Oneira96
Νεοφερμένος
Η Oneira96 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 10 μηνύματα.

26-08-24

02:09
Καλησπέρα σας, έχω ένα "θέμα" που με προβληματίζει.
Πριν 2 μήνες γνώρισα έναν άντρα πολυ μεγαλύτερο σπο εμένα (εγω 28 εκείνος 49) έχουμε συναντηθεί συνολικά 4 φορές!
Περίεργο, ναι! Μια έλεγε έχει ραντεβού στην δουλειά , μια θα πάρει άδεια αλλά τελικά δεν πήρε, μια είχε να πάει σε μια υποχρέωση κλπ.
Ακυρωσε 3 ραντεβού μας και μετά από 3 μέρες μου λέει "θέλω λίγο χρόνο να μείνω μόνος μου" μετά από 2 μέρες μου στελνει και είχαμε βρεθεί. Η δικαιολογία του ήταν ότι ηθελε λέει χρόνο γιατί παίρνει διαζυγιο τώρα και ήθελε να μιλήσει με τα παιδιά του. Μετά από όλα αυτά που μου έχει πει ως τώρα, ότι χωρίζει, ότι παρακολουθει την γυναίκα του, τσακώνεται κλπ με τον γκόμενο της γυναίκας του και γενικά όλο το σκηνικό αρχίζει να με τρομάζει. Εχθές δεν πολυ μιλουσε στα μηνυματα.του λέω έχεις κάτι; οχι είμαι εντάξει λέει. Η απάντηση μου ήταν "καλά όπως θες ".Δεν ξανά έστειλα και δεν θα ξαναστειλω κιόλας. Είμαι 99% σίγουρη ότι αυριο θα μου στείλει να μου πει πάλι ότι θέλει λίγο χρόνο.
Εντάξει και εγώ έχω παρει διαζυγιο αλλά δεν εκανα τέτοιες αηδίες και ουτε ο πρώην συζυγος μου.
Όλο αυτό γενικά μου θυμίζει συμπεριφορά 15χρονου . Υποτίθεται ότι είναι 49 και υποτίθεται ότι είναι ώριμος.
Σας φαίνονται εσας όλα αυτά λογικά;
Πριν 2 μήνες γνώρισα έναν άντρα πολυ μεγαλύτερο σπο εμένα (εγω 28 εκείνος 49) έχουμε συναντηθεί συνολικά 4 φορές!
Περίεργο, ναι! Μια έλεγε έχει ραντεβού στην δουλειά , μια θα πάρει άδεια αλλά τελικά δεν πήρε, μια είχε να πάει σε μια υποχρέωση κλπ.
Ακυρωσε 3 ραντεβού μας και μετά από 3 μέρες μου λέει "θέλω λίγο χρόνο να μείνω μόνος μου" μετά από 2 μέρες μου στελνει και είχαμε βρεθεί. Η δικαιολογία του ήταν ότι ηθελε λέει χρόνο γιατί παίρνει διαζυγιο τώρα και ήθελε να μιλήσει με τα παιδιά του. Μετά από όλα αυτά που μου έχει πει ως τώρα, ότι χωρίζει, ότι παρακολουθει την γυναίκα του, τσακώνεται κλπ με τον γκόμενο της γυναίκας του και γενικά όλο το σκηνικό αρχίζει να με τρομάζει. Εχθές δεν πολυ μιλουσε στα μηνυματα.του λέω έχεις κάτι; οχι είμαι εντάξει λέει. Η απάντηση μου ήταν "καλά όπως θες ".Δεν ξανά έστειλα και δεν θα ξαναστειλω κιόλας. Είμαι 99% σίγουρη ότι αυριο θα μου στείλει να μου πει πάλι ότι θέλει λίγο χρόνο.
Εντάξει και εγώ έχω παρει διαζυγιο αλλά δεν εκανα τέτοιες αηδίες και ουτε ο πρώην συζυγος μου.
Όλο αυτό γενικά μου θυμίζει συμπεριφορά 15χρονου . Υποτίθεται ότι είναι 49 και υποτίθεται ότι είναι ώριμος.
nearos
Επιφανές μέλος
Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών και επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 8,984 μηνύματα.

