]ifrit[ Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.451 μηνύματα. 22 Μαΐου 2008 στις 14:05 Ο ]ifrit[ έγραψε: #261 22-05-08 14:05 Το σίγουρο είναι πως υπάρχουν αρκετές δυσκολίες, αλλά όχι απλά και μόνο απ' το νούμερο της διαφοράς. Οι δυσκολίες έρχονται όταν υπάρχει διαφορετικός τρόπος ζωής. Πχ, ο ένας φοιτητής, ή άλλη εργαζόμενη. Διαφορετικά ωράρια, διαφορετικές συνήθειες, πολλές φορές και διαφορετικές αντιλήψεις γενικά. Ένηγουεη, δεν είναι και μεγάλο θέμα δα. Πάντως υπάρχει και ένα όριο σε όλα αυτά ε. Όχι 40χρονος με 18χρονη ας πούμε ;Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stavros_ Δραστήριο μέλος Ο mpampis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Βάρη (Αττική). Έχει γράψει 646 μηνύματα. 22 Μαΐου 2008 στις 14:42 Ο stavros_ έγραψε: #262 22-05-08 14:42 Αφού υπάρχουν κοπέλες που κάνουν σχέσεις με πολύ μεγαλύτερους κ παντρεμένους, εμάς δε μας πέφτει λόγος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MysteriousWoman Νεοφερμένο μέλος Η Ζέτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 46 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 06:15 Η MysteriousWoman: #263 03-06-08 06:15 Έως 20 χρόνια διαφορά, το θεωρώ φυσιολογικό... Εξαρτάται από τον τύπο του άντρα...και έχω δει αρκετούς που δείχνουν 10 χρόνια νεώτεροι απ΄ότι είναι!... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γεωργια Νεοφερμένο μέλος Η Γεωργια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 08:55 Η Γεωργια έγραψε: #264 03-06-08 08:55 Εγω παλι σχεδον ποτε δεν εκανα σχεση με συνομιλικο ..παντα ειχαα τουλαχιστον 10 χρονια διαφορα ! Οχι δεν ειναι κολλημα αλλα παντα ετσι τυχαινε ! Ισως εινα και ο χαρακτηρας μου τετοιος ,απεχω πολυ απο την "τρεντυ" ζωη (κλαμπακια και νταπα ντουπα) οποτε αναζητουσα κατι πιο κοντα στον δικο μου τροπο ζωης ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 09:06 Ο Rempeskes: #265 03-06-08 09:06 παντα ειχαα τουλαχιστον 10 χρονια διαφορα ! Οχι δεν ειναι κολλημα αλλα παντα ετσι τυχαινε ! Click για ανάπτυξη... Με 14χρονο τα έφτιαξες??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γεωργια Νεοφερμένο μέλος Η Γεωργια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 09:15 Η Γεωργια έγραψε: #266 03-06-08 09:15 αμεεεεεεεεε! μεχρι να συνειδητοποιησω οτι πρεπει να ειναι μεγαλυτερος μου τουλαχιστον 10 χρονια , εκανα σχεσεις με αντρες 10 χρονια μικροτερους μου , αλλα ιδιαιτερα ανεπτυγμενους .......εγκεφαλικα ! χμ..... τι θιγω τωρα ...Εγκεφαλος .... λειπει απο τους σημερινους 28χρονους....(με λιγες εξαιρεσεις ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 10:09 Ο Rempeskes: #267 03-06-08 10:09 ...Kαλά τα λες, συμφωνώ ότι οι 28χρονοι άνδρες είναι ηλίθιοι, εγώ τουλάχιστον δεν γνωρίζω καμμία εξαίρεση Πάμε όμως στο προκείμενο. Ισως εινα και ο χαρακτηρας μου τετοιος ,απεχω πολυ απο την "τρεντυ" ζωη (κλαμπακια και νταπα ντουπα) οποτε αναζητουσα κατι πιο κοντα στον δικο μου τροπο ζωης ! Click για ανάπτυξη... Πως τα κατέφερες και συνέλαβες την ψυχή του 24αρη και του 34αρη... Σου αρέσει το ντάπα ντούπα? Είσαι 24! Δεν σ' αρέσ? Είσαι 34... Χμ... Μου δίνεις ιδέες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stavros_ Δραστήριο μέλος Ο mpampis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Βάρη (Αττική). Έχει γράψει 646 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 11:30 Ο stavros_ έγραψε: #268 03-06-08 11:30 Χθες σε μια εκπομπή της Θρασκιά, πήρε τηλ μια 22χρονη και είπε οτι έχει σχέση με το πατέρα της καλύτερής της φίλης. Δεν είχε πει τίποτα όμως ούτε στη φίλη της ούτε σε κανέναν. Το καλοκαίρι, λέει, θα πάνε μαζί με την οικογένεια της κολλητής της διακοπές, και έτσι θα μπορεί να τον βλέπει. Κι ενώ επέμενε οτι τον αγαπάει, η Θρασκιά και οι καλεσμένοι έλεγαν οτι υποκρίνεται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 11:42 Η Palladin έγραψε: #269 03-06-08 11:42 Αρχική Δημοσίευση από stavros_: Χθες σε μια εκπομπή της Θρασκιά, πήρε τηλ μια 22χρονη και είπε οτι έχει σχέση με το πατέρα της καλύτερής της φίλης. Δεν είχε πει τίποτα όμως ούτε στη φίλη της ούτε σε κανέναν. Το καλοκαίρι, λέει, θα πάνε μαζί με την οικογένεια της κολλητής της διακοπές, και έτσι θα μπορεί να τον βλέπει. Κι ενώ επέμενε οτι τον αγαπάει, η Θρασκιά και οι καλεσμένοι έλεγαν οτι υποκρίνεται... Click για ανάπτυξη... μην πιστεύεις ό,τι ακούς στην τηλεόραση και ιδιαίτερα σε εκπομπές τέτοιου είδους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 11:43 Ο Rempeskes: #270 03-06-08 11:43 Eλα ρε σταβ, τηλέφωνο από το κοντρόλ ήταν, για να αυξηθεί η τηλεθέαση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Idril Πολύ δραστήριο μέλος Η Idril αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.435 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 11:46 Η Idril έγραψε: #271 03-06-08 11:46 Εννοείται ρε, ποια 22χρονα πάνε διακοπές οικογενειακά τη σήμερον ημερα? Θα τρελαθούμε τελείως τώρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stavros_ Δραστήριο μέλος Ο mpampis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Βάρη (Αττική). Έχει γράψει 646 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 11:47 Ο stavros_ έγραψε: #272 03-06-08 11:47 Ας υποθέσουμε όμως οτι αυτό το σενάριο ισχύει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 12:09 Η Neraida έγραψε: #273 03-06-08 12:09 Ε ωραια και να ισχυει...τι? Εγω ξερω παρομοια περιπτωση....το κρατουσαν κρυφο...μεχρι και που χωρισαν.... Τι θες να πεις με αυτο το παραδειγμα που εδωσες Σταυρο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stavros_ Δραστήριο μέλος Ο mpampis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Βάρη (Αττική). Έχει γράψει 646 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 12:24 Ο stavros_ έγραψε: #274 03-06-08 12:24 Θέλω γνώμες για τέτοιου είδους σχέσεις.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γεωργια Νεοφερμένο μέλος Η Γεωργια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 12:29 Η Γεωργια έγραψε: #275 03-06-08 12:29 Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: ...Kαλά τα λες, συμφωνώ ότι οι 28χρονοι άνδρες είναι ηλίθιοι, εγώ τουλάχιστον δεν γνωρίζω καμμία εξαίρεση Πάμε όμως στο προκείμενο. Πως τα κατέφερες και συνέλαβες την ψυχή του 24αρη και του 34αρη... Σου αρέσει το ντάπα ντούπα? Είσαι 24! Δεν σ' αρέσ? Είσαι 34... Χμ... Μου δίνεις ιδέες. Click για ανάπτυξη... Μιλαω και εκφερω αποψη παντα σε γενικες γραμμες και για την πλειοψηφια και οχι απολυτα ! Κ να σου πω την αληθεια δεν εχω δει και πολλους 35αρηδες να χτυπιουνται στα μεγαλα κλαμπ στυλ Privellege ! *(ναι υπαρχει ακομα στην Κερκυρα) !! Αντιθετα με τους περισσοτερους 25αρηδες , που εδω στην Κερκυρα ακριβως αυτο κανουν ! περιμενουν να βγουν το Σαββατο να χτυπηθουν ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 13:16 Ο Rempeskes: #276 03-06-08 13:16 Κ να σου πω την αληθεια δεν εχω δει και πολλους 35αρηδες να χτυπιουνται στα μεγαλα κλαμπ στυλ Privellege ! Click για ανάπτυξη... Exμ... Νόμιζα ότι δεν πάταγες σε τέτοια μαγαζιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γεωργια Νεοφερμένο μέλος Η Γεωργια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 13:26 Η Γεωργια έγραψε: #277 03-06-08 13:26 Ειπα εγω οτι δεν παταω ? Ειπα οτι δεν ειναι του στυλ μου.... Εσυ δε εχεις ακολουθησει ποτε την παρεα σου ?? Πηγαινετε παντα οπου γουσταρεις εσυ ? Αν σε καλεσει ο κολλητος σου που κανει τα γενεθλια- γιορτη-αρραβωνα ,γουσταρει την κοπελια στην εισοδο ...ναι ναι αυτη που κοβει εισητηρια ή δε ξερω και εγω τι αλλο δε θα πας ???? ειμαστε off topic Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 14:03 Η Κακή Επιρροή: #278 03-06-08 14:03 Αρχική Δημοσίευση από stavros_: Θέλω γνώμες για τέτοιου είδους σχέσεις.. Click για ανάπτυξη... η γνώμη μου ο άντρας περνάει κρίση ων -άντα και κολακεύεται που τον πρόσεξε ένα πιπίνι η κοπέλα περνάει την κρίση του θέλω μπαμπακούλη στη ζωή μου και προσέχει τον μπαμπακούλη της κολλητής της Thats all... τίποτα λιγότερο τίποτα περισσότερο Αυτό, οι ίδιοι το ονομάζουν έρωτα, ενίοτε το βαφτίζουν κι αγάπη, περνάνε και καμία δεκαριά χρόνια κι ανακαλύπτουν κι οι δύο το τραγικό τους λάθος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Myrtle Διάσημο μέλος Η Myrtle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3.448 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 14:10 Η Myrtle έγραψε: #279 03-06-08 14:10 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: η γνώμη μου ο άντρας περνάει κρίση ων -άντα και κολακεύεται που τον πρόσεξε ένα πιπίνι η κοπέλα περνάει την κρίση του θέλω μπαμπακούλη στη ζωή μου και προσέχει τον μπαμπακούλη της κολλητής της Thats all... τίποτα λιγότερο τίποτα περισσότερο Αυτό, οι ίδιοι το ονομάζουν έρωτα, ενίοτε το βαφτίζουν κι αγάπη, περνάνε και καμία δεκαριά χρόνια κι ανακαλύπτουν κι οι δύο το τραγικό τους λάθος Click για ανάπτυξη... Κουέ, συμφωνώ μαζί σου απόλυτα!Εγώ έχω μία φίλη 20 χρονών η οποία παντρεύτηκε την Κυριακή ένα άντρα 41 χρονών χωρισμένο...Ήταν καθηγητής της, αυτή εντυπωσιάστηκε και μετα από 2 χρόνια έμεινε έγγυος...Η οικογένειά της πολύ παλαιών αρχών επειδή δεν ήθελαν να προκληθεί σκάνδαλο, την έβαλαν να παντρευτεί κρυφά με σχεδόν καμμία από τις φίλες της παρούσα στο γάμο...Σκέψου ότι είμαστε φίλες από το δημοτικό και δεν πήγα στο γάμο της...Μεγάλο λάθος!!!Και όταν το καταλάβει θα το μετανιώσει...Δυστυχώς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 4 Ιουνίου 2008 HuntRed Νεοφερμένο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Σύμβουλος επιχειρήσεων. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 14:43 Ο HuntRed έγραψε: #280 03-06-08 14:43 Πολύ δύσκολες αυτές οι σχέσεις. Και ποτέ μια σχέση δεν είναι ίδια με κάποια άλλη. Γιατί ποτέ δύο άνθρωποι δεν είναι ίδιοι. Το σίγουρο είναι ότι οι δυσκολίες είναι πολλές και γίνονται ακόμα περισσότερες όταν καταλήγουν σε γάμο. Πάντως είναι σίγουρα κάτι το ξεχωριστό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 16 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 107 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 107 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 107 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 212 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Nasaa Venios cinephilee euretra ggeorge1976 vas 78 mitilini foxypup tilavgi Wondering Sosstoss Ilma camil ROM32 rafaela11 Paragontas7000 iew taketrance touvlo Kate1914 giannhs2001 fourkaki Μήτσος10 charmander ck_chrysiis jj! Joji Memetchi Scandal thenutritionist J.Cameron GeorgePap2003 Jack of Spades Luludaki Advocatus diaboli Wonderkid Libertus A350 American Economist Ilikntas Ωρορα Εριφύλη Varus rorry bboys dreamer!! ayahuasca97 Fernando_A AggelikiGr pemo vasilis123321 fmarulezkd Giorgkalo WanderingSoul98 S.Giota iren chester20080 grtt tete SlimShady mhxani tou kima kalhkardia _pathfinder_ neraida24 thequickbrownfox Alessandra Eliza Fafouta 93 paolo1 Erieta29980 dmav Sevasti alexd99 Maria23667 lugar Requiem User2350 PinkButterfly Fl0wer efiger JimmyIT Sweet31 Anonymous girl geordimi10 Ιωάννηςκαρ nobody8 Satan Claus Mt73 Γιώτα Γιαννακού Ariana2018 Fin4 MarcoReus Andreas542 italian Tidus Εχέμυθη Ole Gunnar Solskjaer Nickx Freddys Phantom_1 Φωτεινη Τζα. Antigonivol πεταλουδα001 Nefeli_ kogba sandana Javier7 McManus Λίνα Soraya Νηματολάγνος Cookie_Monster billie perrakis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Το σίγουρο είναι πως υπάρχουν αρκετές δυσκολίες, αλλά όχι απλά και μόνο απ' το νούμερο της διαφοράς. Οι δυσκολίες έρχονται όταν υπάρχει διαφορετικός τρόπος ζωής. Πχ, ο ένας φοιτητής, ή άλλη εργαζόμενη. Διαφορετικά ωράρια, διαφορετικές συνήθειες, πολλές φορές και διαφορετικές αντιλήψεις γενικά. Ένηγουεη, δεν είναι και μεγάλο θέμα δα. Πάντως υπάρχει και ένα όριο σε όλα αυτά ε. Όχι 40χρονος με 18χρονη ας πούμε ;Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stavros_ Δραστήριο μέλος Ο mpampis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Βάρη (Αττική). Έχει γράψει 646 μηνύματα. 22 Μαΐου 2008 στις 14:42 Ο stavros_ έγραψε: #262 22-05-08 14:42 Αφού υπάρχουν κοπέλες που κάνουν σχέσεις με πολύ μεγαλύτερους κ παντρεμένους, εμάς δε μας πέφτει λόγος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MysteriousWoman Νεοφερμένο μέλος Η Ζέτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 46 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 06:15 Η MysteriousWoman: #263 03-06-08 06:15 Έως 20 χρόνια διαφορά, το θεωρώ φυσιολογικό... Εξαρτάται από τον τύπο του άντρα...και έχω δει αρκετούς που δείχνουν 10 χρόνια νεώτεροι απ΄ότι είναι!... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γεωργια Νεοφερμένο μέλος Η Γεωργια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 08:55 Η Γεωργια έγραψε: #264 03-06-08 08:55 Εγω παλι σχεδον ποτε δεν εκανα σχεση με συνομιλικο ..παντα ειχαα τουλαχιστον 10 χρονια διαφορα ! Οχι δεν ειναι κολλημα αλλα παντα ετσι τυχαινε ! Ισως εινα και ο χαρακτηρας μου τετοιος ,απεχω πολυ απο την "τρεντυ" ζωη (κλαμπακια και νταπα ντουπα) οποτε αναζητουσα κατι πιο κοντα στον δικο μου τροπο ζωης ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 09:06 Ο Rempeskes: #265 03-06-08 09:06 παντα ειχαα τουλαχιστον 10 χρονια διαφορα ! Οχι δεν ειναι κολλημα αλλα παντα ετσι τυχαινε ! Click για ανάπτυξη... Με 14χρονο τα έφτιαξες??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γεωργια Νεοφερμένο μέλος Η Γεωργια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 09:15 Η Γεωργια έγραψε: #266 03-06-08 09:15 αμεεεεεεεεε! μεχρι να συνειδητοποιησω οτι πρεπει να ειναι μεγαλυτερος μου τουλαχιστον 10 χρονια , εκανα σχεσεις με αντρες 10 χρονια μικροτερους μου , αλλα ιδιαιτερα ανεπτυγμενους .......εγκεφαλικα ! χμ..... τι θιγω τωρα ...Εγκεφαλος .... λειπει απο τους σημερινους 28χρονους....(με λιγες εξαιρεσεις ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 10:09 Ο Rempeskes: #267 03-06-08 10:09 ...Kαλά τα λες, συμφωνώ ότι οι 28χρονοι άνδρες είναι ηλίθιοι, εγώ τουλάχιστον δεν γνωρίζω καμμία εξαίρεση Πάμε όμως στο προκείμενο. Ισως εινα και ο χαρακτηρας μου τετοιος ,απεχω πολυ απο την "τρεντυ" ζωη (κλαμπακια και νταπα ντουπα) οποτε αναζητουσα κατι πιο κοντα στον δικο μου τροπο ζωης ! Click για ανάπτυξη... Πως τα κατέφερες και συνέλαβες την ψυχή του 24αρη και του 34αρη... Σου αρέσει το ντάπα ντούπα? Είσαι 24! Δεν σ' αρέσ? Είσαι 34... Χμ... Μου δίνεις ιδέες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stavros_ Δραστήριο μέλος Ο mpampis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Βάρη (Αττική). Έχει γράψει 646 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 11:30 Ο stavros_ έγραψε: #268 03-06-08 11:30 Χθες σε μια εκπομπή της Θρασκιά, πήρε τηλ μια 22χρονη και είπε οτι έχει σχέση με το πατέρα της καλύτερής της φίλης. Δεν είχε πει τίποτα όμως ούτε στη φίλη της ούτε σε κανέναν. Το καλοκαίρι, λέει, θα πάνε μαζί με την οικογένεια της κολλητής της διακοπές, και έτσι θα μπορεί να τον βλέπει. Κι ενώ επέμενε οτι τον αγαπάει, η Θρασκιά και οι καλεσμένοι έλεγαν οτι υποκρίνεται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 11:42 Η Palladin έγραψε: #269 03-06-08 11:42 Αρχική Δημοσίευση από stavros_: Χθες σε μια εκπομπή της Θρασκιά, πήρε τηλ μια 22χρονη και είπε οτι έχει σχέση με το πατέρα της καλύτερής της φίλης. Δεν είχε πει τίποτα όμως ούτε στη φίλη της ούτε σε κανέναν. Το καλοκαίρι, λέει, θα πάνε μαζί με την οικογένεια της κολλητής της διακοπές, και έτσι θα μπορεί να τον βλέπει. Κι ενώ επέμενε οτι τον αγαπάει, η Θρασκιά και οι καλεσμένοι έλεγαν οτι υποκρίνεται... Click για ανάπτυξη... μην πιστεύεις ό,τι ακούς στην τηλεόραση και ιδιαίτερα σε εκπομπές τέτοιου είδους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 11:43 Ο Rempeskes: #270 03-06-08 11:43 Eλα ρε σταβ, τηλέφωνο από το κοντρόλ ήταν, για να αυξηθεί η τηλεθέαση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Idril Πολύ δραστήριο μέλος Η Idril αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.435 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 11:46 Η Idril έγραψε: #271 03-06-08 11:46 Εννοείται ρε, ποια 22χρονα πάνε διακοπές οικογενειακά τη σήμερον ημερα? Θα τρελαθούμε τελείως τώρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stavros_ Δραστήριο μέλος Ο mpampis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Βάρη (Αττική). Έχει γράψει 646 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 11:47 Ο stavros_ έγραψε: #272 03-06-08 11:47 Ας υποθέσουμε όμως οτι αυτό το σενάριο ισχύει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 12:09 Η Neraida έγραψε: #273 03-06-08 12:09 Ε ωραια και να ισχυει...τι? Εγω ξερω παρομοια περιπτωση....το κρατουσαν κρυφο...μεχρι και που χωρισαν.... Τι θες να πεις με αυτο το παραδειγμα που εδωσες Σταυρο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stavros_ Δραστήριο μέλος Ο mpampis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Βάρη (Αττική). Έχει γράψει 646 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 12:24 Ο stavros_ έγραψε: #274 03-06-08 12:24 Θέλω γνώμες για τέτοιου είδους σχέσεις.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γεωργια Νεοφερμένο μέλος Η Γεωργια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 12:29 Η Γεωργια έγραψε: #275 03-06-08 12:29 Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: ...Kαλά τα λες, συμφωνώ ότι οι 28χρονοι άνδρες είναι ηλίθιοι, εγώ τουλάχιστον δεν γνωρίζω καμμία εξαίρεση Πάμε όμως στο προκείμενο. Πως τα κατέφερες και συνέλαβες την ψυχή του 24αρη και του 34αρη... Σου αρέσει το ντάπα ντούπα? Είσαι 24! Δεν σ' αρέσ? Είσαι 34... Χμ... Μου δίνεις ιδέες. Click για ανάπτυξη... Μιλαω και εκφερω αποψη παντα σε γενικες γραμμες και για την πλειοψηφια και οχι απολυτα ! Κ να σου πω την αληθεια δεν εχω δει και πολλους 35αρηδες να χτυπιουνται στα μεγαλα κλαμπ στυλ Privellege ! *(ναι υπαρχει ακομα στην Κερκυρα) !! Αντιθετα με τους περισσοτερους 25αρηδες , που εδω στην Κερκυρα ακριβως αυτο κανουν ! περιμενουν να βγουν το Σαββατο να χτυπηθουν ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 13:16 Ο Rempeskes: #276 03-06-08 13:16 Κ να σου πω την αληθεια δεν εχω δει και πολλους 35αρηδες να χτυπιουνται στα μεγαλα κλαμπ στυλ Privellege ! Click για ανάπτυξη... Exμ... Νόμιζα ότι δεν πάταγες σε τέτοια μαγαζιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γεωργια Νεοφερμένο μέλος Η Γεωργια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 13:26 Η Γεωργια έγραψε: #277 03-06-08 13:26 Ειπα εγω οτι δεν παταω ? Ειπα οτι δεν ειναι του στυλ μου.... Εσυ δε εχεις ακολουθησει ποτε την παρεα σου ?? Πηγαινετε παντα οπου γουσταρεις εσυ ? Αν σε καλεσει ο κολλητος σου που κανει τα γενεθλια- γιορτη-αρραβωνα ,γουσταρει την κοπελια στην εισοδο ...