Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 13 Μαΐου 2006 στις 22:25 Ο Founes έγραψε: #21 13-05-06 22:25 ...κι ομως καπος ετσι μπορει να χτιστεί ενας ΜΥΘΟΣ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Crow_of_Darkness Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Crow_of_Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 398 μηνύματα. 31 Μαΐου 2006 στις 23:00 Ο Crow_of_Darkness: #22 31-05-06 23:00 Σας είχα προειδοποιήσει για τους κινδύνους από τη δημοσιοποίηση προσωπικών σας φώτο. Πολλοί μανιακοί κυκλοφορούν ανάμεσά μας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 31 Μαΐου 2006 Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 31 Μαΐου 2006 στις 23:11 Η Subject to change: #23 31-05-06 23:11 Έλεος ρε κόρακα, μάθε λίγο photoshop. Τουλάχιστον να είναι αξιοπρεπές το touch up Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lost_in_space Πολύ δραστήριο μέλος Ο lost_in_space αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 981 μηνύματα. 31 Μαΐου 2006 στις 23:14 Ο lost_in_space: #24 31-05-06 23:14 Ωχ ο crow είναι χειρότερος και από εμένα στο μονταζ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 31 Μαΐου 2006 στις 23:17 Η Subject to change: #25 31-05-06 23:17 Ααα ρε, δεν μου δίνετε καμιά φωτογραφία σας μεγάλης ανάλυσης να μοντάρω να δείτε τι θα πει μοντάζ Ναι είμαι ψωνάρα και γουστάρω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2006 στις 09:56 Ο Dark_kronos: #26 01-06-06 09:56 Πιασε καμια απο αυτες στην gallery μου αμα θες michele Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2006 στις 10:09 Η Subject to change: #27 01-06-06 10:09 Αμέ! Αμα βρω χρόνο και έμπνευση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Crow_of_Darkness Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Crow_of_Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 398 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2006 στις 11:13 Ο Crow_of_Darkness: #28 01-06-06 11:13 Michelle, δημοσίευσα τη τροποποιημένη φώτο σου, για να κάνω πλάκα ΚΑΙ ΜΟΝΟ. Δεν είχα κακό σκοπό. Αν σε ενοχλεί ΣΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ, διέγραψέ τη - Δε θα παρεξηγηθώ. Υ.Γ.: Δυστυχώς δεν έχω το Photoshop, και το Μicrosoft photo editor, δεν το ξέρω σχεδόν καθόλου. Η επεξεργασία έγινε με τη ζωγραφική. Πρώτη φορά στη ζωή μου τροποποιώ φώτο. Και εμένα δε μου αρέσει το αποτέλεσμα, αλλά όπως είπα πρώτη φορά ασχολούμαι με το ''άθλημα''. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2006 στις 11:33 Η Subject to change: #29 01-06-06 11:33 Χάχα καλέ εννοείται οτι δεν με ενοχλεί! Απλά μην κάνεις κανα τέτοιο αστείο με φωτό του Exposed γιατί αυτόν θα τον ενοχλησει-εκνευρίσει πολύυυ Απλά έκανα ένα σχόλιο επι της επεξεργασίας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drunk Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γκίκω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 318 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2006 στις 15:08 Η drunk έγραψε: #30 01-06-06 15:08 Το σπουδαιοτερο δεν ειπατε ,που βρισκονται αυτες οι φοτο ? Εχετε και κοτσομπολες εδω μεσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2006 στις 15:12 Η Κακή Επιρροή: #31 01-06-06 15:12 Στην gallery μας στα προσωπικά άλμπουμ ή και αλλου... ανάλογα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lost_in_space Πολύ δραστήριο μέλος Ο lost_in_space αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 981 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2006 στις 18:16 Ο lost_in_space: #32 01-06-06 18:16 Michelle πάρε και τη δικιά μου φώτο και κάνε με χειρότερο από ότι είμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2006 στις 18:45 Ο iJohnnyCash: #33 01-06-06 18:45 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Χάχα καλέ εννοείται οτι δεν με ενοχλεί! Απλά μην κάνεις κανα τέτοιο αστείο με φωτό του Exposed γιατί αυτόν θα τον ενοχλησει-εκνευρίσει πολύυυ Απλά έκανα ένα σχόλιο επι της επεξεργασίας. Click για ανάπτυξη... Μπα ... λια δεν θα ενοχληθω ... ισα ισα θα το λαβω ως κομπλιμεντο που καποιος ασχοληθηκε τοση ωρα μαζι μου ... εστω και αν ασχοληθηκε ως εχθρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2006 στις 18:50 Η io-io έγραψε: #34 01-06-06 18:50 Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: Μπα ... λια δεν θα ενοχληθω ... ισα ισα θα το λαβω ως κομπλιμεντο που καποιος ασχοληθηκε τοση ωρα μαζι μου ... εστω και αν ασχοληθηκε ως εχθρο Click για ανάπτυξη... Γιατι ως εχθρο καλε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2006 στις 18:52 Ο iJohnnyCash: #35 01-06-06 18:52 αν με βαλει αναμεσα σε μαυρους ... μαλλον ως εχθρο θα με βλεπει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crazyhelen Διάσημο μέλος Η crazyhelen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.771 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2006 στις 14:26 Η crazyhelen: #36 02-06-06 14:26 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Μικρή διόρθωση αν μου επιτρέπεις: ΣΤΟ φόρουμ ΣΤΑ φόρα Click για ανάπτυξη... Μια μικρή διόρθωση αν μου επιτρέπεις και εσύ.... Η λέξη forum δεν είναι ελληνική, άρα ο πλυθηντικός αριθμός δεν μπορεί να είναι άλλος εκτός από forums!Η μόνη "φόρα" που υπάρχει στα ελληνικά είναι η φόρα που θα πάρω για να πέσω από κανένα μπαλκόνι! Πάντα φιλικά..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2006 στις 14:27 Η Subject to change: #37 02-06-06 14:27 Το forum είναι λατινική λέξη και ο πληθυντικός είναι fora. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crazyhelen Διάσημο μέλος Η crazyhelen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.771 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2006 στις 14:31 Η crazyhelen: #38 02-06-06 14:31 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Το forum είναι λατινική λέξη και ο πληθυντικός είναι fora. Click για ανάπτυξη... Ζητώ συγνώμη, δεν το γνώριζα, απλά νόμιζα πως είναι computer-ιστικη ορολογία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lost_in_space Πολύ δραστήριο μέλος Ο lost_in_space αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 981 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2006 στις 12:40 Ο lost_in_space: #39 03-06-06 12:40 Τι σημαίνει forum; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2006 στις 12:48 Ο Dark_kronos: #40 03-06-06 12:48 Forum λεγανε οι ρωμαιοι την αγορα τους (την αγορα που ειχανε και στην αρχαια Ελλαδα, οχι την λαΐκη) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
...κι ομως καπος ετσι μπορει να χτιστεί ενας ΜΥΘΟΣ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Crow_of_Darkness Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Crow_of_Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 398 μηνύματα. 31 Μαΐου 2006 στις 23:00 Ο Crow_of_Darkness: #22 31-05-06 23:00 Σας είχα προειδοποιήσει για τους κινδύνους από τη δημοσιοποίηση προσωπικών σας φώτο. Πολλοί μανιακοί κυκλοφορούν ανάμεσά μας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 31 Μαΐου 2006 Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 31 Μαΐου 2006 στις 23:11 Η Subject to change: #23 31-05-06 23:11 Έλεος ρε κόρακα, μάθε λίγο photoshop. Τουλάχιστον να είναι αξιοπρεπές το touch up Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lost_in_space Πολύ δραστήριο μέλος Ο lost_in_space αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 981 μηνύματα. 31 Μαΐου 2006 στις 23:14 Ο lost_in_space: #24 31-05-06 23:14 Ωχ ο crow είναι χειρότερος και από εμένα στο μονταζ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 31 Μαΐου 2006 στις 23:17 Η Subject to change: #25 31-05-06 23:17 Ααα ρε, δεν μου δίνετε καμιά φωτογραφία σας μεγάλης ανάλυσης να μοντάρω να δείτε τι θα πει μοντάζ Ναι είμαι ψωνάρα και γουστάρω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2006 στις 09:56 Ο Dark_kronos: #26 01-06-06 09:56 Πιασε καμια απο αυτες στην gallery μου αμα θες michele Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2006 στις 10:09 Η Subject to change: #27 01-06-06 10:09 Αμέ! Αμα βρω χρόνο και έμπνευση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Crow_of_Darkness Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Crow_of_Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 398 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2006 στις 11:13 Ο Crow_of_Darkness: #28 01-06-06 11:13 Michelle, δημοσίευσα τη τροποποιημένη φώτο σου, για να κάνω πλάκα ΚΑΙ ΜΟΝΟ. Δεν είχα κακό σκοπό. Αν σε ενοχλεί ΣΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ, διέγραψέ τη - Δε θα παρεξηγηθώ. Υ.Γ.: Δυστυχώς δεν έχω το Photoshop, και το Μicrosoft photo editor, δεν το ξέρω σχεδόν καθόλου. Η επεξεργασία έγινε με τη ζωγραφική. Πρώτη φορά στη ζωή μου τροποποιώ φώτο. Και εμένα δε μου αρέσει το αποτέλεσμα, αλλά όπως είπα πρώτη φορά ασχολούμαι με το ''άθλημα''. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2006 στις 11:33 Η Subject to change: #29 01-06-06 11:33 Χάχα καλέ εννοείται οτι δεν με ενοχλεί! Απλά μην κάνεις κανα τέτοιο αστείο με φωτό του Exposed γιατί αυτόν θα τον ενοχλησει-εκνευρίσει πολύυυ Απλά έκανα ένα σχόλιο επι της επεξεργασίας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drunk Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γκίκω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 318 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2006 στις 15:08 Η drunk έγραψε: #30 01-06-06 15:08 Το σπουδαιοτερο δεν ειπατε ,που βρισκονται αυτες οι φοτο ? Εχετε και κοτσομπολες εδω μεσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2006 στις 15:12 Η Κακή Επιρροή: #31 01-06-06 15:12 Στην gallery μας στα προσωπικά άλμπουμ ή και αλλου... ανάλογα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lost_in_space Πολύ δραστήριο μέλος Ο lost_in_space αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 981 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2006 στις 18:16 Ο lost_in_space: #32 01-06-06 18:16 Michelle πάρε και τη δικιά μου φώτο και κάνε με χειρότερο από ότι είμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2006 στις 18:45 Ο iJohnnyCash: #33 01-06-06 18:45 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Χάχα καλέ εννοείται οτι δεν με ενοχλεί! Απλά μην κάνεις κανα τέτοιο αστείο με φωτό του Exposed γιατί αυτόν θα τον ενοχλησει-εκνευρίσει πολύυυ Απλά έκανα ένα σχόλιο επι της επεξεργασίας. Click για ανάπτυξη... Μπα ... λια δεν θα ενοχληθω ... ισα ισα θα το λαβω ως κομπλιμεντο που καποιος ασχοληθηκε τοση ωρα μαζι μου ... εστω και αν ασχοληθηκε ως εχθρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2006 στις 18:50 Η io-io έγραψε: #34 01-06-06 18:50 Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: Μπα ... λια δεν θα ενοχληθω ... ισα ισα θα το λαβω ως κομπλιμεντο που καποιος ασχοληθηκε τοση ωρα μαζι μου ... εστω και αν ασχοληθηκε ως εχθρο Click για ανάπτυξη... Γιατι ως εχθρο καλε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2006 στις 18:52 Ο iJohnnyCash: #35 01-06-06 18:52 αν με βαλει αναμεσα σε μαυρους ... μαλλον ως εχθρο θα με βλεπει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crazyhelen Διάσημο μέλος Η crazyhelen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.771 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2006 στις 14:26 Η crazyhelen: #36 02-06-06 14:26 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Μικρή διόρθωση αν μου επιτρέπεις: ΣΤΟ φόρουμ ΣΤΑ φόρα Click για ανάπτυξη... Μια μικρή διόρθωση αν μου επιτρέπεις και εσύ.... Η λέξη forum δεν είναι ελληνική, άρα ο πλυθηντικός αριθμός δεν μπορεί να είναι άλλος εκτός από forums!Η μόνη "φόρα" που υπάρχει στα ελληνικά είναι η φόρα που θα πάρω για να πέσω από κανένα μπαλκόνι! Πάντα φιλικά..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2006 στις 14:27 Η Subject to change: #37 02-06-06 14:27 Το forum είναι λατινική λέξη και ο πληθυντικός είναι fora. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crazyhelen Διάσημο μέλος Η crazyhelen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.771 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2006 στις 14:31 Η crazyhelen: #38 02-06-06 14:31 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Το forum είναι λατινική λέξη και ο πληθυντικός είναι fora. Click για ανάπτυξη... Ζητώ συγνώμη, δεν το γνώριζα, απλά νόμιζα πως είναι computer-ιστικη ορολογία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lost_in_space Πολύ δραστήριο μέλος Ο lost_in_space αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 981 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2006 στις 12:40 Ο lost_in_space: #39 03-06-06 12:40 Τι σημαίνει forum; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2006 στις 12:48 Ο Dark_kronos: #40 03-06-06 12:48 Forum λεγανε οι ρωμαιοι την αγορα τους (την αγορα που ειχανε και στην αρχαια Ελλαδα, οχι την λαΐκη) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σας είχα προειδοποιήσει για τους κινδύνους από τη δημοσιοποίηση προσωπικών σας φώτο. Πολλοί μανιακοί κυκλοφορούν ανάμεσά μας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 31 Μαΐου 2006 στις 23:11 Η Subject to change: #23 31-05-06 23:11 Έλεος ρε κόρακα, μάθε λίγο photoshop. Τουλάχιστον να είναι αξιοπρεπές το touch up Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lost_in_space Πολύ δραστήριο μέλος Ο lost_in_space αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 981 μηνύματα. 31 Μαΐου 2006 στις 23:14 Ο lost_in_space: #24 31-05-06 23:14 Ωχ ο crow είναι χειρότερος και από εμένα στο μονταζ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 31 Μαΐου 2006 στις 23:17 Η Subject to change: #25 31-05-06 23:17 Ααα ρε, δεν μου δίνετε καμιά φωτογραφία σας μεγάλης ανάλυσης να μοντάρω να δείτε τι θα πει μοντάζ Ναι είμαι ψωνάρα και γουστάρω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2006 στις 09:56 Ο Dark_kronos: #26 01-06-06 09:56 Πιασε καμια απο αυτες στην gallery μου αμα θες michele Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2006 στις 10:09 Η Subject to change: #27 01-06-06 10:09 Αμέ! Αμα βρω χρόνο και έμπνευση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Crow_of_Darkness Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Crow_of_Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 398 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2006 στις 11:13 Ο Crow_of_Darkness: #28 01-06-06 11:13 Michelle, δημοσίευσα τη τροποποιημένη φώτο σου, για να κάνω πλάκα ΚΑΙ ΜΟΝΟ. Δεν είχα κακό σκοπό. Αν σε ενοχλεί ΣΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ, διέγραψέ τη - Δε θα παρεξηγηθώ. Υ.Γ.: Δυστυχώς δεν έχω το Photoshop, και το Μicrosoft photo editor, δεν το ξέρω σχεδόν καθόλου. Η επεξεργασία έγινε με τη ζωγραφική. Πρώτη φορά στη ζωή μου τροποποιώ φώτο. Και εμένα δε μου αρέσει το αποτέλεσμα, αλλά όπως είπα πρώτη φορά ασχολούμαι με το ''άθλημα''. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2006 στις 11:33 Η Subject to change: #29 01-06-06 11:33 Χάχα καλέ εννοείται οτι δεν με ενοχλεί! Απλά μην κάνεις κανα τέτοιο αστείο με φωτό του Exposed γιατί αυτόν θα τον ενοχλησει-εκνευρίσει πολύυυ Απλά έκανα ένα σχόλιο επι της επεξεργασίας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drunk Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γκίκω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 318 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2006 στις 15:08 Η drunk έγραψε: #30 01-06-06 15:08 Το σπουδαιοτερο δεν ειπατε ,που βρισκονται αυτες οι φοτο ? Εχετε και κοτσομπολες εδω μεσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2006 στις 15:12 Η Κακή Επιρροή: #31 01-06-06 15:12 Στην gallery μας στα προσωπικά άλμπουμ ή και αλλου... ανάλογα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lost_in_space Πολύ δραστήριο μέλος Ο lost_in_space αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 981 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2006 στις 18:16 Ο lost_in_space: #32 01-06-06 18:16 Michelle πάρε και τη δικιά μου φώτο και κάνε με χειρότερο από ότι είμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2006 στις 18:45 Ο iJohnnyCash: #33 01-06-06 18:45 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Χάχα καλέ εννοείται οτι δεν με ενοχλεί! Απλά μην κάνεις κανα τέτοιο αστείο με φωτό του Exposed γιατί αυτόν θα τον ενοχλησει-εκνευρίσει πολύυυ Απλά έκανα ένα σχόλιο επι της επεξεργασίας. Click για ανάπτυξη... Μπα ... λια δεν θα ενοχληθω ... ισα ισα θα το λαβω ως κομπλιμεντο που καποιος ασχοληθηκε τοση ωρα μαζι μου ... εστω και αν ασχοληθηκε ως εχθρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2006 στις 18:50 Η io-io έγραψε: #34 01-06-06 18:50 Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: Μπα ... λια δεν θα ενοχληθω ... ισα ισα θα το λαβω ως κομπλιμεντο που καποιος ασχοληθηκε τοση ωρα μαζι μου ... εστω και αν ασχοληθηκε ως εχθρο Click για ανάπτυξη... Γιατι ως εχθρο καλε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2006 στις 18:52 Ο iJohnnyCash: #35 01-06-06 18:52 αν με βαλει αναμεσα σε μαυρους ... μαλλον ως εχθρο θα με βλεπει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crazyhelen Διάσημο μέλος Η crazyhelen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.771 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2006 στις 14:26 Η crazyhelen: #36 02-06-06 14:26 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Μικρή διόρθωση αν μου επιτρέπεις: ΣΤΟ φόρουμ ΣΤΑ φόρα Click για ανάπτυξη... Μια μικρή διόρθωση αν μου επιτρέπεις και εσύ.... Η λέξη forum δεν είναι ελληνική, άρα ο πλυθηντικός αριθμός δεν μπορεί να είναι άλλος εκτός από forums!Η μόνη "φόρα" που υπάρχει στα ελληνικά είναι η φόρα που θα πάρω για να πέσω από κανένα μπαλκόνι! Πάντα φιλικά..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2006 στις 14:27 Η Subject to change: #37 02-06-06 14:27 Το forum είναι λατινική λέξη και ο πληθυντικός είναι fora. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crazyhelen Διάσημο μέλος Η crazyhelen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.771 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2006 στις 14:31 Η crazyhelen: #38 02-06-06 14:31 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Το forum είναι λατινική λέξη και ο πληθυντικός είναι fora. Click για ανάπτυξη... Ζητώ συγνώμη, δεν το γνώριζα, απλά νόμιζα πως είναι computer-ιστικη ορολογία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lost_in_space Πολύ δραστήριο μέλος Ο lost_in_space αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 981 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2006 στις 12:40 Ο lost_in_space: #39 03-06-06 12:40 Τι σημαίνει forum; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2006 στις 12:48 Ο Dark_kronos: #40 03-06-06 12:48 Forum λεγανε οι ρωμαιοι την αγορα τους (την αγορα που ειχανε και στην αρχαια Ελλαδα, οχι την λαΐκη) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Έλεος ρε κόρακα, μάθε λίγο photoshop. Τουλάχιστον να είναι αξιοπρεπές το touch up Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lost_in_space Πολύ δραστήριο μέλος Ο lost_in_space αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 981 μηνύματα. 31 Μαΐου 2006 στις 23:14 Ο lost_in_space: #24 31-05-06 23:14 Ωχ ο crow είναι χειρότερος και από εμένα στο μονταζ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 31 Μαΐου 2006 στις 23:17 Η Subject to change: #25 31-05-06 23:17 Ααα ρε, δεν μου δίνετε καμιά φωτογραφία σας μεγάλης ανάλυσης να μοντάρω να δείτε τι θα πει μοντάζ Ναι είμαι ψωνάρα και γουστάρω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2006 στις 09:56 Ο Dark_kronos: #26 01-06-06 09:56 Πιασε καμια απο αυτες στην gallery μου αμα θες michele Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2006 στις 10:09 Η Subject to change: #27 01-06-06 10:09 Αμέ! Αμα βρω χρόνο και έμπνευση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Crow_of_Darkness Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Crow_of_Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 398 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2006 στις 11:13 Ο Crow_of_Darkness: #28 01-06-06 11:13 Michelle, δημοσίευσα τη τροποποιημένη φώτο σου, για να κάνω πλάκα ΚΑΙ ΜΟΝΟ. Δεν είχα κακό σκοπό. Αν σε ενοχλεί ΣΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ, διέγραψέ τη - Δε θα παρεξηγηθώ. Υ.Γ.: Δυστυχώς δεν έχω το Photoshop, και το Μicrosoft photo editor, δεν το ξέρω σχεδόν καθόλου. Η επεξεργασία έγινε με τη ζωγραφική. Πρώτη φορά στη ζωή μου τροποποιώ φώτο. Και εμένα δε μου αρέσει το αποτέλεσμα, αλλά όπως είπα πρώτη φορά ασχολούμαι με το ''άθλημα''. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2006 στις 11:33 Η Subject to change: #29 01-06-06 11:33 Χάχα καλέ εννοείται οτι δεν με ενοχλεί! Απλά μην κάνεις κανα τέτοιο αστείο με φωτό του Exposed γιατί αυτόν θα τον ενοχλησει-εκνευρίσει πολύυυ Απλά έκανα ένα σχόλιο επι της επεξεργασίας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drunk Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γκίκω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 318 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2006 στις 15:08 Η drunk έγραψε: #30 01-06-06 15:08 Το σπουδαιοτερο δεν ειπατε ,που βρισκονται αυτες οι φοτο ? Εχετε και κοτσομπολες εδω μεσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2006 στις 15:12 Η Κακή Επιρροή: #31 01-06-06 15:12 Στην gallery μας στα προσωπικά άλμπουμ ή και αλλου... ανάλογα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lost_in_space Πολύ δραστήριο μέλος Ο lost_in_space αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 981 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2006 στις 18:16 Ο lost_in_space: #32 01-06-06 18:16 Michelle πάρε και τη δικιά μου φώτο και κάνε με χειρότερο από ότι είμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2006 στις 18:45 Ο iJohnnyCash: #33 01-06-06 18:45 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Χάχα καλέ εννοείται οτι δεν με ενοχλεί! Απλά μην κάνεις κανα τέτοιο αστείο με φωτό του Exposed γιατί αυτόν θα τον ενοχλησει-εκνευρίσει πολύυυ Απλά έκανα ένα σχόλιο επι της επεξεργασίας. Click για ανάπτυξη... Μπα ... λια δεν θα ενοχληθω ... ισα ισα θα το λαβω ως κομπλιμεντο που καποιος ασχοληθηκε τοση ωρα μαζι μου ... εστω και αν ασχοληθηκε ως εχθρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2006 στις 18:50 Η io-io έγραψε: #34 01-06-06 18:50 Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: Μπα ... λια δεν θα ενοχληθω ... ισα ισα θα το λαβω ως κομπλιμεντο που καποιος ασχοληθηκε τοση ωρα μαζι μου ... εστω και αν ασχοληθηκε ως εχθρο Click για ανάπτυξη... Γιατι ως εχθρο καλε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2006 στις 18:52 Ο iJohnnyCash: #35 01-06-06 18:52 αν με βαλει αναμεσα σε μαυρους ... μαλλον ως εχθρο θα με βλεπει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crazyhelen Διάσημο μέλος Η crazyhelen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.771 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2006 στις 14:26 Η crazyhelen: #36 02-06-06 14:26 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Μικρή διόρθωση αν μου επιτρέπεις: ΣΤΟ φόρουμ ΣΤΑ φόρα Click για ανάπτυξη... Μια μικρή διόρθωση αν μου επιτρέπεις και εσύ.... Η λέξη forum δεν είναι ελληνική, άρα ο πλυθηντικός αριθμός δεν μπορεί να είναι άλλος εκτός από forums!Η μόνη "φόρα" που υπάρχει στα ελληνικά είναι η φόρα που θα πάρω για να πέσω από κανένα μπαλκόνι! Πάντα φιλικά..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2006 στις 14:27 Η Subject to change: #37 02-06-06 14:27 Το forum είναι λατινική λέξη και ο πληθυντικός είναι fora. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crazyhelen Διάσημο μέλος Η crazyhelen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.771 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2006 στις 14:31 Η crazyhelen: #38 02-06-06 14:31 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Το forum είναι λατινική λέξη και ο πληθυντικός είναι fora. Click για ανάπτυξη... Ζητώ συγνώμη, δεν το γνώριζα, απλά νόμιζα πως είναι computer-ιστικη ορολογία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lost_in_space Πολύ δραστήριο μέλος Ο lost_in_space αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 981 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2006 στις 12:40 Ο lost_in_space: #39 03-06-06 12:40 Τι σημαίνει forum; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2006 στις 12:48 Ο Dark_kronos: #40 03-06-06 12:48 Forum λεγανε οι ρωμαιοι την αγορα τους (την αγορα που ειχανε και στην αρχαια Ελλαδα, οχι την λαΐκη) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ωχ ο crow είναι χειρότερος και από εμένα στο μονταζ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 31 Μαΐου 2006 στις 23:17 Η Subject to change: #25 31-05-06 23:17 Ααα ρε, δεν μου δίνετε καμιά φωτογραφία σας μεγάλης ανάλυσης να μοντάρω να δείτε τι θα πει μοντάζ Ναι είμαι ψωνάρα και γουστάρω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2006 στις 09:56 Ο Dark_kronos: #26 01-06-06 09:56 Πιασε καμια απο αυτες στην gallery μου αμα θες michele Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2006 στις 10:09 Η Subject to change: #27 01-06-06 10:09 Αμέ! Αμα βρω χρόνο και έμπνευση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Crow_of_Darkness Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Crow_of_Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 398 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2006 στις 11:13 Ο Crow_of_Darkness: #28 01-06-06 11:13 Michelle, δημοσίευσα τη τροποποιημένη φώτο σου, για να κάνω πλάκα ΚΑΙ ΜΟΝΟ. Δεν είχα κακό σκοπό. Αν σε ενοχλεί ΣΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ, διέγραψέ τη - Δε θα παρεξηγηθώ. Υ.Γ.: Δυστυχώς δεν έχω το Photoshop, και το Μicrosoft photo editor, δεν το ξέρω σχεδόν καθόλου. Η επεξεργασία έγινε με τη ζωγραφική. Πρώτη φορά στη ζωή μου τροποποιώ φώτο. Και εμένα δε μου αρέσει το αποτέλεσμα, αλλά όπως είπα πρώτη φορά ασχολούμαι με το ''άθλημα''. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2006 στις 11:33 Η Subject to change: #29 01-06-06 11:33 Χάχα καλέ εννοείται οτι δεν με ενοχλεί! Απλά μην κάνεις κανα τέτοιο αστείο με φωτό του Exposed γιατί αυτόν θα τον ενοχλησει-εκνευρίσει πολύυυ Απλά έκανα ένα σχόλιο επι της επεξεργασίας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drunk Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γκίκω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 318 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2006 στις 15:08 Η drunk έγραψε: #30 01-06-06 15:08 Το σπουδαιοτερο δεν ειπατε ,που βρισκονται αυτες οι φοτο ? Εχετε και κοτσομπολες εδω μεσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2006 στις 15:12 Η Κακή Επιρροή: #31 01-06-06 15:12 Στην gallery μας στα προσωπικά άλμπουμ ή και αλλου... ανάλογα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lost_in_space Πολύ δραστήριο μέλος Ο lost_in_space αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 981 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2006 στις 18:16 Ο lost_in_space: #32 01-06-06 18:16 Michelle πάρε και τη δικιά μου φώτο και κάνε με χειρότερο από ότι είμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2006 στις 18:45 Ο iJohnnyCash: #33 01-06-06 18:45 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Χάχα καλέ εννοείται οτι δεν με ενοχλεί! Απλά μην κάνεις κανα τέτοιο αστείο με φωτό του Exposed γιατί αυτόν θα τον ενοχλησει-εκνευρίσει πολύυυ Απλά έκανα ένα σχόλιο επι της επεξεργασίας. Click για ανάπτυξη... Μπα ... λια δεν θα ενοχληθω ... ισα ισα θα το λαβω ως κομπλιμεντο που καποιος ασχοληθηκε τοση ωρα μαζι μου ... εστω και αν ασχοληθηκε ως εχθρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2006 στις 18:50 Η io-io έγραψε: #34 01-06-06 18:50 Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: Μπα ... λια δεν θα ενοχληθω ... ισα ισα θα το λαβω ως κομπλιμεντο που καποιος ασχοληθηκε τοση ωρα μαζι μου ... εστω και αν ασχοληθηκε ως εχθρο Click για ανάπτυξη... Γιατι ως εχθρο καλε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2006 στις 18:52 Ο iJohnnyCash: #35 01-06-06 18:52 αν με βαλει αναμεσα σε μαυρους ... μαλλον ως εχθρο θα με βλεπει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crazyhelen Διάσημο μέλος Η crazyhelen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.771 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2006 στις 14:26 Η crazyhelen: #36 02-06-06 14:26 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Μικρή διόρθωση αν μου επιτρέπεις: ΣΤΟ φόρουμ ΣΤΑ φόρα Click για ανάπτυξη... Μια μικρή διόρθωση αν μου επιτρέπεις και εσύ.... Η λέξη forum δεν είναι ελληνική, άρα ο πλυθηντικός αριθμός δεν μπορεί να είναι άλλος εκτός από forums!