iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dare-Devil
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
emufear
Πολύ δραστήριο μέλος

gademis
Τιμώμενο Μέλος

Hunter
Περιβόητο μέλος

Insomniac
Πολύ δραστήριο μέλος

* Εξοπλισμο μπορω να της παρεχω και εγω, αφου εχω extra modem/router και splitters.
*Ειναι φοιτητρια, οποτε υπαρχει και η δυνατοτητα για φοιτητικο
*Η Vivodi μου εχει αφησει χειριστες εντυπωσεις σε σχεση με συμπεριφορα, ταχυτητες και επαγγελματισμο...

*Εχω αμφιβολιες για το ποσο συντομα θα αρχισουν να ενεργοποιουνται οι συνδεσεις του φοιτητικου...

Οι προσφορες που μεχρι τωρα μου εχουν κανει θετικη εντωπωση ειναι οι:
* Vivodi: cube (3 μηνες -> 59 ευρω, 5 μηνες -> 99) στα 512(και η τριμηνη; ), μαζι με εξοπλισμο | οχι επιπλεον υποχρεωτικη παραμονη
*Vivodi:φοιτητικο, 129 ευρω το 12μηνο, μαζι με εξοπλισμο |12μηνη παραμονη
*Hol: φοιτητικο, 119 ευρω το 12μηνο, χωρις εξοπλισμο | 12μηνη παραμονη
*Otenet Connx: 22,5 ευρω το μηνα (συνολο 135 ευρω τους 6 μηνες), με εξοπλισμο (αν και αθλιο) | εξαμηνη παραμονη
Γενικα, νομιζω οτι οι προσφορες της vivodi ειναι οι καλυτερες, αλλα δεν την εμπιστευομαι. Οι υπολοιπες προσφορες (που δεν αναφερω εδω) δεν με ικανοποιουν απο την αποψη οτι συνηθως δεν εχουν καλο εξοπλισμο και, κυριως, εχουν 12μηνη παραμονη. Τελος, αν ημουν σιγουρος οτι το ondsl kit δεν εχει 12μηνη παραμονη, αλλα απλα την αρχικη 4μηνη, θα το προτιμουσα σαφως απο το connx, αλλα δεν εχω καταλαβει τι ακριβως συμβαινει. Ποια η διαφορα μεταξυ αυτου και αυτου;

Αποψεις;

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

gademis
Τιμώμενο Μέλος

Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Αν πραγματι ειναι μονο αυτα και μετα καθαρισες θα σου προτινα να αρεις το πακετο απο την HOL αφου απο οτι λες εχεις εξοπλισμο η το ετισιο της Vivodi, αλλα μαλον καλυτερη της HOL μια και δεν εμπιστευεσε την vivodi
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

dooo
Διακεκριμένο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos:Ρε παιδια ακομα δεν μπορω να καταλαβω κατι. Ολα αυτα τα πακετα ειναι πραγματικα μονο αυτο; Δλδ πας τους δινεις 99 ευρω και εχεις για πεντε μηνες 512 και σου μενει και ο εξοπλισμος; Δεν τους πληρωνεις τπτ αλλο; Δεν ειναι δυνατων....
κι όμως!!!!.... τι σου είναι η τεχνολογία

Dark_kronos
Επιφανές μέλος

gademis
Τιμώμενο Μέλος

Μη σκας, στα προιόντα πληροφορικής όλα αμα περιμένεις 6 μήνες κοιτάς μετά ποσο έχουν τώρα και κλαίς τα λευτά που πλήρωσες εσύ τότε...Δλδ εγω ειμαι ο λαλακας της παρεας που δινω περιπου ενα 60 το δημινο για 384; Δεν ξαναβαζω ουτε δικη μου γραμη ουτε συνδεση αοριστου χρονου...
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Εγω στην θεση αυτο θα εκανα ... απλως για ISP θα ειχα καποια προσφορα του στυλ 6+6 ή τπτ τετοιοΑρχική Δημοσίευση από Dark_kronos:Δλδ εγω ειμαι ο λαλακας της παρεας που δινω περιπου ενα 60 το δημινο για 384; Δεν ξαναβαζω ουτε δικη μου γραμη ουτε συνδεση αοριστου χρονου...
Insomniac
Πολύ δραστήριο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos:Δλδ εγω ειμαι ο λαλακας της παρεας που δινω περιπου ενα 60 το δημινο για 384; Δεν ξαναβαζω ουτε δικη μου γραμη ουτε συνδεση αοριστου χρονου...
Σε ποια εταιρια (γραμμη/συνδεση) εισαι και δινεις τοσα;

Dark_kronos
Επιφανές μέλος

γκαντεμη εχεις δικιο, αλλα εδω δεν μιλαμε για ενα πραγμα που το περνεις σημερα και το κρατας μια για παντα κατα αυτον τον τροπο, πληρωνω καθε διμηνο και μου βγαινει πιο ακριβα. Σου λενε αρχικα 35 ευρω το μηνα, αρα 70 το διμηνο. Το ειδα ωραια και καλα το εβαλα και με τα διαφορα αλλα που σου φορτονουν εφτανε τα 200(μαζι με τηλεφωνο), με της μιωσεις που γινανε τελευτεα εφτασε τα 100(μαζι με τηλεφωνο) και τελικος δινω τα τριπλασια απο αυτα που μου υποσχεθικαν (γιατι δεν λεω, πραγματι 18,5 (νομιζω) μου χρεωνουν την ADSL προσβαση, αλλα μαζι με τα μπιχλιμπιδια φτανει το 60αρι).
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Insomniac
Πολύ δραστήριο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos:Στην Otenet ειμαι.
γκαντεμη εχεις δικιο, αλλα εδω δεν μιλαμε για ενα πραγμα που το περνεις σημερα και το κρατας μια για παντα κατα αυτον τον τροπο, πληρωνω καθε διμηνο και μου βγαινει πιο ακριβα. Σου λενε αρχικα 35 ευρω το μηνα, αρα 70 το διμηνο. Το ειδα ωραια και καλα το εβαλα και με τα διαφορα αλλα που σου φορτονουν εφτανε τα 200(μαζι με τηλεφωνο), με της μιωσεις που γινανε τελευτεα εφτασε τα 100(μαζι με τηλεφωνο) και τελικος δινω τα τριπλασια απο αυτα που μου υποσχεθικαν (γιατι δεν λεω, πραγματι 18,5 (νομιζω) μου χρεωνουν την ADSL προσβαση, αλλα μαζι με τα μπιχλιμπιδια φτανει το 60αρι).
Ασχετως του τηλεφωνου (δηλαδη του παγιου της τηλεφωνικης γραμμης και των κλησεων) ποσο σου γραφει στον λογαριασμο οτι κοστιζει η γραμμη ADSL και ποσο το OnDsl; Γιατι αν εχεις γραμμη απο ΟΤΕ (λιανικη ή OTENET) καιπαροχο OTENET μπορεις να μπεις στο προπληρωμενο CONNX και να εχεις παγιο (ολα μαζι) 22,5 ευρω το μηνα

Γιάννης
Περιβόητο μέλος

Φαντάσου αν έχουν ξεκινήσει απο τώρα τέτοιες προσφορές τι θα γίνεται τα Χριστούγεννα! ΟΕΟ!!!

Ποτέ ξανά isdn κέρνα mbps!!!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.