Θ' αναφέρω τη δική μου εμπειρία απ' το Tinder το μικρό διάστημα που ασχολήθηκα «σοβαρά» και βγήκα κάποια ραντεβού (και μάλιστα από τη «θέση» του άντρα
που λόγω εμφάνισης κ.λπ. μου 'ρχονταν τα likes αβέρτα) για να το πιάσουν κι όσοι/όσες ακόμη δεν αντιλαμβάνονται τα περί «ντροπής»:
Κατέληξα
να βγω ραντεβού με 10 γυναίκες...όλες κούκλες, νεαρές (29 η μεγαλύτερη), διαλεγμένες (όσο πιο προσεκτικά γινόταν ως το ραντεβού) κ.λπ. απ' αυτές λοιπόν
οι 8 για Χ, Υ διαφορετικούς λόγους δε μου έκαναν κούκου, παρ' όλα αυτά δεν πέρασα άσχημα (κι απ' ότι κατάλαβα κι απ' την επικοινωνία που ακολούθησε, ούτε αυτές) κι ήμουν σε φάση ας κρατήσουμε μια επαφή βρε αδερφέ, άνθρωποι είμαστε ποτέ δεν ξέρεις, μπορεί να έχουν καλύτερη τύχη και να 'ναι πιο συμβατές με κάποιον φίλο μου ή εγώ με κάποια φίλη τους κ.λπ.
Ε μάντεψε, ΚΑΜΙΑ απ' αυτές τις 8 δεν ήθελε να κρατήσει φιλική επαφή, να γνωριστούν οι παρέες μας και τα σχετικά...τι κάνει λοιπόν νιάου νιάου στα κεραμίδια;
Και μάντεψε και το άλλο, οι άλλες 2 με τις οποίες εξακολουθώ να έχω πάρε δώσε (με τη μια σε φιλικό επίπεδο και με την άλλη ένα νταραβέρι) δεν είναι Ελληνίδες και δε ζουν μόνιμα εδώ!