nPb
Επιφανές μέλος
Ο nPb αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 22.594 μηνύματα.

28-10-24

14:13
Τότε για ποιο λόγο μια γυναίκα 65+ θα ήθελε να τα φτιάξει με έναν 28χρονο; 

Υδροχόος
Περιβόητο μέλος
Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.026 μηνύματα.

28-10-24

14:25
Η 65+ με τον 28χρονο ;; Γιατί θα θέλει να "τα φτιάξει" μαζί του ;
Για να την τρέχει πιο εύκολα στους γιατρούς !!
Ο συνομήλικος θα θέλει κι εκείνος γιατρό...
Και μπλέκονται οι γιατροί...και γίνεται της πόπης, ύστερα κι άντε να συνεννοηθούν για κοινές μέρες και ώρες..
Για να την τρέχει πιο εύκολα στους γιατρούς !!
Ο συνομήλικος θα θέλει κι εκείνος γιατρό...
Και μπλέκονται οι γιατροί...και γίνεται της πόπης, ύστερα κι άντε να συνεννοηθούν για κοινές μέρες και ώρες..
nearos
Επιφανές μέλος
Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 9.533 μηνύματα.

28-10-24

14:26
Γιατι μπορει να πηδηξει χωρισ μπλε χαπιΤότε για ποιο λόγο μια γυναίκα 65+ θα ήθελε να τα φτιάξει με έναν 28χρονο;![]()
Guest 881237
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

28-10-24

14:31
Δεν σου είπε κανένας να τα φτιάξεις με μια που θεωρείς άσχημη . Φυσικά και θα είσαι με κάποια που θεωρείς όμορφη . Το είπα κ πιο πάνω ότι σχεδόν όλοι κοιτάμε την εμφάνιση, κι εγώ το κάνω. Αυτό που λέμε κ ξανά λέμε είναι ότι κάποια δεν χρειάζεται να είναι Αντριάνα Λίμα ή ο Μπραντ Πιτ για να αρέσει πραγματικά σε κάποιον χωρίς συμβιβασμούς. Συγγνώμη που θα σοκαρω μερικούς αλλά δεν σκεφτόμαστε όλοι " εγώ ιδανικά θα ήθελα τον Αργυρό αλλά αφού δεν πρόκειται να με κοιτάξει ας κάτσω με τον Γιώργο". Είναι πραγματικά θλιβερό να σκέφτεται κάποιος έτσι και για τις δύο πλευρές . Και έστω ότι έχει κάποιος τόσο επιφανειακά κριτήρια που θέλει η άλλη να είναι αψεγάδιαστη. Τι θα γίνει αν στην πορεία βρει κάποια ακόμα πιο αψεγάδιαστη? Ή όταν αυτή πάει 30-5?Θα την αφήσει ?Μας βγάλανε και προβληματικούς επειδής μας αρέσει το ωραίο να πούμε
Και μετά δεν τρώει χέιτ το αντρικό φύλο![]()
nPb
Επιφανές μέλος
Ο nPb αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 22.594 μηνύματα.

28-10-24

14:32
Είναι ο Αργυρός όμορφος; είναι; ιου 
Ομορφιά με την έννοια της αφίσας δεν υπάρχει. Τέλος. Οι άνθρωποι κάνουν το λάθος να ταυτίζουν μια αφίσα με έναν άνθρωπο και εκεί τα χάνουν όλα. Η ομορφιά φτιάχνεται και εξελίσσεται στο χρόνο. Αν μια γυναίκα ή ένας άντρας αφήσει το σώμα του, ή ακόμη και συμπεριφορά της ή του δεν είναι αυτή που θα έπρεπε να είναι, η ομορφιά έχει φύγει. Σημασία έχει να σε τραβάει η άλλη ή ο άλλος. Δεν μπορεί να υπάρξει σχέση αλλιώς από καθαρά λόγους φιλανθρωπίας. Αν η άλλη ήταν όμορφη και αφέθηκε, χόντρυνε, κλπ χωρίς παθολογικό αίτιο, ποιος της φταίει να τσιρίζει μετά όταν θα βλέπει τις εξετάσεις διαβήτη;

Τι θα γίνει αν στην πορεία βρει κάποια ακόμα πιο αψεγάδιαστη? Ή όταν αυτή πάει 30-5?Θα την αφήσει ?
Ομορφιά με την έννοια της αφίσας δεν υπάρχει. Τέλος. Οι άνθρωποι κάνουν το λάθος να ταυτίζουν μια αφίσα με έναν άνθρωπο και εκεί τα χάνουν όλα. Η ομορφιά φτιάχνεται και εξελίσσεται στο χρόνο. Αν μια γυναίκα ή ένας άντρας αφήσει το σώμα του, ή ακόμη και συμπεριφορά της ή του δεν είναι αυτή που θα έπρεπε να είναι, η ομορφιά έχει φύγει. Σημασία έχει να σε τραβάει η άλλη ή ο άλλος. Δεν μπορεί να υπάρξει σχέση αλλιώς από καθαρά λόγους φιλανθρωπίας. Αν η άλλη ήταν όμορφη και αφέθηκε, χόντρυνε, κλπ χωρίς παθολογικό αίτιο, ποιος της φταίει να τσιρίζει μετά όταν θα βλέπει τις εξετάσεις διαβήτη;

glayki
Περιβόητο μέλος
Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 6.466 μηνύματα.

28-10-24

14:49
Θα της κάνει σαφές, ρημαζοντας της την αυτοπεποίθηση πως αν δεν πλακωθεί στη γυμναστική και αν δεν κάνει τις Χ αισθητικές παρεμβάσεις ,η σχέση τους θα διέλθει κρίση με απρόβλεπτες εξελίξεις.θα γίνει αν στην πορεία βρει κάποια ακόμα πιο αψεγάδιαστη? Ή όταν αυτή πάει 30-5?Θα την αφήσει ?
Και κάπου εκεί ο μεσήλικας πια Χ έχει αρχίσει να περνάει καραμπινατη κρίση μέσης ηλικίας και για να τονώσει την αυτοπεποίθηση του την πέφτει σε όποια μικρούλα ανταποκρίνεται στο αψεγάδιαστο μοτίβο που έχει στο μυαλό του .
nPb
Επιφανές μέλος

28-10-24

15:01
Θα της κάνει σαφές, ρημαζοντας της την αυτοπεποίθηση πως αν δεν πλακωθεί στη γυμναστική και αν δεν κάνει τις Χ αισθητικές παρεμβάσεις ,η σχέση τους θα διέλθει κρίση με απρόβλεπτες εξελίξεις.
Και κάπου εκεί ο μεσήλικας πια Χ έχει αρχίσει να περνάει καραμπινατη κρίση μέσης ηλικίας και για να τονώσει την αυτοπεποίθηση του την πέφτει σε όποια μικρούλα ανταποκρίνεται στο αψεγάδιαστο μοτίβο που έχει στο μυαλό του .
Αν η μικρούλα είναι σταφιδιασμένη από τις καταχρήσεις της "καλής ζωής" και της ξεπέτας, δεν, δεν ... Γιατί πάντα μιλάμε για τα άκρα; Κάτι φυσιολογικό δεν υπάρχει; Νομίζω ότι το επιχείρημα υπερ μικρούλας είναι περισσότερο κινηματογραφικό. Επειδή 10 μαλάκες σκηνοθέτες έφτιαξαν μια τέτοια ιστορία ή επειδή ο χ ανώμαλος παράγοντας κληροδότησε μια μικρούλα (με χρηματικό συμβόλαιο) σημαίνει ότι αυτό θέλει μια μερίδα ανδρών; Πολλές φορές κάνουμε όλοι μας το λάθος να σκεφτόμαστε με βάση ένα σενάριο αλλά δεν ισχύει πάντα.
Chem2000
Διάσημο μέλος
Η Chem2000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Μεταπτυχιακός Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.118 μηνύματα.

