Guest 881237
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

28-10-24

01:59
Σοβαρά τώρα ? Αυτό δεν ισχύει ούτε στο ελάχιστο ... Οι γυναίκες κρίνονται κατα κύριο λόγο για την εξωτερική τους εμφάνιση από πάντα... Ένας άντρας αν δεν του αρέσει μια κοπέλα εμφανισιακά δεν θα κάνει τίποτα μαζί της εκτός κι αν πια είναι ακραία απελπισμένος...οι άντρες έχουν ξεφύγει κι έχουν υπερβολικά υψηλά στάνταρ για μια γυναίκα, να έχει υπέροχο πρόσωπο μεγάλα χείλη μικρή μύτη αμυγδαλωτα μάτια, να έχει φυσικά καμπύλες αλλά ΜΟΝΟ σε ορισμένα σημεία να είναι γυμνασμενη αλλά όχι πολύ ... Αλλιώς είναι πλαδαρή.Μια γυναίκα δεν κρίνει κάποιον μόνο από την εικόνα , κοιτάει κι άλλα πράγματα...Ααααα και μια που μίλησα και για «αντιμετώπιση κοινωνίας γυναίκας VS άντρα» πιο πάνω, για να κάνουμε κι ένα σχόλιο για το ότι μια γυναίκα κάλλιστα θεωρείται ελκυστική ούσα παντελώς αγύμναστη (και υπέρβαρη ενδεχομένως), ενώ ο άντρας αν δεν πλακώνεται στα γυμναστήρια και δεν είναι φέτες είναι για φτύσιμο!![]()
Jack of Spades
Διακεκριμένο μέλος
Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.511 μηνύματα.

28-10-24

01:59
Χαίρω πολύ ρε συ κι εγώ πριν κάτι μήνες με γυναίκα πόσα χρόνια μεγαλύτερη πήγα αλλά μέχρι εκεί, άλλο το πήδημα κι άλλο σοβαρές σχέσεις οικογένειες κ.λπ. αυτά εννοείται ότι θα πας να τα κάνεις με μικρότερη (εφόσον «σε παίρνει» προφανώς)...Α οχι εγω τις τιμάω τις μεγαλοκυρίες στην ηλικια μου και παραπάνω.
Όλα τα γλυκά είναι νόστιμα.![]()
Παραβλέπεις τ' ότι κατά κανόνα η γυναίκα «σπάει» εντονότερα και γρηγορότερα σε σχέση με τον άντρα με την πάροδο του χρόνου, οπότε αυτός για τον οποίο σήμερα μπορεί να φαίνεσαι «πολύ μικρή» σε 10 χρόνια μπορεί κάλλιστα να έρθει στα μέτρα σου...Ποπο κακο που σε βρήκε!!! Μακριά!!!!!!!! Λες και ο 40ρης+ που λέγατε πριν δεν θα ήταν σαν θείος μπροστά μου που είμαι 21 κ μικρό δείχνω κι άλλο .... Double standards
Σοβαρότατα, μη μπερδεύεις ό,τι να 'ναι στην κουβέντα, μιλάω πολύ συγκεκριμένα, μια γυναίκα μπορεί να είναι στο 99% των περιπτώσεων ελκυστική απλά ούσα αδύνατη χωρίς κοιλιά κ.λπ. ένας άντρας σε αντίστοιχη φυσική κατάσταση ΔΕΝ είναι ελκυστικός με βάση τα πρότυπα ομορφιάς της σημερινής κοινωνίας, πρέπει να δουλέψει πολύ περισσότερο για να γίνει...Σοβαρά τώρα ? Αυτό δεν ισχύει ούτε στο ελάχιστο ... Οι γυναίκες κρίνονται κατα κύριο λόγο για την εξωτερική τους εμφάνιση από πάντα... Ένας άντρας αν δεν του αρέσει μια κοπέλα εμφανισιακά δεν θα κάνει τίποτα μαζί της εκτός κι αν πια είναι ακραία απελπισμένος...οι άντρες έχουν ξεφύγει κι έχουν υπερβολικά υψηλά στάνταρ για μια γυναίκα, να έχει υπέροχο πρόσωπο μεγάλα χείλη μικρή μύτη αμυγδαλωτα μάτια, να έχει φυσικά καμπύλες αλλά ΜΟΝΟ σε ορισμένα σημεία να είναι γυμνασμενη αλλά όχι πολύ ... Αλλιώς είναι πλαδαρή.Μια γυναίκα δεν κρίνει κάποιον μόνο από την εικόνα , κοιτάει κι άλλα πράγματα...
ilias90
Περιβόητο μέλος
Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 4.561 μηνύματα.

