Well, σχέση με πολύ μεγαλύτερο δεν έχω κάνει ποτέ, αλλά έχω βγει ραντεβού με παιδιά 5+ χρόνια μεγαλύτερα. Πιστεύω έχει σημασία και σε τι ηλικία αναφερόμαστε, γιατί όταν εγώ πχ ήμουν 19-20 φοιτήτρια φιρουλί φιρουλά κι εκείνοι 26-27 με δουλειά και άλλο τρόπο ζωής, δεν συμπίπταμε. Όχι μόνο τα ενδιαφέροντά μας, αλλά και το ύφος μας, η ψυχολογία μας. Συγκρινω και τον εαυτό μου και βλέπω ότι όσο μεγαλώνω, "βαραίνει" κάπως το ύφος μου, δεν ξέρω πώς αλλιώς να το περιγράψω. Αντίθετα, αν ήμουν εγώ 30, εκείνος 38 και θέλαμε κι οι δυο σοβαρή σχέση, νομίζω δε θα είχε καμία απολύτως σημασία η διαφορά ηλικίας.
Ευχαριστω
Σιγουρα αλλαζει η ιδιοσυγκρασια μας μεγαλωνοντας,βλεπουμε καποια πραγματα αλλιως απο οτι τα βλεπαμε πριν,σιγουρα μεταβαλλομαστε.
Το τοπικ το εβαλα οχι για να προτρεψω προς γηροκομειο
αλλα για να πω ακριβως οτι οι σχεσεις ειναι και καμια φορα αυτα που δεν εχουμε μεσα στο μυαλο μας.Ειναι τι θα σου βγαλει ο αλλος,τι θα βγαλεις κι εσυ,τι θα νιωσετε και πως ολο αυτο το μαζι θα το συνταιριαξετε και θα συμπλευσετε.Για μενα δηλαδη καταλαβα οτι ειχα καποια στανταρ καποιες αρνησεις να το πω,και εδιωχνα ανθρωπους.
Το καταλαβα μετα.
Ειναι να βλεπουμε ο καθενας/η καθεμια τι εχει να μας δωσει,πως λειτουργει το μεταξυ μας και τι δινουμε κι εμεις.
Καλυτερα με απενεργοποιημενα θα ελεγα τα κλισε ολα που εχουμε φτιαξει μεσα μας.
Για παραδειγμα ειχαμε συζητηση με φιλες τις προαλλες αν θα τα εφτιαχνες με εναν ανεργο τωρα αλλα σου εβγαζε θετικα στοιχεια ως σχεση.Να αλλο ενα κλισε.
Το δοκιμαζεις και βλεπεις πως παει,αυτη ειναι η αποψη μου και εδω επισης και γενικα.
Και αν αυτος ο ανθρωπος σου βγαζει θετικα στοιχεια και οτι δινει καποια πατηματα για να λειτουργησει το μαζι σας,ειναι πολλα κατανοηση/επικοινωνια/ερωτικο κλπ κλπ τοτε δεν βλεπω την αρνηση γιατι να μην κανω σχεση με εναν κι ας ειναι ανεργος?
Ξερεις δε λεω οτι δεν υπαρχουν αναγκες,ολοι αποζηταμε την οικονομικη πληροτητα,αλλα εστιαζοντας σε αυτη χανουμε τη συναισθηματικη πληροτητα.
Οτι γεμιζει τον καθενα μας λοιπον αυτο ειναι και το δικο μου δια ταυτα,ενας μπορει να ειναι μονος και να νιωθει μια χαρα,δεν ειπαμε οτι ολες οι σχεσεις φερνουν ενα α αποτελεσμα,σιγουρα ειναι καλυτερες απο τη μοναξια,αλλα ενας που τα εχει βρει μεσα του και το να μεινει και για λιγο μονος δεν τον χαλαει.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 22 Δεκεμβρίου 2020
Θα έκανα με +-10 αλλά όχι σοβαρή σχέση με μεγαλύτερη.
Γιατι?Αλλες οι αναγκες και οι προτεραιοτητες?Η΄λογω του χασματος?