bunny217
Διακεκριμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
giostau
Πολύ δραστήριο μέλος

Απ' τα αγαπημένα μου!!!
Το κορυφαίο... LooneyTunes!!! Ειδικά το RoadRunner!
Λυπόμουν το κακόμοιρο το κογιότ!
Ακόμη Ducktales, Thundercats, αλλά και στρουμφάκια.
Να 'ναι καλά το νετ που μπορώ και τα κατεβάζω για να θυμάμαι τα νιάτα μου...

ανοιξε αυτο το κουτιΑρχική Δημοσίευση από giostau :"Του κουτιού τα παραμύθια" τα θυμάται κανείς;
Απ' τα αγαπημένα μου!!!
παραμυθι να ακουστει
οι ιστοριες μας
παραμυθαδες
ή μηπως ειμαστε
ή μηπως ειμαστε
τρελοι τραγουδισταδες
ρε εσυ ο Φιογκος
και ο Ρουχλας ειναι λα
ο Σεβαστιανος διηγηται στην γραμμη του σι
και στο μη τραγουδαει παραμυθια η Μελια
και στο μι τραγουδαει παραμυθια η Μελιααααααααααααα
χαχαχαχα σωστη?
Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Στρουμφακια, bugs bunny, παραμυθια του κουτιου (πολυ μικρος επειδη εβλεπε η αδερφη μου, δεν μου πολυαρεσε), φλινστοουνς και ενα σωρο αλλα.... αλλα ποτε δεν μου αρεσε το Dragonball που εβλεπαν ολα τα αλλα παιδια...
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

Λιλιπούπολη....
Μάγια η μέλισσα

Νιλς Χόλκερσον....
Μια φορά και έναν καιρό ήταν ο άνθρωπος....
Σουβλίτσα και Κλούβιος (πω πω ειχα και σε κουκλα την Σουβλιτσα!)
Μπόλεκ και Λόλεκ
Καραγκιόζη

Snoopy!
Πίπη η φακυδομύτη
Το μικρό σπίτι στο Λειβάδι

Boomer!
και πολλά άλλα που αυτή τη στιγμή δε θυμάμαι τίτλους ρε γμτ....
αχχχχχχχχχχχ γεροντάματα
Porcelain
Εκκολαπτόμενο μέλος

Getta Robo
He-Man
The Transformers
Iga-no Kabamaru(Καμπαμαρού)
Γιάννης
Περιβόητο μέλος

giostau
Πολύ δραστήριο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από gilie :ανοιξε αυτο το κουτι
παραμυθι να ακουστει
οι ιστοριες μας
παραμυθαδες
ή μηπως ειμαστε
ή μηπως ειμαστε
τρελοι τραγουδισταδες
ρε εσυ ο Φιογκος
και ο Ρουχλας ειναι λα
ο Σεβαστιανος διηγηται στην γραμμη του σι
και στο μη τραγουδαει παραμυθια η Μελια
και στο μι τραγουδαει παραμυθια η Μελιααααααααααααα
χαχαχαχα σωστη?
Σχεδόν άψογη....
σχεδόν γιατί λέει:
φα δίεση ο Φιόγκος...
gademis
Τιμώμενο Μέλος

Νιλς Χόλκερσον μανιοδώς
Τα κλασσικά της warner που τα βλέπω ακόμα και ΔΕΝ τα θεωρώ παιδικά τα περισσότερα.
Candy Candy εβλεπα σποραδικά, κυρίως κατα τη διάρκεια "δικαστικής μάχης" με την αδερφή μου για κυριώτητα του τηλεχειρηστηρίου. Ηξερα όμως την υπόθεση γιατι ΟΛΕΣ στο σχολείο σχολιάζανε τι ειχε γινει. Μιά μέρα ηρθαν όλες σαν σε κηδεία γιατι είχε πέσει ο Αντονυ απο το άλογο!!!
Του κουτιού τα παραμύθια που εδινε ρέστα ο Κοντογιαννίδης ώς Ρουχλας
Στρουμφάκια (ημουν μικρός και δεν ηξερα τί είναι)
Παλιά που αναμετέδειδε κάποιο κανάλι δορυφορικά ξυπναγα 6:30 και εβλεπα Robotech στα αγγλικά χωρίς υπότιτλους. Μετά απο κάποια χρόνια εξέδειδε και το manga το περιοδικό "δύο"
Thundercats
trelokotsidou
Νεοφερμένο μέλος

YoMaNaTiOn
Δραστήριο μέλος

gademis
Τιμώμενο Μέλος

nv
Πολύ δραστήριο μέλος

Αχ! Τι αναμνήσεις μου ήρθαν τώρα!

οοοολε!!!
Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος

Τωρα συνεχιζω να βλεπω στρουμφακια και bob σφουγγαρακη τετραγωνοπαντελονη!
YoMaNaTiOn
Δραστήριο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από gademis :A, κι εγώ βλέπω ακόμα πολλά. Το μόνο ομως που κυνηγάω να δώ είναι το Dexter's Lab (που κι αυτό δεν είναι τελείως παιδικό).
Εγώ γμτ την έχω χάσει τη σειρά, αν και μου αρέσει πολύ :/
Με το πολύ PC/internet έχω χάσει τελείως τόπο και χρόνο γμτ.
Επική σειρά (δεν ξέρω αν τη θυμάται κανείς) ήταν το QUACK PACK!
ΤΕΛΕΙΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Πάντα είχα μια αδυναμία στον Donald βέβαια

gademis
Τιμώμενο Μέλος

crazyhelen
Διάσημο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από gilie :ρε εσυ ο Φιογκος
και ο Ρουχλας ειναι λα
"Ρε δίεση ο Φιόγκος"
Η Παρασκευούλα, το κοριτσάκι που άκουγε τα παραμύθια από τα κουκλάκια, πήγαινε στο ίδιο σχολείο με μένα και φυσικά αυτό το τραγουδακι της το τραγουδούσαμε ανελλιπως σε κάθε διάλειμμα!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.