Σχέσεις με διαφορά ηλικίας

ilias90

Περιβόητο μέλος

Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 4.537 μηνύματα.
Τώρα θα με πείτε ψώνιο, το ξέρω, αλλά επειδή σπούδασα σε μεγαλύτερη ηλικία (εκεί στα 28), ξέρετε πόσες εικοσάχρονες μου την πέφταν στα 30; Σίγουρα πολύ περισσότερες από όταν ήμουν 20 (τότε δεν μου την έπεφτε καμία βασικά.) Εγώ βέβαια, κύριος, τις έλεγα «δεν σου επιτρέπω!»
Κάτι έχουν όντως αρκετές μικρές με τους μεγαλύτερους, αλλά οι περισσότερες το βλέπουν σαν εμπειρία ή πρόσκαιρο (νομίζω.)

Kate1914

Διακεκριμένο μέλος

Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.704 μηνύματα.

Eclipse

Διάσημο μέλος

Η Έκλειψις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.264 μηνύματα.
Δεν παίζει ρόλο αυτό, για να φτάσει μια γυναίκα σ' ένα σημείο ώστε να έχει μια καλή «ιδέα» (στο περίπου προφανώς, δεν είναι μαθηματικά) για το π.χ. ποιοι άντρες μπορούν να τη δουν σοβαρά, ποιοι θα τη δουν μόνο για κρεβάτι και ποιοι δε θα τη δουν για τίποτα πρέπει αφενός να είναι ειλικρινής με τον εαυτό της να τα έχει βρει μαζί του σε μεγάλο βαθμό κ.λπ. κι αφετέρου προφανώς ν' αλληλεπιδράσει μ' όσο το δυνατόν περισσότερους άντρες (ζωντανά, όχι social texting κι αηδίες) στο αμιγώς ερωτικό πλαίσιο «άντρας προς γυναίκα»...

Έχεις ήδη γράψει 4-5 posts όπου απλώς μου επιτίθεσαι, αυτό από μόνο του τα λέει όλα!;)
Αν αναφέρεσαι σε πιο παλιά ποστς, αυτά δεν θα τα χαρακτήριζα ως επίθεση. Ο,τι σκεφτηκα την ώρα που διάβαζα τα μηνύματα σου αυτά έγραψα κιόλας. Και Οχι, δεν πήρα το θάρρος γιατί εδώ είμαι άγνωστη, δεν είμαι ακριβως άγνωστη. Εχω αρκετό κόσμο στα σοσιαλς και μιλαω με αρκετά παιδιά από δω. Σίγουρα μιλαω λιγο πιο ωμά, δεν σου εκανα επίθεση όμως για να σε μειώσω. Τωρα για παράδειγμα, μια χαρά νομίζω σου μίλησα αλλα η κάθε σου απάντηση είναι και μια έμμεση προσβολή.
Ακόμα και αυτή σου η στάση μια ανασφάλεια βγάζει, προσπαθείς να αμυνθείς χωρίς λόγο. Μην το πάρεις ως επίθεση και αυτό, είναι κάτι που ισχύει.

Jack of Spades

Περιβόητο μέλος

Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.491 μηνύματα.
Τι μπορεί να κάνει ένας 25 χρονος να με γοητεύσει;
1) Να εργάζεται και να μη τα περιμένει όλα έτοιμα
2) Να μην είναι μαμάκιας
3) Να σέβεται τη γυναίκα που έχει δίπλα του και να μη πετάει μισογυνίστηκες παρλαπίπες. Σου είπα 2-3 πράγματα, είσαι ικανοποιημένος;
Βασικά δεν είναι καν ν' αναρωτιέμαι για το «αν αυτά ένας 40άρης τα έχει» γιατί αυτά τα 3 που ανέφερες κι ειδικά στην Ελλάδα του 2024 κατά κανόνα ΜΟΝΟ ένας άντρας μεγαλύτερης ηλικίας (όχι απαραίτητα 40άρης) μπορεί να τα έχει (και σίγουρα όχι στα 25 ή πιο κάτω)...π.χ. ποιος Έλληνας δεν είναι μαμάκιας στα 25;Seriously;:lol:
Και για να σε προλάβω, επειδή θα μου ανταπαντήσεις "δηλαδή αυτά ένας 40αρης δε τα έχει;", θα σου απαντήσω με ένα: ναι, μπορεί να τα έχει, αλλά λόγω ηλικίας θα έτρωγε άκυρο για πολλούς λόγους όπως:
1) Αισθητικά δε μου αρέσουν οι μεγαλύτεροι
2) Είναι πολύ συχνό φαινόμενο οι μεγαλύτεροι να μπλέκουν με μικρότερες επειδή τις θεωρούν χαζούλες για να μπορούν να γαμήσουν με ευκολία, πράγμα το λιγότερο εμετικό για να μη πω και τίποτε άλλο
3) Ε εντάξει, όπως είπα και τις προηγούμενες μέρες, το να κοιτάει ένας 40αρης μια 30αρα να το δεχτώ. Το να κοιτάει ένας 40αρης όμως ένα κοριτσάκι 20 ετών, να με συγχωρείτε αλλά νορμάλ δεν είναι. Πώς να το κάνουμε, αυτό πριν λίγο μπήκε στη σχολή, και ο άλλος οριακά θα κλείνει 10+ χρόνια προυπηρεσία σε δουλειά. Τι κοινό θα έχουν να πουν αυτοί οι άνθρωποι; Μη τρελαθούμε.
Ετοίμαζα post αλλά απλώς σε παραπέμπω στα όσα έγραψε ο @Valder, με κάλυψε πλήρως...
Τώρα για να σου απαντήσω στο τελευταίο κομμάτι της απορίας σου, δε νομίζω ότι θα έπρεπε να σε αφορά ιδιαίτερα η ερωτική μου ζωή αλλά μάλλον η δική σου. Για την ηλικία μου όμως πάντως θεωρώ ότι έχω την απαραίτητη ποιοτική εμπειρία, για να μπορώ να ξεσκαρτάρω σκάρτες περιπτώσεις + να αποφεύγω κακοτοπιές που μπορεί να έπεφτα πριν μια 2-3 ετια ας πούμε.
Ό,τι πεις «μπρο»!:rofl:
Αν αναφέρεσαι σε πιο παλιά ποστς, αυτά δεν θα τα χαρακτήριζα ως επίθεση.
Ε και εσυ τι επιμενεις και του απαντάς; Αφού δεν μπορεί να προσεγγίσει από κοντά γυναίκες και φαίνεται. Κάποια τον έχει πληγώσει ασχημα…και φαινεται!
Ναι προς Θεού, αυτό π.χ. (που ήταν και το εναρκτήριο) δεν αποτελεί καθόλου επίθεση, μιλάμε για πλούσια επιχειρηματολογία που παρέθεσες καλοπροαίρετα και μ' απόλυτο σεβασμό!:lol:
Ο,τι σκεφτηκα την ώρα που διάβαζα τα μηνύματα σου αυτά έγραψα κιόλας. Και Οχι, δεν πήρα το θάρρος γιατί εδώ είμαι άγνωστη, δεν είμαι ακριβως άγνωστη. Εχω αρκετό κόσμο στα σοσιαλς και μιλαω με αρκετά παιδιά από δω. Σίγουρα μιλαω λιγο πιο ωμά, δεν σου εκανα επίθεση όμως για να σε μειώσω. Τωρα για παράδειγμα, μια χαρά νομίζω σου μίλησα αλλα η κάθε σου απάντηση είναι και μια έμμεση προσβολή.
Ακόμα και αυτή σου η στάση μια ανασφάλεια βγάζει, προσπαθείς να αμυνθείς χωρίς λόγο. Μην το πάρεις ως επίθεση και αυτό, είναι κάτι που ισχύει.
Still, αυτό που έκανες (και συνεχίστηκε και στα επόμενα posts) ήταν 100% επίθεση...αλλά μάλλον απ' το πολύ μπλαμπλα με «αρκετά παιδιά από 'δω» έχεις ξεχάσει πως οι άνθρωποι μιλούν «κανονικά» και κάνουν διάλογο!

Τελευταία επεξεργασία:

ilias90

Περιβόητο μέλος

Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 4.537 μηνύματα.
Κάποιοι δε γουστάρουμε να "εργαστούμε" 12ωρα για 800 ευρω, ώστε η ανταμοιβή μας να ειναι μια φεμινιστρια που θα μας μετράει στα δόντια και θα βλέπει παιδεραστές 40άρηδες παντού επειδη τόλμησαν να θέλουν 20χρονες.

Ανεξαρτητες είστε, εργαστείτε εσείς, κι εμείς θα δουμε πως θα τα βγάλουμε πέρα.

Αλλά όχι, θέλετε και τη θεσουλα στην πολυεθνική για να βγει το χουι της καταπιεσμένης που αντιδρά στην πατριαρχία, αλλά θέλετε και το φτασμενο αρσενικό.
Και μετά με λέτε για τον Κλεομένη... από το να έχω μία τέτοια να μου λέει όλη μέρα για την Πατριαρχία, καλύτερα να μονάσω με τον Πάτερ και να σπάμε μαζί ΑΤΜ και κινητά.

Ναι και τωρα της έσωσες την παρθενιά που ήσουν κύριος ρε Ηλία. Δε θα παει το βράδυ στο μπαράκι να το δωσει σε καποιον αλλο 30άρη ή οτι αγαπάει κι επιθυμεί η καθε κοπέλα.

Η κυρίλα μας έφαγε Ηλία. Ο σεβασμός. Ω είστε μια δεσποσυνη, δε θα το μαδησω.
Μα το βλέπεις, ειναι μουσκεμα, σκίστης το. Αν δεν της το σκισεις εσυ, θα της το σκισει άλλος. Τσάμπα η κυρίλα σου θα πάει.

Εγω ξέρω τι λες, καταλαβαινω, αλλά δεν ειναι καιροι για ιππότες αδερφέ μου.

Μου έπεσε μπροστα μου η Ελενίτσα, η Μαιρουλα κλπ., περάσαμε καλά και ουδεμια ενοχή εχω.

Τα υπόλοιπα ειναι για να δικαιολογούμε στον εαυτο μας οτι ειμαστε καλοι άνθρωποι οταν δυει ο ήλιος τα βράδια και τέλος.

Στην τελική γαμθηείτε και μετά πήγαινε και ζήτα συγγνωμη με μια προσευχή και καθάρισες.

Εγω ετσι σκέφτομαι. Καλύτερα να το κανω και να ζητησω συγγνωμη ύστερα, παρά να διατηρω μια εικόνα σωστού ανθρωπου που δε θα εκτιμηθει απο κανεναν σ αυτο τον κωλόκοσμο.

Συγγνωμη, σου μιλώ καπως απότομα, αλλά οι σκέψεις μου ειναι χυμα.
Στο θέμα των σχέσεων πάντα ψιλοτρολάρω... δεν κάνω πλάκα για αυτά που λέω εδώ, αλλά προφανώς δεν έλεγα «δεν σας επιτρέπω.» Κοίτα, εμένα δεν μου βγαίνει με μεγάλη διαφορά όταν είναι πιο μικρή, είπα ότι μέχρι δέκα χρόνια ρε παιδί μου μικρότερη... Είναι απλά γούστο αυτό.
Αλλά το έχω ξαναπεί, έχεις δίκιο να τα παίρνεις σε ένα πράγμα: Το ότι τον σαραντάρη με την εικοσάρα θα τον βρίζουν (και άσχημα κιόλας) ενώ τη σαραντάρα με τον εικοσάρη θα τη λένε: «you go, girl! Ξεκοκκάλισέ το το μικρό» και άλλα τέτοια.

Τελευταία επεξεργασία:

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.196 μηνύματα.
Τώρα θα με πείτε ψώνιο, το ξέρω, αλλά επειδή σπούδασα σε μεγαλύτερη ηλικία (εκεί στα 28), ξέρετε πόσες εικοσάχρονες μου την πέφταν στα 30; Σίγουρα πολύ περισσότερες από όταν ήμουν 20 (τότε δεν μου την έπεφτε καμία βασικά.) Εγώ βέβαια, κύριος, τις έλεγα «δεν σου επιτρέπω!»
Κάτι έχουν όντως αρκετές μικρές με τους μεγαλύτερους, αλλά οι περισσότερες το βλέπουν σαν εμπειρία ή πρόσκαιρο (νομίζω.)
Ναι και τωρα της έσωσες την παρθενιά που ήσουν κύριος ρε Ηλία. Δε θα παει το βράδυ στο μπαράκι να το δωσει σε καποιον αλλο 30άρη ή οτι αγαπάει κι επιθυμεί η καθε κοπέλα.

Η κυρίλα μας έφαγε Ηλία. Ο σεβασμός. Ω είστε μια δεσποσυνη, δε θα το μαδησω.
Μα το βλέπεις, ειναι μουσκεμα, σκίστης το. Αν δεν της το σκισεις εσυ, θα της το σκισει άλλος. Τσάμπα η κυρίλα σου θα πάει.

Εγω ξέρω τι λες, καταλαβαινω, αλλά δεν ειναι καιροι για ιππότες αδερφέ μου.

Μου έπεσε μπροστα μου η Ελενίτσα, η Μαιρουλα κλπ., περάσαμε καλά και ουδεμια ενοχή εχω.

Τα υπόλοιπα ειναι για να δικαιολογούμε στον εαυτο μας οτι ειμαστε καλοι άνθρωποι οταν δυει ο ήλιος τα βράδια και τέλος.

Στην τελική γαμηθείτε και μετά πήγαινε και ζήτα συγγνωμη με μια προσευχή και καθάρισες.

Εγω ετσι σκέφτομαι. Καλύτερα να το κανω και να ζητησω συγγνωμη ύστερα, παρά να διατηρω μια εικόνα σωστού ανθρωπου που δε θα εκτιμηθει απο κανεναν σ αυτο τον κωλόκοσμο.

Και ξερεις γιατί; Γιατι ήμουν οχι απλα καλός, αλλά και ΓΑΜΩ τα παιδιά. Και με γαμήσανε. ΠΟΤΕ ξανά.-

Συγγνωμη, σου μιλώ καπως απότομα, αλλά οι σκέψεις μου ειναι χυμα.

Eclipse

Διάσημο μέλος

αλλά οι περισσότερες το βλέπουν σαν εμπειρία ή πρόσκαιρο
Να μην νομίζεις, ετσι είναι.
Εγώ είμαι υπέρ στο να δοκιμάζεις νέα πράγματα για να έχεις μια εμπειρία παραπάνω, θεωρώ πως κάθε τι μπορεί να ωριμάζει τον άνθρωπο.
Τι να κάνουμε, κάποιες βρίσκουμε τους μεγαλύτερους πιο γοητευτικούς και σίγουρα θελουμε να έχουμε μια σχετική εμπειρία.
Τωρα το ποσο μεγαλύτερος είναι ο αλλος… χμμ. Εδώ νομίζω χρειάζεται ένα μινι στορυταιμ να πω.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

έχεις ξεχάσει πως οι άνθρωποι μιλούν «κανονικά» και κάνουν διάλογο!
Ναι είμαι σκυλα, έχεις δίκιο.

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.196 μηνύματα.
Εγώ είμαι υπέρ στο να δοκιμάζεις νέα πράγματα για να έχεις μια εμπειρία παραπάνω, θεωρώ πως κάθε τι μπορεί να ωριμάζει τον άνθρωπο.
Τι να κάνουμε, κάποιες βρίσκουμε τους μεγαλύτερους πιο γοητευτικούς και σίγουρα θελουμε να έχουμε μια σχετική εμπειρία.
Τωρα το ποσο μεγαλύτερος είναι ο αλλος… χμμ. Εδώ νομίζω χρειάζεται ένα μινι στορυταιμ να πω.
Ναι αλλα Εκλιψόνι, αυτο δεν ειναι ωραιο.

Δεν ειμαστε μια τσουτσού για στραγγισμα ή να δεις πως ειναι ο 40άρης, πως ειναι να πηγαινεις με ανάπηρο, πως ειναι να πηγαινεις με ξανθό, πως ειναι να πηγαινεις με μεταναστη κλπ.

Και τα 2 πρωτα επειδη τα χω ζησει και τα έπιασα σαν λαγωνικό, το ξερω ποσο ΣΚΑΤΑ με έκαναν να αισθανθώ. Γιατι εγω ειχα αισθήματα και οι άλλες το βλεπαν σαν εμπειρία.

Άμα τα βλέπετε σαν εμπειρία, καλύτερα να πάτε με καποιους της ηλικίας σας που να έχετε αισθήματα και να ειστε ευτυχισμένες.

Δε θέλουμε απλά να ειναι η σειρά μας. Κάποιοι θέλουμε να ηρεμησουμε με εναν καλο ανθρωπο μακροπρόθεσμα δίπλα μας.

Jack of Spades

Περιβόητο μέλος

Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.491 μηνύματα.
Μάλιστα , φαντάζομαι θεωρείς λοιπόν ότι κάποια που δεν είναι εμφανίσιμη θα την θέλουν μόνο κάτι άκυροι ενώ μια ωραία θα την θέλουν πιο πετυχημένοι;
Ε, τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια...
Ναι είμαι σκυλα, έχεις δίκιο.
Αυτό ωραίο είναι, να το κρατήσεις! :thumbup:

Chem2000

Διάσημο μέλος

Η Chem2000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Μεταπτυχιακός Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.117 μηνύματα.
Κάποιοι δε γουστάρουμε να "εργαστούμε" 12ωρα για 800 ευρω, ώστε η ανταμοιβή μας να ειναι μια φεμινιστρια που θα μας μετράει στα δόντια και θα βλέπει παιδεραστές 40άρηδες παντού επειδη τόλμησαν να θέλουν 20χρονες.

Ανεξαρτητες είστε, εργαστείτε εσείς, κι εμείς θα δουμε πως θα τα βγάλουμε πέρα.

Αλλά όχι, θέλετε και τη θεσουλα στην πολυεθνική για να βγει το χουι της καταπιεσμένης που αντιδρά στην πατριαρχία, αλλά θέλετε και το φτασμενο αρσενικό.

Λες και θα τα ζητησει απο σενα τα λεφτά και θα καθεται αυτος σπιτι να κλωσσάει τα αβγά.
Αρχικά θα μιλάς ωραία. Ξεκινάμε από τα απλά. Ωραία; Ωραία. Δε θα παίρνεις λόγια που είπα και θα τα παραφράζεις όπως σου καυλώσει για να με βγάλεις κακιά και τρελή, εντάξει;
1) Δεν σου είπα ότι όποιος 40+ κοιτάζει 20χρονα είναι παιδέρας, σου είπα ότι απλά είναι ΠΕΡΙΕΡΓΟ.
2) Δεν είπα εργατικός για να κάθομαι εγώ στο σπίτι να κάνω τα μποτέ μου και να φτιάχνω νυχάκι γαλλικό. Είπα εργατικός γιατί δε μπορώ τους τεμπελαχανάδες. Όπως δουλεύω εγώ απαιτώ το ίδιο και από τον άλλον αλλιώς να το βράσω.
Κι εσεις να μην παριστανετε τα μωρά, 25 χρονών ολοκληρες γυναίκες.
Μωρό γιατί, δε κατάλαβα; Επειδή δε σου αρέσει η γνώμη μου;
Πιο ευκολο για να πάρουμε σεξ ειναι να το δώσουμε στην ηλικία μας και πάνω ξέρεις. Αμα δεν ξερεις, ρώτα.

Οι μεγάλες δεν σπάνε αρχίδια να το διαπραγματευομαστε ενα εξαμηνο να δώσουν σεξ. Ούτε θέλουν όλο το φραμπαλά, να την βγάλεις, να την ταίσεις, να οδηγεις αμάξι, να την πας ταξίδι κλπ.

Οι μεγάλες είναι, σε γουσταρω με γουσταρεις, γαμιόμαστε. Τίμιο μέχρι κεραίας.

Αυτό το εντελώς άτοπο στερεότυπο οτι οι μεγάλοι θελουν μικρές γιατι τις θεωρουν χαζές, ειναι passe. Οχι γιατι δεν ειναι χαζές, είναι τέρμα χαζές αρκετές και μονο απο τα μαργαριτάρια που ξεστομίζουν νομίζοντας οτι ξέρουν τα πάντα. Αλλά γιατι η χαζή ειναι μπελάς, κι οχι μονο δε θα γαμήσεις αλλά θα σου σπάσει και τα νεύρα.

Αμα θες ξηγημενες καταστασεις, μονο γυναικες με πολλές εμπειρίες, άρα μεγάλες, μπορούν να σου χαρίσουν μια ηρεμη ζωή.

Οι πιο πολλές μικρές, σπάνε αρχίδια και ειναι τερμα entitled και ανυπόφορες.
Εδώ δε θα προσθέσω κάτι, αφού επιμένεις. Εγώ θα επιμείνω στη δική μου άποψη γιατί δυστυχώς στο κύκλο μου υπήρχαν φίλες που έμπλεξαν με 15+ χρόνια μεγαλύτερους, πήραν αυτό που ήθελαν και μετά κυνήγησαν άλλο υποψήφιο θύμα παρόμοιας ηλικίας.
Ε βεβαια οταν σας έχουν μαθει να μη συζητατε τιποτε αλλο απο τη δουλεια και τη σχολή και ενδιαφέροντα περα απο το φεμινισμό μηδεν, χόμπι μηδεν, αρέσκειες μηδεν, λογικο ειναι να μην έχετε κοινά οχι μονο με τον 40άρη αλλα οποιονδήποτε.

Λες και μια γυναικα 20 ετων με τρελα για την Ιστορία ή για τους καφέδες, τα αρωματα, τα ταξίδια, δε θα μπορούσε να τα συζητησει αυτα με εναν οποιονδηποτε ανθρωπο.

Άσε που η άποψή σου ειναι και η επιτομή της αντι-προοδευτικότητας και του μικροαστικού κατεστημενου. Ολες προοδευτικές, μέχρι να σκασει το 40-20.

Εκει αρχίζουν τα "δεν ειναι νορμαλ" τα "τι θα πει ο κόσμος", "η μανα μου θα φωναξει" και μαλακίες.
Να το και το bullying για τις απόψεις μου. Ωραίος ο ψυχολογικός πόλεμος για να με κάνεις να νιώσω άσχημα. Και επειδή σε έχω καταλάβει, θα πεις οτι τα λέω αυτά τώρα για να με θυματοποιήσω.

Από εκεί και πέρα, λυπάμαι, αλλά ΟΧΙ, ακόμα και ένα κορίτσι 20 ετών να έχει χόμπι και χίλια δυο, δύσκολα συμβαδίζει με έναν άνθρωπο που την περνάει 20 χρόνια. Να συζητήσει ίσως μπορεί, αλλά να συμβαδίσει, δεεεεεν.

ilias90

Περιβόητο μέλος

Δε θέλουμε απλά να ειναι η σειρά μας. Κάποιοι θέλουμε να ηρεμησουμε με εναν καλο ανθρωπο μακροπρόθεσμα δίπλα μας.
Αυτό θέλω και εγώ ρε Βαλ, αν και μάλλον έχω γίνει και εγώ δύσκολος άνθρωπος. Αλλά αυτό που γράφω παραπάνω, δεν είναι ότι το παίζω κύριος, ίσως με παρεξηγείς. Απλά δεν μπορώ να επικοινωνήσω ρε παιδί μου. Να κάθεται τώρα στο τικ τοκ ή να με λέει αργκό της gen z... Μπρρρ, είμαι και μπούμερ, θα ήταν πολύ κακό και για τους δύο... Νιώθω δηλαδή ότι είμαι άλλος κόσμος με την άλλη. Τώρα μιλάμε για σοβαρή σχέση, έτσι;

Ε, δεν ξέρω κατά πόσο συμφωνώ με αυτό. Έχω γνωρίσει άντρες και γυναίκες που είχαν ελάχιστες εμπειρίες με άλλα άτομα και είχαν μακροχρόνιες, πολύ ευτυχισμένες σχέσεις. Και είχαν μία αληθινή, γλυκιά αθωότητα.

Jack of Spades

Περιβόητο μέλος

Chem2000

Διάσημο μέλος

Η Chem2000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Μεταπτυχιακός Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.117 μηνύματα.
Ρε συ αλήθεια τώρα, μιλάς όπως μιλάς (μπρο κ.λπ.) κι αναρωτιέσαι;
Ρε συ αλήθεια τώρα από τρολάρισμα ξέρεις ή δεν έχεις καμία επαφή με τη νέα γενιά που τόσο σου αρέσει να την προσελκύεις και να τη πέφτεις;

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Αρχικά θα μιλάς ωραία.
Πάντα μιλάω ωραία.

Ξεκινάμε από τα απλά. Ωραία; Ωραία. Δε θα παίρνεις λόγια που είπα και θα τα παραφράζεις όπως σου καυλώσει για να με βγάλεις κακιά και τρελή, εντάξει;
Πότε ξαναδιάβασες το ποστ σου τελευταια φορά με ψυχραιμία; Σοβαρά τωρα, δεν το λεω για να σε κοντράρω.

Είσαι απότομη. Αντιδραστική με το κατευθείαν.

Ετσι σε εισπράττω εγω ρε παιδι μου.
1) Δεν σου είπα ότι όποιος 40+ κοιτάζει 20χρονα είναι παιδέρας, σου είπα ότι απλά είναι ΠΕΡΙΕΡΓΟ.
Για σένα. Για μένα όχι. Μια 18χρονη ολόγυμνη να κάνουμε γλυκό έρωτα ειναι οτι πιο φυσιολογικό.

2) Δεν είπα εργατικός για να κάθομαι εγώ στο σπίτι να κάνω τα μποτέ μου και να φτιάχνω νυχάκι γαλλικό. Είπα εργατικός γιατί δε μπορώ τους τεμπελαχανάδες. Όπως δουλεύω εγώ απαιτώ το ίδιο και από τον άλλον αλλιώς να το βράσω.
Αυτο δε με αφορά. Εσυ επέλεξες να "δουλεύεις". Εγω επιλέγω να απασχοληθώ (1ον) και όχι να δουλευω για τον καθε μαλάκα και για μηδενικο περιθωριο κέρδους (2ον) και δεν σκοπευω να συντηρησω μια γαμημενη μικροαστική ελληνικη νοοτροπία που θέλει τον αντρα ειλωτα για να αξιζει τη ματια μιας γυναίκας.

Αμα είσαι ένα κουκλί μετα συγχωρησεως 1.80 με βυζάρες και μου χεις κολλαριστο το πουκαμισο καθε μέρα και το φαι μαγειρεμενο και τα παιδια στην πένα, να το σκεφτω να παω να εργαστώ.

Ειδάλλως περιουσία μου, πέτσα μου και Ταιλάνδη να πηδαω τραβέλια ως τα 70.

Αφου στον τάφο θα παμε κι οι δυο, κι εσυ, κι εγω και όλοι μας. Γιατι να μην μαξάρω τη ζωη μου ως τότε; Γιατι να πρέπει να ανταποκριθω στα κοινωνικά στερεοτυπα για να πάρω στο τέλος εσένα ως γυναίκα (all due respect μ αρέσεις σα γυναίκα, αλλά γενικά μιλάω εδω)
Μωρό γιατί, δε κατάλαβα; Επειδή δε σου αρέσει η γνώμη μου;
Οχι, σέβομαι οτι εχεις τη γνωμη σου κι ας ναι μην μου αρέσει.

Αλλα μωρό επειδη εσυ το ειπες πιο πανω σελιδες πριν οτι μοιαζεις με ανηλικη ή οτι ειστε πολυ μικρές.

Εδώ δε θα προσθέσω κάτι, αφού επιμένεις. Εγώ θα επιμείνω στη δική μου άποψη γιατί δυστυχώς στο κύκλο μου υπήρχαν φίλες που έμπλεξαν με 15+ χρόνια μεγαλύτερους, πήραν αυτό που ήθελαν και μετά κυνήγησαν άλλο υποψήφιο θύμα παρόμοιας ηλικίας.
Το καταλαβαινω και το έχω δει να συμβαινει. Αυτο δε σημαινει οτι ειναι ο κανόνας, ή εστω οτι δεν υπάρχουν και φωτεινές εξαιρέσεις.

Εσυ μιλάς με την εμπειρια σου, κι εγω με τη δική μου. Your word against mine.

Να το και το bullying για τις απόψεις μου. Ωραίος ο ψυχολογικός πόλεμος για να με κάνεις να νιώσω άσχημα.
Δεν ανησυχώ. Δεν μπορείς να νιώσεις άσχημα. Θα σου περάσει και θα με μαλώσεις σε 5-10 λεπτάκια, το περιμένω. :bleh:

Guest 881237

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Ε, τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια...

Αυτό ωραίο είναι, να το κρατήσεις! :thumbup:
Τότε πως εξηγείς το ότι εμένα πχ σε τέτοιες "αλληλεπίδρασεις" άτομα αντικειμενικά χωρίς κανένα προτέρημα πουθενά (ούτε εμφάνιση ούτε ΤΊΠΟΤΑ), έχουν πει ότι δεν θα έκαναν κάτι μαζί μου (χωρίς καν να τους ρωτήσω) κι ότι δεν τους αρέσω γιατί δεν είμαι αρκετά ωραία αλλά την ίδια στιγμή με έχουν πλησιάσει/θελήσει πολύ καλύτεροι τους σε όλα ? Μήπως επειδή δεν είναι όλα σε κουτάκια?

Jack of Spades

Περιβόητο μέλος

Ρε συ αλήθεια τώρα από τρολάρισμα ξέρεις ή δεν έχεις καμία επαφή με τη νέα γενιά που τόσο σου αρέσει να την προσελκύεις και να τη πέφτεις;
Αφενός όχι δεν ξέρω γιατί last time I checked το trollάρισμα δεν είναι αποδεκτό απ' τους όρους χρήσης του forum...αφετέρου αν ήμουν στη θέση σου θ' αηδίαζα με τον ίδιο μου τον εαυτό αν απευθυνόμουν έτσι σε κάποιον (πόσο δε μάλλον σε άγνωστους άντρες, όχι στις κολλητές μου ξέρω 'γω), συνεπώς ακόμη κι αν ήθελα να trollάρω θα έβρισκα άλλο τρόπο να το κάνω!

Και όντως δε μου έχει τύχει ποτέ να μου μιλήσει έτσι μικρή, προφανώς γιατί α)δεν προσεγγίζω όποια να 'ναι και β)γιατί όταν η προσέγγιση είναι ερωτική το τελευταίο πράγμα που θες (είτε σου αρέσει ο άλλος είτε όχι) είναι να ξεστομίσεις κάνα βατράχι και να τον κάνεις να ξενερώσει τη ζωή του και να λέει στους φίλους του «κοίτα ρε που έπεσα έγινε το και το» και να γίνεις ρεντίκολο στο μαγαζί κ.λπ. κ.λπ.

Τελευταία επεξεργασία:

nearos

Επιφανές μέλος

Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 9.533 μηνύματα.

Jack of Spades

Περιβόητο μέλος

Τότε πως εξηγείς το ότι εμένα πχ σε τέτοιες "αλληλεπίδρασεις" άτομα αντικειμενικά χωρίς κανένα προτέρημα πουθενά (ούτε εμφάνιση ούτε ΤΊΠΟΤΑ), έχουν πει ότι δεν θα έκαναν κάτι μαζί μου (χωρίς καν να τους ρωτήσω) κι ότι δεν τους αρέσω γιατί δεν είμαι αρκετά ωραία αλλά την ίδια στιγμή με έχουν πλησιάσει/θελήσει πολύ καλύτεροι τους σε όλα ? Μήπως επειδή δεν είναι όλα σε κουτάκια?
Δε μπορώ ν' απαντήσω σ' αυτό, δεν γνωρίζω ούτε εσένα ούτε τις περιπτώσεις ανδρών στις οποίες αναφέρεσαι ούτε τι ακολούθησε/προηγήθηκε των λεγομένων αυτών (γιατί μπορεί κάλλιστα π.χ. όντως κάτι να έγινε που δεν έπεσε στην αντίληψή σου και να προκάλεσε αυτές τις «εκδηλώσεις») για να βγάλω συμπεράσματα...

Eclipse

Διάσημο μέλος

Ναι αλλα Εκλιψόνι, αυτο δεν ειναι ωραιο.

Δεν ειμαστε μια τσουτσού για στραγγισμα ή να δεις πως ειναι ο 40άρης, πως ειναι να πηγαινεις με ανάπηρο, πως ειναι να πηγαινεις με ξανθό, πως ειναι να πηγαινεις με μεταναστη κλπ.

Και τα 2 πρωτα επειδη τα χω ζησει και τα έπιασα σαν λαγωνικό, το ξερω ποσο ΣΚΑΤΑ με έκαναν να αισθανθώ. Γιατι εγω ειχα αισθήματα και οι άλλες το βλεπαν σαν εμπειρία.

Άμα τα βλέπετε σαν εμπειρία, καλύτερα να πάτε με καποιους της ηλικίας σας που να έχετε αισθήματα και να ειστε ευτυχισμένες.

Βαλ, στην δικη μου περίπτωση, είχα ξεκαθαρίσει πολυ καλα τι θελω. Δεν τον ειδα τον άλλον ως «πειραματόζωο», αλίμονο. Ούτε όμως είχα ποτε στο μυαλό μου ότι ο αλλος θα αποκτούσε συναισθήματα. Γιατί αυτό έγινε. Τι να σου πω, αλλιώς το σκεφτόμουν και αλλιώς μου βγηκε. Γνώρισα έναν μεταλλα για να δω τι ψυχούλα έχει και ποσο τρυφερός άνθρωπος είναι. Εγώ όμως ηξερα ότι σχέση με 40χρονο δεν μπορώ να κανω και το ξέρω και τωρα. Ακόμα και στις πιο απλές συζητήσεις (κάναμε και πολλές φιλοσοφικές και ωραίες συζητήσεις) μπορούσα να δω ένα χάσμα, ένα κενό. Μιλάγαμε αλλα νομίζω δεν επικοινωνούσαμε. Δεν έφταιγα εγώ, λοιπον, που ο συγκεκριμένος είχε αποκτήσει συναισθήματα. Δεν είναι ότι τον εκμεταλλεύτηκα. Και καταλήγω σε αυτό που λες… μήπως εσεις απλά ελπίζετε σε καθε καινουργια σας γνωριμία με κάποια μικρότερη να οδηγήσει σε κάτι πιο σοβαρό; Βλέπετε όμως ότι σχέση είναι οριακά αδυνατον να προκύψει. Άρα μήπως λοιπόν πληγώνεστε μόνοι σας;

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Βαλ, στην δικη μου περίπτωση, είχα ξεκαθαρίσει πολυ καλα τι θελω. Δεν τον ειδα τον άλλον ως «πειραματόζωο», αλίμονο.
Καταρχάς σε πιστευω. Δε μπορώ να ξεκινησω εναν διάλογο και να θεωρησω οτι λες ψέμματα. Για να το λες, ας υποθεσουμε οτι ετσι εγινε.

Αλλά αυτο ειναι μια ειδική περίσταση. Πιο πάνω δεν το ανέφερες τόσο ειδικά, αλλα πιο γενικά αν παρατηρησεις.

Στο γενικά σου απάντησα κι εγω.

Αν ξερω οτι το χεις ξεκαθαρισει με τον Μάκη οτι θα παει μεχρι εκει και τέλος, ειναι ευθυνη του Μάκη μετά να μην δεθεί.

Στο ειδικά, δεν φταίς εσυ, στο συγκεκριμένο, αν εγινε έτσι.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια