Και στο πληθυντικο όλοι... Δεν είμαστε κολλητοί. Τουλάχιστον όχι εξαρχής. Αμ δω ότι κάποιος είναι καλός στη δουλειά κ δεν σε πλησιαζει πονηρα να γίνετε φίλοι τότε εννοείται. Να κάνεις παρεα.
Δικαιοσυνη σε όλους κ ολες και τέλος.
Ρε συ, έχω μια ερώτηση.
Δεν είναι ειρωνική, είναι όντως ειλικρινής.
Το ψάχνεις πολύ το κομμάτι αυτό και μάλλον κάπως συγγενεύει και η δουλειά σου. Ισως θα να είναι βοηθητικό να πεις μια γνώμη.
Μόλις τώρα γύρισα από καφέ με άτομο που έχει τρομερό θέμα με τον από πάνω.
Το θέμα είναι ότι το παιδί μένει με ενοίκιο ( έχει συμβόλαιο 3 χρόνια όμως). Κι ο απο πάνω με ενοίκιο.
Παντα σε ώρες κοινής ησυχίας εδώ και 4-5 μήνες ενοχλεί αδιάκοπα. Το θέμα είναι πως ούτε να ηρεμήσει μπορεί ούτε να κοιμηθεί. Τον ξυπνάνε και 2 τη νύχτα.
Τους απέστειλε 2-3 φορές μήνυμα και δεν έλαβε καμία απάντηση και συνεχίζουν ακάθεκτοι.
Είναι τραβηγμένο να πας σε δικηγόρο, κατά τη γνώμη μου, αλλά προσπαθώ να καταλάβω ότι το βιώνει βαριά.
Η αλήθεια είναι πως έχει ηχογραφήσει τους θορύβους και είναι τραγικοί και για ώρα , όχι απλά στιγμιαίοι. Και πάντα σε ώρα κοινής ησυχίας. Δεν ξέρω αν παιζει ρόλο ότι πιστοποιείται ότι του έχει διαταραχθεί τρομερά ο ύπνος και γιατρός του έγραψε κάτι αντίστοιχο.
Εχεις αντιμετωπίσει κάτι παρόμοιο;
Πώς το χειρίστηκες;
Βασικά σκέφτεται να πάει σε «ακρόαση εισαγγελέα», ώστε η αστυνομία να κάνει σύσταση στους ενοίκους.
Εάν δεν σταματήσει , όμως, μετά τι τρόπος υπάρχει;
Μόνο μήνυση που θέλει καιρό και τρέχα γυρευε;
Γενικά τα άτομα που μένουν από πανω του ήρθαν πρόσφατα στην πολυκατοικία και από την αρχή ήταν έτσι. Λέει ότι είναι και παλιοχαρακτήρες που διακινούν μαύρο χρήμα κτλ και απ ότι άκουγε από συνομιλίες. Τωρα το τελευταίο άσχετο είναι. Απλά να καταλάβουμε ότι δεν είναι ένας παππούς στον κόσμο του, αλλά τσογλαναραιοι.