26-08-24

02:25
Πηγαινα να γραψω αν προσπαθεις να συναψεις σχεση με 49χρονο η απλα 9χρονο και εφτασα στις τελευταιες δυο σειρες και καταλαβα οτι δεν εισαι τυφλωμενη απο κατι και οτι ηδη σου βρωμαει οτι ειναι περιεργη η συμπεριφορά του.
Παρακολουθει τη γυναικα του, τσακωνεται με τον γκομενο της; Αναρωτιεμαι γιατι χωρισε. Τρεχα μακρια μην αρχισει και με σενα, ευλογια ειναι που τον συναντησες μονο 4 φορες
Παρακολουθει τη γυναικα του, τσακωνεται με τον γκομενο της; Αναρωτιεμαι γιατι χωρισε. Τρεχα μακρια μην αρχισει και με σενα, ευλογια ειναι που τον συναντησες μονο 4 φορες
Oneira96
Νεοφερμένος
Η Oneira96 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 10 μηνύματα.

26-08-24

02:30
Αυτό σκέφτομαι και εγώ να κάνω, ευχομαι να μην είναι αργά γιατί έλεγε πολλά περίεργα τυπου δεν θέλω να σε χάσω κλπ.Πηγαινα να γραψω αν προσπαθεις να συναψεις σχεση με 49χρονο η απλα 9χρονο και εφτασα στις τελευταιες δυο σειρες και καταλαβα οτι δεν εισαι τυφλωμενη απο κατι και οτι ηδη σου βρωμαει οτι ειναι περιεργη η συμπεριφορά του.
Θα δω πως θα πάει, αν δεν ξαναστείλει δεν θα ξαναστειλω και αν στείλει σκέφτομαι να του πω ότι θέλω να το τελειώσουμε.. Είναι καλός δεν λεω σε εμένα τουλάχιστον αλλά... Στην αρχή όλοι καλοί είμαστε!
nearos
Επιφανές μέλος
Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών και επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 8,984 μηνύματα.

26-08-24

02:32
Στην αρχή ολοι καλοί είμαστε, για αυτό παντοτε, τοσο και σε σχεσεις οσο και σε φιλιες, το αν θα εισαι μαζι με καποιον θα το κρινεις απο τον τροπο που χειριζεται αλλα εμβια πραγματα, τους φιλους του, τη μανα του, τις σχεσεις του, τα κατοικιδια του κλπ.Αυτό σκέφτομαι και εγώ να κάνω, ευχομαι να μην είναι αργά γιατί έλεγε πολλά περίεργα τυπου δεν θέλω να σε χάσω κλπ.
Θα δω πως θα πάει, αν δεν ξαναστείλει δεν θα ξαναστειλω και αν στείλει σκέφτομαι να του πω ότι θέλω να το τελειώσουμε.. Είναι καλός δεν λεω σε εμένα τουλάχιστον αλλά... Στην αρχή όλοι καλοί είμαστε!
Δε θελει να σε χασει εε; αλλα θελει "λιγο χρονο" και δεν απανταει σε 2 μερες. Κοιτα αρκετο red flag ειναι το γεγονος οτι παρακολουθει και τσαμπουκαλευεται με την πρωην του. Ελπίζω να μην εχετε ανταλλαξει διευθυνσεις

Υδροχόος
Περιβόητο μέλος
Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5,663 μηνύματα.

26-08-24

08:18
Μπερδεμένα ξεκίνησαν, μπερδεμένα θα μείνουν...
"Μην τρώτε" τα χρόνια σας, και το χρόνο σας με τέτοια...
"Μην τρώτε" τα χρόνια σας, και το χρόνο σας με τέτοια...
Devil
Επιφανές μέλος
Ο Devil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 24,309 μηνύματα.

26-08-24

09:58
Καλησπέρα σας,
Εσυ δεν ήσουν που ήσουν παντρεμένη και είχες μια παράλληλη σχέση 2 χρονια με κάποιον ;
Οντως συμπεριφορά 15χρονου ο 50αρης τι να πείς
τσκ τσκ τσκ
ντροπή του !!!!!!

Oneira96
Νεοφερμένος

26-08-24

11:46
Ξέρει που μενω δυστυχώς.Στην αρχή ολοι καλοί είμαστε, για αυτό παντοτε, τοσο και σε σχεσεις οσο και σε φιλιες, το αν θα εισαι μαζι με καποιον θα το κρινεις απο τον τροπο που χειριζεται αλλα εμβια πραγματα, τους φιλους του, τη μανα του, τις σχεσεις του, τα κατοικιδια του κλπ.
Δε θελει να σε χασει εε; αλλα θελει "λιγο χρονο" και δεν απανταει σε 2 μερες. Κοιτα αρκετο red flag ειναι το γεγονος οτι παρακολουθει και τσαμπουκαλευεται με την πρωην του. Ελπίζω να μην εχετε ανταλλαξει διευθυνσεις![]()
Και επειδή ήμουν παντρεμενη και είχα παραλληλη σχέση, σημαίνει καλά να παθω και τραβάω όλα αυτά ;Εσυ δεν ήσουν που ήσουν παντρεμένη και είχες μια παράλληλη σχέση 2 χρονια με κάποιον ;
Οντως συμπεριφορά 15χρονου ο 50αρης τι να πείς
τσκ τσκ τσκ
ντροπή του !!!!!!![]()
Όπως είχα πει και παλαιότερα όλοι κάνουμε λάθη. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα ανεχτώ την μ@λακια του καθένα που έχει στο κεφάλι.
Υδροχόος
Περιβόητο μέλος