28-10-24

02:00
Εσύ τώρα κοροϊδεύεις, αλλά εγώ θέλω να βρω μία τέτοια παραδοσιακιά χωριάτισσα, να είναι καλή νοικοκυρά και πιστή Χριστιανή, να την έχω αρχόντισσα... να μένουμε κάπου επαρχία, να αμολήσουμε και πολλά κουτσούβελα να έχουμε και ζώα και κάθε Κυριακή Εκκλησία. Να είναι εκεί 4-5 χρόνια μικρότερη, για να είμαι εντός θέματος.Όταν οι άντρες μιλάνε εσύ θα κάθεσαι και θα ακούς...
nearos
Επιφανές μέλος
Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 9.533 μηνύματα.

28-10-24

02:02
Δε με νοιάζει για γυναίκα εμένανε.Εσύ τώρα κοροϊδεύεις, αλλά εγώ θέλω να βρω μία τέτοια παραδοσιακιά χωριάτισσα, να είναι καλή νοικοκυρά και πιστή Χριστιανή, να την έχω αρχόντισσα... να μένουμε κάπου επαρχία, να αμολήσουμε και πολλά κουτσούβελα να έχουμε και ζώα και κάθε Κυριακή Εκκλησία. Να είναι εκεί 4-5 χρόνια μικρότερη, για να είμαι εντός θέματος.
Θέλω μια καλυβίτσα σε ενα βουναλάκι να στρώνει τον χειμώνα, την κιθάρα μου, ένα τουφέκι, και τα υπόλοιπα έρχονται μόνα τους.
Guest 881237
Επισκέπτης

28-10-24

02:03
Θα είμαι εγώ 30 και θα είναι στα μέτρα μου ο 50 ρης??? ......... Μάλιστα ...Χαίρω πολύ ρε συ κι εγώ πριν κάτι μήνες με γυναίκα πόσα χρόνια μεγαλύτερη πήγα αλλά μέχρι εκεί, άλλο το πήδημα κι άλλο σοβαρές σχέσεις οικογένειες κ.λπ. αυτά εννοείται ότι θα πας να τα κάνεις με μικρότερη (εφόσον «σε παίρνει» προφανώς)...
Παραβλέπεις τ' ότι κατά κανόνα η γυναίκα «σπάει» εντονότερα και γρηγορότερα σε σχέση με τον άντρα με την πάροδο του χρόνου, οπότε αυτός για τον οποίο σήμερα μπορεί να φαίνεσαι «πολύ μικρή» σε 10 χρόνια μπορεί κάλλιστα να έρθει στα μέτρα σου...
Επίσης όχι , πολλές γυναίκες γίνονται πολύ πιο όμορφες με τα χρόνια, πχ στα 30 από τα 20 ... ξεκολλήστε από τα ηλιθια στερεότυπα που έχετε στο μυαλό σας κ θα το δείτε

Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.236 μηνύματα.

