Εριφύλη
Περιβόητο μέλος
Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.991 μηνύματα.

28-04-24

23:50
ΤΙ;;;;Αστα εκει που καθονται δεν ενοχλουν σε 2-3 μηνες θα εξαφανιστουν.
Θα σκοτωθώ
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Εμένα μέχρι το Πάσχα μου είπε θα φύγουν. 10 μέρες.
amarelia
Περιβόητο μέλος
Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.282 μηνύματα.

28-04-24

23:55
Νομίζω γενικά θα πρέπει να χαλαρώσεις και να αφήσεις τις μέρες να περάσουν.
Ο οδοντίατρος σου έδωσε όλες τις οδηγίες και όλα πήγαν καλά στην διαδικασία.
Αν ακολουθήσεις ο,τι σου είπε θα είσαι εντάξει.
Δεν υπάρχουν μαγικές συνταγές να σου γράψει κανείς εδώ για να φύγει νωρίτερα η αδιαθεσία, απλή υπομονή.
Ο οδοντίατρος σου έδωσε όλες τις οδηγίες και όλα πήγαν καλά στην διαδικασία.
Αν ακολουθήσεις ο,τι σου είπε θα είσαι εντάξει.
Δεν υπάρχουν μαγικές συνταγές να σου γράψει κανείς εδώ για να φύγει νωρίτερα η αδιαθεσία, απλή υπομονή.
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 13.021 μηνύματα.

29-04-24

00:04
Ενταξει ...ενταξει σε δεκα μερες θα φυγουν.... ειναι ταχειας καταστροφης.ΤΙ;;;;
Θα σκοτωθώ
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Εμένα μέχρι το Πάσχα μου είπε θα φύγουν. 10 μέρες.
Αλλα αμα φυγουν τι θα κερδισεις? αφου ουτε τα βλεπεις ουτε τα αισθανεσαι.
Ο κυκλος αναπλασης κυττάρων ειναι 25 ημερες ..ε να μην σεβαστουμε ουτε αυτον...λεω εγω τωρα
κουλ
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος
Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.991 μηνύματα.

29-04-24

15:01
Έβγαλα και το λαστιχάκι μόλις.. και μου είπε αν δεν φύγουν τα ραμματάκια μέχρι την άλλη εβδομάδα να πάω 14 μαϊου να τα βγάλουμε.
Μπορώ να πω ότι το τράβηγμα έφυγε, άρα ήταν από το λαστιχάκι. Αλλά το τσούξιμο παραμένει
Μπορώ να πω ότι το τράβηγμα έφυγε, άρα ήταν από το λαστιχάκι. Αλλά το τσούξιμο παραμένει

naturale
Νεοφερμένο μέλος
Ο naturale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 108 μηνύματα.

29-04-24

19:33
Ψάχνω άμεσα κάποιον ειδικό για απονεύρωση, Αττική νότια ΑΜΕΣΑ
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος

29-04-24

19:55
Κοιτάξτε τι τρώω, κοιτάξτε που κατάντησα
naturale
Νεοφερμένο μέλος
Ο naturale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 108 μηνύματα.

29-04-24

19:56
Άμα πονάς πολύ καλά κάνεις
dum dum boy
Διάσημο μέλος
Ο Νάσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.655 μηνύματα.

29-04-24

20:08
μπλέντερ δεν έχεις;

Εριφύλη
Περιβόητο μέλος

29-04-24

20:10
Έχω, αλλά από το να κουβαλάω 100 λαχανικά, καλύτερα να πάρω το έτοιμομπλέντερ δεν έχεις;![]()

dum dum boy
Διάσημο μέλος
Ο Νάσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.655 μηνύματα.

29-04-24

20:11
Έχω, αλλά από το να κουβαλάω 100 λαχανικά, καλύτερα να πάρω το έτοιμο![]()
να μην τρως τυποποιημένα τρόφιμα, όσο γίνεται. είναι ανθυγιεινά.
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος

29-04-24

20:12
Πόσο ανθυγιεινό μπορεί να είναι ένα πράγμα για 7 μηνών βρέφη;να μην τρως τυποποιημένα τρόφιμα, όσο γίνεται. είναι ανθυγιεινά.

dum dum boy
Διάσημο μέλος

29-04-24

20:14
Πόσο ανθυγιεινό μπορεί να είναι ένα πράγμα για 7 μηνών βρέφη;![]()
πολύ. η γενιά μου μεγάλωσε με ολλανδικά γάλατα γεμάτα διοξίνες.
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 13.021 μηνύματα.

