iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Ο λόγος που του το θέλω είναι επειδή σήμερα καθως ακουγα μουσικη (απο 20.40 μέχρι 22.00) ο απο κάτω χτύπαγε συνέχεια ... και απλως θέλω να ξέρω ποιος έχει άδικο ...
Πλς μην μου πείτε ότι αυρίο μπορεί να δουλεύει πρωί ...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

το θέμα όμως δεν είναι πάντα να είμαστε ... νομιμοι....
υπάρχουν φορές που ένας γείτονας μας "ενοχλεί" ακόμα και αν βρίσκεται μέσα στα νόμιμα πλαίσια....
θα στο πω διαφορετικά...
αν εγώ είχα ένα γείτονα που στο ξεκάρφωτο τις ώρες που αναφέρεις έπαιζε κλαρίνα (όχι ότι έχω κάτι με τα κλαρίνα, απλά δεν είναι στα ακούσματα μου εκτός και αν τύχει να πάω σε κάποιο πανηγύρι

βέβαια δεν θα "κοπάναγα" από κάτω αλλά θα πήγαινα ευγενικά να του ζητήσω να με σεβαστεί παρόλο που δεν είναι ώρα κοινής ησυχίας....
και πέραν της ώρας της κοινής ησυχίας.... υπάρχει και ο νόμος περί ντεσιμπέλ....
άσχετα λοιπόν από το τι ώρα είναι, δεν μπορεί ο γείτονας να βάζει τσίτα διαπασών πέραν των επιτρεπτών ντεσιμπέλ τα ακούσματα που γουστάρει και να μου κάνει τα νεύρα μου κουρέλια... έτσι δεν είναι?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Παντως θα ηθελα καποιος να μου παραθεσει τους νόμους που αφορουν την ώρα κοινής ησυχίας
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

αν δεν βαριέσαι πέρνεις ένα τηλ στο 100 και τους ρωτάς...
"κύριοι, ποιές είναι οι ώρες κοινής ησυχίας?"
το νού σου όμως γιατί άλλες ώρες ισχύουν για τον χειμώνα και άλλες για το καλοκαίρι....
για τώρα το χειμώνα νομίζω ότι οι ώρες είναι
14.30 - 18.00 και 23.00-07.00
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

βέβαια αν σκάσουν μύτη με κανα ντεσιμπελόμετρο και μετρήσουν τρελά νούμερα δεν ισχύει αυτό

weak and powerless
Διάσημο μέλος

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

(το offtopic θα το βρείτε εδώ)
crazyhelen
Διάσημο μέλος

Πλήρης επιτυχία! Έκτοτε η μουσική του, το πολύ να ενοχλεί το διπλανό του διαμέρισμα! Εμένα πάντως όχι!!!!
Δεν θέλει κόπο λοιπόν, θέλει τρόπο. Φαντάζομαι ότι και τον Πανούλη, αν κάποιος τον προσεγγίσει ευγενικά, θα φερθεί πιο ευγενικά ακόμα!

Nessa NetMonster
Δραστήριο μέλος

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

To παραπάνω μηνύμα σου θα είχε ισχυή αν στο πρώτο μηνύμα έγραφα:Αρχική Δημοσίευση από crazyhelen:Στην πολυκατοικία που μένω, υπάρχει καλή ώρα σαν τον Πανούλη, ένας νεαρός που όταν ακούει μουσική, ακούει μαζί του και όλο το οικοδομικό τετράγωνο! Επειδή είχε τσακωθεί ουκ ολίγες φορές με κάποιες ****γριες της πολυκατοικίας, σκέφτηκα ότι δεν θα ήταν σωστή λύση να του κάνω "παρατήρηση"!!!! Η μόνη λύση ήταν να πάω με τα νερά του. Ένα απόγευμα λοιπόν, πήγα στο διαμέρισμά του, και του ζήτησα με την πρώτη ευκαιρία να μου αντιγράψει το φανταστικό cd που άκουγε (αίσχος ήταν, αλλά τι να κάνω????) και εκεί, πάνω στον θαυμασμό μου, του πέταξα "μωρέ, δεν έχεις βαρεθεί με τις ****όγριες που σου φωνάζουν? Δεν την χαμηλώνεις λίγο την μουσική να μην σου σπάνε τα νεύρα?"
Πλήρης επιτυχία! Έκτοτε η μουσική του, το πολύ να ενοχλεί το διπλανό του διαμέρισμα! Εμένα πάντως όχι!!!!
Δεν θέλει κόπο λοιπόν, θέλει τρόπο. Φαντάζομαι ότι και τον Πανούλη, αν κάποιος τον προσεγγίσει ευγενικά, θα φερθεί πιο ευγενικά ακόμα!![]()
και όχι:Ο λόγος που του το θέλω είναι επειδή σήμερα καθως ακουγα δυνατά μουσικη (απο 20.40 μέχρι 22.00) ο απο κάτω χτύπαγε συνέχεια ... και απλως θέλω να ξέρω ποιος έχει άδικο ...
Ο λόγος που του το θέλω είναι επειδή σήμερα καθως ακουγα μουσικη (απο 20.40 μέχρι 22.00) ο απο κάτω χτύπαγε συνέχεια ... και απλως θέλω να ξέρω ποιος έχει άδικο ...
Αλλά μιας και αναφέρθηκε ...
Μπορεί κάποιος να μου πεί μέχρι ποσα db επιτρέπονται;