28-10-24

02:03
Το ξέρουν κι εκείνες οτι ισως να μην εχει μελλον πχ η 45άρα που θα παει μαζι σου. Δεν ειναι χαζές. Και ισα ισα αυτο κανει και δυσκολη τη ζωή τους.Χαίρω πολύ ρε συ κι εγώ πριν κάτι μήνες με γυναίκα πόσα χρόνια μεγαλύτερη πήγα αλλά μέχρι εκεί, άλλο το πήδημα κι άλλο σοβαρές σχέσεις οικογένειες κ.λπ. αυτά εννοείται ότι θα πας να τα κάνεις με μικρότερη (εφόσον «σε παίρνει» προφανώς)...
Αν και εγω θα πω, γιατι όχι; Δεν ειναι απαραιτητο οτι ολοι θελουν παιδιά. Μπορειτε να κανετε μια σχέση κι οσο κρατησει.
Jack of Spades
Διακεκριμένο μέλος
Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.511 μηνύματα.

28-10-24

02:06
Ειδικά οι γυναίκες που π.χ. βάφονται συνέχεια και κάνουν καταχρήσεις (τσιγάρο, αλκοόλ, ξενύχτια κ.λπ.) συνήθως στα 30 μοιάζουν με 40άρες, στα 40 με 50άρες κ.ο.κ.Θα είμαι εγώ 30 και θα είναι στα μέτρα μου ο 50 ρης??? ......... Μάλιστα ...
Γι' άλλους λόγους (επειδή π.χ. έμαθαν να βάφονται και να ντύνονται σωστά κι όχι σαν παρτάλια, έκαναν κάποια επεμβασούλα σε κάποια ατέλεια που είχαν κ.α.), όχι γιατί ξαφνικά ξανάνιωσαν κι έγιναν μπεμπέκες!Επίσης όχι , πολλές γυναίκες γίνονται πολύ πιο όμορφες με τα χρόνια, πχ στα 30 από τα 20 ...

Guest 881237
Επισκέπτης

28-10-24

02:09
Πριν λίγο είπες αυτόμια γυναίκα μπορεί να είναι στο 99% των περιπτώσεων ελκυστική απλά ούσα αδύνατη χωρίς κοιλιά κ.λπ.
και υπέρβαρη ενδεχομένως),
Επίσης δεν είναι μόνο το σώμα αλλά κ το προσώπο που πρέπει να είναι αλαβάστρινο με κουκλιστικα χαρακτηριστικά αλλιώς λέτε ότι η άλλη αξίζει μόνο για το σώμα της κ ότι είναι άσχημη .
Jack of Spades
Διακεκριμένο μέλος

28-10-24

02:14
Ναι γιατί υπάρχουν κι αυτοί που τις γουστάρουν «ζουμερές», κοινώς ακόμη πιο εύκολα τα πράγματα για τη γυναίκα σε σχέση με το φουκαριάρη άντρα που πρέπει να πάει να τα σκάσει και να πλακωθεί στα γυμναστήρια, να μετράει τις θερμίδες μια μια κ.λπ. μπας και κάνει μούσκουλα και φανούν οι κοιλιακοί του κι ακούσει ΕΝΑ τοσοδούλι κομπλιμέντο κι αυτός ο έρμος για το σώμα του!Πριν λίγο είπες αυτό

Και σ' αυτό ακόμη, πόσα διαφορετικά πράγματα μπορεί να κάνει μια γυναίκα για να βελτιώσει την εμφάνιση του προσώπου της σε σχέση με τον άντρα;Επίσης δεν είναι μόνο το σώμα αλλά κ το προσώπο που πρέπει να είναι αλαβάστρινο με κουκλιστικα χαρακτηριστικά αλλιώς λέτε ότι η άλλη αξίζει μόνο για το σώμα της κ ότι είναι άσχημη .
Guest 881237
Επισκέπτης