29-04-24

20:16
Καλα αν δεν φας και λαχανικα για 5 μερες δεν χαθηκε και ο κοσμος..Έχω, αλλά από το να κουβαλάω 100 λαχανικά, καλύτερα να πάρω το έτοιμο![]()
Αυτο οκ ειναι θρεπτικο αλλα το μπορεις? εχει γευση για μωρα 12 μηνων..
Φτιαξε κατι μαλακο για μεγαλους ..πχ κoτοσουπα με πολυ ρυζι, ριζοτο , κριθαρωτο, quaker, ρυζογαλο , κρεμα γιωτης ...σε αυτα ρυθμιζεις και γευσεις αναλογα τι σου αρεσει.
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος

29-04-24

20:17
Το έφαγα και χόρτασα κιόλαςΚαλα αν δεν φας και λαχανικα για 5 μερες δεν χαθηκε και ο κοσμος..
Αυτο οκ ειναι θρεπτικο αλλα το μπορεις? εχει γευση για μωρα 12 μηνων..
Φτιαξε κατι μαλακο για μεγαλους ..πχ κoτοσουπα με πολυ ρυζι, ριζοτο , κριθαρωτο, quaker, ρυζογαλο , κρεμα γιωτης ...σε αυτα ρυθμιζεις και γευσεις αναλογα τι σου αρεσει.

γιαννης_00
Επιφανές μέλος

29-04-24

20:19
χαχα..οκ ...ε τις υγιες σου ... τωρα παμε για αλλα με μοσχαρι.Το έφαγα και χόρτασα κιόλαςωραίο ήταν αν και είχε πολύ καρότο που δεν το μπορώ..
![]()
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος

29-04-24

20:59
Και μπισκοτόκρεμα (ευκαιρία έψαχνα)

Εριφύλη
Περιβόητο μέλος

30-04-24

18:34
Πειράζει αν μέσα στην άλλη εβδομάδα πάω σε οδοντίατρο, εννοώ άλλον από τον γναθοχειρούργο που μου τα έβαλε, να μου βγάλει τα ράμματα; Να μου κάνει κι έναν καθαρισμό να τελειώνω..
Kate1914
Διακεκριμένο μέλος
Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.707 μηνύματα.

30-04-24

18:43
Μήπως όχι καλύτερα; Μιας και ήδη σε παρακολουθεί ο άλλος, νομίζω είναι καλύτερο να μείνεις σε εκείνον και να ακολουθήσεις τις οδηγίες του.
Τόση υπομονή έκανες και έδειξες τόση αντοχή. Δεν είναι καλύτερα να τελειώνει η ιστορία εκεί; Αλλιώς πρέπει να ενημερωθεί ο άλλος οδοντίατρος για το ιστορικό, να προσέξει τυχόν διευκρινήσεις σχετικά με την επέμβαση κ.λπ...
Τόση υπομονή έκανες και έδειξες τόση αντοχή. Δεν είναι καλύτερα να τελειώνει η ιστορία εκεί; Αλλιώς πρέπει να ενημερωθεί ο άλλος οδοντίατρος για το ιστορικό, να προσέξει τυχόν διευκρινήσεις σχετικά με την επέμβαση κ.λπ...
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος

30-04-24

18:44
Ναι αλλά ο άλλος κλείνει από εβδομάδα και με πάει 14 μαϊου.. πάει πάρα πολύ.. και 13 μαϊου έχω σχολή οπότε δεν μπορώ να πάω με ράμματα, ιου δηλαδήΜήπως όχι καλύτερα; Μιας και ήδη σε παρακολουθεί ο άλλος, νομίζω είναι καλύτερο να μείνεις σε εκείνον και να ακολουθήσεις τις οδηγίες του.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 120 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- ougka pougka
- teacher_40
- johnsala
- naturale
- Kate1914
- Εριφύλη
- touvlo
- iew
- Scandal
- eukleidhs1821
- Luludaki
- Wonderkid
- gademis
- gregory nub
- AggelikiGr
- giannhs2001
- Μήτσος10
- American Economist
- fourkaki
- rafaela11
- ROM32
- xristarac
- Γατέχων
- χημεια4λαιφ
- taketrance
- Μαρια30
- Jack of Spades
- Ariana2018
- Ωρορα
- jj!
- fmarulezkd
- Joji
- Ilma
- charmander
- P.Dam.
- kalhkardia
- allall1
- camil
- spring day
- Unboxholics
- Roulaki
- lepipini
- Meow
- tsiobieman
- User2350
- Εχέμυθη
- J.Cameron
- Memetchi
- louminis
- CiNeFiL
- Viedo
- me lene
- Libertus
- Jocaste
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.