neraidoula
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ina10039
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Από χτες έχω κάποιες ενοχλήσεις και πρόκειται περί φρονιμίτη, όπως είδε η μαμά μου

Έχω λοιπόν 2 ερωτήσεις:
1. Ποια η χρησιμότητα τους;
2. Αληθεύει ότι πονάνε μέχρι να βγουν;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mindcircus
Περιβόητο μέλος

Ήρθα και εγώ!
Από χτες έχω κάποιες ενοχλήσεις και πρόκειται περί φρονιμίτη, όπως είδε η μαμά μου
Έχω λοιπόν 2 ερωτήσεις:
1. Ποια η χρησιμότητα τους;
2. Αληθεύει ότι πονάνε μέχρι να βγουν;
Καλως το μικρουλι!
1. καμια χρησιμοτητα, ειναι αχρηστα δοντακια γι αυτο οταν μας ενοχλουν τα αφαιρουμε και ησυχαζουμε!
2. εξαρταται. καποιοι τους εχουν χρονια(οπως εγω) και κατα καιρους τους πιανει πονακι, μετα περναει.
Αν ο πονος ειναι συνεχης καλο ειναι να αφαιρεθουν γιατι μπορουν να δημιουργησουν προβληματα στα υπολοιπα δοντια(να τα στραβωσουν)

Αφού είναι άχρηστα,ποιος ο λόγος να βγουν και μετά ενδεχομένως να κάνουμε εξαγωγή;Καλως το μικρουλι!
1. καμια χρησιμοτητα, ειναι αχρηστα δοντακια γι αυτο οταν μας ενοχλουν τα αφαιρουμε και ησυχαζουμε!
2. εξαρταται. καποιοι τους εχουν χρονια(οπως εγω) και κατα καιρους τους πιανει πονακι, μετα περναει.
Αν ο πονος ειναι συνεχης καλο ειναι να αφαιρεθουν γιατι μπορουν να δημιουργησουν προβληματα στα υπολοιπα δοντια(να τα στραβωσουν)

Τζάμπα κόπος

Να ρωτήσω κάτι ακόμα! Αν δεν κάνω λάθος οι φρονιμίτες εμφανίζονται μετά τα 18 (Νι,γέρασα

mindcircus
Περιβόητο μέλος

Συνηθως αρχιζουν οι ενοχλησεις στα 18 και μετα, ναι υπαρχουν και μεγαλοι ανθρωποι

Εσενα, αν σε ενοχλουν, θα πας στον οδοντιατρο να τους δει κι εκεινος θα σου πει αν χρειαζεται να τους βγαλεις η οχι.

Τhanks για τις απαντήσεις!Τους βγαζουμε αν μας πονανε, αλλιως δεν υπαρχει λογος να τους πειραξουμε.
Συνηθως αρχιζουν οι ενοχλησεις στα 18 και μετα, ναι υπαρχουν και μεγαλοι ανθρωποι40 αρηδες
που δεν πονουν κι ετσι δεν τους βγαζουν η αντιθετα ενοχλουνται τοτε και τους βγαζουν.
Εσενα, αν σε ενοχλουν, θα πας στον οδοντιατρο να τους δει κι εκεινος θα σου πει αν χρειαζεται να τους βγαλεις η οχι.

Επιτέλους,αρχίζω να ενημερώνομαι!

chrisss
Εκκολαπτόμενο μέλος

Τhanks για τις απαντήσεις!
Επιτέλους,αρχίζω να ενημερώνομαι!![]()
αν κανεις εξαγωγη να πας σε γναθοχειρουργο.
Ceres Victoria
Πολύ δραστήριο μέλος

evi_zoi
Πολύ δραστήριο μέλος

venividivici
Τιμώμενο Μέλος

Άμα είναι μάστορας ο χειρούργος δεν αισθάνεσαι τίποτα …… απλά νιώθεις πρησμένοςκαι σε ενοχλούν λίγο τα ράμματα γιατί είναι από χοντρό "νήμα".......αλογότριχα............
Catalyst
Επιφανές μέλος

Noisette
Περιβόητο μέλος

Όταν τον είχα βγάλει δεν είχα πονέσει καθόλου και το καλύτερο μέρος ηταν τα ράμματα γιατί τραγουδούσα από μέσα μου καθώς έβλεπα την κλωστή και την βελόνα να βγαίνουν, "Ράααβε ξύυυυλωνε ραααβε ξύυυλωνεεε...δουλειααααα δουλειαααα...." και ήμουν έτοιμη να γελάσω αλλά ευτυχώς σοβαρεύτηκα...

Μετά δεν έβαλα πάγο και αυτό ηταν ένα μείον καθώς το μάγουλό μου πρήστηκε...Εχω βγάλει μια φωτογραφία και την θυμάμαι και ακόμα γελάω

Ουφφ...αγχώθηκα...Μακάρι να ημουν τόσο αναίσθητη και στην σκέψη ότι έχω άλλους 3....

