rafaela11
Περιβόητο μέλος
Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.128 μηνύματα.

28-10-24

11:49
Συγγνώμη διάβασες τα υπόλοιπα που παρέθεσαν άλλοι εδώ πέρα ; 
αφού σε είπαμε δεν είναι για αυτά που λες εσύ

αφού σε είπαμε δεν είναι για αυτά που λες εσύ
Υδροχόος
Περιβόητο μέλος
Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.026 μηνύματα.

28-10-24

11:54
Βρε Ηλία, δεν έκραξε κανείς. Ειδικά εσάς που λέτε λίγα και μετρημένα. Καλά κάνεις/κάνετε και σας αρέσουν οι ωραίες. Γούστο σας..Σεις κράζετε τους άντρες για τα γούστα τους, όχι το αντίστροφο![]()
Δεν...ισοπεδώνεις, όμως, όλες τις υπόλοιπες. Δεν είσαι οδοστρωτήρας, απ' ό,τι έχω δει. Ούτε αναφέρεσαι στις γυναίκες...με νούμερα (8αρι, 9αρι κ.λπ...). Δεν ξέρω αν αυτό συνηθίζεται στις αντροπαρέεες, αλλά εδώ μέσα "χτυπάει" άσχημα. Δεν έχει θέση...
Για κάτι τέτοια που "βγάζουν μάτι" λέμε ...
Paragontas7000
Περιβόητο μέλος
Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 5.435 μηνύματα.

28-10-24

12:02
Tα ειπε ολα ο τζακ πριν(απο τις λιγες φορες που συμφωνω μαζι του). Αμα ο 40ρης ηταν "μπραντ πιτ" με καλη δουλεια, πολυ πιθανο να γουσταρε το 25χρονο. Αμα ειχε φαλακριτσα και μπακα(οπως η πλεοψηφια) ,εριξε φιλικο ακυρο λεγοντας για τη διαφορα ηλικιας και τις λοιπες δικαιολογιες. Ηθελες να του πει δεν σε θελω γτ εισαι σαν 50ρης μπαρμπας?Μα και που ξερει η 30άρα ή η 20άρα οτι αυριο πρωι θέλει ο 35άρης ή ο 40άρης οικογένεια;
Άλλη δικαιολογία αυτή, λες και έχουν κασέτα.
Πες ενα "δε θελω να αισθανομαι οτι με γαμαει ο πατερας μου ρε αγόρι μου" ή "δε μου το επιτρεπει ο μπαμπας μου γιατι κρυφα τρωω ακομα ξυλο" και εισαι ξεκάθαρη.
Τι μου αρχίζεις τις μαιμουδιές "και θα θες οικογενεια και θα θέλω να ζησω ελευθερο πουλί", ε ωραια ελα να ζησουμε δυο τα ελευθερα πουλιά.
**ηχος απο τριζονια εκει ξαφνικά**
rafaela11
Περιβόητο μέλος
Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.128 μηνύματα.

28-10-24

12:09
Για πεςΚι ας έρθει και μια γυναίκα να πει το ίδιο...
Να ξυπνήσει η οργή των σπηλαίων
ΕΧΩ ΕΤΟΙΜΗ ΤΗ ΚΡΕΜΑΛΑ

Υδροχόος
Περιβόητο μέλος

28-10-24

12:20
Να πω ; Τί να πω ; Τα κάλαντα ;;Για πες
Να ξυπνήσει η οργή των σπηλαίων
ΕΧΩ ΕΤΟΙΜΗ ΤΗ ΚΡΕΜΑΛΑ![]()
Βρε ευλογημένο παιδί, γιορτή σήμερα. Σε καλό σου...
Λοιπόν, περίμενε γιατί θ' αργήσω λίγο...
Γιάννης (ο πρώτος...), Θεολόγος (αυτός από τη Σάμο...), Βασίλης (πολύ ωραίος, αλλά Πυργιώτης...) Κυριάκος (αυτόν τον παντρεύτηκα κιόλας...Πολίτης γέννημα θρέμμα, καλά να είναι εκεί που είναι, μακριά από μένα...), Γεράσιμος, Γρηγόρης, Διονύσης, Γιώργος...
Αυτοί είναι. Νομίζω δεν έχω ξεχάσει κανέναν...
Και δεν είμαι 8αρι, ούτε 9αρι. 2αρι και πολύ σου λέω...
rafaela11
Περιβόητο μέλος

28-10-24

12:21
Μα που πας κοπέλα μου ;!2αρι και πολύ σου λέω...