ναι ναι αυτη που κοβει εισητηρια ή δε ξερω και εγω τι αλλο δε θα πας ???? ειμαστε off topic Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 14:03 Η Κακή Επιρροή: #278 03-06-08 14:03 Αρχική Δημοσίευση από stavros_: Θέλω γνώμες για τέτοιου είδους σχέσεις.. Click για ανάπτυξη... η γνώμη μου ο άντρας περνάει κρίση ων -άντα και κολακεύεται που τον πρόσεξε ένα πιπίνι η κοπέλα περνάει την κρίση του θέλω μπαμπακούλη στη ζωή μου και προσέχει τον μπαμπακούλη της κολλητής της Thats all... τίποτα λιγότερο τίποτα περισσότερο Αυτό, οι ίδιοι το ονομάζουν έρωτα, ενίοτε το βαφτίζουν κι αγάπη, περνάνε και καμία δεκαριά χρόνια κι ανακαλύπτουν κι οι δύο το τραγικό τους λάθος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Myrtle Διάσημο μέλος Η Myrtle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3.448 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 14:10 Η Myrtle έγραψε: #279 03-06-08 14:10 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: η γνώμη μου ο άντρας περνάει κρίση ων -άντα και κολακεύεται που τον πρόσεξε ένα πιπίνι η κοπέλα περνάει την κρίση του θέλω μπαμπακούλη στη ζωή μου και προσέχει τον μπαμπακούλη της κολλητής της Thats all... τίποτα λιγότερο τίποτα περισσότερο Αυτό, οι ίδιοι το ονομάζουν έρωτα, ενίοτε το βαφτίζουν κι αγάπη, περνάνε και καμία δεκαριά χρόνια κι ανακαλύπτουν κι οι δύο το τραγικό τους λάθος Click για ανάπτυξη... Κουέ, συμφωνώ μαζί σου απόλυτα!Εγώ έχω μία φίλη 20 χρονών η οποία παντρεύτηκε την Κυριακή ένα άντρα 41 χρονών χωρισμένο...Ήταν καθηγητής της, αυτή εντυπωσιάστηκε και μετα από 2 χρόνια έμεινε έγγυος...Η οικογένειά της πολύ παλαιών αρχών επειδή δεν ήθελαν να προκληθεί σκάνδαλο, την έβαλαν να παντρευτεί κρυφά με σχεδόν καμμία από τις φίλες της παρούσα στο γάμο...Σκέψου ότι είμαστε φίλες από το δημοτικό και δεν πήγα στο γάμο της...Μεγάλο λάθος!!!Και όταν το καταλάβει θα το μετανιώσει...Δυστυχώς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 4 Ιουνίου 2008 HuntRed Νεοφερμένο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Σύμβουλος επιχειρήσεων. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 14:43 Ο HuntRed έγραψε: #280 03-06-08 14:43 Πολύ δύσκολες αυτές οι σχέσεις. Και ποτέ μια σχέση δεν είναι ίδια με κάποια άλλη. Γιατί ποτέ δύο άνθρωποι δεν είναι ίδιοι. Το σίγουρο είναι ότι οι δυσκολίες είναι πολλές και γίνονται ακόμα περισσότερες όταν καταλήγουν σε γάμο. Πάντως είναι σίγουρα κάτι το ξεχωριστό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 16 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 107 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 107 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 107 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 212 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Nasaa Venios cinephilee euretra ggeorge1976 vas 78 mitilini foxypup tilavgi Wondering Sosstoss Ilma camil ROM32 rafaela11 Paragontas7000 iew taketrance touvlo Kate1914 giannhs2001 fourkaki Μήτσος10 charmander ck_chrysiis jj! Joji Memetchi Scandal thenutritionist J.Cameron GeorgePap2003 Jack of Spades Luludaki Advocatus diaboli Wonderkid Libertus A350 American Economist Ilikntas Ωρορα Εριφύλη Varus rorry bboys dreamer!! ayahuasca97 Fernando_A AggelikiGr pemo vasilis123321 fmarulezkd Giorgkalo WanderingSoul98 S.Giota iren chester20080 grtt tete SlimShady mhxani tou kima kalhkardia _pathfinder_ neraida24 thequickbrownfox Alessandra Eliza Fafouta 93 paolo1 Erieta29980 dmav Sevasti alexd99 Maria23667 lugar Requiem User2350 PinkButterfly Fl0wer efiger JimmyIT Sweet31 Anonymous girl geordimi10 Ιωάννηςκαρ nobody8 Satan Claus Mt73 Γιώτα Γιαννακού Ariana2018 Fin4 MarcoReus Andreas542 italian Tidus Εχέμυθη Ole Gunnar Solskjaer Nickx Freddys Phantom_1 Φωτεινη Τζα. Antigonivol πεταλουδα001 Nefeli_ kogba sandana Javier7 McManus Λίνα Soraya Νηματολάγνος Cookie_Monster billie perrakis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αφού υπάρχουν κοπέλες που κάνουν σχέσεις με πολύ μεγαλύτερους κ παντρεμένους, εμάς δε μας πέφτει λόγος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MysteriousWoman Νεοφερμένο μέλος Η Ζέτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 46 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 06:15 Η MysteriousWoman: #263 03-06-08 06:15 Έως 20 χρόνια διαφορά, το θεωρώ φυσιολογικό... Εξαρτάται από τον τύπο του άντρα...και έχω δει αρκετούς που δείχνουν 10 χρόνια νεώτεροι απ΄ότι είναι!... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γεωργια Νεοφερμένο μέλος Η Γεωργια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 08:55 Η Γεωργια έγραψε: #264 03-06-08 08:55 Εγω παλι σχεδον ποτε δεν εκανα σχεση με συνομιλικο ..παντα ειχαα τουλαχιστον 10 χρονια διαφορα ! Οχι δεν ειναι κολλημα αλλα παντα ετσι τυχαινε ! Ισως εινα και ο χαρακτηρας μου τετοιος ,απεχω πολυ απο την "τρεντυ" ζωη (κλαμπακια και νταπα ντουπα) οποτε αναζητουσα κατι πιο κοντα στον δικο μου τροπο ζωης ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 09:06 Ο Rempeskes: #265 03-06-08 09:06 παντα ειχαα τουλαχιστον 10 χρονια διαφορα ! Οχι δεν ειναι κολλημα αλλα παντα ετσι τυχαινε ! Click για ανάπτυξη... Με 14χρονο τα έφτιαξες??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γεωργια Νεοφερμένο μέλος Η Γεωργια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 09:15 Η Γεωργια έγραψε: #266 03-06-08 09:15 αμεεεεεεεεε! μεχρι να συνειδητοποιησω οτι πρεπει να ειναι μεγαλυτερος μου τουλαχιστον 10 χρονια , εκανα σχεσεις με αντρες 10 χρονια μικροτερους μου , αλλα ιδιαιτερα ανεπτυγμενους .......εγκεφαλικα ! χμ..... τι θιγω τωρα ...Εγκεφαλος .... λειπει απο τους σημερινους 28χρονους....(με λιγες εξαιρεσεις ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 10:09 Ο Rempeskes: #267 03-06-08 10:09 ...Kαλά τα λες, συμφωνώ ότι οι 28χρονοι άνδρες είναι ηλίθιοι, εγώ τουλάχιστον δεν γνωρίζω καμμία εξαίρεση Πάμε όμως στο προκείμενο. Ισως εινα και ο χαρακτηρας μου τετοιος ,απεχω πολυ απο την "τρεντυ" ζωη (κλαμπακια και νταπα ντουπα) οποτε αναζητουσα κατι πιο κοντα στον δικο μου τροπο ζωης ! Click για ανάπτυξη... Πως τα κατέφερες και συνέλαβες την ψυχή του 24αρη και του 34αρη... Σου αρέσει το ντάπα ντούπα? Είσαι 24! Δεν σ' αρέσ? Είσαι 34... Χμ... Μου δίνεις ιδέες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stavros_ Δραστήριο μέλος Ο mpampis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Βάρη (Αττική). Έχει γράψει 646 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 11:30 Ο stavros_ έγραψε: #268 03-06-08 11:30 Χθες σε μια εκπομπή της Θρασκιά, πήρε τηλ μια 22χρονη και είπε οτι έχει σχέση με το πατέρα της καλύτερής της φίλης. Δεν είχε πει τίποτα όμως ούτε στη φίλη της ούτε σε κανέναν. Το καλοκαίρι, λέει, θα πάνε μαζί με την οικογένεια της κολλητής της διακοπές, και έτσι θα μπορεί να τον βλέπει. Κι ενώ επέμενε οτι τον αγαπάει, η Θρασκιά και οι καλεσμένοι έλεγαν οτι υποκρίνεται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 11:42 Η Palladin έγραψε: #269 03-06-08 11:42 Αρχική Δημοσίευση από stavros_: Χθες σε μια εκπομπή της Θρασκιά, πήρε τηλ μια 22χρονη και είπε οτι έχει σχέση με το πατέρα της καλύτερής της φίλης. Δεν είχε πει τίποτα όμως ούτε στη φίλη της ούτε σε κανέναν. Το καλοκαίρι, λέει, θα πάνε μαζί με την οικογένεια της κολλητής της διακοπές, και έτσι θα μπορεί να τον βλέπει. Κι ενώ επέμενε οτι τον αγαπάει, η Θρασκιά και οι καλεσμένοι έλεγαν οτι υποκρίνεται... Click για ανάπτυξη... μην πιστεύεις ό,τι ακούς στην τηλεόραση και ιδιαίτερα σε εκπομπές τέτοιου είδους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 11:43 Ο Rempeskes: #270 03-06-08 11:43 Eλα ρε σταβ, τηλέφωνο από το κοντρόλ ήταν, για να αυξηθεί η τηλεθέαση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Idril Πολύ δραστήριο μέλος Η Idril αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.435 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 11:46 Η Idril έγραψε: #271 03-06-08 11:46 Εννοείται ρε, ποια 22χρονα πάνε διακοπές οικογενειακά τη σήμερον ημερα? Θα τρελαθούμε τελείως τώρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stavros_ Δραστήριο μέλος Ο mpampis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Βάρη (Αττική). Έχει γράψει 646 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 11:47 Ο stavros_ έγραψε: #272 03-06-08 11:47 Ας υποθέσουμε όμως οτι αυτό το σενάριο ισχύει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 12:09 Η Neraida έγραψε: #273 03-06-08 12:09 Ε ωραια και να ισχυει...τι? Εγω ξερω παρομοια περιπτωση....το κρατουσαν κρυφο...μεχρι και που χωρισαν.... Τι θες να πεις με αυτο το παραδειγμα που εδωσες Σταυρο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stavros_ Δραστήριο μέλος Ο mpampis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Βάρη (Αττική). Έχει γράψει 646 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 12:24 Ο stavros_ έγραψε: #274 03-06-08 12:24 Θέλω γνώμες για τέτοιου είδους σχέσεις.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γεωργια Νεοφερμένο μέλος Η Γεωργια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 12:29 Η Γεωργια έγραψε: #275 03-06-08 12:29 Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: ...Kαλά τα λες, συμφωνώ ότι οι 28χρονοι άνδρες είναι ηλίθιοι, εγώ τουλάχιστον δεν γνωρίζω καμμία εξαίρεση Πάμε όμως στο προκείμενο. Πως τα κατέφερες και συνέλαβες την ψυχή του 24αρη και του 34αρη... Σου αρέσει το ντάπα ντούπα? Είσαι 24! Δεν σ' αρέσ? Είσαι 34... Χμ... Μου δίνεις ιδέες. Click για ανάπτυξη... Μιλαω και εκφερω αποψη παντα σε γενικες γραμμες και για την πλειοψηφια και οχι απολυτα ! Κ να σου πω την αληθεια δεν εχω δει και πολλους 35αρηδες να χτυπιουνται στα μεγαλα κλαμπ στυλ Privellege ! *(ναι υπαρχει ακομα στην Κερκυρα) !! Αντιθετα με τους περισσοτερους 25αρηδες , που εδω στην Κερκυρα ακριβως αυτο κανουν ! περιμενουν να βγουν το Σαββατο να χτυπηθουν ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 13:16 Ο Rempeskes: #276 03-06-08 13:16 Κ να σου πω την αληθεια δεν εχω δει και πολλους 35αρηδες να χτυπιουνται στα μεγαλα κλαμπ στυλ Privellege ! Click για ανάπτυξη... Exμ... Νόμιζα ότι δεν πάταγες σε τέτοια μαγαζιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γεωργια Νεοφερμένο μέλος Η Γεωργια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 13:26 Η Γεωργια έγραψε: #277 03-06-08 13:26 Ειπα εγω οτι δεν παταω ? Ειπα οτι δεν ειναι του στυλ μου.... Εσυ δε εχεις ακολουθησει ποτε την παρεα σου ?? Πηγαινετε παντα οπου γουσταρεις εσυ ? Αν σε καλεσει ο κολλητος σου που κανει τα γενεθλια- γιορτη-αρραβωνα ,γουσταρει την κοπελια στην εισοδο ...ναι ναι αυτη που κοβει εισητηρια ή δε ξερω και εγω τι αλλο δε θα πας ???? ειμαστε off topic Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 14:03 Η Κακή Επιρροή: #278 03-06-08 14:03 Αρχική Δημοσίευση από stavros_: Θέλω γνώμες για τέτοιου είδους σχέσεις.. Click για ανάπτυξη... η γνώμη μου ο άντρας περνάει κρίση ων -άντα και κολακεύεται που τον πρόσεξε ένα πιπίνι η κοπέλα περνάει την κρίση του θέλω μπαμπακούλη στη ζωή μου και προσέχει τον μπαμπακούλη της κολλητής της Thats all... τίποτα λιγότερο τίποτα περισσότερο Αυτό, οι ίδιοι το ονομάζουν έρωτα, ενίοτε το βαφτίζουν κι αγάπη, περνάνε και καμία δεκαριά χρόνια κι ανακαλύπτουν κι οι δύο το τραγικό τους λάθος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Myrtle Διάσημο μέλος Η Myrtle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3.448 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 14:10 Η Myrtle έγραψε: #279 03-06-08 14:10 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: η γνώμη μου ο άντρας περνάει κρίση ων -άντα και κολακεύεται που τον πρόσεξε ένα πιπίνι η κοπέλα περνάει την κρίση του θέλω μπαμπακούλη στη ζωή μου και προσέχει τον μπαμπακούλη της κολλητής της Thats all... τίποτα λιγότερο τίποτα περισσότερο Αυτό, οι ίδιοι το ονομάζουν έρωτα, ενίοτε το βαφτίζουν κι αγάπη, περνάνε και καμία δεκαριά χρόνια κι ανακαλύπτουν κι οι δύο το τραγικό τους λάθος Click για ανάπτυξη... Κουέ, συμφωνώ μαζί σου απόλυτα!Εγώ έχω μία φίλη 20 χρονών η οποία παντρεύτηκε την Κυριακή ένα άντρα 41 χρονών χωρισμένο...Ήταν καθηγητής της, αυτή εντυπωσιάστηκε και μετα από 2 χρόνια έμεινε έγγυος...Η οικογένειά της πολύ παλαιών αρχών επειδή δεν ήθελαν να προκληθεί σκάνδαλο, την έβαλαν να παντρευτεί κρυφά με σχεδόν καμμία από τις φίλες της παρούσα στο γάμο...Σκέψου ότι είμαστε φίλες από το δημοτικό και δεν πήγα στο γάμο της...Μεγάλο λάθος!!!Και όταν το καταλάβει θα το μετανιώσει...Δυστυχώς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 4 Ιουνίου 2008 HuntRed Νεοφερμένο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Σύμβουλος επιχειρήσεων. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 14:43 Ο HuntRed έγραψε: #280 03-06-08 14:43 Πολύ δύσκολες αυτές οι σχέσεις. Και ποτέ μια σχέση δεν είναι ίδια με κάποια άλλη. Γιατί ποτέ δύο άνθρωποι δεν είναι ίδιοι. Το σίγουρο είναι ότι οι δυσκολίες είναι πολλές και γίνονται ακόμα περισσότερες όταν καταλήγουν σε γάμο. Πάντως είναι σίγουρα κάτι το ξεχωριστό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 16 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 107 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 107 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 107 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 212 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Nasaa Venios cinephilee euretra ggeorge1976 vas 78 mitilini foxypup tilavgi Wondering Sosstoss Ilma camil ROM32 rafaela11 Paragontas7000 iew taketrance touvlo Kate1914 giannhs2001 fourkaki Μήτσος10 charmander ck_chrysiis jj! Joji Memetchi Scandal thenutritionist J.Cameron GeorgePap2003 Jack of Spades Luludaki Advocatus diaboli Wonderkid Libertus A350 American Economist Ilikntas Ωρορα Εριφύλη Varus rorry bboys dreamer!! ayahuasca97 Fernando_A AggelikiGr pemo vasilis123321 fmarulezkd Giorgkalo WanderingSoul98 S.Giota iren chester20080 grtt tete SlimShady mhxani tou kima kalhkardia _pathfinder_ neraida24 thequickbrownfox Alessandra Eliza Fafouta 93 paolo1 Erieta29980 dmav Sevasti alexd99 Maria23667 lugar Requiem User2350 PinkButterfly Fl0wer efiger JimmyIT Sweet31 Anonymous girl geordimi10 Ιωάννηςκαρ nobody8 Satan Claus Mt73 Γιώτα Γιαννακού Ariana2018 Fin4 MarcoReus Andreas542 italian Tidus Εχέμυθη Ole Gunnar Solskjaer Nickx Freddys Phantom_1 Φωτεινη Τζα. Antigonivol πεταλουδα001 Nefeli_ kogba sandana Javier7 McManus Λίνα Soraya Νηματολάγνος Cookie_Monster billie perrakis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Έως 20 χρόνια διαφορά, το θεωρώ φυσιολογικό... Εξαρτάται από τον τύπο του άντρα...και έχω δει αρκετούς που δείχνουν 10 χρόνια νεώτεροι απ΄ότι είναι!... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γεωργια Νεοφερμένο μέλος Η Γεωργια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 08:55 Η Γεωργια έγραψε: #264 03-06-08 08:55 Εγω παλι σχεδον ποτε δεν εκανα σχεση με συνομιλικο ..παντα ειχαα τουλαχιστον 10 χρονια διαφορα ! Οχι δεν ειναι κολλημα αλλα παντα ετσι τυχαινε ! Ισως εινα και ο χαρακτηρας μου τετοιος ,απεχω πολυ απο την "τρεντυ" ζωη (κλαμπακια και νταπα ντουπα) οποτε αναζητουσα κατι πιο κοντα στον δικο μου τροπο ζωης ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 09:06 Ο Rempeskes: #265 03-06-08 09:06 παντα ειχαα τουλαχιστον 10 χρονια διαφορα ! Οχι δεν ειναι κολλημα αλλα παντα ετσι τυχαινε ! Click για ανάπτυξη... Με 14χρονο τα έφτιαξες??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γεωργια Νεοφερμένο μέλος Η Γεωργια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 09:15 Η Γεωργια έγραψε: #266 03-06-08 09:15 αμεεεεεεεεε! μεχρι να συνειδητοποιησω οτι πρεπει να ειναι μεγαλυτερος μου τουλαχιστον 10 χρονια , εκανα σχεσεις με αντρες 10 χρονια μικροτερους μου , αλλα ιδιαιτερα ανεπτυγμενους .......εγκεφαλικα ! χμ..... τι θιγω τωρα ...Εγκεφαλος .... λειπει απο τους σημερινους 28χρονους....(με λιγες εξαιρεσεις ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 10:09 Ο Rempeskes: #267 03-06-08 10:09 ...Kαλά τα λες, συμφωνώ ότι οι 28χρονοι άνδρες είναι ηλίθιοι, εγώ τουλάχιστον δεν γνωρίζω καμμία εξαίρεση Πάμε όμως στο προκείμενο. Ισως εινα και ο χαρακτηρας μου τετοιος ,απεχω πολυ απο την "τρεντυ" ζωη (κλαμπακια και νταπα ντουπα) οποτε αναζητουσα κατι πιο κοντα στον δικο μου τροπο ζωης ! Click για ανάπτυξη... Πως τα κατέφερες και συνέλαβες την ψυχή του 24αρη και του 34αρη... Σου αρέσει το ντάπα ντούπα? Είσαι 24! Δεν σ' αρέσ? Είσαι 34... Χμ... Μου δίνεις ιδέες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stavros_ Δραστήριο μέλος Ο mpampis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Βάρη (Αττική). Έχει γράψει 646 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 11:30 Ο stavros_ έγραψε: #268 03-06-08 11:30 Χθες σε μια εκπομπή της Θρασκιά, πήρε τηλ μια 22χρονη και είπε οτι έχει σχέση με το πατέρα της καλύτερής της φίλης. Δεν είχε πει τίποτα όμως ούτε στη φίλη της ούτε σε κανέναν. Το καλοκαίρι, λέει, θα πάνε μαζί με την οικογένεια της κολλητής της διακοπές, και έτσι θα μπορεί να τον βλέπει. Κι ενώ επέμενε οτι τον αγαπάει, η Θρασκιά και οι καλεσμένοι έλεγαν οτι υποκρίνεται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 11:42 Η Palladin έγραψε: #269 03-06-08 11:42 Αρχική Δημοσίευση από stavros_: Χθες σε μια εκπομπή της Θρασκιά, πήρε τηλ μια 22χρονη και είπε οτι έχει σχέση με το πατέρα της καλύτερής της φίλης. Δεν είχε πει τίποτα όμως ούτε στη φίλη της ούτε σε κανέναν. Το καλοκαίρι, λέει, θα πάνε μαζί με την οικογένεια της κολλητής της διακοπές, και έτσι θα μπορεί να τον βλέπει. Κι ενώ επέμενε οτι τον αγαπάει, η Θρασκιά και οι καλεσμένοι έλεγαν οτι υποκρίνεται... Click για ανάπτυξη... μην πιστεύεις ό,τι ακούς στην τηλεόραση και ιδιαίτερα σε εκπομπές τέτοιου είδους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 11:43 Ο Rempeskes: #270 03-06-08 11:43 Eλα ρε σταβ, τηλέφωνο από το κοντρόλ ήταν, για να αυξηθεί η τηλεθέαση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Idril Πολύ δραστήριο μέλος Η Idril αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.435 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 11:46 Η Idril έγραψε: #271 03-06-08 11:46 Εννοείται ρε, ποια 22χρονα πάνε διακοπές οικογενειακά τη σήμερον ημερα? Θα τρελαθούμε τελείως τώρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stavros_ Δραστήριο μέλος Ο mpampis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Βάρη (Αττική). Έχει γράψει 646 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 11:47 Ο stavros_ έγραψε: #272 03-06-08 11:47 Ας υποθέσουμε όμως οτι αυτό το σενάριο ισχύει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 12:09 Η Neraida έγραψε: #273 03-06-08 12:09 Ε ωραια και να ισχυει...