Η μόνη "φόρα" που υπάρχει στα ελληνικά είναι η φόρα που θα πάρω για να πέσω από κανένα μπαλκόνι! Πάντα φιλικά..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2006 στις 14:27 Η Subject to change: #37 02-06-06 14:27 Το forum είναι λατινική λέξη και ο πληθυντικός είναι fora. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crazyhelen Διάσημο μέλος Η crazyhelen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.771 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2006 στις 14:31 Η crazyhelen: #38 02-06-06 14:31 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Το forum είναι λατινική λέξη και ο πληθυντικός είναι fora. Click για ανάπτυξη... Ζητώ συγνώμη, δεν το γνώριζα, απλά νόμιζα πως είναι computer-ιστικη ορολογία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lost_in_space Πολύ δραστήριο μέλος Ο lost_in_space αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 981 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2006 στις 12:40 Ο lost_in_space: #39 03-06-06 12:40 Τι σημαίνει forum; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2006 στις 12:48 Ο Dark_kronos: #40 03-06-06 12:48 Forum λεγανε οι ρωμαιοι την αγορα τους (την αγορα που ειχανε και στην αρχαια Ελλαδα, οχι την λαΐκη) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ααα ρε, δεν μου δίνετε καμιά φωτογραφία σας μεγάλης ανάλυσης να μοντάρω να δείτε τι θα πει μοντάζ Ναι είμαι ψωνάρα και γουστάρω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2006 στις 09:56 Ο Dark_kronos: #26 01-06-06 09:56 Πιασε καμια απο αυτες στην gallery μου αμα θες michele Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2006 στις 10:09 Η Subject to change: #27 01-06-06 10:09 Αμέ! Αμα βρω χρόνο και έμπνευση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Crow_of_Darkness Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Crow_of_Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 398 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2006 στις 11:13 Ο Crow_of_Darkness: #28 01-06-06 11:13 Michelle, δημοσίευσα τη τροποποιημένη φώτο σου, για να κάνω πλάκα ΚΑΙ ΜΟΝΟ. Δεν είχα κακό σκοπό. Αν σε ενοχλεί ΣΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ, διέγραψέ τη - Δε θα παρεξηγηθώ. Υ.Γ.: Δυστυχώς δεν έχω το Photoshop, και το Μicrosoft photo editor, δεν το ξέρω σχεδόν καθόλου. Η επεξεργασία έγινε με τη ζωγραφική. Πρώτη φορά στη ζωή μου τροποποιώ φώτο. Και εμένα δε μου αρέσει το αποτέλεσμα, αλλά όπως είπα πρώτη φορά ασχολούμαι με το ''άθλημα''. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2006 στις 11:33 Η Subject to change: #29 01-06-06 11:33 Χάχα καλέ εννοείται οτι δεν με ενοχλεί! Απλά μην κάνεις κανα τέτοιο αστείο με φωτό του Exposed γιατί αυτόν θα τον ενοχλησει-εκνευρίσει πολύυυ Απλά έκανα ένα σχόλιο επι της επεξεργασίας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drunk Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γκίκω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 318 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2006 στις 15:08 Η drunk έγραψε: #30 01-06-06 15:08 Το σπουδαιοτερο δεν ειπατε ,που βρισκονται αυτες οι φοτο ? Εχετε και κοτσομπολες εδω μεσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2006 στις 15:12 Η Κακή Επιρροή: #31 01-06-06 15:12 Στην gallery μας στα προσωπικά άλμπουμ ή και αλλου... ανάλογα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lost_in_space Πολύ δραστήριο μέλος Ο lost_in_space αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 981 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2006 στις 18:16 Ο lost_in_space: #32 01-06-06 18:16 Michelle πάρε και τη δικιά μου φώτο και κάνε με χειρότερο από ότι είμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2006 στις 18:45 Ο iJohnnyCash: #33 01-06-06 18:45 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Χάχα καλέ εννοείται οτι δεν με ενοχλεί! Απλά μην κάνεις κανα τέτοιο αστείο με φωτό του Exposed γιατί αυτόν θα τον ενοχλησει-εκνευρίσει πολύυυ Απλά έκανα ένα σχόλιο επι της επεξεργασίας. Click για ανάπτυξη... Μπα ... λια δεν θα ενοχληθω ... ισα ισα θα το λαβω ως κομπλιμεντο που καποιος ασχοληθηκε τοση ωρα μαζι μου ... εστω και αν ασχοληθηκε ως εχθρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2006 στις 18:50 Η io-io έγραψε: #34 01-06-06 18:50 Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: Μπα ... λια δεν θα ενοχληθω ... ισα ισα θα το λαβω ως κομπλιμεντο που καποιος ασχοληθηκε τοση ωρα μαζι μου ... εστω και αν ασχοληθηκε ως εχθρο Click για ανάπτυξη... Γιατι ως εχθρο καλε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2006 στις 18:52 Ο iJohnnyCash: #35 01-06-06 18:52 αν με βαλει αναμεσα σε μαυρους ... μαλλον ως εχθρο θα με βλεπει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crazyhelen Διάσημο μέλος Η crazyhelen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.771 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2006 στις 14:26 Η crazyhelen: #36 02-06-06 14:26 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Μικρή διόρθωση αν μου επιτρέπεις: ΣΤΟ φόρουμ ΣΤΑ φόρα Click για ανάπτυξη... Μια μικρή διόρθωση αν μου επιτρέπεις και εσύ.... Η λέξη forum δεν είναι ελληνική, άρα ο πλυθηντικός αριθμός δεν μπορεί να είναι άλλος εκτός από forums!Η μόνη "φόρα" που υπάρχει στα ελληνικά είναι η φόρα που θα πάρω για να πέσω από κανένα μπαλκόνι! Πάντα φιλικά..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2006 στις 14:27 Η Subject to change: #37 02-06-06 14:27 Το forum είναι λατινική λέξη και ο πληθυντικός είναι fora. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crazyhelen Διάσημο μέλος Η crazyhelen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.771 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2006 στις 14:31 Η crazyhelen: #38 02-06-06 14:31 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Το forum είναι λατινική λέξη και ο πληθυντικός είναι fora. Click για ανάπτυξη... Ζητώ συγνώμη, δεν το γνώριζα, απλά νόμιζα πως είναι computer-ιστικη ορολογία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lost_in_space Πολύ δραστήριο μέλος Ο lost_in_space αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 981 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2006 στις 12:40 Ο lost_in_space: #39 03-06-06 12:40 Τι σημαίνει forum; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2006 στις 12:48 Ο Dark_kronos: #40 03-06-06 12:48 Forum λεγανε οι ρωμαιοι την αγορα τους (την αγορα που ειχανε και στην αρχαια Ελλαδα, οχι την λαΐκη) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πιασε καμια απο αυτες στην gallery μου αμα θες michele Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2006 στις 10:09 Η Subject to change: #27 01-06-06 10:09 Αμέ! Αμα βρω χρόνο και έμπνευση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Crow_of_Darkness Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Crow_of_Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 398 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2006 στις 11:13 Ο Crow_of_Darkness: #28 01-06-06 11:13 Michelle, δημοσίευσα τη τροποποιημένη φώτο σου, για να κάνω πλάκα ΚΑΙ ΜΟΝΟ. Δεν είχα κακό σκοπό. Αν σε ενοχλεί ΣΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ, διέγραψέ τη - Δε θα παρεξηγηθώ. Υ.Γ.: Δυστυχώς δεν έχω το Photoshop, και το Μicrosoft photo editor, δεν το ξέρω σχεδόν καθόλου. Η επεξεργασία έγινε με τη ζωγραφική. Πρώτη φορά στη ζωή μου τροποποιώ φώτο. Και εμένα δε μου αρέσει το αποτέλεσμα, αλλά όπως είπα πρώτη φορά ασχολούμαι με το ''άθλημα''. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2006 στις 11:33 Η Subject to change: #29 01-06-06 11:33 Χάχα καλέ εννοείται οτι δεν με ενοχλεί! Απλά μην κάνεις κανα τέτοιο αστείο με φωτό του Exposed γιατί αυτόν θα τον ενοχλησει-εκνευρίσει πολύυυ Απλά έκανα ένα σχόλιο επι της επεξεργασίας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drunk Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γκίκω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 318 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2006 στις 15:08 Η drunk έγραψε: #30 01-06-06 15:08 Το σπουδαιοτερο δεν ειπατε ,που βρισκονται αυτες οι φοτο ? Εχετε και κοτσομπολες εδω μεσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2006 στις 15:12 Η Κακή Επιρροή: #31 01-06-06 15:12 Στην gallery μας στα προσωπικά άλμπουμ ή και αλλου... ανάλογα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lost_in_space Πολύ δραστήριο μέλος Ο lost_in_space αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 981 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2006 στις 18:16 Ο lost_in_space: #32 01-06-06 18:16 Michelle πάρε και τη δικιά μου φώτο και κάνε με χειρότερο από ότι είμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2006 στις 18:45 Ο iJohnnyCash: #33 01-06-06 18:45 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Χάχα καλέ εννοείται οτι δεν με ενοχλεί! Απλά μην κάνεις κανα τέτοιο αστείο με φωτό του Exposed γιατί αυτόν θα τον ενοχλησει-εκνευρίσει πολύυυ Απλά έκανα ένα σχόλιο επι της επεξεργασίας. Click για ανάπτυξη... Μπα ... λια δεν θα ενοχληθω ... ισα ισα θα το λαβω ως κομπλιμεντο που καποιος ασχοληθηκε τοση ωρα μαζι μου ... εστω και αν ασχοληθηκε ως εχθρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2006 στις 18:50 Η io-io έγραψε: #34 01-06-06 18:50 Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: Μπα ... λια δεν θα ενοχληθω ... ισα ισα θα το λαβω ως κομπλιμεντο που καποιος ασχοληθηκε τοση ωρα μαζι μου ... εστω και αν ασχοληθηκε ως εχθρο Click για ανάπτυξη... Γιατι ως εχθρο καλε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2006 στις 18:52 Ο iJohnnyCash: #35 01-06-06 18:52 αν με βαλει αναμεσα σε μαυρους ... μαλλον ως εχθρο θα με βλεπει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crazyhelen Διάσημο μέλος Η crazyhelen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.771 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2006 στις 14:26 Η crazyhelen: #36 02-06-06 14:26 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Μικρή διόρθωση αν μου επιτρέπεις: ΣΤΟ φόρουμ ΣΤΑ φόρα Click για ανάπτυξη... Μια μικρή διόρθωση αν μου επιτρέπεις και εσύ.... Η λέξη forum δεν είναι ελληνική, άρα ο πλυθηντικός αριθμός δεν μπορεί να είναι άλλος εκτός από forums!Η μόνη "φόρα" που υπάρχει στα ελληνικά είναι η φόρα που θα πάρω για να πέσω από κανένα μπαλκόνι! Πάντα φιλικά..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2006 στις 14:27 Η Subject to change: #37 02-06-06 14:27 Το forum είναι λατινική λέξη και ο πληθυντικός είναι fora. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crazyhelen Διάσημο μέλος Η crazyhelen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.771 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2006 στις 14:31 Η crazyhelen: #38 02-06-06 14:31 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Το forum είναι λατινική λέξη και ο πληθυντικός είναι fora. Click για ανάπτυξη... Ζητώ συγνώμη, δεν το γνώριζα, απλά νόμιζα πως είναι computer-ιστικη ορολογία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lost_in_space Πολύ δραστήριο μέλος Ο lost_in_space αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 981 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2006 στις 12:40 Ο lost_in_space: #39 03-06-06 12:40 Τι σημαίνει forum; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2006 στις 12:48 Ο Dark_kronos: #40 03-06-06 12:48 Forum λεγανε οι ρωμαιοι την αγορα τους (την αγορα που ειχανε και στην αρχαια Ελλαδα, οχι την λαΐκη) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αμέ! Αμα βρω χρόνο και έμπνευση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Crow_of_Darkness Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Crow_of_Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 398 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2006 στις 11:13 Ο Crow_of_Darkness: #28 01-06-06 11:13 Michelle, δημοσίευσα τη τροποποιημένη φώτο σου, για να κάνω πλάκα ΚΑΙ ΜΟΝΟ. Δεν είχα κακό σκοπό. Αν σε ενοχλεί ΣΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ, διέγραψέ τη - Δε θα παρεξηγηθώ. Υ.Γ.: Δυστυχώς δεν έχω το Photoshop, και το Μicrosoft photo editor, δεν το ξέρω σχεδόν καθόλου. Η επεξεργασία έγινε με τη ζωγραφική. Πρώτη φορά στη ζωή μου τροποποιώ φώτο. Και εμένα δε μου αρέσει το αποτέλεσμα, αλλά όπως είπα πρώτη φορά ασχολούμαι με το ''άθλημα''. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2006 στις 11:33 Η Subject to change: #29 01-06-06 11:33 Χάχα καλέ εννοείται οτι δεν με ενοχλεί! Απλά μην κάνεις κανα τέτοιο αστείο με φωτό του Exposed γιατί αυτόν θα τον ενοχλησει-εκνευρίσει πολύυυ Απλά έκανα ένα σχόλιο επι της επεξεργασίας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drunk Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γκίκω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 318 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2006 στις 15:08 Η drunk έγραψε: #30 01-06-06 15:08 Το σπουδαιοτερο δεν ειπατε ,που βρισκονται αυτες οι φοτο ? Εχετε και κοτσομπολες εδω μεσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2006 στις 15:12 Η Κακή Επιρροή: #31 01-06-06 15:12 Στην gallery μας στα προσωπικά άλμπουμ ή και αλλου... ανάλογα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lost_in_space Πολύ δραστήριο μέλος Ο lost_in_space αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 981 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2006 στις 18:16 Ο lost_in_space: #32 01-06-06 18:16 Michelle πάρε και τη δικιά μου φώτο και κάνε με χειρότερο από ότι είμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2006 στις 18:45 Ο iJohnnyCash: #33 01-06-06 18:45 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Χάχα καλέ εννοείται οτι δεν με ενοχλεί! Απλά μην κάνεις κανα τέτοιο αστείο με φωτό του Exposed γιατί αυτόν θα τον ενοχλησει-εκνευρίσει πολύυυ Απλά έκανα ένα σχόλιο επι της επεξεργασίας. Click για ανάπτυξη... Μπα ... λια δεν θα ενοχληθω ... ισα ισα θα το λαβω ως κομπλιμεντο που καποιος ασχοληθηκε τοση ωρα μαζι μου ... εστω και αν ασχοληθηκε ως εχθρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2006 στις 18:50 Η io-io έγραψε: #34 01-06-06 18:50 Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: Μπα ... λια δεν θα ενοχληθω ... ισα ισα θα το λαβω ως κομπλιμεντο που καποιος ασχοληθηκε τοση ωρα μαζι μου ... εστω και αν ασχοληθηκε ως εχθρο Click για ανάπτυξη... Γιατι ως εχθρο καλε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2006 στις 18:52 Ο iJohnnyCash: #35 01-06-06 18:52 αν με βαλει αναμεσα σε μαυρους ... μαλλον ως εχθρο θα με βλεπει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crazyhelen Διάσημο μέλος Η crazyhelen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.771 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2006 στις 14:26 Η crazyhelen: #36 02-06-06 14:26 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Μικρή διόρθωση αν μου επιτρέπεις: ΣΤΟ φόρουμ ΣΤΑ φόρα Click για ανάπτυξη... Μια μικρή διόρθωση αν μου επιτρέπεις και εσύ.... Η λέξη forum δεν είναι ελληνική, άρα ο πλυθηντικός αριθμός δεν μπορεί να είναι άλλος εκτός από forums!Η μόνη "φόρα" που υπάρχει στα ελληνικά είναι η φόρα που θα πάρω για να πέσω από κανένα μπαλκόνι! Πάντα φιλικά..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2006 στις 14:27 Η Subject to change: #37 02-06-06 14:27 Το forum είναι λατινική λέξη και ο πληθυντικός είναι fora. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crazyhelen Διάσημο μέλος Η crazyhelen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.771 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2006 στις 14:31 Η crazyhelen: #38 02-06-06 14:31 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Το forum είναι λατινική λέξη και ο πληθυντικός είναι fora. Click για ανάπτυξη... Ζητώ συγνώμη, δεν το γνώριζα, απλά νόμιζα πως είναι computer-ιστικη ορολογία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lost_in_space Πολύ δραστήριο μέλος Ο lost_in_space αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 981 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2006 στις 12:40 Ο lost_in_space: #39 03-06-06 12:40 Τι σημαίνει forum; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2006 στις 12:48 Ο Dark_kronos: #40 03-06-06 12:48 Forum λεγανε οι ρωμαιοι την αγορα τους (την αγορα που ειχανε και στην αρχαια Ελλαδα, οχι την λαΐκη) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Michelle, δημοσίευσα τη τροποποιημένη φώτο σου, για να κάνω πλάκα ΚΑΙ ΜΟΝΟ. Δεν είχα κακό σκοπό. Αν σε ενοχλεί ΣΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ, διέγραψέ τη - Δε θα παρεξηγηθώ. Υ.Γ.: Δυστυχώς δεν έχω το Photoshop, και το Μicrosoft photo editor, δεν το ξέρω σχεδόν καθόλου. Η επεξεργασία έγινε με τη ζωγραφική. Πρώτη φορά στη ζωή μου τροποποιώ φώτο. Και εμένα δε μου αρέσει το αποτέλεσμα, αλλά όπως είπα πρώτη φορά ασχολούμαι με το ''άθλημα''. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2006 στις 11:33 Η Subject to change: #29 01-06-06 11:33 Χάχα καλέ εννοείται οτι δεν με ενοχλεί! Απλά μην κάνεις κανα τέτοιο αστείο με φωτό του Exposed γιατί αυτόν θα τον ενοχλησει-εκνευρίσει πολύυυ Απλά έκανα ένα σχόλιο επι της επεξεργασίας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drunk Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γκίκω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 318 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2006 στις 15:08 Η drunk έγραψε: #30 01-06-06 15:08 Το σπουδαιοτερο δεν ειπατε ,που βρισκονται αυτες οι φοτο ? Εχετε και κοτσομπολες εδω μεσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2006 στις 15:12 Η Κακή Επιρροή: #31 01-06-06 15:12 Στην gallery μας στα προσωπικά άλμπουμ ή και αλλου... ανάλογα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lost_in_space Πολύ δραστήριο μέλος Ο lost_in_space αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 981 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2006 στις 18:16 Ο lost_in_space: #32 01-06-06 18:16 Michelle πάρε και τη δικιά μου φώτο και κάνε με χειρότερο από ότι είμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2006 στις 18:45 Ο iJohnnyCash: #33 01-06-06 18:45 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Χάχα καλέ εννοείται οτι δεν με ενοχλεί! Απλά μην κάνεις κανα τέτοιο αστείο με φωτό του Exposed γιατί αυτόν θα τον ενοχλησει-εκνευρίσει πολύυυ Απλά έκανα ένα σχόλιο επι της επεξεργασίας. Click για ανάπτυξη... Μπα ... λια δεν θα ενοχληθω ... ισα ισα θα το λαβω ως κομπλιμεντο που καποιος ασχοληθηκε τοση ωρα μαζι μου ... εστω και αν ασχοληθηκε ως εχθρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2006 στις 18:50 Η io-io έγραψε: #34 01-06-06 18:50 Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: Μπα ... λια δεν θα ενοχληθω ... ισα ισα θα το λαβω ως κομπλιμεντο που καποιος ασχοληθηκε τοση ωρα μαζι μου ... εστω και αν ασχοληθηκε ως εχθρο Click για ανάπτυξη... Γιατι ως εχθρο καλε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2006 στις 18:52 Ο iJohnnyCash: #35 01-06-06 18:52 αν με βαλει αναμεσα σε μαυρους ... μαλλον ως εχθρο θα με βλεπει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crazyhelen Διάσημο μέλος Η crazyhelen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.771 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2006 στις 14:26 Η crazyhelen: #36 02-06-06 14:26 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Μικρή διόρθωση αν μου επιτρέπεις: ΣΤΟ φόρουμ ΣΤΑ φόρα Click για ανάπτυξη... Μια μικρή διόρθωση αν μου επιτρέπεις και εσύ.... Η λέξη forum δεν είναι ελληνική, άρα ο πλυθηντικός αριθμός δεν μπορεί να είναι άλλος εκτός από forums!Η μόνη "φόρα" που υπάρχει στα ελληνικά είναι η φόρα που θα πάρω για να πέσω από κανένα μπαλκόνι! Πάντα φιλικά..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2006 στις 14:27 Η Subject to change: #37 02-06-06 14:27 Το forum είναι λατινική λέξη και ο πληθυντικός είναι fora. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crazyhelen Διάσημο μέλος Η crazyhelen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.771 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2006 στις 14:31 Η crazyhelen: #38 02-06-06 14:31 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Το forum είναι λατινική λέξη και ο πληθυντικός είναι fora. Click για ανάπτυξη... Ζητώ συγνώμη, δεν το γνώριζα, απλά νόμιζα πως είναι computer-ιστικη ορολογία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lost_in_space Πολύ δραστήριο μέλος Ο lost_in_space αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 981 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2006 στις 12:40 Ο lost_in_space: #39 03-06-06 12:40 Τι σημαίνει forum; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2006 στις 12:48 Ο Dark_kronos: #40 03-06-06 12:48 Forum λεγανε οι ρωμαιοι την αγορα τους (την αγορα που ειχανε και στην αρχαια Ελλαδα, οχι την λαΐκη) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Χάχα καλέ εννοείται οτι δεν με ενοχλεί! Απλά μην κάνεις κανα τέτοιο αστείο με φωτό του Exposed γιατί αυτόν θα τον ενοχλησει-εκνευρίσει πολύυυ Απλά έκανα ένα σχόλιο επι της επεξεργασίας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drunk Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γκίκω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 318 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2006 στις 15:08 Η drunk έγραψε: #30 01-06-06 15:08 Το σπουδαιοτερο δεν ειπατε ,που βρισκονται αυτες οι φοτο ? Εχετε και κοτσομπολες εδω μεσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2006 στις 15:12 Η Κακή Επιρροή: #31 01-06-06 15:12 Στην gallery μας στα προσωπικά άλμπουμ ή και αλλου... ανάλογα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lost_in_space Πολύ δραστήριο μέλος Ο lost_in_space αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 981 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2006 στις 18:16 Ο lost_in_space: #32 01-06-06 18:16 Michelle πάρε και τη δικιά μου φώτο και κάνε με χειρότερο από ότι είμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2006 στις 18:45 Ο iJohnnyCash: #33 01-06-06 18:45 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Χάχα καλέ εννοείται οτι δεν με ενοχλεί! Απλά μην κάνεις κανα τέτοιο αστείο με φωτό του Exposed γιατί αυτόν θα τον ενοχλησει-εκνευρίσει πολύυυ Απλά έκανα ένα σχόλιο επι της επεξεργασίας. Click για ανάπτυξη... Μπα ... λια δεν θα ενοχληθω ... ισα ισα θα το λαβω ως κομπλιμεντο που καποιος ασχοληθηκε τοση ωρα μαζι μου ... εστω και αν ασχοληθηκε ως εχθρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2006 στις 18:50 Η io-io έγραψε: #34 01-06-06 18:50 Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: Μπα ... λια δεν θα ενοχληθω ... ισα ισα θα το λαβω ως κομπλιμεντο που καποιος ασχοληθηκε τοση ωρα μαζι μου ... εστω και αν ασχοληθηκε ως εχθρο Click για ανάπτυξη... Γιατι ως εχθρο καλε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2006 στις 18:52 Ο iJohnnyCash: #35 01-06-06 18:52 αν με βαλει αναμεσα σε μαυρους ... μαλλον ως εχθρο θα με βλεπει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crazyhelen Διάσημο μέλος Η crazyhelen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.771 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2006 στις 14:26 Η crazyhelen: #36 02-06-06 14:26 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Μικρή διόρθωση αν μου επιτρέπεις: ΣΤΟ φόρουμ ΣΤΑ φόρα Click για ανάπτυξη... Μια μικρή διόρθωση αν μου επιτρέπεις και εσύ.... Η λέξη forum δεν είναι ελληνική, άρα ο πλυθηντικός αριθμός δεν μπορεί να είναι άλλος εκτός από forums!Η μόνη "φόρα" που υπάρχει στα ελληνικά είναι η φόρα που θα πάρω για να πέσω από κανένα μπαλκόνι! Πάντα φιλικά..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2006 στις 14:27 Η Subject to change: #37 02-06-06 14:27 Το forum είναι λατινική λέξη και ο πληθυντικός είναι fora. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crazyhelen Διάσημο μέλος Η crazyhelen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.771 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2006 στις 14:31 Η crazyhelen: #38 02-06-06 14:31 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Το forum είναι λατινική λέξη και ο πληθυντικός είναι fora. Click για ανάπτυξη... Ζητώ συγνώμη, δεν το γνώριζα, απλά νόμιζα πως είναι computer-ιστικη ορολογία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lost_in_space Πολύ δραστήριο μέλος Ο lost_in_space αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 981 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2006 στις 12:40 Ο lost_in_space: #39 03-06-06 12:40 Τι σημαίνει forum; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2006 στις 12:48 Ο Dark_kronos: #40 03-06-06 12:48 Forum λεγανε οι ρωμαιοι την αγορα τους (την αγορα που ειχανε και στην αρχαια Ελλαδα, οχι την λαΐκη) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Το σπουδαιοτερο δεν ειπατε ,που βρισκονται αυτες οι φοτο ? Εχετε και κοτσομπολες εδω μεσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2006 στις 15:12 Η Κακή Επιρροή: #31 01-06-06 15:12 Στην gallery μας στα προσωπικά άλμπουμ ή και αλλου... ανάλογα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lost_in_space Πολύ δραστήριο μέλος Ο lost_in_space αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 981 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2006 στις 18:16 Ο lost_in_space: #32 01-06-06 18:16 Michelle πάρε και τη δικιά μου φώτο και κάνε με χειρότερο από ότι είμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2006 στις 18:45 Ο iJohnnyCash: #33 01-06-06 18:45 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Χάχα καλέ εννοείται οτι δεν με ενοχλεί! Απλά μην κάνεις κανα τέτοιο αστείο με φωτό του Exposed γιατί αυτόν θα τον ενοχλησει-εκνευρίσει πολύυυ Απλά έκανα ένα σχόλιο επι της επεξεργασίας. Click για ανάπτυξη... Μπα ... λια δεν θα ενοχληθω ... ισα ισα θα το λαβω ως κομπλιμεντο που καποιος ασχοληθηκε τοση ωρα μαζι μου ... εστω και αν ασχοληθηκε ως εχθρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2006 στις 18:50 Η io-io έγραψε: #34 01-06-06 18:50 Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: Μπα ... λια δεν θα ενοχληθω ... ισα ισα θα το λαβω ως κομπλιμεντο που καποιος ασχοληθηκε τοση ωρα μαζι μου ... εστω και αν ασχοληθηκε ως εχθρο Click για ανάπτυξη... Γιατι ως εχθρο καλε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2006 στις 18:52 Ο iJohnnyCash: #35 01-06-06 18:52 αν με βαλει αναμεσα σε μαυρους ... μαλλον ως εχθρο θα με βλεπει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crazyhelen Διάσημο μέλος Η crazyhelen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.771 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2006 στις 14:26 Η crazyhelen: #36 02-06-06 14:26 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Μικρή διόρθωση αν μου επιτρέπεις: ΣΤΟ φόρουμ ΣΤΑ φόρα Click για ανάπτυξη... Μια μικρή διόρθωση αν μου επιτρέπεις και εσύ.... Η λέξη forum δεν είναι ελληνική, άρα ο πλυθηντικός αριθμός δεν μπορεί να είναι άλλος εκτός από forums!