darkstarm Νεοφερμένο μέλος Η darkstarm αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Υπεύθυνη Management και μας γράφει από Βριλήσσια (Αττική). Έχει γράψει 15 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2013 στις 13:59 Η darkstarm: #981 06-03-13 13:59 Αρχική Δημοσίευση από Isom1312: Ξέρεις που κολλάω;Πολλοί (κυρίως) άνδρες υποκρίνονται πως τα βρίσκουν με μια 7-8 χρόνια νεότερη μόνο και μόνο για να πηδήξουν.ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ρε φίλε να είσαι 28-29 και να μου λες πως πας με το 16χρονο για τα ψυχικά του χαρίσματα,λες ΨΕΜΜΑΤΑ. ΥΓ.Μην αρχίζετε οι άνδρες από κάτω τα σχόλια του τύπου δεν είμαστε όλοι ίδιοι,καταντάτε γραφικοί.Δε χρειάζεται να αποδείξετε σ ένα φορουμ το πόσο γαμάτοι είστε. Click για ανάπτυξη... Εάν το 16χρονο όπως λες έχει όντως ψυχικά χαρίσματα, δεν θα χάψει την παραμύθα. Εάν το 28χρονο θέλει να πουλήσει παραμυθα για να κάνει ένα καλό κρεβάτι (που η "σεντονάδα" όπως τη λέω, δεν γνωρίζει ηλικία ) και του κάτσει, οκ. Αυτά είναι στην καθημερινότητα. Αν γίνει ο διαχωρισμός του "σχέση-οριζόντια-μιας ώρας", με του "σχέση-σε οριζόντια βάση σε ίσους όρους", θα υπάρξει η διαφορά. Αν θες απλά να π.....ς κάποιον, φαίνεται. Εάν θέλεις να π......ς, γνωρίσεις, μιλήσεις, γελάσεις, περάσεις ώρες μαζί του, επίσης φαίνεται. Δεν είναι δα και πυρινική φυσική Επιλογές είναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2013 στις 17:42 Η Resident Evil: #982 06-03-13 17:42 Αρχική Δημοσίευση από christinelle: 25-33 22-36 24-42 26-45 50-67 37-51 Oι γυναίκες είναι οι μικρότερες σε αυτούς που ξέρω Κουίζ: βρείτε σε ποιό γκρουπ είμαι εγώ Click για ανάπτυξη... 26-45 alternatively 24-42 αλλά ποντάρω στο πρώτο τα λεφτά μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2013 στις 18:40 Ο Rempeskes: #983 06-03-13 18:40 Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: 26-45 alternatively 24-42 αλλά ποντάρω στο πρώτο τα λεφτά μου Click για ανάπτυξη... no way 20κατι-30κατι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2013 στις 18:50 Η MissKit έγραψε: #984 06-03-13 18:50 Μόνο το 25-33, το άλλο 20κάτι μου φαίνεται μικρό, δε νομίζω πως είναι 22 η κρις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2013 στις 18:58 Η prinCess.: #985 06-03-13 18:58 Είχα κι εγώ κάποτε σχέση με κάποιον που με περνούσε 16 χρόνια. Ωραίες εποχές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. τρελή φιλόσοφος Πολύ δραστήριο μέλος Η τρελή φιλόσοφος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 1.290 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2013 στις 10:34 Η τρελή φιλόσοφος: #986 07-03-13 10:34 συμφωνω,εφοσων οταν λεμε σχεση δεν λεμε μονο το σεξ η κατι 15-16 χρονα που τα φτιαχννουν με 25ρηδες για ενα σ/κ όταν δυο ανθρωποι ειναι ερωτευμενοι πραγματικα,ειναι σοβαροι(στα συναισθηματα,στις υποσχεσεις) η ηλικια δεν παιζει κανενα ρολο... [βεβαια εγω δεν θα μπορουσα να φανταστω τον εαυτο μου (16χρονων) με εναν ανδρα(25 χρονων) αλλα............οπως βολευεται ο καθενας )] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2013 στις 11:38 Η Deutsch... Lover: #987 07-03-13 11:38 Αρχική Δημοσίευση από τρελή φιλόσοφος: συμφωνω,εφοσων οταν λεμε σχεση δεν λεμε μονο το σεξ η κατι 15-16 χρονα που τα φτιαχννουν με 25ρηδες για ενα σ/κ όταν δυο ανθρωποι ειναι ερωτευμενοι πραγματικα,ειναι σοβαροι(στα συναισθηματα,στις υποσχεσεις) η ηλικια δεν παιζει κανενα ρολο... [βεβαια εγω δεν θα μπορουσα να φανταστω τον εαυτο μου (16χρονων) με εναν ανδρα(25 χρονων) αλλα............οπως βολευεται ο καθενας )] Click για ανάπτυξη... ''ειναι σοβαροι(στα συναισθηματα,στις υποσχεσεις)'' το ξανα λες λιγο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alejandro Papas Περιβόητο μέλος Ο Alive in Illusion αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 4.332 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2013 στις 12:04 Ο Alejandro Papas: #988 07-03-13 12:04 η ηλικια ειναι ενα νουμερο Spoiler το ιδιο και ο αριθμος του κελιου της φυλακης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. timonierhs Πολύ δραστήριο μέλος Ο timonierhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.430 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2013 στις 14:09 Ο timonierhs: #989 07-03-13 14:09 Αρχική Δημοσίευση από τρελή φιλόσοφος: συμφωνω,εφοσων οταν λεμε σχεση δεν λεμε μονο το σεξ η κατι 15-16 χρονα που τα φτιαχννουν με 25ρηδες για ενα σ/κ όταν δυο ανθρωποι ειναι ερωτευμενοι πραγματικα,ειναι σοβαροι(στα συναισθηματα,στις υποσχεσεις) η ηλικια δεν παιζει κανενα ρολο... [βεβαια εγω δεν θα μπορουσα να φανταστω τον εαυτο μου (16χρονων) με εναν ανδρα(25 χρονων) αλλα............οπως βολευεται ο καθενας )] Click για ανάπτυξη... Βασικα, μικρη σημασια εχει αν εσυ φανταζεσαι ή οχι τον εαυτο σου με εναν 25 χρονο. Ενας μεσος νορμαλ 25αρης ουτε θα γυρνουσε να κοιταξει μια κοπελα της ηλικιας σου, ποσο μαλλον να κανει και σχεση μαζι της. Και μην ακουσω για εξαιρεσεις τύπου "η ανηλικη κορη της κουμπαρας της μητερας μου τα εχει με καποιον 15 χρονια μεγαλυτερο της" κτλ γιατι κατα 99% αυτα δεν συμβαινουν. Οποτε ηρεμιστε λιγο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2013 στις 15:46 Η Deutsch... Lover: #990 07-03-13 15:46 Αρχική Δημοσίευση από timonierhs: Βασικα, μικρη σημασια εχει αν εσυ φανταζεσαι ή οχι τον εαυτο σου με εναν 25 χρονο. Ενας μεσος νορμαλ 25αρης ουτε θα γυρνουσε να κοιταξει μια κοπελα της ηλικιας σου, ποσο μαλλον να κανει και σχεση μαζι της. Και μην ακουσω για εξαιρεσεις τύπου "η ανηλικη κορη της κουμπαρας της μητερας μου τα εχει με καποιον 15 χρονια μεγαλυτερο της" κτλ γιατι κατα 99% αυτα δεν συμβαινουν. Οποτε ηρεμιστε λιγο Click για ανάπτυξη... Επειδη αυτο πιστευεις εσυ δεν σημαίνει οτι ειναι το πιο σωστο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ciela Πολύ δραστήριο μέλος Η Ciela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.758 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2013 στις 16:02 Η Ciela έγραψε: #991 07-03-13 16:02 δεν ξέρω γιατί να θέλει καποια 15χρονη να μπλέξει με 25ντάρη. ή βασικά ξέρω. οταν ημασταν στο δημοτικό μας αρεσαν οι του γυμνάσιου. στο γυμνασιο καταλαβαμε τι στοκοι ηταν τελικά τα "γυμνασιάκια" και μας αρεσαν του λυκείου. στο λύκειο καταλαβαμε ποσο στόκοι ήταν τελικά και αυτοί οπότε κοιταγαμε τους "εξωσχολικους" με καποιο μέσο μεταφοράς κατα προτίμηση (έστω και παπι). τι ωραίες εποχές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2013 στις 21:20 Η Resident Evil: #992 07-03-13 21:20 Αρχική Δημοσίευση από Ciela: δεν ξέρω γιατί να θέλει καποια 15χρονη να μπλέξει με 25ντάρη. ή βασικά ξέρω. οταν ημασταν στο δημοτικό μας αρεσαν οι του γυμνάσιου. στο γυμνασιο καταλαβαμε τι στοκοι ηταν τελικά τα "γυμνασιάκια" και μας αρεσαν του λυκείου. στο λύκειο καταλαβαμε ποσο στόκοι ήταν τελικά και αυτοί οπότε κοιταγαμε τους "εξωσχολικους" με καποιο μέσο μεταφοράς κατα προτίμηση (έστω και παπι). τι ωραίες εποχές. Click για ανάπτυξη... όχ εγώ, αλλά νομίζω ότι μόλις περιέγραψες τη συντριπτική πλειοψηφία των κοριτσιών 18- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.825 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2013 στις 21:22 Ο Dias έγραψε: #993 07-03-13 21:22 Αρχική Δημοσίευση από Ciela: δεν ξέρω γιατί να θέλει καποια 15χρονη να μπλέξει με 25ντάρη. ή βασικά ξέρω. Click για ανάπτυξη... Μάλλον για τον 18ρη και πάνω η σχέση με την 15χρονη θα ήταν βαρετή. Δεν είναι πρόβλημα τα χρόνια διαφοράς, αλλά το ότι ζουν σε παράλληλα σύμπαντα με διαφορετικούς νόμους. Η "μικρά" (κατά κανόνα) έχει περιορισμούς από την οικογένειά της. Ο μεγάλος θέλει (πάλι κατά κανόνα) να είναι πολλές ώρες μαζί, να βγαίνουν τα βράδια, να πηγαίνουν εκδρομές ή διακοπές. Αυτά δεν μπορεί λογικά να τα έχει. Έτσι πρέπει να αρκεστεί σε μικρές συναντήσεις, ένα μεσημεριανό "γρήγορο" και "συνέχεια" μέσω skype. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Poetofmadness Νεοφερμένο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 60 μηνύματα. 8 Μαρτίου 2013 στις 03:47 Ο Poetofmadness: #994 08-03-13 03:47 εγω γνωρίζω 16αρες που τα έχουν με 30άριδες...τι να λέμε τώρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. taketrance Πολύ δραστήριο μέλος Ο taketrance αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.304 μηνύματα. 8 Μαρτίου 2013 στις 03:59 Ο taketrance: #995 08-03-13 03:59 Αρχική Δημοσίευση από Poetofmadness: εγω γνωρίζω 16αρες που τα έχουν με 30άριδες...τι να λέμε τώρα... Click για ανάπτυξη... πρεπει να ναι καλες κοπελες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Evdokia... Νεοφερμένο μέλος Η Evdokia... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2013 στις 03:18 Η Evdokia...: #996 11-03-13 03:18 Κατά τη γνώμη μου, όταν δύο άνθρωποι έχουν κάποια λογική διαφορά ηλικίας δεν έχει σημασία εφόσον αγαπιούνται (φυσικά δε μιλάω για τεράστια διαφορά). Απλώς πρέπει να σέβονται ο ένας τον άλλον και τις ανάγκες που έχει ο καθένας στην ηλικία που βρίσκεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Heartie Νεοφερμένο μέλος Η Heartie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 27 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2013 στις 09:05 Η Heartie έγραψε: #997 11-03-13 09:05 Αρχική Δημοσίευση από crazyhelen: Πόσα χρόνια διαφορά με το έτερο σας ήμισι θα μπορούσατε να θεωρείτε "φυσιολογικά"? Θα κάνατε μια σχέση με ένα κατά πολύ μεγαλύτερό σας άτομο? Click για ανάπτυξη... Εχω κανει σχεση με ατομο 27 χρονια μεγαλυτερο και ήτανε το ότι τελειοτερο αυτα που εχω νιωσει για αυτόν δεν τα έχω νιώσει για κάποιον άλλο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2013 στις 20:27 Ο Rempeskes: #998 11-03-13 20:27 Αρχική Δημοσίευση από Heartie: Εχω κανει σχεση με ατομο 27 χρονια μεγαλυτερο και ήτανε το ότι τελειοτερο αυτα που εχω νιωσει για αυτόν δεν τα έχω νιώσει για κάποιον άλλο.... Click για ανάπτυξη... 10-37? και εγω ειχα ερωτευθεί τη δασκάλα μ στο δημοτικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2013 στις 20:29 Η Deutsch... Lover: #999 11-03-13 20:29 Αρχική Δημοσίευση από Heartie: Εχω κανει σχεση με ατομο 27 χρονια μεγαλυτερο και ήτανε το ότι τελειοτερο αυτα που εχω νιωσει για αυτόν δεν τα έχω νιώσει για κάποιον άλλο.... Click για ανάπτυξη... Ποσο ησουν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thoba19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thoba19 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.191 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2013 στις 21:54 Ο Thoba19 έγραψε: #1.000 11-03-13 21:54 Αρχική Δημοσίευση από Heartie: Εχω κανει σχεση με ατομο 27 χρονια μεγαλυτερο και ήτανε το ότι τελειοτερο αυτα που εχω νιωσει για αυτόν δεν τα έχω νιώσει για κάποιον άλλο.... Click για ανάπτυξη... τι σε τραβηξε σε καποιον που μπορει ναι ηταν πατερα σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 48 49 50 51 52 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 107 Επόμενη First Προηγούμενη 50 από 107 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 50 από 107 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 213 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: altouser90 Venios cinephilee ggeorge1976 vas 78 mitilini foxypup tilavgi Wondering Sosstoss Ilma camil ROM32 rafaela11 Paragontas7000 iew taketrance touvlo Kate1914 giannhs2001 fourkaki Μήτσος10 charmander ck_chrysiis jj! Joji Memetchi Scandal thenutritionist J.Cameron GeorgePap2003 Jack of Spades Luludaki Advocatus diaboli Wonderkid Libertus A350 American Economist Ilikntas Ωρορα Εριφύλη Varus rorry bboys dreamer!! ayahuasca97 Fernando_A AggelikiGr pemo vasilis123321 fmarulezkd Giorgkalo WanderingSoul98 S.Giota iren chester20080 grtt tete SlimShady mhxani tou kima kalhkardia _pathfinder_ neraida24 thequickbrownfox Alessandra Eliza Fafouta 93 paolo1 Erieta29980 dmav Sevasti alexd99 Maria23667 lugar Requiem User2350 PinkButterfly Fl0wer efiger JimmyIT Sweet31 Anonymous girl geordimi10 Ιωάννηςκαρ nobody8 Satan Claus Mt73 Γιώτα Γιαννακού Ariana2018 Fin4 MarcoReus Andreas542 italian Tidus Εχέμυθη Ole Gunnar Solskjaer Nickx Freddys Phantom_1 Φωτεινη Τζα. Antigonivol πεταλουδα001 Nefeli_ kogba sandana Javier7 McManus Λίνα Soraya Νηματολάγνος Cookie_Monster billie perrakis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Isom1312: Ξέρεις που κολλάω;Πολλοί (κυρίως) άνδρες υποκρίνονται πως τα βρίσκουν με μια 7-8 χρόνια νεότερη μόνο και μόνο για να πηδήξουν.ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ρε φίλε να είσαι 28-29 και να μου λες πως πας με το 16χρονο για τα ψυχικά του χαρίσματα,λες ΨΕΜΜΑΤΑ. ΥΓ.Μην αρχίζετε οι άνδρες από κάτω τα σχόλια του τύπου δεν είμαστε όλοι ίδιοι,καταντάτε γραφικοί.Δε χρειάζεται να αποδείξετε σ ένα φορουμ το πόσο γαμάτοι είστε. Click για ανάπτυξη... Εάν το 16χρονο όπως λες έχει όντως ψυχικά χαρίσματα, δεν θα χάψει την παραμύθα. Εάν το 28χρονο θέλει να πουλήσει παραμυθα για να κάνει ένα καλό κρεβάτι (που η "σεντονάδα" όπως τη λέω, δεν γνωρίζει ηλικία ) και του κάτσει, οκ. Αυτά είναι στην καθημερινότητα. Αν γίνει ο διαχωρισμός του "σχέση-οριζόντια-μιας ώρας", με του "σχέση-σε οριζόντια βάση σε ίσους όρους", θα υπάρξει η διαφορά. Αν θες απλά να π.....ς κάποιον, φαίνεται. Εάν θέλεις να π......ς, γνωρίσεις, μιλήσεις, γελάσεις, περάσεις ώρες μαζί του, επίσης φαίνεται. Δεν είναι δα και πυρινική φυσική Επιλογές είναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2013 στις 17:42 Η Resident Evil: #982 06-03-13 17:42 Αρχική Δημοσίευση από christinelle: 25-33 22-36 24-42 26-45 50-67 37-51 Oι γυναίκες είναι οι μικρότερες σε αυτούς που ξέρω Κουίζ: βρείτε σε ποιό γκρουπ είμαι εγώ Click για ανάπτυξη... 26-45 alternatively 24-42 αλλά ποντάρω στο πρώτο τα λεφτά μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2013 στις 18:40 Ο Rempeskes: #983 06-03-13 18:40 Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: 26-45 alternatively 24-42 αλλά ποντάρω στο πρώτο τα λεφτά μου Click για ανάπτυξη... no way 20κατι-30κατι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2013 στις 18:50 Η MissKit έγραψε: #984 06-03-13 18:50 Μόνο το 25-33, το άλλο 20κάτι μου φαίνεται μικρό, δε νομίζω πως είναι 22 η κρις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2013 στις 18:58 Η prinCess.: #985 06-03-13 18:58 Είχα κι εγώ κάποτε σχέση με κάποιον που με περνούσε 16 χρόνια. Ωραίες εποχές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. τρελή φιλόσοφος Πολύ δραστήριο μέλος Η τρελή φιλόσοφος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 1.290 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2013 στις 10:34 Η τρελή φιλόσοφος: #986 07-03-13 10:34 συμφωνω,εφοσων οταν λεμε σχεση δεν λεμε μονο το σεξ η κατι 15-16 χρονα που τα φτιαχννουν με 25ρηδες για ενα σ/κ όταν δυο ανθρωποι ειναι ερωτευμενοι πραγματικα,ειναι σοβαροι(στα συναισθηματα,στις υποσχεσεις) η ηλικια δεν παιζει κανενα ρολο... [βεβαια εγω δεν θα μπορουσα να φανταστω τον εαυτο μου (16χρονων) με εναν ανδρα(25 χρονων) αλλα............οπως βολευεται ο καθενας )] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2013 στις 11:38 Η Deutsch... Lover: #987 07-03-13 11:38 Αρχική Δημοσίευση από τρελή φιλόσοφος: συμφωνω,εφοσων οταν λεμε σχεση δεν λεμε μονο το σεξ η κατι 15-16 χρονα που τα φτιαχννουν με 25ρηδες για ενα σ/κ όταν δυο ανθρωποι ειναι ερωτευμενοι πραγματικα,ειναι σοβαροι(στα συναισθηματα,στις υποσχεσεις) η ηλικια δεν παιζει κανενα ρολο... [βεβαια εγω δεν θα μπορουσα να φανταστω τον εαυτο μου (16χρονων) με εναν ανδρα(25 χρονων) αλλα............οπως βολευεται ο καθενας )] Click για ανάπτυξη... ''ειναι σοβαροι(στα συναισθηματα,στις υποσχεσεις)'' το ξανα λες λιγο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alejandro Papas Περιβόητο μέλος Ο Alive in Illusion αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 4.332 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2013 στις 12:04 Ο Alejandro Papas: #988 07-03-13 12:04 η ηλικια ειναι ενα νουμερο Spoiler το ιδιο και ο αριθμος του κελιου της φυλακης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. timonierhs Πολύ δραστήριο μέλος Ο timonierhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.430 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2013 στις 14:09 Ο timonierhs: #989 07-03-13 14:09 Αρχική Δημοσίευση από τρελή φιλόσοφος: συμφωνω,εφοσων οταν λεμε σχεση δεν λεμε μονο το σεξ η κατι 15-16 χρονα που τα φτιαχννουν με 25ρηδες για ενα σ/κ όταν δυο ανθρωποι ειναι ερωτευμενοι πραγματικα,ειναι σοβαροι(στα συναισθηματα,στις υποσχεσεις) η ηλικια δεν παιζει κανενα ρολο... [βεβαια εγω δεν θα μπορουσα να φανταστω τον εαυτο μου (16χρονων) με εναν ανδρα(25 χρονων) αλλα............