τι? Εγω ξερω παρομοια περιπτωση....το κρατουσαν κρυφο...μεχρι και που χωρισαν.... Τι θες να πεις με αυτο το παραδειγμα που εδωσες Σταυρο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stavros_ Δραστήριο μέλος Ο mpampis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Βάρη (Αττική). Έχει γράψει 646 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 12:24 Ο stavros_ έγραψε: #274 03-06-08 12:24 Θέλω γνώμες για τέτοιου είδους σχέσεις.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γεωργια Νεοφερμένο μέλος Η Γεωργια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 12:29 Η Γεωργια έγραψε: #275 03-06-08 12:29 Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: ...Kαλά τα λες, συμφωνώ ότι οι 28χρονοι άνδρες είναι ηλίθιοι, εγώ τουλάχιστον δεν γνωρίζω καμμία εξαίρεση Πάμε όμως στο προκείμενο. Πως τα κατέφερες και συνέλαβες την ψυχή του 24αρη και του 34αρη... Σου αρέσει το ντάπα ντούπα? Είσαι 24! Δεν σ' αρέσ? Είσαι 34... Χμ... Μου δίνεις ιδέες. Click για ανάπτυξη... Μιλαω και εκφερω αποψη παντα σε γενικες γραμμες και για την πλειοψηφια και οχι απολυτα ! Κ να σου πω την αληθεια δεν εχω δει και πολλους 35αρηδες να χτυπιουνται στα μεγαλα κλαμπ στυλ Privellege ! *(ναι υπαρχει ακομα στην Κερκυρα) !! Αντιθετα με τους περισσοτερους 25αρηδες , που εδω στην Κερκυρα ακριβως αυτο κανουν ! περιμενουν να βγουν το Σαββατο να χτυπηθουν ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 13:16 Ο Rempeskes: #276 03-06-08 13:16 Κ να σου πω την αληθεια δεν εχω δει και πολλους 35αρηδες να χτυπιουνται στα μεγαλα κλαμπ στυλ Privellege ! Click για ανάπτυξη... Exμ... Νόμιζα ότι δεν πάταγες σε τέτοια μαγαζιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γεωργια Νεοφερμένο μέλος Η Γεωργια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 13:26 Η Γεωργια έγραψε: #277 03-06-08 13:26 Ειπα εγω οτι δεν παταω ? Ειπα οτι δεν ειναι του στυλ μου.... Εσυ δε εχεις ακολουθησει ποτε την παρεα σου ?? Πηγαινετε παντα οπου γουσταρεις εσυ ? Αν σε καλεσει ο κολλητος σου που κανει τα γενεθλια- γιορτη-αρραβωνα ,γουσταρει την κοπελια στην εισοδο ...ναι ναι αυτη που κοβει εισητηρια ή δε ξερω και εγω τι αλλο δε θα πας ???? ειμαστε off topic Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 14:03 Η Κακή Επιρροή: #278 03-06-08 14:03 Αρχική Δημοσίευση από stavros_: Θέλω γνώμες για τέτοιου είδους σχέσεις.. Click για ανάπτυξη... η γνώμη μου ο άντρας περνάει κρίση ων -άντα και κολακεύεται που τον πρόσεξε ένα πιπίνι η κοπέλα περνάει την κρίση του θέλω μπαμπακούλη στη ζωή μου και προσέχει τον μπαμπακούλη της κολλητής της Thats all... τίποτα λιγότερο τίποτα περισσότερο Αυτό, οι ίδιοι το ονομάζουν έρωτα, ενίοτε το βαφτίζουν κι αγάπη, περνάνε και καμία δεκαριά χρόνια κι ανακαλύπτουν κι οι δύο το τραγικό τους λάθος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Myrtle Διάσημο μέλος Η Myrtle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3.448 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 14:10 Η Myrtle έγραψε: #279 03-06-08 14:10 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: η γνώμη μου ο άντρας περνάει κρίση ων -άντα και κολακεύεται που τον πρόσεξε ένα πιπίνι η κοπέλα περνάει την κρίση του θέλω μπαμπακούλη στη ζωή μου και προσέχει τον μπαμπακούλη της κολλητής της Thats all... τίποτα λιγότερο τίποτα περισσότερο Αυτό, οι ίδιοι το ονομάζουν έρωτα, ενίοτε το βαφτίζουν κι αγάπη, περνάνε και καμία δεκαριά χρόνια κι ανακαλύπτουν κι οι δύο το τραγικό τους λάθος Click για ανάπτυξη... Κουέ, συμφωνώ μαζί σου απόλυτα!Εγώ έχω μία φίλη 20 χρονών η οποία παντρεύτηκε την Κυριακή ένα άντρα 41 χρονών χωρισμένο...Ήταν καθηγητής της, αυτή εντυπωσιάστηκε και μετα από 2 χρόνια έμεινε έγγυος...Η οικογένειά της πολύ παλαιών αρχών επειδή δεν ήθελαν να προκληθεί σκάνδαλο, την έβαλαν να παντρευτεί κρυφά με σχεδόν καμμία από τις φίλες της παρούσα στο γάμο...Σκέψου ότι είμαστε φίλες από το δημοτικό και δεν πήγα στο γάμο της...Μεγάλο λάθος!!!Και όταν το καταλάβει θα το μετανιώσει...Δυστυχώς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 4 Ιουνίου 2008 HuntRed Νεοφερμένο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Σύμβουλος επιχειρήσεων. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 14:43 Ο HuntRed έγραψε: #280 03-06-08 14:43 Πολύ δύσκολες αυτές οι σχέσεις. Και ποτέ μια σχέση δεν είναι ίδια με κάποια άλλη. Γιατί ποτέ δύο άνθρωποι δεν είναι ίδιοι. Το σίγουρο είναι ότι οι δυσκολίες είναι πολλές και γίνονται ακόμα περισσότερες όταν καταλήγουν σε γάμο. Πάντως είναι σίγουρα κάτι το ξεχωριστό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 16 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 107 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 107 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 107 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 212 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Nasaa Venios cinephilee euretra ggeorge1976 vas 78 mitilini foxypup tilavgi Wondering Sosstoss Ilma camil ROM32 rafaela11 Paragontas7000 iew taketrance touvlo Kate1914 giannhs2001 fourkaki Μήτσος10 charmander ck_chrysiis jj! Joji Memetchi Scandal thenutritionist J.Cameron GeorgePap2003 Jack of Spades Luludaki Advocatus diaboli Wonderkid Libertus A350 American Economist Ilikntas Ωρορα Εριφύλη Varus rorry bboys dreamer!! ayahuasca97 Fernando_A AggelikiGr pemo vasilis123321 fmarulezkd Giorgkalo WanderingSoul98 S.Giota iren chester20080 grtt tete SlimShady mhxani tou kima kalhkardia _pathfinder_ neraida24 thequickbrownfox Alessandra Eliza Fafouta 93 paolo1 Erieta29980 dmav Sevasti alexd99 Maria23667 lugar Requiem User2350 PinkButterfly Fl0wer efiger JimmyIT Sweet31 Anonymous girl geordimi10 Ιωάννηςκαρ nobody8 Satan Claus Mt73 Γιώτα Γιαννακού Ariana2018 Fin4 MarcoReus Andreas542 italian Tidus Εχέμυθη Ole Gunnar Solskjaer Nickx Freddys Phantom_1 Φωτεινη Τζα. Antigonivol πεταλουδα001 Nefeli_ kogba sandana Javier7 McManus Λίνα Soraya Νηματολάγνος Cookie_Monster billie perrakis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγω παλι σχεδον ποτε δεν εκανα σχεση με συνομιλικο ..παντα ειχαα τουλαχιστον 10 χρονια διαφορα ! Οχι δεν ειναι κολλημα αλλα παντα ετσι τυχαινε ! Ισως εινα και ο χαρακτηρας μου τετοιος ,απεχω πολυ απο την "τρεντυ" ζωη (κλαμπακια και νταπα ντουπα) οποτε αναζητουσα κατι πιο κοντα στον δικο μου τροπο ζωης ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 09:06 Ο Rempeskes: #265 03-06-08 09:06 παντα ειχαα τουλαχιστον 10 χρονια διαφορα ! Οχι δεν ειναι κολλημα αλλα παντα ετσι τυχαινε ! Click για ανάπτυξη... Με 14χρονο τα έφτιαξες??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γεωργια Νεοφερμένο μέλος Η Γεωργια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 09:15 Η Γεωργια έγραψε: #266 03-06-08 09:15 αμεεεεεεεεε! μεχρι να συνειδητοποιησω οτι πρεπει να ειναι μεγαλυτερος μου τουλαχιστον 10 χρονια , εκανα σχεσεις με αντρες 10 χρονια μικροτερους μου , αλλα ιδιαιτερα ανεπτυγμενους .......εγκεφαλικα ! χμ..... τι θιγω τωρα ...Εγκεφαλος .... λειπει απο τους σημερινους 28χρονους....(με λιγες εξαιρεσεις ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 10:09 Ο Rempeskes: #267 03-06-08 10:09 ...Kαλά τα λες, συμφωνώ ότι οι 28χρονοι άνδρες είναι ηλίθιοι, εγώ τουλάχιστον δεν γνωρίζω καμμία εξαίρεση Πάμε όμως στο προκείμενο. Ισως εινα και ο χαρακτηρας μου τετοιος ,απεχω πολυ απο την "τρεντυ" ζωη (κλαμπακια και νταπα ντουπα) οποτε αναζητουσα κατι πιο κοντα στον δικο μου τροπο ζωης ! Click για ανάπτυξη... Πως τα κατέφερες και συνέλαβες την ψυχή του 24αρη και του 34αρη... Σου αρέσει το ντάπα ντούπα? Είσαι 24! Δεν σ' αρέσ? Είσαι 34... Χμ... Μου δίνεις ιδέες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stavros_ Δραστήριο μέλος Ο mpampis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Βάρη (Αττική). Έχει γράψει 646 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 11:30 Ο stavros_ έγραψε: #268 03-06-08 11:30 Χθες σε μια εκπομπή της Θρασκιά, πήρε τηλ μια 22χρονη και είπε οτι έχει σχέση με το πατέρα της καλύτερής της φίλης. Δεν είχε πει τίποτα όμως ούτε στη φίλη της ούτε σε κανέναν. Το καλοκαίρι, λέει, θα πάνε μαζί με την οικογένεια της κολλητής της διακοπές, και έτσι θα μπορεί να τον βλέπει. Κι ενώ επέμενε οτι τον αγαπάει, η Θρασκιά και οι καλεσμένοι έλεγαν οτι υποκρίνεται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 11:42 Η Palladin έγραψε: #269 03-06-08 11:42 Αρχική Δημοσίευση από stavros_: Χθες σε μια εκπομπή της Θρασκιά, πήρε τηλ μια 22χρονη και είπε οτι έχει σχέση με το πατέρα της καλύτερής της φίλης. Δεν είχε πει τίποτα όμως ούτε στη φίλη της ούτε σε κανέναν. Το καλοκαίρι, λέει, θα πάνε μαζί με την οικογένεια της κολλητής της διακοπές, και έτσι θα μπορεί να τον βλέπει. Κι ενώ επέμενε οτι τον αγαπάει, η Θρασκιά και οι καλεσμένοι έλεγαν οτι υποκρίνεται... Click για ανάπτυξη... μην πιστεύεις ό,τι ακούς στην τηλεόραση και ιδιαίτερα σε εκπομπές τέτοιου είδους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 11:43 Ο Rempeskes: #270 03-06-08 11:43 Eλα ρε σταβ, τηλέφωνο από το κοντρόλ ήταν, για να αυξηθεί η τηλεθέαση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Idril Πολύ δραστήριο μέλος Η Idril αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.435 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 11:46 Η Idril έγραψε: #271 03-06-08 11:46 Εννοείται ρε, ποια 22χρονα πάνε διακοπές οικογενειακά τη σήμερον ημερα? Θα τρελαθούμε τελείως τώρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stavros_ Δραστήριο μέλος Ο mpampis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Βάρη (Αττική). Έχει γράψει 646 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 11:47 Ο stavros_ έγραψε: #272 03-06-08 11:47 Ας υποθέσουμε όμως οτι αυτό το σενάριο ισχύει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 12:09 Η Neraida έγραψε: #273 03-06-08 12:09 Ε ωραια και να ισχυει...τι? Εγω ξερω παρομοια περιπτωση....το κρατουσαν κρυφο...μεχρι και που χωρισαν.... Τι θες να πεις με αυτο το παραδειγμα που εδωσες Σταυρο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stavros_ Δραστήριο μέλος Ο mpampis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Βάρη (Αττική). Έχει γράψει 646 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 12:24 Ο stavros_ έγραψε: #274 03-06-08 12:24 Θέλω γνώμες για τέτοιου είδους σχέσεις.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γεωργια Νεοφερμένο μέλος Η Γεωργια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 12:29 Η Γεωργια έγραψε: #275 03-06-08 12:29 Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: ...Kαλά τα λες, συμφωνώ ότι οι 28χρονοι άνδρες είναι ηλίθιοι, εγώ τουλάχιστον δεν γνωρίζω καμμία εξαίρεση Πάμε όμως στο προκείμενο. Πως τα κατέφερες και συνέλαβες την ψυχή του 24αρη και του 34αρη... Σου αρέσει το ντάπα ντούπα? Είσαι 24! Δεν σ' αρέσ? Είσαι 34... Χμ... Μου δίνεις ιδέες. Click για ανάπτυξη... Μιλαω και εκφερω αποψη παντα σε γενικες γραμμες και για την πλειοψηφια και οχι απολυτα ! Κ να σου πω την αληθεια δεν εχω δει και πολλους 35αρηδες να χτυπιουνται στα μεγαλα κλαμπ στυλ Privellege ! *(ναι υπαρχει ακομα στην Κερκυρα) !! Αντιθετα με τους περισσοτερους 25αρηδες , που εδω στην Κερκυρα ακριβως αυτο κανουν ! περιμενουν να βγουν το Σαββατο να χτυπηθουν ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 13:16 Ο Rempeskes: #276 03-06-08 13:16 Κ να σου πω την αληθεια δεν εχω δει και πολλους 35αρηδες να χτυπιουνται στα μεγαλα κλαμπ στυλ Privellege ! Click για ανάπτυξη... Exμ... Νόμιζα ότι δεν πάταγες σε τέτοια μαγαζιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γεωργια Νεοφερμένο μέλος Η Γεωργια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 13:26 Η Γεωργια έγραψε: #277 03-06-08 13:26 Ειπα εγω οτι δεν παταω ? Ειπα οτι δεν ειναι του στυλ μου.... Εσυ δε εχεις ακολουθησει ποτε την παρεα σου ?? Πηγαινετε παντα οπου γουσταρεις εσυ ? Αν σε καλεσει ο κολλητος σου που κανει τα γενεθλια- γιορτη-αρραβωνα ,γουσταρει την κοπελια στην εισοδο ...ναι ναι αυτη που κοβει εισητηρια ή δε ξερω και εγω τι αλλο δε θα πας ???? ειμαστε off topic Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 14:03 Η Κακή Επιρροή: #278 03-06-08 14:03 Αρχική Δημοσίευση από stavros_: Θέλω γνώμες για τέτοιου είδους σχέσεις.. Click για ανάπτυξη... η γνώμη μου ο άντρας περνάει κρίση ων -άντα και κολακεύεται που τον πρόσεξε ένα πιπίνι η κοπέλα περνάει την κρίση του θέλω μπαμπακούλη στη ζωή μου και προσέχει τον μπαμπακούλη της κολλητής της Thats all... τίποτα λιγότερο τίποτα περισσότερο Αυτό, οι ίδιοι το ονομάζουν έρωτα, ενίοτε το βαφτίζουν κι αγάπη, περνάνε και καμία δεκαριά χρόνια κι ανακαλύπτουν κι οι δύο το τραγικό τους λάθος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Myrtle Διάσημο μέλος Η Myrtle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3.448 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 14:10 Η Myrtle έγραψε: #279 03-06-08 14:10 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: η γνώμη μου ο άντρας περνάει κρίση ων -άντα και κολακεύεται που τον πρόσεξε ένα πιπίνι η κοπέλα περνάει την κρίση του θέλω μπαμπακούλη στη ζωή μου και προσέχει τον μπαμπακούλη της κολλητής της Thats all... τίποτα λιγότερο τίποτα περισσότερο Αυτό, οι ίδιοι το ονομάζουν έρωτα, ενίοτε το βαφτίζουν κι αγάπη, περνάνε και καμία δεκαριά χρόνια κι ανακαλύπτουν κι οι δύο το τραγικό τους λάθος Click για ανάπτυξη... Κουέ, συμφωνώ μαζί σου απόλυτα!Εγώ έχω μία φίλη 20 χρονών η οποία παντρεύτηκε την Κυριακή ένα άντρα 41 χρονών χωρισμένο...Ήταν καθηγητής της, αυτή εντυπωσιάστηκε και μετα από 2 χρόνια έμεινε έγγυος...Η οικογένειά της πολύ παλαιών αρχών επειδή δεν ήθελαν να προκληθεί σκάνδαλο, την έβαλαν να παντρευτεί κρυφά με σχεδόν καμμία από τις φίλες της παρούσα στο γάμο...Σκέψου ότι είμαστε φίλες από το δημοτικό και δεν πήγα στο γάμο της...Μεγάλο λάθος!!!Και όταν το καταλάβει θα το μετανιώσει...Δυστυχώς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 4 Ιουνίου 2008 HuntRed Νεοφερμένο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Σύμβουλος επιχειρήσεων. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 14:43 Ο HuntRed έγραψε: #280 03-06-08 14:43 Πολύ δύσκολες αυτές οι σχέσεις. Και ποτέ μια σχέση δεν είναι ίδια με κάποια άλλη. Γιατί ποτέ δύο άνθρωποι δεν είναι ίδιοι. Το σίγουρο είναι ότι οι δυσκολίες είναι πολλές και γίνονται ακόμα περισσότερες όταν καταλήγουν σε γάμο. Πάντως είναι σίγουρα κάτι το ξεχωριστό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 16 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 107 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 107 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 107 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 212 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Nasaa Venios cinephilee euretra ggeorge1976 vas 78 mitilini foxypup tilavgi Wondering Sosstoss Ilma camil ROM32 rafaela11 Paragontas7000 iew taketrance touvlo Kate1914 giannhs2001 fourkaki Μήτσος10 charmander ck_chrysiis jj! Joji Memetchi Scandal thenutritionist J.Cameron GeorgePap2003 Jack of Spades Luludaki Advocatus diaboli Wonderkid Libertus A350 American Economist Ilikntas Ωρορα Εριφύλη Varus rorry bboys dreamer!! ayahuasca97 Fernando_A AggelikiGr pemo vasilis123321 fmarulezkd Giorgkalo WanderingSoul98 S.Giota iren chester20080 grtt tete SlimShady mhxani tou kima kalhkardia _pathfinder_ neraida24 thequickbrownfox Alessandra Eliza Fafouta 93 paolo1 Erieta29980 dmav Sevasti alexd99 Maria23667 lugar Requiem User2350 PinkButterfly Fl0wer efiger JimmyIT Sweet31 Anonymous girl geordimi10 Ιωάννηςκαρ nobody8 Satan Claus Mt73 Γιώτα Γιαννακού Ariana2018 Fin4 MarcoReus Andreas542 italian Tidus Εχέμυθη Ole Gunnar Solskjaer Nickx Freddys Phantom_1 Φωτεινη Τζα. Antigonivol πεταλουδα001 Nefeli_ kogba sandana Javier7 McManus Λίνα Soraya Νηματολάγνος Cookie_Monster billie perrakis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