28-10-24

02:19
Κ να το κάνει πάλι κρίνεταιΝαι γιατί υπάρχουν κι αυτοί που τις γουστάρουν «ζουμερές», κοινώς ακόμη πιο εύκολα τα πράγματα για τη γυναίκα σε σχέση με το φουκαριάρη άντρα που πρέπει να πάει να τα σκάσει και να πλακωθεί στα γυμναστήρια, να μετράει τις θερμίδες μια μια κ.λπ. μπας και κάνει μούσκουλα και φανούν οι κοιλιακοί του κι ακούσει ΕΝΑ τοσοδούλι κομπλιμέντο κι αυτός ο έρμος για το σώμα του!
Και σ' αυτό ακόμη, πόσα διαφορετικά πράγματα μπορεί να κάνει μια γυναίκα για να βελτιώσει την εμφάνιση του προσώπου της σε σχέση με τον άντρα;
"Ααα αυτή είναι χάλια χωρίς μακιγιάζ"
" αυτή είναι ψεύτικη " "με πλαστικές όλες ωραίες είμαστε " "όχι πλαστικά σε θάλασσες κ ακτές "κλπ κλπ ....
Επίσης , πέρα από το υαλουρονικο που ας πούμε ότι για τους περισσότερους είναι affordable , μια πλαστική κοστίζει πολύ ...
Κ ξανά λέω , ο άνδρας που λες δεν χρειάζεται να έχει ούτε το τέλειο σώμα ούτε το τέλειο πρόσωπο γιατί πολύ απλά οι περισσότερες δεν κοιτάνε μόνο την εμφάνιση.
ilias90
Περιβόητο μέλος
Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 4.561 μηνύματα.

28-10-24

02:23
E, συγγνώμη κιόλας που σαν άντρας θέλω η άλλη να είναι γνήσια όμορφη και να μην χρειάζεται ένα κιλό στόκο για να γίνει..."Ααα αυτή είναι χάλια χωρίς μακιγιάζ"
Ενώ οι 8/10 (τυχαίο το ποσοστό) που θέλουν τον άντρα ψηλό δεν είναι επιφανειακές ή και εγώ δεν ξέρω τι;
...μια χαρά κάνουν, αφού αυτό γουστάρουν. Απλά γιατί όταν το κάνει ο άντρας είναι κακό;;; ΕΞΗΓΗΣΤΕ ΜΟΥ.
Jack of Spades
Διακεκριμένο μέλος

28-10-24

02:26
Αυτά είναι παπαριές και στο υπογράφω, κανενός άντρα δεν του κακοπέφτει π.χ. μια γυναίκα με μυτόγκα που πάει και τη φτιάχνει ή μια γυναίκα με πολύ μικρό στήθος που πάει και το φουσκώνει κ.ο.κ. όσοι τα λένε αυτά τα λένε από κόμπλεξ για να μειώσουν μια γυναίκα που δε μπορούν να έχουν οι ίδιοι...Κ να το κάνει πάλι κρίνεται
"Ααα αυτή είναι χάλια χωρίς μακιγιάζ"
" αυτή είναι ψεύτικη " "με πλαστικές όλες ωραίες είμαστε " "όχι πλαστικά σε θάλασσες κ ακτές "κλπ κλπ ....
Τώρα ανοίγεις άλλη κουβέντα (για το τι σηκώνει η τσέπη του καθενός κ.λπ.), εμένα π.χ. τα 1,5-2 χιλιάρικα που χρειάζονται (άπαξ) για μια ρινοπλαστική ή για μια μόνιμη αύξηση στήθους μου φαίνονται μια χαρά (έχοντας δει και σχετικούς τιμοκαταλόγους σ' άλλα Ευρωπαϊκά κράτη) π.χ. ένα καλοκαίρι σεζόν να πας τα μαζεύεις σχετικά εύκολα...Επίσης , πέρα από το υαλουρονικο που ας πούμε ότι για τους περισσότερους είναι affordable , μια πλαστική κοστίζει πολύ ...
Αν θέλει να έχει επιλογές και να μην εξαρτάται από τις κ@βλες της καθεμιάς μια χαρά χρειάζεται, ένα 5%-10% το πολύ ανδρών είναι που έχουν πραγματικά επιλογές εκεί έξω, οι υπόλοιποι βολεύονται με τα leftovers κι ό,τι τους λάχει (συχνά έχοντας την ψευδαίσθηση ότι «επέλεξαν» γυναίκα)...Κ ξανά λέω , ο άνδρας που λες δεν χρειάζεται να έχει ούτε το τέλειο σώμα ούτε το τέλειο πρόσωπο γιατί πολύ απλά οι περισσότερες δεν κοιτάνε μόνο την εμφάνιση.
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.236 μηνύματα.