οπως βολευεται ο καθενας )] Click για ανάπτυξη... Βασικα, μικρη σημασια εχει αν εσυ φανταζεσαι ή οχι τον εαυτο σου με εναν 25 χρονο. Ενας μεσος νορμαλ 25αρης ουτε θα γυρνουσε να κοιταξει μια κοπελα της ηλικιας σου, ποσο μαλλον να κανει και σχεση μαζι της. Και μην ακουσω για εξαιρεσεις τύπου "η ανηλικη κορη της κουμπαρας της μητερας μου τα εχει με καποιον 15 χρονια μεγαλυτερο της" κτλ γιατι κατα 99% αυτα δεν συμβαινουν. Οποτε ηρεμιστε λιγο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2013 στις 15:46 Η Deutsch... Lover: #990 07-03-13 15:46 Αρχική Δημοσίευση από timonierhs: Βασικα, μικρη σημασια εχει αν εσυ φανταζεσαι ή οχι τον εαυτο σου με εναν 25 χρονο. Ενας μεσος νορμαλ 25αρης ουτε θα γυρνουσε να κοιταξει μια κοπελα της ηλικιας σου, ποσο μαλλον να κανει και σχεση μαζι της. Και μην ακουσω για εξαιρεσεις τύπου "η ανηλικη κορη της κουμπαρας της μητερας μου τα εχει με καποιον 15 χρονια μεγαλυτερο της" κτλ γιατι κατα 99% αυτα δεν συμβαινουν. Οποτε ηρεμιστε λιγο Click για ανάπτυξη... Επειδη αυτο πιστευεις εσυ δεν σημαίνει οτι ειναι το πιο σωστο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ciela Πολύ δραστήριο μέλος Η Ciela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.758 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2013 στις 16:02 Η Ciela έγραψε: #991 07-03-13 16:02 δεν ξέρω γιατί να θέλει καποια 15χρονη να μπλέξει με 25ντάρη. ή βασικά ξέρω. οταν ημασταν στο δημοτικό μας αρεσαν οι του γυμνάσιου. στο γυμνασιο καταλαβαμε τι στοκοι ηταν τελικά τα "γυμνασιάκια" και μας αρεσαν του λυκείου. στο λύκειο καταλαβαμε ποσο στόκοι ήταν τελικά και αυτοί οπότε κοιταγαμε τους "εξωσχολικους" με καποιο μέσο μεταφοράς κατα προτίμηση (έστω και παπι). τι ωραίες εποχές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2013 στις 21:20 Η Resident Evil: #992 07-03-13 21:20 Αρχική Δημοσίευση από Ciela: δεν ξέρω γιατί να θέλει καποια 15χρονη να μπλέξει με 25ντάρη. ή βασικά ξέρω. οταν ημασταν στο δημοτικό μας αρεσαν οι του γυμνάσιου. στο γυμνασιο καταλαβαμε τι στοκοι ηταν τελικά τα "γυμνασιάκια" και μας αρεσαν του λυκείου. στο λύκειο καταλαβαμε ποσο στόκοι ήταν τελικά και αυτοί οπότε κοιταγαμε τους "εξωσχολικους" με καποιο μέσο μεταφοράς κατα προτίμηση (έστω και παπι). τι ωραίες εποχές. Click για ανάπτυξη... όχ εγώ, αλλά νομίζω ότι μόλις περιέγραψες τη συντριπτική πλειοψηφία των κοριτσιών 18- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.825 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2013 στις 21:22 Ο Dias έγραψε: #993 07-03-13 21:22 Αρχική Δημοσίευση από Ciela: δεν ξέρω γιατί να θέλει καποια 15χρονη να μπλέξει με 25ντάρη. ή βασικά ξέρω. Click για ανάπτυξη... Μάλλον για τον 18ρη και πάνω η σχέση με την 15χρονη θα ήταν βαρετή. Δεν είναι πρόβλημα τα χρόνια διαφοράς, αλλά το ότι ζουν σε παράλληλα σύμπαντα με διαφορετικούς νόμους. Η "μικρά" (κατά κανόνα) έχει περιορισμούς από την οικογένειά της. Ο μεγάλος θέλει (πάλι κατά κανόνα) να είναι πολλές ώρες μαζί, να βγαίνουν τα βράδια, να πηγαίνουν εκδρομές ή διακοπές. Αυτά δεν μπορεί λογικά να τα έχει. Έτσι πρέπει να αρκεστεί σε μικρές συναντήσεις, ένα μεσημεριανό "γρήγορο" και "συνέχεια" μέσω skype. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Poetofmadness Νεοφερμένο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 60 μηνύματα. 8 Μαρτίου 2013 στις 03:47 Ο Poetofmadness: #994 08-03-13 03:47 εγω γνωρίζω 16αρες που τα έχουν με 30άριδες...τι να λέμε τώρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. taketrance Πολύ δραστήριο μέλος Ο taketrance αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.304 μηνύματα. 8 Μαρτίου 2013 στις 03:59 Ο taketrance: #995 08-03-13 03:59 Αρχική Δημοσίευση από Poetofmadness: εγω γνωρίζω 16αρες που τα έχουν με 30άριδες...τι να λέμε τώρα... Click για ανάπτυξη... πρεπει να ναι καλες κοπελες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Evdokia... Νεοφερμένο μέλος Η Evdokia... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2013 στις 03:18 Η Evdokia...: #996 11-03-13 03:18 Κατά τη γνώμη μου, όταν δύο άνθρωποι έχουν κάποια λογική διαφορά ηλικίας δεν έχει σημασία εφόσον αγαπιούνται (φυσικά δε μιλάω για τεράστια διαφορά). Απλώς πρέπει να σέβονται ο ένας τον άλλον και τις ανάγκες που έχει ο καθένας στην ηλικία που βρίσκεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Heartie Νεοφερμένο μέλος Η Heartie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 27 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2013 στις 09:05 Η Heartie έγραψε: #997 11-03-13 09:05 Αρχική Δημοσίευση από crazyhelen: Πόσα χρόνια διαφορά με το έτερο σας ήμισι θα μπορούσατε να θεωρείτε "φυσιολογικά"? Θα κάνατε μια σχέση με ένα κατά πολύ μεγαλύτερό σας άτομο? Click για ανάπτυξη... Εχω κανει σχεση με ατομο 27 χρονια μεγαλυτερο και ήτανε το ότι τελειοτερο αυτα που εχω νιωσει για αυτόν δεν τα έχω νιώσει για κάποιον άλλο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2013 στις 20:27 Ο Rempeskes: #998 11-03-13 20:27 Αρχική Δημοσίευση από Heartie: Εχω κανει σχεση με ατομο 27 χρονια μεγαλυτερο και ήτανε το ότι τελειοτερο αυτα που εχω νιωσει για αυτόν δεν τα έχω νιώσει για κάποιον άλλο.... Click για ανάπτυξη... 10-37? και εγω ειχα ερωτευθεί τη δασκάλα μ στο δημοτικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2013 στις 20:29 Η Deutsch... Lover: #999 11-03-13 20:29 Αρχική Δημοσίευση από Heartie: Εχω κανει σχεση με ατομο 27 χρονια μεγαλυτερο και ήτανε το ότι τελειοτερο αυτα που εχω νιωσει για αυτόν δεν τα έχω νιώσει για κάποιον άλλο.... Click για ανάπτυξη... Ποσο ησουν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thoba19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thoba19 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.191 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2013 στις 21:54 Ο Thoba19 έγραψε: #1.000 11-03-13 21:54 Αρχική Δημοσίευση από Heartie: Εχω κανει σχεση με ατομο 27 χρονια μεγαλυτερο και ήτανε το ότι τελειοτερο αυτα που εχω νιωσει για αυτόν δεν τα έχω νιώσει για κάποιον άλλο.... Click για ανάπτυξη... τι σε τραβηξε σε καποιον που μπορει ναι ηταν πατερα σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 48 49 50 51 52 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 107 Επόμενη First Προηγούμενη 50 από 107 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 50 από 107 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 213 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: altouser90 Venios cinephilee ggeorge1976 vas 78 mitilini foxypup tilavgi Wondering Sosstoss Ilma camil ROM32 rafaela11 Paragontas7000 iew taketrance touvlo Kate1914 giannhs2001 fourkaki Μήτσος10 charmander ck_chrysiis jj! Joji Memetchi Scandal thenutritionist J.Cameron GeorgePap2003 Jack of Spades Luludaki Advocatus diaboli Wonderkid Libertus A350 American Economist Ilikntas Ωρορα Εριφύλη Varus rorry bboys dreamer!! ayahuasca97 Fernando_A AggelikiGr pemo vasilis123321 fmarulezkd Giorgkalo WanderingSoul98 S.Giota iren chester20080 grtt tete SlimShady mhxani tou kima kalhkardia _pathfinder_ neraida24 thequickbrownfox Alessandra Eliza Fafouta 93 paolo1 Erieta29980 dmav Sevasti alexd99 Maria23667 lugar Requiem User2350 PinkButterfly Fl0wer efiger JimmyIT Sweet31 Anonymous girl geordimi10 Ιωάννηςκαρ nobody8 Satan Claus Mt73 Γιώτα Γιαννακού Ariana2018 Fin4 MarcoReus Andreas542 italian Tidus Εχέμυθη Ole Gunnar Solskjaer Nickx Freddys Phantom_1 Φωτεινη Τζα. Antigonivol πεταλουδα001 Nefeli_ kogba sandana Javier7 McManus Λίνα Soraya Νηματολάγνος Cookie_Monster billie perrakis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από christinelle: 25-33 22-36 24-42 26-45 50-67 37-51 Oι γυναίκες είναι οι μικρότερες σε αυτούς που ξέρω Κουίζ: βρείτε σε ποιό γκρουπ είμαι εγώ Click για ανάπτυξη... 26-45 alternatively 24-42 αλλά ποντάρω στο πρώτο τα λεφτά μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2013 στις 18:40 Ο Rempeskes: #983 06-03-13 18:40 Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: 26-45 alternatively 24-42 αλλά ποντάρω στο πρώτο τα λεφτά μου Click για ανάπτυξη... no way 20κατι-30κατι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2013 στις 18:50 Η MissKit έγραψε: #984 06-03-13 18:50 Μόνο το 25-33, το άλλο 20κάτι μου φαίνεται μικρό, δε νομίζω πως είναι 22 η κρις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2013 στις 18:58 Η prinCess.: #985 06-03-13 18:58 Είχα κι εγώ κάποτε σχέση με κάποιον που με περνούσε 16 χρόνια. Ωραίες εποχές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. τρελή φιλόσοφος Πολύ δραστήριο μέλος Η τρελή φιλόσοφος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 1.290 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2013 στις 10:34 Η τρελή φιλόσοφος: #986 07-03-13 10:34 συμφωνω,εφοσων οταν λεμε σχεση δεν λεμε μονο το σεξ η κατι 15-16 χρονα που τα φτιαχννουν με 25ρηδες για ενα σ/κ όταν δυο ανθρωποι ειναι ερωτευμενοι πραγματικα,ειναι σοβαροι(στα συναισθηματα,στις υποσχεσεις) η ηλικια δεν παιζει κανενα ρολο... [βεβαια εγω δεν θα μπορουσα να φανταστω τον εαυτο μου (16χρονων) με εναν ανδρα(25 χρονων) αλλα............οπως βολευεται ο καθενας )] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2013 στις 11:38 Η Deutsch... Lover: #987 07-03-13 11:38 Αρχική Δημοσίευση από τρελή φιλόσοφος: συμφωνω,εφοσων οταν λεμε σχεση δεν λεμε μονο το σεξ η κατι 15-16 χρονα που τα φτιαχννουν με 25ρηδες για ενα σ/κ όταν δυο ανθρωποι ειναι ερωτευμενοι πραγματικα,ειναι σοβαροι(στα συναισθηματα,στις υποσχεσεις) η ηλικια δεν παιζει κανενα ρολο... [βεβαια εγω δεν θα μπορουσα να φανταστω τον εαυτο μου (16χρονων) με εναν ανδρα(25 χρονων) αλλα............οπως βολευεται ο καθενας )] Click για ανάπτυξη... ''ειναι σοβαροι(στα συναισθηματα,στις υποσχεσεις)'' το ξανα λες λιγο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alejandro Papas Περιβόητο μέλος Ο Alive in Illusion αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 4.332 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2013 στις 12:04 Ο Alejandro Papas: #988 07-03-13 12:04 η ηλικια ειναι ενα νουμερο Spoiler το ιδιο και ο αριθμος του κελιου της φυλακης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. timonierhs Πολύ δραστήριο μέλος Ο timonierhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.430 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2013 στις 14:09 Ο timonierhs: #989 07-03-13 14:09 Αρχική Δημοσίευση από τρελή φιλόσοφος: συμφωνω,εφοσων οταν λεμε σχεση δεν λεμε μονο το σεξ η κατι 15-16 χρονα που τα φτιαχννουν με 25ρηδες για ενα σ/κ όταν δυο ανθρωποι ειναι ερωτευμενοι πραγματικα,ειναι σοβαροι(στα συναισθηματα,στις υποσχεσεις) η ηλικια δεν παιζει κανενα ρολο... [βεβαια εγω δεν θα μπορουσα να φανταστω τον εαυτο μου (16χρονων) με εναν ανδρα(25 χρονων) αλλα............οπως βολευεται ο καθενας )] Click για ανάπτυξη... Βασικα, μικρη σημασια εχει αν εσυ φανταζεσαι ή οχι τον εαυτο σου με εναν 25 χρονο. Ενας μεσος νορμαλ 25αρης ουτε θα γυρνουσε να κοιταξει μια κοπελα της ηλικιας σου, ποσο μαλλον να κανει και σχεση μαζι της. Και μην ακουσω για εξαιρεσεις τύπου "η ανηλικη κορη της κουμπαρας της μητερας μου τα εχει με καποιον 15 χρονια μεγαλυτερο της" κτλ γιατι κατα 99% αυτα δεν συμβαινουν. Οποτε ηρεμιστε λιγο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2013 στις 15:46 Η Deutsch... Lover: #990 07-03-13 15:46 Αρχική Δημοσίευση από timonierhs: Βασικα, μικρη σημασια εχει αν εσυ φανταζεσαι ή οχι τον εαυτο σου με εναν 25 χρονο. Ενας μεσος νορμαλ 25αρης ουτε θα γυρνουσε να κοιταξει μια κοπελα της ηλικιας σου, ποσο μαλλον να κανει και σχεση μαζι της. Και μην ακουσω για εξαιρεσεις τύπου "η ανηλικη κορη της κουμπαρας της μητερας μου τα εχει με καποιον 15 χρονια μεγαλυτερο της" κτλ γιατι κατα 99% αυτα δεν συμβαινουν. Οποτε ηρεμιστε λιγο Click για ανάπτυξη... Επειδη αυτο πιστευεις εσυ δεν σημαίνει οτι ειναι το πιο σωστο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ciela Πολύ δραστήριο μέλος Η Ciela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.758 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2013 στις 16:02 Η Ciela έγραψε: #991 07-03-13 16:02 δεν ξέρω γιατί να θέλει καποια 15χρονη να μπλέξει με 25ντάρη. ή βασικά ξέρω. οταν ημασταν στο δημοτικό μας αρεσαν οι του γυμνάσιου. στο γυμνασιο καταλαβαμε τι στοκοι ηταν τελικά τα "γυμνασιάκια" και μας αρεσαν του λυκείου. στο λύκειο καταλαβαμε ποσο στόκοι ήταν τελικά και αυτοί οπότε κοιταγαμε τους "εξωσχολικους" με καποιο μέσο μεταφοράς κατα προτίμηση (έστω και παπι). τι ωραίες εποχές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2013 στις 21:20 Η Resident Evil: #992 07-03-13 21:20 Αρχική Δημοσίευση από Ciela: δεν ξέρω γιατί να θέλει καποια 15χρονη να μπλέξει με 25ντάρη. ή βασικά ξέρω. οταν ημασταν στο δημοτικό μας αρεσαν οι του γυμνάσιου. στο γυμνασιο καταλαβαμε τι στοκοι ηταν τελικά τα "γυμνασιάκια" και μας αρεσαν του λυκείου. στο λύκειο καταλαβαμε ποσο στόκοι ήταν τελικά και αυτοί οπότε κοιταγαμε τους "εξωσχολικους" με καποιο μέσο μεταφοράς κατα προτίμηση (έστω και παπι). τι ωραίες εποχές. Click για ανάπτυξη... όχ εγώ, αλλά νομίζω ότι μόλις περιέγραψες τη συντριπτική πλειοψηφία των κοριτσιών 18- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.825 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2013 στις 21:22 Ο Dias έγραψε: #993 07-03-13 21:22 Αρχική Δημοσίευση από Ciela: δεν ξέρω γιατί να θέλει καποια 15χρονη να μπλέξει με 25ντάρη. ή βασικά ξέρω. Click για ανάπτυξη... Μάλλον για τον 18ρη και πάνω η σχέση με την 15χρονη θα ήταν βαρετή. Δεν είναι πρόβλημα τα χρόνια διαφοράς, αλλά το ότι ζουν σε παράλληλα σύμπαντα με διαφορετικούς νόμους. Η "μικρά" (κατά κανόνα) έχει περιορισμούς από την οικογένειά της. Ο μεγάλος θέλει (πάλι κατά κανόνα) να είναι πολλές ώρες μαζί, να βγαίνουν τα βράδια, να πηγαίνουν εκδρομές ή διακοπές. Αυτά δεν μπορεί λογικά να τα έχει. Έτσι πρέπει να αρκεστεί σε μικρές συναντήσεις, ένα μεσημεριανό "γρήγορο" και "συνέχεια" μέσω skype. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Poetofmadness Νεοφερμένο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 60 μηνύματα. 8 Μαρτίου 2013 στις 03:47 Ο Poetofmadness: #994 08-03-13 03:47 εγω γνωρίζω 16αρες που τα έχουν με 30άριδες...τι να λέμε τώρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. taketrance Πολύ δραστήριο μέλος Ο taketrance αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.304 μηνύματα. 8 Μαρτίου 2013 στις 03:59 Ο taketrance: #995 08-03-13 03:59 Αρχική Δημοσίευση από Poetofmadness: εγω γνωρίζω 16αρες που τα έχουν με 30άριδες...τι να λέμε τώρα... Click για ανάπτυξη... πρεπει να ναι καλες κοπελες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Evdokia... Νεοφερμένο μέλος Η Evdokia... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2013 στις 03:18 Η Evdokia...: #996 11-03-13 03:18 Κατά τη γνώμη μου, όταν δύο άνθρωποι έχουν κάποια λογική διαφορά ηλικίας δεν έχει σημασία εφόσον αγαπιούνται (φυσικά δε μιλάω για τεράστια διαφορά). Απλώς πρέπει να σέβονται ο ένας τον άλλον και τις ανάγκες που έχει ο καθένας στην ηλικία που βρίσκεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Heartie Νεοφερμένο μέλος Η Heartie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 27 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2013 στις 09:05 Η Heartie έγραψε: #997 11-03-13 09:05 Αρχική Δημοσίευση από crazyhelen: Πόσα χρόνια διαφορά με το έτερο σας ήμισι θα μπορούσατε να θεωρείτε "φυσιολογικά"? Θα κάνατε μια σχέση με ένα κατά πολύ μεγαλύτερό σας άτομο? Click για ανάπτυξη... Εχω κανει σχεση με ατομο 27 χρονια μεγαλυτερο και ήτανε το ότι τελειοτερο αυτα που εχω νιωσει για αυτόν δεν τα έχω νιώσει για κάποιον άλλο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2013 στις 20:27 Ο Rempeskes: #998 11-03-13 20:27 Αρχική Δημοσίευση από Heartie: Εχω κανει σχεση με ατομο 27 χρονια μεγαλυτερο και ήτανε το ότι τελειοτερο αυτα που εχω νιωσει για αυτόν δεν τα έχω νιώσει για κάποιον άλλο.... Click για ανάπτυξη... 10-37? και εγω ειχα ερωτευθεί τη δασκάλα μ στο δημοτικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2013 στις 20:29 Η Deutsch... Lover: #999 11-03-13 20:29 Αρχική Δημοσίευση από Heartie: Εχω κανει σχεση με ατομο 27 χρονια μεγαλυτερο και ήτανε το ότι τελειοτερο αυτα που εχω νιωσει για αυτόν δεν τα έχω νιώσει για κάποιον άλλο.... Click για ανάπτυξη... Ποσο ησουν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thoba19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thoba19 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.191 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2013 στις 21:54 Ο Thoba19 έγραψε: #1.000 11-03-13 21:54 Αρχική Δημοσίευση από Heartie: Εχω κανει σχεση με ατομο 27 χρονια μεγαλυτερο και ήτανε το ότι τελειοτερο αυτα που εχω νιωσει για αυτόν δεν τα έχω νιώσει για κάποιον άλλο.... Click για ανάπτυξη... τι σε τραβηξε σε καποιον που μπορει ναι ηταν πατερα σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 48 49 50 51 52 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 107 Επόμενη First Προηγούμενη 50 από 107 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 50 από 107 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 213 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: altouser90 Venios cinephilee ggeorge1976 vas 78 mitilini foxypup tilavgi Wondering Sosstoss Ilma camil ROM32 rafaela11 Paragontas7000 iew taketrance touvlo Kate1914 giannhs2001 fourkaki Μήτσος10 charmander ck_chrysiis jj! Joji Memetchi Scandal thenutritionist J.Cameron GeorgePap2003 Jack of Spades Luludaki Advocatus diaboli Wonderkid Libertus A350 American Economist Ilikntas Ωρορα Εριφύλη Varus rorry bboys dreamer!! ayahuasca97 Fernando_A AggelikiGr pemo vasilis123321 fmarulezkd Giorgkalo WanderingSoul98 S.Giota iren chester20080 grtt tete SlimShady mhxani tou kima kalhkardia _pathfinder_ neraida24 thequickbrownfox Alessandra Eliza Fafouta 93 paolo1 Erieta29980 dmav Sevasti alexd99 Maria23667 lugar Requiem User2350 PinkButterfly Fl0wer efiger JimmyIT Sweet31 Anonymous girl geordimi10 Ιωάννηςκαρ nobody8 Satan Claus Mt73 Γιώτα Γιαννακού Ariana2018 Fin4 MarcoReus Andreas542 italian Tidus Εχέμυθη Ole Gunnar Solskjaer Nickx Freddys Phantom_1 Φωτεινη Τζα. Antigonivol πεταλουδα001 Nefeli_ kogba sandana Javier7 McManus Λίνα Soraya Νηματολάγνος Cookie_Monster billie perrakis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: 26-45 alternatively 24-42 αλλά ποντάρω στο πρώτο τα λεφτά μου Click για ανάπτυξη... no way 20κατι-30κατι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2013 στις 18:50 Η MissKit έγραψε: #984 06-03-13 18:50 Μόνο το 25-33, το άλλο 20κάτι μου φαίνεται μικρό, δε νομίζω πως είναι 22 η κρις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2013 στις 18:58 Η prinCess.: #985 06-03-13 18:58 Είχα κι εγώ κάποτε σχέση με κάποιον που με περνούσε 16 χρόνια. Ωραίες εποχές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. τρελή φιλόσοφος Πολύ δραστήριο μέλος Η τρελή φιλόσοφος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 1.290 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2013 στις 10:34 Η τρελή φιλόσοφος: #986 07-03-13 10:34 συμφωνω,εφοσων οταν λεμε σχεση δεν λεμε μονο το σεξ η κατι 15-16 χρονα που τα φτιαχννουν με 25ρηδες για ενα σ/κ όταν δυο ανθρωποι ειναι ερωτευμενοι πραγματικα,ειναι σοβαροι(στα συναισθηματα,στις υποσχεσεις) η ηλικια δεν παιζει κανενα ρολο... [βεβαια εγω δεν θα μπορουσα να φανταστω τον εαυτο μου (16χρονων) με εναν ανδρα(25 χρονων) αλλα............