Υδροχόος
Περιβόητο μέλος

28-10-24

12:23
Κι όμως "πήγα". Και όλοι ήταν ωραίοι. Εγώ δε, ούτε να με φτύσεις...Μα που πας κοπέλα μου ;!
![]()
Τί να πω...μπορεί να τους άρεσε το ζώδιό μου...
Chem2000
Διάσημο μέλος
Η Chem2000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Μεταπτυχιακός Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.118 μηνύματα.

28-10-24

12:29
Λοιπόν. Αυτό που συμβαίνει εδώ μέσα είναι το εξής: Σας λέει μια κοπέλα 24 ετών ότι δε της αρέσουν άντρες 35+ (καλά δε μιλάμε καν για 40+, εκεί είναι insta άκυρο) και αρχίζετε τις επιθέσεις και ότι αν ήταν ο Brad Pitt θα ανέβαινες στο μηχανάκι του κτλ. Το παίρνετε επί προσωπικού δηλαδή επειδή έχετε αυτήν την ηλίκια.
Αγαπητοί μου, όχι, δε σας το λέω αυτό για να σας προσβάλω. Απλώς εμένα δε μου κάνει κούκου με κάποιον τόσο μεγάλο. Τον βλέπω σαν τον μπάμπακα μου. Δε μπορώ να δω ερωτικά έναν άνθρωπο που με περνάει τόσα χρόνια ακόμα και αν όντως είναι ωραίος. Ο τύπος που σας έλεγα χθες ότι πριν 1 χρόνο ζήτησε να με πάει σπίτι με το μηχανάκι και με διαπερνούσε με το βλέμμα του, ήταν 1,90 και γυμνασμένος. Οπότε όχι δε του έριξα άκυρο γιατί ήταν άσχημος. Αλλά γιατί δε μπλέκω με μεγαλύτερους γιατί το πιπί μου δε κάνει κούκου. Δε ξέρω πως αλλιώς να το πω, δε με ελκύουν. Όπως σε κάποιον δεν αρέσουν τα περιττά κιλά έτσι δεν αρέσει και σε εμένα αυτό.
Αγαπητοί μου, όχι, δε σας το λέω αυτό για να σας προσβάλω. Απλώς εμένα δε μου κάνει κούκου με κάποιον τόσο μεγάλο. Τον βλέπω σαν τον μπάμπακα μου. Δε μπορώ να δω ερωτικά έναν άνθρωπο που με περνάει τόσα χρόνια ακόμα και αν όντως είναι ωραίος. Ο τύπος που σας έλεγα χθες ότι πριν 1 χρόνο ζήτησε να με πάει σπίτι με το μηχανάκι και με διαπερνούσε με το βλέμμα του, ήταν 1,90 και γυμνασμένος. Οπότε όχι δε του έριξα άκυρο γιατί ήταν άσχημος. Αλλά γιατί δε μπλέκω με μεγαλύτερους γιατί το πιπί μου δε κάνει κούκου. Δε ξέρω πως αλλιώς να το πω, δε με ελκύουν. Όπως σε κάποιον δεν αρέσουν τα περιττά κιλά έτσι δεν αρέσει και σε εμένα αυτό.
Jack of Spades
Διακεκριμένο μέλος
Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.505 μηνύματα.