παντα ειχαα τουλαχιστον 10 χρονια διαφορα ! Οχι δεν ειναι κολλημα αλλα παντα ετσι τυχαινε ! Click για ανάπτυξη... Με 14χρονο τα έφτιαξες??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γεωργια Νεοφερμένο μέλος Η Γεωργια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 09:15 Η Γεωργια έγραψε: #266 03-06-08 09:15 αμεεεεεεεεε! μεχρι να συνειδητοποιησω οτι πρεπει να ειναι μεγαλυτερος μου τουλαχιστον 10 χρονια , εκανα σχεσεις με αντρες 10 χρονια μικροτερους μου , αλλα ιδιαιτερα ανεπτυγμενους .......εγκεφαλικα ! χμ..... τι θιγω τωρα ...Εγκεφαλος .... λειπει απο τους σημερινους 28χρονους....(με λιγες εξαιρεσεις ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 10:09 Ο Rempeskes: #267 03-06-08 10:09 ...Kαλά τα λες, συμφωνώ ότι οι 28χρονοι άνδρες είναι ηλίθιοι, εγώ τουλάχιστον δεν γνωρίζω καμμία εξαίρεση Πάμε όμως στο προκείμενο. Ισως εινα και ο χαρακτηρας μου τετοιος ,απεχω πολυ απο την "τρεντυ" ζωη (κλαμπακια και νταπα ντουπα) οποτε αναζητουσα κατι πιο κοντα στον δικο μου τροπο ζωης ! Click για ανάπτυξη... Πως τα κατέφερες και συνέλαβες την ψυχή του 24αρη και του 34αρη... Σου αρέσει το ντάπα ντούπα? Είσαι 24! Δεν σ' αρέσ? Είσαι 34... Χμ... Μου δίνεις ιδέες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stavros_ Δραστήριο μέλος Ο mpampis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Βάρη (Αττική). Έχει γράψει 646 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 11:30 Ο stavros_ έγραψε: #268 03-06-08 11:30 Χθες σε μια εκπομπή της Θρασκιά, πήρε τηλ μια 22χρονη και είπε οτι έχει σχέση με το πατέρα της καλύτερής της φίλης. Δεν είχε πει τίποτα όμως ούτε στη φίλη της ούτε σε κανέναν. Το καλοκαίρι, λέει, θα πάνε μαζί με την οικογένεια της κολλητής της διακοπές, και έτσι θα μπορεί να τον βλέπει. Κι ενώ επέμενε οτι τον αγαπάει, η Θρασκιά και οι καλεσμένοι έλεγαν οτι υποκρίνεται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 11:42 Η Palladin έγραψε: #269 03-06-08 11:42 Αρχική Δημοσίευση από stavros_: Χθες σε μια εκπομπή της Θρασκιά, πήρε τηλ μια 22χρονη και είπε οτι έχει σχέση με το πατέρα της καλύτερής της φίλης. Δεν είχε πει τίποτα όμως ούτε στη φίλη της ούτε σε κανέναν. Το καλοκαίρι, λέει, θα πάνε μαζί με την οικογένεια της κολλητής της διακοπές, και έτσι θα μπορεί να τον βλέπει. Κι ενώ επέμενε οτι τον αγαπάει, η Θρασκιά και οι καλεσμένοι έλεγαν οτι υποκρίνεται... Click για ανάπτυξη... μην πιστεύεις ό,τι ακούς στην τηλεόραση και ιδιαίτερα σε εκπομπές τέτοιου είδους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 11:43 Ο Rempeskes: #270 03-06-08 11:43 Eλα ρε σταβ, τηλέφωνο από το κοντρόλ ήταν, για να αυξηθεί η τηλεθέαση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Idril Πολύ δραστήριο μέλος Η Idril αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.435 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 11:46 Η Idril έγραψε: #271 03-06-08 11:46 Εννοείται ρε, ποια 22χρονα πάνε διακοπές οικογενειακά τη σήμερον ημερα? Θα τρελαθούμε τελείως τώρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stavros_ Δραστήριο μέλος Ο mpampis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Βάρη (Αττική). Έχει γράψει 646 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 11:47 Ο stavros_ έγραψε: #272 03-06-08 11:47 Ας υποθέσουμε όμως οτι αυτό το σενάριο ισχύει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 12:09 Η Neraida έγραψε: #273 03-06-08 12:09 Ε ωραια και να ισχυει...τι? Εγω ξερω παρομοια περιπτωση....το κρατουσαν κρυφο...μεχρι και που χωρισαν.... Τι θες να πεις με αυτο το παραδειγμα που εδωσες Σταυρο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stavros_ Δραστήριο μέλος Ο mpampis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Βάρη (Αττική). Έχει γράψει 646 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 12:24 Ο stavros_ έγραψε: #274 03-06-08 12:24 Θέλω γνώμες για τέτοιου είδους σχέσεις.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γεωργια Νεοφερμένο μέλος Η Γεωργια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 12:29 Η Γεωργια έγραψε: #275 03-06-08 12:29 Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: ...Kαλά τα λες, συμφωνώ ότι οι 28χρονοι άνδρες είναι ηλίθιοι, εγώ τουλάχιστον δεν γνωρίζω καμμία εξαίρεση Πάμε όμως στο προκείμενο. Πως τα κατέφερες και συνέλαβες την ψυχή του 24αρη και του 34αρη... Σου αρέσει το ντάπα ντούπα? Είσαι 24! Δεν σ' αρέσ? Είσαι 34... Χμ... Μου δίνεις ιδέες. Click για ανάπτυξη... Μιλαω και εκφερω αποψη παντα σε γενικες γραμμες και για την πλειοψηφια και οχι απολυτα ! Κ να σου πω την αληθεια δεν εχω δει και πολλους 35αρηδες να χτυπιουνται στα μεγαλα κλαμπ στυλ Privellege ! *(ναι υπαρχει ακομα στην Κερκυρα) !! Αντιθετα με τους περισσοτερους 25αρηδες , που εδω στην Κερκυρα ακριβως αυτο κανουν ! περιμενουν να βγουν το Σαββατο να χτυπηθουν ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 13:16 Ο Rempeskes: #276 03-06-08 13:16 Κ να σου πω την αληθεια δεν εχω δει και πολλους 35αρηδες να χτυπιουνται στα μεγαλα κλαμπ στυλ Privellege ! Click για ανάπτυξη... Exμ... Νόμιζα ότι δεν πάταγες σε τέτοια μαγαζιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γεωργια Νεοφερμένο μέλος Η Γεωργια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 13:26 Η Γεωργια έγραψε: #277 03-06-08 13:26 Ειπα εγω οτι δεν παταω ? Ειπα οτι δεν ειναι του στυλ μου.... Εσυ δε εχεις ακολουθησει ποτε την παρεα σου ?? Πηγαινετε παντα οπου γουσταρεις εσυ ? Αν σε καλεσει ο κολλητος σου που κανει τα γενεθλια- γιορτη-αρραβωνα ,γουσταρει την κοπελια στην εισοδο ...ναι ναι αυτη που κοβει εισητηρια ή δε ξερω και εγω τι αλλο δε θα πας ???? ειμαστε off topic Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 14:03 Η Κακή Επιρροή: #278 03-06-08 14:03 Αρχική Δημοσίευση από stavros_: Θέλω γνώμες για τέτοιου είδους σχέσεις.. Click για ανάπτυξη... η γνώμη μου ο άντρας περνάει κρίση ων -άντα και κολακεύεται που τον πρόσεξε ένα πιπίνι η κοπέλα περνάει την κρίση του θέλω μπαμπακούλη στη ζωή μου και προσέχει τον μπαμπακούλη της κολλητής της Thats all... τίποτα λιγότερο τίποτα περισσότερο Αυτό, οι ίδιοι το ονομάζουν έρωτα, ενίοτε το βαφτίζουν κι αγάπη, περνάνε και καμία δεκαριά χρόνια κι ανακαλύπτουν κι οι δύο το τραγικό τους λάθος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Myrtle Διάσημο μέλος Η Myrtle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3.448 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 14:10 Η Myrtle έγραψε: #279 03-06-08 14:10 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: η γνώμη μου ο άντρας περνάει κρίση ων -άντα και κολακεύεται που τον πρόσεξε ένα πιπίνι η κοπέλα περνάει την κρίση του θέλω μπαμπακούλη στη ζωή μου και προσέχει τον μπαμπακούλη της κολλητής της Thats all... τίποτα λιγότερο τίποτα περισσότερο Αυτό, οι ίδιοι το ονομάζουν έρωτα, ενίοτε το βαφτίζουν κι αγάπη, περνάνε και καμία δεκαριά χρόνια κι ανακαλύπτουν κι οι δύο το τραγικό τους λάθος Click για ανάπτυξη... Κουέ, συμφωνώ μαζί σου απόλυτα!Εγώ έχω μία φίλη 20 χρονών η οποία παντρεύτηκε την Κυριακή ένα άντρα 41 χρονών χωρισμένο...Ήταν καθηγητής της, αυτή εντυπωσιάστηκε και μετα από 2 χρόνια έμεινε έγγυος...Η οικογένειά της πολύ παλαιών αρχών επειδή δεν ήθελαν να προκληθεί σκάνδαλο, την έβαλαν να παντρευτεί κρυφά με σχεδόν καμμία από τις φίλες της παρούσα στο γάμο...Σκέψου ότι είμαστε φίλες από το δημοτικό και δεν πήγα στο γάμο της...Μεγάλο λάθος!!!Και όταν το καταλάβει θα το μετανιώσει...Δυστυχώς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 4 Ιουνίου 2008 HuntRed Νεοφερμένο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Σύμβουλος επιχειρήσεων. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 14:43 Ο HuntRed έγραψε: #280 03-06-08 14:43 Πολύ δύσκολες αυτές οι σχέσεις. Και ποτέ μια σχέση δεν είναι ίδια με κάποια άλλη. Γιατί ποτέ δύο άνθρωποι δεν είναι ίδιοι. Το σίγουρο είναι ότι οι δυσκολίες είναι πολλές και γίνονται ακόμα περισσότερες όταν καταλήγουν σε γάμο. Πάντως είναι σίγουρα κάτι το ξεχωριστό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 16 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 107 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 107 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 107 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 212 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Nasaa Venios cinephilee euretra ggeorge1976 vas 78 mitilini foxypup tilavgi Wondering Sosstoss Ilma camil ROM32 rafaela11 Paragontas7000 iew taketrance touvlo Kate1914 giannhs2001 fourkaki Μήτσος10 charmander ck_chrysiis jj! Joji Memetchi Scandal thenutritionist J.Cameron GeorgePap2003 Jack of Spades Luludaki Advocatus diaboli Wonderkid Libertus A350 American Economist Ilikntas Ωρορα Εριφύλη Varus rorry bboys dreamer!! ayahuasca97 Fernando_A AggelikiGr pemo vasilis123321 fmarulezkd Giorgkalo WanderingSoul98 S.Giota iren chester20080 grtt tete SlimShady mhxani tou kima kalhkardia _pathfinder_ neraida24 thequickbrownfox Alessandra Eliza Fafouta 93 paolo1 Erieta29980 dmav Sevasti alexd99 Maria23667 lugar Requiem User2350 PinkButterfly Fl0wer efiger JimmyIT Sweet31 Anonymous girl geordimi10 Ιωάννηςκαρ nobody8 Satan Claus Mt73 Γιώτα Γιαννακού Ariana2018 Fin4 MarcoReus Andreas542 italian Tidus Εχέμυθη Ole Gunnar Solskjaer Nickx Freddys Phantom_1 Φωτεινη Τζα. Antigonivol πεταλουδα001 Nefeli_ kogba sandana Javier7 McManus Λίνα Soraya Νηματολάγνος Cookie_Monster billie perrakis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
αμεεεεεεεεε! μεχρι να συνειδητοποιησω οτι πρεπει να ειναι μεγαλυτερος μου τουλαχιστον 10 χρονια , εκανα σχεσεις με αντρες 10 χρονια μικροτερους μου , αλλα ιδιαιτερα ανεπτυγμενους .......εγκεφαλικα ! χμ..... τι θιγω τωρα ...Εγκεφαλος .... λειπει απο τους σημερινους 28χρονους....(με λιγες εξαιρεσεις ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 10:09 Ο Rempeskes: #267 03-06-08 10:09 ...Kαλά τα λες, συμφωνώ ότι οι 28χρονοι άνδρες είναι ηλίθιοι, εγώ τουλάχιστον δεν γνωρίζω καμμία εξαίρεση Πάμε όμως στο προκείμενο. Ισως εινα και ο χαρακτηρας μου τετοιος ,απεχω πολυ απο την "τρεντυ" ζωη (κλαμπακια και νταπα ντουπα) οποτε αναζητουσα κατι πιο κοντα στον δικο μου τροπο ζωης ! Click για ανάπτυξη... Πως τα κατέφερες και συνέλαβες την ψυχή του 24αρη και του 34αρη... Σου αρέσει το ντάπα ντούπα? Είσαι 24! Δεν σ' αρέσ? Είσαι 34... Χμ... Μου δίνεις ιδέες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stavros_ Δραστήριο μέλος Ο mpampis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Βάρη (Αττική). Έχει γράψει 646 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 11:30 Ο stavros_ έγραψε: #268 03-06-08 11:30 Χθες σε μια εκπομπή της Θρασκιά, πήρε τηλ μια 22χρονη και είπε οτι έχει σχέση με το πατέρα της καλύτερής της φίλης. Δεν είχε πει τίποτα όμως ούτε στη φίλη της ούτε σε κανέναν. Το καλοκαίρι, λέει, θα πάνε μαζί με την οικογένεια της κολλητής της διακοπές, και έτσι θα μπορεί να τον βλέπει. Κι ενώ επέμενε οτι τον αγαπάει, η Θρασκιά και οι καλεσμένοι έλεγαν οτι υποκρίνεται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 11:42 Η Palladin έγραψε: #269 03-06-08 11:42 Αρχική Δημοσίευση από stavros_: Χθες σε μια εκπομπή της Θρασκιά, πήρε τηλ μια 22χρονη και είπε οτι έχει σχέση με το πατέρα της καλύτερής της φίλης. Δεν είχε πει τίποτα όμως ούτε στη φίλη της ούτε σε κανέναν. Το καλοκαίρι, λέει, θα πάνε μαζί με την οικογένεια της κολλητής της διακοπές, και έτσι θα μπορεί να τον βλέπει. Κι ενώ επέμενε οτι τον αγαπάει, η Θρασκιά και οι καλεσμένοι έλεγαν οτι υποκρίνεται... Click για ανάπτυξη... μην πιστεύεις ό,τι ακούς στην τηλεόραση και ιδιαίτερα σε εκπομπές τέτοιου είδους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 11:43 Ο Rempeskes: #270 03-06-08 11:43 Eλα ρε σταβ, τηλέφωνο από το κοντρόλ ήταν, για να αυξηθεί η τηλεθέαση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Idril Πολύ δραστήριο μέλος Η Idril αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.435 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 11:46 Η Idril έγραψε: #271 03-06-08 11:46 Εννοείται ρε, ποια 22χρονα πάνε διακοπές οικογενειακά τη σήμερον ημερα? Θα τρελαθούμε τελείως τώρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stavros_ Δραστήριο μέλος Ο mpampis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Βάρη (Αττική). Έχει γράψει 646 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 11:47 Ο stavros_ έγραψε: #272 03-06-08 11:47 Ας υποθέσουμε όμως οτι αυτό το σενάριο ισχύει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 12:09 Η Neraida έγραψε: #273 03-06-08 12:09 Ε ωραια και να ισχυει...τι? Εγω ξερω παρομοια περιπτωση....το κρατουσαν κρυφο...μεχρι και που χωρισαν.... Τι θες να πεις με αυτο το παραδειγμα που εδωσες Σταυρο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stavros_ Δραστήριο μέλος Ο mpampis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Βάρη (Αττική). Έχει γράψει 646 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 12:24 Ο stavros_ έγραψε: #274 03-06-08 12:24 Θέλω γνώμες για τέτοιου είδους σχέσεις.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γεωργια Νεοφερμένο μέλος Η Γεωργια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 12:29 Η Γεωργια έγραψε: #275 03-06-08 12:29 Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: ...Kαλά τα λες, συμφωνώ ότι οι 28χρονοι άνδρες είναι ηλίθιοι, εγώ τουλάχιστον δεν γνωρίζω καμμία εξαίρεση Πάμε όμως στο προκείμενο. Πως τα κατέφερες και συνέλαβες την ψυχή του 24αρη και του 34αρη... Σου αρέσει το ντάπα ντούπα? Είσαι 24! Δεν σ' αρέσ? Είσαι 34... Χμ... Μου δίνεις ιδέες. Click για ανάπτυξη... Μιλαω και εκφερω αποψη παντα σε γενικες γραμμες και για την πλειοψηφια και οχι απολυτα ! Κ να σου πω την αληθεια δεν εχω δει και πολλους 35αρηδες να χτυπιουνται στα μεγαλα κλαμπ στυλ Privellege ! *(ναι υπαρχει ακομα στην Κερκυρα) !! Αντιθετα με τους περισσοτερους 25αρηδες , που εδω στην Κερκυρα ακριβως αυτο κανουν ! περιμενουν να βγουν το Σαββατο να χτυπηθουν ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 13:16 Ο Rempeskes: #276 03-06-08 13:16 Κ να σου πω την αληθεια δεν εχω δει και πολλους 35αρηδες να χτυπιουνται στα μεγαλα κλαμπ στυλ Privellege ! Click για ανάπτυξη... Exμ... Νόμιζα ότι δεν πάταγες σε τέτοια μαγαζιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γεωργια Νεοφερμένο μέλος Η Γεωργια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 13:26 Η Γεωργια έγραψε: #277 03-06-08 13:26 Ειπα εγω οτι δεν παταω ? Ειπα οτι δεν ειναι του στυλ μου.... Εσυ δε εχεις ακολουθησει ποτε την παρεα σου ?? Πηγαινετε παντα οπου γουσταρεις εσυ ? Αν σε καλεσει ο κολλητος σου που κανει τα γενεθλια- γιορτη-αρραβωνα ,γουσταρει την κοπελια στην εισοδο ...ναι ναι αυτη που κοβει εισητηρια ή δε ξερω και εγω τι αλλο δε θα πας ???? ειμαστε off topic Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 14:03 Η Κακή Επιρροή: #278 03-06-08 14:03 Αρχική Δημοσίευση από stavros_: Θέλω γνώμες για τέτοιου είδους σχέσεις.. Click για ανάπτυξη... η γνώμη μου ο άντρας περνάει κρίση ων -άντα και κολακεύεται που τον πρόσεξε ένα πιπίνι η κοπέλα περνάει την κρίση του θέλω μπαμπακούλη στη ζωή μου και προσέχει τον μπαμπακούλη της κολλητής της Thats all... τίποτα λιγότερο τίποτα περισσότερο Αυτό, οι ίδιοι το ονομάζουν έρωτα, ενίοτε το βαφτίζουν κι αγάπη, περνάνε και καμία δεκαριά χρόνια κι ανακαλύπτουν κι οι δύο το τραγικό τους λάθος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Myrtle Διάσημο μέλος Η Myrtle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3.448 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 14:10 Η Myrtle έγραψε: #279 03-06-08 14:10 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: η γνώμη μου ο άντρας περνάει κρίση ων -άντα και κολακεύεται που τον πρόσεξε ένα πιπίνι η κοπέλα περνάει την κρίση του θέλω μπαμπακούλη στη ζωή μου και προσέχει τον μπαμπακούλη της κολλητής της Thats all... τίποτα λιγότερο τίποτα περισσότερο Αυτό, οι ίδιοι το ονομάζουν έρωτα, ενίοτε το βαφτίζουν κι αγάπη, περνάνε και καμία δεκαριά χρόνια κι ανακαλύπτουν κι οι δύο το τραγικό τους λάθος Click για ανάπτυξη... Κουέ, συμφωνώ μαζί σου απόλυτα!Εγώ έχω μία φίλη 20 χρονών η οποία παντρεύτηκε την Κυριακή ένα άντρα 41 χρονών χωρισμένο...Ήταν καθηγητής της, αυτή εντυπωσιάστηκε και μετα από 2 χρόνια έμεινε έγγυος...Η οικογένειά της πολύ παλαιών αρχών επειδή δεν ήθελαν να προκληθεί σκάνδαλο, την έβαλαν να παντρευτεί κρυφά με σχεδόν καμμία από τις φίλες της παρούσα στο γάμο...Σκέψου ότι είμαστε φίλες από το δημοτικό και δεν πήγα στο γάμο της...Μεγάλο λάθος!!!Και όταν το καταλάβει θα το μετανιώσει...Δυστυχώς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 4 Ιουνίου 2008 HuntRed Νεοφερμένο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Σύμβουλος επιχειρήσεων. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 14:43 Ο HuntRed έγραψε: #280 03-06-08 14:43 Πολύ δύσκολες αυτές οι σχέσεις. Και ποτέ μια σχέση δεν είναι ίδια με κάποια άλλη. Γιατί ποτέ δύο άνθρωποι δεν είναι ίδιοι. Το σίγουρο είναι ότι οι δυσκολίες είναι πολλές και γίνονται ακόμα περισσότερες όταν καταλήγουν σε γάμο. Πάντως είναι σίγουρα κάτι το ξεχωριστό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 16 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 107 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 107 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 107 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 212 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Nasaa Venios cinephilee euretra ggeorge1976 vas 78 mitilini foxypup tilavgi Wondering Sosstoss Ilma camil ROM32 rafaela11 Paragontas7000 iew taketrance touvlo Kate1914 giannhs2001 fourkaki Μήτσος10 charmander ck_chrysiis jj! Joji Memetchi Scandal thenutritionist J.Cameron GeorgePap2003 Jack of Spades Luludaki Advocatus diaboli Wonderkid Libertus A350 American Economist Ilikntas Ωρορα Εριφύλη Varus rorry bboys dreamer!! ayahuasca97 Fernando_A AggelikiGr pemo vasilis123321 fmarulezkd Giorgkalo WanderingSoul98 S.Giota iren chester20080 grtt tete SlimShady mhxani tou kima kalhkardia _pathfinder_ neraida24 thequickbrownfox Alessandra Eliza Fafouta 93 paolo1 Erieta29980 dmav Sevasti alexd99 Maria23667 lugar Requiem User2350 PinkButterfly Fl0wer efiger JimmyIT Sweet31 Anonymous girl geordimi10 Ιωάννηςκαρ nobody8 Satan Claus Mt73 Γιώτα Γιαννακού Ariana2018 Fin4 MarcoReus Andreas542 italian Tidus Εχέμυθη Ole Gunnar Solskjaer Nickx Freddys Phantom_1 Φωτεινη Τζα. Antigonivol πεταλουδα001 Nefeli_ kogba sandana Javier7 McManus Λίνα Soraya Νηματολάγνος Cookie_Monster billie perrakis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