οπως βολευεται ο καθενας )] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2013 στις 11:38 Η Deutsch... Lover: #987 07-03-13 11:38 Αρχική Δημοσίευση από τρελή φιλόσοφος: συμφωνω,εφοσων οταν λεμε σχεση δεν λεμε μονο το σεξ η κατι 15-16 χρονα που τα φτιαχννουν με 25ρηδες για ενα σ/κ όταν δυο ανθρωποι ειναι ερωτευμενοι πραγματικα,ειναι σοβαροι(στα συναισθηματα,στις υποσχεσεις) η ηλικια δεν παιζει κανενα ρολο... [βεβαια εγω δεν θα μπορουσα να φανταστω τον εαυτο μου (16χρονων) με εναν ανδρα(25 χρονων) αλλα............οπως βολευεται ο καθενας )] Click για ανάπτυξη... ''ειναι σοβαροι(στα συναισθηματα,στις υποσχεσεις)'' το ξανα λες λιγο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alejandro Papas Περιβόητο μέλος Ο Alive in Illusion αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 4.332 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2013 στις 12:04 Ο Alejandro Papas: #988 07-03-13 12:04 η ηλικια ειναι ενα νουμερο Spoiler το ιδιο και ο αριθμος του κελιου της φυλακης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. timonierhs Πολύ δραστήριο μέλος Ο timonierhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.430 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2013 στις 14:09 Ο timonierhs: #989 07-03-13 14:09 Αρχική Δημοσίευση από τρελή φιλόσοφος: συμφωνω,εφοσων οταν λεμε σχεση δεν λεμε μονο το σεξ η κατι 15-16 χρονα που τα φτιαχννουν με 25ρηδες για ενα σ/κ όταν δυο ανθρωποι ειναι ερωτευμενοι πραγματικα,ειναι σοβαροι(στα συναισθηματα,στις υποσχεσεις) η ηλικια δεν παιζει κανενα ρολο... [βεβαια εγω δεν θα μπορουσα να φανταστω τον εαυτο μου (16χρονων) με εναν ανδρα(25 χρονων) αλλα............οπως βολευεται ο καθενας )] Click για ανάπτυξη... Βασικα, μικρη σημασια εχει αν εσυ φανταζεσαι ή οχι τον εαυτο σου με εναν 25 χρονο. Ενας μεσος νορμαλ 25αρης ουτε θα γυρνουσε να κοιταξει μια κοπελα της ηλικιας σου, ποσο μαλλον να κανει και σχεση μαζι της. Και μην ακουσω για εξαιρεσεις τύπου "η ανηλικη κορη της κουμπαρας της μητερας μου τα εχει με καποιον 15 χρονια μεγαλυτερο της" κτλ γιατι κατα 99% αυτα δεν συμβαινουν. Οποτε ηρεμιστε λιγο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2013 στις 15:46 Η Deutsch... Lover: #990 07-03-13 15:46 Αρχική Δημοσίευση από timonierhs: Βασικα, μικρη σημασια εχει αν εσυ φανταζεσαι ή οχι τον εαυτο σου με εναν 25 χρονο. Ενας μεσος νορμαλ 25αρης ουτε θα γυρνουσε να κοιταξει μια κοπελα της ηλικιας σου, ποσο μαλλον να κανει και σχεση μαζι της. Και μην ακουσω για εξαιρεσεις τύπου "η ανηλικη κορη της κουμπαρας της μητερας μου τα εχει με καποιον 15 χρονια μεγαλυτερο της" κτλ γιατι κατα 99% αυτα δεν συμβαινουν. Οποτε ηρεμιστε λιγο Click για ανάπτυξη... Επειδη αυτο πιστευεις εσυ δεν σημαίνει οτι ειναι το πιο σωστο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ciela Πολύ δραστήριο μέλος Η Ciela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.758 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2013 στις 16:02 Η Ciela έγραψε: #991 07-03-13 16:02 δεν ξέρω γιατί να θέλει καποια 15χρονη να μπλέξει με 25ντάρη. ή βασικά ξέρω. οταν ημασταν στο δημοτικό μας αρεσαν οι του γυμνάσιου. στο γυμνασιο καταλαβαμε τι στοκοι ηταν τελικά τα "γυμνασιάκια" και μας αρεσαν του λυκείου. στο λύκειο καταλαβαμε ποσο στόκοι ήταν τελικά και αυτοί οπότε κοιταγαμε τους "εξωσχολικους" με καποιο μέσο μεταφοράς κατα προτίμηση (έστω και παπι). τι ωραίες εποχές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2013 στις 21:20 Η Resident Evil: #992 07-03-13 21:20 Αρχική Δημοσίευση από Ciela: δεν ξέρω γιατί να θέλει καποια 15χρονη να μπλέξει με 25ντάρη. ή βασικά ξέρω. οταν ημασταν στο δημοτικό μας αρεσαν οι του γυμνάσιου. στο γυμνασιο καταλαβαμε τι στοκοι ηταν τελικά τα "γυμνασιάκια" και μας αρεσαν του λυκείου. στο λύκειο καταλαβαμε ποσο στόκοι ήταν τελικά και αυτοί οπότε κοιταγαμε τους "εξωσχολικους" με καποιο μέσο μεταφοράς κατα προτίμηση (έστω και παπι). τι ωραίες εποχές. Click για ανάπτυξη... όχ εγώ, αλλά νομίζω ότι μόλις περιέγραψες τη συντριπτική πλειοψηφία των κοριτσιών 18- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.825 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2013 στις 21:22 Ο Dias έγραψε: #993 07-03-13 21:22 Αρχική Δημοσίευση από Ciela: δεν ξέρω γιατί να θέλει καποια 15χρονη να μπλέξει με 25ντάρη. ή βασικά ξέρω. Click για ανάπτυξη... Μάλλον για τον 18ρη και πάνω η σχέση με την 15χρονη θα ήταν βαρετή. Δεν είναι πρόβλημα τα χρόνια διαφοράς, αλλά το ότι ζουν σε παράλληλα σύμπαντα με διαφορετικούς νόμους. Η "μικρά" (κατά κανόνα) έχει περιορισμούς από την οικογένειά της. Ο μεγάλος θέλει (πάλι κατά κανόνα) να είναι πολλές ώρες μαζί, να βγαίνουν τα βράδια, να πηγαίνουν εκδρομές ή διακοπές. Αυτά δεν μπορεί λογικά να τα έχει. Έτσι πρέπει να αρκεστεί σε μικρές συναντήσεις, ένα μεσημεριανό "γρήγορο" και "συνέχεια" μέσω skype. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Poetofmadness Νεοφερμένο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 60 μηνύματα. 8 Μαρτίου 2013 στις 03:47 Ο Poetofmadness: #994 08-03-13 03:47 εγω γνωρίζω 16αρες που τα έχουν με 30άριδες...τι να λέμε τώρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. taketrance Πολύ δραστήριο μέλος Ο taketrance αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.304 μηνύματα. 8 Μαρτίου 2013 στις 03:59 Ο taketrance: #995 08-03-13 03:59 Αρχική Δημοσίευση από Poetofmadness: εγω γνωρίζω 16αρες που τα έχουν με 30άριδες...τι να λέμε τώρα... Click για ανάπτυξη... πρεπει να ναι καλες κοπελες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Evdokia... Νεοφερμένο μέλος Η Evdokia... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2013 στις 03:18 Η Evdokia...: #996 11-03-13 03:18 Κατά τη γνώμη μου, όταν δύο άνθρωποι έχουν κάποια λογική διαφορά ηλικίας δεν έχει σημασία εφόσον αγαπιούνται (φυσικά δε μιλάω για τεράστια διαφορά). Απλώς πρέπει να σέβονται ο ένας τον άλλον και τις ανάγκες που έχει ο καθένας στην ηλικία που βρίσκεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Heartie Νεοφερμένο μέλος Η Heartie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 27 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2013 στις 09:05 Η Heartie έγραψε: #997 11-03-13 09:05 Αρχική Δημοσίευση από crazyhelen: Πόσα χρόνια διαφορά με το έτερο σας ήμισι θα μπορούσατε να θεωρείτε "φυσιολογικά"? Θα κάνατε μια σχέση με ένα κατά πολύ μεγαλύτερό σας άτομο? Click για ανάπτυξη... Εχω κανει σχεση με ατομο 27 χρονια μεγαλυτερο και ήτανε το ότι τελειοτερο αυτα που εχω νιωσει για αυτόν δεν τα έχω νιώσει για κάποιον άλλο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2013 στις 20:27 Ο Rempeskes: #998 11-03-13 20:27 Αρχική Δημοσίευση από Heartie: Εχω κανει σχεση με ατομο 27 χρονια μεγαλυτερο και ήτανε το ότι τελειοτερο αυτα που εχω νιωσει για αυτόν δεν τα έχω νιώσει για κάποιον άλλο.... Click για ανάπτυξη... 10-37? και εγω ειχα ερωτευθεί τη δασκάλα μ στο δημοτικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2013 στις 20:29 Η Deutsch... Lover: #999 11-03-13 20:29 Αρχική Δημοσίευση από Heartie: Εχω κανει σχεση με ατομο 27 χρονια μεγαλυτερο και ήτανε το ότι τελειοτερο αυτα που εχω νιωσει για αυτόν δεν τα έχω νιώσει για κάποιον άλλο.... Click για ανάπτυξη... Ποσο ησουν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thoba19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thoba19 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.191 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2013 στις 21:54 Ο Thoba19 έγραψε: #1.000 11-03-13 21:54 Αρχική Δημοσίευση από Heartie: Εχω κανει σχεση με ατομο 27 χρονια μεγαλυτερο και ήτανε το ότι τελειοτερο αυτα που εχω νιωσει για αυτόν δεν τα έχω νιώσει για κάποιον άλλο.... Click για ανάπτυξη... τι σε τραβηξε σε καποιον που μπορει ναι ηταν πατερα σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 48 49 50 51 52 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 107 Επόμενη First Προηγούμενη 50 από 107 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 50 από 107 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 213 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: altouser90 Venios cinephilee ggeorge1976 vas 78 mitilini foxypup tilavgi Wondering Sosstoss Ilma camil ROM32 rafaela11 Paragontas7000 iew taketrance touvlo Kate1914 giannhs2001 fourkaki Μήτσος10 charmander ck_chrysiis jj! Joji Memetchi Scandal thenutritionist J.Cameron GeorgePap2003 Jack of Spades Luludaki Advocatus diaboli Wonderkid Libertus A350 American Economist Ilikntas Ωρορα Εριφύλη Varus rorry bboys dreamer!! ayahuasca97 Fernando_A AggelikiGr pemo vasilis123321 fmarulezkd Giorgkalo WanderingSoul98 S.Giota iren chester20080 grtt tete SlimShady mhxani tou kima kalhkardia _pathfinder_ neraida24 thequickbrownfox Alessandra Eliza Fafouta 93 paolo1 Erieta29980 dmav Sevasti alexd99 Maria23667 lugar Requiem User2350 PinkButterfly Fl0wer efiger JimmyIT Sweet31 Anonymous girl geordimi10 Ιωάννηςκαρ nobody8 Satan Claus Mt73 Γιώτα Γιαννακού Ariana2018 Fin4 MarcoReus Andreas542 italian Tidus Εχέμυθη Ole Gunnar Solskjaer Nickx Freddys Phantom_1 Φωτεινη Τζα. Antigonivol πεταλουδα001 Nefeli_ kogba sandana Javier7 McManus Λίνα Soraya Νηματολάγνος Cookie_Monster billie perrakis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μόνο το 25-33, το άλλο 20κάτι μου φαίνεται μικρό, δε νομίζω πως είναι 22 η κρις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2013 στις 18:58 Η prinCess.: #985 06-03-13 18:58 Είχα κι εγώ κάποτε σχέση με κάποιον που με περνούσε 16 χρόνια. Ωραίες εποχές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. τρελή φιλόσοφος Πολύ δραστήριο μέλος Η τρελή φιλόσοφος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 1.290 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2013 στις 10:34 Η τρελή φιλόσοφος: #986 07-03-13 10:34 συμφωνω,εφοσων οταν λεμε σχεση δεν λεμε μονο το σεξ η κατι 15-16 χρονα που τα φτιαχννουν με 25ρηδες για ενα σ/κ όταν δυο ανθρωποι ειναι ερωτευμενοι πραγματικα,ειναι σοβαροι(στα συναισθηματα,στις υποσχεσεις) η ηλικια δεν παιζει κανενα ρολο... [βεβαια εγω δεν θα μπορουσα να φανταστω τον εαυτο μου (16χρονων) με εναν ανδρα(25 χρονων) αλλα............οπως βολευεται ο καθενας )] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2013 στις 11:38 Η Deutsch... Lover: #987 07-03-13 11:38 Αρχική Δημοσίευση από τρελή φιλόσοφος: συμφωνω,εφοσων οταν λεμε σχεση δεν λεμε μονο το σεξ η κατι 15-16 χρονα που τα φτιαχννουν με 25ρηδες για ενα σ/κ όταν δυο ανθρωποι ειναι ερωτευμενοι πραγματικα,ειναι σοβαροι(στα συναισθηματα,στις υποσχεσεις) η ηλικια δεν παιζει κανενα ρολο... [βεβαια εγω δεν θα μπορουσα να φανταστω τον εαυτο μου (16χρονων) με εναν ανδρα(25 χρονων) αλλα............οπως βολευεται ο καθενας )] Click για ανάπτυξη... ''ειναι σοβαροι(στα συναισθηματα,στις υποσχεσεις)'' το ξανα λες λιγο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alejandro Papas Περιβόητο μέλος Ο Alive in Illusion αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 4.332 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2013 στις 12:04 Ο Alejandro Papas: #988 07-03-13 12:04 η ηλικια ειναι ενα νουμερο Spoiler το ιδιο και ο αριθμος του κελιου της φυλακης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. timonierhs Πολύ δραστήριο μέλος Ο timonierhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.430 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2013 στις 14:09 Ο timonierhs: #989 07-03-13 14:09 Αρχική Δημοσίευση από τρελή φιλόσοφος: συμφωνω,εφοσων οταν λεμε σχεση δεν λεμε μονο το σεξ η κατι 15-16 χρονα που τα φτιαχννουν με 25ρηδες για ενα σ/κ όταν δυο ανθρωποι ειναι ερωτευμενοι πραγματικα,ειναι σοβαροι(στα συναισθηματα,στις υποσχεσεις) η ηλικια δεν παιζει κανενα ρολο... [βεβαια εγω δεν θα μπορουσα να φανταστω τον εαυτο μου (16χρονων) με εναν ανδρα(25 χρονων) αλλα............οπως βολευεται ο καθενας )] Click για ανάπτυξη... Βασικα, μικρη σημασια εχει αν εσυ φανταζεσαι ή οχι τον εαυτο σου με εναν 25 χρονο. Ενας μεσος νορμαλ 25αρης ουτε θα γυρνουσε να κοιταξει μια κοπελα της ηλικιας σου, ποσο μαλλον να κανει και σχεση μαζι της. Και μην ακουσω για εξαιρεσεις τύπου "η ανηλικη κορη της κουμπαρας της μητερας μου τα εχει με καποιον 15 χρονια μεγαλυτερο της" κτλ γιατι κατα 99% αυτα δεν συμβαινουν. Οποτε ηρεμιστε λιγο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2013 στις 15:46 Η Deutsch... Lover: #990 07-03-13 15:46 Αρχική Δημοσίευση από timonierhs: Βασικα, μικρη σημασια εχει αν εσυ φανταζεσαι ή οχι τον εαυτο σου με εναν 25 χρονο. Ενας μεσος νορμαλ 25αρης ουτε θα γυρνουσε να κοιταξει μια κοπελα της ηλικιας σου, ποσο μαλλον να κανει και σχεση μαζι της. Και μην ακουσω για εξαιρεσεις τύπου "η ανηλικη κορη της κουμπαρας της μητερας μου τα εχει με καποιον 15 χρονια μεγαλυτερο της" κτλ γιατι κατα 99% αυτα δεν συμβαινουν. Οποτε ηρεμιστε λιγο Click για ανάπτυξη... Επειδη αυτο πιστευεις εσυ δεν σημαίνει οτι ειναι το πιο σωστο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ciela Πολύ δραστήριο μέλος Η Ciela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.758 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2013 στις 16:02 Η Ciela έγραψε: #991 07-03-13 16:02 δεν ξέρω γιατί να θέλει καποια 15χρονη να μπλέξει με 25ντάρη. ή βασικά ξέρω. οταν ημασταν στο δημοτικό μας αρεσαν οι του γυμνάσιου. στο γυμνασιο καταλαβαμε τι στοκοι ηταν τελικά τα "γυμνασιάκια" και μας αρεσαν του λυκείου. στο λύκειο καταλαβαμε ποσο στόκοι ήταν τελικά και αυτοί οπότε κοιταγαμε τους "εξωσχολικους" με καποιο μέσο μεταφοράς κατα προτίμηση (έστω και παπι). τι ωραίες εποχές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2013 στις 21:20 Η Resident Evil: #992 07-03-13 21:20 Αρχική Δημοσίευση από Ciela: δεν ξέρω γιατί να θέλει καποια 15χρονη να μπλέξει με 25ντάρη. ή βασικά ξέρω. οταν ημασταν στο δημοτικό μας αρεσαν οι του γυμνάσιου. στο γυμνασιο καταλαβαμε τι στοκοι ηταν τελικά τα "γυμνασιάκια" και μας αρεσαν του λυκείου. στο λύκειο καταλαβαμε ποσο στόκοι ήταν τελικά και αυτοί οπότε κοιταγαμε τους "εξωσχολικους" με καποιο μέσο μεταφοράς κατα προτίμηση (έστω και παπι). τι ωραίες εποχές. Click για ανάπτυξη... όχ εγώ, αλλά νομίζω ότι μόλις περιέγραψες τη συντριπτική πλειοψηφία των κοριτσιών 18- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.825 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2013 στις 21:22 Ο Dias έγραψε: #993 07-03-13 21:22 Αρχική Δημοσίευση από Ciela: δεν ξέρω γιατί να θέλει καποια 15χρονη να μπλέξει με 25ντάρη. ή βασικά ξέρω. Click για ανάπτυξη... Μάλλον για τον 18ρη και πάνω η σχέση με την 15χρονη θα ήταν βαρετή. Δεν είναι πρόβλημα τα χρόνια διαφοράς, αλλά το ότι ζουν σε παράλληλα σύμπαντα με διαφορετικούς νόμους. Η "μικρά" (κατά κανόνα) έχει περιορισμούς από την οικογένειά της. Ο μεγάλος θέλει (πάλι κατά κανόνα) να είναι πολλές ώρες μαζί, να βγαίνουν τα βράδια, να πηγαίνουν εκδρομές ή διακοπές. Αυτά δεν μπορεί λογικά να τα έχει. Έτσι πρέπει να αρκεστεί σε μικρές συναντήσεις, ένα μεσημεριανό "γρήγορο" και "συνέχεια" μέσω skype. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Poetofmadness Νεοφερμένο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 60 μηνύματα. 8 Μαρτίου 2013 στις 03:47 Ο Poetofmadness: #994 08-03-13 03:47 εγω γνωρίζω 16αρες που τα έχουν με 30άριδες...τι να λέμε τώρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. taketrance Πολύ δραστήριο μέλος Ο taketrance αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.304 μηνύματα. 8 Μαρτίου 2013 στις 03:59 Ο taketrance: #995 08-03-13 03:59 Αρχική Δημοσίευση από Poetofmadness: εγω γνωρίζω 16αρες που τα έχουν με 30άριδες...τι να λέμε τώρα... Click για ανάπτυξη... πρεπει να ναι καλες κοπελες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Evdokia... Νεοφερμένο μέλος Η Evdokia... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2013 στις 03:18 Η Evdokia...: #996 11-03-13 03:18 Κατά τη γνώμη μου, όταν δύο άνθρωποι έχουν κάποια λογική διαφορά ηλικίας δεν έχει σημασία εφόσον αγαπιούνται (φυσικά δε μιλάω για τεράστια διαφορά). Απλώς πρέπει να σέβονται ο ένας τον άλλον και τις ανάγκες που έχει ο καθένας στην ηλικία που βρίσκεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Heartie Νεοφερμένο μέλος Η Heartie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 27 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2013 στις 09:05 Η Heartie έγραψε: #997 11-03-13 09:05 Αρχική Δημοσίευση από crazyhelen: Πόσα χρόνια διαφορά με το έτερο σας ήμισι θα μπορούσατε να θεωρείτε "φυσιολογικά"? Θα κάνατε μια σχέση με ένα κατά πολύ μεγαλύτερό σας άτομο? Click για ανάπτυξη... Εχω κανει σχεση με ατομο 27 χρονια μεγαλυτερο και ήτανε το ότι τελειοτερο αυτα που εχω νιωσει για αυτόν δεν τα έχω νιώσει για κάποιον άλλο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2013 στις 20:27 Ο Rempeskes: #998 11-03-13 20:27 Αρχική Δημοσίευση από Heartie: Εχω κανει σχεση με ατομο 27 χρονια μεγαλυτερο και ήτανε το ότι τελειοτερο αυτα που εχω νιωσει για αυτόν δεν τα έχω νιώσει για κάποιον άλλο.... Click για ανάπτυξη... 10-37? και εγω ειχα ερωτευθεί τη δασκάλα μ στο δημοτικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2013 στις 20:29 Η Deutsch... Lover: #999 11-03-13 20:29 Αρχική Δημοσίευση από Heartie: Εχω κανει σχεση με ατομο 27 χρονια μεγαλυτερο και ήτανε το ότι τελειοτερο αυτα που εχω νιωσει για αυτόν δεν τα έχω νιώσει για κάποιον άλλο.... Click για ανάπτυξη... Ποσο ησουν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thoba19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thoba19 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.191 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2013 στις 21:54 Ο Thoba19 έγραψε: #1.000 11-03-13 21:54 Αρχική Δημοσίευση από Heartie: Εχω κανει σχεση με ατομο 27 χρονια μεγαλυτερο και ήτανε το ότι τελειοτερο αυτα που εχω νιωσει για αυτόν δεν τα έχω νιώσει για κάποιον άλλο.... Click για ανάπτυξη... τι σε τραβηξε σε καποιον που μπορει ναι ηταν πατερα σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 48 49 50 51 52 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 107 Επόμενη First Προηγούμενη 50 από 107 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 50 από 107 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 213 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: altouser90 Venios cinephilee ggeorge1976 vas 78 mitilini foxypup tilavgi Wondering Sosstoss Ilma camil ROM32 rafaela11 Paragontas7000 iew taketrance touvlo Kate1914 giannhs2001 fourkaki Μήτσος10 charmander ck_chrysiis jj! Joji Memetchi Scandal thenutritionist J.Cameron GeorgePap2003 Jack of Spades Luludaki Advocatus diaboli Wonderkid Libertus A350 American Economist Ilikntas Ωρορα Εριφύλη Varus rorry bboys dreamer!! ayahuasca97 Fernando_A AggelikiGr pemo vasilis123321 fmarulezkd Giorgkalo WanderingSoul98 S.Giota iren chester20080 grtt tete SlimShady mhxani tou kima kalhkardia _pathfinder_ neraida24 thequickbrownfox Alessandra Eliza Fafouta 93 paolo1 Erieta29980 dmav Sevasti alexd99 Maria23667 lugar Requiem User2350 PinkButterfly Fl0wer efiger JimmyIT Sweet31 Anonymous girl geordimi10 Ιωάννηςκαρ nobody8 Satan Claus Mt73 Γιώτα Γιαννακού Ariana2018 Fin4 MarcoReus Andreas542 italian Tidus Εχέμυθη Ole Gunnar Solskjaer Nickx Freddys Phantom_1 Φωτεινη Τζα. Antigonivol πεταλουδα001 Nefeli_ kogba sandana Javier7 McManus Λίνα Soraya Νηματολάγνος Cookie_Monster billie perrakis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Είχα κι εγώ κάποτε σχέση με κάποιον που με περνούσε 16 χρόνια. Ωραίες εποχές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