Η μόνη "φόρα" που υπάρχει στα ελληνικά είναι η φόρα που θα πάρω για να πέσω από κανένα μπαλκόνι! Πάντα φιλικά..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2006 στις 14:27 Η Subject to change: #37 02-06-06 14:27 Το forum είναι λατινική λέξη και ο πληθυντικός είναι fora. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crazyhelen Διάσημο μέλος Η crazyhelen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.771 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2006 στις 14:31 Η crazyhelen: #38 02-06-06 14:31 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Το forum είναι λατινική λέξη και ο πληθυντικός είναι fora. Click για ανάπτυξη... Ζητώ συγνώμη, δεν το γνώριζα, απλά νόμιζα πως είναι computer-ιστικη ορολογία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lost_in_space Πολύ δραστήριο μέλος Ο lost_in_space αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 981 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2006 στις 12:40 Ο lost_in_space: #39 03-06-06 12:40 Τι σημαίνει forum; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2006 στις 12:48 Ο Dark_kronos: #40 03-06-06 12:48 Forum λεγανε οι ρωμαιοι την αγορα τους (την αγορα που ειχανε και στην αρχαια Ελλαδα, οχι την λαΐκη) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Στην gallery μας στα προσωπικά άλμπουμ ή και αλλου... ανάλογα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lost_in_space Πολύ δραστήριο μέλος Ο lost_in_space αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 981 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2006 στις 18:16 Ο lost_in_space: #32 01-06-06 18:16 Michelle πάρε και τη δικιά μου φώτο και κάνε με χειρότερο από ότι είμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2006 στις 18:45 Ο iJohnnyCash: #33 01-06-06 18:45 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Χάχα καλέ εννοείται οτι δεν με ενοχλεί! Απλά μην κάνεις κανα τέτοιο αστείο με φωτό του Exposed γιατί αυτόν θα τον ενοχλησει-εκνευρίσει πολύυυ Απλά έκανα ένα σχόλιο επι της επεξεργασίας. Click για ανάπτυξη... Μπα ... λια δεν θα ενοχληθω ... ισα ισα θα το λαβω ως κομπλιμεντο που καποιος ασχοληθηκε τοση ωρα μαζι μου ... εστω και αν ασχοληθηκε ως εχθρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2006 στις 18:50 Η io-io έγραψε: #34 01-06-06 18:50 Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: Μπα ... λια δεν θα ενοχληθω ... ισα ισα θα το λαβω ως κομπλιμεντο που καποιος ασχοληθηκε τοση ωρα μαζι μου ... εστω και αν ασχοληθηκε ως εχθρο Click για ανάπτυξη... Γιατι ως εχθρο καλε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2006 στις 18:52 Ο iJohnnyCash: #35 01-06-06 18:52 αν με βαλει αναμεσα σε μαυρους ... μαλλον ως εχθρο θα με βλεπει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crazyhelen Διάσημο μέλος Η crazyhelen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.771 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2006 στις 14:26 Η crazyhelen: #36 02-06-06 14:26 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Μικρή διόρθωση αν μου επιτρέπεις: ΣΤΟ φόρουμ ΣΤΑ φόρα Click για ανάπτυξη... Μια μικρή διόρθωση αν μου επιτρέπεις και εσύ.... Η λέξη forum δεν είναι ελληνική, άρα ο πλυθηντικός αριθμός δεν μπορεί να είναι άλλος εκτός από forums!Η μόνη "φόρα" που υπάρχει στα ελληνικά είναι η φόρα που θα πάρω για να πέσω από κανένα μπαλκόνι! Πάντα φιλικά..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2006 στις 14:27 Η Subject to change: #37 02-06-06 14:27 Το forum είναι λατινική λέξη και ο πληθυντικός είναι fora. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crazyhelen Διάσημο μέλος Η crazyhelen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.771 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2006 στις 14:31 Η crazyhelen: #38 02-06-06 14:31 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Το forum είναι λατινική λέξη και ο πληθυντικός είναι fora. Click για ανάπτυξη... Ζητώ συγνώμη, δεν το γνώριζα, απλά νόμιζα πως είναι computer-ιστικη ορολογία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lost_in_space Πολύ δραστήριο μέλος Ο lost_in_space αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 981 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2006 στις 12:40 Ο lost_in_space: #39 03-06-06 12:40 Τι σημαίνει forum; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2006 στις 12:48 Ο Dark_kronos: #40 03-06-06 12:48 Forum λεγανε οι ρωμαιοι την αγορα τους (την αγορα που ειχανε και στην αρχαια Ελλαδα, οχι την λαΐκη) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Michelle πάρε και τη δικιά μου φώτο και κάνε με χειρότερο από ότι είμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2006 στις 18:45 Ο iJohnnyCash: #33 01-06-06 18:45 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Χάχα καλέ εννοείται οτι δεν με ενοχλεί! Απλά μην κάνεις κανα τέτοιο αστείο με φωτό του Exposed γιατί αυτόν θα τον ενοχλησει-εκνευρίσει πολύυυ Απλά έκανα ένα σχόλιο επι της επεξεργασίας. Click για ανάπτυξη... Μπα ... λια δεν θα ενοχληθω ... ισα ισα θα το λαβω ως κομπλιμεντο που καποιος ασχοληθηκε τοση ωρα μαζι μου ... εστω και αν ασχοληθηκε ως εχθρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2006 στις 18:50 Η io-io έγραψε: #34 01-06-06 18:50 Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: Μπα ... λια δεν θα ενοχληθω ... ισα ισα θα το λαβω ως κομπλιμεντο που καποιος ασχοληθηκε τοση ωρα μαζι μου ... εστω και αν ασχοληθηκε ως εχθρο Click για ανάπτυξη... Γιατι ως εχθρο καλε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2006 στις 18:52 Ο iJohnnyCash: #35 01-06-06 18:52 αν με βαλει αναμεσα σε μαυρους ... μαλλον ως εχθρο θα με βλεπει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crazyhelen Διάσημο μέλος Η crazyhelen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.771 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2006 στις 14:26 Η crazyhelen: #36 02-06-06 14:26 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Μικρή διόρθωση αν μου επιτρέπεις: ΣΤΟ φόρουμ ΣΤΑ φόρα Click για ανάπτυξη... Μια μικρή διόρθωση αν μου επιτρέπεις και εσύ.... Η λέξη forum δεν είναι ελληνική, άρα ο πλυθηντικός αριθμός δεν μπορεί να είναι άλλος εκτός από forums!Η μόνη "φόρα" που υπάρχει στα ελληνικά είναι η φόρα που θα πάρω για να πέσω από κανένα μπαλκόνι! Πάντα φιλικά..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2006 στις 14:27 Η Subject to change: #37 02-06-06 14:27 Το forum είναι λατινική λέξη και ο πληθυντικός είναι fora. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crazyhelen Διάσημο μέλος Η crazyhelen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.771 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2006 στις 14:31 Η crazyhelen: #38 02-06-06 14:31 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Το forum είναι λατινική λέξη και ο πληθυντικός είναι fora. Click για ανάπτυξη... Ζητώ συγνώμη, δεν το γνώριζα, απλά νόμιζα πως είναι computer-ιστικη ορολογία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lost_in_space Πολύ δραστήριο μέλος Ο lost_in_space αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 981 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2006 στις 12:40 Ο lost_in_space: #39 03-06-06 12:40 Τι σημαίνει forum; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2006 στις 12:48 Ο Dark_kronos: #40 03-06-06 12:48 Forum λεγανε οι ρωμαιοι την αγορα τους (την αγορα που ειχανε και στην αρχαια Ελλαδα, οχι την λαΐκη) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Χάχα καλέ εννοείται οτι δεν με ενοχλεί! Απλά μην κάνεις κανα τέτοιο αστείο με φωτό του Exposed γιατί αυτόν θα τον ενοχλησει-εκνευρίσει πολύυυ Απλά έκανα ένα σχόλιο επι της επεξεργασίας. Click για ανάπτυξη... Μπα ... λια δεν θα ενοχληθω ... ισα ισα θα το λαβω ως κομπλιμεντο που καποιος ασχοληθηκε τοση ωρα μαζι μου ... εστω και αν ασχοληθηκε ως εχθρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2006 στις 18:50 Η io-io έγραψε: #34 01-06-06 18:50 Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: Μπα ... λια δεν θα ενοχληθω ... ισα ισα θα το λαβω ως κομπλιμεντο που καποιος ασχοληθηκε τοση ωρα μαζι μου ... εστω και αν ασχοληθηκε ως εχθρο Click για ανάπτυξη... Γιατι ως εχθρο καλε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2006 στις 18:52 Ο iJohnnyCash: #35 01-06-06 18:52 αν με βαλει αναμεσα σε μαυρους ... μαλλον ως εχθρο θα με βλεπει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crazyhelen Διάσημο μέλος Η crazyhelen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.771 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2006 στις 14:26 Η crazyhelen: #36 02-06-06 14:26 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Μικρή διόρθωση αν μου επιτρέπεις: ΣΤΟ φόρουμ ΣΤΑ φόρα Click για ανάπτυξη... Μια μικρή διόρθωση αν μου επιτρέπεις και εσύ.... Η λέξη forum δεν είναι ελληνική, άρα ο πλυθηντικός αριθμός δεν μπορεί να είναι άλλος εκτός από forums!