.χ. γιατί ήσουν ο πρώτος μ@λάκας που πήγε και της μίλησε και γιατί «δεν ήταν σωστό» να σε παρατήσει μέχρι πρότινος κι όλα τα σχετικά...εμείς τι κάνουμε δηλαδή και τις αποφεύγουμε όλες αυτές, καρούμπαλα ισιώνουμε;:rolleyes:

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.197 μηνύματα.
Δεν ξέρω πως θα σου φανεί αυτό, αλλά μεταξύ μας αυτούς που πάνε και μπλέκουν με τέτοιες όταν έρχεται το πλήρωμα του χρόνου και τρώνε το σκατό όχι απλά δεν τους λυπάμαι αλλά θα τους ρίξω και κανένα «καλά να πάθεις μ@λάκα» έτσι κι ακούσω το παραμικρό «κλαψ» απ' το ρημάδι τους!

Άει και γ@μήσου στο φινάλε που καπάρωσες το άβγαλτο βλαχάκι ξέρω 'γω από φοιτήτρια και νόμισες ότι έπιασες τον παπά απ' τα @@ γιατί αυτή ως ντουβάρι που ήταν έμενε μαζί σου απλά και μόνο π.χ. γιατί ήσουν ο πρώτος μ@λάκας που πήγε και της μίλησε και γιατί «δεν ήταν σωστό» να σε παρατήσει μέχρι πρότινος κι όλα τα σχετικά...εμείς τι κάνουμε δηλαδή και τις αποφεύγουμε όλες αυτές, καρούμπαλα ισιώνουμε;:rolleyes:
Παντρεμένη την γνώρισα στα 35 της ρε τυπε.

Ειναι ακόμα χειρότερο. :bleh:

Jack of Spades

Περιβόητο μέλος

Παντρεμένη την γνώρισα στα 35 της ρε τυπε.

Ειναι ακόμα χειρότερο. :bleh:
Ακόμη χειρότερα δηλαδή, δεν ήσουν ο προηγούμενος (εκείνος τουλάχιστον πρόλαβε και τον έδεσε καλά το γαϊδαράκο του για κάποια χρονάκια), ήσουν ο επόμενος!:P

Πάντως ναι αυτές κάπου εκεί «ξυπνάνε» και τη γυρίζουν τη μπιφτέκα, από λίγο μετά τα 30 έως λίγο πριν τα 40...

Γενικότερα ρε σεις, ΜΑΚΡΙΑ από γυναίκες όμορφες μεν, χαμηλοβλεπούσες σιγανοπαπαδιές κ.λπ. δε...δε θες τη γυναικάρα που στο κεφάλι έχει άχυρα και για Χ, Υ λόγους (προβληματικό upbringing, κοινωνικά κόμπλεξ, θέματα αυτοεκτίμησης κ.α.) αγνοεί ή κάνει πως αγνοεί τα κοινωνικά κ.λπ. δεδομένα, θες τη γυναικάρα που το μυαλό της κόβει είναι 100% μέσα στα πράγματα και μπορεί ανά πάσα στιγμή εφόσον το θέλει να εκμεταλλευτεί την εμφάνισή της ΑΛΛΑ επιλέγει συνειδητά τον άλλο δρόμο!

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ακόμη χειρότερα δηλαδή, δεν ήσουν ο προηγούμενος (εκείνος τουλάχιστον πρόλαβε και τον έδεσε καλά το γαϊδαράκο του για κάποια χρονάκια), ήσουν ο επόμενος!:P

Πάντως ναι αυτές κάπου εκεί «ξυπνάνε» και τη γυρίζουν τη μπιφτέκα, από λίγο μετά τα 30 έως λίγο πριν τα 40...

Γενικότερα ρε σεις, ΜΑΚΡΙΑ από γυναίκες όμορφες μεν, χαμηλοβλεπούσες σιγανοπαπαδιές κ.λπ. δε...δε θες τη γυναικάρα που στο κεφάλι έχει άχυρα και για Χ, Υ λόγους (προβληματικό upbringing, κοινωνικά κόμπλεξ, θέματα αυτοεκτίμησης κ.α.) αγνοεί ή κάνει πως αγνοεί τα κοινωνικά κ.λπ. δεδομένα, θες τη γυναικάρα που το μυαλό της κόβει είναι 100% μέσα στα πράγματα και μπορεί ανά πάσα στιγμή εφόσον το θέλει να εκμεταλλευτεί την εμφάνισή της ΑΛΛΑ επιλέγει συνειδητά τον άλλο δρόμο!
Αν ειχανε ταμπέλα εις κούτελον οι ανθρώποι θα τους επαραγγέλναμε με Χ χρόνια εγγύηση.