28-10-24

02:32
Ισχυει αυτο που λεει ο τζακ.Αν θέλει να έχει επιλογές και να μην εξαρτάται από τις κ@βλες της καθεμιάς μια χαρά χρειάζεται!
Μέχρι που χωρισα, η κοιλιτσα ηταν γλυκιά και το μαλλάκι ήταν όμορφο.
Και οποιος ειναι αρκετα μαλάκας για να το χάψει και να μην βελτιωσει την εμφάνισή του, ή εστω να μην την αφησει να χαθει και χάσει και τα δορυφοράκια (τις επιλογές του), τσακ εκει έρχεται ο χωρισμός.
Οσο ειχα τις τύπισσες καθε κυριακή στα εστιατορια και καλοντυνόμουν και σενιαριζομουν και να σου οι κολωνιες και να σου τα ετσι, σουζα η άλλη "αχ πότε θα γυρισεις σπιτι να τα πουμε" και δωστου τα εισιτηρια καθε λιγο και λιγακι να ρχεται να τον τρώει.
Μόλις γινεις γατούλης, ΠΑΡΤΟΝΑ.-
Guest 881237
Επισκέπτης

28-10-24

02:38
Τι ωραίος τρόπος να μιλάς για έναν άνθρωπο...υπόλοιποι βολεύονται με τα leftovers κι
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Ε ας κάνει και ο άντρας πλαστική τότεΑυτά είναι παπαριές και στο υπογράφω, κανενός άντρα δεν του κακοπέφτει π.χ. μια γυναίκα με μυτόγκα που πάει και τη φτιάχνει ή μια γυναίκα με πολύ μικρό στήθος που πάει και το φουσκώνει κ.ο.κ. όσοι τα λένε αυτά τα λένε από κόμπλεξ για να μειώσουν μια γυναίκα που δε μπορούν να έχουν οι ίδιοι...
Τώρα ανοίγεις άλλη κουβέντα (για το τι σηκώνει η τσέπη του καθενός κ.λπ.), εμένα π.χ. τα 1,5-2 χιλιάρικα που χρειάζονται (άπαξ) για μια ρινοπλαστική ή για μια μόνιμη αύξηση στήθους μου φαίνονται μια χαρά (έχοντας δει και σχετικούς τιμοκαταλόγους σ' άλλα Ευρωπαϊκά κράτη) π.χ. ένα καλοκαίρι σεζόν να πας τα μαζεύεις σχετικά εύκολα...
Αν θέλει να έχει επιλογές και να μην εξαρτάται από τις κ@βλες της καθεμιάς μια χαρά χρειάζεται, ένα 5%-10% το πολύ ανδρών είναι που έχουν πραγματικά επιλογές εκεί έξω, οι υπόλοιποι βολεύονται με τα leftovers κι ό,τι τους λάχει (συχνά έχοντας την ψευδαίσθηση ότι «επέλεξαν» γυναίκα)...
glayki
Περιβόητο μέλος
Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 6.474 μηνύματα.

