Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.985 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2021 στις 22:49 Ο Valder έγραψε: #41 06-02-21 22:49 Αρχική Δημοσίευση από katerina1990: ειναι 6μηνες μεσα σε ενα καραβι.... λογω κοβιντ δε μπορουνε να βγουνε καθολου!!! Λυπάμαι που σε στεναχώρησα..... Click για ανάπτυξη... Αγαπητή μου Κατερίνα, υπάρχει και η τηλεεκτόνωσις μέσω Zoom. 6 μηνες με απανωτες ονειρώξεις θα κανει αντίστροφη προστατική ροή και θα δημιουργηθεί σπερματικό αντικλωνικο περικύκλωμα με απόφραξη οπίσθιου μεσεντερικου διαφράγματος. Αυτά είναι επικίνδυνα πράγματα. Πρέπει να συμβουλευτείς έναν Συριγγολόγο άμεσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina1990 Νεοφερμένο μέλος Η katerina1990 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2021 στις 22:50 Η katerina1990: #42 06-02-21 22:50 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Αγαπητή μου Κατερίνα, υπάρχει και η τηλεεκτόνωσις μέσω Zoom. 6 μηνες με απανωτες ονειρώξεις θα κανει αντίστροφη προστατική ροή και θα δημιουργηθεί σπερματικό αντικλωνικο περικύκλωμα με απόφραξη οπίσθιου μεσεντερικου διαφράγματος. Αυτά είναι επικίνδυνα πράγματα. Πρέπει να συμβουλευτείς έναν Συριγγολόγο άμεσα. Click για ανάπτυξη... πωπω..... σοφες κουβεντες οχι αστεια... ευγε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.985 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2021 στις 22:52 Ο Valder έγραψε: #43 06-02-21 22:52 Αρχική Δημοσίευση από katerina1990: πωπω..... σοφες κουβεντες οχι αστεια... ευγε!!! Click για ανάπτυξη... Να σαι καλα κορίτσι μου, σ ευχαριστώ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μάξιμος Διάσημο μέλος Ο Μάξιμος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτης. Έχει γράψει 3.804 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2021 στις 01:08 Ο Μάξιμος έγραψε: #44 07-02-21 01:08 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Να σαι καλα κορίτσι μου, σ ευχαριστώ!!! Click για ανάπτυξη... Τί δεν καταλαβαίνεις και ευχαριστείς; Να σου θυμίσω τί έλεγες όταν ζητούσες την συμπαράσταση μας εδώ; Και ούτε που μπήκες στον κόπο να μας ενημερώσεις, για την έκβαση του θέματος. Δεν πειράζει αυτό, απλά μη παριστάνεις τον πολύξερο και δίνεις συμβουλές 24ρων καρατίων. Ασε το κορίτσι να βλέπει όπως βλέπει την σχέση της και αν δεν μπορείς να πεις κάτι καλό, μ.λ.μ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina1990 Νεοφερμένο μέλος Η katerina1990 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2021 στις 01:29 Η katerina1990: #45 07-02-21 01:29 Δε δίνω βάση εγω βρε. τα παίρνω στην πλάκα αυτα.... το αν θα πηγαίνει ο φίλος μου με κινεζα η Ασιάτισσα τι ξέρω εγω μονο... αν αυτος με τη πρώτη ευκαιρία θα πήγαινε γιατι δε μπορεί να κρατησει τις ορμες του κ ειναι πιο πάνω απο σχέση δεν τον τιμάει καθολου οπως κ όλους τους ανδρες που σκέφτονται μονο με το απαυτο τους!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 44 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 thenutritionist charmander Scandal katerina1990 orchidea Idontknoww ag97 fmarulezkd Ryuzaki don_vito SlimShady tsiobieman fretoe Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από katerina1990: ειναι 6μηνες μεσα σε ενα καραβι.... λογω κοβιντ δε μπορουνε να βγουνε καθολου!!! Λυπάμαι που σε στεναχώρησα..... Click για ανάπτυξη... Αγαπητή μου Κατερίνα, υπάρχει και η τηλεεκτόνωσις μέσω Zoom. 6 μηνες με απανωτες ονειρώξεις θα κανει αντίστροφη προστατική ροή και θα δημιουργηθεί σπερματικό αντικλωνικο περικύκλωμα με απόφραξη οπίσθιου μεσεντερικου διαφράγματος. Αυτά είναι επικίνδυνα πράγματα. Πρέπει να συμβουλευτείς έναν Συριγγολόγο άμεσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina1990 Νεοφερμένο μέλος Η katerina1990 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2021 