28-10-24

12:42
Συμφωνώ, αλλά μην τα λες σ' εμένα, πες το σ' αυτές και σ' αυτούς που το κάνουν!Το έντιμο τότε αν νιώθεις παραμελημένος και βιώνεις στασιμότητα και αδιαφορία από την άλλη πλευρά , πράγμα σύνηθες , είναι, αν με τη συζήτηση δε βλέπεις καμια αλλαγή, να αποχωρήσεις και να μη ψάχνεις παράλληλα κρατώντας τον άλλο για καβάντζα δεδομένη.
Δεν είναι θέμα «διεκδίκησης», είναι θέμα έμπρακτης επίδειξης ενδιαφέροντος και παροχής comfort, έντονων συναισθημάτων κ.λπ. στη γυναίκα (που είναι και τα κυριότερα που έχει ανάγκη σε μια σχέση)...τα υπόλοιπα τα 'χουμε ξαναπεί, όποιος άντρας ψάχνει «καταφύγιο» ας πάει να το βρει στα φουστάνια της μαμάκας του!Καλά, εντάξει. Αυτό ρε συ είναι και ηλίθια επιρροή από Χόλιγουντ και εν γένει δυτικά ΜΜΕ. «Να σε διεκδικεί κάθε μέρα» και άλλες τέτοιες πίπες, μεγάλωσαν ήδη γενιές με τέτοια αφηγήματα. Αντί, όπως έχω γράψει κι άλλες φορές, η σχέση να είναι καταφύγιο από το άγχος, να σου φορτώνει κι άλλο. Πέρα που είναι υπερσεξουαλικοποίηση και φτάνουμε σε σημεία συλλογικής σεξομανίας, πέρα που αυτή η λογική κοιτάει τον άνθρωπο ως προϊόν (θα αλλάζω και θα ξαναλλάζω μέχρι να βρω τον/την καλύτερο/η.)
Όλοι κρινόμαστε για όλα κατά καιρούς, εγώ απλώς τονίζω τι δυνατότητες βελτίωσης έχει η μέση γυναίκα και τι ο μέσος άντρας...Ε αδύνατη με ωραίο στήθος, ωραία πόδια, ωραίο δέρμα, τροφαντο κωλο αλλιώς δεν θα είναι τόσο ελκυστική.. Μέχρι και τα δάχτυλα των ποδιών της πρέπει να είναι ωραία. Για αυτό οι γυναίκες λένε οι γαμπες μου είναι έτσι, τα μπούτια μου είναι αλλιώς. Ο άντρας το πολύ πολύ από 150 κιλά να γίνει 100 , δεν θα ψειρισει τόσο τη μαϊμού πάνω του γιατί δεν κρίνεται τόσο για αυτό. Για τα λεφτά και το στάτους κρίνεται.
ilias90
Περιβόητο μέλος
Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 4.559 μηνύματα.

28-10-24

12:51
Δηλαδή είναι κακό να αποτελεί η σχέση καταφύγιο και όχι πεδίο έντασης, ανταγωνισμού και προσωπικών εγωισμών;Δεν είναι θέμα «διεκδίκησης», είναι θέμα έμπρακτης επίδειξης ενδιαφέροντος και παροχής comfort, έντονων συναισθημάτων κ.λπ. στη γυναίκα (που είναι και τα κυριότερα που έχει ανάγκη σε μια σχέση)...τα υπόλοιπα τα 'χουμε ξαναπεί, όποιος άντρας ψάχνει «καταφύγιο» ας πάει να το βρει στα φουστάνια της μαμάκας του!
Δεν είμαι στη δουλειά μου να είμαι κάθε μέρα στην τσίτα και να πρέπει να αποδεικνύω κάθε μέρα κάτι και ευτυχώς δεν είναι έτσι όλες οι γυναίκες.
Αν ήταν έτσι είχα ήδη φύγει στο Όρος που έλεγα. Ή θα βρω τον Κλεομένη και θα ζήσουμε μαζί στη φάρμα του.
Jack of Spades
Διακεκριμένο μέλος
Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.505 μηνύματα.

28-10-24

12:55
Για ν' αποτελεί η σχέση «καταφύγιο» (κάπου κάπου, όχι όλη την ώρα κλάψα κι εξωτερίκευση αρνητικών συναισθημάτων κ.λπ. όπως καταλήγουν να κάνουν οι περισσότεροι drama queens εκεί έξω) πρέπει και να δείχνει ο ένας στον άλλο έμπρακτα ότι είναι 100% εκεί, τον ποθεί κ.λπ.Δηλαδή είναι κακό να αποτελεί η σχέση καταφύγιο και όχι πεδίο έντασης, ανταγωνισμού και προσωπικών εγωισμών;
Πιάσε μια παλιά μακροχρόνια σχέση σου (στην τύχη, όποια να 'ναι), μέτρα τις μέρες που περάσατε μαζί και μετά μέτρα πόσες απ' αυτές αφιέρωσες για να κάνεις ένα special ραντεβού ή ένα special κρεβάτι or whatever για να την ευχαριστήσεις και θα δεις ότι είσαι υπερβολικός...Δεν είμαι στη δουλειά μου να είμαι κάθε μέρα στην τσίτα και να πρέπει να αποδεικνύω κάθε μέρα κάτι και ευτυχώς δεν είναι έτσι όλες οι γυναίκες.
glayki
Περιβόητο μέλος
Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 6.467 μηνύματα.

