Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Μου εχουν πει να δω αλλα ακομα δεν εχω ασχοληθει καθολου..
Πιστευω οτι δεν θα ειναι οπως το Family Guy.
Καμια σχεση, εντελος διαφορετικο χιουμορ και δομη επεισοδιων. Ισως να σου αρεσει, αλλα δεν θα ειναι επειδη μοιαζουν.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ceres Victoria
Πολύ δραστήριο μέλος

naruto
one piece
bleach (έχει καταντήσει μ***κία τελευταία και το έχω κόψει)
nurarihyon no mago
ao no exorcist
south park
beelzebub
shakugan no shana
code geass
deadman wonderland
fairy tail
dragonball (ολα)
vampire knight
hunter x hunter
fullmetal alchemist
death note
hellsing
elfen lied
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mercury
Επιφανές μέλος

Chip 'n Dale Rescue Rangers
Και γενικα αρκετα καρτουνς του Walt Disney.Eκτος βεβαια απο τα Σταχτοπουτα,Χιονατη κτλ.
love_angel
Επιφανές μέλος

Ψαραδέλλη
Διάσημο μέλος

venividivici
Τιμώμενο Μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
youhou
Εκκολαπτόμενο μέλος

https://www.youtube.com/watch?v=ER4wLwOBOVw
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
akikos
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dreamer_SW
Διάσημο μέλος

1. Χάιντη
2. Μικρή Λουλού
3. Μπομπ Σφουγγαράκης
4. PB & J OTTER
Πω...αξέχαστα παιδικά χρόνια ...Τι θυμήθηκα τώρα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ίντα
Εκκολαπτόμενο μέλος

Έβλεπα πολλά παιδικά αλλά ανάμεσά τους, αυτά που ξεχώρισα ήταν τα εξής:
1. Χάιντη
2. Μικρή Λουλού
3. Μπομπ Σφουγγαράκης
4. PB & J OTTER
Πω...αξέχαστα παιδικά χρόνια ...Τι θυμήθηκα τώρα
ΑΑΑΑ τι μου θύμισες τώρα o:
Με έπιασε νοσταλγία. Παίζει να καθίσω να δω μικρή Λουλού τώρα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dreamer_SW
Διάσημο μέλος

ΑΑΑΑ τι μου θύμισες τώρα o:
Με έπιασε νοσταλγία. Παίζει να καθίσω να δω μικρή Λουλού τώρα![]()
Εμένα μου λες ρε είχα πάρει όλες τις κασέτες της να πούμε ♥♥ λουλού άννυ τάμπυ, πικάπ του έλβιν κλπ. Ωραία παιδικά χρόνια. Βάλε βάλε

Ίντα
Εκκολαπτόμενο μέλος

Εμένα μου λες ρε είχα πάρει όλες τις κασέτες της να πούμε ♥♥ λουλού άννυ τάμπυ, πικάπ του έλβιν κλπ. Ωραία παιδικά χρόνια. Βάλε βάλε![]()
χαχα το θυμάμαι ακόμη το επισόδειο που λεγόταν τπ πικαπ του τάμπυ

έβλεπα και αυτό
Dreamer_SW
Διάσημο μέλος

χαχα το θυμάμαι ακόμη το επισόδειο που λεγόταν τπ πικαπ του τάμπυ
έβλεπα και αυτό
Πω πω πω ναι ή αυτό με την πράσινη λουλού ρε χαχαχχαα ή το άλλο με την πάπια στο σπίτι. Αν κάτσω και τα θυμηθώ θα με πιάσει νοσταλγία παιδικής ηλικίας

Ναι το θυμάμαι και αυτό....αυτά ήταν ρε παιδικά ποιότητα
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος

Ίντα
Εκκολαπτόμενο μέλος

αν έβλεπες τέτοια παιδικά, πρέπει να ήσουν ιδιοφυία

Guest 647452
Επισκέπτης

Maraki4you
Νεοφερμένο μέλος

Guest 874453
Επισκέπτης

Guest 092312
Επισκέπτης

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.