crazyhelen
Διάσημο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Nessa NetMonster:...ε; Φανταστικέ γείτονα;![]()

Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone:To παραπάνω μηνύμα σου θα είχε ισχυή αν στο πρώτο μηνύμα έγραφα:
Παράθεση:
Ο λόγος που του το θέλω είναι επειδή σήμερα καθως ακουγα δυνατά μουσικη (απο 20.40 μέχρι 22.00) ο απο κάτω χτύπαγε συνέχεια ... και απλως θέλω να ξέρω ποιος έχει άδικο ...
Sorry δεν κατάλαβα καλά!
dooo
Διακεκριμένο μέλος

exp καλό μου, ρίξε μια ματιά σε αυτό το ΦΕΚ 3/96 - ΦΕΚ 15 /Β/ 12 ΙΑΝ 96
πιθανόν θα το βρεις στο www.et.gr
εντιτ: το λινκ καλύπτει ΦΕΚ απο το 2000 και μετά οπότε άκυρο..
Valder
Τιμώμενο Μέλος

Ρε παιδιά είδα και μια ρωγμούλα στον τοίχο μου τώρα απ' τη μεριά του αλήτη... μπας και;;;;
Ακόμα και ο θόρυβος μόνος του θα με κάνει να τραβήξω μήνυση!

ΣΗΚΩΝΕΙ ΜΗΝΥΣΗ;;;;;;;;;;
dooo
Διακεκριμένο μέλος

Το 7.30 ειναι νόμιμο (πως φαινεται ότι δεν έχεις κάνει οικοδομή

Valder
Τιμώμενο Μέλος

adespoto
Περιβόητο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Valder:Είναι ενας ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΑΝΑΠΗΡΟΣ εργάτης ή δε ξέρω γω τι, που έχει ΠΟΥ ΚΟΠΑΝΑΕΙ ΜΕ ΤΟ Γ@Μ#ΜΕΝΟ το κομπρεσέρ από τις 07:30 και εχω κάνει πονοκέφαλο.
Ρε παιδιά είδα και μια ρωγμούλα στον τοίχο μου τώρα απ' τη μεριά του αλήτη... μπας και;;;;
Ακόμα και ο θόρυβος μόνος του θα με κάνει να τραβήξω μήνυση!![]()
![]()
Ε ρε και να βγαζα το εργαλείο να του τράβαγα μια 9αρα σε κάθε χέρι και στο βρωμομηχάνημά του.... αλλά μετά θα με κατηγορήσει οτι παίζω Halo επάνω του... Να τος....ξανάρχισε....ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΩ!
![]()
![]()
![]()
![]()
ΣΗΚΩΝΕΙ ΜΗΝΥΣΗ;;;;;;;;;;
Αν πράγματι είναι εργάτης, δηλαδή εκείνη την ώρα δουλεύει τότε δεν είναι εγκεφαλικά ανάπηρος, τη δουλειά του κάνει. Αν πάλι ξυπνάει το πρωί και λέει τι να κάνω τι να κάνω ας βάλω μια το κομπρεσέρ, πέτα του κανέναν κουβά νερό (πιάνει καμιά φορά

mania
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
deadhead_pirate
Περιβόητο μέλος

Πολύ περισσότερο σήμερα που οι αστυνομικοί είναι πλέον δυσεύρετοι...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mania
Επιφανές μέλος

Ακριβώς λόγω αυτού του διλλήματος, αν καλέσεις την αστυνομία, δεν υπάρχει περίπτωση να έρθει.
Πολύ περισσότερο σήμερα που οι αστυνομικοί είναι πλέον δυσεύρετοι...
ενοώ να έχει μουσική όταν τον καλέσεις και να σταματήσει 5 λεπτά πριν φτάσει, τότε τι γίνετε

deadhead_pirate
Περιβόητο μέλος

Θα σου προτείνει να πας εσύ και να του ζητήσεις ευγενικά να τη σταματήσει, και μόνο αν γίνουν μαζικά παράπονα από πολλούς και πιεστούν πάρα πολύ θα έρθουν, και θα του κάνουν κάποια σύσταση, ακόμα κι αν έχει κλείσει τη μουσική.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.