τρελή φιλόσοφος Πολύ δραστήριο μέλος Η τρελή φιλόσοφος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 1.290 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2013 στις 10:34 Η τρελή φιλόσοφος: #986 07-03-13 10:34 συμφωνω,εφοσων οταν λεμε σχεση δεν λεμε μονο το σεξ η κατι 15-16 χρονα που τα φτιαχννουν με 25ρηδες για ενα σ/κ όταν δυο ανθρωποι ειναι ερωτευμενοι πραγματικα,ειναι σοβαροι(στα συναισθηματα,στις υποσχεσεις) η ηλικια δεν παιζει κανενα ρολο... [βεβαια εγω δεν θα μπορουσα να φανταστω τον εαυτο μου (16χρονων) με εναν ανδρα(25 χρονων) αλλα............οπως βολευεται ο καθενας )] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2013 στις 11:38 Η Deutsch... Lover: #987 07-03-13 11:38 Αρχική Δημοσίευση από τρελή φιλόσοφος: συμφωνω,εφοσων οταν λεμε σχεση δεν λεμε μονο το σεξ η κατι 15-16 χρονα που τα φτιαχννουν με 25ρηδες για ενα σ/κ όταν δυο ανθρωποι ειναι ερωτευμενοι πραγματικα,ειναι σοβαροι(στα συναισθηματα,στις υποσχεσεις) η ηλικια δεν παιζει κανενα ρολο... [βεβαια εγω δεν θα μπορουσα να φανταστω τον εαυτο μου (16χρονων) με εναν ανδρα(25 χρονων) αλλα............οπως βολευεται ο καθενας )] Click για ανάπτυξη... ''ειναι σοβαροι(στα συναισθηματα,στις υποσχεσεις)'' το ξανα λες λιγο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alejandro Papas Περιβόητο μέλος Ο Alive in Illusion αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 4.332 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2013 στις 12:04 Ο Alejandro Papas: #988 07-03-13 12:04 η ηλικια ειναι ενα νουμερο Spoiler το ιδιο και ο αριθμος του κελιου της φυλακης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. timonierhs Πολύ δραστήριο μέλος Ο timonierhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.430 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2013 στις 14:09 Ο timonierhs: #989 07-03-13 14:09 Αρχική Δημοσίευση από τρελή φιλόσοφος: συμφωνω,εφοσων οταν λεμε σχεση δεν λεμε μονο το σεξ η κατι 15-16 χρονα που τα φτιαχννουν με 25ρηδες για ενα σ/κ όταν δυο ανθρωποι ειναι ερωτευμενοι πραγματικα,ειναι σοβαροι(στα συναισθηματα,στις υποσχεσεις) η ηλικια δεν παιζει κανενα ρολο... [βεβαια εγω δεν θα μπορουσα να φανταστω τον εαυτο μου (16χρονων) με εναν ανδρα(25 χρονων) αλλα............οπως βολευεται ο καθενας )] Click για ανάπτυξη... Βασικα, μικρη σημασια εχει αν εσυ φανταζεσαι ή οχι τον εαυτο σου με εναν 25 χρονο. Ενας μεσος νορμαλ 25αρης ουτε θα γυρνουσε να κοιταξει μια κοπελα της ηλικιας σου, ποσο μαλλον να κανει και σχεση μαζι της. Και μην ακουσω για εξαιρεσεις τύπου "η ανηλικη κορη της κουμπαρας της μητερας μου τα εχει με καποιον 15 χρονια μεγαλυτερο της" κτλ γιατι κατα 99% αυτα δεν συμβαινουν. Οποτε ηρεμιστε λιγο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2013 στις 15:46 Η Deutsch... Lover: #990 07-03-13 15:46 Αρχική Δημοσίευση από timonierhs: Βασικα, μικρη σημασια εχει αν εσυ φανταζεσαι ή οχι τον εαυτο σου με εναν 25 χρονο. Ενας μεσος νορμαλ 25αρης ουτε θα γυρνουσε να κοιταξει μια κοπελα της ηλικιας σου, ποσο μαλλον να κανει και σχεση μαζι της. Και μην ακουσω για εξαιρεσεις τύπου "η ανηλικη κορη της κουμπαρας της μητερας μου τα εχει με καποιον 15 χρονια μεγαλυτερο της" κτλ γιατι κατα 99% αυτα δεν συμβαινουν. Οποτε ηρεμιστε λιγο Click για ανάπτυξη... Επειδη αυτο πιστευεις εσυ δεν σημαίνει οτι ειναι το πιο σωστο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ciela Πολύ δραστήριο μέλος Η Ciela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.758 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2013 στις 16:02 Η Ciela έγραψε: #991 07-03-13 16:02 δεν ξέρω γιατί να θέλει καποια 15χρονη να μπλέξει με 25ντάρη. ή βασικά ξέρω. οταν ημασταν στο δημοτικό μας αρεσαν οι του γυμνάσιου. στο γυμνασιο καταλαβαμε τι στοκοι ηταν τελικά τα "γυμνασιάκια" και μας αρεσαν του λυκείου. στο λύκειο καταλαβαμε ποσο στόκοι ήταν τελικά και αυτοί οπότε κοιταγαμε τους "εξωσχολικους" με καποιο μέσο μεταφοράς κατα προτίμηση (έστω και παπι). τι ωραίες εποχές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2013 στις 21:20 Η Resident Evil: #992 07-03-13 21:20 Αρχική Δημοσίευση από Ciela: δεν ξέρω γιατί να θέλει καποια 15χρονη να μπλέξει με 25ντάρη. ή βασικά ξέρω. οταν ημασταν στο δημοτικό μας αρεσαν οι του γυμνάσιου. στο γυμνασιο καταλαβαμε τι στοκοι ηταν τελικά τα "γυμνασιάκια" και μας αρεσαν του λυκείου. στο λύκειο καταλαβαμε ποσο στόκοι ήταν τελικά και αυτοί οπότε κοιταγαμε τους "εξωσχολικους" με καποιο μέσο μεταφοράς κατα προτίμηση (έστω και παπι). τι ωραίες εποχές. Click για ανάπτυξη... όχ εγώ, αλλά νομίζω ότι μόλις περιέγραψες τη συντριπτική πλειοψηφία των κοριτσιών 18- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.825 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2013 στις 21:22 Ο Dias έγραψε: #993 07-03-13 21:22 Αρχική Δημοσίευση από Ciela: δεν ξέρω γιατί να θέλει καποια 15χρονη να μπλέξει με 25ντάρη. ή βασικά ξέρω. Click για ανάπτυξη... Μάλλον για τον 18ρη και πάνω η σχέση με την 15χρονη θα ήταν βαρετή. Δεν είναι πρόβλημα τα χρόνια διαφοράς, αλλά το ότι ζουν σε παράλληλα σύμπαντα με διαφορετικούς νόμους. Η "μικρά" (κατά κανόνα) έχει περιορισμούς από την οικογένειά της. Ο μεγάλος θέλει (πάλι κατά κανόνα) να είναι πολλές ώρες μαζί, να βγαίνουν τα βράδια, να πηγαίνουν εκδρομές ή διακοπές. Αυτά δεν μπορεί λογικά να τα έχει. Έτσι πρέπει να αρκεστεί σε μικρές συναντήσεις, ένα μεσημεριανό "γρήγορο" και "συνέχεια" μέσω skype. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Poetofmadness Νεοφερμένο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 60 μηνύματα. 8 Μαρτίου 2013 στις 03:47 Ο Poetofmadness: #994 08-03-13 03:47 εγω γνωρίζω 16αρες που τα έχουν με 30άριδες...τι να λέμε τώρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. taketrance Πολύ δραστήριο μέλος Ο taketrance αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.304 μηνύματα. 8 Μαρτίου 2013 στις 03:59 Ο taketrance: #995 08-03-13 03:59 Αρχική Δημοσίευση από Poetofmadness: εγω γνωρίζω 16αρες που τα έχουν με 30άριδες...τι να λέμε τώρα... Click για ανάπτυξη... πρεπει να ναι καλες κοπελες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Evdokia... Νεοφερμένο μέλος Η Evdokia... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2013 στις 03:18 Η Evdokia...: #996 11-03-13 03:18 Κατά τη γνώμη μου, όταν δύο άνθρωποι έχουν κάποια λογική διαφορά ηλικίας δεν έχει σημασία εφόσον αγαπιούνται (φυσικά δε μιλάω για τεράστια διαφορά). Απλώς πρέπει να σέβονται ο ένας τον άλλον και τις ανάγκες που έχει ο καθένας στην ηλικία που βρίσκεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Heartie Νεοφερμένο μέλος Η Heartie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 27 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2013 στις 09:05 Η Heartie έγραψε: #997 11-03-13 09:05 Αρχική Δημοσίευση από crazyhelen: Πόσα χρόνια διαφορά με το έτερο σας ήμισι θα μπορούσατε να θεωρείτε "φυσιολογικά"? Θα κάνατε μια σχέση με ένα κατά πολύ μεγαλύτερό σας άτομο? Click για ανάπτυξη... Εχω κανει σχεση με ατομο 27 χρονια μεγαλυτερο και ήτανε το ότι τελειοτερο αυτα που εχω νιωσει για αυτόν δεν τα έχω νιώσει για κάποιον άλλο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2013 στις 20:27 Ο Rempeskes: #998 11-03-13 20:27 Αρχική Δημοσίευση από Heartie: Εχω κανει σχεση με ατομο 27 χρονια μεγαλυτερο και ήτανε το ότι τελειοτερο αυτα που εχω νιωσει για αυτόν δεν τα έχω νιώσει για κάποιον άλλο.... Click για ανάπτυξη... 10-37? και εγω ειχα ερωτευθεί τη δασκάλα μ στο δημοτικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2013 στις 20:29 Η Deutsch... Lover: #999 11-03-13 20:29 Αρχική Δημοσίευση από Heartie: Εχω κανει σχεση με ατομο 27 χρονια μεγαλυτερο και ήτανε το ότι τελειοτερο αυτα που εχω νιωσει για αυτόν δεν τα έχω νιώσει για κάποιον άλλο.... Click για ανάπτυξη... Ποσο ησουν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thoba19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thoba19 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.191 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2013 στις 21:54 Ο Thoba19 έγραψε: #1.000 11-03-13 21:54 Αρχική Δημοσίευση από Heartie: Εχω κανει σχεση με ατομο 27 χρονια μεγαλυτερο και ήτανε το ότι τελειοτερο αυτα που εχω νιωσει για αυτόν δεν τα έχω νιώσει για κάποιον άλλο.... Click για ανάπτυξη... τι σε τραβηξε σε καποιον που μπορει ναι ηταν πατερα σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 48 49 50 51 52 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 107 Επόμενη First Προηγούμενη 50 από 107 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 50 από 107 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 213 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: altouser90 Venios cinephilee ggeorge1976 vas 78 mitilini foxypup tilavgi Wondering Sosstoss Ilma camil ROM32 rafaela11 Paragontas7000 iew taketrance touvlo Kate1914 giannhs2001 fourkaki Μήτσος10 charmander ck_chrysiis jj! Joji Memetchi Scandal thenutritionist J.Cameron GeorgePap2003 Jack of Spades Luludaki Advocatus diaboli Wonderkid Libertus A350 American Economist Ilikntas Ωρορα Εριφύλη Varus rorry bboys dreamer!! ayahuasca97 Fernando_A AggelikiGr pemo vasilis123321 fmarulezkd Giorgkalo WanderingSoul98 S.Giota iren chester20080 grtt tete SlimShady mhxani tou kima kalhkardia _pathfinder_ neraida24 thequickbrownfox Alessandra Eliza Fafouta 93 paolo1 Erieta29980 dmav Sevasti alexd99 Maria23667 lugar Requiem User2350 PinkButterfly Fl0wer efiger JimmyIT Sweet31 Anonymous girl geordimi10 Ιωάννηςκαρ nobody8 Satan Claus Mt73 Γιώτα Γιαννακού Ariana2018 Fin4 MarcoReus Andreas542 italian Tidus Εχέμυθη Ole Gunnar Solskjaer Nickx Freddys Phantom_1 Φωτεινη Τζα. Antigonivol πεταλουδα001 Nefeli_ kogba sandana Javier7 McManus Λίνα Soraya Νηματολάγνος Cookie_Monster billie perrakis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
συμφωνω,εφοσων οταν λεμε σχεση δεν λεμε μονο το σεξ η κατι 15-16 χρονα που τα φτιαχννουν με 25ρηδες για ενα σ/κ όταν δυο ανθρωποι ειναι ερωτευμενοι πραγματικα,ειναι σοβαροι(στα συναισθηματα,στις υποσχεσεις) η ηλικια δεν παιζει κανενα ρολο... [βεβαια εγω δεν θα μπορουσα να φανταστω τον εαυτο μου (16χρονων) με εναν ανδρα(25 χρονων) αλλα............οπως βολευεται ο καθενας )] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2013 στις 11:38 Η Deutsch... Lover: #987 07-03-13 11:38 Αρχική Δημοσίευση από τρελή φιλόσοφος: συμφωνω,εφοσων οταν λεμε σχεση δεν λεμε μονο το σεξ η κατι 15-16 χρονα που τα φτιαχννουν με 25ρηδες για ενα σ/κ όταν δυο ανθρωποι ειναι ερωτευμενοι πραγματικα,ειναι σοβαροι(στα συναισθηματα,στις υποσχεσεις) η ηλικια δεν παιζει κανενα ρολο... [βεβαια εγω δεν θα μπορουσα να φανταστω τον εαυτο μου (16χρονων) με εναν ανδρα(25 χρονων) αλλα............οπως βολευεται ο καθενας )] Click για ανάπτυξη... ''ειναι σοβαροι(στα συναισθηματα,στις υποσχεσεις)'' το ξανα λες λιγο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alejandro Papas Περιβόητο μέλος Ο Alive in Illusion αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 4.332 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2013 στις 12:04 Ο Alejandro Papas: #988 07-03-13 12:04 η ηλικια ειναι ενα νουμερο Spoiler το ιδιο και ο αριθμος του κελιου της φυλακης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. timonierhs Πολύ δραστήριο μέλος Ο timonierhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.430 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2013 στις 14:09 Ο timonierhs: #989 07-03-13 14:09 Αρχική Δημοσίευση από τρελή φιλόσοφος: συμφωνω,εφοσων οταν λεμε σχεση δεν λεμε μονο το σεξ η κατι 15-16 χρονα που τα φτιαχννουν με 25ρηδες για ενα σ/κ όταν δυο ανθρωποι ειναι ερωτευμενοι πραγματικα,ειναι σοβαροι(στα συναισθηματα,στις υποσχεσεις) η ηλικια δεν παιζει κανενα ρολο... [βεβαια εγω δεν θα μπορουσα να φανταστω τον εαυτο μου (16χρονων) με εναν ανδρα(25 χρονων) αλλα............οπως βολευεται ο καθενας )] Click για ανάπτυξη... Βασικα, μικρη σημασια εχει αν εσυ φανταζεσαι ή οχι τον εαυτο σου με εναν 25 χρονο. Ενας μεσος νορμαλ 25αρης ουτε θα γυρνουσε να κοιταξει μια κοπελα της ηλικιας σου, ποσο μαλλον να κανει και σχεση μαζι της. Και μην ακουσω για εξαιρεσεις τύπου "η ανηλικη κορη της κουμπαρας της μητερας μου τα εχει με καποιον 15 χρονια μεγαλυτερο της" κτλ γιατι κατα 99% αυτα δεν συμβαινουν. Οποτε ηρεμιστε λιγο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2013 στις 15:46 Η Deutsch... Lover: #990 07-03-13 15:46 Αρχική Δημοσίευση από timonierhs: Βασικα, μικρη σημασια εχει αν εσυ φανταζεσαι ή οχι τον εαυτο σου με εναν 25 χρονο. Ενας μεσος νορμαλ 25αρης ουτε θα γυρνουσε να κοιταξει μια κοπελα της ηλικιας σου, ποσο μαλλον να κανει και σχεση μαζι της. Και μην ακουσω για εξαιρεσεις τύπου "η ανηλικη κορη της κουμπαρας της μητερας μου τα εχει με καποιον 15 χρονια μεγαλυτερο της" κτλ γιατι κατα 99% αυτα δεν συμβαινουν. Οποτε ηρεμιστε λιγο Click για ανάπτυξη... Επειδη αυτο πιστευεις εσυ δεν σημαίνει οτι ειναι το πιο σωστο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ciela Πολύ δραστήριο μέλος Η Ciela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.758 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2013 στις 16:02 Η Ciela έγραψε: #991 07-03-13 16:02 δεν ξέρω γιατί να θέλει καποια 15χρονη να μπλέξει με 25ντάρη. ή βασικά ξέρω. οταν ημασταν στο δημοτικό μας αρεσαν οι του γυμνάσιου. στο γυμνασιο καταλαβαμε τι στοκοι ηταν τελικά τα "γυμνασιάκια" και μας αρεσαν του λυκείου. στο λύκειο καταλαβαμε ποσο στόκοι ήταν τελικά και αυτοί οπότε κοιταγαμε τους "εξωσχολικους" με καποιο μέσο μεταφοράς κατα προτίμηση (έστω και παπι). τι ωραίες εποχές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2013 στις 21:20 Η Resident Evil: #992 07-03-13 21:20 Αρχική Δημοσίευση από Ciela: δεν ξέρω γιατί να θέλει καποια 15χρονη να μπλέξει με 25ντάρη. ή βασικά ξέρω. οταν ημασταν στο δημοτικό μας αρεσαν οι του γυμνάσιου. στο γυμνασιο καταλαβαμε τι στοκοι ηταν τελικά τα "γυμνασιάκια" και μας αρεσαν του λυκείου. στο λύκειο καταλαβαμε ποσο στόκοι ήταν τελικά και αυτοί οπότε κοιταγαμε τους "εξωσχολικους" με καποιο μέσο μεταφοράς κατα προτίμηση (έστω και παπι). τι ωραίες εποχές. Click για ανάπτυξη... όχ εγώ, αλλά νομίζω ότι μόλις περιέγραψες τη συντριπτική πλειοψηφία των κοριτσιών 18- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.825 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2013 στις 21:22 Ο Dias έγραψε: #993 07-03-13 21:22 Αρχική Δημοσίευση από Ciela: δεν ξέρω γιατί να θέλει καποια 15χρονη να μπλέξει με 25ντάρη. ή βασικά ξέρω. Click για ανάπτυξη... Μάλλον για τον 18ρη και πάνω η σχέση με την 15χρονη θα ήταν βαρετή. Δεν είναι πρόβλημα τα χρόνια διαφοράς, αλλά το ότι ζουν σε παράλληλα σύμπαντα με διαφορετικούς νόμους. Η "μικρά" (κατά κανόνα) έχει περιορισμούς από την οικογένειά της. Ο μεγάλος θέλει (πάλι κατά κανόνα) να είναι πολλές ώρες μαζί, να βγαίνουν τα βράδια, να πηγαίνουν εκδρομές ή διακοπές. Αυτά δεν μπορεί λογικά να τα έχει. Έτσι πρέπει να αρκεστεί σε μικρές συναντήσεις, ένα μεσημεριανό "γρήγορο" και "συνέχεια" μέσω skype. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Poetofmadness Νεοφερμένο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 60 μηνύματα. 8 Μαρτίου 2013 στις 03:47 Ο Poetofmadness: #994 08-03-13 03:47 εγω γνωρίζω 16αρες που τα έχουν με 30άριδες...