...Kαλά τα λες, συμφωνώ ότι οι 28χρονοι άνδρες είναι ηλίθιοι, εγώ τουλάχιστον δεν γνωρίζω καμμία εξαίρεση Πάμε όμως στο προκείμενο. Ισως εινα και ο χαρακτηρας μου τετοιος ,απεχω πολυ απο την "τρεντυ" ζωη (κλαμπακια και νταπα ντουπα) οποτε αναζητουσα κατι πιο κοντα στον δικο μου τροπο ζωης ! Click για ανάπτυξη... Πως τα κατέφερες και συνέλαβες την ψυχή του 24αρη και του 34αρη... Σου αρέσει το ντάπα ντούπα? Είσαι 24! Δεν σ' αρέσ? Είσαι 34... Χμ... Μου δίνεις ιδέες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stavros_ Δραστήριο μέλος Ο mpampis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Βάρη (Αττική). Έχει γράψει 646 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 11:30 Ο stavros_ έγραψε: #268 03-06-08 11:30 Χθες σε μια εκπομπή της Θρασκιά, πήρε τηλ μια 22χρονη και είπε οτι έχει σχέση με το πατέρα της καλύτερής της φίλης. Δεν είχε πει τίποτα όμως ούτε στη φίλη της ούτε σε κανέναν. Το καλοκαίρι, λέει, θα πάνε μαζί με την οικογένεια της κολλητής της διακοπές, και έτσι θα μπορεί να τον βλέπει. Κι ενώ επέμενε οτι τον αγαπάει, η Θρασκιά και οι καλεσμένοι έλεγαν οτι υποκρίνεται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 11:42 Η Palladin έγραψε: #269 03-06-08 11:42 Αρχική Δημοσίευση από stavros_: Χθες σε μια εκπομπή της Θρασκιά, πήρε τηλ μια 22χρονη και είπε οτι έχει σχέση με το πατέρα της καλύτερής της φίλης. Δεν είχε πει τίποτα όμως ούτε στη φίλη της ούτε σε κανέναν. Το καλοκαίρι, λέει, θα πάνε μαζί με την οικογένεια της κολλητής της διακοπές, και έτσι θα μπορεί να τον βλέπει. Κι ενώ επέμενε οτι τον αγαπάει, η Θρασκιά και οι καλεσμένοι έλεγαν οτι υποκρίνεται... Click για ανάπτυξη... μην πιστεύεις ό,τι ακούς στην τηλεόραση και ιδιαίτερα σε εκπομπές τέτοιου είδους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 11:43 Ο Rempeskes: #270 03-06-08 11:43 Eλα ρε σταβ, τηλέφωνο από το κοντρόλ ήταν, για να αυξηθεί η τηλεθέαση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Idril Πολύ δραστήριο μέλος Η Idril αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.435 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 11:46 Η Idril έγραψε: #271 03-06-08 11:46 Εννοείται ρε, ποια 22χρονα πάνε διακοπές οικογενειακά τη σήμερον ημερα? Θα τρελαθούμε τελείως τώρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stavros_ Δραστήριο μέλος Ο mpampis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Βάρη (Αττική). Έχει γράψει 646 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 11:47 Ο stavros_ έγραψε: #272 03-06-08 11:47 Ας υποθέσουμε όμως οτι αυτό το σενάριο ισχύει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 12:09 Η Neraida έγραψε: #273 03-06-08 12:09 Ε ωραια και να ισχυει...τι? Εγω ξερω παρομοια περιπτωση....το κρατουσαν κρυφο...μεχρι και που χωρισαν.... Τι θες να πεις με αυτο το παραδειγμα που εδωσες Σταυρο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stavros_ Δραστήριο μέλος Ο mpampis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Βάρη (Αττική). Έχει γράψει 646 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 12:24 Ο stavros_ έγραψε: #274 03-06-08 12:24 Θέλω γνώμες για τέτοιου είδους σχέσεις.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γεωργια Νεοφερμένο μέλος Η Γεωργια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 12:29 Η Γεωργια έγραψε: #275 03-06-08 12:29 Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: ...Kαλά τα λες, συμφωνώ ότι οι 28χρονοι άνδρες είναι ηλίθιοι, εγώ τουλάχιστον δεν γνωρίζω καμμία εξαίρεση Πάμε όμως στο προκείμενο. Πως τα κατέφερες και συνέλαβες την ψυχή του 24αρη και του 34αρη... Σου αρέσει το ντάπα ντούπα? Είσαι 24! Δεν σ' αρέσ? Είσαι 34... Χμ... Μου δίνεις ιδέες. Click για ανάπτυξη... Μιλαω και εκφερω αποψη παντα σε γενικες γραμμες και για την πλειοψηφια και οχι απολυτα ! Κ να σου πω την αληθεια δεν εχω δει και πολλους 35αρηδες να χτυπιουνται στα μεγαλα κλαμπ στυλ Privellege ! *(ναι υπαρχει ακομα στην Κερκυρα) !! Αντιθετα με τους περισσοτερους 25αρηδες , που εδω στην Κερκυρα ακριβως αυτο κανουν ! περιμενουν να βγουν το Σαββατο να χτυπηθουν ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 13:16 Ο Rempeskes: #276 03-06-08 13:16 Κ να σου πω την αληθεια δεν εχω δει και πολλους 35αρηδες να χτυπιουνται στα μεγαλα κλαμπ στυλ Privellege ! Click για ανάπτυξη... Exμ... Νόμιζα ότι δεν πάταγες σε τέτοια μαγαζιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γεωργια Νεοφερμένο μέλος Η Γεωργια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 13:26 Η Γεωργια έγραψε: #277 03-06-08 13:26 Ειπα εγω οτι δεν παταω ? Ειπα οτι δεν ειναι του στυλ μου.... Εσυ δε εχεις ακολουθησει ποτε την παρεα σου ?? Πηγαινετε παντα οπου γουσταρεις εσυ ? Αν σε καλεσει ο κολλητος σου που κανει τα γενεθλια- γιορτη-αρραβωνα ,γουσταρει την κοπελια στην εισοδο ...ναι ναι αυτη που κοβει εισητηρια ή δε ξερω και εγω τι αλλο δε θα πας ???? ειμαστε off topic Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 14:03 Η Κακή Επιρροή: #278 03-06-08 14:03 Αρχική Δημοσίευση από stavros_: Θέλω γνώμες για τέτοιου είδους σχέσεις.. Click για ανάπτυξη... η γνώμη μου ο άντρας περνάει κρίση ων -άντα και κολακεύεται που τον πρόσεξε ένα πιπίνι η κοπέλα περνάει την κρίση του θέλω μπαμπακούλη στη ζωή μου και προσέχει τον μπαμπακούλη της κολλητής της Thats all... τίποτα λιγότερο τίποτα περισσότερο Αυτό, οι ίδιοι το ονομάζουν έρωτα, ενίοτε το βαφτίζουν κι αγάπη, περνάνε και καμία δεκαριά χρόνια κι ανακαλύπτουν κι οι δύο το τραγικό τους λάθος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Myrtle Διάσημο μέλος Η Myrtle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3.448 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 14:10 Η Myrtle έγραψε: #279 03-06-08 14:10 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: η γνώμη μου ο άντρας περνάει κρίση ων -άντα και κολακεύεται που τον πρόσεξε ένα πιπίνι η κοπέλα περνάει την κρίση του θέλω μπαμπακούλη στη ζωή μου και προσέχει τον μπαμπακούλη της κολλητής της Thats all... τίποτα λιγότερο τίποτα περισσότερο Αυτό, οι ίδιοι το ονομάζουν έρωτα, ενίοτε το βαφτίζουν κι αγάπη, περνάνε και καμία δεκαριά χρόνια κι ανακαλύπτουν κι οι δύο το τραγικό τους λάθος Click για ανάπτυξη... Κουέ, συμφωνώ μαζί σου απόλυτα!Εγώ έχω μία φίλη 20 χρονών η οποία παντρεύτηκε την Κυριακή ένα άντρα 41 χρονών χωρισμένο...Ήταν καθηγητής της, αυτή εντυπωσιάστηκε και μετα από 2 χρόνια έμεινε έγγυος...Η οικογένειά της πολύ παλαιών αρχών επειδή δεν ήθελαν να προκληθεί σκάνδαλο, την έβαλαν να παντρευτεί κρυφά με σχεδόν καμμία από τις φίλες της παρούσα στο γάμο...Σκέψου ότι είμαστε φίλες από το δημοτικό και δεν πήγα στο γάμο της...Μεγάλο λάθος!!!Και όταν το καταλάβει θα το μετανιώσει...Δυστυχώς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 4 Ιουνίου 2008 HuntRed Νεοφερμένο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Σύμβουλος επιχειρήσεων. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 14:43 Ο HuntRed έγραψε: #280 03-06-08 14:43 Πολύ δύσκολες αυτές οι σχέσεις. Και ποτέ μια σχέση δεν είναι ίδια με κάποια άλλη. Γιατί ποτέ δύο άνθρωποι δεν είναι ίδιοι. Το σίγουρο είναι ότι οι δυσκολίες είναι πολλές και γίνονται ακόμα περισσότερες όταν καταλήγουν σε γάμο. Πάντως είναι σίγουρα κάτι το ξεχωριστό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 16 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 107 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 107 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 107 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 212 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Nasaa Venios cinephilee euretra ggeorge1976 vas 78 mitilini foxypup tilavgi Wondering Sosstoss Ilma camil ROM32 rafaela11 Paragontas7000 iew taketrance touvlo Kate1914 giannhs2001 fourkaki Μήτσος10 charmander ck_chrysiis jj! Joji Memetchi Scandal thenutritionist J.Cameron GeorgePap2003 Jack of Spades Luludaki Advocatus diaboli Wonderkid Libertus A350 American Economist Ilikntas Ωρορα Εριφύλη Varus rorry bboys dreamer!! ayahuasca97 Fernando_A AggelikiGr pemo vasilis123321 fmarulezkd Giorgkalo WanderingSoul98 S.Giota iren chester20080 grtt tete SlimShady mhxani tou kima kalhkardia _pathfinder_ neraida24 thequickbrownfox Alessandra Eliza Fafouta 93 paolo1 Erieta29980 dmav Sevasti alexd99 Maria23667 lugar Requiem User2350 PinkButterfly Fl0wer efiger JimmyIT Sweet31 Anonymous girl geordimi10 Ιωάννηςκαρ nobody8 Satan Claus Mt73 Γιώτα Γιαννακού Ariana2018 Fin4 MarcoReus Andreas542 italian Tidus Εχέμυθη Ole Gunnar Solskjaer Nickx Freddys Phantom_1 Φωτεινη Τζα. Antigonivol πεταλουδα001 Nefeli_ kogba sandana Javier7 McManus Λίνα Soraya Νηματολάγνος Cookie_Monster billie perrakis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Χθες σε μια εκπομπή της Θρασκιά, πήρε τηλ μια 22χρονη και είπε οτι έχει σχέση με το πατέρα της καλύτερής της φίλης. Δεν είχε πει τίποτα όμως ούτε στη φίλη της ούτε σε κανέναν. Το καλοκαίρι, λέει, θα πάνε μαζί με την οικογένεια της κολλητής της διακοπές, και έτσι θα μπορεί να τον βλέπει. Κι ενώ επέμενε οτι τον αγαπάει, η Θρασκιά και οι καλεσμένοι έλεγαν οτι υποκρίνεται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 11:42 Η Palladin έγραψε: #269 03-06-08 11:42 Αρχική Δημοσίευση από stavros_: Χθες σε μια εκπομπή της Θρασκιά, πήρε τηλ μια 22χρονη και είπε οτι έχει σχέση με το πατέρα της καλύτερής της φίλης. Δεν είχε πει τίποτα όμως ούτε στη φίλη της ούτε σε κανέναν. Το καλοκαίρι, λέει, θα πάνε μαζί με την οικογένεια της κολλητής της διακοπές, και έτσι θα μπορεί να τον βλέπει. Κι ενώ επέμενε οτι τον αγαπάει, η Θρασκιά και οι καλεσμένοι έλεγαν οτι υποκρίνεται... Click για ανάπτυξη... μην πιστεύεις ό,τι ακούς στην τηλεόραση και ιδιαίτερα σε εκπομπές τέτοιου είδους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 11:43 Ο Rempeskes: #270 03-06-08 11:43 Eλα ρε σταβ, τηλέφωνο από το κοντρόλ ήταν, για να αυξηθεί η τηλεθέαση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Idril Πολύ δραστήριο μέλος Η Idril αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.435 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 11:46 Η Idril έγραψε: #271 03-06-08 11:46 Εννοείται ρε, ποια 22χρονα πάνε διακοπές οικογενειακά τη σήμερον ημερα? Θα τρελαθούμε τελείως τώρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stavros_ Δραστήριο μέλος Ο mpampis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Βάρη (Αττική). Έχει γράψει 646 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 11:47 Ο stavros_ έγραψε: #272 03-06-08 11:47 Ας υποθέσουμε όμως οτι αυτό το σενάριο ισχύει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 12:09 Η Neraida έγραψε: #273 03-06-08 12:09 Ε ωραια και να ισχυει...τι? Εγω ξερω παρομοια περιπτωση....το κρατουσαν κρυφο...μεχρι και που χωρισαν.... Τι θες να πεις με αυτο το παραδειγμα που εδωσες Σταυρο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stavros_ Δραστήριο μέλος Ο mpampis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Βάρη (Αττική). Έχει γράψει 646 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 12:24 Ο stavros_ έγραψε: #274 03-06-08 12:24 Θέλω γνώμες για τέτοιου είδους σχέσεις.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γεωργια Νεοφερμένο μέλος Η Γεωργια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 12:29 Η Γεωργια έγραψε: #275 03-06-08 12:29 Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: ...Kαλά τα λες, συμφωνώ ότι οι 28χρονοι άνδρες είναι ηλίθιοι, εγώ τουλάχιστον δεν γνωρίζω καμμία εξαίρεση Πάμε όμως στο προκείμενο. Πως τα κατέφερες και συνέλαβες την ψυχή του 24αρη και του 34αρη... Σου αρέσει το ντάπα ντούπα? Είσαι 24! Δεν σ' αρέσ? Είσαι 34... Χμ... Μου δίνεις ιδέες. Click για ανάπτυξη... Μιλαω και εκφερω αποψη παντα σε γενικες γραμμες και για την πλειοψηφια και οχι απολυτα ! Κ να σου πω την αληθεια δεν εχω δει και πολλους 35αρηδες να χτυπιουνται στα μεγαλα κλαμπ στυλ Privellege ! *(ναι υπαρχει ακομα στην Κερκυρα) !! Αντιθετα με τους περισσοτερους 25αρηδες , που εδω στην Κερκυρα ακριβως αυτο κανουν ! περιμενουν να βγουν το Σαββατο να χτυπηθουν ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 13:16 Ο Rempeskes: #276 03-06-08 13:16 Κ να σου πω την αληθεια δεν εχω δει και πολλους 35αρηδες να χτυπιουνται στα μεγαλα κλαμπ στυλ Privellege ! Click για ανάπτυξη... Exμ... Νόμιζα ότι δεν πάταγες σε τέτοια μαγαζιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γεωργια Νεοφερμένο μέλος Η Γεωργια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 13:26 Η Γεωργια έγραψε: #277 03-06-08 13:26 Ειπα εγω οτι δεν παταω ? Ειπα οτι δεν ειναι του στυλ μου.... Εσυ δε εχεις ακολουθησει ποτε την παρεα σου ?? Πηγαινετε παντα οπου γουσταρεις εσυ ? Αν σε καλεσει ο κολλητος σου που κανει τα γενεθλια- γιορτη-αρραβωνα ,γουσταρει την κοπελια στην εισοδο ...ναι ναι αυτη που κοβει εισητηρια ή δε ξερω και εγω τι αλλο δε θα πας ???? ειμαστε off topic Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 14:03 Η Κακή Επιρροή: #278 03-06-08 14:03 Αρχική Δημοσίευση από stavros_: Θέλω γνώμες για τέτοιου είδους σχέσεις.. Click για ανάπτυξη... η γνώμη μου ο άντρας περνάει κρίση ων -άντα και κολακεύεται που τον πρόσεξε ένα πιπίνι η κοπέλα περνάει την κρίση του θέλω μπαμπακούλη στη ζωή μου και προσέχει τον μπαμπακούλη της κολλητής της Thats all... τίποτα λιγότερο τίποτα περισσότερο Αυτό, οι ίδιοι το ονομάζουν έρωτα, ενίοτε το βαφτίζουν κι αγάπη, περνάνε και καμία δεκαριά χρόνια κι ανακαλύπτουν κι οι δύο το τραγικό τους λάθος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Myrtle Διάσημο μέλος Η Myrtle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3.448 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 14:10 Η Myrtle έγραψε: #279 03-06-08 14:10 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: η γνώμη μου ο άντρας περνάει κρίση ων -άντα και κολακεύεται που τον πρόσεξε ένα πιπίνι η κοπέλα περνάει την κρίση του θέλω μπαμπακούλη στη ζωή μου και προσέχει τον μπαμπακούλη της κολλητής της Thats all... τίποτα λιγότερο τίποτα περισσότερο Αυτό, οι ίδιοι το ονομάζουν έρωτα, ενίοτε το βαφτίζουν κι αγάπη, περνάνε και καμία δεκαριά χρόνια κι ανακαλύπτουν κι οι δύο το τραγικό τους λάθος Click για ανάπτυξη... Κουέ, συμφωνώ μαζί σου απόλυτα!Εγώ έχω μία φίλη 20 χρονών η οποία παντρεύτηκε την Κυριακή ένα άντρα 41 χρονών χωρισμένο...Ήταν καθηγητής της, αυτή εντυπωσιάστηκε και μετα από 2 χρόνια έμεινε έγγυος...Η οικογένειά της πολύ παλαιών αρχών επειδή δεν ήθελαν να προκληθεί σκάνδαλο, την έβαλαν να παντρευτεί κρυφά με σχεδόν καμμία από τις φίλες της παρούσα στο γάμο...Σκέψου ότι είμαστε φίλες από το δημοτικό και δεν πήγα στο γάμο της...Μεγάλο λάθος!!!Και όταν το καταλάβει θα το μετανιώσει...Δυστυχώς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 4 Ιουνίου 2008 HuntRed Νεοφερμένο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Σύμβουλος επιχειρήσεων. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 14:43 Ο HuntRed έγραψε: #280 03-06-08 14:43 Πολύ δύσκολες αυτές οι σχέσεις. Και ποτέ μια σχέση δεν είναι ίδια με κάποια άλλη. Γιατί ποτέ δύο άνθρωποι δεν είναι ίδιοι. Το σίγουρο είναι ότι οι δυσκολίες είναι πολλές και γίνονται ακόμα περισσότερες όταν καταλήγουν σε γάμο. Πάντως είναι σίγουρα κάτι το ξεχωριστό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 16 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 107 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 107 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 107 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 212 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Nasaa Venios cinephilee euretra ggeorge1976 vas 78 mitilini foxypup tilavgi Wondering Sosstoss Ilma camil ROM32 rafaela11 Paragontas7000 iew taketrance touvlo Kate1914 giannhs2001 fourkaki Μήτσος10 charmander ck_chrysiis jj! Joji Memetchi Scandal thenutritionist J.Cameron GeorgePap2003 Jack of Spades Luludaki Advocatus diaboli Wonderkid Libertus A350 American Economist Ilikntas Ωρορα Εριφύλη Varus rorry bboys dreamer!! ayahuasca97 Fernando_A AggelikiGr pemo vasilis123321 fmarulezkd Giorgkalo WanderingSoul98 S.Giota iren chester20080 grtt tete SlimShady mhxani tou kima kalhkardia _pathfinder_ neraida24 thequickbrownfox Alessandra Eliza Fafouta 93 paolo1 Erieta29980 dmav Sevasti alexd99 Maria23667 lugar Requiem User2350 PinkButterfly Fl0wer efiger JimmyIT Sweet31 Anonymous girl geordimi10 Ιωάννηςκαρ nobody8 Satan Claus Mt73 Γιώτα Γιαννακού Ariana2018 Fin4 MarcoReus Andreas542 italian Tidus Εχέμυθη Ole Gunnar Solskjaer Nickx Freddys Phantom_1 Φωτεινη Τζα. Antigonivol πεταλουδα001 Nefeli_ kogba sandana Javier7 McManus Λίνα Soraya Νηματολάγνος Cookie_Monster billie perrakis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από stavros_: Χθες σε μια εκπομπή της Θρασκιά, πήρε τηλ μια 22χρονη και είπε οτι έχει σχέση με το πατέρα της καλύτερής της φίλης. Δεν είχε πει τίποτα όμως ούτε στη φίλη της ούτε σε κανέναν. Το καλοκαίρι, λέει, θα πάνε μαζί με την οικογένεια της κολλητής της διακοπές, και έτσι θα μπορεί να τον βλέπει. Κι ενώ επέμενε οτι τον αγαπάει, η Θρασκιά και οι καλεσμένοι έλεγαν οτι υποκρίνεται... Click για ανάπτυξη... μην πιστεύεις ό,τι ακούς στην τηλεόραση και ιδιαίτερα σε εκπομπές τέτοιου είδους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 11:43 Ο Rempeskes: #270 03-06-08 11:43 Eλα ρε σταβ, τηλέφωνο από το κοντρόλ ήταν, για να αυξηθεί η τηλεθέαση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Idril Πολύ δραστήριο μέλος Η Idril αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.435 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 11:46 Η Idril έγραψε: #271 03-06-08 11:46 Εννοείται ρε, ποια 22χρονα πάνε διακοπές οικογενειακά τη σήμερον ημερα? Θα τρελαθούμε τελείως τώρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stavros_ Δραστήριο μέλος Ο mpampis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Βάρη (Αττική). Έχει γράψει 646 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 11:47 Ο stavros_ έγραψε: #272 03-06-08 11:47 Ας υποθέσουμε όμως οτι αυτό το σενάριο ισχύει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 12:09 Η Neraida έγραψε: #273 03-06-08 12:09 Ε ωραια και να ισχυει...τι? Εγω ξερω παρομοια περιπτωση....το κρατουσαν κρυφο...μεχρι και που χωρισαν.... Τι θες να πεις με αυτο το παραδειγμα που εδωσες Σταυρο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stavros_ Δραστήριο μέλος Ο mpampis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Βάρη (Αττική). Έχει γράψει 646 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 12:24 Ο stavros_ έγραψε: #274 03-06-08 12:24 Θέλω γνώμες για τέτοιου είδους σχέσεις.