Σχέση και διαφορά ύψους

Devil

Επιφανές μέλος

Ο Devil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 20,785 μηνύματα.
Καλα περιεργοι ανθρωποι που αντιδρουν οπως να ναι υπαρχουν πολλοι απλα δεν τους δινεις σημασια πιστευω.
Σιγουρα ποτε θα αποφασισει καποιος να δεσμευτει ή να προχωρησει τη σχεση του παρακατω ειναι κατι που το αποφασιζει ο ιδιος με τα δικα του κριτηρια κλπ.
Προσωπικα τους γαμους τετοιων σελεμπριτι δεν τους εχω και για προτυπο εκτος του οτι καποιοι απο αυτους κερατωνουν κλπ,συνηθως δεν κρατανε οι γαμοι τους για πολυ,βλεπεις μετα χωρισε ο ενας χωρισε ο αλλος,καλα 8 στους 10 χωριζουν δεν ειναι αυτο το θεμα.
Απλα ο αλλος ως σελεμπριτι εχει και τη διασημοτητα οπως και να ναι ή θα του ριχτουν ή θα ριξει αυτος,τα ξερουμε αυτα.
Το συμπερασμα μου ειναι οτι σημερα οχι οτι δεν υπαρχουν ανθρωποι,απλα δυσκολα βρισκεις να εμπιστευτεις.
Δυσκολα.Και ολα ειναι θεμα χαρακτηρα βασικα.


Μία εγωιστρια ή ενας εγωιστης (λενε) οτι βρισκουν δυσκολα να εμπιστευτουν επειδη γενικα μπορει να είναι δυσκολοι αυτοι ως άνθρωποι. Αν δεν είσαι όμως υπάρχουν σωστά άτομα. Αλλα τα σωστά άτομα δεν προκειται να κάτσουν να ασχοληθουν ακριβως επειδη ειναι σωστά οταν εσυ δεν εχεις σοβαρή συμπεριφορά.

Πχ εγω σου ειπα στη συγκεκριμενη δεν προκειται να ξαναστειλω δε μ αρεσε ο τροπο της. Και να μ στειλει ακομη αναλογα αν θα απαντήσω. Μιλάω πάντα φιλικά βεβαια οχι ερωτικά.
 

Guest 528707

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Βασικα οπως ειπα περναω πολυ ομορφα, απλα μπαινω στην διαδικασια καποιες φορες να σκεφτομαι τι λενε αλλοι ανθρωποι που μας βλεπουν...δεν ειμαι ανθρωπος που κοιταζει μονο την εμφανιση αλλα κυριως τον χαρακτηρα κ γι αυτο ειμαι μαζι του αλλιως δεν θα συνεχιζα.
Καλησπέρα!
Είσαι ανθρωπος που σε νοιάζει τι λένε οι άλλοι?
Όχι γενικά μονο για το συγκεκριμένο γεγονός με την διαφορά του ύψους..
Αυτό άφησε το στην άκρη..
Είσαι άνθρωπος που θα σε "τρωει" γενικά το οτιδήποτε δεν συμβαδίζει με τα πρότυπα ή με τα στάνταρ της κοινωνίας της οποίας ζεις ?
Είναι ικανά να επισκιάζουν την όποια ευτυχια ζεις ?
 

Nick890

Επιφανές μέλος

Ο Nick890 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών και μας γράφει απο Ασία. Έχει γράψει 9,844 μηνύματα.
Καλησπερα σε ολους!εχω ενα προβλημα κ θα ηθελα την γνωμη σας για κατι που με απασχολει πολυ τελευταια. Γνωρισα καποιον που μου αρεσει γενικα, περναω ομορφα κτλ, υπαρχει ομως ενα προβληματακι, ειναι κοντος...εγω ειμαι 1.68 οκ κανονικη σε υψος, αυτος ομως 1.59...πολυ γυμνασμενος κτλ...πιστευεται ειναι τεραστια διαφορα?
Ευχαριστω οποιον ασχοληθει να με βοηθησει, παρακαλω με ευγενεια τα σχολια σας.
Αναλογα με τα στανταρ σου τον αποδεχεσαι ή τον απορριπτης .Αν σου αρεσουν οι ψηλοι πας με τους ψηλους ,αν σ αρεσουν οι κοντοι μενεις με αυτον
 

EvanescenceQ

Επιφανές μέλος

Η EvanescenceQ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 14,181 μηνύματα.
Το βρηκα και στο αφιερωνω @Ιντερλουδιο
Άσε το μετά, άσε το πάντα, αυτά ίσως δεν τα προλάβουμε, έλα στο τώρα, στη στιγμή.
Μην ψάχνεις μελλοντικούς χρόνους, ζήσε τους τωρινούς.
Έλα να φτιάξουμε μαζί το πιο ωραίο σήμερα, το αύριο απέχει χιλιόμετρα.
Έλα να στολίσουμε το παρόν όπως μόνο εμείς μπορούμε.
Ειρήνη Αντωνάκη
 