τι να λέμε τώρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. taketrance Πολύ δραστήριο μέλος Ο taketrance αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.304 μηνύματα. 8 Μαρτίου 2013 στις 03:59 Ο taketrance: #995 08-03-13 03:59 Αρχική Δημοσίευση από Poetofmadness: εγω γνωρίζω 16αρες που τα έχουν με 30άριδες...τι να λέμε τώρα... Click για ανάπτυξη... πρεπει να ναι καλες κοπελες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Evdokia... Νεοφερμένο μέλος Η Evdokia... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2013 στις 03:18 Η Evdokia...: #996 11-03-13 03:18 Κατά τη γνώμη μου, όταν δύο άνθρωποι έχουν κάποια λογική διαφορά ηλικίας δεν έχει σημασία εφόσον αγαπιούνται (φυσικά δε μιλάω για τεράστια διαφορά). Απλώς πρέπει να σέβονται ο ένας τον άλλον και τις ανάγκες που έχει ο καθένας στην ηλικία που βρίσκεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Heartie Νεοφερμένο μέλος Η Heartie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 27 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2013 στις 09:05 Η Heartie έγραψε: #997 11-03-13 09:05 Αρχική Δημοσίευση από crazyhelen: Πόσα χρόνια διαφορά με το έτερο σας ήμισι θα μπορούσατε να θεωρείτε "φυσιολογικά"? Θα κάνατε μια σχέση με ένα κατά πολύ μεγαλύτερό σας άτομο? Click για ανάπτυξη... Εχω κανει σχεση με ατομο 27 χρονια μεγαλυτερο και ήτανε το ότι τελειοτερο αυτα που εχω νιωσει για αυτόν δεν τα έχω νιώσει για κάποιον άλλο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2013 στις 20:27 Ο Rempeskes: #998 11-03-13 20:27 Αρχική Δημοσίευση από Heartie: Εχω κανει σχεση με ατομο 27 χρονια μεγαλυτερο και ήτανε το ότι τελειοτερο αυτα που εχω νιωσει για αυτόν δεν τα έχω νιώσει για κάποιον άλλο.... Click για ανάπτυξη... 10-37? και εγω ειχα ερωτευθεί τη δασκάλα μ στο δημοτικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2013 στις 20:29 Η Deutsch... Lover: #999 11-03-13 20:29 Αρχική Δημοσίευση από Heartie: Εχω κανει σχεση με ατομο 27 χρονια μεγαλυτερο και ήτανε το ότι τελειοτερο αυτα που εχω νιωσει για αυτόν δεν τα έχω νιώσει για κάποιον άλλο.... Click για ανάπτυξη... Ποσο ησουν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thoba19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thoba19 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.191 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2013 στις 21:54 Ο Thoba19 έγραψε: #1.000 11-03-13 21:54 Αρχική Δημοσίευση από Heartie: Εχω κανει σχεση με ατομο 27 χρονια μεγαλυτερο και ήτανε το ότι τελειοτερο αυτα που εχω νιωσει για αυτόν δεν τα έχω νιώσει για κάποιον άλλο.... Click για ανάπτυξη... τι σε τραβηξε σε καποιον που μπορει ναι ηταν πατερα σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 48 49 50 51 52 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 107 Επόμενη First Προηγούμενη 50 από 107 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 50 από 107 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 213 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: altouser90 Venios cinephilee ggeorge1976 vas 78 mitilini foxypup tilavgi Wondering Sosstoss Ilma camil ROM32 rafaela11 Paragontas7000 iew taketrance touvlo Kate1914 giannhs2001 fourkaki Μήτσος10 charmander ck_chrysiis jj! Joji Memetchi Scandal thenutritionist J.Cameron GeorgePap2003 Jack of Spades Luludaki Advocatus diaboli Wonderkid Libertus A350 American Economist Ilikntas Ωρορα Εριφύλη Varus rorry bboys dreamer!! ayahuasca97 Fernando_A AggelikiGr pemo vasilis123321 fmarulezkd Giorgkalo WanderingSoul98 S.Giota iren chester20080 grtt tete SlimShady mhxani tou kima kalhkardia _pathfinder_ neraida24 thequickbrownfox Alessandra Eliza Fafouta 93 paolo1 Erieta29980 dmav Sevasti alexd99 Maria23667 lugar Requiem User2350 PinkButterfly Fl0wer efiger JimmyIT Sweet31 Anonymous girl geordimi10 Ιωάννηςκαρ nobody8 Satan Claus Mt73 Γιώτα Γιαννακού Ariana2018 Fin4 MarcoReus Andreas542 italian Tidus Εχέμυθη Ole Gunnar Solskjaer Nickx Freddys Phantom_1 Φωτεινη Τζα. Antigonivol πεταλουδα001 Nefeli_ kogba sandana Javier7 McManus Λίνα Soraya Νηματολάγνος Cookie_Monster billie perrakis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από τρελή φιλόσοφος: συμφωνω,εφοσων οταν λεμε σχεση δεν λεμε μονο το σεξ η κατι 15-16 χρονα που τα φτιαχννουν με 25ρηδες για ενα σ/κ όταν δυο ανθρωποι ειναι ερωτευμενοι πραγματικα,ειναι σοβαροι(στα συναισθηματα,στις υποσχεσεις) η ηλικια δεν παιζει κανενα ρολο... [βεβαια εγω δεν θα μπορουσα να φανταστω τον εαυτο μου (16χρονων) με εναν ανδρα(25 χρονων) αλλα............οπως βολευεται ο καθενας )] Click για ανάπτυξη... ''ειναι σοβαροι(στα συναισθηματα,στις υποσχεσεις)'' το ξανα λες λιγο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alejandro Papas Περιβόητο μέλος Ο Alive in Illusion αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 4.332 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2013 στις 12:04 Ο Alejandro Papas: #988 07-03-13 12:04 η ηλικια ειναι ενα νουμερο Spoiler το ιδιο και ο αριθμος του κελιου της φυλακης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. timonierhs Πολύ δραστήριο μέλος Ο timonierhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.430 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2013 στις 14:09 Ο timonierhs: #989 07-03-13 14:09 Αρχική Δημοσίευση από τρελή φιλόσοφος: συμφωνω,εφοσων οταν λεμε σχεση δεν λεμε μονο το σεξ η κατι 15-16 χρονα που τα φτιαχννουν με 25ρηδες για ενα σ/κ όταν δυο ανθρωποι ειναι ερωτευμενοι πραγματικα,ειναι σοβαροι(στα συναισθηματα,στις υποσχεσεις) η ηλικια δεν παιζει κανενα ρολο... [βεβαια εγω δεν θα μπορουσα να φανταστω τον εαυτο μου (16χρονων) με εναν ανδρα(25 χρονων) αλλα............οπως βολευεται ο καθενας )] Click για ανάπτυξη... Βασικα, μικρη σημασια εχει αν εσυ φανταζεσαι ή οχι τον εαυτο σου με εναν 25 χρονο. Ενας μεσος νορμαλ 25αρης ουτε θα γυρνουσε να κοιταξει μια κοπελα της ηλικιας σου, ποσο μαλλον να κανει και σχεση μαζι της. Και μην ακουσω για εξαιρεσεις τύπου "η ανηλικη κορη της κουμπαρας της μητερας μου τα εχει με καποιον 15 χρονια μεγαλυτερο της" κτλ γιατι κατα 99% αυτα δεν συμβαινουν. Οποτε ηρεμιστε λιγο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2013 στις 15:46 Η Deutsch... Lover: #990 07-03-13 15:46 Αρχική Δημοσίευση από timonierhs: Βασικα, μικρη σημασια εχει αν εσυ φανταζεσαι ή οχι τον εαυτο σου με εναν 25 χρονο. Ενας μεσος νορμαλ 25αρης ουτε θα γυρνουσε να κοιταξει μια κοπελα της ηλικιας σου, ποσο μαλλον να κανει και σχεση μαζι της. Και μην ακουσω για εξαιρεσεις τύπου "η ανηλικη κορη της κουμπαρας της μητερας μου τα εχει με καποιον 15 χρονια μεγαλυτερο της" κτλ γιατι κατα 99% αυτα δεν συμβαινουν. Οποτε ηρεμιστε λιγο Click για ανάπτυξη... Επειδη αυτο πιστευεις εσυ δεν σημαίνει οτι ειναι το πιο σωστο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ciela Πολύ δραστήριο μέλος Η Ciela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.758 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2013 στις 16:02 Η Ciela έγραψε: #991 07-03-13 16:02 δεν ξέρω γιατί να θέλει καποια 15χρονη να μπλέξει με 25ντάρη. ή βασικά ξέρω. οταν ημασταν στο δημοτικό μας αρεσαν οι του γυμνάσιου. στο γυμνασιο καταλαβαμε τι στοκοι ηταν τελικά τα "γυμνασιάκια" και μας αρεσαν του λυκείου. στο λύκειο καταλαβαμε ποσο στόκοι ήταν τελικά και αυτοί οπότε κοιταγαμε τους "εξωσχολικους" με καποιο μέσο μεταφοράς κατα προτίμηση (έστω και παπι). τι ωραίες εποχές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2013 στις 21:20 Η Resident Evil: #992 07-03-13 21:20 Αρχική Δημοσίευση από Ciela: δεν ξέρω γιατί να θέλει καποια 15χρονη να μπλέξει με 25ντάρη. ή βασικά ξέρω. οταν ημασταν στο δημοτικό μας αρεσαν οι του γυμνάσιου. στο γυμνασιο καταλαβαμε τι στοκοι ηταν τελικά τα "γυμνασιάκια" και μας αρεσαν του λυκείου. στο λύκειο καταλαβαμε ποσο στόκοι ήταν τελικά και αυτοί οπότε κοιταγαμε τους "εξωσχολικους" με καποιο μέσο μεταφοράς κατα προτίμηση (έστω και παπι). τι ωραίες εποχές. Click για ανάπτυξη... όχ εγώ, αλλά νομίζω ότι μόλις περιέγραψες τη συντριπτική πλειοψηφία των κοριτσιών 18- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.825 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2013 στις 21:22 Ο Dias έγραψε: #993 07-03-13 21:22 Αρχική Δημοσίευση από Ciela: δεν ξέρω γιατί να θέλει καποια 15χρονη να μπλέξει με 25ντάρη. ή βασικά ξέρω. Click για ανάπτυξη... Μάλλον για τον 18ρη και πάνω η σχέση με την 15χρονη θα ήταν βαρετή. Δεν είναι πρόβλημα τα χρόνια διαφοράς, αλλά το ότι ζουν σε παράλληλα σύμπαντα με διαφορετικούς νόμους. Η "μικρά" (κατά κανόνα) έχει περιορισμούς από την οικογένειά της. Ο μεγάλος θέλει (πάλι κατά κανόνα) να είναι πολλές ώρες μαζί, να βγαίνουν τα βράδια, να πηγαίνουν εκδρομές ή διακοπές. Αυτά δεν μπορεί λογικά να τα έχει. Έτσι πρέπει να αρκεστεί σε μικρές συναντήσεις, ένα μεσημεριανό "γρήγορο" και "συνέχεια" μέσω skype. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Poetofmadness Νεοφερμένο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 60 μηνύματα. 8 Μαρτίου 2013 στις 03:47 Ο Poetofmadness: #994 08-03-13 03:47 εγω γνωρίζω 16αρες που τα έχουν με 30άριδες...τι να λέμε τώρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. taketrance Πολύ δραστήριο μέλος Ο taketrance αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.304 μηνύματα. 8 Μαρτίου 2013 στις 03:59 Ο taketrance: #995 08-03-13 03:59 Αρχική Δημοσίευση από Poetofmadness: εγω γνωρίζω 16αρες που τα έχουν με 30άριδες...τι να λέμε τώρα... Click για ανάπτυξη... πρεπει να ναι καλες κοπελες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Evdokia... Νεοφερμένο μέλος Η Evdokia... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2013 στις 03:18 Η Evdokia...: #996 11-03-13 03:18 Κατά τη γνώμη μου, όταν δύο άνθρωποι έχουν κάποια λογική διαφορά ηλικίας δεν έχει σημασία εφόσον αγαπιούνται (φυσικά δε μιλάω για τεράστια διαφορά). Απλώς πρέπει να σέβονται ο ένας τον άλλον και τις ανάγκες που έχει ο καθένας στην ηλικία που βρίσκεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Heartie Νεοφερμένο μέλος Η Heartie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 27 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2013 στις 09:05 Η Heartie έγραψε: #997 11-03-13 09:05 Αρχική Δημοσίευση από crazyhelen: Πόσα χρόνια διαφορά με το έτερο σας ήμισι θα μπορούσατε να θεωρείτε "φυσιολογικά"? Θα κάνατε μια σχέση με ένα κατά πολύ μεγαλύτερό σας άτομο? Click για ανάπτυξη... Εχω κανει σχεση με ατομο 27 χρονια μεγαλυτερο και ήτανε το ότι τελειοτερο αυτα που εχω νιωσει για αυτόν δεν τα έχω νιώσει για κάποιον άλλο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2013 στις 20:27 Ο Rempeskes: #998 11-03-13 20:27 Αρχική Δημοσίευση από Heartie: Εχω κανει σχεση με ατομο 27 χρονια μεγαλυτερο και ήτανε το ότι τελειοτερο αυτα που εχω νιωσει για αυτόν δεν τα έχω νιώσει για κάποιον άλλο.... Click για ανάπτυξη... 10-37? και εγω ειχα ερωτευθεί τη δασκάλα μ στο δημοτικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2013 στις 20:29 Η Deutsch... Lover: #999 11-03-13 20:29 Αρχική Δημοσίευση από Heartie: Εχω κανει σχεση με ατομο 27 χρονια μεγαλυτερο και ήτανε το ότι τελειοτερο αυτα που εχω νιωσει για αυτόν δεν τα έχω νιώσει για κάποιον άλλο.... Click για ανάπτυξη... Ποσο ησουν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thoba19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thoba19 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.191 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2013 στις 21:54 Ο Thoba19 έγραψε: #1.000 11-03-13 21:54 Αρχική Δημοσίευση από Heartie: Εχω κανει σχεση με ατομο 27 χρονια μεγαλυτερο και ήτανε το ότι τελειοτερο αυτα που εχω νιωσει για αυτόν δεν τα έχω νιώσει για κάποιον άλλο.... Click για ανάπτυξη... τι σε τραβηξε σε καποιον που μπορει ναι ηταν πατερα σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 48 49 50 51 52 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 107 Επόμενη First Προηγούμενη 50 από 107 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 50 από 107 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 213 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: altouser90 Venios cinephilee ggeorge1976 vas 78 mitilini foxypup tilavgi Wondering Sosstoss Ilma camil ROM32 rafaela11 Paragontas7000 iew taketrance touvlo Kate1914 giannhs2001 fourkaki Μήτσος10 charmander ck_chrysiis jj! Joji Memetchi Scandal thenutritionist J.Cameron GeorgePap2003 Jack of Spades Luludaki Advocatus diaboli Wonderkid Libertus A350 American Economist Ilikntas Ωρορα Εριφύλη Varus rorry bboys dreamer!! ayahuasca97 Fernando_A AggelikiGr pemo vasilis123321 fmarulezkd Giorgkalo WanderingSoul98 S.Giota iren chester20080 grtt tete SlimShady mhxani tou kima kalhkardia _pathfinder_ neraida24 thequickbrownfox Alessandra Eliza Fafouta 93 paolo1 Erieta29980 dmav Sevasti alexd99 Maria23667 lugar Requiem User2350 PinkButterfly Fl0wer efiger JimmyIT Sweet31 Anonymous girl geordimi10 Ιωάννηςκαρ nobody8 Satan Claus Mt73 Γιώτα Γιαννακού Ariana2018 Fin4 MarcoReus Andreas542 italian Tidus Εχέμυθη Ole Gunnar Solskjaer Nickx Freddys Phantom_1 Φωτεινη Τζα. Antigonivol πεταλουδα001 Nefeli_ kogba sandana Javier7 McManus Λίνα Soraya Νηματολάγνος Cookie_Monster billie perrakis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
η ηλικια ειναι ενα νουμερο Spoiler το ιδιο και ο αριθμος του κελιου της φυλακης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
timonierhs Πολύ δραστήριο μέλος Ο timonierhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.430 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2013 στις 14:09 Ο timonierhs: #989 07-03-13 14:09 Αρχική Δημοσίευση από τρελή φιλόσοφος: συμφωνω,εφοσων οταν λεμε σχεση δεν λεμε μονο το σεξ η κατι 15-16 χρονα που τα φτιαχννουν με 25ρηδες για ενα σ/κ όταν δυο ανθρωποι ειναι ερωτευμενοι πραγματικα,ειναι σοβαροι(στα συναισθηματα,στις υποσχεσεις) η ηλικια δεν παιζει κανενα ρολο... [βεβαια εγω δεν θα μπορουσα να φανταστω τον εαυτο μου (16χρονων) με εναν ανδρα(25 χρονων) αλλα............οπως βολευεται ο καθενας )] Click για ανάπτυξη... Βασικα, μικρη σημασια εχει αν εσυ φανταζεσαι ή οχι τον εαυτο σου με εναν 25 χρονο. Ενας μεσος νορμαλ 25αρης ουτε θα γυρνουσε να κοιταξει μια κοπελα της ηλικιας σου, ποσο μαλλον να κανει και σχεση μαζι της. Και μην ακουσω για εξαιρεσεις τύπου "η ανηλικη κορη της κουμπαρας της μητερας μου τα εχει με καποιον 15 χρονια μεγαλυτερο της" κτλ γιατι κατα 99% αυτα δεν συμβαινουν. Οποτε ηρεμιστε λιγο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2013 στις 15:46 Η Deutsch... Lover: #990 07-03-13 15:46 Αρχική Δημοσίευση από timonierhs: Βασικα, μικρη σημασια εχει αν εσυ φανταζεσαι ή οχι τον εαυτο σου με εναν 25 χρονο. Ενας μεσος νορμαλ 25αρης ουτε θα γυρνουσε να κοιταξει μια κοπελα της ηλικιας σου, ποσο μαλλον να κανει και σχεση μαζι της. Και μην ακουσω για εξαιρεσεις τύπου "η ανηλικη κορη της κουμπαρας της μητερας μου τα εχει με καποιον 15 χρονια μεγαλυτερο της" κτλ γιατι κατα 99% αυτα δεν συμβαινουν. Οποτε ηρεμιστε λιγο Click για ανάπτυξη... Επειδη αυτο πιστευεις εσυ δεν σημαίνει οτι ειναι το πιο σωστο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ciela Πολύ δραστήριο μέλος Η Ciela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.758 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2013 στις 16:02 Η Ciela έγραψε: #991 07-03-13 16:02 δεν ξέρω γιατί να θέλει καποια 15χρονη να μπλέξει με 25ντάρη. ή βασικά ξέρω. οταν ημασταν στο δημοτικό μας αρεσαν οι του γυμνάσιου. στο γυμνασιο καταλαβαμε τι στοκοι ηταν τελικά τα "γυμνασιάκια" και μας αρεσαν του λυκείου. στο λύκειο καταλαβαμε ποσο στόκοι ήταν τελικά και αυτοί οπότε κοιταγαμε τους "εξωσχολικους" με καποιο μέσο μεταφοράς κατα προτίμηση (έστω και παπι). τι ωραίες εποχές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2013 στις 21:20 Η Resident Evil: #992 07-03-13 21:20 Αρχική Δημοσίευση από Ciela: δεν ξέρω γιατί να θέλει καποια 15χρονη να μπλέξει με 25ντάρη. ή βασικά ξέρω. οταν ημασταν στο δημοτικό μας αρεσαν οι του γυμνάσιου. στο γυμνασιο καταλαβαμε τι στοκοι ηταν τελικά τα "γυμνασιάκια" και μας αρεσαν του λυκείου. στο λύκειο καταλαβαμε ποσο στόκοι ήταν τελικά και αυτοί οπότε κοιταγαμε τους "εξωσχολικους" με καποιο μέσο μεταφοράς κατα προτίμηση (έστω και παπι). τι ωραίες εποχές. Click για ανάπτυξη... όχ εγώ, αλλά νομίζω ότι μόλις περιέγραψες τη συντριπτική πλειοψηφία των κοριτσιών 18- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.825 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2013 στις 21:22 Ο Dias έγραψε: #993 07-03-13 21:22 Αρχική Δημοσίευση από Ciela: δεν ξέρω γιατί να θέλει καποια 15χρονη να μπλέξει με 25ντάρη. ή βασικά ξέρω. Click για ανάπτυξη... Μάλλον για τον 18ρη και πάνω η σχέση με την 15χρονη θα ήταν βαρετή. Δεν είναι πρόβλημα τα χρόνια διαφοράς, αλλά το ότι ζουν σε παράλληλα σύμπαντα με διαφορετικούς νόμους. Η "μικρά" (κατά κανόνα) έχει περιορισμούς από την οικογένειά της. Ο μεγάλος θέλει (πάλι κατά κανόνα) να είναι πολλές ώρες μαζί, να βγαίνουν τα βράδια, να πηγαίνουν εκδρομές ή διακοπές. Αυτά δεν μπορεί λογικά να τα έχει. Έτσι πρέπει να αρκεστεί σε μικρές συναντήσεις, ένα μεσημεριανό "γρήγορο" και "συνέχεια" μέσω skype. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Poetofmadness Νεοφερμένο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 60 μηνύματα. 8 Μαρτίου 2013 στις 03:47 Ο Poetofmadness: #994 08-03-13 03:47 εγω γνωρίζω 16αρες που τα έχουν με 30άριδες...τι να λέμε τώρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. taketrance Πολύ δραστήριο μέλος Ο taketrance αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.304 μηνύματα. 