26-08-24

12:35
Όχι, δε σημαίνει "καλά να πάθεις"...Και επειδή ήμουν παντρεμενη και είχα παραλληλη σχέση, σημαίνει καλά να παθω και τραβάω όλα αυτά ;
Όπως είχα πει και παλαιότερα όλοι κάνουμε λάθη. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα ανεχτώ την μ@λακια του καθένα που έχει στο κεφάλι.
Σημαίνει, όμως, ότι έχεις εμπειρία στα "μπερδέματα" (λόγω της παράλληλης σχέσης...), άρα θα πρέπει να ξέρεις να τα ξεχωρίζεις από χιλιόμετρα μακριά και να τα αποφεύγεις.
Το λες και μόνη σου : Δεν πρέπει ν΄ ανεχόμαστε την μ@λακία τού καθενός.
Οπότε ; Τί συζητάμε, ακριβώς ; Ξέρεις την απάντηση...
Devil
Επιφανές μέλος
Ο Devil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 24,309 μηνύματα.

26-08-24

13:14
Ξέρει που μενω δυστυχώς.
Και επειδή ήμουν παντρεμενη και είχα παραλληλη σχέση, σημαίνει καλά να παθω και τραβάω όλα αυτά ;
Θές να μας πείς τώρα οτι δεν ειναι ματσωμένος ο μπάρμπας και πως έτσι καθεσαι και ασχολείσαι μαζί του.
Τι να κάνουμε τωρα σε αυτές τις ηλικίες οι ματσωμένοι έχουνε και πρώην γυναικες - παιδιά - υποχρεώσεις
δεν θα ασχολούνται όλη μέρα με τις ορέξεις μιας 28χρονης στο βάιμπερ.

Oneira96
Νεοφερμένος

26-08-24

13:18
Δεν είναι ματσωμενος όπως λες και είναι ντροπή να λες τέτοια πράγματα για εμενα ενώ δεν με ξέρεις!Θές να μας πείς τώρα οτι δεν ειναι ματσωμένος ο μπάρμπας και πως έτσι καθεσαι και ασχολείσαι μαζί του.
Τι να κάνουμε τωρα σε αυτές τις ηλικίες οι ματσωμένοι έχουνε και πρώην γυναικες - παιδιά - υποχρεώσεις
δεν θα ασχολούνται όλη μέρα με τις ορέξεις μιας 28χρονης στο βάιμπερ.![]()
Θα συμφωνήσω!Όχι, δε σημαίνει "καλά να πάθεις"...
Σημαίνει, όμως, ότι έχεις εμπειρία στα "μπερδέματα" (λόγω της παράλληλης σχέσης...), άρα θα πρέπει να ξέρεις να τα ξεχωρίζεις από χιλιόμετρα μακριά και να τα αποφεύγεις.
Το λες και μόνη σου : Δεν πρέπει ν΄ ανεχόμαστε την μ@λακία τού καθενός.
Οπότε ; Τί συζητάμε, ακριβώς ; Ξέρεις την απάντηση...
Devil
Επιφανές μέλος

26-08-24

13:20
Δεν είναι ματσωμενος όπως λες και είναι ντροπή να λες τέτοια πράγματα για εμενα ενώ δεν με ξέρεις!
Καλα το ότι μιλάς και για ντροπή εσυ που κεράτωνες τον άντρα σου μας ξεπερνάει εδω μεσα... αλλα συνέχισε να κάνεις το θυμα προσωπικά δεν θα σου χρυσώσω το χάπι.
Μ αρεσει κιόλας που ειναι δήθεν περίεργος ο τύπος επειδη ασχολείται με τα παιδιά του και όχι με μια άσχετη που του κουνήθηκε λιγο εκεί για να τον τυλίξει. Άσε μας κοπέλα μου. Απορω που μπηκες να τα γραψεις κιολας εδω μεσα και δεν ντρέπεσαι εσυ η ίδια.
Πάρε το σενάριο και πήγαινε το στις οικογενειακές ιστορίες. Εμααα εδω μεσα