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γεωργια Νεοφερμένο μέλος Η Γεωργια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 12:29 Η Γεωργια έγραψε: #275 03-06-08 12:29 Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: ...Kαλά τα λες, συμφωνώ ότι οι 28χρονοι άνδρες είναι ηλίθιοι, εγώ τουλάχιστον δεν γνωρίζω καμμία εξαίρεση Πάμε όμως στο προκείμενο. Πως τα κατέφερες και συνέλαβες την ψυχή του 24αρη και του 34αρη... Σου αρέσει το ντάπα ντούπα? Είσαι 24! Δεν σ' αρέσ? Είσαι 34... Χμ... Μου δίνεις ιδέες. Click για ανάπτυξη... Μιλαω και εκφερω αποψη παντα σε γενικες γραμμες και για την πλειοψηφια και οχι απολυτα ! Κ να σου πω την αληθεια δεν εχω δει και πολλους 35αρηδες να χτυπιουνται στα μεγαλα κλαμπ στυλ Privellege ! *(ναι υπαρχει ακομα στην Κερκυρα) !! Αντιθετα με τους περισσοτερους 25αρηδες , που εδω στην Κερκυρα ακριβως αυτο κανουν ! περιμενουν να βγουν το Σαββατο να χτυπηθουν ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 13:16 Ο Rempeskes: #276 03-06-08 13:16 Κ να σου πω την αληθεια δεν εχω δει και πολλους 35αρηδες να χτυπιουνται στα μεγαλα κλαμπ στυλ Privellege ! Click για ανάπτυξη... Exμ... Νόμιζα ότι δεν πάταγες σε τέτοια μαγαζιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γεωργια Νεοφερμένο μέλος Η Γεωργια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 13:26 Η Γεωργια έγραψε: #277 03-06-08 13:26 Ειπα εγω οτι δεν παταω ? Ειπα οτι δεν ειναι του στυλ μου.... Εσυ δε εχεις ακολουθησει ποτε την παρεα σου ?? Πηγαινετε παντα οπου γουσταρεις εσυ ? Αν σε καλεσει ο κολλητος σου που κανει τα γενεθλια- γιορτη-αρραβωνα ,γουσταρει την κοπελια στην εισοδο ...ναι ναι αυτη που κοβει εισητηρια ή δε ξερω και εγω τι αλλο δε θα πας ???? ειμαστε off topic Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 14:03 Η Κακή Επιρροή: #278 03-06-08 14:03 Αρχική Δημοσίευση από stavros_: Θέλω γνώμες για τέτοιου είδους σχέσεις.. Click για ανάπτυξη... η γνώμη μου ο άντρας περνάει κρίση ων -άντα και κολακεύεται που τον πρόσεξε ένα πιπίνι η κοπέλα περνάει την κρίση του θέλω μπαμπακούλη στη ζωή μου και προσέχει τον μπαμπακούλη της κολλητής της Thats all... τίποτα λιγότερο τίποτα περισσότερο Αυτό, οι ίδιοι το ονομάζουν έρωτα, ενίοτε το βαφτίζουν κι αγάπη, περνάνε και καμία δεκαριά χρόνια κι ανακαλύπτουν κι οι δύο το τραγικό τους λάθος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Myrtle Διάσημο μέλος Η Myrtle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3.448 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 14:10 Η Myrtle έγραψε: #279 03-06-08 14:10 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: η γνώμη μου ο άντρας περνάει κρίση ων -άντα και κολακεύεται που τον πρόσεξε ένα πιπίνι η κοπέλα περνάει την κρίση του θέλω μπαμπακούλη στη ζωή μου και προσέχει τον μπαμπακούλη της κολλητής της Thats all... τίποτα λιγότερο τίποτα περισσότερο Αυτό, οι ίδιοι το ονομάζουν έρωτα, ενίοτε το βαφτίζουν κι αγάπη, περνάνε και καμία δεκαριά χρόνια κι ανακαλύπτουν κι οι δύο το τραγικό τους λάθος Click για ανάπτυξη... Κουέ, συμφωνώ μαζί σου απόλυτα!Εγώ έχω μία φίλη 20 χρονών η οποία παντρεύτηκε την Κυριακή ένα άντρα 41 χρονών χωρισμένο...Ήταν καθηγητής της, αυτή εντυπωσιάστηκε και μετα από 2 χρόνια έμεινε έγγυος...Η οικογένειά της πολύ παλαιών αρχών επειδή δεν ήθελαν να προκληθεί σκάνδαλο, την έβαλαν να παντρευτεί κρυφά με σχεδόν καμμία από τις φίλες της παρούσα στο γάμο...Σκέψου ότι είμαστε φίλες από το δημοτικό και δεν πήγα στο γάμο της...Μεγάλο λάθος!!!Και όταν το καταλάβει θα το μετανιώσει...Δυστυχώς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 4 Ιουνίου 2008 HuntRed Νεοφερμένο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Σύμβουλος επιχειρήσεων. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 14:43 Ο HuntRed έγραψε: #280 03-06-08 14:43 Πολύ δύσκολες αυτές οι σχέσεις. Και ποτέ μια σχέση δεν είναι ίδια με κάποια άλλη. Γιατί ποτέ δύο άνθρωποι δεν είναι ίδιοι. Το σίγουρο είναι ότι οι δυσκολίες είναι πολλές και γίνονται ακόμα περισσότερες όταν καταλήγουν σε γάμο. Πάντως είναι σίγουρα κάτι το ξεχωριστό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 16 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 107 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 107 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 107 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 212 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Nasaa Venios cinephilee euretra ggeorge1976 vas 78 mitilini foxypup tilavgi Wondering Sosstoss Ilma camil ROM32 rafaela11 Paragontas7000 iew taketrance touvlo Kate1914 giannhs2001 fourkaki Μήτσος10 charmander ck_chrysiis jj! Joji Memetchi Scandal thenutritionist J.Cameron GeorgePap2003 Jack of Spades Luludaki Advocatus diaboli Wonderkid Libertus A350 American Economist Ilikntas Ωρορα Εριφύλη Varus rorry bboys dreamer!! ayahuasca97 Fernando_A AggelikiGr pemo vasilis123321 fmarulezkd Giorgkalo WanderingSoul98 S.Giota iren chester20080 grtt tete SlimShady mhxani tou kima kalhkardia _pathfinder_ neraida24 thequickbrownfox Alessandra Eliza Fafouta 93 paolo1 Erieta29980 dmav Sevasti alexd99 Maria23667 lugar Requiem User2350 PinkButterfly Fl0wer efiger JimmyIT Sweet31 Anonymous girl geordimi10 Ιωάννηςκαρ nobody8 Satan Claus Mt73 Γιώτα Γιαννακού Ariana2018 Fin4 MarcoReus Andreas542 italian Tidus Εχέμυθη Ole Gunnar Solskjaer Nickx Freddys Phantom_1 Φωτεινη Τζα. Antigonivol πεταλουδα001 Nefeli_ kogba sandana Javier7 McManus Λίνα Soraya Νηματολάγνος Cookie_Monster billie perrakis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Eλα ρε σταβ, τηλέφωνο από το κοντρόλ ήταν, για να αυξηθεί η τηλεθέαση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Idril Πολύ δραστήριο μέλος Η Idril αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.435 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 11:46 Η Idril έγραψε: #271 03-06-08 11:46 Εννοείται ρε, ποια 22χρονα πάνε διακοπές οικογενειακά τη σήμερον ημερα? Θα τρελαθούμε τελείως τώρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stavros_ Δραστήριο μέλος Ο mpampis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Βάρη (Αττική). Έχει γράψει 646 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 11:47 Ο stavros_ έγραψε: #272 03-06-08 11:47 Ας υποθέσουμε όμως οτι αυτό το σενάριο ισχύει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 12:09 Η Neraida έγραψε: #273 03-06-08 12:09 Ε ωραια και να ισχυει...τι? Εγω ξερω παρομοια περιπτωση....το κρατουσαν κρυφο...μεχρι και που χωρισαν.... Τι θες να πεις με αυτο το παραδειγμα που εδωσες Σταυρο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stavros_ Δραστήριο μέλος Ο mpampis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Βάρη (Αττική). Έχει γράψει 646 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 12:24 Ο stavros_ έγραψε: #274 03-06-08 12:24 Θέλω γνώμες για τέτοιου είδους σχέσεις.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γεωργια Νεοφερμένο μέλος Η Γεωργια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 12:29 Η Γεωργια έγραψε: #275 03-06-08 12:29 Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: ...Kαλά τα λες, συμφωνώ ότι οι 28χρονοι άνδρες είναι ηλίθιοι, εγώ τουλάχιστον δεν γνωρίζω καμμία εξαίρεση Πάμε όμως στο προκείμενο. Πως τα κατέφερες και συνέλαβες την ψυχή του 24αρη και του 34αρη... Σου αρέσει το ντάπα ντούπα? Είσαι 24! Δεν σ' αρέσ? Είσαι 34... Χμ... Μου δίνεις ιδέες. Click για ανάπτυξη... Μιλαω και εκφερω αποψη παντα σε γενικες γραμμες και για την πλειοψηφια και οχι απολυτα ! Κ να σου πω την αληθεια δεν εχω δει και πολλους 35αρηδες να χτυπιουνται στα μεγαλα κλαμπ στυλ Privellege ! *(ναι υπαρχει ακομα στην Κερκυρα) !! Αντιθετα με τους περισσοτερους 25αρηδες , που εδω στην Κερκυρα ακριβως αυτο κανουν ! περιμενουν να βγουν το Σαββατο να χτυπηθουν ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 13:16 Ο Rempeskes: #276 03-06-08 13:16 Κ να σου πω την αληθεια δεν εχω δει και πολλους 35αρηδες να χτυπιουνται στα μεγαλα κλαμπ στυλ Privellege ! Click για ανάπτυξη... Exμ... Νόμιζα ότι δεν πάταγες σε τέτοια μαγαζιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γεωργια Νεοφερμένο μέλος Η Γεωργια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 13:26 Η Γεωργια έγραψε: #277 03-06-08 13:26 Ειπα εγω οτι δεν παταω ? Ειπα οτι δεν ειναι του στυλ μου.... Εσυ δε εχεις ακολουθησει ποτε την παρεα σου ?? Πηγαινετε παντα οπου γουσταρεις εσυ ? Αν σε καλεσει ο κολλητος σου που κανει τα γενεθλια- γιορτη-αρραβωνα ,γουσταρει την κοπελια στην εισοδο ...ναι ναι αυτη που κοβει εισητηρια ή δε ξερω και εγω τι αλλο δε θα πας ???? ειμαστε off topic Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 14:03 Η Κακή Επιρροή: #278 03-06-08 14:03 Αρχική Δημοσίευση από stavros_: Θέλω γνώμες για τέτοιου είδους σχέσεις.. Click για ανάπτυξη... η γνώμη μου ο άντρας περνάει κρίση ων -άντα και κολακεύεται που τον πρόσεξε ένα πιπίνι η κοπέλα περνάει την κρίση του θέλω μπαμπακούλη στη ζωή μου και προσέχει τον μπαμπακούλη της κολλητής της Thats all... τίποτα λιγότερο τίποτα περισσότερο Αυτό, οι ίδιοι το ονομάζουν έρωτα, ενίοτε το βαφτίζουν κι αγάπη, περνάνε και καμία δεκαριά χρόνια κι ανακαλύπτουν κι οι δύο το τραγικό τους λάθος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Myrtle Διάσημο μέλος Η Myrtle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3.448 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 14:10 Η Myrtle έγραψε: #279 03-06-08 14:10 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: η γνώμη μου ο άντρας περνάει κρίση ων -άντα και κολακεύεται που τον πρόσεξε ένα πιπίνι η κοπέλα περνάει την κρίση του θέλω μπαμπακούλη στη ζωή μου και προσέχει τον μπαμπακούλη της κολλητής της Thats all... τίποτα λιγότερο τίποτα περισσότερο Αυτό, οι ίδιοι το ονομάζουν έρωτα, ενίοτε το βαφτίζουν κι αγάπη, περνάνε και καμία δεκαριά χρόνια κι ανακαλύπτουν κι οι δύο το τραγικό τους λάθος Click για ανάπτυξη... Κουέ, συμφωνώ μαζί σου απόλυτα!Εγώ έχω μία φίλη 20 χρονών η οποία παντρεύτηκε την Κυριακή ένα άντρα 41 χρονών χωρισμένο...Ήταν καθηγητής της, αυτή εντυπωσιάστηκε και μετα από 2 χρόνια έμεινε έγγυος...Η οικογένειά της πολύ παλαιών αρχών επειδή δεν ήθελαν να προκληθεί σκάνδαλο, την έβαλαν να παντρευτεί κρυφά με σχεδόν καμμία από τις φίλες της παρούσα στο γάμο...Σκέψου ότι είμαστε φίλες από το δημοτικό και δεν πήγα στο γάμο της...Μεγάλο λάθος!!!Και όταν το καταλάβει θα το μετανιώσει...Δυστυχώς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 4 Ιουνίου 2008 HuntRed Νεοφερμένο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Σύμβουλος επιχειρήσεων. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 14:43 Ο HuntRed έγραψε: #280 03-06-08 14:43 Πολύ δύσκολες αυτές οι σχέσεις. Και ποτέ μια σχέση δεν είναι ίδια με κάποια άλλη. Γιατί ποτέ δύο άνθρωποι δεν είναι ίδιοι. Το σίγουρο είναι ότι οι δυσκολίες είναι πολλές και γίνονται ακόμα περισσότερες όταν καταλήγουν σε γάμο. Πάντως είναι σίγουρα κάτι το ξεχωριστό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 16 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 107 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 107 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 107 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 212 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Nasaa Venios cinephilee euretra ggeorge1976 vas 78 mitilini foxypup tilavgi Wondering Sosstoss Ilma camil ROM32 rafaela11 Paragontas7000 iew taketrance touvlo Kate1914 giannhs2001 fourkaki Μήτσος10 charmander ck_chrysiis jj! Joji Memetchi Scandal thenutritionist J.Cameron GeorgePap2003 Jack of Spades Luludaki Advocatus diaboli Wonderkid Libertus A350 American Economist Ilikntas Ωρορα Εριφύλη Varus rorry bboys dreamer!! ayahuasca97 Fernando_A AggelikiGr pemo vasilis123321 fmarulezkd Giorgkalo WanderingSoul98 S.Giota iren chester20080 grtt tete SlimShady mhxani tou kima kalhkardia _pathfinder_ neraida24 thequickbrownfox Alessandra Eliza Fafouta 93 paolo1 Erieta29980 dmav Sevasti alexd99 Maria23667 lugar Requiem User2350 PinkButterfly Fl0wer efiger JimmyIT Sweet31 Anonymous girl geordimi10 Ιωάννηςκαρ nobody8 Satan Claus Mt73 Γιώτα Γιαννακού Ariana2018 Fin4 MarcoReus Andreas542 italian Tidus Εχέμυθη Ole Gunnar Solskjaer Nickx Freddys Phantom_1 Φωτεινη Τζα. Antigonivol πεταλουδα001 Nefeli_ kogba sandana Javier7 McManus Λίνα Soraya Νηματολάγνος Cookie_Monster billie perrakis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εννοείται ρε, ποια 22χρονα πάνε διακοπές οικογενειακά τη σήμερον ημερα? Θα τρελαθούμε τελείως τώρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stavros_ Δραστήριο μέλος Ο mpampis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Βάρη (Αττική). Έχει γράψει 646 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 11:47 Ο stavros_ έγραψε: #272 03-06-08 11:47 Ας υποθέσουμε όμως οτι αυτό το σενάριο ισχύει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 12:09 Η Neraida έγραψε: #273 03-06-08 12:09 Ε ωραια και να ισχυει...τι? Εγω ξερω παρομοια περιπτωση....το κρατουσαν κρυφο...μεχρι και που χωρισαν.... Τι θες να πεις με αυτο το παραδειγμα που εδωσες Σταυρο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stavros_ Δραστήριο μέλος Ο mpampis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Βάρη (Αττική). Έχει γράψει 646 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 12:24 Ο stavros_ έγραψε: #274 03-06-08 12:24 Θέλω γνώμες για τέτοιου είδους σχέσεις.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γεωργια Νεοφερμένο μέλος Η Γεωργια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 12:29 Η Γεωργια έγραψε: #275 03-06-08 12:29 Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: ...Kαλά τα λες, συμφωνώ ότι οι 28χρονοι άνδρες είναι ηλίθιοι, εγώ τουλάχιστον δεν γνωρίζω καμμία εξαίρεση Πάμε όμως στο προκείμενο. Πως τα κατέφερες και συνέλαβες την ψυχή του 24αρη και του 34αρη... Σου αρέσει το ντάπα ντούπα? Είσαι 24! Δεν σ' αρέσ? Είσαι 34... Χμ... Μου δίνεις ιδέες. Click για ανάπτυξη... Μιλαω και εκφερω αποψη παντα σε γενικες γραμμες και για την πλειοψηφια και οχι απολυτα ! Κ να σου πω την αληθεια δεν εχω δει και πολλους 35αρηδες να χτυπιουνται στα μεγαλα κλαμπ στυλ Privellege ! *(ναι υπαρχει ακομα στην Κερκυρα) !! Αντιθετα με τους περισσοτερους 25αρηδες , που εδω στην Κερκυρα ακριβως αυτο κανουν ! περιμενουν να βγουν το Σαββατο να χτυπηθουν ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 13:16 Ο Rempeskes: #276 03-06-08 13:16 Κ να σου πω την αληθεια δεν εχω δει και πολλους 35αρηδες να χτυπιουνται στα μεγαλα κλαμπ στυλ Privellege ! Click για ανάπτυξη... Exμ... Νόμιζα ότι δεν πάταγες σε τέτοια μαγαζιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γεωργια Νεοφερμένο μέλος Η Γεωργια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 13:26 Η Γεωργια έγραψε: #277 03-06-08 13:26 Ειπα εγω οτι δεν παταω ? Ειπα οτι δεν ειναι του στυλ μου.... Εσυ δε εχεις ακολουθησει ποτε την παρεα σου ?? Πηγαινετε παντα οπου γουσταρεις εσυ ? Αν σε καλεσει ο κολλητος σου που κανει τα γενεθλια- γιορτη-αρραβωνα ,γουσταρει την κοπελια στην εισοδο ...ναι ναι αυτη που κοβει εισητηρια ή δε ξερω και εγω τι αλλο δε θα πας ???? ειμαστε off topic Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 14:03 Η Κακή Επιρροή: #278 03-06-08 14:03 Αρχική Δημοσίευση από stavros_: Θέλω γνώμες για τέτοιου είδους σχέσεις.. Click για ανάπτυξη... η γνώμη μου ο άντρας περνάει κρίση ων -άντα και κολακεύεται που τον πρόσεξε ένα πιπίνι η κοπέλα περνάει την κρίση του θέλω μπαμπακούλη στη ζωή μου και προσέχει τον μπαμπακούλη της κολλητής της Thats all... τίποτα λιγότερο τίποτα περισσότερο Αυτό, οι ίδιοι το ονομάζουν έρωτα, ενίοτε το βαφτίζουν κι αγάπη, περνάνε και καμία δεκαριά χρόνια κι ανακαλύπτουν κι οι δύο το τραγικό τους λάθος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Myrtle Διάσημο μέλος Η Myrtle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3.448 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 14:10 Η Myrtle έγραψε: #279 03-06-08 14:10 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: η γνώμη μου ο άντρας περνάει κρίση ων -άντα και κολακεύεται που τον πρόσεξε ένα πιπίνι η κοπέλα περνάει την κρίση του θέλω μπαμπακούλη στη ζωή μου και προσέχει τον μπαμπακούλη της κολλητής της Thats all... τίποτα λιγότερο τίποτα περισσότερο Αυτό, οι ίδιοι το ονομάζουν έρωτα, ενίοτε το βαφτίζουν κι αγάπη, περνάνε και καμία δεκαριά χρόνια κι ανακαλύπτουν κι οι δύο το τραγικό τους λάθος Click για ανάπτυξη... Κουέ, συμφωνώ μαζί σου απόλυτα!Εγώ έχω μία φίλη 20 χρονών η οποία παντρεύτηκε την Κυριακή ένα άντρα 41 χρονών χωρισμένο...Ήταν καθηγητής της, αυτή εντυπωσιάστηκε και μετα από 2 χρόνια έμεινε έγγυος...Η οικογένειά της πολύ παλαιών αρχών επειδή δεν ήθελαν να προκληθεί σκάνδαλο, την έβαλαν να παντρευτεί κρυφά με σχεδόν καμμία από τις φίλες της παρούσα στο γάμο...Σκέψου ότι είμαστε φίλες από το δημοτικό και δεν πήγα στο γάμο της...Μεγάλο λάθος!!!Και όταν το καταλάβει θα το μετανιώσει...Δυστυχώς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 4 Ιουνίου 2008 HuntRed Νεοφερμένο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Σύμβουλος επιχειρήσεων. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 14:43 Ο HuntRed έγραψε: #280 03-06-08 14:43 Πολύ δύσκολες αυτές οι σχέσεις. Και ποτέ μια σχέση δεν είναι ίδια με κάποια άλλη. Γιατί ποτέ δύο άνθρωποι δεν είναι ίδιοι. Το σίγουρο είναι ότι οι δυσκολίες είναι πολλές και γίνονται ακόμα περισσότερες όταν καταλήγουν σε γάμο. Πάντως είναι σίγουρα κάτι το ξεχωριστό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 16 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 107 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 107 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 107 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 212 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Nasaa Venios cinephilee euretra ggeorge1976 vas 78 mitilini foxypup tilavgi Wondering Sosstoss Ilma camil ROM32 rafaela11 Paragontas7000 iew taketrance touvlo Kate1914 giannhs2001 fourkaki Μήτσος10 charmander ck_chrysiis jj! Joji Memetchi Scandal thenutritionist J.Cameron GeorgePap2003 Jack of Spades Luludaki Advocatus diaboli Wonderkid Libertus A350 American Economist Ilikntas Ωρορα Εριφύλη Varus rorry bboys dreamer!! ayahuasca97 Fernando_A AggelikiGr pemo vasilis123321 fmarulezkd Giorgkalo WanderingSoul98 S.Giota iren chester20080 grtt tete SlimShady mhxani tou kima kalhkardia _pathfinder_ neraida24 thequickbrownfox Alessandra Eliza Fafouta 93 paolo1 Erieta29980 dmav Sevasti alexd99 Maria23667 lugar Requiem User2350 PinkButterfly Fl0wer efiger JimmyIT Sweet31 Anonymous girl geordimi10 Ιωάννηςκαρ nobody8 Satan Claus Mt73 Γιώτα Γιαννακού Ariana2018 Fin4 MarcoReus Andreas542 italian Tidus Εχέμυθη Ole Gunnar Solskjaer Nickx Freddys Phantom_1 Φωτεινη Τζα. Antigonivol πεταλουδα001 Nefeli_ kogba sandana Javier7 McManus Λίνα Soraya Νηματολάγνος Cookie_Monster billie perrakis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ας υποθέσουμε όμως οτι αυτό το σενάριο ισχύει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 12:09 Η Neraida έγραψε: #273 03-06-08 12:09 Ε ωραια και να ισχυει...