8 Μαρτίου 2013 στις 03:59 Ο taketrance: #995 08-03-13 03:59 Αρχική Δημοσίευση από Poetofmadness: εγω γνωρίζω 16αρες που τα έχουν με 30άριδες...τι να λέμε τώρα... Click για ανάπτυξη... πρεπει να ναι καλες κοπελες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Evdokia... Νεοφερμένο μέλος Η Evdokia... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2013 στις 03:18 Η Evdokia...: #996 11-03-13 03:18 Κατά τη γνώμη μου, όταν δύο άνθρωποι έχουν κάποια λογική διαφορά ηλικίας δεν έχει σημασία εφόσον αγαπιούνται (φυσικά δε μιλάω για τεράστια διαφορά). Απλώς πρέπει να σέβονται ο ένας τον άλλον και τις ανάγκες που έχει ο καθένας στην ηλικία που βρίσκεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Heartie Νεοφερμένο μέλος Η Heartie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 27 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2013 στις 09:05 Η Heartie έγραψε: #997 11-03-13 09:05 Αρχική Δημοσίευση από crazyhelen: Πόσα χρόνια διαφορά με το έτερο σας ήμισι θα μπορούσατε να θεωρείτε "φυσιολογικά"? Θα κάνατε μια σχέση με ένα κατά πολύ μεγαλύτερό σας άτομο? Click για ανάπτυξη... Εχω κανει σχεση με ατομο 27 χρονια μεγαλυτερο και ήτανε το ότι τελειοτερο αυτα που εχω νιωσει για αυτόν δεν τα έχω νιώσει για κάποιον άλλο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2013 στις 20:27 Ο Rempeskes: #998 11-03-13 20:27 Αρχική Δημοσίευση από Heartie: Εχω κανει σχεση με ατομο 27 χρονια μεγαλυτερο και ήτανε το ότι τελειοτερο αυτα που εχω νιωσει για αυτόν δεν τα έχω νιώσει για κάποιον άλλο.... Click για ανάπτυξη... 10-37? και εγω ειχα ερωτευθεί τη δασκάλα μ στο δημοτικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2013 στις 20:29 Η Deutsch... Lover: #999 11-03-13 20:29 Αρχική Δημοσίευση από Heartie: Εχω κανει σχεση με ατομο 27 χρονια μεγαλυτερο και ήτανε το ότι τελειοτερο αυτα που εχω νιωσει για αυτόν δεν τα έχω νιώσει για κάποιον άλλο.... Click για ανάπτυξη... Ποσο ησουν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thoba19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thoba19 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.191 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2013 στις 21:54 Ο Thoba19 έγραψε: #1.000 11-03-13 21:54 Αρχική Δημοσίευση από Heartie: Εχω κανει σχεση με ατομο 27 χρονια μεγαλυτερο και ήτανε το ότι τελειοτερο αυτα που εχω νιωσει για αυτόν δεν τα έχω νιώσει για κάποιον άλλο.... Click για ανάπτυξη... τι σε τραβηξε σε καποιον που μπορει ναι ηταν πατερα σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 48 49 50 51 52 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 107 Επόμενη First Προηγούμενη 50 από 107 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 50 από 107 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 213 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: altouser90 Venios cinephilee ggeorge1976 vas 78 mitilini foxypup tilavgi Wondering Sosstoss Ilma camil ROM32 rafaela11 Paragontas7000 iew taketrance touvlo Kate1914 giannhs2001 fourkaki Μήτσος10 charmander ck_chrysiis jj! Joji Memetchi Scandal thenutritionist J.Cameron GeorgePap2003 Jack of Spades Luludaki Advocatus diaboli Wonderkid Libertus A350 American Economist Ilikntas Ωρορα Εριφύλη Varus rorry bboys dreamer!! ayahuasca97 Fernando_A AggelikiGr pemo vasilis123321 fmarulezkd Giorgkalo WanderingSoul98 S.Giota iren chester20080 grtt tete SlimShady mhxani tou kima kalhkardia _pathfinder_ neraida24 thequickbrownfox Alessandra Eliza Fafouta 93 paolo1 Erieta29980 dmav Sevasti alexd99 Maria23667 lugar Requiem User2350 PinkButterfly Fl0wer efiger JimmyIT Sweet31 Anonymous girl geordimi10 Ιωάννηςκαρ nobody8 Satan Claus Mt73 Γιώτα Γιαννακού Ariana2018 Fin4 MarcoReus Andreas542 italian Tidus Εχέμυθη Ole Gunnar Solskjaer Nickx Freddys Phantom_1 Φωτεινη Τζα. Antigonivol πεταλουδα001 Nefeli_ kogba sandana Javier7 McManus Λίνα Soraya Νηματολάγνος Cookie_Monster billie perrakis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από τρελή φιλόσοφος: συμφωνω,εφοσων οταν λεμε σχεση δεν λεμε μονο το σεξ η κατι 15-16 χρονα που τα φτιαχννουν με 25ρηδες για ενα σ/κ όταν δυο ανθρωποι ειναι ερωτευμενοι πραγματικα,ειναι σοβαροι(στα συναισθηματα,στις υποσχεσεις) η ηλικια δεν παιζει κανενα ρολο... [βεβαια εγω δεν θα μπορουσα να φανταστω τον εαυτο μου (16χρονων) με εναν ανδρα(25 χρονων) αλλα............οπως βολευεται ο καθενας )] Click για ανάπτυξη... Βασικα, μικρη σημασια εχει αν εσυ φανταζεσαι ή οχι τον εαυτο σου με εναν 25 χρονο. Ενας μεσος νορμαλ 25αρης ουτε θα γυρνουσε να κοιταξει μια κοπελα της ηλικιας σου, ποσο μαλλον να κανει και σχεση μαζι της. Και μην ακουσω για εξαιρεσεις τύπου "η ανηλικη κορη της κουμπαρας της μητερας μου τα εχει με καποιον 15 χρονια μεγαλυτερο της" κτλ γιατι κατα 99% αυτα δεν συμβαινουν. Οποτε ηρεμιστε λιγο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2013 στις 15:46 Η Deutsch... Lover: #990 07-03-13 15:46 Αρχική Δημοσίευση από timonierhs: Βασικα, μικρη σημασια εχει αν εσυ φανταζεσαι ή οχι τον εαυτο σου με εναν 25 χρονο. Ενας μεσος νορμαλ 25αρης ουτε θα γυρνουσε να κοιταξει μια κοπελα της ηλικιας σου, ποσο μαλλον να κανει και σχεση μαζι της. Και μην ακουσω για εξαιρεσεις τύπου "η ανηλικη κορη της κουμπαρας της μητερας μου τα εχει με καποιον 15 χρονια μεγαλυτερο της" κτλ γιατι κατα 99% αυτα δεν συμβαινουν. Οποτε ηρεμιστε λιγο Click για ανάπτυξη... Επειδη αυτο πιστευεις εσυ δεν σημαίνει οτι ειναι το πιο σωστο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ciela Πολύ δραστήριο μέλος Η Ciela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.758 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2013 στις 16:02 Η Ciela έγραψε: #991 07-03-13 16:02 δεν ξέρω γιατί να θέλει καποια 15χρονη να μπλέξει με 25ντάρη. ή βασικά ξέρω. οταν ημασταν στο δημοτικό μας αρεσαν οι του γυμνάσιου. στο γυμνασιο καταλαβαμε τι στοκοι ηταν τελικά τα "γυμνασιάκια" και μας αρεσαν του λυκείου. στο λύκειο καταλαβαμε ποσο στόκοι ήταν τελικά και αυτοί οπότε κοιταγαμε τους "εξωσχολικους" με καποιο μέσο μεταφοράς κατα προτίμηση (έστω και παπι). τι ωραίες εποχές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2013 στις 21:20 Η Resident Evil: #992 07-03-13 21:20 Αρχική Δημοσίευση από Ciela: δεν ξέρω γιατί να θέλει καποια 15χρονη να μπλέξει με 25ντάρη. ή βασικά ξέρω. οταν ημασταν στο δημοτικό μας αρεσαν οι του γυμνάσιου. στο γυμνασιο καταλαβαμε τι στοκοι ηταν τελικά τα "γυμνασιάκια" και μας αρεσαν του λυκείου. στο λύκειο καταλαβαμε ποσο στόκοι ήταν τελικά και αυτοί οπότε κοιταγαμε τους "εξωσχολικους" με καποιο μέσο μεταφοράς κατα προτίμηση (έστω και παπι). τι ωραίες εποχές. Click για ανάπτυξη... όχ εγώ, αλλά νομίζω ότι μόλις περιέγραψες τη συντριπτική πλειοψηφία των κοριτσιών 18- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.825 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2013 στις 21:22 Ο Dias έγραψε: #993 07-03-13 21:22 Αρχική Δημοσίευση από Ciela: δεν ξέρω γιατί να θέλει καποια 15χρονη να μπλέξει με 25ντάρη. ή βασικά ξέρω. Click για ανάπτυξη... Μάλλον για τον 18ρη και πάνω η σχέση με την 15χρονη θα ήταν βαρετή. Δεν είναι πρόβλημα τα χρόνια διαφοράς, αλλά το ότι ζουν σε παράλληλα σύμπαντα με διαφορετικούς νόμους. Η "μικρά" (κατά κανόνα) έχει περιορισμούς από την οικογένειά της. Ο μεγάλος θέλει (πάλι κατά κανόνα) να είναι πολλές ώρες μαζί, να βγαίνουν τα βράδια, να πηγαίνουν εκδρομές ή διακοπές. Αυτά δεν μπορεί λογικά να τα έχει. Έτσι πρέπει να αρκεστεί σε μικρές συναντήσεις, ένα μεσημεριανό "γρήγορο" και "συνέχεια" μέσω skype. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Poetofmadness Νεοφερμένο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 60 μηνύματα. 8 Μαρτίου 2013 στις 03:47 Ο Poetofmadness: #994 08-03-13 03:47 εγω γνωρίζω 16αρες που τα έχουν με 30άριδες...τι να λέμε τώρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. taketrance Πολύ δραστήριο μέλος Ο taketrance αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.304 μηνύματα. 8 Μαρτίου 2013 στις 03:59 Ο taketrance: #995 08-03-13 03:59 Αρχική Δημοσίευση από Poetofmadness: εγω γνωρίζω 16αρες που τα έχουν με 30άριδες...τι να λέμε τώρα... Click για ανάπτυξη... πρεπει να ναι καλες κοπελες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Evdokia... Νεοφερμένο μέλος Η Evdokia... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2013 στις 03:18 Η Evdokia...: #996 11-03-13 03:18 Κατά τη γνώμη μου, όταν δύο άνθρωποι έχουν κάποια λογική διαφορά ηλικίας δεν έχει σημασία εφόσον αγαπιούνται (φυσικά δε μιλάω για τεράστια διαφορά). Απλώς πρέπει να σέβονται ο ένας τον άλλον και τις ανάγκες που έχει ο καθένας στην ηλικία που βρίσκεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Heartie Νεοφερμένο μέλος Η Heartie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 27 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2013 στις 09:05 Η Heartie έγραψε: #997 11-03-13 09:05 Αρχική Δημοσίευση από crazyhelen: Πόσα χρόνια διαφορά με το έτερο σας ήμισι θα μπορούσατε να θεωρείτε "φυσιολογικά"? Θα κάνατε μια σχέση με ένα κατά πολύ μεγαλύτερό σας άτομο? Click για ανάπτυξη... Εχω κανει σχεση με ατομο 27 χρονια μεγαλυτερο και ήτανε το ότι τελειοτερο αυτα που εχω νιωσει για αυτόν δεν τα έχω νιώσει για κάποιον άλλο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2013 στις 20:27 Ο Rempeskes: #998 11-03-13 20:27 Αρχική Δημοσίευση από Heartie: Εχω κανει σχεση με ατομο 27 χρονια μεγαλυτερο και ήτανε το ότι τελειοτερο αυτα που εχω νιωσει για αυτόν δεν τα έχω νιώσει για κάποιον άλλο.... Click για ανάπτυξη... 10-37? και εγω ειχα ερωτευθεί τη δασκάλα μ στο δημοτικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2013 στις 20:29 Η Deutsch... Lover: #999 11-03-13 20:29 Αρχική Δημοσίευση από Heartie: Εχω κανει σχεση με ατομο 27 χρονια μεγαλυτερο και ήτανε το ότι τελειοτερο αυτα που εχω νιωσει για αυτόν δεν τα έχω νιώσει για κάποιον άλλο.... Click για ανάπτυξη... Ποσο ησουν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thoba19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thoba19 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.191 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2013 στις 21:54 Ο Thoba19 έγραψε: #1.000 11-03-13 21:54 Αρχική Δημοσίευση από Heartie: Εχω κανει σχεση με ατομο 27 χρονια μεγαλυτερο και ήτανε το ότι τελειοτερο αυτα που εχω νιωσει για αυτόν δεν τα έχω νιώσει για κάποιον άλλο.... Click για ανάπτυξη... τι σε τραβηξε σε καποιον που μπορει ναι ηταν πατερα σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 48 49 50 51 52 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 107 Επόμενη First Προηγούμενη 50 από 107 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 50 από 107 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 213 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: altouser90 Venios cinephilee ggeorge1976 vas 78 mitilini foxypup tilavgi Wondering Sosstoss Ilma camil ROM32 rafaela11 Paragontas7000 iew taketrance touvlo Kate1914 giannhs2001 fourkaki Μήτσος10 charmander ck_chrysiis jj! Joji Memetchi Scandal thenutritionist J.Cameron GeorgePap2003 Jack of Spades Luludaki Advocatus diaboli Wonderkid Libertus A350 American Economist Ilikntas Ωρορα Εριφύλη Varus rorry bboys dreamer!! ayahuasca97 Fernando_A AggelikiGr pemo vasilis123321 fmarulezkd Giorgkalo WanderingSoul98 S.Giota iren chester20080 grtt tete SlimShady mhxani tou kima kalhkardia _pathfinder_ neraida24 thequickbrownfox Alessandra Eliza Fafouta 93 paolo1 Erieta29980 dmav Sevasti alexd99 Maria23667 lugar Requiem User2350 PinkButterfly Fl0wer efiger JimmyIT Sweet31 Anonymous girl geordimi10 Ιωάννηςκαρ nobody8 Satan Claus Mt73 Γιώτα Γιαννακού Ariana2018 Fin4 MarcoReus Andreas542 italian Tidus Εχέμυθη Ole Gunnar Solskjaer Nickx Freddys Phantom_1 Φωτεινη Τζα. Antigonivol πεταλουδα001 Nefeli_ kogba sandana Javier7 McManus Λίνα Soraya Νηματολάγνος Cookie_Monster billie perrakis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από timonierhs: Βασικα, μικρη σημασια εχει αν εσυ φανταζεσαι ή οχι τον εαυτο σου με εναν 25 χρονο. Ενας μεσος νορμαλ 25αρης ουτε θα γυρνουσε να κοιταξει μια κοπελα της ηλικιας σου, ποσο μαλλον να κανει και σχεση μαζι της. Και μην ακουσω για εξαιρεσεις τύπου "η ανηλικη κορη της κουμπαρας της μητερας μου τα εχει με καποιον 15 χρονια μεγαλυτερο της" κτλ γιατι κατα 99% αυτα δεν συμβαινουν. Οποτε ηρεμιστε λιγο Click για ανάπτυξη... Επειδη αυτο πιστευεις εσυ δεν σημαίνει οτι ειναι το πιο σωστο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ciela Πολύ δραστήριο μέλος Η Ciela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.758 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2013 στις 16:02 Η Ciela έγραψε: #991 07-03-13 16:02 δεν ξέρω γιατί να θέλει καποια 15χρονη να μπλέξει με 25ντάρη. ή βασικά ξέρω. οταν ημασταν στο δημοτικό μας αρεσαν οι του γυμνάσιου. στο γυμνασιο καταλαβαμε τι στοκοι ηταν τελικά τα "γυμνασιάκια" και μας αρεσαν του λυκείου. στο λύκειο καταλαβαμε ποσο στόκοι ήταν τελικά και αυτοί οπότε κοιταγαμε τους "εξωσχολικους" με καποιο μέσο μεταφοράς κατα προτίμηση (έστω και παπι). τι ωραίες εποχές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2013 στις 21:20 Η Resident Evil: #992 07-03-13 21:20 Αρχική Δημοσίευση από Ciela: δεν ξέρω γιατί να θέλει καποια 15χρονη να μπλέξει με 25ντάρη. ή βασικά ξέρω. οταν ημασταν στο δημοτικό μας αρεσαν οι του γυμνάσιου. στο γυμνασιο καταλαβαμε τι στοκοι ηταν τελικά τα "γυμνασιάκια" και μας αρεσαν του λυκείου. στο λύκειο καταλαβαμε ποσο στόκοι ήταν τελικά και αυτοί οπότε κοιταγαμε τους "εξωσχολικους" με καποιο μέσο μεταφοράς κατα προτίμηση (έστω και παπι). τι ωραίες εποχές. Click για ανάπτυξη... όχ εγώ, αλλά νομίζω ότι μόλις περιέγραψες τη συντριπτική πλειοψηφία των κοριτσιών 18- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.825 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2013 στις 21:22 Ο Dias έγραψε: #993 07-03-13 21:22 Αρχική Δημοσίευση από Ciela: δεν ξέρω γιατί να θέλει καποια 15χρονη να μπλέξει με 25ντάρη. ή βασικά ξέρω. Click για ανάπτυξη... Μάλλον για τον 18ρη και πάνω η σχέση με την 15χρονη θα ήταν βαρετή. Δεν είναι πρόβλημα τα χρόνια διαφοράς, αλλά το ότι ζουν σε παράλληλα σύμπαντα με διαφορετικούς νόμους. Η "μικρά" (κατά κανόνα) έχει περιορισμούς από την οικογένειά της. Ο μεγάλος θέλει (πάλι κατά κανόνα) να είναι πολλές ώρες μαζί, να βγαίνουν τα βράδια, να πηγαίνουν εκδρομές ή διακοπές. Αυτά δεν μπορεί λογικά να τα έχει. Έτσι πρέπει να αρκεστεί σε μικρές συναντήσεις, ένα μεσημεριανό "γρήγορο" και "συνέχεια" μέσω skype. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Poetofmadness Νεοφερμένο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 60 μηνύματα. 8 Μαρτίου 2013 στις 03:47 Ο Poetofmadness: #994 08-03-13 03:47 εγω γνωρίζω 16αρες που τα έχουν με 30άριδες...τι να λέμε τώρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. taketrance Πολύ δραστήριο μέλος Ο taketrance αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.304 μηνύματα. 8 Μαρτίου 2013 στις 03:59 Ο taketrance: #995 08-03-13 03:59 Αρχική Δημοσίευση από Poetofmadness: εγω γνωρίζω 16αρες που τα έχουν με 30άριδες...τι να λέμε τώρα... Click για ανάπτυξη... πρεπει να ναι καλες κοπελες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Evdokia... Νεοφερμένο μέλος Η Evdokia... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2013 στις 03:18 Η Evdokia...: #996 11-03-13 03:18 Κατά τη γνώμη μου, όταν δύο άνθρωποι έχουν κάποια λογική διαφορά ηλικίας δεν έχει σημασία εφόσον αγαπιούνται (φυσικά δε μιλάω για τεράστια διαφορά). Απλώς πρέπει να σέβονται ο ένας τον άλλον και τις ανάγκες που έχει ο καθένας στην ηλικία που βρίσκεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Heartie Νεοφερμένο μέλος Η Heartie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 27 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2013 στις 09:05 Η Heartie έγραψε: #997 11-03-13 09:05 Αρχική Δημοσίευση από crazyhelen: Πόσα χρόνια διαφορά με το έτερο σας ήμισι θα μπορούσατε να θεωρείτε "φυσιολογικά"? Θα κάνατε μια σχέση με ένα κατά πολύ μεγαλύτερό σας άτομο? Click για ανάπτυξη... Εχω κανει σχεση με ατομο 27 χρονια μεγαλυτερο και ήτανε το ότι τελειοτερο αυτα που εχω νιωσει για αυτόν δεν τα έχω νιώσει για κάποιον άλλο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2013 στις 20:27 Ο Rempeskes: #998 11-03-13 20:27 Αρχική Δημοσίευση από Heartie: Εχω κανει σχεση με ατομο 27 χρονια μεγαλυτερο και ήτανε το ότι τελειοτερο αυτα που εχω νιωσει για αυτόν δεν τα έχω νιώσει για κάποιον άλλο.... Click για ανάπτυξη... 10-37? και εγω ειχα ερωτευθεί τη δασκάλα μ στο δημοτικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2013 στις 20:29 Η Deutsch... Lover: #999 11-03-13 20:29 Αρχική Δημοσίευση από Heartie: Εχω κανει σχεση με ατομο 27 χρονια μεγαλυτερο και ήτανε το ότι τελειοτερο αυτα που εχω νιωσει για αυτόν δεν τα έχω νιώσει για κάποιον άλλο.... Click για ανάπτυξη... Ποσο ησουν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thoba19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thoba19 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.191 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2013 στις 21:54 Ο Thoba19 έγραψε: #1.000 11-03-13 21:54 Αρχική Δημοσίευση από Heartie: Εχω κανει σχεση με ατομο 27 χρονια μεγαλυτερο και ήτανε το ότι τελειοτερο αυτα που εχω νιωσει για αυτόν δεν τα έχω νιώσει για κάποιον άλλο.... Click για ανάπτυξη... τι σε τραβηξε σε καποιον που μπορει ναι ηταν πατερα σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 48 49 50 51 52 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 107 Επόμενη First Προηγούμενη 50 από 107 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 50 από 107 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 213 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: altouser90 Venios cinephilee ggeorge1976 vas 78 mitilini foxypup tilavgi Wondering Sosstoss Ilma camil ROM32 rafaela11 Paragontas7000 iew taketrance touvlo Kate1914 giannhs2001 fourkaki Μήτσος10 charmander ck_chrysiis jj! Joji Memetchi Scandal thenutritionist J.Cameron GeorgePap2003 Jack of Spades Luludaki Advocatus diaboli Wonderkid Libertus A350 American Economist Ilikntas Ωρορα Εριφύλη Varus rorry bboys dreamer!! ayahuasca97 Fernando_A AggelikiGr pemo vasilis123321 fmarulezkd Giorgkalo WanderingSoul98 S.Giota iren chester20080 grtt tete SlimShady mhxani tou kima kalhkardia _pathfinder_ neraida24 thequickbrownfox Alessandra Eliza Fafouta 93 paolo1 Erieta29980 dmav Sevasti alexd99 Maria23667 lugar Requiem User2350 PinkButterfly Fl0wer efiger JimmyIT Sweet31 Anonymous girl geordimi10 Ιωάννηςκαρ nobody8 Satan Claus Mt73 Γιώτα Γιαννακού Ariana2018 Fin4 MarcoReus Andreas542 italian Tidus Εχέμυθη Ole Gunnar Solskjaer Nickx Freddys Phantom_1 Φωτεινη Τζα. Antigonivol πεταλουδα001 Nefeli_ kogba sandana Javier7 McManus Λίνα Soraya Νηματολάγνος Cookie_Monster billie perrakis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