Jack of Spades

Περιβόητο μέλος

Αν ειχανε ταμπέλα εις κούτελον οι ανθρώποι θα τους επαραγγέλναμε με Χ χρόνια εγγύηση.
Με το συμπάθειο φίλε, οι γυναίκες στις οποίες αναφέρομαι μια χαρά «ταμπέλα» έχουν η οποία γράφει «κοίτα τι εύκολη κι απλή που είμαι, το μόνο που θέλω από σένα είναι να είσαι καλούλης μαζί μου (όπου «καλούλης» βάλε ό,τι σου πει πως θέλει: σεξ, αγκαλίτσες, γλυκόλογα, οτιδήποτε) κι εγώ θα σου είμαι πιστή κι αφοσιωμένη για πάντα...γιατί έτσι»!;)

Όποιος καταλαβαίνει ότι τη γυναίκα και στο μπουκάλι να την κλείσεις κινδυνεύεις να την πάθεις απ' το φελλό τη βλέπει την ταμπέλα και πάει να βρέξει κώλο για να φάει ψάρι (γιατί ξέρει ότι χωρίς να βρέξει κώλο θα φάει κατιμά), όποιος (κάνει ότι) δεν το καταλαβαίνει γλυκαίνεται επαναπαύεται και στο τέλος τρώει την κατραπακιά κι αναρωτιέται πως κι από που του προέκυψε!:rolleyes:

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Με το συμπάθειο φίλε, οι γυναίκες στις οποίες αναφέρομαι μια χαρά «ταμπέλα» έχουν η οποία γράφει «κοίτα τι εύκολη κι απλή που είμαι, το μόνο που θέλω από σένα είναι να είσαι καλούλης μαζί μου (όπου «καλούλης» βάλε ό,τι σου πει πως θέλει: σεξ, αγκαλίτσες, γλυκόλογα, οτιδήποτε) κι εγώ θα σου είμαι πιστή κι αφοσιωμένη για πάντα...γιατί έτσι»!;)

Όποιος καταλαβαίνει ότι τη γυναίκα και στο μπουκάλι να την κλείσεις κινδυνεύεις να την πάθεις απ' το φελλό τη βλέπει την ταμπέλα και πάει να βρέξει κώλο για να φάει ψάρι (γιατί ξέρει ότι χωρίς να βρέξει κώλο θα φάει κατιμά), όποιος (κάνει ότι) δεν το καταλαβαίνει γλυκαίνεται επαναπαύεται και στο τέλος τρώει την κατραπακιά κι αναρωτιέται πως κι από που του προέκυψε!:rolleyes:
Ωραία, βλέπεις τόση ώρα ότι είμαι λακωνικός. Να σου απαντήσω μόλις βγω από την τουαλέτα ώστε να μπορέσεις να με δείρεις με την ησυχία σου και να μου διδάξεις το σοφό φως της θείας χάρης του έρωτα, γιατί τώρα είμαι με το σκατό στον κώλο και κωλύομαι να καταλάβω;

Ευχαριστώ.

Jack of Spades

Περιβόητο μέλος

Ωραία, βλέπεις τόση ώρα ότι είμαι λακωνικός. Να σου απαντήσω μόλις βγω από την τουαλέτα ώστε να μπορέσεις να με δείρεις με την ησυχία σου και να μου διδάξεις το σοφό φως της θείας χάρης του έρωτα, γιατί τώρα είμαι με το σκατό στον κώλο και κωλύομαι να καταλάβω;

Ευχαριστώ.
Take your time!:lol:

Paragontas7000

Περιβόητο μέλος

Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 5.434 μηνύματα.
Προσωπικά έχω πολύ καιρό να γνωρίσω γυναίκα 18 με 25 που ν' ασχολείται σοβαρά με τις δουλειές του σπιτιού, να είναι το σπίτι της (ή το δωμάτιό της) στην τρίχα ανά πάσα στιγμή κ.λπ.
eγω μενω σε 35 τ.μ σπιτι (φοιτητοσπιτο) , καθαριζω 1-2 φορες την εβδομαδαι και ειναι πενα σχεδον παντα. Δεν ειναι πυρηνικη φυσικη.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Δεν έχει άδικο. Οι άλλες που κρύβονται; κάτω από το κρεβάτι; πίσω από την πόρτα; Ο άνθρωπος μιλάει για το μέσο παράδειγμα που υπάρχει στα κοινωνικά δίκτυα. Φτιάξε ανδρικό προφίλ για να δεις τι παίζει με τα γυναίκεια προφίλ.

# Μαριγώ, 45 ετών
ιμαι ιλικρινής, θελο την αλήθια από Σένα
μη με κρίνεις
κατάσταση: -

από κάτι τέτοια πώς μετά να πάρουμε στα σοβαρά την όλη κατάσταση; :crazy: επειδή έχει καεί η κάθε μαριγώ, θα πρέπει εμείς να τη σώσουμε;
κλεισε το τιντερ μωρε

Valder

Τιμώμενο Μέλος

eγω μενω σε 35 τ.μ σπιτι (φοιτητοσπιτο) , καθαριζω 1-2 φορες την εβδομαδαι και ειναι πενα σχεδον παντα. Δεν ειναι πυρηνικη φυσικη.
Εγω ξέρω ένα πράγμα και θα το πω κι ας πέσει κάτω κι ας με πουνε πατριάρχη και τ αρχιδια μου γραβάτα.

Εχω παει με πολλές. Κι όταν λέμε πολλές, δεν ειμαι ντεβιλ να κορδώνομαι, απλά κρατα το πολλές.

Το 90% απλά γαμιούνται. Απο 18 μεχρι 58.

Ζήτημα ειναι μια δυο να έχουν βάλει σκουπα.

Βλεπω την άλλη να το χει κάνει γυαλί και ειμαι σε φάση "μα τι κάνεις, γιατι κουράζεσαι, ειναι δικό μου θέμα" και να σου απαντάει "μα θέλω να σε περιποιηθώ να ειναι καθαρό".

Χέσε τον μαμαδισμό, χέσε αυτο που σκέφτονται άλλοι άντρες "α ωραια βρηκαμε ανθρωπο να μας κανει τα πάντα". Μη το βλέπεις απο πλευράς υπηρετικότητας. Δεν ειμαι καν τετοιος και δεν το βλέπω ποτέ έτσι.

Δες το απο πλευρά οτι η άλλη σε γουσταρει τόσο που κατέβασε τον εγωισμό της, όποια φεμινιστικά τυχόν ένστικτα, έβαλε το νοιάξιμο για σένα ως άνθρωπο και ταίρι πάνω απ ολα και σε περιποιηθηκε με αγάπη. Αγάπη ή έστω κι απο συμφέρον να φανεί περιποιητική για να σε κερδίσει ακόμα κι ετσι απο συμφέρον να ειναι, κάνει αγώνα για την επιβράβευσή σου, αρα της εισαι σημαντικος με τον ενα η τον άλλο τρόπο.

Κάντο εσυ κυρία μου, κι ας μη το εκμεταλλευτω εγω ποτέ εις βάρος σου. Αλλά κάντο να δω τι άνθρωπο έχω.

Το 90% απλά τα ανοίγουν. Και παρεξηγηθείτε όσο θέλετε οι προοδευτικοί/ες.

Κι έχεις άλλες "φεμινιστριες" να σου λένε "δε βαζω σκουπα, εχω αλλεργία στη σκονη" αλλα γενικη στο δικό της σπίτι εκανε καθε βδομάδα.

10% θα σε σκουπίσει στα γεράματά σου οταν τη μια επειγουσα φορά δε θα μπορείς να πάρεις τα πόδια σου.

