giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.022 μηνύματα.

17-10-22

00:06
Ναι για δοκίμασε την ακύρωση. Το άλλαξα μετά. Η παύση δεν μου κάνει για σωστή επιλογή.Βγάζει αυτόView attachment 109924
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος
Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.991 μηνύματα.

17-10-22

00:08
Εκεί μου βγάζει αυτόΝαι για δοκίμασε την ακύρωση. Το άλλαξα μετά. Η παύση δεν μου κάνει για σωστή επιλογή.

Δεν θέλω να την ακυρώσω, απλά δεν θέλω να μου τραβήξει και για τον Νοέμβρη, αν λήξει αυτό
Scandal
Διαχειριστής
Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.061 μηνύματα.

28-01-23

15:56
Να σας ρωτήσω.
Μια εταιρεία στο εξωτερικό που θέλω να ψωνίσω (Γερμανία), αναφέρει ως τρόπο πληρωμής το PayPal PLUS (όπου πληρώνεις με την κάρτα σου ή με το balance).
Τι είναι αυτό το PLUS; Εγώ ας πούμε με ένα καθημερινό - μη merchant account, μπορώ να πληρώσω;
Μια εταιρεία στο εξωτερικό που θέλω να ψωνίσω (Γερμανία), αναφέρει ως τρόπο πληρωμής το PayPal PLUS (όπου πληρώνεις με την κάρτα σου ή με το balance).
Τι είναι αυτό το PLUS; Εγώ ας πούμε με ένα καθημερινό - μη merchant account, μπορώ να πληρώσω;
jj!
Τιμώμενο Μέλος
Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.492 μηνύματα.

28-01-23

16:26
Άρα απ' ο,τι καταλαβαίνω μπορείς να πληρώσεις όπως θέλεις.PayPal Plus is a popular payment solution in Germany that includes the payment options widely used by German citizens such as PayPal, credit cards, direct debit (ELV) and Pay by Invoice — even if they don’t have a PayPal account.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 67 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...