δεν ξέρω γιατί να θέλει καποια 15χρονη να μπλέξει με 25ντάρη. ή βασικά ξέρω. οταν ημασταν στο δημοτικό μας αρεσαν οι του γυμνάσιου. στο γυμνασιο καταλαβαμε τι στοκοι ηταν τελικά τα "γυμνασιάκια" και μας αρεσαν του λυκείου. στο λύκειο καταλαβαμε ποσο στόκοι ήταν τελικά και αυτοί οπότε κοιταγαμε τους "εξωσχολικους" με καποιο μέσο μεταφοράς κατα προτίμηση (έστω και παπι). τι ωραίες εποχές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2013 στις 21:20 Η Resident Evil: #992 07-03-13 21:20 Αρχική Δημοσίευση από Ciela: δεν ξέρω γιατί να θέλει καποια 15χρονη να μπλέξει με 25ντάρη. ή βασικά ξέρω. οταν ημασταν στο δημοτικό μας αρεσαν οι του γυμνάσιου. στο γυμνασιο καταλαβαμε τι στοκοι ηταν τελικά τα "γυμνασιάκια" και μας αρεσαν του λυκείου. στο λύκειο καταλαβαμε ποσο στόκοι ήταν τελικά και αυτοί οπότε κοιταγαμε τους "εξωσχολικους" με καποιο μέσο μεταφοράς κατα προτίμηση (έστω και παπι). τι ωραίες εποχές. Click για ανάπτυξη... όχ εγώ, αλλά νομίζω ότι μόλις περιέγραψες τη συντριπτική πλειοψηφία των κοριτσιών 18- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.825 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2013 στις 21:22 Ο Dias έγραψε: #993 07-03-13 21:22 Αρχική Δημοσίευση από Ciela: δεν ξέρω γιατί να θέλει καποια 15χρονη να μπλέξει με 25ντάρη. ή βασικά ξέρω. Click για ανάπτυξη... Μάλλον για τον 18ρη και πάνω η σχέση με την 15χρονη θα ήταν βαρετή. Δεν είναι πρόβλημα τα χρόνια διαφοράς, αλλά το ότι ζουν σε παράλληλα σύμπαντα με διαφορετικούς νόμους. Η "μικρά" (κατά κανόνα) έχει περιορισμούς από την οικογένειά της. Ο μεγάλος θέλει (πάλι κατά κανόνα) να είναι πολλές ώρες μαζί, να βγαίνουν τα βράδια, να πηγαίνουν εκδρομές ή διακοπές. Αυτά δεν μπορεί λογικά να τα έχει. Έτσι πρέπει να αρκεστεί σε μικρές συναντήσεις, ένα μεσημεριανό "γρήγορο" και "συνέχεια" μέσω skype. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Poetofmadness Νεοφερμένο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 60 μηνύματα. 8 Μαρτίου 2013 στις 03:47 Ο Poetofmadness: #994 08-03-13 03:47 εγω γνωρίζω 16αρες που τα έχουν με 30άριδες...τι να λέμε τώρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. taketrance Πολύ δραστήριο μέλος Ο taketrance αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.304 μηνύματα. 8 Μαρτίου 2013 στις 03:59 Ο taketrance: #995 08-03-13 03:59 Αρχική Δημοσίευση από Poetofmadness: εγω γνωρίζω 16αρες που τα έχουν με 30άριδες...τι να λέμε τώρα... Click για ανάπτυξη... πρεπει να ναι καλες κοπελες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Evdokia... Νεοφερμένο μέλος Η Evdokia... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2013 στις 03:18 Η Evdokia...: #996 11-03-13 03:18 Κατά τη γνώμη μου, όταν δύο άνθρωποι έχουν κάποια λογική διαφορά ηλικίας δεν έχει σημασία εφόσον αγαπιούνται (φυσικά δε μιλάω για τεράστια διαφορά). Απλώς πρέπει να σέβονται ο ένας τον άλλον και τις ανάγκες που έχει ο καθένας στην ηλικία που βρίσκεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Heartie Νεοφερμένο μέλος Η Heartie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 27 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2013 στις 09:05 Η Heartie έγραψε: #997 11-03-13 09:05 Αρχική Δημοσίευση από crazyhelen: Πόσα χρόνια διαφορά με το έτερο σας ήμισι θα μπορούσατε να θεωρείτε "φυσιολογικά"? Θα κάνατε μια σχέση με ένα κατά πολύ μεγαλύτερό σας άτομο? Click για ανάπτυξη... Εχω κανει σχεση με ατομο 27 χρονια μεγαλυτερο και ήτανε το ότι τελειοτερο αυτα που εχω νιωσει για αυτόν δεν τα έχω νιώσει για κάποιον άλλο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2013 στις 20:27 Ο Rempeskes: #998 11-03-13 20:27 Αρχική Δημοσίευση από Heartie: Εχω κανει σχεση με ατομο 27 χρονια μεγαλυτερο και ήτανε το ότι τελειοτερο αυτα που εχω νιωσει για αυτόν δεν τα έχω νιώσει για κάποιον άλλο.... Click για ανάπτυξη... 10-37? και εγω ειχα ερωτευθεί τη δασκάλα μ στο δημοτικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2013 στις 20:29 Η Deutsch... Lover: #999 11-03-13 20:29 Αρχική Δημοσίευση από Heartie: Εχω κανει σχεση με ατομο 27 χρονια μεγαλυτερο και ήτανε το ότι τελειοτερο αυτα που εχω νιωσει για αυτόν δεν τα έχω νιώσει για κάποιον άλλο.... Click για ανάπτυξη... Ποσο ησουν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thoba19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thoba19 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.191 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2013 στις 21:54 Ο Thoba19 έγραψε: #1.000 11-03-13 21:54 Αρχική Δημοσίευση από Heartie: Εχω κανει σχεση με ατομο 27 χρονια μεγαλυτερο και ήτανε το ότι τελειοτερο αυτα που εχω νιωσει για αυτόν δεν τα έχω νιώσει για κάποιον άλλο.... Click για ανάπτυξη... τι σε τραβηξε σε καποιον που μπορει ναι ηταν πατερα σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 48 49 50 51 52 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 107 Επόμενη First Προηγούμενη 50 από 107 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 50 από 107 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 213 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: altouser90 Venios cinephilee ggeorge1976 vas 78 mitilini foxypup tilavgi Wondering Sosstoss Ilma camil ROM32 rafaela11 Paragontas7000 iew taketrance touvlo Kate1914 giannhs2001 fourkaki Μήτσος10 charmander ck_chrysiis jj! Joji Memetchi Scandal thenutritionist J.Cameron GeorgePap2003 Jack of Spades Luludaki Advocatus diaboli Wonderkid Libertus A350 American Economist Ilikntas Ωρορα Εριφύλη Varus rorry bboys dreamer!! ayahuasca97 Fernando_A AggelikiGr pemo vasilis123321 fmarulezkd Giorgkalo WanderingSoul98 S.Giota iren chester20080 grtt tete SlimShady mhxani tou kima kalhkardia _pathfinder_ neraida24 thequickbrownfox Alessandra Eliza Fafouta 93 paolo1 Erieta29980 dmav Sevasti alexd99 Maria23667 lugar Requiem User2350 PinkButterfly Fl0wer efiger JimmyIT Sweet31 Anonymous girl geordimi10 Ιωάννηςκαρ nobody8 Satan Claus Mt73 Γιώτα Γιαννακού Ariana2018 Fin4 MarcoReus Andreas542 italian Tidus Εχέμυθη Ole Gunnar Solskjaer Nickx Freddys Phantom_1 Φωτεινη Τζα. Antigonivol πεταλουδα001 Nefeli_ kogba sandana Javier7 McManus Λίνα Soraya Νηματολάγνος Cookie_Monster billie perrakis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Ciela: δεν ξέρω γιατί να θέλει καποια 15χρονη να μπλέξει με 25ντάρη. ή βασικά ξέρω. οταν ημασταν στο δημοτικό μας αρεσαν οι του γυμνάσιου. στο γυμνασιο καταλαβαμε τι στοκοι ηταν τελικά τα "γυμνασιάκια" και μας αρεσαν του λυκείου. στο λύκειο καταλαβαμε ποσο στόκοι ήταν τελικά και αυτοί οπότε κοιταγαμε τους "εξωσχολικους" με καποιο μέσο μεταφοράς κατα προτίμηση (έστω και παπι). τι ωραίες εποχές. Click για ανάπτυξη... όχ εγώ, αλλά νομίζω ότι μόλις περιέγραψες τη συντριπτική πλειοψηφία των κοριτσιών 18- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.825 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2013 στις 21:22 Ο Dias έγραψε: #993 07-03-13 21:22 Αρχική Δημοσίευση από Ciela: δεν ξέρω γιατί να θέλει καποια 15χρονη να μπλέξει με 25ντάρη. ή βασικά ξέρω. Click για ανάπτυξη... Μάλλον για τον 18ρη και πάνω η σχέση με την 15χρονη θα ήταν βαρετή. Δεν είναι πρόβλημα τα χρόνια διαφοράς, αλλά το ότι ζουν σε παράλληλα σύμπαντα με διαφορετικούς νόμους. Η "μικρά" (κατά κανόνα) έχει περιορισμούς από την οικογένειά της. Ο μεγάλος θέλει (πάλι κατά κανόνα) να είναι πολλές ώρες μαζί, να βγαίνουν τα βράδια, να πηγαίνουν εκδρομές ή διακοπές. Αυτά δεν μπορεί λογικά να τα έχει. Έτσι πρέπει να αρκεστεί σε μικρές συναντήσεις, ένα μεσημεριανό "γρήγορο" και "συνέχεια" μέσω skype. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Poetofmadness Νεοφερμένο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 60 μηνύματα. 8 Μαρτίου 2013 στις 03:47 Ο Poetofmadness: #994 08-03-13 03:47 εγω γνωρίζω 16αρες που τα έχουν με 30άριδες...τι να λέμε τώρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. taketrance Πολύ δραστήριο μέλος Ο taketrance αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.304 μηνύματα. 8 Μαρτίου 2013 στις 03:59 Ο taketrance: #995 08-03-13 03:59 Αρχική Δημοσίευση από Poetofmadness: εγω γνωρίζω 16αρες που τα έχουν με 30άριδες...τι να λέμε τώρα... Click για ανάπτυξη... πρεπει να ναι καλες κοπελες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Evdokia... Νεοφερμένο μέλος Η Evdokia... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2013 στις 03:18 Η Evdokia...: #996 11-03-13 03:18 Κατά τη γνώμη μου, όταν δύο άνθρωποι έχουν κάποια λογική διαφορά ηλικίας δεν έχει σημασία εφόσον αγαπιούνται (φυσικά δε μιλάω για τεράστια διαφορά). Απλώς πρέπει να σέβονται ο ένας τον άλλον και τις ανάγκες που έχει ο καθένας στην ηλικία που βρίσκεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Heartie Νεοφερμένο μέλος Η Heartie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 27 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2013 στις 09:05 Η Heartie έγραψε: #997 11-03-13 09:05 Αρχική Δημοσίευση από crazyhelen: Πόσα χρόνια διαφορά με το έτερο σας ήμισι θα μπορούσατε να θεωρείτε "φυσιολογικά"? Θα κάνατε μια σχέση με ένα κατά πολύ μεγαλύτερό σας άτομο? Click για ανάπτυξη... Εχω κανει σχεση με ατομο 27 χρονια μεγαλυτερο και ήτανε το ότι τελειοτερο αυτα που εχω νιωσει για αυτόν δεν τα έχω νιώσει για κάποιον άλλο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2013 στις 20:27 Ο Rempeskes: #998 11-03-13 20:27 Αρχική Δημοσίευση από Heartie: Εχω κανει σχεση με ατομο 27 χρονια μεγαλυτερο και ήτανε το ότι τελειοτερο αυτα που εχω νιωσει για αυτόν δεν τα έχω νιώσει για κάποιον άλλο.... Click για ανάπτυξη... 10-37? και εγω ειχα ερωτευθεί τη δασκάλα μ στο δημοτικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2013 στις 20:29 Η Deutsch... Lover: #999 11-03-13 20:29 Αρχική Δημοσίευση από Heartie: Εχω κανει σχεση με ατομο 27 χρονια μεγαλυτερο και ήτανε το ότι τελειοτερο αυτα που εχω νιωσει για αυτόν δεν τα έχω νιώσει για κάποιον άλλο.... Click για ανάπτυξη... Ποσο ησουν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thoba19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thoba19 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.191 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2013 στις 21:54 Ο Thoba19 έγραψε: #1.000 11-03-13 21:54 Αρχική Δημοσίευση από Heartie: Εχω κανει σχεση με ατομο 27 χρονια μεγαλυτερο και ήτανε το ότι τελειοτερο αυτα που εχω νιωσει για αυτόν δεν τα έχω νιώσει για κάποιον άλλο.... Click για ανάπτυξη... τι σε τραβηξε σε καποιον που μπορει ναι ηταν πατερα σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 48 49 50 51 52 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 107 Επόμενη First Προηγούμενη 50 από 107 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 50 από 107 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 213 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: altouser90 Venios cinephilee ggeorge1976 vas 78 mitilini foxypup tilavgi Wondering Sosstoss Ilma camil ROM32 rafaela11 Paragontas7000 iew taketrance touvlo Kate1914 giannhs2001 fourkaki Μήτσος10 charmander ck_chrysiis jj! Joji Memetchi Scandal thenutritionist J.Cameron GeorgePap2003 Jack of Spades Luludaki Advocatus diaboli Wonderkid Libertus A350 American Economist Ilikntas Ωρορα Εριφύλη Varus rorry bboys dreamer!! ayahuasca97 Fernando_A AggelikiGr pemo vasilis123321 fmarulezkd Giorgkalo WanderingSoul98 S.Giota iren chester20080 grtt tete SlimShady mhxani tou kima kalhkardia _pathfinder_ neraida24 thequickbrownfox Alessandra Eliza Fafouta 93 paolo1 Erieta29980 dmav Sevasti alexd99 Maria23667 lugar Requiem User2350 PinkButterfly Fl0wer efiger JimmyIT Sweet31 Anonymous girl geordimi10 Ιωάννηςκαρ nobody8 Satan Claus Mt73 Γιώτα Γιαννακού Ariana2018 Fin4 MarcoReus Andreas542 italian Tidus Εχέμυθη Ole Gunnar Solskjaer Nickx Freddys Phantom_1 Φωτεινη Τζα. Antigonivol πεταλουδα001 Nefeli_ kogba sandana Javier7 McManus Λίνα Soraya Νηματολάγνος Cookie_Monster billie perrakis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Ciela: δεν ξέρω γιατί να θέλει καποια 15χρονη να μπλέξει με 25ντάρη. ή βασικά ξέρω. Click για ανάπτυξη... Μάλλον για τον 18ρη και πάνω η σχέση με την 15χρονη θα ήταν βαρετή. Δεν είναι πρόβλημα τα χρόνια διαφοράς, αλλά το ότι ζουν σε παράλληλα σύμπαντα με διαφορετικούς νόμους. Η "μικρά" (κατά κανόνα) έχει περιορισμούς από την οικογένειά της. Ο μεγάλος θέλει (πάλι κατά κανόνα) να είναι πολλές ώρες μαζί, να βγαίνουν τα βράδια, να πηγαίνουν εκδρομές ή διακοπές. Αυτά δεν μπορεί λογικά να τα έχει. Έτσι πρέπει να αρκεστεί σε μικρές συναντήσεις, ένα μεσημεριανό "γρήγορο" και "συνέχεια" μέσω skype. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Poetofmadness Νεοφερμένο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 60 μηνύματα. 8 Μαρτίου 2013 στις 03:47 Ο Poetofmadness: #994 08-03-13 03:47 εγω γνωρίζω 16αρες που τα έχουν με 30άριδες...τι να λέμε τώρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. taketrance Πολύ δραστήριο μέλος Ο taketrance αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.304 μηνύματα. 8 Μαρτίου 2013 στις 03:59 Ο taketrance: #995 08-03-13 03:59 Αρχική Δημοσίευση από Poetofmadness: εγω γνωρίζω 16αρες που τα έχουν με 30άριδες...τι να λέμε τώρα... Click για ανάπτυξη... πρεπει να ναι καλες κοπελες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Evdokia... Νεοφερμένο μέλος Η Evdokia... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2013 στις 03:18 Η Evdokia...: #996 11-03-13 03:18 Κατά τη γνώμη μου, όταν δύο άνθρωποι έχουν κάποια λογική διαφορά ηλικίας δεν έχει σημασία εφόσον αγαπιούνται (φυσικά δε μιλάω για τεράστια διαφορά). Απλώς πρέπει να σέβονται ο ένας τον άλλον και τις ανάγκες που έχει ο καθένας στην ηλικία που βρίσκεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Heartie Νεοφερμένο μέλος Η Heartie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 27 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2013 στις 09:05 Η Heartie έγραψε: #997 11-03-13 09:05 Αρχική Δημοσίευση από crazyhelen: Πόσα χρόνια διαφορά με το έτερο σας ήμισι θα μπορούσατε να θεωρείτε "φυσιολογικά"? Θα κάνατε μια σχέση με ένα κατά πολύ μεγαλύτερό σας άτομο? Click για ανάπτυξη... Εχω κανει σχεση με ατομο 27 χρονια μεγαλυτερο και ήτανε το ότι τελειοτερο αυτα που εχω νιωσει για αυτόν δεν τα έχω νιώσει για κάποιον άλλο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2013 στις 20:27 Ο Rempeskes: #998 11-03-13 20:27 Αρχική Δημοσίευση από Heartie: Εχω κανει σχεση με ατομο 27 χρονια μεγαλυτερο και ήτανε το ότι τελειοτερο αυτα που εχω νιωσει για αυτόν δεν τα έχω νιώσει για κάποιον άλλο.... Click για ανάπτυξη... 10-37? και εγω ειχα ερωτευθεί τη δασκάλα μ στο δημοτικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2013 στις 20:29 Η Deutsch... Lover: #999 11-03-13 20:29 Αρχική Δημοσίευση από Heartie: Εχω κανει σχεση με ατομο 27 χρονια μεγαλυτερο και ήτανε το ότι τελειοτερο αυτα που εχω νιωσει για αυτόν δεν τα έχω νιώσει για κάποιον άλλο.... Click για ανάπτυξη... Ποσο ησουν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thoba19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thoba19 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.191 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2013 στις 21:54 Ο Thoba19 έγραψε: #1.000 11-03-13 21:54 Αρχική Δημοσίευση από Heartie: Εχω κανει σχεση με ατομο 27 χρονια μεγαλυτερο και ήτανε το ότι τελειοτερο αυτα που εχω νιωσει για αυτόν δεν τα έχω νιώσει για κάποιον άλλο.... Click για ανάπτυξη... τι σε τραβηξε σε καποιον που μπορει ναι ηταν πατερα σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 48 49 50 51 52 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 107 Επόμενη First Προηγούμενη 50 από 107 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 50 από 107 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 213 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: altouser90 Venios cinephilee ggeorge1976 vas 78 mitilini foxypup tilavgi Wondering Sosstoss Ilma camil ROM32 rafaela11 Paragontas7000 iew taketrance touvlo Kate1914 giannhs2001 fourkaki Μήτσος10 charmander ck_chrysiis jj! Joji Memetchi Scandal thenutritionist J.Cameron GeorgePap2003 Jack of Spades Luludaki Advocatus diaboli Wonderkid Libertus A350 American Economist Ilikntas Ωρορα Εριφύλη Varus rorry bboys dreamer!! ayahuasca97 Fernando_A AggelikiGr pemo vasilis123321 fmarulezkd Giorgkalo WanderingSoul98 S.Giota iren chester20080 grtt tete SlimShady mhxani tou kima kalhkardia _pathfinder_ neraida24 thequickbrownfox Alessandra Eliza Fafouta 93 paolo1 Erieta29980 dmav Sevasti alexd99 Maria23667 lugar Requiem User2350 PinkButterfly Fl0wer efiger JimmyIT Sweet31 Anonymous girl geordimi10 Ιωάννηςκαρ nobody8 Satan Claus Mt73 Γιώτα Γιαννακού Ariana2018 Fin4 MarcoReus Andreas542 italian Tidus Εχέμυθη Ole Gunnar Solskjaer Nickx Freddys Phantom_1 Φωτεινη Τζα. Antigonivol πεταλουδα001 Nefeli_ kogba sandana Javier7 McManus Λίνα Soraya Νηματολάγνος Cookie_Monster billie perrakis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