"Η Μαρία ψάχνει τον ιδανικό σύζυγο στα μάτια του 50χρονου Μάκη ο οποίος ειναι έτοιμος να πάρει διαζυγιο απο την πρώην γυναικα του που έμπλεξε με εναν γκομενο ταλικιέρη και τις προαλλες τον περιμενε εξω απο το σπιτι τους να πλακωθούν.... "

Oneira96
Νεοφερμένος

26-08-24

13:46
Το τι κάνω στην δική μου ζωή είναι δικό μου θέμα ξεκάθαρα, επίσης το ότι ασχολείται με τα παιδια του δεν με πειραζει αλλά το να λέει αυτά ενώ δεν ξέρει τι θέλει ναι με πειραζει, επίσης για εμενα θα μιλάς πιο ωραία δεν με ξέρεις και δεν σε ξερω!Καλα το ότι μιλάς και για ντροπή εσυ που κεράτωνες τον άντρα σου μας ξεπερνάει εδω μεσα... αλλα συνέχισε να κάνεις το θυμα προσωπικά δεν θα σου χρυσώσω το χάπι.
Μ αρεσει κιόλας που ειναι δήθεν περίεργος ο τύπος επειδη ασχολείται με τα παιδιά του και όχι με μια άσχετη που του κουνήθηκε λιγο εκεί για να τον τυλίξει. Άσε μας κοπέλα μου. Απορω που μπηκες να τα γραψεις κιολας εδω μεσα και δεν ντρέπεσαι εσυ η ίδια.
Πάρε το σενάριο και πήγαινε το στις οικογενειακές ιστορίες. Εμααα εδω μεσα
"Η Μαρία ψάχνει τον ιδανικό σύζυγο στα μάτια του 50χρονου Μάκη ο οποίος ειναι έτοιμος να πάρει διαζυγιο απο την πρώην γυναικα του που έμπλεξε με εναν γκομενο ταλικιέρη και τις προαλλες τον περιμενε εξω απο το σπιτι τους να πλακωθούν.... "![]()
Υδροχόος
Περιβόητο μέλος

26-08-24

13:50
O σεβασμός κερδίζεται...Το τι κάνω στην δική μου ζωή είναι δικό μου θέμα ξεκάθαρα, επίσης το ότι ασχολείται με τα παιδια του δεν με πειραζει αλλά το να λέει αυτά ενώ δεν ξέρει τι θέλει ναι με πειραζει, επίσης για εμενα θα μιλάς πιο ωραία δεν με ξέρεις και δεν σε ξερω!
Μεγάλη κοπέλα είσαι, καλά σου λέει. Ξέρεις τί πρέπει να κάνεις.
Καλή συνέχεια
Devil
Επιφανές μέλος

26-08-24

14:02
Το τι κάνω στην δική μου ζωή είναι δικό μου θέμα ξεκάθαρα, επίσης το ότι ασχολείται με τα παιδια του δεν με πειραζει αλλά το να λέει αυτά ενώ δεν ξέρει τι θέλει ναι με πειραζει, επίσης για εμενα θα μιλάς πιο ωραία δεν με ξέρεις και δεν σε ξερω!
Τα γραφόμενα σου σχολιάζω και αν δεν θές να υπόκεινται σε κριτική να μην τα δημοσιεύεις.
Αυτα τα γραφομενα αν δεν το καταλαβαινεις αντιπροσωπεύουν ειτε μια γκόλντ ντιγκερ (αλήθεια τι ζηλεψες σε εναν 50αρη τα νιάτα του ;;; ) η μια νάρκισσο που δεν την ενδιαφέρει τιποτε αλλο παρα μονο η δικη της ικανοποιηση και όπου μπλέκεται τα κάνει σόνικο (διαλυμένοι γάμοι με ΑΝΑΚΑΤΟΣΟΥΡΕΣ ΤΡΙΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ - άνθρωποι που δεν θέλουν να της ξαναμιλήσουν...οπως εκανε εκεινος που μας έλεγες που του έστελνες τις ανθοδέσμες κτλ).
Ειναι αστείο και μονο να λές μετά για άλλους οτι δεν ξέρουν τι θέλουν. Και ακομη πιο αστειο να μας κάνεις και υποδείξεις πως θα κρίνουμε αυτα που διαβάζουμε... προφανως και δεν σε ξέρω και δεν ειμαι και άντρας που μπλέκω σε τέτοια σκηνικά. Αρα ποιοι όλοι κάνουμε λάθη ;

Κρινω όμως αυτα που διαβάζω. Σόρρυ.

26-08-24

14:10
Η θεματοθέτρια πήρε τις απαντήσεις που ήθελε, το θέμα κλειδώνεται. 

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 42 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.