Eclipse

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Έκλειψις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1,665 μηνύματα.

dum dum boy

Διάσημο μέλος

Ο Θανάσης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει απο Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2,957 μηνύματα.
δεν βρίσκω κανένα πρόβλημα στην σχέση σας. :beach:

 

Viedo

Διάσημο μέλος

Ο Viedo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Ψυχολόγος και μας γράφει απο Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 2,912 μηνύματα.
Αν σε διεγείρει εσένα ερωτικά και πνευματικά φιλενάδα, κράτα τον. Αν όχι στείλε τον στη μαμά του. Οι άλλοι μην σε απασχολεί τι λένε, πάντα κακό λόγο θα έχουν να πουν :)

Το ύψος δεν θα αλλάξει καλώς ή κακώς, και είναι θέμα που το ακούω συχνά, η διαφορά ύψους. Στην Κύπρο ειδικά που τα αγόρια είναι κοντά στην πλειονότητά τους, είναι προβληματισμός πολλών κοριτσιών και αγοριών.

Δυστυχώς πολλά Χ λόγω ύψους και μόνο.
 

Nelliel

Περιβόητο μέλος

Η Nelliel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4,061 μηνύματα.
Εφοσον ηδη σε απασχολει το υψος, θα εχεις παντα την αμφιβολια στο πισω μερος του μυαλου σου, οποτε αστον και βρες αλλον. Εμενα με ενοχλει οταν ειμαι πιο ψηλη και ριχνω ακυρα και δεν με νοιαζει αν με κραξουν ορισμενοι εδω. Δεν γουσταρω να νιωθω γιγαντας και το 1.59 ειναι πολυ κοντο.
 

Scandal

Διαχειριστής

Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλεται Web developer και μας γράφει απο Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 16,837 μηνύματα.
Το να είναι γυμνασμένος (ντούκι) ίσως δεν βοηθάει σε σχέση με το ύψος γιατί αποκτά οριζόντιο όγκο.
Εγώ θα σου έλεγα να ακούσεις μόνο τον εαυτό σου: αν περνάς καλά μαζί του μείνε, αν όχι φύγε. Ο κόσμος θα λέει και θα λέει πάντα, αλλά με τα χρόνια θα δεις ότι δεν θα σε νοιάζει τόσο.
 

giannhs2001

Επιφανές μέλος

Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλεται Ιστορικός και μας γράφει απο Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 17,791 μηνύματα.
Ε αφού δεν είναι εκεί τότε όλα καλά. Σιγά τη διαφορά ύψους τώρα να 'ουμε. Ενάντια στη βούληση και τη δημιουργία Του Κυρίου οι άνθρωποι δεν μπορούν να πάνε. Ο Κύριος απεφάσισε να γεννηθεί με 1.59 ύψος και δεν έχουμε λόγο ημείς πάνω στον δικόν Του.
 

Ion.

Επιφανές μέλος

Η Sofia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8,129 μηνύματα.
Εγώ δεν κατάλαβα σε χαλάει το ύψος του ή δεν σε χαλάει και απλά σε νοιάζει τι σκέφτονται οι άλλοι ?
 

Μάξιμος

Διάσημο μέλος

Ο Μάξιμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Σκηνοθέτης. Έχει γράψει 3,804 μηνύματα.

Pak

Επιφανές μέλος

Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 9,455 μηνύματα.
Απ'οτι διάβασα δήλωσες οτι σε ενοχλεί το ύψος του και παράλληλα σε νοιάζει τι θα πει ο κόσμος.

Εφόσον σε ενοχλει το ύψος του, τι περιμένεις να σου πούμε;
Να μη σε ενοχλεί;

Τώρα όσον αφορά τη γνώμη της κοινωνίας καλό είναι να το αποβάλεις γενικότερα,όχι μόνο ως προς αυτό το θέμα. Είναι δύσκολο το κατανοώ, αλλα ζούμε για μας οχι για την Τουλα, τη Σούλα και τη Μουλα.

Συνήθως όταν λέμε μας νοιάζει τι θα πει ο κόσμος δεν αναφερόμαστε σε εναν τυχαίο που θα συναντήσουμε, αλλα στην οικογένεια μας, στους φιλους, στους συναδέλφους κλτ, δηλαδή σε ανθρώπους που συναναστρεφομαστε καθημερινά. Ομως εδώ γεννιέται το εξής ερώτημα:
Αν οι άνθρωποι που έχεις γύρω σου και τους δίνεις σημασία σε κατακρίνουν για μια σου επιλογή*, αξιζει τελικά να τους αφήνεις άμεσα ή έμμεσα να επηρεάζουν και να καθοριζουν τη ζωή σου;

* εφόσον η επιλογή σου ειναι ηθική, νόμιμη κλπ
 

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top