εγω γνωρίζω 16αρες που τα έχουν με 30άριδες...τι να λέμε τώρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
taketrance Πολύ δραστήριο μέλος Ο taketrance αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.304 μηνύματα. 8 Μαρτίου 2013 στις 03:59 Ο taketrance: #995 08-03-13 03:59 Αρχική Δημοσίευση από Poetofmadness: εγω γνωρίζω 16αρες που τα έχουν με 30άριδες...τι να λέμε τώρα... Click για ανάπτυξη... πρεπει να ναι καλες κοπελες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Evdokia... Νεοφερμένο μέλος Η Evdokia... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2013 στις 03:18 Η Evdokia...: #996 11-03-13 03:18 Κατά τη γνώμη μου, όταν δύο άνθρωποι έχουν κάποια λογική διαφορά ηλικίας δεν έχει σημασία εφόσον αγαπιούνται (φυσικά δε μιλάω για τεράστια διαφορά). Απλώς πρέπει να σέβονται ο ένας τον άλλον και τις ανάγκες που έχει ο καθένας στην ηλικία που βρίσκεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Heartie Νεοφερμένο μέλος Η Heartie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 27 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2013 στις 09:05 Η Heartie έγραψε: #997 11-03-13 09:05 Αρχική Δημοσίευση από crazyhelen: Πόσα χρόνια διαφορά με το έτερο σας ήμισι θα μπορούσατε να θεωρείτε "φυσιολογικά"? Θα κάνατε μια σχέση με ένα κατά πολύ μεγαλύτερό σας άτομο? Click για ανάπτυξη... Εχω κανει σχεση με ατομο 27 χρονια μεγαλυτερο και ήτανε το ότι τελειοτερο αυτα που εχω νιωσει για αυτόν δεν τα έχω νιώσει για κάποιον άλλο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2013 στις 20:27 Ο Rempeskes: #998 11-03-13 20:27 Αρχική Δημοσίευση από Heartie: Εχω κανει σχεση με ατομο 27 χρονια μεγαλυτερο και ήτανε το ότι τελειοτερο αυτα που εχω νιωσει για αυτόν δεν τα έχω νιώσει για κάποιον άλλο.... Click για ανάπτυξη... 10-37? και εγω ειχα ερωτευθεί τη δασκάλα μ στο δημοτικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2013 στις 20:29 Η Deutsch... Lover: #999 11-03-13 20:29 Αρχική Δημοσίευση από Heartie: Εχω κανει σχεση με ατομο 27 χρονια μεγαλυτερο και ήτανε το ότι τελειοτερο αυτα που εχω νιωσει για αυτόν δεν τα έχω νιώσει για κάποιον άλλο.... Click για ανάπτυξη... Ποσο ησουν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thoba19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thoba19 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.191 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2013 στις 21:54 Ο Thoba19 έγραψε: #1.000 11-03-13 21:54 Αρχική Δημοσίευση από Heartie: Εχω κανει σχεση με ατομο 27 χρονια μεγαλυτερο και ήτανε το ότι τελειοτερο αυτα που εχω νιωσει για αυτόν δεν τα έχω νιώσει για κάποιον άλλο.... Click για ανάπτυξη... τι σε τραβηξε σε καποιον που μπορει ναι ηταν πατερα σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 48 49 50 51 52 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 107 Επόμενη First Προηγούμενη 50 από 107 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 50 από 107 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 213 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: altouser90 Venios cinephilee ggeorge1976 vas 78 mitilini foxypup tilavgi Wondering Sosstoss Ilma camil ROM32 rafaela11 Paragontas7000 iew taketrance touvlo Kate1914 giannhs2001 fourkaki Μήτσος10 charmander ck_chrysiis jj! Joji Memetchi Scandal thenutritionist J.Cameron GeorgePap2003 Jack of Spades Luludaki Advocatus diaboli Wonderkid Libertus A350 American Economist Ilikntas Ωρορα Εριφύλη Varus rorry bboys dreamer!! ayahuasca97 Fernando_A AggelikiGr pemo vasilis123321 fmarulezkd Giorgkalo WanderingSoul98 S.Giota iren chester20080 grtt tete SlimShady mhxani tou kima kalhkardia _pathfinder_ neraida24 thequickbrownfox Alessandra Eliza Fafouta 93 paolo1 Erieta29980 dmav Sevasti alexd99 Maria23667 lugar Requiem User2350 PinkButterfly Fl0wer efiger JimmyIT Sweet31 Anonymous girl geordimi10 Ιωάννηςκαρ nobody8 Satan Claus Mt73 Γιώτα Γιαννακού Ariana2018 Fin4 MarcoReus Andreas542 italian Tidus Εχέμυθη Ole Gunnar Solskjaer Nickx Freddys Phantom_1 Φωτεινη Τζα. Antigonivol πεταλουδα001 Nefeli_ kogba sandana Javier7 McManus Λίνα Soraya Νηματολάγνος Cookie_Monster billie perrakis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Poetofmadness: εγω γνωρίζω 16αρες που τα έχουν με 30άριδες...τι να λέμε τώρα... Click για ανάπτυξη... πρεπει να ναι καλες κοπελες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Evdokia... Νεοφερμένο μέλος Η Evdokia... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2013 στις 03:18 Η Evdokia...: #996 11-03-13 03:18 Κατά τη γνώμη μου, όταν δύο άνθρωποι έχουν κάποια λογική διαφορά ηλικίας δεν έχει σημασία εφόσον αγαπιούνται (φυσικά δε μιλάω για τεράστια διαφορά). Απλώς πρέπει να σέβονται ο ένας τον άλλον και τις ανάγκες που έχει ο καθένας στην ηλικία που βρίσκεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Heartie Νεοφερμένο μέλος Η Heartie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 27 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2013 στις 09:05 Η Heartie έγραψε: #997 11-03-13 09:05 Αρχική Δημοσίευση από crazyhelen: Πόσα χρόνια διαφορά με το έτερο σας ήμισι θα μπορούσατε να θεωρείτε "φυσιολογικά"? Θα κάνατε μια σχέση με ένα κατά πολύ μεγαλύτερό σας άτομο? Click για ανάπτυξη... Εχω κανει σχεση με ατομο 27 χρονια μεγαλυτερο και ήτανε το ότι τελειοτερο αυτα που εχω νιωσει για αυτόν δεν τα έχω νιώσει για κάποιον άλλο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2013 στις 20:27 Ο Rempeskes: #998 11-03-13 20:27 Αρχική Δημοσίευση από Heartie: Εχω κανει σχεση με ατομο 27 χρονια μεγαλυτερο και ήτανε το ότι τελειοτερο αυτα που εχω νιωσει για αυτόν δεν τα έχω νιώσει για κάποιον άλλο.... Click για ανάπτυξη... 10-37? και εγω ειχα ερωτευθεί τη δασκάλα μ στο δημοτικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2013 στις 20:29 Η Deutsch... Lover: #999 11-03-13 20:29 Αρχική Δημοσίευση από Heartie: Εχω κανει σχεση με ατομο 27 χρονια μεγαλυτερο και ήτανε το ότι τελειοτερο αυτα που εχω νιωσει για αυτόν δεν τα έχω νιώσει για κάποιον άλλο.... Click για ανάπτυξη... Ποσο ησουν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thoba19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thoba19 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.191 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2013 στις 21:54 Ο Thoba19 έγραψε: #1.000 11-03-13 21:54 Αρχική Δημοσίευση από Heartie: Εχω κανει σχεση με ατομο 27 χρονια μεγαλυτερο και ήτανε το ότι τελειοτερο αυτα που εχω νιωσει για αυτόν δεν τα έχω νιώσει για κάποιον άλλο.... Click για ανάπτυξη... τι σε τραβηξε σε καποιον που μπορει ναι ηταν πατερα σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 48 49 50 51 52 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 107 Επόμενη First Προηγούμενη 50 από 107 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 50 από 107 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 213 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: altouser90 Venios cinephilee ggeorge1976 vas 78 mitilini foxypup tilavgi Wondering Sosstoss Ilma camil ROM32 rafaela11 Paragontas7000 iew taketrance touvlo Kate1914 giannhs2001 fourkaki Μήτσος10 charmander ck_chrysiis jj! Joji Memetchi Scandal thenutritionist J.Cameron GeorgePap2003 Jack of Spades Luludaki Advocatus diaboli Wonderkid Libertus A350 American Economist Ilikntas Ωρορα Εριφύλη Varus rorry bboys dreamer!! ayahuasca97 Fernando_A AggelikiGr pemo vasilis123321 fmarulezkd Giorgkalo WanderingSoul98 S.Giota iren chester20080 grtt tete SlimShady mhxani tou kima kalhkardia _pathfinder_ neraida24 thequickbrownfox Alessandra Eliza Fafouta 93 paolo1 Erieta29980 dmav Sevasti alexd99 Maria23667 lugar Requiem User2350 PinkButterfly Fl0wer efiger JimmyIT Sweet31 Anonymous girl geordimi10 Ιωάννηςκαρ nobody8 Satan Claus Mt73 Γιώτα Γιαννακού Ariana2018 Fin4 MarcoReus Andreas542 italian Tidus Εχέμυθη Ole Gunnar Solskjaer Nickx Freddys Phantom_1 Φωτεινη Τζα. Antigonivol πεταλουδα001 Nefeli_ kogba sandana Javier7 McManus Λίνα Soraya Νηματολάγνος Cookie_Monster billie perrakis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Κατά τη γνώμη μου, όταν δύο άνθρωποι έχουν κάποια λογική διαφορά ηλικίας δεν έχει σημασία εφόσον αγαπιούνται (φυσικά δε μιλάω για τεράστια διαφορά). Απλώς πρέπει να σέβονται ο ένας τον άλλον και τις ανάγκες που έχει ο καθένας στην ηλικία που βρίσκεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Heartie Νεοφερμένο μέλος Η Heartie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 27 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2013 στις 09:05 Η Heartie έγραψε: #997 11-03-13 09:05 Αρχική Δημοσίευση από crazyhelen: Πόσα χρόνια διαφορά με το έτερο σας ήμισι θα μπορούσατε να θεωρείτε "φυσιολογικά"? Θα κάνατε μια σχέση με ένα κατά πολύ μεγαλύτερό σας άτομο? Click για ανάπτυξη... Εχω κανει σχεση με ατομο 27 χρονια μεγαλυτερο και ήτανε το ότι τελειοτερο αυτα που εχω νιωσει για αυτόν δεν τα έχω νιώσει για κάποιον άλλο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2013 στις 20:27 Ο Rempeskes: #998 11-03-13 20:27 Αρχική Δημοσίευση από Heartie: Εχω κανει σχεση με ατομο 27 χρονια μεγαλυτερο και ήτανε το ότι τελειοτερο αυτα που εχω νιωσει για αυτόν δεν τα έχω νιώσει για κάποιον άλλο.... Click για ανάπτυξη... 10-37? και εγω ειχα ερωτευθεί τη δασκάλα μ στο δημοτικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2013 στις 20:29 Η Deutsch... Lover: #999 11-03-13 20:29 Αρχική Δημοσίευση από Heartie: Εχω κανει σχεση με ατομο 27 χρονια μεγαλυτερο και ήτανε το ότι τελειοτερο αυτα που εχω νιωσει για αυτόν δεν τα έχω νιώσει για κάποιον άλλο.... Click για ανάπτυξη... Ποσο ησουν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thoba19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thoba19 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.191 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2013 στις 21:54 Ο Thoba19 έγραψε: #1.000 11-03-13 21:54 Αρχική Δημοσίευση από Heartie: Εχω κανει σχεση με ατομο 27 χρονια μεγαλυτερο και ήτανε το ότι τελειοτερο αυτα που εχω νιωσει για αυτόν δεν τα έχω νιώσει για κάποιον άλλο.... Click για ανάπτυξη... τι σε τραβηξε σε καποιον που μπορει ναι ηταν πατερα σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 48 49 50 51 52 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 107 Επόμενη First Προηγούμενη 50 από 107 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 50 από 107 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 213 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: altouser90 Venios cinephilee ggeorge1976 vas 78 mitilini foxypup tilavgi Wondering Sosstoss Ilma camil ROM32 rafaela11 Paragontas7000 iew taketrance touvlo Kate1914 giannhs2001 fourkaki Μήτσος10 charmander ck_chrysiis jj! Joji Memetchi Scandal thenutritionist J.Cameron GeorgePap2003 Jack of Spades Luludaki Advocatus diaboli Wonderkid Libertus A350 American Economist Ilikntas Ωρορα Εριφύλη Varus rorry bboys dreamer!! ayahuasca97 Fernando_A AggelikiGr pemo vasilis123321 fmarulezkd Giorgkalo WanderingSoul98 S.Giota iren chester20080 grtt tete SlimShady mhxani tou kima kalhkardia _pathfinder_ neraida24 thequickbrownfox Alessandra Eliza Fafouta 93 paolo1 Erieta29980 dmav Sevasti alexd99 Maria23667 lugar Requiem User2350 PinkButterfly Fl0wer efiger JimmyIT Sweet31 Anonymous girl geordimi10 Ιωάννηςκαρ nobody8 Satan Claus Mt73 Γιώτα Γιαννακού Ariana2018 Fin4 MarcoReus Andreas542 italian Tidus Εχέμυθη Ole Gunnar Solskjaer Nickx Freddys Phantom_1 Φωτεινη Τζα. Antigonivol πεταλουδα001 Nefeli_ kogba sandana Javier7 McManus Λίνα Soraya Νηματολάγνος Cookie_Monster billie perrakis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από crazyhelen: Πόσα χρόνια διαφορά με το έτερο σας ήμισι θα μπορούσατε να θεωρείτε "φυσιολογικά"? Θα κάνατε μια σχέση με ένα κατά πολύ μεγαλύτερό σας άτομο? Click για ανάπτυξη... Εχω κανει σχεση με ατομο 27 χρονια μεγαλυτερο και ήτανε το ότι τελειοτερο αυτα που εχω νιωσει για αυτόν δεν τα έχω νιώσει για κάποιον άλλο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2013 στις 20:27 Ο Rempeskes: #998 11-03-13 20:27 Αρχική Δημοσίευση από Heartie: Εχω κανει σχεση με ατομο 27 χρονια μεγαλυτερο και ήτανε το ότι τελειοτερο αυτα που εχω νιωσει για αυτόν δεν τα έχω νιώσει για κάποιον άλλο.... Click για ανάπτυξη... 10-37? και εγω ειχα ερωτευθεί τη δασκάλα μ στο δημοτικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2013 στις 20:29 Η Deutsch... Lover: #999 11-03-13 20:29 Αρχική Δημοσίευση από Heartie: Εχω κανει σχεση με ατομο 27 χρονια μεγαλυτερο και ήτανε το ότι τελειοτερο αυτα που εχω νιωσει για αυτόν δεν τα έχω νιώσει για κάποιον άλλο.... Click για ανάπτυξη... Ποσο ησουν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thoba19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thoba19 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.191 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2013 στις 21:54 Ο Thoba19 έγραψε: #1.000 11-03-13 21:54 Αρχική Δημοσίευση από Heartie: Εχω κανει σχεση με ατομο 27 χρονια μεγαλυτερο και ήτανε το ότι τελειοτερο αυτα που εχω νιωσει για αυτόν δεν τα έχω νιώσει για κάποιον άλλο.... Click για ανάπτυξη... τι σε τραβηξε σε καποιον που μπορει ναι ηταν πατερα σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 48 49 50 51 52 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 107 Επόμενη First Προηγούμενη 50 από 107 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 50 από 107 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 213 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: altouser90 Venios cinephilee ggeorge1976 vas 78 mitilini foxypup tilavgi Wondering Sosstoss Ilma camil ROM32 rafaela11 Paragontas7000 iew taketrance touvlo Kate1914 giannhs2001 fourkaki Μήτσος10 charmander ck_chrysiis jj! Joji Memetchi Scandal thenutritionist J.Cameron GeorgePap2003 Jack of Spades Luludaki Advocatus diaboli Wonderkid Libertus A350 American Economist Ilikntas Ωρορα Εριφύλη Varus rorry bboys dreamer!! ayahuasca97 Fernando_A AggelikiGr pemo vasilis123321 fmarulezkd Giorgkalo WanderingSoul98 S.Giota iren chester20080 grtt tete SlimShady mhxani tou kima kalhkardia _pathfinder_ neraida24 thequickbrownfox Alessandra Eliza Fafouta 93 paolo1 Erieta29980 dmav Sevasti alexd99 Maria23667 lugar Requiem User2350 PinkButterfly Fl0wer efiger JimmyIT Sweet31 Anonymous girl geordimi10 Ιωάννηςκαρ nobody8 Satan Claus Mt73 Γιώτα Γιαννακού Ariana2018 Fin4 MarcoReus Andreas542 italian Tidus Εχέμυθη Ole Gunnar Solskjaer Nickx Freddys Phantom_1 Φωτεινη Τζα. Antigonivol πεταλουδα001 Nefeli_ kogba sandana Javier7 McManus Λίνα Soraya Νηματολάγνος Cookie_Monster billie perrakis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Heartie: Εχω κανει σχεση με ατομο 27 χρονια μεγαλυτερο και ήτανε το ότι τελειοτερο αυτα που εχω νιωσει για αυτόν δεν τα έχω νιώσει για κάποιον άλλο.... Click για ανάπτυξη... 10-37? και εγω ειχα ερωτευθεί τη δασκάλα μ στο δημοτικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2013 στις 20:29 Η Deutsch... Lover: #999 11-03-13 20:29 Αρχική Δημοσίευση από Heartie: Εχω κανει σχεση με ατομο 27 χρονια μεγαλυτερο και ήτανε το ότι τελειοτερο αυτα που εχω νιωσει για αυτόν δεν τα έχω νιώσει για κάποιον άλλο.... Click για ανάπτυξη... Ποσο ησουν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thoba19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thoba19 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.191 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2013 στις 21:54 Ο Thoba19 έγραψε: #1.000 11-03-13 21:54 Αρχική Δημοσίευση από Heartie: Εχω κανει σχεση με ατομο 27 χρονια μεγαλυτερο και ήτανε το ότι τελειοτερο αυτα που εχω νιωσει για αυτόν δεν τα έχω νιώσει για κάποιον άλλο.... Click για ανάπτυξη... τι σε τραβηξε σε καποιον που μπορει ναι ηταν πατερα σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 48 49 50 51 52 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 107 Επόμενη First Προηγούμενη 50 από 107 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 50 από 107 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Heartie: Εχω κανει σχεση με ατομο 27 χρονια μεγαλυτερο και ήτανε το ότι τελειοτερο αυτα που εχω νιωσει για αυτόν δεν τα έχω νιώσει για κάποιον άλλο.... Click για ανάπτυξη... Ποσο ησουν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Thoba19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thoba19 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.191 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2013 στις 21:54 Ο Thoba19 έγραψε: #1.000 11-03-13 21:54 Αρχική Δημοσίευση από Heartie: Εχω κανει σχεση με ατομο 27 χρονια μεγαλυτερο και ήτανε το ότι τελειοτερο αυτα που εχω νιωσει για αυτόν δεν τα έχω νιώσει για κάποιον άλλο.... Click για ανάπτυξη... τι σε τραβηξε σε καποιον που μπορει ναι ηταν πατερα σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Heartie: Εχω κανει σχεση με ατομο 27 χρονια μεγαλυτερο και ήτανε το ότι τελειοτερο αυτα που εχω νιωσει για αυτόν δεν τα έχω νιώσει για κάποιον άλλο.... Click για ανάπτυξη... τι σε τραβηξε σε καποιον που μπορει ναι ηταν πατερα σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.