Μαργαρίτα με τον τρόπο που το παρουσιάζεις, και θα είμαι ειλικρινής, είναι σαν να λες οτι ο άνθρωπος αυτός δεν είναι έτοιμος για μια σοβαρή σχέση ώσπου να λύσει τα ψυχολογικά του θέματα και σε ρωτώ:
Οχι οτι δεν ειναι ετοιμος απλα το παρελθον του εχει δειξει οτι τα οποιαδηποτε ψυχολογικα τον εχουν ριξει στα πατωματα και ηταν πολυ δυσκολο να σηκωθει .
ποιος άνθρωπος μετά τα 18 είναι απαλλαγμένος 100% από ψυχολογικά τραύματα και θέματα; Κανείς. Κι όμως όλοι μπαίνουμε σε σχέσεις και μέσα σε αυτές ή μέσω αυτών καμιά φορά αντιμετωπίζουμε τους δικούς μας δαίμονες ή αυτοί οι δαίμονες μάς κάνουν να επιλέξουμε κάτι άλλο και να γνωρίσουμε τον εαυτό μας.
Η αγνοια σκοτωνει που λενε ?
Αυτο δεν ισχυει στην περιπτωση του .
Εφοσον εδω δεν υπαρχει το στοιχείο της άγνοιας αλλα της γνωσης, τι μπορει δηλαδη να πυροδοτησει κατι τετοιο δεν οφείλεις να προστατευσεις οσο πιο πολυ το δικο σου ατομο ?
Πανω σε αυτο κυμαίνομαι
Κοινώς εγώ θα σε συμβούλευα να του πεις τις ανησυχίες σου όπως έχεις κάνει ήδη και μετά να τον αφήσεις να βουτήξει στη θάλασσα και να κολυμπήσει. Δεν μπορείς να κάνεις τίποτα άλλο και με θεωρίες κανείς δεν έλυσε τίποτα. Και αν αποτύχει τουλάχιστον θα είναι κάτι που προσπάθησε και θα τον έχει διδάξει πράγματα που δε θα επαναλάβει την επόμενη φορά.
Αυτο ειναι που φοβαμαι πλεον ,την αποτυχια γιατι σε αυτη την περιπτωση θα μπω και εγω στις παραπλευρες απωλειες ..
Ετσι πως το συζηταμε πιο πολυ αντιλαμβανομαι οτι τελικα με τον τροπο μου, αν και δεν το θελω προβαλω περισσοτερο τον δικο μου φοβο για το τι θα αντιμετωπισω μετα και κατα ποσο θα μπορω να τον στηριξω οπως πρεπει

Οχι στο να μην δουλεψει αυτη η σχεση ,αλλα αν θα μπορεσω να τον βοηθησω στην διαχειρηση αυτου ωστε να ειναι οπως ειναι σημερα ,σε αυτο που εχει καταφερει μονος του και ολο αυτο μετα απο πολυ δουλεια.
Ίσως η καλύτερη συμβουλή προς εκείνον είναι να τον συμβουλεύσεις να περιμένει λίγο πριν κάνει παιδί μαζί της ώστε το δικό της παιδί να νιώσει άνετα μαζί του αλλά και ο πατέρας του παιδιού να συνηθίσει οτι η μητέρα του παιδιού του έφερε έναν πατριό στο σπίτι. Αν και στα 43 της δεν ξέρω και πόσο εύκολο θα είναι να κάνει τόσο εύκολα παιδί οπότε δεν ανησυχώ και πολύ για αυτό.
Μην σου πω οτι το σκεφτηκα και αυτο αλλα και παλι αν κρινω απο εμενα που ειμαι 41 μια χαρα μπορει και γενικα οι γυναικες παιδια μπορουν να κανουν ακομα και στα 50 το θεμα ομως δεν ειναι πλεον ηλικιακο ..
Παμε αλλου τωρα οποτε το αφεινω .
Εν κατακλείδι θα σού έλεγα να τον αφήσεις ελεύθερο και ξέγνοιαστο να ζήσει αυτό που του φέρνει ευτυχία.
Το ζει και μαλιστα πεταει ,τον βλεπω και απο την μια μου αρεσει τοσο πολυ αυτο που βλεπω και χαιρομαι με την χαρα του αλλα απο την αλλη αυτος ο ενθουσιασμος ειναι μεγαλη παγιδα σε τετοια ζητηματα ..
Προς το παρον θα αρκεστω στις συζητησεις μας που απο πλευρας μου θα ειναι λιγοτερο ενθουσιώδες ,σιγουρα οχι αποτρεπτικες και θα δουμε και αυτο το πειραμα τι θα μας βαγλει
Θεμα οικονομικο δεν παιζει απο την πλευρα του γιατι αυτος ειναι εξασφαλισμενος πολυ καλα και μαλιστα τον εχω κοντα μου στην δουλεια με μια παρα πολυ καλη αμοιβη εφοσον ειναι τσακαλακι και δεν θα μεινει ποτε χωρις δουλεια ακομα και αν δεν υπαρχουμε εμεις ...
Οποτε αυτο το ενδεχομενο φευγει ,τωρα αν παιζει ενδεχομενο η αλλη να μετρα ΚΑΙ αυτο ειναι αλλο θεμα και το θεωρό φυσιολογικό εφοσον μιλαμε πλεον για οικογενεια .
Σε καταλαβαίνω απολύτως.....τα ιδια επαθα οταν ενας αγαπημένος ανηψιος μου ήθελε να πανρευτει μια χωρισμενη με παιδι τουλάχιστον 15 χρόνια μεγαλυτερη απ' αυτον....βρε τι δεν του ειπαμε..... ότι αυτή δεν θα θελει άλλο παιδί γιατι κοιτουσε την καριερα της, ειναι δικαστικος, με τιποτα δεν του αλλαξαμε γνώμη...οταν αυτή μετακινηθηκε σε άλλη πόλη αυτος έμεινε να φροντιζει την κόρη της, να της μαγειρευει, να την βοηθαει στο διαβασμα να την πηγαινοφερνει στα φροντιστηρια σαν να είναι δικό του παιδι...
Συμπεριφερεται σαν να ειναι φοιτητής.....κανει μαθήματα κιθαρας , κλπ.
Αυτην την υπεραγαπαει...τωρα που η κορη της είναι φοιτήτρια.....ταξιδακια στο εξωτερικό οι δύο τους...εχει λυμενο το οικονομικό πρόβλημα και είναι ευτυχισμένος...
Τι να πει κανεις....γουστα ειναι αυτα!!!!
Κάποτε τον ρωτησα αν θα ήθελε να έχει ένα δικό του παιδί και μου είπε οτι δεν θέλει, μεγαλωσε το παιδί της και είναι το ιδιο....εχει και τον σκυλο του σαν παιδί του....
Περι ορεξεως κολοκυθοπρασοτυροπιτα!!!!
" Μου θυμιζεις την μανα μου γι αυτο σε αγαπαω" πολυ παιζει τωρα τελευταια θελω να σου πω περαν του οτιδήποτε ..
Δεν μου κανει εντυπωσει πλεον οταν ακουω πολλους εκει γυρω στα 30 να στρεφονατι σε μεγαλυτερες ...