28-10-24

12:59
Το ιδανικό είναι να αποτελεί η σχέση " Καταφυγιο " Με την έννοια της ασφάλειας , ηρεμίας μετά από την εξοντωτική καθημερινή ρουτίνα ( αλίμονο αν είμαστε συνέχεια στην τσίτα για να αρέσουμε...αυτο φανερώνει ανασφάλεια ),ενώ παράλληλα να συντηρείται έμπρακτα το ενδιαφέρον και από τις δυο πλευρές. Κοινώς να μην υπάρχει παραίτηση και θεώρηση του άλλου ως δεδομένο.όποιος άντρας ψάχνει «καταφύγιο» ας πάει να το βρει στα φουστάνια της μαμάκας του!
Υδροχόος
Περιβόητο μέλος

28-10-24

13:02
Πού "φαίνεται" αυτό που παρέθεσες και λες όλα τα παραπάνω ;Το ιδανικό είναι να αποτελεί η σχέση " Καταφυγιο " Με την έννοια της ασφάλειας , ηρεμίας μετά από την εξοντωτική καθημερινή ρουτίνα ( αλίμονο αν είμαστε συνέχεια στην τσίτα για να αρέσουμε...αυτο φανερώνει ανασφάλεια ),ενώ παράλληλα να συντηρείται έμπρακτα το ενδιαφέρον και από τις δυο πλευρές. Κοινώς να μην υπάρχει παραίτηση και θεώρηση του άλλου ως δεδομένο.
Σε ρωτώ γιατί δεν το "βλέπω"...
Πολλές...αλήθειες λέγονται σήμερα στο στέκι...Αν ήταν έτσι είχα ήδη φύγει στο Όρος που έλεγα. Ή θα βρω τον Κλεομένη και θα ζήσουμε μαζί στη φάρμα του.
Ημέρα των Αποκαλύψεων !!
glayki
Περιβόητο μέλος
Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 6.467 μηνύματα.

28-10-24

13:08
Ποστ 1849Πού "φαίνεται" αυτό που παρέθεσες και λες όλα τα παραπάνω ;
ilias90
Περιβόητο μέλος
Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 4.559 μηνύματα.

28-10-24

13:10
Εγώ δηλαδή που θέλω να ζήσω με την άλλη στο χωριό, να αμολήσουμε πολλά κουτσούβελα, να πηγαίνουμε κάθε Κυριακή Εκκλησία και να θεωρούμε ο ένας τον άλλον δεδομένο και να νιώθουμε ασφάλεια μεταξύ μας και να είμαστε αγαπημένοι, είμαι αναγκασμένος να ζήσω με τον Κλεομένη;Πιάσε μια παλιά μακροχρόνια σχέση σου (στην τύχη, όποια να 'ναι), μέτρα τις μέρες που περάσατε μαζί και μετά μέτρα πόσες απ' αυτές αφιέρωσες για να κάνεις ένα special ραντεβού ή ένα special κρεβάτι or whatever για να την ευχαριστήσεις και θα δεις ότι είσαι υπερβολικός...
Αφροδισιακό δείπνο για σκέψη

