Πάντα μιλάω ωραία.
Ξεκινάμε από τα απλά. Ωραία; Ωραία. Δε θα παίρνεις λόγια που είπα και θα τα παραφράζεις όπως σου καυλώσει για να με βγάλεις κακιά και τρελή, εντάξει;
Πότε ξαναδιάβασες το ποστ σου τελευταια φορά με ψυχραιμία; Σοβαρά τωρα, δεν το λεω για να σε κοντράρω.
Είσαι απότομη. Αντιδραστική με το κατευθείαν.
Ετσι σε εισπράττω εγω ρε παιδι μου.
1) Δεν σου είπα ότι όποιος 40+ κοιτάζει 20χρονα είναι παιδέρας, σου είπα ότι απλά είναι ΠΕΡΙΕΡΓΟ.
Για σένα. Για μένα όχι. Μια 18χρονη ολόγυμνη να κάνουμε γλυκό έρωτα ειναι οτι πιο φυσιολογικό.
2) Δεν είπα εργατικός για να κάθομαι εγώ στο σπίτι να κάνω τα μποτέ μου και να φτιάχνω νυχάκι γαλλικό. Είπα εργατικός γιατί δε μπορώ τους τεμπελαχανάδες. Όπως δουλεύω εγώ απαιτώ το ίδιο και από τον άλλον αλλιώς να το βράσω.
Αυτο δε με αφορά. Εσυ επέλεξες να "δουλεύεις". Εγω επιλέγω να απασχοληθώ (1ον) και όχι να δουλευω για τον καθε μαλάκα και για μηδενικο περιθωριο κέρδους (2ον) και δεν σκοπευω να συντηρησω μια γαμημενη μικροαστική ελληνικη νοοτροπία που θέλει τον αντρα ειλωτα για να αξιζει τη ματια μιας γυναίκας.
Αμα είσαι ένα κουκλί μετα συγχωρησεως 1.80 με βυζάρες και μου χεις κολλαριστο το πουκαμισο καθε μέρα και το φαι μαγειρεμενο και τα παιδια στην πένα, να το σκεφτω να παω να εργαστώ.
Ειδάλλως περιουσία μου, πέτσα μου και Ταιλάνδη να πηδαω τραβέλια ως τα 70.
Αφου στον τάφο θα παμε κι οι δυο, κι εσυ, κι εγω και όλοι μας. Γιατι να μην μαξάρω τη ζωη μου ως τότε; Γιατι να πρέπει να ανταποκριθω στα κοινωνικά στερεοτυπα για να πάρω στο τέλος εσένα ως γυναίκα (all due respect μ αρέσεις σα γυναίκα, αλλά γενικά μιλάω εδω)
Μωρό γιατί, δε κατάλαβα; Επειδή δε σου αρέσει η γνώμη μου;
Οχι, σέβομαι οτι εχεις τη γνωμη σου κι ας ναι μην μου αρέσει.
Αλλα μωρό επειδη εσυ το ειπες πιο πανω σελιδες πριν οτι μοιαζεις με ανηλικη ή οτι ειστε πολυ μικρές.
Εδώ δε θα προσθέσω κάτι, αφού επιμένεις. Εγώ θα επιμείνω στη δική μου άποψη γιατί δυστυχώς στο κύκλο μου υπήρχαν φίλες που έμπλεξαν με 15+ χρόνια μεγαλύτερους, πήραν αυτό που ήθελαν και μετά κυνήγησαν άλλο υποψήφιο θύμα παρόμοιας ηλικίας.
Το καταλαβαινω και το έχω δει να συμβαινει. Αυτο δε σημαινει οτι ειναι ο κανόνας, ή εστω οτι δεν υπάρχουν και φωτεινές εξαιρέσεις.
Εσυ μιλάς με την εμπειρια σου, κι εγω με τη δική μου. Your word against mine.
Να το και το bullying για τις απόψεις μου. Ωραίος ο ψυχολογικός πόλεμος για να με κάνεις να νιώσω άσχημα.
Δεν ανησυχώ. Δεν μπορείς να νιώσεις άσχημα. Θα σου περάσει και θα με μαλώσεις σε 5-10 λεπτάκια, το περιμένω.