Η μόνη "φόρα" που υπάρχει στα ελληνικά είναι η φόρα που θα πάρω για να πέσω από κανένα μπαλκόνι! Πάντα φιλικά..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2006 στις 14:27 Η Subject to change: #37 02-06-06 14:27 Το forum είναι λατινική λέξη και ο πληθυντικός είναι fora. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crazyhelen Διάσημο μέλος Η crazyhelen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.771 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2006 στις 14:31 Η crazyhelen: #38 02-06-06 14:31 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Το forum είναι λατινική λέξη και ο πληθυντικός είναι fora. Click για ανάπτυξη... Ζητώ συγνώμη, δεν το γνώριζα, απλά νόμιζα πως είναι computer-ιστικη ορολογία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lost_in_space Πολύ δραστήριο μέλος Ο lost_in_space αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 981 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2006 στις 12:40 Ο lost_in_space: #39 03-06-06 12:40 Τι σημαίνει forum; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2006 στις 12:48 Ο Dark_kronos: #40 03-06-06 12:48 Forum λεγανε οι ρωμαιοι την αγορα τους (την αγορα που ειχανε και στην αρχαια Ελλαδα, οχι την λαΐκη) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: Μπα ... λια δεν θα ενοχληθω ... ισα ισα θα το λαβω ως κομπλιμεντο που καποιος ασχοληθηκε τοση ωρα μαζι μου ... εστω και αν ασχοληθηκε ως εχθρο Click για ανάπτυξη... Γιατι ως εχθρο καλε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2006 στις 18:52 Ο iJohnnyCash: #35 01-06-06 18:52 αν με βαλει αναμεσα σε μαυρους ... μαλλον ως εχθρο θα με βλεπει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crazyhelen Διάσημο μέλος Η crazyhelen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.771 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2006 στις 14:26 Η crazyhelen: #36 02-06-06 14:26 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Μικρή διόρθωση αν μου επιτρέπεις: ΣΤΟ φόρουμ ΣΤΑ φόρα Click για ανάπτυξη... Μια μικρή διόρθωση αν μου επιτρέπεις και εσύ.... Η λέξη forum δεν είναι ελληνική, άρα ο πλυθηντικός αριθμός δεν μπορεί να είναι άλλος εκτός από forums!Η μόνη "φόρα" που υπάρχει στα ελληνικά είναι η φόρα που θα πάρω για να πέσω από κανένα μπαλκόνι! Πάντα φιλικά..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2006 στις 14:27 Η Subject to change: #37 02-06-06 14:27 Το forum είναι λατινική λέξη και ο πληθυντικός είναι fora. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crazyhelen Διάσημο μέλος Η crazyhelen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.771 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2006 στις 14:31 Η crazyhelen: #38 02-06-06 14:31 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Το forum είναι λατινική λέξη και ο πληθυντικός είναι fora. Click για ανάπτυξη... Ζητώ συγνώμη, δεν το γνώριζα, απλά νόμιζα πως είναι computer-ιστικη ορολογία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lost_in_space Πολύ δραστήριο μέλος Ο lost_in_space αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 981 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2006 στις 12:40 Ο lost_in_space: #39 03-06-06 12:40 Τι σημαίνει forum; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2006 στις 12:48 Ο Dark_kronos: #40 03-06-06 12:48 Forum λεγανε οι ρωμαιοι την αγορα τους (την αγορα που ειχανε και στην αρχαια Ελλαδα, οχι την λαΐκη) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
αν με βαλει αναμεσα σε μαυρους ... μαλλον ως εχθρο θα με βλεπει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
crazyhelen Διάσημο μέλος Η crazyhelen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.771 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2006 στις 14:26 Η crazyhelen: #36 02-06-06 14:26 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Μικρή διόρθωση αν μου επιτρέπεις: ΣΤΟ φόρουμ ΣΤΑ φόρα Click για ανάπτυξη... Μια μικρή διόρθωση αν μου επιτρέπεις και εσύ.... Η λέξη forum δεν είναι ελληνική, άρα ο πλυθηντικός αριθμός δεν μπορεί να είναι άλλος εκτός από forums!Η μόνη "φόρα" που υπάρχει στα ελληνικά είναι η φόρα που θα πάρω για να πέσω από κανένα μπαλκόνι! Πάντα φιλικά..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2006 στις 14:27 Η Subject to change: #37 02-06-06 14:27 Το forum είναι λατινική λέξη και ο πληθυντικός είναι fora. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crazyhelen Διάσημο μέλος Η crazyhelen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.771 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2006 στις 14:31 Η crazyhelen: #38 02-06-06 14:31 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Το forum είναι λατινική λέξη και ο πληθυντικός είναι fora. Click για ανάπτυξη... Ζητώ συγνώμη, δεν το γνώριζα, απλά νόμιζα πως είναι computer-ιστικη ορολογία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lost_in_space Πολύ δραστήριο μέλος Ο lost_in_space αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 981 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2006 στις 12:40 Ο lost_in_space: #39 03-06-06 12:40 Τι σημαίνει forum; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2006 στις 12:48 Ο Dark_kronos: #40 03-06-06 12:48 Forum λεγανε οι ρωμαιοι την αγορα τους (την αγορα που ειχανε και στην αρχαια Ελλαδα, οχι την λαΐκη) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Μικρή διόρθωση αν μου επιτρέπεις: ΣΤΟ φόρουμ ΣΤΑ φόρα Click για ανάπτυξη... Μια μικρή διόρθωση αν μου επιτρέπεις και εσύ.... Η λέξη forum δεν είναι ελληνική, άρα ο πλυθηντικός αριθμός δεν μπορεί να είναι άλλος εκτός από forums!Η μόνη "φόρα" που υπάρχει στα ελληνικά είναι η φόρα που θα πάρω για να πέσω από κανένα μπαλκόνι! Πάντα φιλικά..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2006 στις 14:27 Η Subject to change: #37 02-06-06 14:27 Το forum είναι λατινική λέξη και ο πληθυντικός είναι fora. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crazyhelen Διάσημο μέλος Η crazyhelen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.771 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2006 στις 14:31 Η crazyhelen: #38 02-06-06 14:31 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Το forum είναι λατινική λέξη και ο πληθυντικός είναι fora. Click για ανάπτυξη... Ζητώ συγνώμη, δεν το γνώριζα, απλά νόμιζα πως είναι computer-ιστικη ορολογία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lost_in_space Πολύ δραστήριο μέλος Ο lost_in_space αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 981 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2006 στις 12:40 Ο lost_in_space: #39 03-06-06 12:40 Τι σημαίνει forum; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2006 στις 12:48 Ο Dark_kronos: #40 03-06-06 12:48 Forum λεγανε οι ρωμαιοι την αγορα τους (την αγορα που ειχανε και στην αρχαια Ελλαδα, οχι την λαΐκη) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Το forum είναι λατινική λέξη και ο πληθυντικός είναι fora. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
crazyhelen Διάσημο μέλος Η crazyhelen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.771 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2006 στις 14:31 Η crazyhelen: #38 02-06-06 14:31 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Το forum είναι λατινική λέξη και ο πληθυντικός είναι fora. Click για ανάπτυξη... Ζητώ συγνώμη, δεν το γνώριζα, απλά νόμιζα πως είναι computer-ιστικη ορολογία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lost_in_space Πολύ δραστήριο μέλος Ο lost_in_space αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 981 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2006 στις 12:40 Ο lost_in_space: #39 03-06-06 12:40 Τι σημαίνει forum; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2006 στις 12:48 Ο Dark_kronos: #40 03-06-06 12:48 Forum λεγανε οι ρωμαιοι την αγορα τους (την αγορα που ειχανε και στην αρχαια Ελλαδα, οχι την λαΐκη) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Το forum είναι λατινική λέξη και ο πληθυντικός είναι fora. Click για ανάπτυξη... Ζητώ συγνώμη, δεν το γνώριζα, απλά νόμιζα πως είναι computer-ιστικη ορολογία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lost_in_space Πολύ δραστήριο μέλος Ο lost_in_space αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 981 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2006 στις 12:40 Ο lost_in_space: #39 03-06-06 12:40 Τι σημαίνει forum; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2006 στις 12:48 Ο Dark_kronos: #40 03-06-06 12:48 Forum λεγανε οι ρωμαιοι την αγορα τους (την αγορα που ειχανε και στην αρχαια Ελλαδα, οχι την λαΐκη) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Τι σημαίνει forum; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2006 στις 12:48 Ο Dark_kronos: #40 03-06-06 12:48 Forum λεγανε οι ρωμαιοι την αγορα τους (την αγορα που ειχανε και στην αρχαια Ελλαδα, οχι την λαΐκη) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Forum λεγανε οι ρωμαιοι την αγορα τους (την αγορα που ειχανε και στην αρχαια Ελλαδα, οχι την λαΐκη) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.