Jack of Spades
Διακεκριμένο μέλος

28-10-24

13:11
Προσωπικά δεν παίρνω τίποτα απ' αυτά «επί προσωπικού», ίσα ίσα που πλέον τα βρίσκω ψυχαγωγικά κάτι τέτοια posts, απλούστατα γιατί τόσα χρόνια έχω ακούσει κι έχω δει τόοοοοσες πολλές γυναίκες να δηλώνουν «εγώ δεν κάνω το Α, το Β, το Γ κ.λπ.» ή «εμένα δε μου αρέσει το Α, το Β, το Γ κ.λπ.» κι εν τέλει κάποια στιγμή ν' αλλάζουν γνώμη και να πράττουν διαφορετικά που μου φαίνεται πια κωμικό το ν' ακούω/διαβάζω από μια γυναίκα π.χ. ν' απορρίπτει εξ ορισμού κάθε ενδεχόμενο να καψουρευτεί έναν άντρα λόγω ηλικίας ή λόγω ύψους ή λόγω χρώματος ματιών η οτιδήποτε απ' όλα αυτά...Λοιπόν. Αυτό που συμβαίνει εδώ μέσα είναι το εξής: Σας λέει μια κοπέλα 24 ετών ότι δε της αρέσουν άντρες 35+ (καλά δε μιλάμε καν για 40+, εκεί είναι insta άκυρο) και αρχίζετε τις επιθέσεις και ότι αν ήταν ο Brad Pitt θα ανέβαινες στο μηχανάκι του κτλ. Το παίρνετε επί προσωπικού δηλαδή επειδή έχετε αυτήν την ηλίκια.
Η απάντηση π.χ. σ' εσένα είναι απλά «δε σου κάνει κούκου μέχρι να βρεθεί (ΑΝ βρεθεί) αυτός ο ένας που θα κάνει αυτά που πρέπει (ΑΝ κάτσει κι ασχοληθεί να τα κάνει) για να σε γοητεύσει και μετά θα τον θες σαν τρελή και δε θα σκέφτεσαι ούτε ηλικίες ούτε τίποτα»!

Δυστυχώς ναι!Εγώ δηλαδή που θέλω να ζήσω με την άλλη στο χωριό, να αμολήσουμε πολλά κουτσούβελα, να πηγαίνουμε κάθε Κυριακή Εκκλησία και να θεωρούμε ο ένας τον άλλον δεδομένο και να νιώθουμε ασφάλεια μεταξύ μας και να είμαστε αγαπημένοι, είμαι αναγκασμένος να ζήσω με τον Κλεομένη;
glayki
Περιβόητο μέλος

28-10-24

13:15
Οχι! Γιατί η γυναίκα στην οποία θα βρει " καταφυγιο" ο Ηλίας θα είναι της ίδιας κοσμοθεωρίας με αυτόν και άρα θα είναι ικανοποιημένη με την απλότητα.Δυστυχώς ναι!
Jack of Spades
Διακεκριμένο μέλος

28-10-24

13:16
Οχι! Γιατί η γυναίκα στην οποία θα βρει " καταφυγιο" ο Ηλίας θα είναι της ίδιας κοσμοθεωρίας με αυτόν και άρα θα είναι ικανοποιημένη με την απλότητα.
Υδροχόος
Περιβόητο μέλος

28-10-24

13:31
Αυτό είναι το κακό. Ότι δε δέχεσαι την άλλη άποψη. Όταν σου λέει κάποια/ος κάτι, συνεχώς το αμφισβητείς. Και δεν καταλαβαίνω τον λόγο, πραγματικά. Γιατί αυτά που βλέπεις ή ακούς (στον κύκλο σου, κ.λπ...) δεν είναι ικανά/αρκετά να φτιάξουν τον "κανόνα"...Η απάντηση π.χ. σ' εσένα είναι απλά «δε σου κάνει κούκου μέχρι να βρεθεί (ΑΝ βρεθεί) αυτός ο ένας που θα κάνει αυτά που πρέπει (ΑΝ κάτσει κι ασχοληθεί να τα κάνει) για να σε γοητεύσει και μετά θα τον θες σαν τρελή και δε θα σκέφτεσαι ούτε ηλικίες ούτε τίποτα»!![]()
Εν προκειμένω, είπε η συγκεκριμένη κοπέλα (και κάποιες άλλες...) ότι δε γουστάρει μεγαλύτερο. Γιατί ; Γιατί έτσι (πώς εσύ δε γουστάρεις τις άσχημες, ας πούμε...). Το ότι έχεις γνωρίσει πάααααρα πολλές γυναίκες που αλλάζουν γνώμη αργότερα, δεν είναι επιχείρημα, με συγχωρείς. Ούτε είναι μαλλιά, νύχια, ρούχα, που, ναι, εκεί αλλάζουν γνώμη/άποψη οι γυναίκες πολύ εύκολα...
Μα κι αν αλλάξουν γνώμη, στην πορεία, εεε και ; Μπορεί να συμβεί, μπορεί και όχι. Αλλά πολύ χλωμό "το κόβω", στο θέμα της ηλικίας ειδικά...
Chem2000
Διάσημο μέλος
Η Chem2000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Μεταπτυχιακός Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.118 μηνύματα.