τι? Εγω ξερω παρομοια περιπτωση....το κρατουσαν κρυφο...μεχρι και που χωρισαν.... Τι θες να πεις με αυτο το παραδειγμα που εδωσες Σταυρο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stavros_ Δραστήριο μέλος Ο mpampis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Βάρη (Αττική). Έχει γράψει 646 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 12:24 Ο stavros_ έγραψε: #274 03-06-08 12:24 Θέλω γνώμες για τέτοιου είδους σχέσεις.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γεωργια Νεοφερμένο μέλος Η Γεωργια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 12:29 Η Γεωργια έγραψε: #275 03-06-08 12:29 Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: ...Kαλά τα λες, συμφωνώ ότι οι 28χρονοι άνδρες είναι ηλίθιοι, εγώ τουλάχιστον δεν γνωρίζω καμμία εξαίρεση Πάμε όμως στο προκείμενο. Πως τα κατέφερες και συνέλαβες την ψυχή του 24αρη και του 34αρη... Σου αρέσει το ντάπα ντούπα? Είσαι 24! Δεν σ' αρέσ? Είσαι 34... Χμ... Μου δίνεις ιδέες. Click για ανάπτυξη... Μιλαω και εκφερω αποψη παντα σε γενικες γραμμες και για την πλειοψηφια και οχι απολυτα ! Κ να σου πω την αληθεια δεν εχω δει και πολλους 35αρηδες να χτυπιουνται στα μεγαλα κλαμπ στυλ Privellege ! *(ναι υπαρχει ακομα στην Κερκυρα) !! Αντιθετα με τους περισσοτερους 25αρηδες , που εδω στην Κερκυρα ακριβως αυτο κανουν ! περιμενουν να βγουν το Σαββατο να χτυπηθουν ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 13:16 Ο Rempeskes: #276 03-06-08 13:16 Κ να σου πω την αληθεια δεν εχω δει και πολλους 35αρηδες να χτυπιουνται στα μεγαλα κλαμπ στυλ Privellege ! Click για ανάπτυξη... Exμ... Νόμιζα ότι δεν πάταγες σε τέτοια μαγαζιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γεωργια Νεοφερμένο μέλος Η Γεωργια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 13:26 Η Γεωργια έγραψε: #277 03-06-08 13:26 Ειπα εγω οτι δεν παταω ? Ειπα οτι δεν ειναι του στυλ μου.... Εσυ δε εχεις ακολουθησει ποτε την παρεα σου ?? Πηγαινετε παντα οπου γουσταρεις εσυ ? Αν σε καλεσει ο κολλητος σου που κανει τα γενεθλια- γιορτη-αρραβωνα ,γουσταρει την κοπελια στην εισοδο ...ναι ναι αυτη που κοβει εισητηρια ή δε ξερω και εγω τι αλλο δε θα πας ???? ειμαστε off topic Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 14:03 Η Κακή Επιρροή: #278 03-06-08 14:03 Αρχική Δημοσίευση από stavros_: Θέλω γνώμες για τέτοιου είδους σχέσεις.. Click για ανάπτυξη... η γνώμη μου ο άντρας περνάει κρίση ων -άντα και κολακεύεται που τον πρόσεξε ένα πιπίνι η κοπέλα περνάει την κρίση του θέλω μπαμπακούλη στη ζωή μου και προσέχει τον μπαμπακούλη της κολλητής της Thats all... τίποτα λιγότερο τίποτα περισσότερο Αυτό, οι ίδιοι το ονομάζουν έρωτα, ενίοτε το βαφτίζουν κι αγάπη, περνάνε και καμία δεκαριά χρόνια κι ανακαλύπτουν κι οι δύο το τραγικό τους λάθος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Myrtle Διάσημο μέλος Η Myrtle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3.448 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 14:10 Η Myrtle έγραψε: #279 03-06-08 14:10 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: η γνώμη μου ο άντρας περνάει κρίση ων -άντα και κολακεύεται που τον πρόσεξε ένα πιπίνι η κοπέλα περνάει την κρίση του θέλω μπαμπακούλη στη ζωή μου και προσέχει τον μπαμπακούλη της κολλητής της Thats all... τίποτα λιγότερο τίποτα περισσότερο Αυτό, οι ίδιοι το ονομάζουν έρωτα, ενίοτε το βαφτίζουν κι αγάπη, περνάνε και καμία δεκαριά χρόνια κι ανακαλύπτουν κι οι δύο το τραγικό τους λάθος Click για ανάπτυξη... Κουέ, συμφωνώ μαζί σου απόλυτα!Εγώ έχω μία φίλη 20 χρονών η οποία παντρεύτηκε την Κυριακή ένα άντρα 41 χρονών χωρισμένο...Ήταν καθηγητής της, αυτή εντυπωσιάστηκε και μετα από 2 χρόνια έμεινε έγγυος...Η οικογένειά της πολύ παλαιών αρχών επειδή δεν ήθελαν να προκληθεί σκάνδαλο, την έβαλαν να παντρευτεί κρυφά με σχεδόν καμμία από τις φίλες της παρούσα στο γάμο...Σκέψου ότι είμαστε φίλες από το δημοτικό και δεν πήγα στο γάμο της...Μεγάλο λάθος!!!Και όταν το καταλάβει θα το μετανιώσει...Δυστυχώς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 4 Ιουνίου 2008 HuntRed Νεοφερμένο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Σύμβουλος επιχειρήσεων. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 14:43 Ο HuntRed έγραψε: #280 03-06-08 14:43 Πολύ δύσκολες αυτές οι σχέσεις. Και ποτέ μια σχέση δεν είναι ίδια με κάποια άλλη. Γιατί ποτέ δύο άνθρωποι δεν είναι ίδιοι. Το σίγουρο είναι ότι οι δυσκολίες είναι πολλές και γίνονται ακόμα περισσότερες όταν καταλήγουν σε γάμο. Πάντως είναι σίγουρα κάτι το ξεχωριστό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 16 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 107 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 107 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 107 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 212 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Nasaa Venios cinephilee euretra ggeorge1976 vas 78 mitilini foxypup tilavgi Wondering Sosstoss Ilma camil ROM32 rafaela11 Paragontas7000 iew taketrance touvlo Kate1914 giannhs2001 fourkaki Μήτσος10 charmander ck_chrysiis jj! Joji Memetchi Scandal thenutritionist J.Cameron GeorgePap2003 Jack of Spades Luludaki Advocatus diaboli Wonderkid Libertus A350 American Economist Ilikntas Ωρορα Εριφύλη Varus rorry bboys dreamer!! ayahuasca97 Fernando_A AggelikiGr pemo vasilis123321 fmarulezkd Giorgkalo WanderingSoul98 S.Giota iren chester20080 grtt tete SlimShady mhxani tou kima kalhkardia _pathfinder_ neraida24 thequickbrownfox Alessandra Eliza Fafouta 93 paolo1 Erieta29980 dmav Sevasti alexd99 Maria23667 lugar Requiem User2350 PinkButterfly Fl0wer efiger JimmyIT Sweet31 Anonymous girl geordimi10 Ιωάννηςκαρ nobody8 Satan Claus Mt73 Γιώτα Γιαννακού Ariana2018 Fin4 MarcoReus Andreas542 italian Tidus Εχέμυθη Ole Gunnar Solskjaer Nickx Freddys Phantom_1 Φωτεινη Τζα. Antigonivol πεταλουδα001 Nefeli_ kogba sandana Javier7 McManus Λίνα Soraya Νηματολάγνος Cookie_Monster billie perrakis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ε ωραια και να ισχυει...τι? Εγω ξερω παρομοια περιπτωση....το κρατουσαν κρυφο...μεχρι και που χωρισαν.... Τι θες να πεις με αυτο το παραδειγμα που εδωσες Σταυρο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stavros_ Δραστήριο μέλος Ο mpampis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Βάρη (Αττική). Έχει γράψει 646 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 12:24 Ο stavros_ έγραψε: #274 03-06-08 12:24 Θέλω γνώμες για τέτοιου είδους σχέσεις.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γεωργια Νεοφερμένο μέλος Η Γεωργια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 12:29 Η Γεωργια έγραψε: #275 03-06-08 12:29 Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: ...Kαλά τα λες, συμφωνώ ότι οι 28χρονοι άνδρες είναι ηλίθιοι, εγώ τουλάχιστον δεν γνωρίζω καμμία εξαίρεση Πάμε όμως στο προκείμενο. Πως τα κατέφερες και συνέλαβες την ψυχή του 24αρη και του 34αρη... Σου αρέσει το ντάπα ντούπα? Είσαι 24! Δεν σ' αρέσ? Είσαι 34... Χμ... Μου δίνεις ιδέες. Click για ανάπτυξη... Μιλαω και εκφερω αποψη παντα σε γενικες γραμμες και για την πλειοψηφια και οχι απολυτα ! Κ να σου πω την αληθεια δεν εχω δει και πολλους 35αρηδες να χτυπιουνται στα μεγαλα κλαμπ στυλ Privellege ! *(ναι υπαρχει ακομα στην Κερκυρα) !! Αντιθετα με τους περισσοτερους 25αρηδες , που εδω στην Κερκυρα ακριβως αυτο κανουν ! περιμενουν να βγουν το Σαββατο να χτυπηθουν ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 13:16 Ο Rempeskes: #276 03-06-08 13:16 Κ να σου πω την αληθεια δεν εχω δει και πολλους 35αρηδες να χτυπιουνται στα μεγαλα κλαμπ στυλ Privellege ! Click για ανάπτυξη... Exμ... Νόμιζα ότι δεν πάταγες σε τέτοια μαγαζιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γεωργια Νεοφερμένο μέλος Η Γεωργια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 13:26 Η Γεωργια έγραψε: #277 03-06-08 13:26 Ειπα εγω οτι δεν παταω ? Ειπα οτι δεν ειναι του στυλ μου.... Εσυ δε εχεις ακολουθησει ποτε την παρεα σου ?? Πηγαινετε παντα οπου γουσταρεις εσυ ? Αν σε καλεσει ο κολλητος σου που κανει τα γενεθλια- γιορτη-αρραβωνα ,γουσταρει την κοπελια στην εισοδο ...ναι ναι αυτη που κοβει εισητηρια ή δε ξερω και εγω τι αλλο δε θα πας ???? ειμαστε off topic Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 14:03 Η Κακή Επιρροή: #278 03-06-08 14:03 Αρχική Δημοσίευση από stavros_: Θέλω γνώμες για τέτοιου είδους σχέσεις.. Click για ανάπτυξη... η γνώμη μου ο άντρας περνάει κρίση ων -άντα και κολακεύεται που τον πρόσεξε ένα πιπίνι η κοπέλα περνάει την κρίση του θέλω μπαμπακούλη στη ζωή μου και προσέχει τον μπαμπακούλη της κολλητής της Thats all... τίποτα λιγότερο τίποτα περισσότερο Αυτό, οι ίδιοι το ονομάζουν έρωτα, ενίοτε το βαφτίζουν κι αγάπη, περνάνε και καμία δεκαριά χρόνια κι ανακαλύπτουν κι οι δύο το τραγικό τους λάθος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Myrtle Διάσημο μέλος Η Myrtle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3.448 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 14:10 Η Myrtle έγραψε: #279 03-06-08 14:10 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: η γνώμη μου ο άντρας περνάει κρίση ων -άντα και κολακεύεται που τον πρόσεξε ένα πιπίνι η κοπέλα περνάει την κρίση του θέλω μπαμπακούλη στη ζωή μου και προσέχει τον μπαμπακούλη της κολλητής της Thats all... τίποτα λιγότερο τίποτα περισσότερο Αυτό, οι ίδιοι το ονομάζουν έρωτα, ενίοτε το βαφτίζουν κι αγάπη, περνάνε και καμία δεκαριά χρόνια κι ανακαλύπτουν κι οι δύο το τραγικό τους λάθος Click για ανάπτυξη... Κουέ, συμφωνώ μαζί σου απόλυτα!Εγώ έχω μία φίλη 20 χρονών η οποία παντρεύτηκε την Κυριακή ένα άντρα 41 χρονών χωρισμένο...Ήταν καθηγητής της, αυτή εντυπωσιάστηκε και μετα από 2 χρόνια έμεινε έγγυος...Η οικογένειά της πολύ παλαιών αρχών επειδή δεν ήθελαν να προκληθεί σκάνδαλο, την έβαλαν να παντρευτεί κρυφά με σχεδόν καμμία από τις φίλες της παρούσα στο γάμο...Σκέψου ότι είμαστε φίλες από το δημοτικό και δεν πήγα στο γάμο της...Μεγάλο λάθος!!!Και όταν το καταλάβει θα το μετανιώσει...Δυστυχώς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 4 Ιουνίου 2008 HuntRed Νεοφερμένο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Σύμβουλος επιχειρήσεων. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 14:43 Ο HuntRed έγραψε: #280 03-06-08 14:43 Πολύ δύσκολες αυτές οι σχέσεις. Και ποτέ μια σχέση δεν είναι ίδια με κάποια άλλη. Γιατί ποτέ δύο άνθρωποι δεν είναι ίδιοι. Το σίγουρο είναι ότι οι δυσκολίες είναι πολλές και γίνονται ακόμα περισσότερες όταν καταλήγουν σε γάμο. Πάντως είναι σίγουρα κάτι το ξεχωριστό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 16 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 107 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 107 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 107 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 212 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Nasaa Venios cinephilee euretra ggeorge1976 vas 78 mitilini foxypup tilavgi Wondering Sosstoss Ilma camil ROM32 rafaela11 Paragontas7000 iew taketrance touvlo Kate1914 giannhs2001 fourkaki Μήτσος10 charmander ck_chrysiis jj! Joji Memetchi Scandal thenutritionist J.Cameron GeorgePap2003 Jack of Spades Luludaki Advocatus diaboli Wonderkid Libertus A350 American Economist Ilikntas Ωρορα Εριφύλη Varus rorry bboys dreamer!! ayahuasca97 Fernando_A AggelikiGr pemo vasilis123321 fmarulezkd Giorgkalo WanderingSoul98 S.Giota iren chester20080 grtt tete SlimShady mhxani tou kima kalhkardia _pathfinder_ neraida24 thequickbrownfox Alessandra Eliza Fafouta 93 paolo1 Erieta29980 dmav Sevasti alexd99 Maria23667 lugar Requiem User2350 PinkButterfly Fl0wer efiger JimmyIT Sweet31 Anonymous girl geordimi10 Ιωάννηςκαρ nobody8 Satan Claus Mt73 Γιώτα Γιαννακού Ariana2018 Fin4 MarcoReus Andreas542 italian Tidus Εχέμυθη Ole Gunnar Solskjaer Nickx Freddys Phantom_1 Φωτεινη Τζα. Antigonivol πεταλουδα001 Nefeli_ kogba sandana Javier7 McManus Λίνα Soraya Νηματολάγνος Cookie_Monster billie perrakis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Θέλω γνώμες για τέτοιου είδους σχέσεις.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γεωργια Νεοφερμένο μέλος Η Γεωργια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 12:29 Η Γεωργια έγραψε: #275 03-06-08 12:29 Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: ...Kαλά τα λες, συμφωνώ ότι οι 28χρονοι άνδρες είναι ηλίθιοι, εγώ τουλάχιστον δεν γνωρίζω καμμία εξαίρεση Πάμε όμως στο προκείμενο. Πως τα κατέφερες και συνέλαβες την ψυχή του 24αρη και του 34αρη... Σου αρέσει το ντάπα ντούπα? Είσαι 24! Δεν σ' αρέσ? Είσαι 34... Χμ... Μου δίνεις ιδέες. Click για ανάπτυξη... Μιλαω και εκφερω αποψη παντα σε γενικες γραμμες και για την πλειοψηφια και οχι απολυτα ! Κ να σου πω την αληθεια δεν εχω δει και πολλους 35αρηδες να χτυπιουνται στα μεγαλα κλαμπ στυλ Privellege ! *(ναι υπαρχει ακομα στην Κερκυρα) !! Αντιθετα με τους περισσοτερους 25αρηδες , που εδω στην Κερκυρα ακριβως αυτο κανουν ! περιμενουν να βγουν το Σαββατο να χτυπηθουν ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 13:16 Ο Rempeskes: #276 03-06-08 13:16 Κ να σου πω την αληθεια δεν εχω δει και πολλους 35αρηδες να χτυπιουνται στα μεγαλα κλαμπ στυλ Privellege ! Click για ανάπτυξη... Exμ... Νόμιζα ότι δεν πάταγες σε τέτοια μαγαζιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γεωργια Νεοφερμένο μέλος Η Γεωργια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 13:26 Η Γεωργια έγραψε: #277 03-06-08 13:26 Ειπα εγω οτι δεν παταω ? Ειπα οτι δεν ειναι του στυλ μου.... Εσυ δε εχεις ακολουθησει ποτε την παρεα σου ?? Πηγαινετε παντα οπου γουσταρεις εσυ ? Αν σε καλεσει ο κολλητος σου που κανει τα γενεθλια- γιορτη-αρραβωνα ,γουσταρει την κοπελια στην εισοδο ...ναι ναι αυτη που κοβει εισητηρια ή δε ξερω και εγω τι αλλο δε θα πας ???? ειμαστε off topic Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 14:03 Η Κακή Επιρροή: #278 03-06-08 14:03 Αρχική Δημοσίευση από stavros_: Θέλω γνώμες για τέτοιου είδους σχέσεις.. Click για ανάπτυξη... η γνώμη μου ο άντρας περνάει κρίση ων -άντα και κολακεύεται που τον πρόσεξε ένα πιπίνι η κοπέλα περνάει την κρίση του θέλω μπαμπακούλη στη ζωή μου και προσέχει τον μπαμπακούλη της κολλητής της Thats all... τίποτα λιγότερο τίποτα περισσότερο Αυτό, οι ίδιοι το ονομάζουν έρωτα, ενίοτε το βαφτίζουν κι αγάπη, περνάνε και καμία δεκαριά χρόνια κι ανακαλύπτουν κι οι δύο το τραγικό τους λάθος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Myrtle Διάσημο μέλος Η Myrtle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3.448 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 14:10 Η Myrtle έγραψε: #279 03-06-08 14:10 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: η γνώμη μου ο άντρας περνάει κρίση ων -άντα και κολακεύεται που τον πρόσεξε ένα πιπίνι η κοπέλα περνάει την κρίση του θέλω μπαμπακούλη στη ζωή μου και προσέχει τον μπαμπακούλη της κολλητής της Thats all... τίποτα λιγότερο τίποτα περισσότερο Αυτό, οι ίδιοι το ονομάζουν έρωτα, ενίοτε το βαφτίζουν κι αγάπη, περνάνε και καμία δεκαριά χρόνια κι ανακαλύπτουν κι οι δύο το τραγικό τους λάθος Click για ανάπτυξη... Κουέ, συμφωνώ μαζί σου απόλυτα!Εγώ έχω μία φίλη 20 χρονών η οποία παντρεύτηκε την Κυριακή ένα άντρα 41 χρονών χωρισμένο...Ήταν καθηγητής της, αυτή εντυπωσιάστηκε και μετα από 2 χρόνια έμεινε έγγυος...Η οικογένειά της πολύ παλαιών αρχών επειδή δεν ήθελαν να προκληθεί σκάνδαλο, την έβαλαν να παντρευτεί κρυφά με σχεδόν καμμία από τις φίλες της παρούσα στο γάμο...Σκέψου ότι είμαστε φίλες από το δημοτικό και δεν πήγα στο γάμο της...Μεγάλο λάθος!!!Και όταν το καταλάβει θα το μετανιώσει...Δυστυχώς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 4 Ιουνίου 2008 HuntRed Νεοφερμένο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Σύμβουλος επιχειρήσεων. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 14:43 Ο HuntRed έγραψε: #280 03-06-08 14:43 Πολύ δύσκολες αυτές οι σχέσεις. Και ποτέ μια σχέση δεν είναι ίδια με κάποια άλλη. Γιατί ποτέ δύο άνθρωποι δεν είναι ίδιοι. Το σίγουρο είναι ότι οι δυσκολίες είναι πολλές και γίνονται ακόμα περισσότερες όταν καταλήγουν σε γάμο. Πάντως είναι σίγουρα κάτι το ξεχωριστό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 16 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 107 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 107 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 107 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 212 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Nasaa Venios cinephilee euretra ggeorge1976 vas 78 mitilini foxypup tilavgi Wondering Sosstoss Ilma camil ROM32 rafaela11 Paragontas7000 iew taketrance touvlo Kate1914 giannhs2001 fourkaki Μήτσος10 charmander ck_chrysiis jj! Joji Memetchi Scandal thenutritionist J.Cameron GeorgePap2003 Jack of Spades Luludaki Advocatus diaboli Wonderkid Libertus A350 American Economist Ilikntas Ωρορα Εριφύλη Varus rorry bboys dreamer!! ayahuasca97 Fernando_A AggelikiGr pemo vasilis123321 fmarulezkd Giorgkalo WanderingSoul98 S.Giota iren chester20080 grtt tete SlimShady mhxani tou kima kalhkardia _pathfinder_ neraida24 thequickbrownfox Alessandra Eliza Fafouta 93 paolo1 Erieta29980 dmav Sevasti alexd99 Maria23667 lugar Requiem User2350 PinkButterfly Fl0wer efiger JimmyIT Sweet31 Anonymous girl geordimi10 Ιωάννηςκαρ nobody8 Satan Claus Mt73 Γιώτα Γιαννακού Ariana2018 Fin4 MarcoReus Andreas542 italian Tidus Εχέμυθη Ole Gunnar Solskjaer Nickx Freddys Phantom_1 Φωτεινη Τζα. Antigonivol πεταλουδα001 Nefeli_ kogba sandana Javier7 McManus Λίνα Soraya Νηματολάγνος Cookie_Monster billie perrakis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: ...Kαλά τα λες, συμφωνώ ότι οι 28χρονοι άνδρες είναι ηλίθιοι, εγώ τουλάχιστον δεν γνωρίζω καμμία εξαίρεση Πάμε όμως στο προκείμενο. Πως τα κατέφερες και συνέλαβες την ψυχή του 24αρη και του 34αρη... Σου αρέσει το ντάπα ντούπα? Είσαι 24! Δεν σ' αρέσ? Είσαι 34... Χμ... Μου δίνεις ιδέες. Click για ανάπτυξη... Μιλαω και εκφερω αποψη παντα σε γενικες γραμμες και για την πλειοψηφια και οχι απολυτα ! Κ να σου πω την αληθεια δεν εχω δει και πολλους 35αρηδες να χτυπιουνται στα μεγαλα κλαμπ στυλ Privellege ! *(ναι υπαρχει ακομα στην Κερκυρα) !! Αντιθετα με τους περισσοτερους 25αρηδες , που εδω στην Κερκυρα ακριβως αυτο κανουν ! περιμενουν να βγουν το Σαββατο να χτυπηθουν ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 13:16 Ο Rempeskes: #276 03-06-08 13:16 Κ να σου πω την αληθεια δεν εχω δει και πολλους 35αρηδες να χτυπιουνται στα μεγαλα κλαμπ στυλ Privellege ! Click για ανάπτυξη... Exμ... Νόμιζα ότι δεν πάταγες σε τέτοια μαγαζιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γεωργια Νεοφερμένο μέλος Η Γεωργια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 13:26 Η Γεωργια έγραψε: #277 03-06-08 13:26 Ειπα εγω οτι δεν παταω ? Ειπα οτι δεν ειναι του στυλ μου.... Εσυ δε εχεις ακολουθησει ποτε την παρεα σου ?? Πηγαινετε παντα οπου γουσταρεις εσυ ? Αν σε καλεσει ο κολλητος σου που κανει τα γενεθλια- γιορτη-αρραβωνα ,γουσταρει την κοπελια στην εισοδο ...