Valder
Επιφανές μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.365 μηνύματα.
06-02-21
22:49
ειναι 6μηνες μεσα σε ενα καραβι.... λογω κοβιντ δε μπορουνε να βγουνε καθολου!!! Λυπάμαι που σε στεναχώρησα.....
Αγαπητή μου Κατερίνα, υπάρχει και η τηλεεκτόνωσις μέσω Zoom. 6 μηνες με απανωτες ονειρώξεις θα κανει αντίστροφη προστατική ροή και θα δημιουργηθεί σπερματικό αντικλωνικο περικύκλωμα με απόφραξη οπίσθιου μεσεντερικου διαφράγματος.
Αυτά είναι επικίνδυνα πράγματα. Πρέπει να συμβουλευτείς έναν Συριγγολόγο άμεσα.
katerina1990
Νεοφερμένο μέλος
Η katerina1990 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 18 μηνύματα.
06-02-21
22:50
πωπω..... σοφες κουβεντες οχι αστεια... ευγε!!!Αγαπητή μου Κατερίνα, υπάρχει και η τηλεεκτόνωσις μέσω Zoom. 6 μηνες με απανωτες ονειρώξεις θα κανει αντίστροφη προστατική ροή και θα δημιουργηθεί σπερματικό αντικλωνικο περικύκλωμα με απόφραξη οπίσθιου μεσεντερικου διαφράγματος.
Αυτά είναι επικίνδυνα πράγματα. Πρέπει να συμβουλευτείς έναν Συριγγολόγο άμεσα.
Valder
Επιφανές μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.365 μηνύματα.
06-02-21
22:52
Να σαι καλα κορίτσι μου, σ ευχαριστώ!!!πωπω..... σοφες κουβεντες οχι αστεια... ευγε!!!
Μάξιμος
Διάσημο μέλος
Ο Μάξιμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτης. Έχει γράψει 3.804 μηνύματα.
07-02-21
01:08
Τί δεν καταλαβαίνεις και ευχαριστείς;Να σαι καλα κορίτσι μου, σ ευχαριστώ!!!
Να σου θυμίσω τί έλεγες όταν ζητούσες την συμπαράσταση μας εδώ;
Και ούτε που μπήκες στον κόπο να μας ενημερώσεις, για την έκβαση του θέματος.
Δεν πειράζει αυτό, απλά μη παριστάνεις τον πολύξερο και δίνεις συμβουλές 24ρων καρατίων.
Ασε το κορίτσι να βλέπει όπως βλέπει την σχέση της και αν δεν μπορείς να πεις κάτι καλό, μ.λ.μ.
katerina1990
Νεοφερμένο μέλος
Η katerina1990 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 18 μηνύματα.
07-02-21
01:29
Δε δίνω βάση εγω βρε. τα παίρνω στην πλάκα αυτα.... το αν θα πηγαίνει ο φίλος μου με κινεζα η Ασιάτισσα τι ξέρω εγω μονο... αν αυτος με τη πρώτη ευκαιρία θα πήγαινε γιατι δε μπορεί να κρατησει τις ορμες του κ ειναι πιο πάνω απο σχέση δεν τον τιμάει καθολου οπως κ όλους τους ανδρες που σκέφτονται μονο με το απαυτο τους!!!!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 44 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Προσωπικές Συζητήσεις
Πολυμέσα - Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
Chat and Fun
iSchool