28-10-24

15:04
Αυτό μου συνέβη προσωπικά στα 21 μου, όταν σταμάτησα για ένα διάστημα μια ορμονική αγωγή που έπαιρνα και γέμισα για ένα μικρό διάστημα τρίχες στο πρόσωπο και σπυράκια. Η τότε "Σχέση" μου έλεγε ότι αν δεν κάνω κάτι άμεσα για αυτό θα ξενερώσει γιατί δε θέλει να βγαίνει με άντρα αλλά με γυναίκα, να μη πιάνω τα μαλλιά πάνω γιατί με βλέπει και νομίζει ότι δεν είμαι γυναίκα κτλ κτλ. Με αποτέλεσμα να προβώ σε βιαστικές επιλογές ενώ θα μπορούσα να το έχω ψάξει περισσότερο για το πως να περιορίσω ακμή κτλ κτλ.Θα της κάνει σαφές, ρημαζοντας της την αυτοπεποίθηση πως αν δεν πλακωθεί στη γυμναστική και αν δεν κάνει τις Χ αισθητικές παρεμβάσεις ,η σχέση τους θα διέλθει κρίση με απρόβλεπτες εξελίξεις.
Μαλακουάρδος μεγάλος αλλά όπως φαίνεται υπάρχουν πολύ τέτοιοι που δε σέβονται θέματα υγείας.
Guest 881237
Επισκέπτης

28-10-24

15:25
Τέτοιοι άνθρωποι δεν αξίζουν σχέση .Αυτό μου συνέβη προσωπικά στα 21 μου, όταν σταμάτησα για ένα διάστημα μια ορμονική αγωγή που έπαιρνα και γέμισα για ένα μικρό διάστημα τρίχες στο πρόσωπο και σπυράκια. Η τότε "Σχέση" μου έλεγε ότι αν δεν κάνω κάτι άμεσα για αυτό θα ξενερώσει γιατί δε θέλει να βγαίνει με άντρα αλλά με γυναίκα, να μη πιάνω τα μαλλιά πάνω γιατί με βλέπει και νομίζει ότι δεν είμαι γυναίκα κτλ κτλ. Με αποτέλεσμα να προβώ σε βιαστικές επιλογές ενώ θα μπορούσα να το έχω ψάξει περισσότερο για το πως να περιορίσω ακμή κτλ κτλ.
Μαλακουάρδος μεγάλος αλλά όπως φαίνεται υπάρχουν πολύ τέτοιοι που δε σέβονται θέματα υγείας.
Jack of Spades
Διακεκριμένο μέλος
Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.505 μηνύματα.

28-10-24

15:36
Έχω το δικαίωμα να μη δέχομαι (εν προκειμένω) την άλλη άποψη for whatever reason;Αυτό είναι το κακό. Ότι δε δέχεσαι την άλλη άποψη. Όταν σου λέει κάποια/ος κάτι, συνεχώς το αμφισβητείς. Και δεν καταλαβαίνω τον λόγο, πραγματικά. Γιατί αυτά που βλέπεις ή ακούς (στον κύκλο σου, κ.λπ...) δεν είναι ικανά/αρκετά να φτιάξουν τον "κανόνα"...
Last time I checked ναι...άρα ποιο είναι το πρόβλημα;
Βλέπεις εμένα να «τη λέω» σε κανέναν επειδή δε δέχεται την (όποια) άποψή μου;
Μη συγκρίνεις μήλα με καρότα (άσε που ακόμη και σ' αυτό το παράδειγμα μπορεί κάλλιστα να την πάθει αυτός/ή που ξανοίγεται και λέει μεγάλες κουβέντες)...Εν προκειμένω, είπε η συγκεκριμένη κοπέλα (και κάποιες άλλες...) ότι δε γουστάρει μεγαλύτερο. Γιατί ; Γιατί έτσι (πώς εσύ δε γουστάρεις τις άσχημες, ας πούμε...). Το ότι έχεις γνωρίσει πάααααρα πολλές γυναίκες που αλλάζουν γνώμη αργότερα, δεν είναι επιχείρημα, με συγχωρείς. Ούτε είναι μαλλιά, νύχια, ρούχα, που, ναι, εκεί αλλάζουν γνώμη/άποψη οι γυναίκες πολύ εύκολα...
Σου αντιστρέφω την ερώτηση...τι μπορεί να κάνει ο μέσος 25χρονος (που είναι basically ένα παιδί που ακόμη ψάχνεται όσον αφορά το τι θέλει να κάνει/γίνει στη ζωή του, έχει ελάχιστες εμπειρίες από γυναίκες και όχι μόνο κι η πιο σοβαρή του έγνοια είναι πότε θα του 'ρθει το χαρτί κατάταξης να πάει φαντάρος, ΑΝ πάει κιόλας κ.ο.κ.) για να σε γοητεύσει;Τι ακριβώς να κάνει ένας 40+ για να με γοητεύσει που δε μπορεί να το κάνει ένας 25+ πχ;
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Η Aleksa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.515 μηνύματα.

28-10-24

15:42
Δεν λες καλά που γλύτωσες από δαύτον!! Θα μπορούσε να σου είχε φάει χρόνια, αν το πρόβλημα της υγείας που είχες ερχόταν λίγο αργότερα.Αυτό μου συνέβη προσωπικά στα 21 μου, όταν σταμάτησα για ένα διάστημα μια ορμονική αγωγή που έπαιρνα και γέμισα για ένα μικρό διάστημα τρίχες στο πρόσωπο και σπυράκια. Η τότε "Σχέση" μου έλεγε ότι αν δεν κάνω κάτι άμεσα για αυτό θα ξενερώσει γιατί δε θέλει να βγαίνει με άντρα αλλά με γυναίκα, να μη πιάνω τα μαλλιά πάνω γιατί με βλέπει και νομίζει ότι δεν είμαι γυναίκα κτλ κτλ. Με αποτέλεσμα να προβώ σε βιαστικές επιλογές ενώ θα μπορούσα να το έχω ψάξει περισσότερο για το πως να περιορίσω ακμή κτλ κτλ.
Guest 881237
Επισκέπτης

28-10-24

15:46
Δεν είναι όλοι έτσι . Ήμουν με άτομο σε αυτή την ηλικία που λες , είχε τελειώσει το στρατό δούλευε οδηγούσε κ έμενε μόνος ...Σου αντιστρέφω την ερώτηση...τι μπορεί να κάνει ο μέσος 25χρονος (που είναι basically ένα παιδί που ακόμη ψάχνεται όσον αφορά το τι θέλει να κάνει/γίνει στη ζωή του, έχει ελάχιστες εμπειρίες από γυναίκες και όχι μόνο κι η πιο σοβαρή του έγνοια είναι πότε θα του 'ρθει το χαρτί κατάταξης να πάει φαντάρος, ΑΝ πάει κιόλας κ.ο.κ.) για να σε γοητεύσει
Jack of Spades
Διακεκριμένο μέλος
Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.505 μηνύματα.

28-10-24

15:47
Έγραψα:Δεν είναι όλοι έτσι . Ήμουν με άτομο σε αυτή την ηλικία που λες , είχε τελειώσει το στρατό δούλευε οδηγούσε κ έμενε μόνος ...
Σου αντιστρέφω την ερώτηση...τι μπορεί να κάνει ο μέσος 25χρονος (που είναι basically ένα παιδί που ακόμη ψάχνεται όσον αφορά το τι θέλει να κάνει/γίνει στη ζωή του, έχει ελάχιστες εμπειρίες από γυναίκες και όχι μόνο κι η πιο σοβαρή του έγνοια είναι πότε θα του 'ρθει το χαρτί κατάταξης να πάει φαντάρος, ΑΝ πάει κιόλας κ.ο.κ.) για να σε γοητεύσει;
Guest 881237
Επισκέπτης

28-10-24

15:48
Οκ έχεις δίκιο . Ισχύει .Έγραψα:

28-10-24

15:56
Εγώ δεν προσπαθω να σου την πω. Εγώ τουλάχιστον λεω facts. Εγώ Τζακ, δεν δείχνω ούτε μιλαω για αγ@μιες. Σορρυ κιόλας αλλα εσυ αυτό κανεις.Κάποια δεν «τρώει» καλά...και φαίνεται!![]()
Οπως κι αν έχει πάντως, τρωω πολυ καλα. Εχω βάλει κιλά, αυτό οντως φαίνεται.
Jack of Spades
Διακεκριμένο μέλος

28-10-24

16:02
Ποια είναι τα «facts», να γράφεις ό,τι κοτσάνα σου κατέβει για μένα λες και με ξέρεις κι από χθες;Εγώ δεν προσπαθω να σου την πω. Εγώ τουλάχιστον λεω facts. Εγώ Τζακ, δεν δείχνω ούτε μιλαω για αγ@μιες. Σορρυ κιόλας αλλα εσυ αυτό κανεις.
Οπως κι αν έχει πάντως, τρωω πολυ καλα. Εχω βάλει κιλά, αυτό οντως φαίνεται.

Άσε μας «κουκλίτσα» μου...

28-10-24

16:05
Κουκλιτσα ζωγραφιστη είμαι, ναιΠοια είναι τα «facts», να γράφεις ό,τι κοτσάνα σου κατέβει για μένα λες και με ξέρεις κι από χθες;
Άσε μας «κουκλίτσα» μου...

Εσυ δεν κλαίγεσαι ρε Τζακ για το ότι δεν βρίσκεις μια «σωστή» για σένα; Καμια κοτσάνα δεν εχω πετάξει, ολα βασίζονται σε αυτά που λες. Τα έχεις βάλει με ολο το γυναικείο φύλο του στεκιού που σου εξηγεί γιατί είσαι λάθος αλλα επιμενεις. Αυτό δεν σου λεει κάτι;
nearos
Επιφανές μέλος
Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 9.533 μηνύματα.

28-10-24

16:07
Φυσικά και όχι, τι να λέει; Εμείς ως άντρες έχουμε το αλάθητο. Κοπελίτσα μου γλυκιά, όταν ο άντρας μιλάει το είδος σας κάθεται, φτιάχνει σάντουιτς, στον ελεύθερο χρόνο κάνει λιποαναρρόφηση, nosejobs, BBL, παιδάκια απο τα 20, και ΜΑΘΑΙΝΕΙ. Νόμος.Τα έχεις βάλει με ολο το γυναικείο φύλο του στεκιού που σου εξηγεί γιατί είσαι λάθος αλλα επιμενεις. Αυτό δεν σου λεει κάτι;
Εγώ όχι ακόμα.. Είμαι μικρός ηλικιακά. Κάποτε θα φτάσω και γώ να γένω η κεφαλή του τραπεζιού
Chem2000
Διάσημο μέλος
Η Chem2000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Μεταπτυχιακός Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.118 μηνύματα.

28-10-24

16:08
Φυσικά και όχι, τι να λέει; Εμείς ως άντρες έχουμε το αλάθητο. Κοπελίτσα μου γλυκιά, όταν ο άντρας μιλάει το είδος σας κάθεται, φτιάχνει σάντουιτς, στον ελεύθερο χρόνο κάνει λιποαναρρόφηση, nosejobs, BBL, παιδάκια απο τα 20, και ΜΑΘΑΙΝΕΙ. Νόμος.
Εγώ όχι ακόμα.. Είμαι μικρός ηλικιακά. Κάποτε θα φτάσω και γώ να γένω η κεφαλή του τραπεζιού
Υδροχόος
Περιβόητο μέλος
Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.026 μηνύματα.

28-10-24

16:10
Μα τώρα...τί λέμε ; Σαφώς και "την λες", με τον τρόπο σου. Αμφισβητώντας, συνεχώς, την άλλη άποψη (τη διαφορετική από τη δική σου...), τί κάνεις ; Αυτό δεν κάνεις, στην ουσία ; Αυτό ακριβώς κάνεις, λοιπόν...Έχω το δικαίωμα να μη δέχομαι (εν προκειμένω) την άλλη άποψη for whatever reason;
Last time I checked ναι...άρα ποιο είναι το πρόβλημα;
Βλέπεις εμένα να «τη λέω» σε κανέναν επειδή δε δέχεται την (όποια) άποψή μου;
Ποιές θεωρείς "μεγάλες κουβέντες" ; Το να πει κάποια ότι δε θέλει μεγαλύτερο, είναι "μεγάλη κουβέντα" ;Μη συγκρίνεις μήλα με καρότα (άσε που ακόμη και σ' αυτό το παράδειγμα μπορεί κάλλιστα να την πάθει αυτός/ή που ξανοίγεται και λέει μεγάλες κουβέντες)...
Εδώ μέσα κι αν ακούγονται άλλες κι άλλες "μεγάλες κουβέντες"...
Αν και δεν απευθύνεσαι σ΄ εμένα, δεν μπορώ να αποφύγω τον πειρασμό και να (σε) ρωτήσω...Αν ήσουν 25χρονος και διάβαζες αυτό που έγραψες από κάποιον μεγαλύτερο ηλικιακά, αμάσητο θα το δεχόσουν/κατάπινες ;Σου αντιστρέφω την ερώτηση...τι μπορεί να κάνει ο μέσος 25χρονος (που είναι basically ένα παιδί που ακόμη ψάχνεται όσον αφορά το τι θέλει να κάνει/γίνει στη ζωή του, έχει ελάχιστες εμπειρίες από γυναίκες και όχι μόνο κι η πιο σοβαρή του έγνοια είναι πότε θα του 'ρθει το χαρτί κατάταξης να πάει φαντάρος, ΑΝ πάει κιόλας κ.ο.κ.) για να σε γοητεύσει;
Γιατί τόσος καημός να συγκριθούν οι "χάρες" ενός νέου μ΄ ενός μεγαλύτερου ; Διαγωνισμός γίνεται ;
Ως ένα σημείο το καταλαβαίνω, αυτό που θες να πεις. Από ένα σημείο και μετά, όμως...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 205 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- ck_chrysiis
- jj!
- Hased Babis
- Joji
- Memetchi
- Scandal
- thenutritionist
- J.Cameron
- GeorgePap2003
- rafaela11
- giannhs2001
- Jack of Spades
- Luludaki
- Reader
- Kate1914
- Advocatus diaboli
- Wonderkid
- Libertus
- A350
- charmander
- fourkaki
- American Economist
- iew
- Paragontas7000
- camil
- Vasiliis
- Ilma
- taketrance
- Ωρορα
- Εριφύλη
- Μήτσος10
- DimitraA.
- Varus
- rorry
- bboys
- dreamer!!
- ayahuasca97
- Fernando_A
- AggelikiGr
- pemo
- vasilis123321
- fmarulezkd
- Giorgkalo
- WanderingSoul98
- S.Giota
- Sosstoss
- iren
- chester20080
- grtt
- tete
- SlimShady
- mhxani tou kima
- kalhkardia
- _pathfinder_
- neraida24
- thequickbrownfox
- Alessandra Eliza
- Fafouta 93
- paolo1
- Erieta29980
- dmav
- Sevasti
- alexd99
- Maria23667
- lugar
- Requiem
- User2350
- touvlo
- PinkButterfly
- Fl0wer
- efiger
- JimmyIT
- Sweet31
- Anonymous girl
- geordimi10
- Ιωάννηςκαρ
- nobody8
- Satan Claus
- Mt73
- Γιώτα Γιαννακού
- Ariana2018
- Fin4
- MarcoReus
- Andreas542
- italian
- Tidus
- Εχέμυθη
- Ole Gunnar Solskjaer
- Nickx
- Freddys
- Phantom_1
- Φωτεινη Τζα.
- Antigonivol
- πεταλουδα001
- Nefeli_
- kogba
- sandana
- Javier7
- McManus
- Λίνα
- Soraya
- Νηματολάγνος
- Cookie_Monster
- billie perrakis
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.