στις 22:50 Η katerina1990: #42 06-02-21 22:50 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Αγαπητή μου Κατερίνα, υπάρχει και η τηλεεκτόνωσις μέσω Zoom. 6 μηνες με απανωτες ονειρώξεις θα κανει αντίστροφη προστατική ροή και θα δημιουργηθεί σπερματικό αντικλωνικο περικύκλωμα με απόφραξη οπίσθιου μεσεντερικου διαφράγματος. Αυτά είναι επικίνδυνα πράγματα. Πρέπει να συμβουλευτείς έναν Συριγγολόγο άμεσα. Click για ανάπτυξη... πωπω..... σοφες κουβεντες οχι αστεια... ευγε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.985 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2021 στις 22:52 Ο Valder έγραψε: #43 06-02-21 22:52 Αρχική Δημοσίευση από katerina1990: πωπω..... σοφες κουβεντες οχι αστεια... ευγε!!! Click για ανάπτυξη... Να σαι καλα κορίτσι μου, σ ευχαριστώ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μάξιμος Διάσημο μέλος Ο Μάξιμος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτης. Έχει γράψει 3.804 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2021 στις 01:08 Ο Μάξιμος έγραψε: #44 07-02-21 01:08 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Να σαι καλα κορίτσι μου, σ ευχαριστώ!!! Click για ανάπτυξη... Τί δεν καταλαβαίνεις και ευχαριστείς; Να σου θυμίσω τί έλεγες όταν ζητούσες την συμπαράσταση μας εδώ; Και ούτε που μπήκες στον κόπο να μας ενημερώσεις, για την έκβαση του θέματος. Δεν πειράζει αυτό, απλά μη παριστάνεις τον πολύξερο και δίνεις συμβουλές 24ρων καρατίων. Ασε το κορίτσι να βλέπει όπως βλέπει την σχέση της και αν δεν μπορείς να πεις κάτι καλό, μ.λ.μ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina1990 Νεοφερμένο μέλος Η katerina1990 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2021 στις 01:29 Η katerina1990: #45 07-02-21 01:29 Δε δίνω βάση εγω βρε. τα παίρνω στην πλάκα αυτα.... το αν θα πηγαίνει ο φίλος μου με κινεζα η Ασιάτισσα τι ξέρω εγω μονο... αν αυτος με τη πρώτη ευκαιρία θα πήγαινε γιατι δε μπορεί να κρατησει τις ορμες του κ ειναι πιο πάνω απο σχέση δεν τον τιμάει καθολου οπως κ όλους τους ανδρες που σκέφτονται μονο με το απαυτο τους!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 44 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 thenutritionist charmander Scandal katerina1990 orchidea Idontknoww ag97 fmarulezkd Ryuzaki don_vito SlimShady tsiobieman fretoe Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Valder: Αγαπητή μου Κατερίνα, υπάρχει και η τηλεεκτόνωσις μέσω Zoom. 6 μηνες με απανωτες ονειρώξεις θα κανει αντίστροφη προστατική ροή και θα δημιουργηθεί σπερματικό αντικλωνικο περικύκλωμα με απόφραξη οπίσθιου μεσεντερικου διαφράγματος. Αυτά είναι επικίνδυνα πράγματα. Πρέπει να συμβουλευτείς έναν Συριγγολόγο άμεσα. Click για ανάπτυξη... πωπω..... σοφες κουβεντες οχι αστεια... ευγε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.985 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2021 στις 22:52 Ο Valder έγραψε: #43 06-02-21 22:52 Αρχική Δημοσίευση από katerina1990: πωπω..... σοφες κουβεντες οχι αστεια... ευγε!!! Click για ανάπτυξη... Να σαι καλα κορίτσι μου, σ ευχαριστώ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μάξιμος Διάσημο μέλος Ο Μάξιμος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτης. Έχει γράψει 3.804 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2021 στις 01:08 Ο Μάξιμος έγραψε: #44 07-02-21 01:08 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Να σαι καλα κορίτσι μου, σ ευχαριστώ!!! Click για ανάπτυξη... Τί δεν καταλαβαίνεις και ευχαριστείς; Να σου θυμίσω τί έλεγες όταν ζητούσες την συμπαράσταση μας εδώ; Και ούτε που μπήκες στον κόπο να μας ενημερώσεις, για την έκβαση του θέματος. Δεν πειράζει αυτό, απλά μη παριστάνεις τον πολύξερο και δίνεις συμβουλές 24ρων καρατίων. Ασε το κορίτσι να βλέπει όπως βλέπει την σχέση της και αν δεν μπορείς να πεις κάτι καλό, μ.