Αυτο το 10% ειναι για σπίτι. Κι ας μην ξανασκουπίσεις για 5 φορές, οι άλλες 4 ας ειναι δικές μου μες το μηνα. Αυτη την μια τη φορά, να δω τον άνθρωπο. ΝΑ ΔΩ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ.-

Τελεία και παύλα και πρόταση και παράγραφος και τόμος και γειά σας.

rafaela11

Περιβόητο μέλος

Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.117 μηνύματα.
Εγω ξέρω ένα πράγμα και θα το πω κι ας πέσει κάτω κι ας με πουνε πατριάρχη και τ αρχιδια μου γραβάτα.

Εχω παει με πολλές. Κι όταν λέμε πολλές, δεν ειμαι ντεβιλ να κορδώνομαι, απλά κρατα το πολλές.

Το 90% απλά γαμιούνται. Απο 18 μεχρι 58.

Ζήτημα ειναι μια δυο να έχουν βάλει σκουπα.

Βλεπω την άλλη να το χει κάνει γυαλί και ειμαι σε φάση "μα τι κάνεις, γιατι κουράζεσαι, ειναι δικό μου θέμα" και να σου απαντάει "μα θέλω να σε περιποιηθώ να ειναι καθαρό".

Χέσε τον μαμαδισμό, χέσε αυτο που σκέφτονται άλλοι άντρες "α ωραια βρηκαμε ανθρωπο να μας κανει τα πάντα". Μη το βλέπεις απο πλευράς υπηρετικότητας. Δεν ειμαι καν τετοιος και δεν το βλέπω ποτέ έτσι.

Δες το απο πλευρά οτι η άλλη σε γουσταρει τόσο που κατέβασε τον εγωισμό της, όποια φεμινιστικά τυχόν ένστικτα, έβαλε το νοιάξιμο για σένα ως άνθρωπο και ταίρι πάνω απ ολα και σε περιποιηθηκε με αγάπη. Αγάπη ή έστω κι απο συμφέρον να φανεί περιποιητική για να σε κερδίσει ακόμα κι ετσι απο συμφέρον να ειναι, κάνει αγώνα για την επιβράβευσή σου, αρα της εισαι σημαντικος με τον ενα η τον άλλο τρόπο.

Κάντο εσυ κυρία μου, κι ας μη το εκμεταλλευτω εγω ποτέ εις βάρος σου. Αλλά κάντο να δω τι άνθρωπο έχω.

Το 90% απλά τα ανοίγουν. Και παρεξηγηθείτε όσο θέλετε οι προοδευτικοί/ες.

Κι έχεις άλλες "φεμινιστριες" να σου λένε "δε βαζω σκουπα, εχω αλλεργία στη σκονη" αλλα γενικη στο δικό της σπίτι εκανε καθε βδομάδα.

10% θα σε σκουπίσει στα γεράματά σου οταν τη μια επειγουσα φορά δε θα μπορείς να πάρεις τα πόδια σου.

Αυτο το 10% ειναι για σπίτι. Κι ας μην ξανασκουπίσεις για 5 φορές, οι άλλες 4 ας ειναι δικές μου μες το μηνα. Αυτη την μια τη φορά, να δω τον άνθρωπο. ΝΑ ΔΩ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ.-

Τελεία και παύλα και πρόταση και παράγραφος και τόμος και γειά σας.
Συμφωνώ ΑΠΟΛΥΤΑ

δεν ξέρω για τα ποσοστά, αλλά στο τι εστι σωστό, έτσι στεριώνεις με άνθρωπο

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Συμφωνώ ΑΠΟΛΥΤΑ

δεν ξέρω για τα ποσοστά, αλλά στο τι εστι σωστό, έτσι στεριώνεις με άνθρωπο
Χοντρικά τα ποσοστά, τίποτα δεν ειναι απόλυτο. Υπάρχει πολύ καλός κόσμος στις γυναικες εκει έξω, απλά ειναι σιωπηλά φαναράκια. Οι άλλες οι κατσαρόλες ειναι που κανουν το θόρυβο.

rafaela11

Περιβόητο μέλος

Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.117 μηνύματα.
Χοντρικά τα ποσοστά, τίποτα δεν ειναι απόλυτο. Υπάρχει πολύ καλός κόσμος στις γυναικες εκει έξω, απλά ειναι σιωπηλά φαναράκια. Οι άλλες οι κατσαρόλες ειναι που κανουν το θόρυβο.
Πριν μείνουμε μαζί με τη σχέση μου και νοικιάσουμε μαζί, που πήγαινα στο τότε δικό του σπίτι στον κόβιντ, μετά από λίγο καιρό που πήρα θάρρος του το έκανα 120 τμ σπίτι ΓΥΑΛΙ

Βέβαια εγώ είμαι και ψυχαναγκαστική με το καθαρό σπίτι και να μυρίζει ωραία κτλ κτλ

όμως αν ήθελα, άνετα έλεγα, στα τέτοια μου πάω τρώω κοιμάμαι και φεύγω.

έτσι πρέπει παιδιά, αλληλοφροντιδα! Και εκείνος για αγόρι ειδικά δεν έχω να πω καθάριζε όσο μπορούσε, αλλά έτσι αγαπάς και σέβεσαι τον άνθρωπο σου

σε γαστρεντερίτιδα τα έκανε όλα μ@νι καπέλο, τι έπρεπε να πω ΙΟΥ ΜΥΡΙΖΕΙ ΣΚΑΤΑ

😂

αηδίασα, καθάρισα κι πήγαμε παρακάτω

που τέτοια να βρεις εύκολα; δυστυχώς οι περισσότεροι καλοπέραση ταξιδάκια και να χαμέ να λέγαμε

έχει πολύ σωστά κορίτσια και αγόρια αλλά μας έχει φάει η εικονική πραγματικότητα

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Πριν μείνουμε μαζί με τη σχέση μου και νοικιάσουμε μαζί, που πήγαινα στο τότε δικό του σπίτι στον κόβιντ, μετά από λίγο καιρό που πήρα θάρρος του το έκανα 120 τμ σπίτι ΓΥΑΛΙ

Βέβαια εγώ είμαι και ψυχαναγκαστική με το καθαρό σπίτι και να μυρίζει ωραία κτλ κτλ

όμως αν ήθελα, άνετα έλεγα, στα τέτοια μου πάω τρώω κοιμάμαι και φεύγω.

έτσι πρέπει παιδιά, αλληλοφροντιδα! Και εκείνος για αγόρι ειδικά δεν έχω να πω καθάριζε όσο μπορούσε, αλλά έτσι αγαπάς και σέβεσαι τον άνθρωπο σου

σε γαστρεντερίτιδα τα έκανε όλα μ@νι καπέλο, τι έπρεπε να πω ΙΟΥ ΜΥΡΙΖΕΙ ΣΚΑΤΑ

😂

αηδίασα, καθάρισα κι πήγαμε παρακάτω

που τέτοια να βρεις εύκολα; δυστυχώς οι περισσότεροι καλοπέραση ταξιδάκια και να χαμέ να λέγαμε

έχει πολύ σωστά κορίτσια και αγόρια αλλά μας έχει φάει η εικονική πραγματικότητα
Ναι γιατι αν εγω μαγειρέψω ή πλυνω τα πιατα όσο αυτη καθαρίζει, θα μας πέσει ο κώλος ρε ραφαέλα. Εγω θα είμαι "γλαρέντζα" ή ο "κύριος της κυρίας" ενω εκεινη θα ειναι "δούλα του πατριάρχη".

Σκαλώσαμε στο Εγω και στις ταμπέλες και στον αυτοπροσδιορισμο και ξεχάσαμε να είμαστε άνθρωποι.

Τέλος αυτά. Να τα ξεχάσουν. Υπάρχει αντίσταση πλέον. Ξυπνάμε, πάλι. Βράζει το πράγμα και βράζει πολύ, δεν τα φυλάμε τα λόγια μας ουτε τα μετράμε πια.

Αμα ειναι παρτάκι ο άλλος/η, θα πέφτει calling out.

Jack of Spades

Περιβόητο μέλος

Ωραίος!
Δυστυχώς για τα περισσότερα νέα κορίτσια του σήμερα και το πιο απλό πράγμα πυρηνική φυσική είναι!
κλεισε το τιντερ μωρε
Οκ είπαμε σαπίλα το Tinder αδιέξοδο γιατί οι γκόμενες ντρέπονται να πουν ότι γνώρισαν τον άντρα τους εκεί κ.λπ. αλλά σαν πόσο καλύτερα νομίζεις πως είναι τα πράγματα έξω;:rolleyes:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια