Klaus
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
X-girl
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nikita13
Διάσημο μέλος

Η ζωή είναι απρόβλεπτη..Τα ωραιότερα έρχονται από το πουθενά για να τα ζήσουμε!Ο ερωτας με ερωτα περναει, λενε.. Αν και δεν το πολυπιστευω.. Μεχρι να βρεις τον επομενο ερωτα θα περασει αρκετος χρονος..

Logotupo
Νεοφερμένο μέλος

Φυσικά και βαίνουν καλώς γιατί είμαστε ζωντανοί υγιείς και αρτιμελλείς και πάνω από όλα σε καλή ψυχολογία γιατί μας περιμένουν άλλωστε

torry
Εκκολαπτόμενο μέλος

Νομίζω πως αυτό είναι σχεδόν κανώνας. Οταν βρεις κάποιον που σε κάνει να νιώθεις όμορφα και αρχίζεις να το ερωτευέσαι τότε ξεχνάς ότι είναι πίσω και σε εχει πονέσει.Ο ερωτας με ερωτα περναει, λενε.. Αν και δεν το πολυπιστευω.. Μεχρι να βρεις τον επομενο ερωτα θα περασει αρκετος χρονος..
Ισως βέβαια να το βλέπω έτσι γιατί για να φτάσω να χωρήσω συνήθως έχει τελειώσει μέσα μου και το τελευταίο απόθεμα (ερωτικού)αισθήματος για τον άλλο.Οποτε είναι πολύ πιο ευκολο να δω μπροστά..

Ένας χωρισμός είναι μια αλλαγή, η οποία θέλει χρόνο για να την συνειδητοποιήσει κανείς και για να καταλάβει τα μαθήματα που πήρε από εκείνη την σχέση.Δεν υπάρχει λόγος για βιασύνη...
Οπότε, αν όντως υπάρχει συμβατότητα χαρακτήρων και φυσικά, αν υπάρχει ερωτικό ενδιαφέρον και από τις 2 πλευρές, θα προχωρούσαμε σιγά σιγά ξεκινώντας από απλή παρέα.
Η συντροφικότητα είναι τόσο γλυκειά, που δεν χρειάζεται βιασύνη ή απροσεξία στην επιλογή του συντρόφου μας.Και άλλωστε όταν ταιριάζουν 2 άνθρωποι, αργά ή γρήγορα θα είναι μαζί.

Γενικοτερα αυτο ισχυει, αλλα οχι παντα.
princess
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Speedy
Δραστήριο μέλος

ssaxo
Νεοφερμένο μέλος

να βεβαιωθω πως ειναι προσυλωμενος σε εμενα
Δε νομίζω οτι οι άντρες σκέφτονται σαν εμάς για να "προσηλωθούν" σε κάποια γυναίκα.
Vkey
Επιφανές μέλος

underwater
Περιβόητο μέλος

Ελπίζω πάντως να μην έχει πετύχει καμία κάποιον που είναι σε φάση "προσπαθώ να ξεπεράσω την πρώην" οπότε "φάε" εσύ όλες τις ανασφάλειες μου μέχρι να στρώσω και μετά άντε γεια!
Πέτυχα τέτοια περίπτωση πέρυσι! Ήταν ακριβώς αυτό το στυλ με την διαφορά ότι κι εγώ τον ''χρησιμοποίησα'' κάπως. Νομίζω αλληλοχρησιμοποιηθήκαμε.

mania
Επιφανές μέλος

Οσο κιαν θέλουμε κάποιον, άν ανηκει αλλού δεν είναι σχέση αλλα εγωησμός που σίγουρα δεν θα καταλίξει σε κάτι καλό, ας μην είμαστε εγωηστές λοιπόν, οι σχέσεις με μία πλευρά είναι τελειωμένες υποθέσεις που δεν θέλουμε απλά να παραδεκτούμε .
Είναι όπως οι σχέσεις που ο ένας απο τους δύο κάνει απλά το κέφι του και ο άλλος αγαπάει, που θα πάει, πάλι σε αδιεξωδο βγαίνει, είναι κανόνας(κακός μέν αλλα κανόνας)
mindcircus
Περιβόητο μέλος

Θα εκανα τετοιου ειδους σχεση αν ημουν στην ιδια κατασταση ''ξεπερασματος''. Ισως εκανα εναν καλο φιλο με αυτον τον τροπο και καλο σεξ συν τοις αλλοις. Δεν μου εχει τυχει, απλως το φανταζομαι.
poyka
Νεοφερμένο μέλος

Isiliel
Επιφανές μέλος

Μου άρεσε πολύ που ήταν τρυφερος και γλυκός μαζί μου. Συνειδητοποιήσα μετα από πολυ καιρό ότι τα ίδια κάνει σε όλες.
Εξέλαβα το σχόλιό σου ως αρνητικό και αναρωτιέμαι: Είναι κακό να είναι κανείς γλυκός και τρυφερός με όλους;

Εκτός αν δεν κατάλαβα καλά τι θέλεις να πεις...
poyka
Νεοφερμένο μέλος

nagia
Νεοφερμένο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.