λ.μ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina1990 Νεοφερμένο μέλος Η katerina1990 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2021 στις 01:29 Η katerina1990: #45 07-02-21 01:29 Δε δίνω βάση εγω βρε. τα παίρνω στην πλάκα αυτα.... το αν θα πηγαίνει ο φίλος μου με κινεζα η Ασιάτισσα τι ξέρω εγω μονο... αν αυτος με τη πρώτη ευκαιρία θα πήγαινε γιατι δε μπορεί να κρατησει τις ορμες του κ ειναι πιο πάνω απο σχέση δεν τον τιμάει καθολου οπως κ όλους τους ανδρες που σκέφτονται μονο με το απαυτο τους!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 44 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 thenutritionist charmander Scandal katerina1990 orchidea Idontknoww ag97 fmarulezkd Ryuzaki don_vito SlimShady tsiobieman fretoe Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από katerina1990: πωπω..... σοφες κουβεντες οχι αστεια... ευγε!!! Click για ανάπτυξη... Να σαι καλα κορίτσι μου, σ ευχαριστώ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μάξιμος Διάσημο μέλος Ο Μάξιμος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτης. Έχει γράψει 3.804 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2021 στις 01:08 Ο Μάξιμος έγραψε: #44 07-02-21 01:08 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Να σαι καλα κορίτσι μου, σ ευχαριστώ!!! Click για ανάπτυξη... Τί δεν καταλαβαίνεις και ευχαριστείς; Να σου θυμίσω τί έλεγες όταν ζητούσες την συμπαράσταση μας εδώ; Και ούτε που μπήκες στον κόπο να μας ενημερώσεις, για την έκβαση του θέματος. Δεν πειράζει αυτό, απλά μη παριστάνεις τον πολύξερο και δίνεις συμβουλές 24ρων καρατίων. Ασε το κορίτσι να βλέπει όπως βλέπει την σχέση της και αν δεν μπορείς να πεις κάτι καλό, μ.λ.μ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina1990 Νεοφερμένο μέλος Η katerina1990 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2021 στις 01:29 Η katerina1990: #45 07-02-21 01:29 Δε δίνω βάση εγω βρε. τα παίρνω στην πλάκα αυτα.... το αν θα πηγαίνει ο φίλος μου με κινεζα η Ασιάτισσα τι ξέρω εγω μονο... αν αυτος με τη πρώτη ευκαιρία θα πήγαινε γιατι δε μπορεί να κρατησει τις ορμες του κ ειναι πιο πάνω απο σχέση δεν τον τιμάει καθολου οπως κ όλους τους ανδρες που σκέφτονται μονο με το απαυτο τους!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Valder: Να σαι καλα κορίτσι μου, σ ευχαριστώ!!! Click για ανάπτυξη... Τί δεν καταλαβαίνεις και ευχαριστείς; Να σου θυμίσω τί έλεγες όταν ζητούσες την συμπαράσταση μας εδώ; Και ούτε που μπήκες στον κόπο να μας ενημερώσεις, για την έκβαση του θέματος. Δεν πειράζει αυτό, απλά μη παριστάνεις τον πολύξερο και δίνεις συμβουλές 24ρων καρατίων. Ασε το κορίτσι να βλέπει όπως βλέπει την σχέση της και αν δεν μπορείς να πεις κάτι καλό, μ.λ.μ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina1990 Νεοφερμένο μέλος Η katerina1990 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2021 στις 01:29 Η katerina1990: #45 07-02-21 01:29 Δε δίνω βάση εγω βρε. τα παίρνω στην πλάκα αυτα.... το αν θα πηγαίνει ο φίλος μου με κινεζα η Ασιάτισσα τι ξέρω εγω μονο... αν αυτος με τη πρώτη ευκαιρία θα πήγαινε γιατι δε μπορεί να κρατησει τις ορμες του κ ειναι πιο πάνω απο σχέση δεν τον τιμάει καθολου οπως κ όλους τους ανδρες που σκέφτονται μονο με το απαυτο τους!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Δε δίνω βάση εγω βρε. τα παίρνω στην πλάκα αυτα.... το αν θα πηγαίνει ο φίλος μου με κινεζα η Ασιάτισσα τι ξέρω εγω μονο... αν αυτος με τη πρώτη ευκαιρία θα πήγαινε γιατι δε μπορεί να κρατησει τις ορμες του κ ειναι πιο πάνω απο σχέση δεν τον τιμάει καθολου οπως κ όλους τους ανδρες που σκέφτονται μονο με το απαυτο τους!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.