28-10-24

13:53
Τι ακριβώς να κάνει ένας 40+ για να με γοητεύσει που δε μπορεί να το κάνει ένας 25+ πχ; Αν αναφέρεσαι στο να μου προσφέρει εκδρομούλες, να μου αγοράζει fendi, prada, gucci κτλ εμένα αυτά πάντως δε με τρελαίνουν σαν ιδέα. Γιατί σα γυναίκα οι δικοί μου με έχουν μάθει να έχω το πορτοφόλι μου και να μην εξαρτιέμαι από κανέναν και να δουλεύω εγώ για τον εαυτό μου και για ο,τι θέλω να κάνω.Η απάντηση π.χ. σ' εσένα είναι απλά «δε σου κάνει κούκου μέχρι να βρεθεί (ΑΝ βρεθεί) αυτός ο ένας που θα κάνει αυτά που πρέπει (ΑΝ κάτσει κι ασχοληθεί να τα κάνει) για να σε γοητεύσει και μετά θα τον θες σαν τρελή και δε θα σκέφτεσαι ούτε ηλικίες ούτε τίποτα»!![]()
Αν τώρα αναφέρεσαι στο κομμάτι σεξ, οκ ναι, ίσως να έχει μια εμπειρία παραπάνω. Αλλά και τι με αυτό;
Αν ένας άντρας κοιτάει τόσο μικρότερες, αυτό δείχνει πάντως ότι και στο σεξ μάλλον δεεεεεεεν. Γιατί αν, θα μπορούσε να έχει και κάποια της ηλικίας του με μια χ εμπειρία που είναι σίγουρα μια δυσκολότερη περίπτωση από ένα κορίτσι 20-25 ετών.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 4 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 205 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- fourkaki
- Μήτσος10
- taketrance
- charmander
- ck_chrysiis
- jj!
- Hased Babis
- Joji
- Memetchi
- Scandal
- thenutritionist
- J.Cameron
- GeorgePap2003
- rafaela11
- giannhs2001
- Jack of Spades
- Luludaki
- Reader
- Kate1914
- Advocatus diaboli
- Wonderkid
- Libertus
- A350
- American Economist
- iew
- Paragontas7000
- camil
- Vasiliis
- Ilma
- Ωρορα
- Εριφύλη
- DimitraA.
- Varus
- rorry
- bboys
- dreamer!!
- ayahuasca97
- Fernando_A
- AggelikiGr
- pemo
- vasilis123321
- fmarulezkd
- Giorgkalo
- WanderingSoul98
- S.Giota
- Sosstoss
- iren
- chester20080
- grtt
- tete
- SlimShady
- mhxani tou kima
- kalhkardia
- _pathfinder_
- neraida24
- thequickbrownfox
- Alessandra Eliza
- Fafouta 93
- paolo1
- Erieta29980
- dmav
- Sevasti
- alexd99
- Maria23667
- lugar
- Requiem
- User2350
- touvlo
- PinkButterfly
- Fl0wer
- efiger
- JimmyIT
- Sweet31
- Anonymous girl
- geordimi10
- Ιωάννηςκαρ
- nobody8
- Satan Claus
- Mt73
- Γιώτα Γιαννακού
- Ariana2018
- Fin4
- MarcoReus
- Andreas542
- italian
- Tidus
- Εχέμυθη
- Ole Gunnar Solskjaer
- Nickx
- Freddys
- Phantom_1
- Φωτεινη Τζα.
- Antigonivol
- πεταλουδα001
- Nefeli_
- kogba
- sandana
- Javier7
- McManus
- Λίνα
- Soraya
- Νηματολάγνος
- Cookie_Monster
- billie perrakis
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.