Ηρώ
Διακεκριμένο μέλος

Είμαι 25 και κανείς δεν έχει σκάσει μύτη ακόμα.. αρχίζω να πιστεύω ότι περνούν καλά ανάμεσα στα ούλα μου.
Κάποιος σε παρόμοια φάση υπάρχει ή να ανησυχήσω; Δε σκοπεύω να πάω σε γιατρό γιατί φοβάμαι ότι θα μου πει ότι πρέπει να τους βγάλω και τους λυπάμαι να τους βγάλω απ΄τη βολή τους.
Μαμάαααα
Isiliel
Επιφανές μέλος

Πάντως, εάν δεν έχουν χώρο να βγουν, μπορεί να σου στραβώσουν τα υπόλοιπα δοντάκια στην προσπάθεια να ξεμυτίσουν

kritikaros
Εκκολαπτόμενο μέλος

απαραίτητο δεν είναι αλλά όταν φοράς χρόνια εξωστοματικά-σιδεράκια-μασελάκια-...-...-... ε δεν περιμένεις να σε πονέσουν γιατί αν στραβώσουν πάλι τα δόντια άντε από την αρχή πάλι και δεν λέει....
βγάζεις μια πανωραμική στόματος και σου λέει ο οδοντίατρος-ορθοδοντικός αν πρέπει να βγουν ανάλογα με το πως κατεβαίνουν εμένα βγήκε ο κάτω δεξιά

άτιμη κοινωνία...
woochoogirl
Τιμώμενο Μέλος

kritikaros
Εκκολαπτόμενο μέλος

Εμένα έχουν φυτρώσει οι 3. Το θέμα είναι ότι τελευταία έχω την αίσθηση πως πιέζουν τα υπόλοιπα δόντια, ενώ ο οδοντίατρος μου μου είχε πει πως βγαίνουν κανονικά. Ελπίζω να μη χρειαστεί να τους βγάλω, δε θέλω να έχω πρησμένα μαγουλάκια, αλλά από την άλλη και τα στραβά δόντια δε λένε![]()
κάνε μία πανωραμική δοντιών και θα είσαι κομπλέ καλύτερα πρισμένη για μια βδομάδα για κάθε δόντι παρά να στραβώσουν όλα για πάντα...

Kate-Bender
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χθες μου ηρθε περιοδος,σημερα ειχα πονοκοιλο...και σημερα εβγαλα το πρωι φρονιμητη...Ειμαι ακομη μουδιασμενη οποτε δεν μπορω να πω για πονο...Παντως εγιναν ολα γρηγορα..δηλαδη μιση ωρα πριν εφαγα ενεσεις στο στομα για τοπικη αναισθησια..και μετα αρχισε η μικρη επεμβαση...Δεν πονουσα καθολου(εκτος απο την ενεση λιγο στη αρχη,αλλα σιγα εχω πονεσει και πιο πολυ), μονο την πιεση ενιωθα καθως ο οδοντιατρος ειχε βαλει ενα εργαλειο και εκανε ανασκαφες στο στομα μου..Η χαζομαρα ειναι οτι αυτην την στιγμη εχω μια γαζα στο στομα μου και κολυμπαω μεσα στο αιμα..Συχαινομαι..αναρωτιεμαι πως υπαρχουν ατομα που την βρισκουν να πινουν αιμα...
Οπως και να εχει επρεπε να γινει ...για να μην σπρωξει τα αλλα δοντια και γινει η οδοντοστοιχια μου...οπως να'ναι..Γιαυτο σας λεω αμα βγαλετε φρονιμητη να πατε σε οδοντιατρο και αυτος θα σας συμβουλεψει καταλληλα, εμπιστευτειτε τον.
![]()

Tους βρικόλακες εννοείς;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 120 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- ougka pougka
- teacher_40
- johnsala
- naturale
- Kate1914
- Εριφύλη
- touvlo
- iew
- Scandal
- eukleidhs1821
- Luludaki
- Wonderkid
- gademis
- gregory nub
- AggelikiGr
- giannhs2001
- Μήτσος10
- American Economist
- fourkaki
- rafaela11
- ROM32
- xristarac
- Γατέχων
- χημεια4λαιφ
- taketrance
- Μαρια30
- Jack of Spades
- Ariana2018
- Ωρορα
- jj!
- fmarulezkd
- Joji
- Ilma
- charmander
- P.Dam.
- kalhkardia
- allall1
- camil
- spring day
- Unboxholics
- Roulaki
- lepipini
- Meow
- tsiobieman
- User2350
- Εχέμυθη
- J.Cameron
- Memetchi
- louminis
- CiNeFiL
- Viedo
- me lene
- Libertus
- Jocaste
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.