fandago
Διακεκριμένο μέλος

Αν αυτό πήγαινε σε εμένα, δες εδώ και απλά πάτα στην αγγλική σημαία...Ναι ; Δεν το εχω ψαξει (δε ξερω και Γαλλικα) εχεις μηπως κανενα λινκ ;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
adespoto
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρκτούρος
Πολύ δραστήριο μέλος

κι έβλεπα και μια εκπομπή κάθε Σάββατο και Κυριακή στο Mega που δε θυμάμαι πώς τη λέγανε όμως. Ήταν η αγαπημένη μου εκπομπή.
Μιλάς προφανώς για το Disney club, με τον Λυκούργο και την Καρολίνα (αναφέρθηκε και πιο πάνω).

Nαι, ευχαριστω.Αν αυτό πήγαινε σε εμένα, δες εδώ και απλά πάτα στην αγγλική σημαία...![]()

rudess f
Εκκολαπτόμενο μέλος

Φανατικά έβλεπα..Scoopy Doo, Flinstones, DisneyClub, Sailormoon, Lucky luke, Στρουμφακια, Spiderman... Ten ten... και το μκρό σπίτι στο λιβάδι..(θυμόμουν ου και που ότι ήμουν κοριτσάκι...χαχα..)
αλλά πειράζει που συνεχίζω ακάθεκτη να βλέπω παιδικά ακόμη και τώρα??

Demelene
Διάσημο μέλος

Η σαλοπέτα δεν ξέρω τι είναι!εεε? δεν το έπιασα αυτό. Μπορείς να το ξαναγράψεις? Φορούσε και μια κόκκινη σαλοπέτα![]()
Η εικόνα που έχω είναι αμυδρή. Θυμάμαι μια αγελάδα με περίεργη φωνή και κάτι σαν τσόκαρα σε χρώμα προς κόκκινη απόχρωση.
Οδύσεια του διαστήματος λεγόταν και για μένα μόνο παιδικό δεν ήταν. πολύ ψυχανωμαλία ρε παιδί μου.ητανε και ενα άλλο με τον οδυσσέα και τον γιό του τον Τηλέμαχο που ταξιδεύανε στο διαστημα και ειχανε και ενα ρομποτακι... ποιο ητανε αυτό το παιδικο?
Isiliel
Επιφανές μέλος

Αλήθεια, θυμάται κανείς το "Μια φορά κι έναν καιρό ήταν ο άνθρωπος;"
Προβαλλόταν στην κρατική τηλεόραση το 1982-85 περίπου....

Η ιδέα μου είναι ή δεν είπε κανείς την Ομάδα Τζι? Ε? ε?

Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

Πείτε μου ότι δεν το πεθυμήσατε!

Molka
Πολύ δραστήριο μέλος

Αφιερωμένο στο Μολκάκι.
Πείτε μου ότι δεν το πεθυμήσατε!![]()

Και ολίγη από Pinky and The Brain

Pinky: "Gee Brain, what do you want to do tonight?"
The Brain: "The same thing we do every night, Pinky—Try to take over the world."
Stalitsa
Πολύ δραστήριο μέλος

- Tα στρουμφάκια
- Μικρό πόνυ
- Χαϊντι
- Disney club
- thundercats
- ΚΑντι Καντι
- Τομ και Τζερι και άλλα... θα τα γράψω μόλις τα θυμηθώ!!!
BAD MAIPH
Εκκολαπτόμενο μέλος

Τι μου θυμησες τωρα...
- Tα στρουμφάκια
- Μικρό πόνυ
- Χαϊντι
- Disney club
- thundercats
- ΚΑντι Καντι
- Τομ και Τζερι και άλλα... θα τα γράψω μόλις τα θυμηθώ!!!
Αυτα ήταν καρτουν οχι σαν τα καινουρια...
Ποκεμον, ντιτζιμον και ποσα αλλα μον...
Μηπως εχετε δει τα Τελεταμπις;

Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

MonaXoS
Διάσημο μέλος

κάαααμεεεεεε
χάαααααααμεεεεεε
ΚΥΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

qwertyuiop
Διάσημο μέλος

Δανάη
Πολύ δραστήριο μέλος

Λόγω του οτι εχω μικρό αδερφάκι συνεχίζω να τα βλέπω ακόμα!!

shaman
Πολύ δραστήριο μέλος

Batfink
lugar
Πολύ δραστήριο μέλος

Στην Αθηνα ισως βρεις σε ενα στη Γλυφαδα, πανω στην Μεταξά. (ξεχναω το ονομα, θα το πει καποιο αλλο παιδι).
Απο Miyazaki εχω δει (και τα προτεινω, ολα ειναι καλα) :
Nausicaä of the Valley of the Wind, 1984 film
Laputa: Castle in the Sky, 1986 film
My Neighbor Totoro, 1988 film
Kiki's Delivery Service, 1989 film
Porco Rosso, 1992 film
Princess Mononoke, 1997 film
Spirited Away, 2001
Howl's Moving Castle, 2004
Αν δε τα βρεις, τοτε εναλλακτικα μεσω ίντερνετ.
lugar
Πολύ δραστήριο μέλος

eftychia
Νεοφερμένο μέλος

Αποθεωνω Simpsons που συνεχιζουν ακαθεκτοι την πορεια τους μετα απο 19 χρονια, να επανερχονται με υλικο όλο και πιο φρεσκο (σαφως επηρεασμενο απο την επικαιροτητα). Χομερ= ο πιο καλτ τυπος όλων των εποχων. Ολοι κριβουμε λιγο Χομερ μεσα μας!!!!
Δεν ειναι τυχαιο που την εκφραση Doh! (σημα κατατεθεν του Χομερ) την εχουν βαλει στο λεξικο της Οξφορδης.
Εκτος απο Simpsons παρακολουθβ και Southpark (φανατικα) αλλα και την "αντιγραφη" των Simpson Family Guy (για ενα διαστημα το επαιζε και το Μακεδονια)
Γενικα παντως ειμαι τρελη φαν των animation-cartoon, ειτε απο χαρτι (southpark) ειτε ψηφιακα (Νεμο)
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.