Eruyomo
Πολύ δραστήριο μέλος

PDA ftw.
Αν είχα λεφτά για pda θα έπερνα Nokia πάντως.
[ame]https://www.youtube.com/watch?v=NUkvEeBd1Is&feature=related[/ame]
Πάντως
Μόνα τους έχουν μπερδευτεί.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RafAspa94
Περιβόητο μέλος

1)Δεν ενοώ PDA.Δεν είναι δυνατόν να έχω πάρει τις ενότητες απο 93% και άνω και να μην ξέρω τι μου γίνετε.Που ξέρεις οτι δεν εννοεί PDA;
PDA ftw.
Αν είχα λεφτά για pda θα έπερνα Nokia πάντως.
https://www.youtube.com/watch?v=NUkvEeBd1Is&feature=related
Πάντως
Μόνα τους έχουν μπερδευτεί.
2)palmtop λέγονται και όχι paltop (είχε πέσει μια ερώτηση στην εξέταση των βασικών έννοιων οπότε την διαφορα τους την ξέρω):ee:
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ultimater
Εκκολαπτόμενο μέλος

:nono::stop::timoria::whip:1)Δεν ενοώ PDA.Δεν είναι δυνατόν να έχω πάρει τις ενότητες απο 93% και άνω και να μην ξέρω τι μου γίνετε.
2)palmtop λέγονται και όχι paltop (είχε πέσει μια ερώτηση στην εξέταση των βασικών έννοιων οπότε την διαφορα τους την ξέρω):ee:

Είναι paltop!
Unkown-User
Πολύ δραστήριο μέλος

1)Δεν ενοώ PDA.Δεν είναι δυνατόν να έχω πάρει τις ενότητες απο 93% και άνω και να μην ξέρω τι μου γίνετε.
Nαι, το φοβόμουν ότι εννοούσες τις ενότητες του ECDL και συγγνώμη που θα σου χαλάσω το όνειρο.. Αλλά.. Το ECDL και με 100% να το περάσει κάποιος ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΞΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ. ΤΟ ECDL δεν είναι τίποτα, μία μαλακία και μισή είναι. Ή πιστεύεις πώς με το να μάθεις 2 Βασικά πράγματα σε word-excel-access σκαμπάζεις από pc?
Δεν λέω ότι δεν ξέρεις, λέω ότι το ecdl δεν αποδεικνύει τίποτα. ΤΙΠΟΤΑ ΟΜΩΣ.

:nono::stop::timoria::whip:
Είναι paltop!
palmtop. palm=παλαμη top=κορυφη, palmtop=πανω στην παλαμη.
μ;
RafAspa94
Περιβόητο μέλος

Η Δέσποινα εχει δικιο είναι palmtop palm=παλάμη:iagree:palmtop. palm=παλαμη top=κορυφη, palmtop=πανω στην παλαμη.
μ;
Αυτοί οι υπολογιστές είναι μικροί γιαυτό και τους λένε έτσι.

-----------------------------------------
Δεν έχω δόσει τιε ενότητες του ECDL.Έχω πάρει τις ενότητες απο καλύτερα πτυχια(Acta,Cambridge).:nono:Nαι, το φοβόμουν ότι εννοούσες τις ενότητες του ECDL και συγγνώμη που θα σου χαλάσω το όνειρο.. Αλλά.. Το ECDL και με 100% να το περάσει κάποιος ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΞΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ. ΤΟ ECDL δεν είναι τίποτα, μία μαλακία και μισή είναι. Ή πιστεύεις πώς με το να μάθεις 2 Βασικά πράγματα σε word-excel-access σκαμπάζεις από pc?
Δεν λέω ότι δεν ξέρεις, λέω ότι το ecdl δεν αποδεικνύει τίποτα. ΤΙΠΟΤΑ ΟΜΩΣ.
gregory nub
Διάσημο μέλος

Τοτε σε παραδεχομαι

RafAspa94
Περιβόητο μέλος

Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος

Χρηση ΠΟΛΥ βασικη.. δηλαδη κανενα ιντερνετ (για παιχνιδια κυριως), κανενα διβιδι να βλεπουμε, βαρια βαρια κανενα word στα μεγαλα κεφια.
Eχετε καμια προταση;
Επισης.. to netbook για τετοια χρηση το αποκλειουμε λετε; :asxeth:
Ξαναεπισης.. τι χρειαζεται για να βλεπουμε και τιβι απο κει, και ποσο κοστιζει ο,τι εξτρα χρειαζεται;
Μεγσι εκ των προτερων

Επιμηθέας
Δραστήριο μέλος
!!!..evaki..!!!
Νεοφερμένο μέλος

θέλω κι εγώ κάποια στιγμή να πάρω laptop αλλά δε ξέρω πότε....

Unkown-User
Πολύ δραστήριο μέλος

Πες μας και συγκεκριμένα μοντέλο αν θες..

ultimater
Εκκολαπτόμενο μέλος

Για τι χρήση το θες?
!!!..evaki..!!!
Νεοφερμένο μέλος

ultimater
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ίντερνετ μουσική και έτσι...
Τιμή ~;
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Obscura
Πολύ δραστήριο μέλος

M4dn3sS
Δραστήριο μέλος

!!!..evaki..!!!
Νεοφερμένο μέλος

Δηλαδή όχι τόσο παιχνίδια κτλ...
Ίντερνετ μουσική και έτσι...
Τιμή ~;
Μέχρι 1000 ευρώ.. Δηλαδή, γύρω στα 1000 ευρώ.....
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.