28-10-24

08:31
Διαβάζοντας πολλα από όσα είπατε επιβεβαιωνω για άλλη μια αφορά ποσο ρηχή και επιφανειακή είναι η κοινωνία μας γενικά και ποσο αναλώσιμοι είναι οι άνθρωποι στην αντίληψη πολλών.
Όταν το κριτήριο για να " Αξίζεις" να είσαι με κάποιον /α μακροπρόθεσμα είναι το αν εμφανισιακά είσαι στα τοπ πρότυπα ομορφιάς ( το στήθος να ειναι ετσι, η μυτη να είναι αλλιώς, τα μουσκουλα να είναι τόσα, η κοιλιά να είναι επίπεδη, το προσωπο αλαβαστρινο, αλίμονο αν διαφαίνεται μια ρυτιδα χωρίς να έχει εξαλειφθεί με επεξεργασία κλπ σε διαφορετική περίπτωση ο άνθρωπος είναι απλά εργαλειο για ηδονή περιστασιακη και τίποτε παραπανω ), τότε έχουμε σοβαρό προβλημα.
Ούτε λόγος για την αξία του αξιακου συστήματος του ατόμου που έχεις απέναντι σου, την πνευματική του συγκρότηση...πραγματα σαφώς σπουδαιοτερα των σωματικών " ατελειών ".
Τέλος παντων ,όσο μενετε στο περιτυλιγμα και επιλέγετε να αλλάζετε ανθρώπους τον ένα μετά τον άλλο κρίνοντας με κριτήρια επιφανειακά , αυτές οι συζητήσεις θα αναπαράγονται.
Τυχεροί όσοι βρεθουν με ανθρώπους που βλέπουν περα απο την ημερομηνία γέννησης και την εικόνα στον καθρεφτη.
Όταν το κριτήριο για να " Αξίζεις" να είσαι με κάποιον /α μακροπρόθεσμα είναι το αν εμφανισιακά είσαι στα τοπ πρότυπα ομορφιάς ( το στήθος να ειναι ετσι, η μυτη να είναι αλλιώς, τα μουσκουλα να είναι τόσα, η κοιλιά να είναι επίπεδη, το προσωπο αλαβαστρινο, αλίμονο αν διαφαίνεται μια ρυτιδα χωρίς να έχει εξαλειφθεί με επεξεργασία κλπ σε διαφορετική περίπτωση ο άνθρωπος είναι απλά εργαλειο για ηδονή περιστασιακη και τίποτε παραπανω ), τότε έχουμε σοβαρό προβλημα.
Ούτε λόγος για την αξία του αξιακου συστήματος του ατόμου που έχεις απέναντι σου, την πνευματική του συγκρότηση...πραγματα σαφώς σπουδαιοτερα των σωματικών " ατελειών ".
Τέλος παντων ,όσο μενετε στο περιτυλιγμα και επιλέγετε να αλλάζετε ανθρώπους τον ένα μετά τον άλλο κρίνοντας με κριτήρια επιφανειακά , αυτές οι συζητήσεις θα αναπαράγονται.
Τυχεροί όσοι βρεθουν με ανθρώπους που βλέπουν περα απο την ημερομηνία γέννησης και την εικόνα στον καθρεφτη.

28-10-24

09:02
Ε και εσυ τι επιμενεις και του απαντάς; Αφού δεν μπορεί να προσεγγίσει από κοντά γυναίκες και φαίνεται. Κάποια τον έχει πληγώσει ασχημα…και φαινεται!Έχεις κολλήσει με το tinder.. Και φαίνεται . Ένα σωρό ομάδες παρόμοιων ενδιαφερόντων και αλληλεπίδρασης έχει κανείς στη διάθεσή του.
Υδροχόος
Περιβόητο μέλος
Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.026 μηνύματα.