ναι ναι αυτη που κοβει εισητηρια ή δε ξερω και εγω τι αλλο δε θα πας ???? ειμαστε off topic Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 14:03 Η Κακή Επιρροή: #278 03-06-08 14:03 Αρχική Δημοσίευση από stavros_: Θέλω γνώμες για τέτοιου είδους σχέσεις.. Click για ανάπτυξη... η γνώμη μου ο άντρας περνάει κρίση ων -άντα και κολακεύεται που τον πρόσεξε ένα πιπίνι η κοπέλα περνάει την κρίση του θέλω μπαμπακούλη στη ζωή μου και προσέχει τον μπαμπακούλη της κολλητής της Thats all... τίποτα λιγότερο τίποτα περισσότερο Αυτό, οι ίδιοι το ονομάζουν έρωτα, ενίοτε το βαφτίζουν κι αγάπη, περνάνε και καμία δεκαριά χρόνια κι ανακαλύπτουν κι οι δύο το τραγικό τους λάθος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Myrtle Διάσημο μέλος Η Myrtle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3.448 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 14:10 Η Myrtle έγραψε: #279 03-06-08 14:10 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: η γνώμη μου ο άντρας περνάει κρίση ων -άντα και κολακεύεται που τον πρόσεξε ένα πιπίνι η κοπέλα περνάει την κρίση του θέλω μπαμπακούλη στη ζωή μου και προσέχει τον μπαμπακούλη της κολλητής της Thats all... τίποτα λιγότερο τίποτα περισσότερο Αυτό, οι ίδιοι το ονομάζουν έρωτα, ενίοτε το βαφτίζουν κι αγάπη, περνάνε και καμία δεκαριά χρόνια κι ανακαλύπτουν κι οι δύο το τραγικό τους λάθος Click για ανάπτυξη... Κουέ, συμφωνώ μαζί σου απόλυτα!Εγώ έχω μία φίλη 20 χρονών η οποία παντρεύτηκε την Κυριακή ένα άντρα 41 χρονών χωρισμένο...Ήταν καθηγητής της, αυτή εντυπωσιάστηκε και μετα από 2 χρόνια έμεινε έγγυος...Η οικογένειά της πολύ παλαιών αρχών επειδή δεν ήθελαν να προκληθεί σκάνδαλο, την έβαλαν να παντρευτεί κρυφά με σχεδόν καμμία από τις φίλες της παρούσα στο γάμο...Σκέψου ότι είμαστε φίλες από το δημοτικό και δεν πήγα στο γάμο της...Μεγάλο λάθος!!!Και όταν το καταλάβει θα το μετανιώσει...Δυστυχώς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 4 Ιουνίου 2008 HuntRed Νεοφερμένο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Σύμβουλος επιχειρήσεων. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 14:43 Ο HuntRed έγραψε: #280 03-06-08 14:43 Πολύ δύσκολες αυτές οι σχέσεις. Και ποτέ μια σχέση δεν είναι ίδια με κάποια άλλη. Γιατί ποτέ δύο άνθρωποι δεν είναι ίδιοι. Το σίγουρο είναι ότι οι δυσκολίες είναι πολλές και γίνονται ακόμα περισσότερες όταν καταλήγουν σε γάμο. Πάντως είναι σίγουρα κάτι το ξεχωριστό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 16 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 107 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 107 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 107 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 212 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Nasaa Venios cinephilee euretra ggeorge1976 vas 78 mitilini foxypup tilavgi Wondering Sosstoss Ilma camil ROM32 rafaela11 Paragontas7000 iew taketrance touvlo Kate1914 giannhs2001 fourkaki Μήτσος10 charmander ck_chrysiis jj! Joji Memetchi Scandal thenutritionist J.Cameron GeorgePap2003 Jack of Spades Luludaki Advocatus diaboli Wonderkid Libertus A350 American Economist Ilikntas Ωρορα Εριφύλη Varus rorry bboys dreamer!! ayahuasca97 Fernando_A AggelikiGr pemo vasilis123321 fmarulezkd Giorgkalo WanderingSoul98 S.Giota iren chester20080 grtt tete SlimShady mhxani tou kima kalhkardia _pathfinder_ neraida24 thequickbrownfox Alessandra Eliza Fafouta 93 paolo1 Erieta29980 dmav Sevasti alexd99 Maria23667 lugar Requiem User2350 PinkButterfly Fl0wer efiger JimmyIT Sweet31 Anonymous girl geordimi10 Ιωάννηςκαρ nobody8 Satan Claus Mt73 Γιώτα Γιαννακού Ariana2018 Fin4 MarcoReus Andreas542 italian Tidus Εχέμυθη Ole Gunnar Solskjaer Nickx Freddys Phantom_1 Φωτεινη Τζα. Antigonivol πεταλουδα001 Nefeli_ kogba sandana Javier7 McManus Λίνα Soraya Νηματολάγνος Cookie_Monster billie perrakis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Κ να σου πω την αληθεια δεν εχω δει και πολλους 35αρηδες να χτυπιουνται στα μεγαλα κλαμπ στυλ Privellege ! Click για ανάπτυξη... Exμ... Νόμιζα ότι δεν πάταγες σε τέτοια μαγαζιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γεωργια Νεοφερμένο μέλος Η Γεωργια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 13:26 Η Γεωργια έγραψε: #277 03-06-08 13:26 Ειπα εγω οτι δεν παταω ? Ειπα οτι δεν ειναι του στυλ μου.... Εσυ δε εχεις ακολουθησει ποτε την παρεα σου ?? Πηγαινετε παντα οπου γουσταρεις εσυ ? Αν σε καλεσει ο κολλητος σου που κανει τα γενεθλια- γιορτη-αρραβωνα ,γουσταρει την κοπελια στην εισοδο ...ναι ναι αυτη που κοβει εισητηρια ή δε ξερω και εγω τι αλλο δε θα πας ???? ειμαστε off topic Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 14:03 Η Κακή Επιρροή: #278 03-06-08 14:03 Αρχική Δημοσίευση από stavros_: Θέλω γνώμες για τέτοιου είδους σχέσεις.. Click για ανάπτυξη... η γνώμη μου ο άντρας περνάει κρίση ων -άντα και κολακεύεται που τον πρόσεξε ένα πιπίνι η κοπέλα περνάει την κρίση του θέλω μπαμπακούλη στη ζωή μου και προσέχει τον μπαμπακούλη της κολλητής της Thats all... τίποτα λιγότερο τίποτα περισσότερο Αυτό, οι ίδιοι το ονομάζουν έρωτα, ενίοτε το βαφτίζουν κι αγάπη, περνάνε και καμία δεκαριά χρόνια κι ανακαλύπτουν κι οι δύο το τραγικό τους λάθος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Myrtle Διάσημο μέλος Η Myrtle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3.448 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 14:10 Η Myrtle έγραψε: #279 03-06-08 14:10 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: η γνώμη μου ο άντρας περνάει κρίση ων -άντα και κολακεύεται που τον πρόσεξε ένα πιπίνι η κοπέλα περνάει την κρίση του θέλω μπαμπακούλη στη ζωή μου και προσέχει τον μπαμπακούλη της κολλητής της Thats all... τίποτα λιγότερο τίποτα περισσότερο Αυτό, οι ίδιοι το ονομάζουν έρωτα, ενίοτε το βαφτίζουν κι αγάπη, περνάνε και καμία δεκαριά χρόνια κι ανακαλύπτουν κι οι δύο το τραγικό τους λάθος Click για ανάπτυξη... Κουέ, συμφωνώ μαζί σου απόλυτα!Εγώ έχω μία φίλη 20 χρονών η οποία παντρεύτηκε την Κυριακή ένα άντρα 41 χρονών χωρισμένο...Ήταν καθηγητής της, αυτή εντυπωσιάστηκε και μετα από 2 χρόνια έμεινε έγγυος...Η οικογένειά της πολύ παλαιών αρχών επειδή δεν ήθελαν να προκληθεί σκάνδαλο, την έβαλαν να παντρευτεί κρυφά με σχεδόν καμμία από τις φίλες της παρούσα στο γάμο...Σκέψου ότι είμαστε φίλες από το δημοτικό και δεν πήγα στο γάμο της...Μεγάλο λάθος!!!Και όταν το καταλάβει θα το μετανιώσει...Δυστυχώς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 4 Ιουνίου 2008 HuntRed Νεοφερμένο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Σύμβουλος επιχειρήσεων. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 14:43 Ο HuntRed έγραψε: #280 03-06-08 14:43 Πολύ δύσκολες αυτές οι σχέσεις. Και ποτέ μια σχέση δεν είναι ίδια με κάποια άλλη. Γιατί ποτέ δύο άνθρωποι δεν είναι ίδιοι. Το σίγουρο είναι ότι οι δυσκολίες είναι πολλές και γίνονται ακόμα περισσότερες όταν καταλήγουν σε γάμο. Πάντως είναι σίγουρα κάτι το ξεχωριστό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 16 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 107 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 107 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 107 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 212 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Nasaa Venios cinephilee euretra ggeorge1976 vas 78 mitilini foxypup tilavgi Wondering Sosstoss Ilma camil ROM32 rafaela11 Paragontas7000 iew taketrance touvlo Kate1914 giannhs2001 fourkaki Μήτσος10 charmander ck_chrysiis jj! Joji Memetchi Scandal thenutritionist J.Cameron GeorgePap2003 Jack of Spades Luludaki Advocatus diaboli Wonderkid Libertus A350 American Economist Ilikntas Ωρορα Εριφύλη Varus rorry bboys dreamer!! ayahuasca97 Fernando_A AggelikiGr pemo vasilis123321 fmarulezkd Giorgkalo WanderingSoul98 S.Giota iren chester20080 grtt tete SlimShady mhxani tou kima kalhkardia _pathfinder_ neraida24 thequickbrownfox Alessandra Eliza Fafouta 93 paolo1 Erieta29980 dmav Sevasti alexd99 Maria23667 lugar Requiem User2350 PinkButterfly Fl0wer efiger JimmyIT Sweet31 Anonymous girl geordimi10 Ιωάννηςκαρ nobody8 Satan Claus Mt73 Γιώτα Γιαννακού Ariana2018 Fin4 MarcoReus Andreas542 italian Tidus Εχέμυθη Ole Gunnar Solskjaer Nickx Freddys Phantom_1 Φωτεινη Τζα. Antigonivol πεταλουδα001 Nefeli_ kogba sandana Javier7 McManus Λίνα Soraya Νηματολάγνος Cookie_Monster billie perrakis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ειπα εγω οτι δεν παταω ? Ειπα οτι δεν ειναι του στυλ μου.... Εσυ δε εχεις ακολουθησει ποτε την παρεα σου ?? Πηγαινετε παντα οπου γουσταρεις εσυ ? Αν σε καλεσει ο κολλητος σου που κανει τα γενεθλια- γιορτη-αρραβωνα ,γουσταρει την κοπελια στην εισοδο ...ναι ναι αυτη που κοβει εισητηρια ή δε ξερω και εγω τι αλλο δε θα πας ???? ειμαστε off topic Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 14:03 Η Κακή Επιρροή: #278 03-06-08 14:03 Αρχική Δημοσίευση από stavros_: Θέλω γνώμες για τέτοιου είδους σχέσεις.. Click για ανάπτυξη... η γνώμη μου ο άντρας περνάει κρίση ων -άντα και κολακεύεται που τον πρόσεξε ένα πιπίνι η κοπέλα περνάει την κρίση του θέλω μπαμπακούλη στη ζωή μου και προσέχει τον μπαμπακούλη της κολλητής της Thats all... τίποτα λιγότερο τίποτα περισσότερο Αυτό, οι ίδιοι το ονομάζουν έρωτα, ενίοτε το βαφτίζουν κι αγάπη, περνάνε και καμία δεκαριά χρόνια κι ανακαλύπτουν κι οι δύο το τραγικό τους λάθος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Myrtle Διάσημο μέλος Η Myrtle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3.448 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 14:10 Η Myrtle έγραψε: #279 03-06-08 14:10 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: η γνώμη μου ο άντρας περνάει κρίση ων -άντα και κολακεύεται που τον πρόσεξε ένα πιπίνι η κοπέλα περνάει την κρίση του θέλω μπαμπακούλη στη ζωή μου και προσέχει τον μπαμπακούλη της κολλητής της Thats all... τίποτα λιγότερο τίποτα περισσότερο Αυτό, οι ίδιοι το ονομάζουν έρωτα, ενίοτε το βαφτίζουν κι αγάπη, περνάνε και καμία δεκαριά χρόνια κι ανακαλύπτουν κι οι δύο το τραγικό τους λάθος Click για ανάπτυξη... Κουέ, συμφωνώ μαζί σου απόλυτα!Εγώ έχω μία φίλη 20 χρονών η οποία παντρεύτηκε την Κυριακή ένα άντρα 41 χρονών χωρισμένο...Ήταν καθηγητής της, αυτή εντυπωσιάστηκε και μετα από 2 χρόνια έμεινε έγγυος...Η οικογένειά της πολύ παλαιών αρχών επειδή δεν ήθελαν να προκληθεί σκάνδαλο, την έβαλαν να παντρευτεί κρυφά με σχεδόν καμμία από τις φίλες της παρούσα στο γάμο...Σκέψου ότι είμαστε φίλες από το δημοτικό και δεν πήγα στο γάμο της...Μεγάλο λάθος!!!Και όταν το καταλάβει θα το μετανιώσει...Δυστυχώς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 4 Ιουνίου 2008 HuntRed Νεοφερμένο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Σύμβουλος επιχειρήσεων. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 14:43 Ο HuntRed έγραψε: #280 03-06-08 14:43 Πολύ δύσκολες αυτές οι σχέσεις. Και ποτέ μια σχέση δεν είναι ίδια με κάποια άλλη. Γιατί ποτέ δύο άνθρωποι δεν είναι ίδιοι. Το σίγουρο είναι ότι οι δυσκολίες είναι πολλές και γίνονται ακόμα περισσότερες όταν καταλήγουν σε γάμο. Πάντως είναι σίγουρα κάτι το ξεχωριστό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 16 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 107 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 107 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 107 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 212 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Nasaa Venios cinephilee euretra ggeorge1976 vas 78 mitilini foxypup tilavgi Wondering Sosstoss Ilma camil ROM32 rafaela11 Paragontas7000 iew taketrance touvlo Kate1914 giannhs2001 fourkaki Μήτσος10 charmander ck_chrysiis jj! Joji Memetchi Scandal thenutritionist J.Cameron GeorgePap2003 Jack of Spades Luludaki Advocatus diaboli Wonderkid Libertus A350 American Economist Ilikntas Ωρορα Εριφύλη Varus rorry bboys dreamer!! ayahuasca97 Fernando_A AggelikiGr pemo vasilis123321 fmarulezkd Giorgkalo WanderingSoul98 S.Giota iren chester20080 grtt tete SlimShady mhxani tou kima kalhkardia _pathfinder_ neraida24 thequickbrownfox Alessandra Eliza Fafouta 93 paolo1 Erieta29980 dmav Sevasti alexd99 Maria23667 lugar Requiem User2350 PinkButterfly Fl0wer efiger JimmyIT Sweet31 Anonymous girl geordimi10 Ιωάννηςκαρ nobody8 Satan Claus Mt73 Γιώτα Γιαννακού Ariana2018 Fin4 MarcoReus Andreas542 italian Tidus Εχέμυθη Ole Gunnar Solskjaer Nickx Freddys Phantom_1 Φωτεινη Τζα. Antigonivol πεταλουδα001 Nefeli_ kogba sandana Javier7 McManus Λίνα Soraya Νηματολάγνος Cookie_Monster billie perrakis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από stavros_: Θέλω γνώμες για τέτοιου είδους σχέσεις.. Click για ανάπτυξη... η γνώμη μου ο άντρας περνάει κρίση ων -άντα και κολακεύεται που τον πρόσεξε ένα πιπίνι η κοπέλα περνάει την κρίση του θέλω μπαμπακούλη στη ζωή μου και προσέχει τον μπαμπακούλη της κολλητής της Thats all... τίποτα λιγότερο τίποτα περισσότερο Αυτό, οι ίδιοι το ονομάζουν έρωτα, ενίοτε το βαφτίζουν κι αγάπη, περνάνε και καμία δεκαριά χρόνια κι ανακαλύπτουν κι οι δύο το τραγικό τους λάθος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Myrtle Διάσημο μέλος Η Myrtle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3.448 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 14:10 Η Myrtle έγραψε: #279 03-06-08 14:10 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: η γνώμη μου ο άντρας περνάει κρίση ων -άντα και κολακεύεται που τον πρόσεξε ένα πιπίνι η κοπέλα περνάει την κρίση του θέλω μπαμπακούλη στη ζωή μου και προσέχει τον μπαμπακούλη της κολλητής της Thats all... τίποτα λιγότερο τίποτα περισσότερο Αυτό, οι ίδιοι το ονομάζουν έρωτα, ενίοτε το βαφτίζουν κι αγάπη, περνάνε και καμία δεκαριά χρόνια κι ανακαλύπτουν κι οι δύο το τραγικό τους λάθος Click για ανάπτυξη... Κουέ, συμφωνώ μαζί σου απόλυτα!Εγώ έχω μία φίλη 20 χρονών η οποία παντρεύτηκε την Κυριακή ένα άντρα 41 χρονών χωρισμένο...Ήταν καθηγητής της, αυτή εντυπωσιάστηκε και μετα από 2 χρόνια έμεινε έγγυος...Η οικογένειά της πολύ παλαιών αρχών επειδή δεν ήθελαν να προκληθεί σκάνδαλο, την έβαλαν να παντρευτεί κρυφά με σχεδόν καμμία από τις φίλες της παρούσα στο γάμο...Σκέψου ότι είμαστε φίλες από το δημοτικό και δεν πήγα στο γάμο της...Μεγάλο λάθος!!!Και όταν το καταλάβει θα το μετανιώσει...Δυστυχώς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 4 Ιουνίου 2008 HuntRed Νεοφερμένο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Σύμβουλος επιχειρήσεων. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 14:43 Ο HuntRed έγραψε: #280 03-06-08 14:43 Πολύ δύσκολες αυτές οι σχέσεις. Και ποτέ μια σχέση δεν είναι ίδια με κάποια άλλη. Γιατί ποτέ δύο άνθρωποι δεν είναι ίδιοι. Το σίγουρο είναι ότι οι δυσκολίες είναι πολλές και γίνονται ακόμα περισσότερες όταν καταλήγουν σε γάμο. Πάντως είναι σίγουρα κάτι το ξεχωριστό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 16 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 107 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 107 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 107 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: η γνώμη μου ο άντρας περνάει κρίση ων -άντα και κολακεύεται που τον πρόσεξε ένα πιπίνι η κοπέλα περνάει την κρίση του θέλω μπαμπακούλη στη ζωή μου και προσέχει τον μπαμπακούλη της κολλητής της Thats all... τίποτα λιγότερο τίποτα περισσότερο Αυτό, οι ίδιοι το ονομάζουν έρωτα, ενίοτε το βαφτίζουν κι αγάπη, περνάνε και καμία δεκαριά χρόνια κι ανακαλύπτουν κι οι δύο το τραγικό τους λάθος Click για ανάπτυξη... Κουέ, συμφωνώ μαζί σου απόλυτα!Εγώ έχω μία φίλη 20 χρονών η οποία παντρεύτηκε την Κυριακή ένα άντρα 41 χρονών χωρισμένο...Ήταν καθηγητής της, αυτή εντυπωσιάστηκε και μετα από 2 χρόνια έμεινε έγγυος...Η οικογένειά της πολύ παλαιών αρχών επειδή δεν ήθελαν να προκληθεί σκάνδαλο, την έβαλαν να παντρευτεί κρυφά με σχεδόν καμμία από τις φίλες της παρούσα στο γάμο...Σκέψου ότι είμαστε φίλες από το δημοτικό και δεν πήγα στο γάμο της...Μεγάλο λάθος!!!Και όταν το καταλάβει θα το μετανιώσει...Δυστυχώς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
HuntRed Νεοφερμένο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Σύμβουλος επιχειρήσεων. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 14:43 Ο HuntRed έγραψε: #280 03-06-08 14:43 Πολύ δύσκολες αυτές οι σχέσεις. Και ποτέ μια σχέση δεν είναι ίδια με κάποια άλλη. Γιατί ποτέ δύο άνθρωποι δεν είναι ίδιοι. Το σίγουρο είναι ότι οι δυσκολίες είναι πολλές και γίνονται ακόμα περισσότερες όταν καταλήγουν σε γάμο. Πάντως είναι σίγουρα κάτι το ξεχωριστό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πολύ δύσκολες αυτές οι σχέσεις. Και ποτέ μια σχέση δεν είναι ίδια με κάποια άλλη. Γιατί ποτέ δύο άνθρωποι δεν είναι ίδιοι. Το σίγουρο είναι ότι οι δυσκολίες είναι πολλές και γίνονται ακόμα περισσότερες όταν καταλήγουν σε γάμο. Πάντως είναι σίγουρα κάτι το ξεχωριστό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.