Σχετικά με την επεξεργασία μηνύματος.

Dias

Επιφανές μέλος

Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.828 μηνύματα.
Νομίζω ότι η επιλογή "επεξεργασία" ενός μηνύματος πρέπει να σταματά να υπάρχει όταν γίνει μία απάντηση. Για π.χ.έτσι όπως είναι τώρα μπορώ να αλλάξω ένα μήνυμα μου αφού έχει απαντηθεί και δεν είναι σωστό. (Πρόταση κάνω) :)

logo.gif

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ναι αλλά φαντάσου π.χ. να έχεις κάνει κάποιο ορθογραφικό.
Μερικές φορές όντως καταντάει ενοχλητικό αλλά αυτό είναι "ευθύνη" των συμφορουμιτών.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ναι αλλά φαντάσου π.χ. να έχεις κάνει κάποιο ορθογραφικό..
Ας το δω πριν απαντηθεί το θέμα. Και αν δεν το δω μικρό το κακό. Όμως να διορθώσω μήνυμα που απαντήθηκε το θεωρώ πολύ πιο σοβαρό κακό.

Ας το δω πριν απαντηθεί το θέμα. Και αν δεν το δω μικρό το κακό. Όμως να διορθώσω μήνυμα που απαντήθηκε το θεωρώ πολύ πιο σοβαρό κακό.

image.php

Kάνε quote για κάθε περίπτωση.

Το καλύτερο σχετικό σύστημα που έχω δει να λειτουργεί στην πράξη είναι ότι ένα μήνυμα μετά από Χ ώρες (π.χ. 24) να μην είναι εφικτό να γίνει edit από τον δημιουργό του!

Νομίζω ότι η επιλογή "επεξεργασία" ενός μηνύματος πρέπει να σταματά να υπάρχει όταν γίνει μία απάντηση. Για π.χ.έτσι όπως είναι τώρα μπορώ να αλλάξω ένα μήνυμα μου αφού έχει απαντηθεί και δεν είναι σωστό. (Πρόταση κάνω) :)

logo.gif

Από την "ηθική" πλευρά του θέματος δεν είναι σωστό; Πάντως, σ' ένα επεξεργασμένο μήνυμα, αν δεν κάνω λάθος, μπορείς να δεις το "πριν".

Έτσι κι αλλιώς τα αρχικά μηνύματα με την επεξεργασία δεν χανονται.

Τελικά νομίζω, ότι μόνο ο ίδιος ο χρήστης που έγραψε το μήνυμα μπορεί να δει το πριν και το μετά.

Το καλύτερο σχετικό σύστημα που έχω δει να λειτουργεί στην πράξη είναι ότι ένα μήνυμα μετά από Χ ώρες (π.χ. 24) να μην είναι εφικτό να γίνει edit από τον δημιουργό του!

Mα και δω κάπως έτσι δεν είναι;Νομίζω 6 είναι οι ώρες που μπορείς να αλλάξεις:iagree:

Mα και δω κάπως έτσι δεν είναι;Νομίζω 6 είναι οι ώρες που μπορείς να αλλάξεις:iagree:
Όχι. 6 ώρες πρέπει να περάσουν για να κάνεις ποστ αμέσως μετά από ένα άλλο δικό σου, χωρίς να μετρηθεί σαν douplepost.

+1!

Όχι. 6 ώρες πρέπει να περάσουν για να κάνεις ποστ αμέσως μετά από ένα άλλο δικό σου, χωρίς να μετρηθεί σαν douplepost.

Και για την επεξεργασία το ιδιο νομίζω ισχύει:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back