28-10-24

09:03
Δεν μιλάμε για τον κόσμο, τώρα. Κατά πόσο ενοχλείται ή όχι. Κατά πόσο φαίνεται "ωραίο ή υγιές", στα μάτια του, ένα ζευγάρι με διαφορά ηλικίας..Εμένα δεν μου αρέσουν οι πολύ μικρότερες, με κάτω των 25 (ειδικά τώρα που είμαι 34) δεν πρόκειται να μπλέξω. Αλλά δεν μπορώ να μην δω την υποκρισία.
Γιατί δεν ενοχλείται ο κόσμος όταν ένας μικρούλης πάει με μία μιλφάρα; Αυτή δεν είναι προβληματική που στοχεύει μικρά αγοράκια; Γιατί πάλι ο άντρας είναι ο κακός της υπόθεσης;
Μιλάμε για προσέγγιση, σε προσωπικό επίπεδο...
Και ναι, ισχύει. Έχω ακούσει πολλές ιστορίες από άντρες που δήλωναν ότι σε νεαρή ηλικία "πήγαν" με πολύ μεγαλύτερες. Αλλά, θεωρώ ότι, υπάρχει μία διαφορά...Ό,τι έγινε έγινε για το σεξ και μόνο, για το ερωτικό κομμάτι, για την εμπειρία που λένε (υποθέτω...). Δεν ήθελαν (οι μιλφάρες...) να κάνουν σχέση μαζί τους, να τους παντρευτούν κ.λπ. Μπορεί να "πήγαιναν" με μικρότερο, ναι...αλλά ήξεραν ότι είναι παράλογο αυτό, ότι κάτι δεν στέκει...
Εν αντιθέσει με τους "μεγάλους" άντρες, που το θεωρούν μια χαρά και φυσιολογικό να προσεγγίζουν 18χρονα ή 20χρονα...
Και σε κάθε περίπτωση, ποιό είναι πιο σύνηθες φαινόμενο ; Μιλφάρες να την πέφτουν σε 18χρονα ή 20χρονα ή το αντίστροφο ;
nPb
Επιφανές μέλος
Ο nPb αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 22.605 μηνύματα.

28-10-24

09:22
Δεν είπε καλέ αυτό κανένας, αλλά πχ μια 20χρονη έχει 5 χρόνια διαφοράς με έναν 25χρονο όπως είπες ενώ με τον 40ρη 20+ ... Ε υπάρχει μια διαφορά στο 5 και το 20+ ....
Pistεύεις (με έντονο το πιστ) ότι όντως υπάρχει διαφορά στις ηλικίες των ενηλίκων; Νομίζω ότι παίζει περισσότερο η συμπεριφορά του άλλου παρά η ηλικία του. Θες να δεις κάτι ντουγανάκια (που λέει και φίλος @Jack of Spades ) ετών 22 ή 27 που δείχνουν 57;

ilias90
Περιβόητο μέλος

28-10-24

09:45
Ο άντρας κοιτάει περισσότερο την εξωτερική εμφάνιση, πως να το κάνουμε (παλαιότερα η γυναίκα ήταν πολύ περισσότερο και αυτή των ποιοτικών χαρακτηριστικών που λες, τώρα χαλάει και αυτή...)Τέλος παντων ,όσο μενετε στο περιτυλιγμα και επιλέγετε να αλλάζετε ανθρώπους τον ένα μετά τον άλλο κρίνοντας με κριτήρια επιφανειακά , αυτές οι συζητήσεις θα αναπαράγονται.
Τέλος πάντων, προσωπικά είμαι κατά της επιφάνειας, αλλά μιλάμε για τη φύση του ανθρώπου και ο ανήρ, όπως και να το κάνουμε, λειτουργεί πολύ λιγότερο «εγκεφαλικά» (όπως λέτε οι γυναίκες.)
Δηλαδή, οκ, η καλύτερη και πιο έξυπνη γυναίκα του κόσμου να είναι, αν δεν έχει στοιχειωδώς την εμφάνιση που θέλω, ποτέ δεν θα τη δω ερωτικά... κι αυτό είναι στη/η φύση μου/μας.
Jack of Spades
Διακεκριμένο μέλος

28-10-24

09:57
Κάποια δεν «τρώει» καλά...και φαίνεται!Ε και εσυ τι επιμενεις και του απαντάς; Αφού δεν μπορεί να προσεγγίσει από κοντά γυναίκες και φαίνεται. Κάποια τον έχει πληγώσει ασχημα…και φαινεται!

