crazyhelen
Διάσημο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από trelokotsidou:Καλό θα ήταν να ξέρεις σίγουρα αν υπάρχει καιαπό αυτόν τον προήγούμενο γάμο...γιατί πολλοί το θυμούνται όταν η νέα τους σχέση έχει παρασοβαρέψει
Έχει συμβεί σε γνωστή μου λίγο πρίν ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας και από τότε έχει χάσει την εμπιστοσύνη της στους άντρες
Δεν θέλω να σε φοβήσω, απλά δεν είναι κακό να είσαι υποψιασμένη![]()
Σύμφωνα με τα λεγόμενά του (πάντα) ο γάμος έληξε ανευ διαδόχου.... Άλλωστε δεν κράτησε και πολύ... Μόλις 2 χρόνια. Τους λόγους μου τους είπε και είναι πράγματι αρκετά σοβαροί για να λήξει ένας γάμος. Φυσικά όλα αυτά, σύμφωνα με τα ΔΙΚΑ του λεγόμενα....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change
e-steki.gr Founder

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Rempeskes
Επιφανές μέλος

Subject to change
e-steki.gr Founder

Rempeskes
Επιφανές μέλος

μετά θα χτυπάει το κεφάλι της στον τοίχο χειρότερα.
Δε νομίζω η χέλεν να έφτανε σε τέτοιο σημείο - μια χαρά λογική μου ακούγεται. Αν ο τύπος αποδειχθεί ψεύτης, τότε "goodbye amor, goodbye" που λέει και η Αννέτ. Ασε που το βράσιμο δεν έβλαψε ποτέ κανέναν...
dooo
Διακεκριμένο μέλος

Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

Δεν είναι κακό ρε παιδιά να δείχνουμε εμπιστοσύνη στους ανθρώπους...
Αμάν πια με αυτές τις "πισινές" τις "φοβίες" τα "ψαξίματα" τις "ανασφάλειες"...
Ακόμα και αν της λέει ψέμματα θα το ανακαλύψει η κοπέλα... δεν είναι και ζωντόβολο! Μια χαρά έξυπνη την βρίσκω!
Βρε Ελενάκι μου.... γιατί χάνεις τον χρόνο της ζωής σου έτσι...
Κανέναν άνθρωπο δεν μπορείς να τον μάθεις πραγματικά εκ του μακρώθεν...
Κολύμπα και ότι είναι να βγει από αυτή την ιστορία θα βγει....
Ακόμα και αν δεν πάνε καλά τα πράγματα, σίγουρα θα έχεις πάρει πράγματα από αυτή τη σχέση...
όλες οι σχέσεις κάτι μας δίνουν.... και κάτι δίνουμε...
crazyhelen
Διάσημο μέλος

Vkey
Επιφανές μέλος

Αρχική Δημοσίευση από crazyhelen:Ίσως θα πρέπει να ηρεμήσω λίγο, όμως όταν τα πράγματα δεν είναι ξεκάθαρα, τότε δεν μπορώ να αφαιθώ. Μετράω την κάθε κίνηση, την κάθε κουβέντα μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια.
Θα σταθώ εκεί...Μήπως κάτι στην συμπεριφορά του σε μπερδεύει;Και σε κάνει να έχεις ενδοιασμούς;Χωρίς να έχεις καταλάβει τι;

crazyhelen
Διάσημο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Vkey:Θα σταθώ εκεί...Μήπως κάτι στην συμπεριφορά του σε μπερδεύει;Και σε κάνει να έχεις ενδοιασμούς;Χωρίς να έχεις καταλάβει τι;![]()
Ίσως να είναι η διαίσθησή μου, ίσως να λαμβάνω σήματα ότι κάτι δεν μου πάει καλά, χωρίς να μπορώ να εντοπίσω τι ακριβώς είναι αυτό που με χαλάει, αλλά ναι.... κάτι τρέχει.....
Vkey
Επιφανές μέλος

crazyhelen
Διάσημο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Vkey:Φιλική συμβουλά απλά...Άκουσε αυτό που σου λέει πρόσεχε...Ακόμα και άδικο να έχεις σε καλό θα σου βγεί 8)
Thanks!

Psixotis
Νεοφερμένο μέλος

Dare-Devil
Πολύ δραστήριο μέλος

MonaXoS
Διάσημο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Puff_Daddy:Ισχύει ο μαθηματικός τύπος:
Η σωστή ηλικία της γυναίκας, είναι τα μισά χρόνια του άντρα +7.
Από κει και μετά ξέρετε.
Δεν υπάρχουν σωσές ηλικίες!!! Η κοπελα μου είναι 5 χρόνια παρα 2 ημέρες μεγαλύτερή μου και τα πάμε μια χαρούλα!