Τι ωραίος τρόπος να μιλάς για έναν άνθρωπο...
Κατεβείτε απ' το συννεφάκι (για το καλό σας), «αναλώσιμοι» είμαστε κι έχουμε ημερομηνία λήξης (την οποία δεν είμαστε καν σε θέση να γνωρίζουμε, μπορεί να 'ναι σε 50 χρόνια μπορεί κι αύριο), στις δουλειές μας, στις σχέσεις μας, σε όλα!Διαβάζοντας πολλα από όσα είπατε επιβεβαιωνω για άλλη μια αφορά ποσο ρηχή και επιφανειακή είναι η κοινωνία μας γενικά και ποσο αναλώσιμοι είναι οι άνθρωποι στην αντίληψη πολλών.
Όπως είπα και πριν, πολύ περιορισμένες οι δυνατότητες του άντρα (είτε «επεμβατικές» είτε προσωρινές) για να βελτιώσει την εμφάνισή του σε σχέση με τις αντίστοιχες της γυναίκας...π.χ. γίνεται πιο ωραίος ο άντρας βγάζοντας τα φρύδια του;Όχι, αλλά η γυναίκα γίνεται, γίνεται πιο ωραίος ο άντρας βάφοντας τα χείλη του;Όχι, αλλά η γυναίκα γίνεται, γίνεται πιο ωραίος ο άντρας φτιάχνοντας τις βλεφαρίδες του;Όχι, αλλά η γυναίκα γίνεται κ.ο.κ.Ε ας κάνει και ο άντρας πλαστική τότε
Παίζει μεγάλο ρόλο το πως μεγάλωσε, τα βιώματα (αν π.χ. της έτυχε και κάτι σοβαρό κι άσχημο στη ζωή της για να σκεφτεί διαφορετικά κάποια πράγματα ή τα 'χε μια ζωή όλα στρωμένα κι ευνοϊκά) κ.λπ.Pistεύεις (με έντονο το πιστ) ότι όντως υπάρχει διαφορά στις ηλικίες των ενηλίκων; Νομίζω ότι παίζει περισσότερο η συμπεριφορά του άλλου παρά η ηλικία του. Θες να δεις κάτι ντουγανάκια (που λέει και φίλος @Jack of Spades ) ετών 22 ή 27 που δείχνουν 57;![]()
Δες απλά πως μεγαλώνουν τα περισσότερα κορίτσια σήμερα και θα καταλάβεις από που προέρχονται πολλές από τις παθογένειες!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 1 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 206 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- camil
- ROM32
- rafaela11
- Paragontas7000
- iew
- taketrance
- touvlo
- Kate1914
- giannhs2001
- fourkaki
- Μήτσος10
- charmander
- ck_chrysiis
- jj!
- Hased Babis
- Joji
- Memetchi
- Scandal
- thenutritionist
- J.Cameron
- GeorgePap2003
- Jack of Spades
- Luludaki
- Reader
- Advocatus diaboli
- Wonderkid
- Libertus
- A350
- American Economist
- Vasiliis
- Ilma
- Ωρορα
- Εριφύλη
- DimitraA.
- Varus
- rorry
- bboys
- dreamer!!
- ayahuasca97
- Fernando_A
- AggelikiGr
- pemo
- vasilis123321
- fmarulezkd
- Giorgkalo
- WanderingSoul98
- S.Giota
- Sosstoss
- iren
- chester20080
- grtt
- tete
- SlimShady
- mhxani tou kima
- kalhkardia
- _pathfinder_
- neraida24
- thequickbrownfox
- Alessandra Eliza
- Fafouta 93
- paolo1
- Erieta29980
- dmav
- Sevasti
- alexd99
- Maria23667
- lugar
- Requiem
- User2350
- PinkButterfly
- Fl0wer
- efiger
- JimmyIT
- Sweet31
- Anonymous girl
- geordimi10
- Ιωάννηςκαρ
- nobody8
- Satan Claus
- Mt73
- Γιώτα Γιαννακού
- Ariana2018
- Fin4
- MarcoReus
- Andreas542
- italian
- Tidus
- Εχέμυθη
- Ole Gunnar Solskjaer
- Nickx
- Freddys
- Phantom_1
- Φωτεινη Τζα.
- Antigonivol
- πεταλουδα001
- Nefeli_
- kogba
- sandana
- Javier7
- McManus
- Λίνα
- Soraya
- Νηματολάγνος
- Cookie_Monster
- billie perrakis
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.