nikita13
Διάσημο μέλος

Έτσι μπράβο πες τα!!συμφωνώ απόλυταΑρχική Δημοσίευση από MonaXoS:Δεν υπάρχουν σωσές ηλικίες!!! Η κοπελα μου είναι 5 χρόνια παρα 2 ημέρες μεγαλύτερή μου και τα πάμε μια χαρούλα!![]()

giostau
Πολύ δραστήριο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Puff_Daddy:Ισχύει ο μαθηματικός τύπος:
Η σωστή ηλικία της γυναίκας, είναι τα μισά χρόνια του άντρα +7.
Από κει και μετά ξέρετε.
Πωωωω! τώρα το είδα αυτό!
Δηλαδή με αυτή τη λογική, για κάθε χρόνο που γερνάει ο άντρας η γυναίκα θα γερνάει μόνο μισό χρόνο;;;

Για σκεφτείτε: έστω άντρας ετών 30...
σύμφωνα με τον τύπο η γυναίκα πρέπει να είναι 22. Σωστά; Σωστά!
Μετά από 4 χρόνια όμως, ο άντρας είναι 34 και η γυναίκα 26...
ο τύπος όμως λέει ότι η γυναίκα πρέπει να είναι 24!!!!

Τι κάνουμε σε αυτήν την περίπτωση;;;

Φυσικά κάνω πλάκα έτσι;;;

Όπως πολύ σωστά είπε και ο MonaXoS δεν υπάρχουν σωστές και λάθος ηλικίες!
Είναι όπως θα σου τύχει!
Μην βλέπεται την ηλικία ως κόλλημα!!!
Skoulikadera---
Δραστήριο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από crazyhelen:Πόσα χρόνια διαφορά με το έτερο σας ήμισι θα μπορούσατε να θεωρείτε "φυσιολογικά"? Θα κάνατε μια σχέση με ένα κατά πολύ μεγαλύτερό σας άτομο?
Για πολύ μικρότερο δεν μας ρωτάς...

Νομίζω πως όταν συμβεί πρέπει να το ζήσεις έτσι απλά.....
angie29
Νεοφερμένο μέλος

Εξαρτάται! Καμιά φορά τα 5-6 χρόνια είναι καλά, άλλωτε 10,12,14 είναι μια χαρά! Προσωπικά με τον άντρα μου έχουμε 14 χρόνια διαφορά, και είναι ιδανικά, για εμάς! Το πώς το βλέπουν οι άλλοι ΔΕΝ μας νοιάζει καθόλου!Αρχική Δημοσίευση από crazyhelen:Πόσα χρόνια διαφορά με το έτερο σας ήμισι θα μπορούσατε να θεωρείτε "φυσιολογικά"? Θα κάνατε μια σχέση με ένα κατά πολύ μεγαλύτερό σας άτομο?
Embrance
Νεοφερμένο μέλος

Αν ειμαι 20 και αυτη 35 ΚΑΘΟΛΟΥ δεν με πειραζει!
Οταν περνας καλα με καποιον,ή και οταν σκοπευεις να περασεις ολη την υποληπη ζωη σου μαζι τιυ,τα χρονια θα κοιταξεις?
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 205 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- ck_chrysiis
- jj!
- Hased Babis
- Joji
- Memetchi
- Scandal
- thenutritionist
- J.Cameron
- GeorgePap2003
- rafaela11
- giannhs2001
- Jack of Spades
- Luludaki
- Reader
- Kate1914
- Advocatus diaboli
- Wonderkid
- Libertus
- A350
- charmander
- fourkaki
- American Economist
- iew
- Paragontas7000
- camil
- Vasiliis
- Ilma
- taketrance
- Ωρορα
- Εριφύλη
- Μήτσος10
- DimitraA.
- Varus
- rorry
- bboys
- dreamer!!
- ayahuasca97
- Fernando_A
- AggelikiGr
- pemo
- vasilis123321
- fmarulezkd
- Giorgkalo
- WanderingSoul98
- S.Giota
- Sosstoss
- iren
- chester20080
- grtt
- tete
- SlimShady
- mhxani tou kima
- kalhkardia
- _pathfinder_
- neraida24
- thequickbrownfox
- Alessandra Eliza
- Fafouta 93
- paolo1
- Erieta29980
- dmav
- Sevasti
- alexd99
- Maria23667
- lugar
- Requiem
- User2350
- touvlo
- PinkButterfly
- Fl0wer
- efiger
- JimmyIT
- Sweet31
- Anonymous girl
- geordimi10
- Ιωάννηςκαρ
- nobody8
- Satan Claus
- Mt73
- Γιώτα Γιαννακού
- Ariana2018
- Fin4
- MarcoReus
- Andreas542
- italian
- Tidus
- Εχέμυθη
- Ole Gunnar Solskjaer
- Nickx
- Freddys
- Phantom_1
- Φωτεινη Τζα.
- Antigonivol
- πεταλουδα001
- Nefeli_
- kogba
- sandana
- Javier7
- McManus
- Λίνα
- Soraya
- Νηματολάγνος
- Cookie_Monster
- billie perrakis
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.