Eruyomo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1.505 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2009 στις 17:16 Ο Eruyomo έγραψε: #381 12-06-09 17:16 Που ξέρεις οτι δεν εννοεί PDA; PDA ftw. Αν είχα λεφτά για pda θα έπερνα Nokia πάντως. [ame]https://www.youtube.com/watch?v=NUkvEeBd1Is&feature=related[/ame] Πάντως Μόνα τους έχουν μπερδευτεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Καθηγήτρια. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2009 στις 22:04 Η RafAspa94: #382 12-06-09 22:04 Αρχική Δημοσίευση από Eruyomo: Που ξέρεις οτι δεν εννοεί PDA; PDA ftw. Αν είχα λεφτά για pda θα έπερνα Nokia πάντως. https://www.youtube.com/watch?v=NUkvEeBd1Is&feature=related Πάντως Μόνα τους έχουν μπερδευτεί. Click για ανάπτυξη... 1)Δεν ενοώ PDA.Δεν είναι δυνατόν να έχω πάρει τις ενότητες απο 93% και άνω και να μην ξέρω τι μου γίνετε. 2)palmtop λέγονται και όχι paltop (είχε πέσει μια ερώτηση στην εξέταση των βασικών έννοιων οπότε την διαφορα τους την ξέρω):ee: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultimater Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ultimater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Άβδηρα (Ξάνθη). Έχει γράψει 214 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2009 στις 23:07 Ο ultimater: #383 12-06-09 23:07 Αρχική Δημοσίευση από Ραφαέλα: 1)Δεν ενοώ PDA.Δεν είναι δυνατόν να έχω πάρει τις ενότητες απο 93% και άνω και να μην ξέρω τι μου γίνετε. 2)palmtop λέγονται και όχι paltop (είχε πέσει μια ερώτηση στην εξέταση των βασικών έννοιων οπότε την διαφορα τους την ξέρω):ee: Click για ανάπτυξη... :nono::stop::timoria::whip: Είναι paltop! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Unkown-User Πολύ δραστήριο μέλος Ο Unkown-User αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βριλήσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.066 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2009 στις 00:49 Ο Unkown-User: #384 13-06-09 00:49 Αρχική Δημοσίευση από Ραφαέλα: 1)Δεν ενοώ PDA.Δεν είναι δυνατόν να έχω πάρει τις ενότητες απο 93% και άνω και να μην ξέρω τι μου γίνετε. 2)palmtop λέγονται και όχι paltop (είχε πέσει μια ερώτηση στην εξέταση των βασικών έννοιων οπότε την διαφορα τους την ξέρω):ee: Click για ανάπτυξη... Nαι, το φοβόμουν ότι εννοούσες τις ενότητες του ECDL και συγγνώμη που θα σου χαλάσω το όνειρο.. Αλλά.. Το ECDL και με 100% να το περάσει κάποιος ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΞΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ. ΤΟ ECDL δεν είναι τίποτα, μία μαλακία και μισή είναι. Ή πιστεύεις πώς με το να μάθεις 2 Βασικά πράγματα σε word-excel-access σκαμπάζεις από pc? Δεν λέω ότι δεν ξέρεις, λέω ότι το ecdl δεν αποδεικνύει τίποτα. ΤΙΠΟΤΑ ΟΜΩΣ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2009 στις 01:14 Η Krou έγραψε: #385 13-06-09 01:14 Αρχική Δημοσίευση από manorf: :nono::stop::timoria::whip: Είναι paltop! Click για ανάπτυξη... palmtop. palm=παλαμη top=κορυφη, palmtop=πανω στην παλαμη. μ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Καθηγήτρια. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2009 στις 08:49 Η RafAspa94: #386 13-06-09 08:49 Αρχική Δημοσίευση από Krou: palmtop. palm=παλαμη top=κορυφη, palmtop=πανω στην παλαμη. μ; Click για ανάπτυξη... Η Δέσποινα εχει δικιο είναι palmtop palm=παλάμη:iagree: Αυτοί οι υπολογιστές είναι μικροί γιαυτό και τους λένε έτσι. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από djohn: Nαι, το φοβόμουν ότι εννοούσες τις ενότητες του ECDL και συγγνώμη που θα σου χαλάσω το όνειρο.. Αλλά.. Το ECDL και με 100% να το περάσει κάποιος ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΞΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ. ΤΟ ECDL δεν είναι τίποτα, μία μαλακία και μισή είναι. Ή πιστεύεις πώς με το να μάθεις 2 Βασικά πράγματα σε word-excel-access σκαμπάζεις από pc? Δεν λέω ότι δεν ξέρεις, λέω ότι το ecdl δεν αποδεικνύει τίποτα. ΤΙΠΟΤΑ ΟΜΩΣ. Click για ανάπτυξη... Δεν έχω δόσει τιε ενότητες του ECDL.Έχω πάρει τις ενότητες απο καλύτερα πτυχια(Acta,Cambridge).:nono: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Δημόσιος υπάλληλος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2009 στις 19:51 Ο gregory nub: #387 13-06-09 19:51 παρε ενα macbook με 1000 ευρο. Τοτε σε παραδεχομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Καθηγήτρια. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2009 στις 09:31 Η RafAspa94: #388 14-06-09 09:31 Ο δικός μου laptop έχει 1400.Και είναι και Toshiba satelite A400 και τον έχω και 4 χρόνια:ee: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2009 στις 14:30 Η Corpse Bride: #389 28-06-09 14:30 Το λεπον ψαχνω λαπτοπ με τιμη <500 ευρα. Χρηση ΠΟΛΥ βασικη.. δηλαδη κανενα ιντερνετ (για παιχνιδια κυριως), κανενα διβιδι να βλεπουμε, βαρια βαρια κανενα word στα μεγαλα κεφια. Eχετε καμια προταση; Επισης.. to netbook για τετοια χρηση το αποκλειουμε λετε; :asxeth: Ξαναεπισης.. τι χρειαζεται για να βλεπουμε και τιβι απο κει, και ποσο κοστιζει ο,τι εξτρα χρειαζεται; Μεγσι εκ των προτερων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επιμηθέας Δραστήριο μέλος Ο Επιμηθέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 553 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2009 στις 14:55 Ο Επιμηθέας: #390 28-06-09 14:55 Αρχική Δημοσίευση από Corpse Bride: Επισης.. to netbook για τετοια χρηση το αποκλειουμε λετε; :asxeth: Click για ανάπτυξη... Μάλλον. Ξαναεπισης.. τι χρειαζεται για να βλεπουμε και τιβι απο κει, και ποσο κοστιζει ο,τι εξτρα χρειαζεται; Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !!!..evaki..!!! Νεοφερμένο μέλος Η Εύα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 17:42 Η !!!..evaki..!!!: #391 01-07-09 17:42 Πρόκειται να αγοράσω laptop και θέλω να μάθω ποιό θεωρείτε ότι είναι το καλύτερο και πιο αξιόπιστο.. Επίσης τι χαρακτηριστικά πρέπει να έχει (μνήμη, χωρητικότητα, κλπ.....), για να θεωρείται ακόμα καλύτερο. Σκεφτόμουν το hp pavilion dv7. Είναι καλό.....?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _DORA_ Εκκολαπτόμενο μέλος Η _DORA_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 18:19 Η _DORA_ έγραψε: #392 01-07-09 18:19 να σου πω την αλήθεια δεν έχω ιδέα! θέλω κι εγώ κάποια στιγμή να πάρω laptop αλλά δε ξέρω πότε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Unkown-User Πολύ δραστήριο μέλος Ο Unkown-User αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βριλήσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.066 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 18:33 Ο Unkown-User: #393 01-07-09 18:33 dv7 είναι σειρά. Γενικά τα pavilion είναι πολύ καλά και σίγουρα value for money Πες μας και συγκεκριμένα μοντέλο αν θες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultimater Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ultimater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Άβδηρα (Ξάνθη). Έχει γράψει 214 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 23:27 Ο ultimater: #394 01-07-09 23:27 +1 Ένας κολλητός μου έχει pavilion και είναι αρκετά καλό. Για τι χρήση το θες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !!!..evaki..!!! Νεοφερμένο μέλος Η Εύα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 23:31 Η !!!..evaki..!!!: #395 01-07-09 23:31 Το ξέρω ότι είναι σειρά.. Ποιός απ'όλους είναι ο καλύτερος..? Τον χρειάζομαι για τις διάφορες εργασίες μου, τραγούδια, κλπ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultimater Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ultimater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Άβδηρα (Ξάνθη). Έχει γράψει 214 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 23:33 Ο ultimater: #396 01-07-09 23:33 Δηλαδή όχι τόσο παιχνίδια κτλ... Ίντερνετ μουσική και έτσι... Τιμή ~; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2009 στις 09:57 Ο iJohnnyCash: #397 02-07-09 09:57 Αν σε βολεύει η οθόνη των netbook μια χαρά σε καλύπτουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Obscura Πολύ δραστήριο μέλος Η Obscura αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.520 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2009 στις 10:13 Η Obscura έγραψε: #398 02-07-09 10:13 Για ταινίες δε νομίζω ότι μπορεί να σε καλύψει το netbook. Εγώ πριν από λίγο καιρό πήρα αυτό το ερωτεύσιμο thinkpad και είμαι απολύτως ευτυχής (ειδικά από τότε που άφησα μόνο το ubuntu πάνω ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. M4dn3sS Δραστήριο μέλος Ο M4dn3sS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 746 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2009 στις 12:03 Ο M4dn3sS έγραψε: #399 02-07-09 12:03 Και εγω HP Pavilion εχω και μπορω να πω πως ειμαι ευχαριστημενος,τι ποσο μπορεις να διαθεσεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !!!..evaki..!!! Νεοφερμένο μέλος Η Εύα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2009 στις 12:43 Η !!!..evaki..!!!: #400 02-07-09 12:43 Αρχική Δημοσίευση από manorf: Δηλαδή όχι τόσο παιχνίδια κτλ... Ίντερνετ μουσική και έτσι... Τιμή ~; Click για ανάπτυξη... Μέχρι 1000 ευρώ.. Δηλαδή, γύρω στα 1000 ευρώ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ggl Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Που ξέρεις οτι δεν εννοεί PDA; PDA ftw. Αν είχα λεφτά για pda θα έπερνα Nokia πάντως. [ame]https://www.youtube.com/watch?v=NUkvEeBd1Is&feature=related[/ame] Πάντως Μόνα τους έχουν μπερδευτεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Καθηγήτρια. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2009 στις 22:04 Η RafAspa94: #382 12-06-09 22:04 Αρχική Δημοσίευση από Eruyomo: Που ξέρεις οτι δεν εννοεί PDA; PDA ftw. Αν είχα λεφτά για pda θα έπερνα Nokia πάντως. https://www.youtube.com/watch?v=NUkvEeBd1Is&feature=related Πάντως Μόνα τους έχουν μπερδευτεί. Click για ανάπτυξη... 1)Δεν ενοώ PDA.Δεν είναι δυνατόν να έχω πάρει τις ενότητες απο 93% και άνω και να μην ξέρω τι μου γίνετε. 2)palmtop λέγονται και όχι paltop (είχε πέσει μια ερώτηση στην εξέταση των βασικών έννοιων οπότε την διαφορα τους την ξέρω):ee: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultimater Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ultimater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Άβδηρα (Ξάνθη). Έχει γράψει 214 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2009 στις 23:07 Ο ultimater: #383 12-06-09 23:07 Αρχική Δημοσίευση από Ραφαέλα: 1)Δεν ενοώ PDA.Δεν είναι δυνατόν να έχω πάρει τις ενότητες απο 93% και άνω και να μην ξέρω τι μου γίνετε. 2)palmtop λέγονται και όχι paltop (είχε πέσει μια ερώτηση στην εξέταση των βασικών έννοιων οπότε την διαφορα τους την ξέρω):ee: Click για ανάπτυξη... :nono::stop::timoria::whip: Είναι paltop! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Unkown-User Πολύ δραστήριο μέλος Ο Unkown-User αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βριλήσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.066 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2009 στις 00:49 Ο Unkown-User: #384 13-06-09 00:49 Αρχική Δημοσίευση από Ραφαέλα: 1)Δεν ενοώ PDA.Δεν είναι δυνατόν να έχω πάρει τις ενότητες απο 93% και άνω και να μην ξέρω τι μου γίνετε. 2)palmtop λέγονται και όχι paltop (είχε πέσει μια ερώτηση στην εξέταση των βασικών έννοιων οπότε την διαφορα τους την ξέρω):ee: Click για ανάπτυξη... Nαι, το φοβόμουν ότι εννοούσες τις ενότητες του ECDL και συγγνώμη που θα σου χαλάσω το όνειρο.. Αλλά.. Το ECDL και με 100% να το περάσει κάποιος ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΞΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ. ΤΟ ECDL δεν είναι τίποτα, μία μαλακία και μισή είναι. Ή πιστεύεις πώς με το να μάθεις 2 Βασικά πράγματα σε word-excel-access σκαμπάζεις από pc? Δεν λέω ότι δεν ξέρεις, λέω ότι το ecdl δεν αποδεικνύει τίποτα. ΤΙΠΟΤΑ ΟΜΩΣ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2009 στις 01:14 Η Krou έγραψε: #385 13-06-09 01:14 Αρχική Δημοσίευση από manorf: :nono::stop::timoria::whip: Είναι paltop! Click για ανάπτυξη... palmtop. palm=παλαμη top=κορυφη, palmtop=πανω στην παλαμη. μ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Καθηγήτρια. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2009 στις 08:49 Η RafAspa94: #386 13-06-09 08:49 Αρχική Δημοσίευση από Krou: palmtop. palm=παλαμη top=κορυφη, palmtop=πανω στην παλαμη. μ; Click για ανάπτυξη... Η Δέσποινα εχει δικιο είναι palmtop palm=παλάμη:iagree: Αυτοί οι υπολογιστές είναι μικροί γιαυτό και τους λένε έτσι. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από djohn: Nαι, το φοβόμουν ότι εννοούσες τις ενότητες του ECDL και συγγνώμη που θα σου χαλάσω το όνειρο.. Αλλά.. Το ECDL και με 100% να το περάσει κάποιος ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΞΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ. ΤΟ ECDL δεν είναι τίποτα, μία μαλακία και μισή είναι. Ή πιστεύεις πώς με το να μάθεις 2 Βασικά πράγματα σε word-excel-access σκαμπάζεις από pc? Δεν λέω ότι δεν ξέρεις, λέω ότι το ecdl δεν αποδεικνύει τίποτα. ΤΙΠΟΤΑ ΟΜΩΣ. Click για ανάπτυξη... Δεν έχω δόσει τιε ενότητες του ECDL.Έχω πάρει τις ενότητες απο καλύτερα πτυχια(Acta,Cambridge).:nono: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Δημόσιος υπάλληλος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2009 στις 19:51 Ο gregory nub: #387 13-06-09 19:51 παρε ενα macbook με 1000 ευρο. Τοτε σε παραδεχομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Καθηγήτρια. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2009 στις 09:31 Η RafAspa94: #388 14-06-09 09:31 Ο δικός μου laptop έχει 1400.Και είναι και Toshiba satelite A400 και τον έχω και 4 χρόνια:ee: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2009 στις 14:30 Η Corpse Bride: #389 28-06-09 14:30 Το λεπον ψαχνω λαπτοπ με τιμη <500 ευρα. Χρηση ΠΟΛΥ βασικη.. δηλαδη κανενα ιντερνετ (για παιχνιδια κυριως), κανενα διβιδι να βλεπουμε, βαρια βαρια κανενα word στα μεγαλα κεφια. Eχετε καμια προταση; Επισης.. to netbook για τετοια χρηση το αποκλειουμε λετε; :asxeth: Ξαναεπισης.. τι χρειαζεται για να βλεπουμε και τιβι απο κει, και ποσο κοστιζει ο,τι εξτρα χρειαζεται; Μεγσι εκ των προτερων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επιμηθέας Δραστήριο μέλος Ο Επιμηθέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 553 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2009 στις 14:55 Ο Επιμηθέας: #390 28-06-09 14:55 Αρχική Δημοσίευση από Corpse Bride: Επισης.. to netbook για τετοια χρηση το αποκλειουμε λετε; :asxeth: Click για ανάπτυξη... Μάλλον. Ξαναεπισης.. τι χρειαζεται για να βλεπουμε και τιβι απο κει, και ποσο κοστιζει ο,τι εξτρα χρειαζεται; Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !!!..evaki..!!! Νεοφερμένο μέλος Η Εύα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 17:42 Η !!!..evaki..!!!: #391 01-07-09 17:42 Πρόκειται να αγοράσω laptop και θέλω να μάθω ποιό θεωρείτε ότι είναι το καλύτερο και πιο αξιόπιστο.. Επίσης τι χαρακτηριστικά πρέπει να έχει (μνήμη, χωρητικότητα, κλπ.....), για να θεωρείται ακόμα καλύτερο. Σκεφτόμουν το hp pavilion dv7. Είναι καλό.....?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _DORA_ Εκκολαπτόμενο μέλος Η _DORA_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 18:19 Η _DORA_ έγραψε: #392 01-07-09 18:19 να σου πω την αλήθεια δεν έχω ιδέα! θέλω κι εγώ κάποια στιγμή να πάρω laptop αλλά δε ξέρω πότε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Unkown-User Πολύ δραστήριο μέλος Ο Unkown-User αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βριλήσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.066 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 18:33 Ο Unkown-User: #393 01-07-09 18:33 dv7 είναι σειρά. Γενικά τα pavilion είναι πολύ καλά και σίγουρα value for money Πες μας και συγκεκριμένα μοντέλο αν θες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultimater Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ultimater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Άβδηρα (Ξάνθη). Έχει γράψει 214 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 23:27 Ο ultimater: #394 01-07-09 23:27 +1 Ένας κολλητός μου έχει pavilion και είναι αρκετά καλό. Για τι χρήση το θες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !!!..evaki..!!! Νεοφερμένο μέλος Η Εύα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 23:31 Η !!!..evaki..!!!: #395 01-07-09 23:31 Το ξέρω ότι είναι σειρά.. Ποιός απ'όλους είναι ο καλύτερος..? Τον χρειάζομαι για τις διάφορες εργασίες μου, τραγούδια, κλπ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultimater Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ultimater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Άβδηρα (Ξάνθη). Έχει γράψει 214 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 23:33 Ο ultimater: #396 01-07-09 23:33 Δηλαδή όχι τόσο παιχνίδια κτλ... Ίντερνετ μουσική και έτσι... Τιμή ~; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2009 στις 09:57 Ο iJohnnyCash: #397 02-07-09 09:57 Αν σε βολεύει η οθόνη των netbook μια χαρά σε καλύπτουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Obscura Πολύ δραστήριο μέλος Η Obscura αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.520 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2009 στις 10:13 Η Obscura έγραψε: #398 02-07-09 10:13 Για ταινίες δε νομίζω ότι μπορεί να σε καλύψει το netbook. Εγώ πριν από λίγο καιρό πήρα αυτό το ερωτεύσιμο thinkpad και είμαι απολύτως ευτυχής (ειδικά από τότε που άφησα μόνο το ubuntu πάνω ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. M4dn3sS Δραστήριο μέλος Ο M4dn3sS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 746 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2009 στις 12:03 Ο M4dn3sS έγραψε: #399 02-07-09 12:03 Και εγω HP Pavilion εχω και μπορω να πω πως ειμαι ευχαριστημενος,τι ποσο μπορεις να διαθεσεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !!!..evaki..!!! Νεοφερμένο μέλος Η Εύα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2009 στις 12:43 Η !!!..evaki..!!!: #400 02-07-09 12:43 Αρχική Δημοσίευση από manorf: Δηλαδή όχι τόσο παιχνίδια κτλ... Ίντερνετ μουσική και έτσι... Τιμή ~; Click για ανάπτυξη... Μέχρι 1000 ευρώ.. Δηλαδή, γύρω στα 1000 ευρώ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ggl Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Eruyomo: Που ξέρεις οτι δεν εννοεί PDA; PDA ftw. Αν είχα λεφτά για pda θα έπερνα Nokia πάντως. https://www.youtube.com/watch?v=NUkvEeBd1Is&feature=related Πάντως Μόνα τους έχουν μπερδευτεί. Click για ανάπτυξη... 1)Δεν ενοώ PDA.Δεν είναι δυνατόν να έχω πάρει τις ενότητες απο 93% και άνω και να μην ξέρω τι μου γίνετε. 2)palmtop λέγονται και όχι paltop (είχε πέσει μια ερώτηση στην εξέταση των βασικών έννοιων οπότε την διαφορα τους την ξέρω):ee: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ultimater Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ultimater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Άβδηρα (Ξάνθη). Έχει γράψει 214 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2009 στις 23:07 Ο ultimater: #383 12-06-09 23:07 Αρχική Δημοσίευση από Ραφαέλα: 1)Δεν ενοώ PDA.Δεν είναι δυνατόν να έχω πάρει τις ενότητες απο 93% και άνω και να μην ξέρω τι μου γίνετε. 2)palmtop λέγονται και όχι paltop (είχε πέσει μια ερώτηση στην εξέταση των βασικών έννοιων οπότε την διαφορα τους την ξέρω):ee: Click για ανάπτυξη... :nono::stop::timoria::whip: Είναι paltop! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Unkown-User Πολύ δραστήριο μέλος Ο Unkown-User αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βριλήσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.066 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2009 στις 00:49 Ο Unkown-User: #384 13-06-09 00:49 Αρχική Δημοσίευση από Ραφαέλα: 1)Δεν ενοώ PDA.Δεν είναι δυνατόν να έχω πάρει τις ενότητες απο 93% και άνω και να μην ξέρω τι μου γίνετε. 2)palmtop λέγονται και όχι paltop (είχε πέσει μια ερώτηση στην εξέταση των βασικών έννοιων οπότε την διαφορα τους την ξέρω):ee: Click για ανάπτυξη... Nαι, το φοβόμουν ότι εννοούσες τις ενότητες του ECDL και συγγνώμη που θα σου χαλάσω το όνειρο.. Αλλά.. Το ECDL και με 100% να το περάσει κάποιος ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΞΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ. ΤΟ ECDL δεν είναι τίποτα, μία μαλακία και μισή είναι. Ή πιστεύεις πώς με το να μάθεις 2 Βασικά πράγματα σε word-excel-access σκαμπάζεις από pc? Δεν λέω ότι δεν ξέρεις, λέω ότι το ecdl δεν αποδεικνύει τίποτα. ΤΙΠΟΤΑ ΟΜΩΣ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2009 στις 01:14 Η Krou έγραψε: #385 13-06-09 01:14 Αρχική Δημοσίευση από manorf: :nono::stop::timoria::whip: Είναι paltop! Click για ανάπτυξη... palmtop. palm=παλαμη top=κορυφη, palmtop=πανω στην παλαμη. μ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Καθηγήτρια. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2009 στις 08:49 Η RafAspa94: #386 13-06-09 08:49 Αρχική Δημοσίευση από Krou: palmtop. palm=παλαμη top=κορυφη, palmtop=πανω στην παλαμη. μ; Click για ανάπτυξη... Η Δέσποινα εχει δικιο είναι palmtop palm=παλάμη:iagree: Αυτοί οι υπολογιστές είναι μικροί γιαυτό και τους λένε έτσι. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από djohn: Nαι, το φοβόμουν ότι εννοούσες τις ενότητες του ECDL και συγγνώμη που θα σου χαλάσω το όνειρο.. Αλλά.. Το ECDL και με 100% να το περάσει κάποιος ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΞΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ. ΤΟ ECDL δεν είναι τίποτα, μία μαλακία και μισή είναι. Ή πιστεύεις πώς με το να μάθεις 2 Βασικά πράγματα σε word-excel-access σκαμπάζεις από pc? Δεν λέω ότι δεν ξέρεις, λέω ότι το ecdl δεν αποδεικνύει τίποτα. ΤΙΠΟΤΑ ΟΜΩΣ. Click για ανάπτυξη... Δεν έχω δόσει τιε ενότητες του ECDL.Έχω πάρει τις ενότητες απο καλύτερα πτυχια(Acta,Cambridge).:nono: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Δημόσιος υπάλληλος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2009 στις 19:51 Ο gregory nub: #387 13-06-09 19:51 παρε ενα macbook με 1000 ευρο. Τοτε σε παραδεχομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Καθηγήτρια. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2009 στις 09:31 Η RafAspa94: #388 14-06-09 09:31 Ο δικός μου laptop έχει 1400.Και είναι και Toshiba satelite A400 και τον έχω και 4 χρόνια:ee: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2009 στις 14:30 Η Corpse Bride: #389 28-06-09 14:30 Το λεπον ψαχνω λαπτοπ με τιμη <500 ευρα. Χρηση ΠΟΛΥ βασικη.. δηλαδη κανενα ιντερνετ (για παιχνιδια κυριως), κανενα διβιδι να βλεπουμε, βαρια βαρια κανενα word στα μεγαλα κεφια. Eχετε καμια προταση; Επισης.. to netbook για τετοια χρηση το αποκλειουμε λετε; :asxeth: Ξαναεπισης.. τι χρειαζεται για να βλεπουμε και τιβι απο κει, και ποσο κοστιζει ο,τι εξτρα χρειαζεται; Μεγσι εκ των προτερων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επιμηθέας Δραστήριο μέλος Ο Επιμηθέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 553 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2009 στις 14:55 Ο Επιμηθέας: #390 28-06-09 14:55 Αρχική Δημοσίευση από Corpse Bride: Επισης.. to netbook για τετοια χρηση το αποκλειουμε λετε; :asxeth: Click για ανάπτυξη... Μάλλον. Ξαναεπισης.. τι χρειαζεται για να βλεπουμε και τιβι απο κει, και ποσο κοστιζει ο,τι εξτρα χρειαζεται; Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !!!..evaki..!!! Νεοφερμένο μέλος Η Εύα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 17:42 Η !!!..evaki..!!!: #391 01-07-09 17:42 Πρόκειται να αγοράσω laptop και θέλω να μάθω ποιό θεωρείτε ότι είναι το καλύτερο και πιο αξιόπιστο.. Επίσης τι χαρακτηριστικά πρέπει να έχει (μνήμη, χωρητικότητα, κλπ.....), για να θεωρείται ακόμα καλύτερο. Σκεφτόμουν το hp pavilion dv7. Είναι καλό.....?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _DORA_ Εκκολαπτόμενο μέλος Η _DORA_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 18:19 Η _DORA_ έγραψε: #392 01-07-09 18:19 να σου πω την αλήθεια δεν έχω ιδέα! θέλω κι εγώ κάποια στιγμή να πάρω laptop αλλά δε ξέρω πότε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Unkown-User Πολύ δραστήριο μέλος Ο Unkown-User αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βριλήσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.066 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 18:33 Ο Unkown-User: #393 01-07-09 18:33 dv7 είναι σειρά. Γενικά τα pavilion είναι πολύ καλά και σίγουρα value for money Πες μας και συγκεκριμένα μοντέλο αν θες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultimater Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ultimater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Άβδηρα (Ξάνθη). Έχει γράψει 214 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 23:27 Ο ultimater: #394 01-07-09 23:27 +1 Ένας κολλητός μου έχει pavilion και είναι αρκετά καλό. Για τι χρήση το θες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !!!..evaki..!!! Νεοφερμένο μέλος Η Εύα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 23:31 Η !!!..evaki..!!!: #395 01-07-09 23:31 Το ξέρω ότι είναι σειρά.. Ποιός απ'όλους είναι ο καλύτερος..? Τον χρειάζομαι για τις διάφορες εργασίες μου, τραγούδια, κλπ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultimater Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ultimater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Άβδηρα (Ξάνθη). Έχει γράψει 214 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 23:33 Ο ultimater: #396 01-07-09 23:33 Δηλαδή όχι τόσο παιχνίδια κτλ... Ίντερνετ μουσική και έτσι... Τιμή ~; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2009 στις 09:57 Ο iJohnnyCash: #397 02-07-09 09:57 Αν σε βολεύει η οθόνη των netbook μια χαρά σε καλύπτουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Obscura Πολύ δραστήριο μέλος Η Obscura αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.520 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2009 στις 10:13 Η Obscura έγραψε: #398 02-07-09 10:13 Για ταινίες δε νομίζω ότι μπορεί να σε καλύψει το netbook. Εγώ πριν από λίγο καιρό πήρα αυτό το ερωτεύσιμο thinkpad και είμαι απολύτως ευτυχής (ειδικά από τότε που άφησα μόνο το ubuntu πάνω ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. M4dn3sS Δραστήριο μέλος Ο M4dn3sS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 746 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2009 στις 12:03 Ο M4dn3sS έγραψε: #399 02-07-09 12:03 Και εγω HP Pavilion εχω και μπορω να πω πως ειμαι ευχαριστημενος,τι ποσο μπορεις να διαθεσεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !!!..evaki..!!! Νεοφερμένο μέλος Η Εύα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2009 στις 12:43 Η !!!..evaki..!!!: #400 02-07-09 12:43 Αρχική Δημοσίευση από manorf: Δηλαδή όχι τόσο παιχνίδια κτλ... Ίντερνετ μουσική και έτσι... Τιμή ~; Click για ανάπτυξη... Μέχρι 1000 ευρώ.. Δηλαδή, γύρω στα 1000 ευρώ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ggl Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Ραφαέλα: 1)Δεν ενοώ PDA.Δεν είναι δυνατόν να έχω πάρει τις ενότητες απο 93% και άνω και να μην ξέρω τι μου γίνετε. 2)palmtop λέγονται και όχι paltop (είχε πέσει μια ερώτηση στην εξέταση των βασικών έννοιων οπότε την διαφορα τους την ξέρω):ee: Click για ανάπτυξη... :nono::stop::timoria::whip: Είναι paltop! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Unkown-User Πολύ δραστήριο μέλος Ο Unkown-User αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βριλήσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.066 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2009 στις 00:49 Ο Unkown-User: #384 13-06-09 00:49 Αρχική Δημοσίευση από Ραφαέλα: 1)Δεν ενοώ PDA.Δεν είναι δυνατόν να έχω πάρει τις ενότητες απο 93% και άνω και να μην ξέρω τι μου γίνετε. 2)palmtop λέγονται και όχι paltop (είχε πέσει μια ερώτηση στην εξέταση των βασικών έννοιων οπότε την διαφορα τους την ξέρω):ee: Click για ανάπτυξη... Nαι, το φοβόμουν ότι εννοούσες τις ενότητες του ECDL και συγγνώμη που θα σου χαλάσω το όνειρο.. Αλλά.. Το ECDL και με 100% να το περάσει κάποιος ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΞΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ. ΤΟ ECDL δεν είναι τίποτα, μία μαλακία και μισή είναι. Ή πιστεύεις πώς με το να μάθεις 2 Βασικά πράγματα σε word-excel-access σκαμπάζεις από pc? Δεν λέω ότι δεν ξέρεις, λέω ότι το ecdl δεν αποδεικνύει τίποτα. ΤΙΠΟΤΑ ΟΜΩΣ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2009 στις 01:14 Η Krou έγραψε: #385 13-06-09 01:14 Αρχική Δημοσίευση από manorf: :nono::stop::timoria::whip: Είναι paltop! Click για ανάπτυξη... palmtop. palm=παλαμη top=κορυφη, palmtop=πανω στην παλαμη. μ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Καθηγήτρια. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2009 στις 08:49 Η RafAspa94: #386 13-06-09 08:49 Αρχική Δημοσίευση από Krou: palmtop. palm=παλαμη top=κορυφη, palmtop=πανω στην παλαμη. μ; Click για ανάπτυξη... Η Δέσποινα εχει δικιο είναι palmtop palm=παλάμη:iagree: Αυτοί οι υπολογιστές είναι μικροί γιαυτό και τους λένε έτσι. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από djohn: Nαι, το φοβόμουν ότι εννοούσες τις ενότητες του ECDL και συγγνώμη που θα σου χαλάσω το όνειρο.. Αλλά.. Το ECDL και με 100% να το περάσει κάποιος ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΞΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ. ΤΟ ECDL δεν είναι τίποτα, μία μαλακία και μισή είναι. Ή πιστεύεις πώς με το να μάθεις 2 Βασικά πράγματα σε word-excel-access σκαμπάζεις από pc? Δεν λέω ότι δεν ξέρεις, λέω ότι το ecdl δεν αποδεικνύει τίποτα. ΤΙΠΟΤΑ ΟΜΩΣ. Click για ανάπτυξη... Δεν έχω δόσει τιε ενότητες του ECDL.Έχω πάρει τις ενότητες απο καλύτερα πτυχια(Acta,Cambridge).:nono: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Δημόσιος υπάλληλος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2009 στις 19:51 Ο gregory nub: #387 13-06-09 19:51 παρε ενα macbook με 1000 ευρο. Τοτε σε παραδεχομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Καθηγήτρια. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2009 στις 09:31 Η RafAspa94: #388 14-06-09 09:31 Ο δικός μου laptop έχει 1400.Και είναι και Toshiba satelite A400 και τον έχω και 4 χρόνια:ee: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2009 στις 14:30 Η Corpse Bride: #389 28-06-09 14:30 Το λεπον ψαχνω λαπτοπ με τιμη <500 ευρα. Χρηση ΠΟΛΥ βασικη.. δηλαδη κανενα ιντερνετ (για παιχνιδια κυριως), κανενα διβιδι να βλεπουμε, βαρια βαρια κανενα word στα μεγαλα κεφια. Eχετε καμια προταση; Επισης.. to netbook για τετοια χρηση το αποκλειουμε λετε; :asxeth: Ξαναεπισης.. τι χρειαζεται για να βλεπουμε και τιβι απο κει, και ποσο κοστιζει ο,τι εξτρα χρειαζεται; Μεγσι εκ των προτερων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επιμηθέας Δραστήριο μέλος Ο Επιμηθέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 553 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2009 στις 14:55 Ο Επιμηθέας: #390 28-06-09 14:55 Αρχική Δημοσίευση από Corpse Bride: Επισης.. to netbook για τετοια χρηση το αποκλειουμε λετε; :asxeth: Click για ανάπτυξη... Μάλλον. Ξαναεπισης.. τι χρειαζεται για να βλεπουμε και τιβι απο κει, και ποσο κοστιζει ο,τι εξτρα χρειαζεται; Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !!!..evaki..!!! Νεοφερμένο μέλος Η Εύα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 17:42 Η !!!..evaki..!!!: #391 01-07-09 17:42 Πρόκειται να αγοράσω laptop και θέλω να μάθω ποιό θεωρείτε ότι είναι το καλύτερο και πιο αξιόπιστο.. Επίσης τι χαρακτηριστικά πρέπει να έχει (μνήμη, χωρητικότητα, κλπ.....), για να θεωρείται ακόμα καλύτερο. Σκεφτόμουν το hp pavilion dv7. Είναι καλό.....?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _DORA_ Εκκολαπτόμενο μέλος Η _DORA_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 18:19 Η _DORA_ έγραψε: #392 01-07-09 18:19 να σου πω την αλήθεια δεν έχω ιδέα! θέλω κι εγώ κάποια στιγμή να πάρω laptop αλλά δε ξέρω πότε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Unkown-User Πολύ δραστήριο μέλος Ο Unkown-User αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βριλήσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.066 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 18:33 Ο Unkown-User: #393 01-07-09 18:33 dv7 είναι σειρά. Γενικά τα pavilion είναι πολύ καλά και σίγουρα value for money Πες μας και συγκεκριμένα μοντέλο αν θες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultimater Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ultimater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Άβδηρα (Ξάνθη). Έχει γράψει 214 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 23:27 Ο ultimater: #394 01-07-09 23:27 +1 Ένας κολλητός μου έχει pavilion και είναι αρκετά καλό. Για τι χρήση το θες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !!!..evaki..!!! Νεοφερμένο μέλος Η Εύα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 23:31 Η !!!..evaki..!!!: #395 01-07-09 23:31 Το ξέρω ότι είναι σειρά.. Ποιός απ'όλους είναι ο καλύτερος..? Τον χρειάζομαι για τις διάφορες εργασίες μου, τραγούδια, κλπ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultimater Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ultimater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Άβδηρα (Ξάνθη). Έχει γράψει 214 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 23:33 Ο ultimater: #396 01-07-09 23:33 Δηλαδή όχι τόσο παιχνίδια κτλ... Ίντερνετ μουσική και έτσι... Τιμή ~; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2009 στις 09:57 Ο iJohnnyCash: #397 02-07-09 09:57 Αν σε βολεύει η οθόνη των netbook μια χαρά σε καλύπτουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Obscura Πολύ δραστήριο μέλος Η Obscura αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.520 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2009 στις 10:13 Η Obscura έγραψε: #398 02-07-09 10:13 Για ταινίες δε νομίζω ότι μπορεί να σε καλύψει το netbook. Εγώ πριν από λίγο καιρό πήρα αυτό το ερωτεύσιμο thinkpad και είμαι απολύτως ευτυχής (ειδικά από τότε που άφησα μόνο το ubuntu πάνω ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. M4dn3sS Δραστήριο μέλος Ο M4dn3sS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 746 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2009 στις 12:03 Ο M4dn3sS έγραψε: #399 02-07-09 12:03 Και εγω HP Pavilion εχω και μπορω να πω πως ειμαι ευχαριστημενος,τι ποσο μπορεις να διαθεσεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !!!..evaki..!!! Νεοφερμένο μέλος Η Εύα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2009 στις 12:43 Η !!!..evaki..!!!: #400 02-07-09 12:43 Αρχική Δημοσίευση από manorf: Δηλαδή όχι τόσο παιχνίδια κτλ... Ίντερνετ μουσική και έτσι... Τιμή ~; Click για ανάπτυξη... Μέχρι 1000 ευρώ.. Δηλαδή, γύρω στα 1000 ευρώ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ggl Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Ραφαέλα: 1)Δεν ενοώ PDA.Δεν είναι δυνατόν να έχω πάρει τις ενότητες απο 93% και άνω και να μην ξέρω τι μου γίνετε. 2)palmtop λέγονται και όχι paltop (είχε πέσει μια ερώτηση στην εξέταση των βασικών έννοιων οπότε την διαφορα τους την ξέρω):ee: Click για ανάπτυξη... Nαι, το φοβόμουν ότι εννοούσες τις ενότητες του ECDL και συγγνώμη που θα σου χαλάσω το όνειρο.. Αλλά.. Το ECDL και με 100% να το περάσει κάποιος ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΞΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ. ΤΟ ECDL δεν είναι τίποτα, μία μαλακία και μισή είναι. Ή πιστεύεις πώς με το να μάθεις 2 Βασικά πράγματα σε word-excel-access σκαμπάζεις από pc? Δεν λέω ότι δεν ξέρεις, λέω ότι το ecdl δεν αποδεικνύει τίποτα. ΤΙΠΟΤΑ ΟΜΩΣ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2009 στις 01:14 Η Krou έγραψε: #385 13-06-09 01:14 Αρχική Δημοσίευση από manorf: :nono::stop::timoria::whip: Είναι paltop! Click για ανάπτυξη... palmtop. palm=παλαμη top=κορυφη, palmtop=πανω στην παλαμη. μ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Καθηγήτρια. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2009 στις 08:49 Η RafAspa94: #386 13-06-09 08:49 Αρχική Δημοσίευση από Krou: palmtop. palm=παλαμη top=κορυφη, palmtop=πανω στην παλαμη. μ; Click για ανάπτυξη... Η Δέσποινα εχει δικιο είναι palmtop palm=παλάμη:iagree: Αυτοί οι υπολογιστές είναι μικροί γιαυτό και τους λένε έτσι. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από djohn: Nαι, το φοβόμουν ότι εννοούσες τις ενότητες του ECDL και συγγνώμη που θα σου χαλάσω το όνειρο.. Αλλά.. Το ECDL και με 100% να το περάσει κάποιος ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΞΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ. ΤΟ ECDL δεν είναι τίποτα, μία μαλακία και μισή είναι. Ή πιστεύεις πώς με το να μάθεις 2 Βασικά πράγματα σε word-excel-access σκαμπάζεις από pc? Δεν λέω ότι δεν ξέρεις, λέω ότι το ecdl δεν αποδεικνύει τίποτα. ΤΙΠΟΤΑ ΟΜΩΣ. Click για ανάπτυξη... Δεν έχω δόσει τιε ενότητες του ECDL.Έχω πάρει τις ενότητες απο καλύτερα πτυχια(Acta,Cambridge).:nono: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Δημόσιος υπάλληλος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2009 στις 19:51 Ο gregory nub: #387 13-06-09 19:51 παρε ενα macbook με 1000 ευρο. Τοτε σε παραδεχομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Καθηγήτρια. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2009 στις 09:31 Η RafAspa94: #388 14-06-09 09:31 Ο δικός μου laptop έχει 1400.Και είναι και Toshiba satelite A400 και τον έχω και 4 χρόνια:ee: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2009 στις 14:30 Η Corpse Bride: #389 28-06-09 14:30 Το λεπον ψαχνω λαπτοπ με τιμη <500 ευρα. Χρηση ΠΟΛΥ βασικη.. δηλαδη κανενα ιντερνετ (για παιχνιδια κυριως), κανενα διβιδι να βλεπουμε, βαρια βαρια κανενα word στα μεγαλα κεφια. Eχετε καμια προταση; Επισης.. to netbook για τετοια χρηση το αποκλειουμε λετε; :asxeth: Ξαναεπισης.. τι χρειαζεται για να βλεπουμε και τιβι απο κει, και ποσο κοστιζει ο,τι εξτρα χρειαζεται; Μεγσι εκ των προτερων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επιμηθέας Δραστήριο μέλος Ο Επιμηθέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 553 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2009 στις 14:55 Ο Επιμηθέας: #390 28-06-09 14:55 Αρχική Δημοσίευση από Corpse Bride: Επισης.. to netbook για τετοια χρηση το αποκλειουμε λετε; :asxeth: Click για ανάπτυξη... Μάλλον. Ξαναεπισης.. τι χρειαζεται για να βλεπουμε και τιβι απο κει, και ποσο κοστιζει ο,τι εξτρα χρειαζεται; Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !!!..evaki..!!! Νεοφερμένο μέλος Η Εύα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 17:42 Η !!!..evaki..!!!: #391 01-07-09 17:42 Πρόκειται να αγοράσω laptop και θέλω να μάθω ποιό θεωρείτε ότι είναι το καλύτερο και πιο αξιόπιστο.. Επίσης τι χαρακτηριστικά πρέπει να έχει (μνήμη, χωρητικότητα, κλπ.....), για να θεωρείται ακόμα καλύτερο. Σκεφτόμουν το hp pavilion dv7. Είναι καλό.....?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _DORA_ Εκκολαπτόμενο μέλος Η _DORA_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 18:19 Η _DORA_ έγραψε: #392 01-07-09 18:19 να σου πω την αλήθεια δεν έχω ιδέα! θέλω κι εγώ κάποια στιγμή να πάρω laptop αλλά δε ξέρω πότε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Unkown-User Πολύ δραστήριο μέλος Ο Unkown-User αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βριλήσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.066 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 18:33 Ο Unkown-User: #393 01-07-09 18:33 dv7 είναι σειρά. Γενικά τα pavilion είναι πολύ καλά και σίγουρα value for money Πες μας και συγκεκριμένα μοντέλο αν θες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultimater Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ultimater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Άβδηρα (Ξάνθη). Έχει γράψει 214 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 23:27 Ο ultimater: #394 01-07-09 23:27 +1 Ένας κολλητός μου έχει pavilion και είναι αρκετά καλό. Για τι χρήση το θες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !!!..evaki..!!! Νεοφερμένο μέλος Η Εύα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 23:31 Η !!!..evaki..!!!: #395 01-07-09 23:31 Το ξέρω ότι είναι σειρά.. Ποιός απ'όλους είναι ο καλύτερος..? Τον χρειάζομαι για τις διάφορες εργασίες μου, τραγούδια, κλπ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultimater Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ultimater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Άβδηρα (Ξάνθη). Έχει γράψει 214 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 23:33 Ο ultimater: #396 01-07-09 23:33 Δηλαδή όχι τόσο παιχνίδια κτλ... Ίντερνετ μουσική και έτσι... Τιμή ~; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2009 στις 09:57 Ο iJohnnyCash: #397 02-07-09 09:57 Αν σε βολεύει η οθόνη των netbook μια χαρά σε καλύπτουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Obscura Πολύ δραστήριο μέλος Η Obscura αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.520 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2009 στις 10:13 Η Obscura έγραψε: #398 02-07-09 10:13 Για ταινίες δε νομίζω ότι μπορεί να σε καλύψει το netbook. Εγώ πριν από λίγο καιρό πήρα αυτό το ερωτεύσιμο thinkpad και είμαι απολύτως ευτυχής (ειδικά από τότε που άφησα μόνο το ubuntu πάνω ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. M4dn3sS Δραστήριο μέλος Ο M4dn3sS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 746 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2009 στις 12:03 Ο M4dn3sS έγραψε: #399 02-07-09 12:03 Και εγω HP Pavilion εχω και μπορω να πω πως ειμαι ευχαριστημενος,τι ποσο μπορεις να διαθεσεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !!!..evaki..!!! Νεοφερμένο μέλος Η Εύα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2009 στις 12:43 Η !!!..evaki..!!!: #400 02-07-09 12:43 Αρχική Δημοσίευση από manorf: Δηλαδή όχι τόσο παιχνίδια κτλ... Ίντερνετ μουσική και έτσι... Τιμή ~; Click για ανάπτυξη... Μέχρι 1000 ευρώ.. Δηλαδή, γύρω στα 1000 ευρώ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ggl Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από manorf: :nono::stop::timoria::whip: Είναι paltop! Click για ανάπτυξη... palmtop. palm=παλαμη top=κορυφη, palmtop=πανω στην παλαμη. μ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Καθηγήτρια. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2009 στις 08:49 Η RafAspa94: #386 13-06-09 08:49 Αρχική Δημοσίευση από Krou: palmtop. palm=παλαμη top=κορυφη, palmtop=πανω στην παλαμη. μ; Click για ανάπτυξη... Η Δέσποινα εχει δικιο είναι palmtop palm=παλάμη:iagree: Αυτοί οι υπολογιστές είναι μικροί γιαυτό και τους λένε έτσι. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από djohn: Nαι, το φοβόμουν ότι εννοούσες τις ενότητες του ECDL και συγγνώμη που θα σου χαλάσω το όνειρο.. Αλλά.. Το ECDL και με 100% να το περάσει κάποιος ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΞΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ. ΤΟ ECDL δεν είναι τίποτα, μία μαλακία και μισή είναι. Ή πιστεύεις πώς με το να μάθεις 2 Βασικά πράγματα σε word-excel-access σκαμπάζεις από pc? Δεν λέω ότι δεν ξέρεις, λέω ότι το ecdl δεν αποδεικνύει τίποτα. ΤΙΠΟΤΑ ΟΜΩΣ. Click για ανάπτυξη... Δεν έχω δόσει τιε ενότητες του ECDL.Έχω πάρει τις ενότητες απο καλύτερα πτυχια(Acta,Cambridge).:nono: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Δημόσιος υπάλληλος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2009 στις 19:51 Ο gregory nub: #387 13-06-09 19:51 παρε ενα macbook με 1000 ευρο. Τοτε σε παραδεχομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Καθηγήτρια. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2009 στις 09:31 Η RafAspa94: #388 14-06-09 09:31 Ο δικός μου laptop έχει 1400.Και είναι και Toshiba satelite A400 και τον έχω και 4 χρόνια:ee: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2009 στις 14:30 Η Corpse Bride: #389 28-06-09 14:30 Το λεπον ψαχνω λαπτοπ με τιμη <500 ευρα. Χρηση ΠΟΛΥ βασικη.. δηλαδη κανενα ιντερνετ (για παιχνιδια κυριως), κανενα διβιδι να βλεπουμε, βαρια βαρια κανενα word στα μεγαλα κεφια. Eχετε καμια προταση; Επισης.. to netbook για τετοια χρηση το αποκλειουμε λετε; :asxeth: Ξαναεπισης.. τι χρειαζεται για να βλεπουμε και τιβι απο κει, και ποσο κοστιζει ο,τι εξτρα χρειαζεται; Μεγσι εκ των προτερων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επιμηθέας Δραστήριο μέλος Ο Επιμηθέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 553 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2009 στις 14:55 Ο Επιμηθέας: #390 28-06-09 14:55 Αρχική Δημοσίευση από Corpse Bride: Επισης.. to netbook για τετοια χρηση το αποκλειουμε λετε; :asxeth: Click για ανάπτυξη... Μάλλον. Ξαναεπισης.. τι χρειαζεται για να βλεπουμε και τιβι απο κει, και ποσο κοστιζει ο,τι εξτρα χρειαζεται; Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !!!..evaki..!!! Νεοφερμένο μέλος Η Εύα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 17:42 Η !!!..evaki..!!!: #391 01-07-09 17:42 Πρόκειται να αγοράσω laptop και θέλω να μάθω ποιό θεωρείτε ότι είναι το καλύτερο και πιο αξιόπιστο.. Επίσης τι χαρακτηριστικά πρέπει να έχει (μνήμη, χωρητικότητα, κλπ.....), για να θεωρείται ακόμα καλύτερο. Σκεφτόμουν το hp pavilion dv7. Είναι καλό.....?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _DORA_ Εκκολαπτόμενο μέλος Η _DORA_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 18:19 Η _DORA_ έγραψε: #392 01-07-09 18:19 να σου πω την αλήθεια δεν έχω ιδέα! θέλω κι εγώ κάποια στιγμή να πάρω laptop αλλά δε ξέρω πότε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Unkown-User Πολύ δραστήριο μέλος Ο Unkown-User αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βριλήσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.066 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 18:33 Ο Unkown-User: #393 01-07-09 18:33 dv7 είναι σειρά. Γενικά τα pavilion είναι πολύ καλά και σίγουρα value for money Πες μας και συγκεκριμένα μοντέλο αν θες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultimater Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ultimater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Άβδηρα (Ξάνθη). Έχει γράψει 214 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 23:27 Ο ultimater: #394 01-07-09 23:27 +1 Ένας κολλητός μου έχει pavilion και είναι αρκετά καλό. Για τι χρήση το θες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !!!..evaki..!!! Νεοφερμένο μέλος Η Εύα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 23:31 Η !!!..evaki..!!!: #395 01-07-09 23:31 Το ξέρω ότι είναι σειρά.. Ποιός απ'όλους είναι ο καλύτερος..? Τον χρειάζομαι για τις διάφορες εργασίες μου, τραγούδια, κλπ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultimater Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ultimater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Άβδηρα (Ξάνθη). Έχει γράψει 214 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 23:33 Ο ultimater: #396 01-07-09 23:33 Δηλαδή όχι τόσο παιχνίδια κτλ... Ίντερνετ μουσική και έτσι... Τιμή ~; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2009 στις 09:57 Ο iJohnnyCash: #397 02-07-09 09:57 Αν σε βολεύει η οθόνη των netbook μια χαρά σε καλύπτουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Obscura Πολύ δραστήριο μέλος Η Obscura αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.520 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2009 στις 10:13 Η Obscura έγραψε: #398 02-07-09 10:13 Για ταινίες δε νομίζω ότι μπορεί να σε καλύψει το netbook. Εγώ πριν από λίγο καιρό πήρα αυτό το ερωτεύσιμο thinkpad και είμαι απολύτως ευτυχής (ειδικά από τότε που άφησα μόνο το ubuntu πάνω ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. M4dn3sS Δραστήριο μέλος Ο M4dn3sS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 746 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2009 στις 12:03 Ο M4dn3sS έγραψε: #399 02-07-09 12:03 Και εγω HP Pavilion εχω και μπορω να πω πως ειμαι ευχαριστημενος,τι ποσο μπορεις να διαθεσεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !!!..evaki..!!! Νεοφερμένο μέλος Η Εύα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2009 στις 12:43 Η !!!..evaki..!!!: #400 02-07-09 12:43 Αρχική Δημοσίευση από manorf: Δηλαδή όχι τόσο παιχνίδια κτλ... Ίντερνετ μουσική και έτσι... Τιμή ~; Click για ανάπτυξη... Μέχρι 1000 ευρώ.. Δηλαδή, γύρω στα 1000 ευρώ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ggl Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Krou: palmtop. palm=παλαμη top=κορυφη, palmtop=πανω στην παλαμη. μ; Click για ανάπτυξη... Η Δέσποινα εχει δικιο είναι palmtop palm=παλάμη:iagree: Αυτοί οι υπολογιστές είναι μικροί γιαυτό και τους λένε έτσι. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από djohn: Nαι, το φοβόμουν ότι εννοούσες τις ενότητες του ECDL και συγγνώμη που θα σου χαλάσω το όνειρο.. Αλλά.. Το ECDL και με 100% να το περάσει κάποιος ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΞΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ. ΤΟ ECDL δεν είναι τίποτα, μία μαλακία και μισή είναι. Ή πιστεύεις πώς με το να μάθεις 2 Βασικά πράγματα σε word-excel-access σκαμπάζεις από pc? Δεν λέω ότι δεν ξέρεις, λέω ότι το ecdl δεν αποδεικνύει τίποτα. ΤΙΠΟΤΑ ΟΜΩΣ. Click για ανάπτυξη... Δεν έχω δόσει τιε ενότητες του ECDL.Έχω πάρει τις ενότητες απο καλύτερα πτυχια(Acta,Cambridge).:nono: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Δημόσιος υπάλληλος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2009 στις 19:51 Ο gregory nub: #387 13-06-09 19:51 παρε ενα macbook με 1000 ευρο. Τοτε σε παραδεχομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Καθηγήτρια. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2009 στις 09:31 Η RafAspa94: #388 14-06-09 09:31 Ο δικός μου laptop έχει 1400.Και είναι και Toshiba satelite A400 και τον έχω και 4 χρόνια:ee: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2009 στις 14:30 Η Corpse Bride: #389 28-06-09 14:30 Το λεπον ψαχνω λαπτοπ με τιμη <500 ευρα. Χρηση ΠΟΛΥ βασικη.. δηλαδη κανενα ιντερνετ (για παιχνιδια κυριως), κανενα διβιδι να βλεπουμε, βαρια βαρια κανενα word στα μεγαλα κεφια. Eχετε καμια προταση; Επισης.. to netbook για τετοια χρηση το αποκλειουμε λετε; :asxeth: Ξαναεπισης.. τι χρειαζεται για να βλεπουμε και τιβι απο κει, και ποσο κοστιζει ο,τι εξτρα χρειαζεται; Μεγσι εκ των προτερων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επιμηθέας Δραστήριο μέλος Ο Επιμηθέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 553 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2009 στις 14:55 Ο Επιμηθέας: #390 28-06-09 14:55 Αρχική Δημοσίευση από Corpse Bride: Επισης.. to netbook για τετοια χρηση το αποκλειουμε λετε; :asxeth: Click για ανάπτυξη... Μάλλον. Ξαναεπισης.. τι χρειαζεται για να βλεπουμε και τιβι απο κει, και ποσο κοστιζει ο,τι εξτρα χρειαζεται; Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !!!..evaki..!!! Νεοφερμένο μέλος Η Εύα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 17:42 Η !!!..evaki..!!!: #391 01-07-09 17:42 Πρόκειται να αγοράσω laptop και θέλω να μάθω ποιό θεωρείτε ότι είναι το καλύτερο και πιο αξιόπιστο.. Επίσης τι χαρακτηριστικά πρέπει να έχει (μνήμη, χωρητικότητα, κλπ.....), για να θεωρείται ακόμα καλύτερο. Σκεφτόμουν το hp pavilion dv7. Είναι καλό.....?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _DORA_ Εκκολαπτόμενο μέλος Η _DORA_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 18:19 Η _DORA_ έγραψε: #392 01-07-09 18:19 να σου πω την αλήθεια δεν έχω ιδέα! θέλω κι εγώ κάποια στιγμή να πάρω laptop αλλά δε ξέρω πότε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Unkown-User Πολύ δραστήριο μέλος Ο Unkown-User αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βριλήσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.066 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 18:33 Ο Unkown-User: #393 01-07-09 18:33 dv7 είναι σειρά. Γενικά τα pavilion είναι πολύ καλά και σίγουρα value for money Πες μας και συγκεκριμένα μοντέλο αν θες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultimater Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ultimater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Άβδηρα (Ξάνθη). Έχει γράψει 214 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 23:27 Ο ultimater: #394 01-07-09 23:27 +1 Ένας κολλητός μου έχει pavilion και είναι αρκετά καλό. Για τι χρήση το θες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !!!..evaki..!!! Νεοφερμένο μέλος Η Εύα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 23:31 Η !!!..evaki..!!!: #395 01-07-09 23:31 Το ξέρω ότι είναι σειρά.. Ποιός απ'όλους είναι ο καλύτερος..? Τον χρειάζομαι για τις διάφορες εργασίες μου, τραγούδια, κλπ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultimater Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ultimater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Άβδηρα (Ξάνθη). Έχει γράψει 214 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 23:33 Ο ultimater: #396 01-07-09 23:33 Δηλαδή όχι τόσο παιχνίδια κτλ... Ίντερνετ μουσική και έτσι... Τιμή ~; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2009 στις 09:57 Ο iJohnnyCash: #397 02-07-09 09:57 Αν σε βολεύει η οθόνη των netbook μια χαρά σε καλύπτουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Obscura Πολύ δραστήριο μέλος Η Obscura αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.520 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2009 στις 10:13 Η Obscura έγραψε: #398 02-07-09 10:13 Για ταινίες δε νομίζω ότι μπορεί να σε καλύψει το netbook. Εγώ πριν από λίγο καιρό πήρα αυτό το ερωτεύσιμο thinkpad και είμαι απολύτως ευτυχής (ειδικά από τότε που άφησα μόνο το ubuntu πάνω ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. M4dn3sS Δραστήριο μέλος Ο M4dn3sS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 746 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2009 στις 12:03 Ο M4dn3sS έγραψε: #399 02-07-09 12:03 Και εγω HP Pavilion εχω και μπορω να πω πως ειμαι ευχαριστημενος,τι ποσο μπορεις να διαθεσεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !!!..evaki..!!! Νεοφερμένο μέλος Η Εύα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2009 στις 12:43 Η !!!..evaki..!!!: #400 02-07-09 12:43 Αρχική Δημοσίευση από manorf: Δηλαδή όχι τόσο παιχνίδια κτλ... Ίντερνετ μουσική και έτσι... Τιμή ~; Click για ανάπτυξη... Μέχρι 1000 ευρώ.. Δηλαδή, γύρω στα 1000 ευρώ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ggl Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
παρε ενα macbook με 1000 ευρο. Τοτε σε παραδεχομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Καθηγήτρια. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2009 στις 09:31 Η RafAspa94: #388 14-06-09 09:31 Ο δικός μου laptop έχει 1400.Και είναι και Toshiba satelite A400 και τον έχω και 4 χρόνια:ee: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2009 στις 14:30 Η Corpse Bride: #389 28-06-09 14:30 Το λεπον ψαχνω λαπτοπ με τιμη <500 ευρα. Χρηση ΠΟΛΥ βασικη.. δηλαδη κανενα ιντερνετ (για παιχνιδια κυριως), κανενα διβιδι να βλεπουμε, βαρια βαρια κανενα word στα μεγαλα κεφια. Eχετε καμια προταση; Επισης.. to netbook για τετοια χρηση το αποκλειουμε λετε; :asxeth: Ξαναεπισης.. τι χρειαζεται για να βλεπουμε και τιβι απο κει, και ποσο κοστιζει ο,τι εξτρα χρειαζεται; Μεγσι εκ των προτερων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επιμηθέας Δραστήριο μέλος Ο Επιμηθέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 553 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2009 στις 14:55 Ο Επιμηθέας: #390 28-06-09 14:55 Αρχική Δημοσίευση από Corpse Bride: Επισης.. to netbook για τετοια χρηση το αποκλειουμε λετε; :asxeth: Click για ανάπτυξη... Μάλλον. Ξαναεπισης.. τι χρειαζεται για να βλεπουμε και τιβι απο κει, και ποσο κοστιζει ο,τι εξτρα χρειαζεται; Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !!!..evaki..!!! Νεοφερμένο μέλος Η Εύα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 17:42 Η !!!..evaki..!!!: #391 01-07-09 17:42 Πρόκειται να αγοράσω laptop και θέλω να μάθω ποιό θεωρείτε ότι είναι το καλύτερο και πιο αξιόπιστο.. Επίσης τι χαρακτηριστικά πρέπει να έχει (μνήμη, χωρητικότητα, κλπ.....), για να θεωρείται ακόμα καλύτερο. Σκεφτόμουν το hp pavilion dv7. Είναι καλό.....?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _DORA_ Εκκολαπτόμενο μέλος Η _DORA_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 18:19 Η _DORA_ έγραψε: #392 01-07-09 18:19 να σου πω την αλήθεια δεν έχω ιδέα! θέλω κι εγώ κάποια στιγμή να πάρω laptop αλλά δε ξέρω πότε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Unkown-User Πολύ δραστήριο μέλος Ο Unkown-User αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βριλήσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.066 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 18:33 Ο Unkown-User: #393 01-07-09 18:33 dv7 είναι σειρά. Γενικά τα pavilion είναι πολύ καλά και σίγουρα value for money Πες μας και συγκεκριμένα μοντέλο αν θες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultimater Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ultimater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Άβδηρα (Ξάνθη). Έχει γράψει 214 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 23:27 Ο ultimater: #394 01-07-09 23:27 +1 Ένας κολλητός μου έχει pavilion και είναι αρκετά καλό. Για τι χρήση το θες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !!!..evaki..!!! Νεοφερμένο μέλος Η Εύα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 23:31 Η !!!..evaki..!!!: #395 01-07-09 23:31 Το ξέρω ότι είναι σειρά.. Ποιός απ'όλους είναι ο καλύτερος..? Τον χρειάζομαι για τις διάφορες εργασίες μου, τραγούδια, κλπ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultimater Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ultimater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Άβδηρα (Ξάνθη). Έχει γράψει 214 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 23:33 Ο ultimater: #396 01-07-09 23:33 Δηλαδή όχι τόσο παιχνίδια κτλ... Ίντερνετ μουσική και έτσι... Τιμή ~; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2009 στις 09:57 Ο iJohnnyCash: #397 02-07-09 09:57 Αν σε βολεύει η οθόνη των netbook μια χαρά σε καλύπτουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Obscura Πολύ δραστήριο μέλος Η Obscura αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.520 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2009 στις 10:13 Η Obscura έγραψε: #398 02-07-09 10:13 Για ταινίες δε νομίζω ότι μπορεί να σε καλύψει το netbook. Εγώ πριν από λίγο καιρό πήρα αυτό το ερωτεύσιμο thinkpad και είμαι απολύτως ευτυχής (ειδικά από τότε που άφησα μόνο το ubuntu πάνω ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. M4dn3sS Δραστήριο μέλος Ο M4dn3sS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 746 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2009 στις 12:03 Ο M4dn3sS έγραψε: #399 02-07-09 12:03 Και εγω HP Pavilion εχω και μπορω να πω πως ειμαι ευχαριστημενος,τι ποσο μπορεις να διαθεσεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !!!..evaki..!!! Νεοφερμένο μέλος Η Εύα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2009 στις 12:43 Η !!!..evaki..!!!: #400 02-07-09 12:43 Αρχική Δημοσίευση από manorf: Δηλαδή όχι τόσο παιχνίδια κτλ... Ίντερνετ μουσική και έτσι... Τιμή ~; Click για ανάπτυξη... Μέχρι 1000 ευρώ.. Δηλαδή, γύρω στα 1000 ευρώ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ggl Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ο δικός μου laptop έχει 1400.Και είναι και Toshiba satelite A400 και τον έχω και 4 χρόνια:ee: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2009 στις 14:30 Η Corpse Bride: #389 28-06-09 14:30 Το λεπον ψαχνω λαπτοπ με τιμη <500 ευρα. Χρηση ΠΟΛΥ βασικη.. δηλαδη κανενα ιντερνετ (για παιχνιδια κυριως), κανενα διβιδι να βλεπουμε, βαρια βαρια κανενα word στα μεγαλα κεφια. Eχετε καμια προταση; Επισης.. to netbook για τετοια χρηση το αποκλειουμε λετε; :asxeth: Ξαναεπισης.. τι χρειαζεται για να βλεπουμε και τιβι απο κει, και ποσο κοστιζει ο,τι εξτρα χρειαζεται; Μεγσι εκ των προτερων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επιμηθέας Δραστήριο μέλος Ο Επιμηθέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 553 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2009 στις 14:55 Ο Επιμηθέας: #390 28-06-09 14:55 Αρχική Δημοσίευση από Corpse Bride: Επισης.. to netbook για τετοια χρηση το αποκλειουμε λετε; :asxeth: Click για ανάπτυξη... Μάλλον. Ξαναεπισης.. τι χρειαζεται για να βλεπουμε και τιβι απο κει, και ποσο κοστιζει ο,τι εξτρα χρειαζεται; Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !!!..evaki..!!! Νεοφερμένο μέλος Η Εύα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 17:42 Η !!!..evaki..!!!: #391 01-07-09 17:42 Πρόκειται να αγοράσω laptop και θέλω να μάθω ποιό θεωρείτε ότι είναι το καλύτερο και πιο αξιόπιστο.. Επίσης τι χαρακτηριστικά πρέπει να έχει (μνήμη, χωρητικότητα, κλπ.....), για να θεωρείται ακόμα καλύτερο. Σκεφτόμουν το hp pavilion dv7. Είναι καλό.....?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _DORA_ Εκκολαπτόμενο μέλος Η _DORA_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 18:19 Η _DORA_ έγραψε: #392 01-07-09 18:19 να σου πω την αλήθεια δεν έχω ιδέα! θέλω κι εγώ κάποια στιγμή να πάρω laptop αλλά δε ξέρω πότε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Unkown-User Πολύ δραστήριο μέλος Ο Unkown-User αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βριλήσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.066 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 18:33 Ο Unkown-User: #393 01-07-09 18:33 dv7 είναι σειρά. Γενικά τα pavilion είναι πολύ καλά και σίγουρα value for money Πες μας και συγκεκριμένα μοντέλο αν θες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultimater Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ultimater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Άβδηρα (Ξάνθη). Έχει γράψει 214 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 23:27 Ο ultimater: #394 01-07-09 23:27 +1 Ένας κολλητός μου έχει pavilion και είναι αρκετά καλό. Για τι χρήση το θες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !!!..evaki..!!! Νεοφερμένο μέλος Η Εύα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 23:31 Η !!!..evaki..!!!: #395 01-07-09 23:31 Το ξέρω ότι είναι σειρά.. Ποιός απ'όλους είναι ο καλύτερος..? Τον χρειάζομαι για τις διάφορες εργασίες μου, τραγούδια, κλπ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultimater Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ultimater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Άβδηρα (Ξάνθη). Έχει γράψει 214 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 23:33 Ο ultimater: #396 01-07-09 23:33 Δηλαδή όχι τόσο παιχνίδια κτλ... Ίντερνετ μουσική και έτσι... Τιμή ~; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2009 στις 09:57 Ο iJohnnyCash: #397 02-07-09 09:57 Αν σε βολεύει η οθόνη των netbook μια χαρά σε καλύπτουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Obscura Πολύ δραστήριο μέλος Η Obscura αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.520 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2009 στις 10:13 Η Obscura έγραψε: #398 02-07-09 10:13 Για ταινίες δε νομίζω ότι μπορεί να σε καλύψει το netbook. Εγώ πριν από λίγο καιρό πήρα αυτό το ερωτεύσιμο thinkpad και είμαι απολύτως ευτυχής (ειδικά από τότε που άφησα μόνο το ubuntu πάνω ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. M4dn3sS Δραστήριο μέλος Ο M4dn3sS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 746 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2009 στις 12:03 Ο M4dn3sS έγραψε: #399 02-07-09 12:03 Και εγω HP Pavilion εχω και μπορω να πω πως ειμαι ευχαριστημενος,τι ποσο μπορεις να διαθεσεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !!!..evaki..!!! Νεοφερμένο μέλος Η Εύα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2009 στις 12:43 Η !!!..evaki..!!!: #400 02-07-09 12:43 Αρχική Δημοσίευση από manorf: Δηλαδή όχι τόσο παιχνίδια κτλ... Ίντερνετ μουσική και έτσι... Τιμή ~; Click για ανάπτυξη... Μέχρι 1000 ευρώ.. Δηλαδή, γύρω στα 1000 ευρώ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ggl Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Το λεπον ψαχνω λαπτοπ με τιμη <500 ευρα. Χρηση ΠΟΛΥ βασικη.. δηλαδη κανενα ιντερνετ (για παιχνιδια κυριως), κανενα διβιδι να βλεπουμε, βαρια βαρια κανενα word στα μεγαλα κεφια. Eχετε καμια προταση; Επισης.. to netbook για τετοια χρηση το αποκλειουμε λετε; :asxeth: Ξαναεπισης.. τι χρειαζεται για να βλεπουμε και τιβι απο κει, και ποσο κοστιζει ο,τι εξτρα χρειαζεται; Μεγσι εκ των προτερων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Επιμηθέας Δραστήριο μέλος Ο Επιμηθέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 553 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2009 στις 14:55 Ο Επιμηθέας: #390 28-06-09 14:55 Αρχική Δημοσίευση από Corpse Bride: Επισης.. to netbook για τετοια χρηση το αποκλειουμε λετε; :asxeth: Click για ανάπτυξη... Μάλλον. Ξαναεπισης.. τι χρειαζεται για να βλεπουμε και τιβι απο κει, και ποσο κοστιζει ο,τι εξτρα χρειαζεται; Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !!!..evaki..!!! Νεοφερμένο μέλος Η Εύα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 17:42 Η !!!..evaki..!!!: #391 01-07-09 17:42 Πρόκειται να αγοράσω laptop και θέλω να μάθω ποιό θεωρείτε ότι είναι το καλύτερο και πιο αξιόπιστο.. Επίσης τι χαρακτηριστικά πρέπει να έχει (μνήμη, χωρητικότητα, κλπ.....), για να θεωρείται ακόμα καλύτερο. Σκεφτόμουν το hp pavilion dv7. Είναι καλό.....?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _DORA_ Εκκολαπτόμενο μέλος Η _DORA_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 18:19 Η _DORA_ έγραψε: #392 01-07-09 18:19 να σου πω την αλήθεια δεν έχω ιδέα! θέλω κι εγώ κάποια στιγμή να πάρω laptop αλλά δε ξέρω πότε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Unkown-User Πολύ δραστήριο μέλος Ο Unkown-User αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βριλήσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.066 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 18:33 Ο Unkown-User: #393 01-07-09 18:33 dv7 είναι σειρά. Γενικά τα pavilion είναι πολύ καλά και σίγουρα value for money Πες μας και συγκεκριμένα μοντέλο αν θες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultimater Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ultimater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Άβδηρα (Ξάνθη). Έχει γράψει 214 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 23:27 Ο ultimater: #394 01-07-09 23:27 +1 Ένας κολλητός μου έχει pavilion και είναι αρκετά καλό. Για τι χρήση το θες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !!!..evaki..!!! Νεοφερμένο μέλος Η Εύα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 23:31 Η !!!..evaki..!!!: #395 01-07-09 23:31 Το ξέρω ότι είναι σειρά.. Ποιός απ'όλους είναι ο καλύτερος..? Τον χρειάζομαι για τις διάφορες εργασίες μου, τραγούδια, κλπ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultimater Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ultimater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Άβδηρα (Ξάνθη). Έχει γράψει 214 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 23:33 Ο ultimater: #396 01-07-09 23:33 Δηλαδή όχι τόσο παιχνίδια κτλ... Ίντερνετ μουσική και έτσι... Τιμή ~; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2009 στις 09:57 Ο iJohnnyCash: #397 02-07-09 09:57 Αν σε βολεύει η οθόνη των netbook μια χαρά σε καλύπτουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Obscura Πολύ δραστήριο μέλος Η Obscura αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.520 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2009 στις 10:13 Η Obscura έγραψε: #398 02-07-09 10:13 Για ταινίες δε νομίζω ότι μπορεί να σε καλύψει το netbook. Εγώ πριν από λίγο καιρό πήρα αυτό το ερωτεύσιμο thinkpad και είμαι απολύτως ευτυχής (ειδικά από τότε που άφησα μόνο το ubuntu πάνω ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. M4dn3sS Δραστήριο μέλος Ο M4dn3sS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 746 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2009 στις 12:03 Ο M4dn3sS έγραψε: #399 02-07-09 12:03 Και εγω HP Pavilion εχω και μπορω να πω πως ειμαι ευχαριστημενος,τι ποσο μπορεις να διαθεσεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !!!..evaki..!!! Νεοφερμένο μέλος Η Εύα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2009 στις 12:43 Η !!!..evaki..!!!: #400 02-07-09 12:43 Αρχική Δημοσίευση από manorf: Δηλαδή όχι τόσο παιχνίδια κτλ... Ίντερνετ μουσική και έτσι... Τιμή ~; Click για ανάπτυξη... Μέχρι 1000 ευρώ.. Δηλαδή, γύρω στα 1000 ευρώ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ggl Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Corpse Bride: Επισης.. to netbook για τετοια χρηση το αποκλειουμε λετε; :asxeth: Click για ανάπτυξη... Μάλλον. Ξαναεπισης.. τι χρειαζεται για να βλεπουμε και τιβι απο κει, και ποσο κοστιζει ο,τι εξτρα χρειαζεται; Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
!!!..evaki..!!! Νεοφερμένο μέλος Η Εύα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 17:42 Η !!!..evaki..!!!: #391 01-07-09 17:42 Πρόκειται να αγοράσω laptop και θέλω να μάθω ποιό θεωρείτε ότι είναι το καλύτερο και πιο αξιόπιστο.. Επίσης τι χαρακτηριστικά πρέπει να έχει (μνήμη, χωρητικότητα, κλπ.....), για να θεωρείται ακόμα καλύτερο. Σκεφτόμουν το hp pavilion dv7. Είναι καλό.....?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _DORA_ Εκκολαπτόμενο μέλος Η _DORA_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 18:19 Η _DORA_ έγραψε: #392 01-07-09 18:19 να σου πω την αλήθεια δεν έχω ιδέα! θέλω κι εγώ κάποια στιγμή να πάρω laptop αλλά δε ξέρω πότε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Unkown-User Πολύ δραστήριο μέλος Ο Unkown-User αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βριλήσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.066 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 18:33 Ο Unkown-User: #393 01-07-09 18:33 dv7 είναι σειρά. Γενικά τα pavilion είναι πολύ καλά και σίγουρα value for money Πες μας και συγκεκριμένα μοντέλο αν θες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultimater Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ultimater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Άβδηρα (Ξάνθη). Έχει γράψει 214 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 23:27 Ο ultimater: #394 01-07-09 23:27 +1 Ένας κολλητός μου έχει pavilion και είναι αρκετά καλό. Για τι χρήση το θες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !!!..evaki..!!! Νεοφερμένο μέλος Η Εύα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 23:31 Η !!!..evaki..!!!: #395 01-07-09 23:31 Το ξέρω ότι είναι σειρά.. Ποιός απ'όλους είναι ο καλύτερος..? Τον χρειάζομαι για τις διάφορες εργασίες μου, τραγούδια, κλπ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultimater Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ultimater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Άβδηρα (Ξάνθη). Έχει γράψει 214 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 23:33 Ο ultimater: #396 01-07-09 23:33 Δηλαδή όχι τόσο παιχνίδια κτλ... Ίντερνετ μουσική και έτσι... Τιμή ~; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2009 στις 09:57 Ο iJohnnyCash: #397 02-07-09 09:57 Αν σε βολεύει η οθόνη των netbook μια χαρά σε καλύπτουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Obscura Πολύ δραστήριο μέλος Η Obscura αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.520 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2009 στις 10:13 Η Obscura έγραψε: #398 02-07-09 10:13 Για ταινίες δε νομίζω ότι μπορεί να σε καλύψει το netbook. Εγώ πριν από λίγο καιρό πήρα αυτό το ερωτεύσιμο thinkpad και είμαι απολύτως ευτυχής (ειδικά από τότε που άφησα μόνο το ubuntu πάνω ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. M4dn3sS Δραστήριο μέλος Ο M4dn3sS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 746 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2009 στις 12:03 Ο M4dn3sS έγραψε: #399 02-07-09 12:03 Και εγω HP Pavilion εχω και μπορω να πω πως ειμαι ευχαριστημενος,τι ποσο μπορεις να διαθεσεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !!!..evaki..!!! Νεοφερμένο μέλος Η Εύα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2009 στις 12:43 Η !!!..evaki..!!!: #400 02-07-09 12:43 Αρχική Δημοσίευση από manorf: Δηλαδή όχι τόσο παιχνίδια κτλ... Ίντερνετ μουσική και έτσι... Τιμή ~; Click για ανάπτυξη... Μέχρι 1000 ευρώ.. Δηλαδή, γύρω στα 1000 ευρώ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ggl Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πρόκειται να αγοράσω laptop και θέλω να μάθω ποιό θεωρείτε ότι είναι το καλύτερο και πιο αξιόπιστο.. Επίσης τι χαρακτηριστικά πρέπει να έχει (μνήμη, χωρητικότητα, κλπ.....), για να θεωρείται ακόμα καλύτερο. Σκεφτόμουν το hp pavilion dv7. Είναι καλό.....?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_DORA_ Εκκολαπτόμενο μέλος Η _DORA_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 18:19 Η _DORA_ έγραψε: #392 01-07-09 18:19 να σου πω την αλήθεια δεν έχω ιδέα! θέλω κι εγώ κάποια στιγμή να πάρω laptop αλλά δε ξέρω πότε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Unkown-User Πολύ δραστήριο μέλος Ο Unkown-User αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βριλήσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.066 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 18:33 Ο Unkown-User: #393 01-07-09 18:33 dv7 είναι σειρά. Γενικά τα pavilion είναι πολύ καλά και σίγουρα value for money Πες μας και συγκεκριμένα μοντέλο αν θες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultimater Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ultimater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Άβδηρα (Ξάνθη). Έχει γράψει 214 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 23:27 Ο ultimater: #394 01-07-09 23:27 +1 Ένας κολλητός μου έχει pavilion και είναι αρκετά καλό. Για τι χρήση το θες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !!!..evaki..!!! Νεοφερμένο μέλος Η Εύα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 23:31 Η !!!..evaki..!!!: #395 01-07-09 23:31 Το ξέρω ότι είναι σειρά.. Ποιός απ'όλους είναι ο καλύτερος..? Τον χρειάζομαι για τις διάφορες εργασίες μου, τραγούδια, κλπ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultimater Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ultimater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Άβδηρα (Ξάνθη). Έχει γράψει 214 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 23:33 Ο ultimater: #396 01-07-09 23:33 Δηλαδή όχι τόσο παιχνίδια κτλ... Ίντερνετ μουσική και έτσι... Τιμή ~; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2009 στις 09:57 Ο iJohnnyCash: #397 02-07-09 09:57 Αν σε βολεύει η οθόνη των netbook μια χαρά σε καλύπτουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Obscura Πολύ δραστήριο μέλος Η Obscura αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.520 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2009 στις 10:13 Η Obscura έγραψε: #398 02-07-09 10:13 Για ταινίες δε νομίζω ότι μπορεί να σε καλύψει το netbook. Εγώ πριν από λίγο καιρό πήρα αυτό το ερωτεύσιμο thinkpad και είμαι απολύτως ευτυχής (ειδικά από τότε που άφησα μόνο το ubuntu πάνω ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. M4dn3sS Δραστήριο μέλος Ο M4dn3sS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 746 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2009 στις 12:03 Ο M4dn3sS έγραψε: #399 02-07-09 12:03 Και εγω HP Pavilion εχω και μπορω να πω πως ειμαι ευχαριστημενος,τι ποσο μπορεις να διαθεσεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !!!..evaki..!!! Νεοφερμένο μέλος Η Εύα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2009 στις 12:43 Η !!!..evaki..!!!: #400 02-07-09 12:43 Αρχική Δημοσίευση από manorf: Δηλαδή όχι τόσο παιχνίδια κτλ... Ίντερνετ μουσική και έτσι... Τιμή ~; Click για ανάπτυξη... Μέχρι 1000 ευρώ.. Δηλαδή, γύρω στα 1000 ευρώ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ggl Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
να σου πω την αλήθεια δεν έχω ιδέα! θέλω κι εγώ κάποια στιγμή να πάρω laptop αλλά δε ξέρω πότε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Unkown-User Πολύ δραστήριο μέλος Ο Unkown-User αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βριλήσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.066 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 18:33 Ο Unkown-User: #393 01-07-09 18:33 dv7 είναι σειρά. Γενικά τα pavilion είναι πολύ καλά και σίγουρα value for money Πες μας και συγκεκριμένα μοντέλο αν θες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultimater Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ultimater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Άβδηρα (Ξάνθη). Έχει γράψει 214 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 23:27 Ο ultimater: #394 01-07-09 23:27 +1 Ένας κολλητός μου έχει pavilion και είναι αρκετά καλό. Για τι χρήση το θες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !!!..evaki..!!! Νεοφερμένο μέλος Η Εύα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 23:31 Η !!!..evaki..!!!: #395 01-07-09 23:31 Το ξέρω ότι είναι σειρά.. Ποιός απ'όλους είναι ο καλύτερος..? Τον χρειάζομαι για τις διάφορες εργασίες μου, τραγούδια, κλπ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultimater Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ultimater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Άβδηρα (Ξάνθη). Έχει γράψει 214 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 23:33 Ο ultimater: #396 01-07-09 23:33 Δηλαδή όχι τόσο παιχνίδια κτλ... Ίντερνετ μουσική και έτσι... Τιμή ~; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2009 στις 09:57 Ο iJohnnyCash: #397 02-07-09 09:57 Αν σε βολεύει η οθόνη των netbook μια χαρά σε καλύπτουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Obscura Πολύ δραστήριο μέλος Η Obscura αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.520 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2009 στις 10:13 Η Obscura έγραψε: #398 02-07-09 10:13 Για ταινίες δε νομίζω ότι μπορεί να σε καλύψει το netbook. Εγώ πριν από λίγο καιρό πήρα αυτό το ερωτεύσιμο thinkpad και είμαι απολύτως ευτυχής (ειδικά από τότε που άφησα μόνο το ubuntu πάνω ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. M4dn3sS Δραστήριο μέλος Ο M4dn3sS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 746 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2009 στις 12:03 Ο M4dn3sS έγραψε: #399 02-07-09 12:03 Και εγω HP Pavilion εχω και μπορω να πω πως ειμαι ευχαριστημενος,τι ποσο μπορεις να διαθεσεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !!!..evaki..!!! Νεοφερμένο μέλος Η Εύα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2009 στις 12:43 Η !!!..evaki..!!!: #400 02-07-09 12:43 Αρχική Δημοσίευση από manorf: Δηλαδή όχι τόσο παιχνίδια κτλ... Ίντερνετ μουσική και έτσι... Τιμή ~; Click για ανάπτυξη... Μέχρι 1000 ευρώ.. Δηλαδή, γύρω στα 1000 ευρώ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ggl Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
dv7 είναι σειρά. Γενικά τα pavilion είναι πολύ καλά και σίγουρα value for money Πες μας και συγκεκριμένα μοντέλο αν θες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ultimater Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ultimater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Άβδηρα (Ξάνθη). Έχει γράψει 214 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 23:27 Ο ultimater: #394 01-07-09 23:27 +1 Ένας κολλητός μου έχει pavilion και είναι αρκετά καλό. Για τι χρήση το θες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !!!..evaki..!!! Νεοφερμένο μέλος Η Εύα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 23:31 Η !!!..evaki..!!!: #395 01-07-09 23:31 Το ξέρω ότι είναι σειρά.. Ποιός απ'όλους είναι ο καλύτερος..? Τον χρειάζομαι για τις διάφορες εργασίες μου, τραγούδια, κλπ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultimater Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ultimater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Άβδηρα (Ξάνθη). Έχει γράψει 214 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 23:33 Ο ultimater: #396 01-07-09 23:33 Δηλαδή όχι τόσο παιχνίδια κτλ... Ίντερνετ μουσική και έτσι... Τιμή ~; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2009 στις 09:57 Ο iJohnnyCash: #397 02-07-09 09:57 Αν σε βολεύει η οθόνη των netbook μια χαρά σε καλύπτουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Obscura Πολύ δραστήριο μέλος Η Obscura αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.520 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2009 στις 10:13 Η Obscura έγραψε: #398 02-07-09 10:13 Για ταινίες δε νομίζω ότι μπορεί να σε καλύψει το netbook. Εγώ πριν από λίγο καιρό πήρα αυτό το ερωτεύσιμο thinkpad και είμαι απολύτως ευτυχής (ειδικά από τότε που άφησα μόνο το ubuntu πάνω ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. M4dn3sS Δραστήριο μέλος Ο M4dn3sS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 746 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2009 στις 12:03 Ο M4dn3sS έγραψε: #399 02-07-09 12:03 Και εγω HP Pavilion εχω και μπορω να πω πως ειμαι ευχαριστημενος,τι ποσο μπορεις να διαθεσεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !!!..evaki..!!! Νεοφερμένο μέλος Η Εύα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2009 στις 12:43 Η !!!..evaki..!!!: #400 02-07-09 12:43 Αρχική Δημοσίευση από manorf: Δηλαδή όχι τόσο παιχνίδια κτλ... Ίντερνετ μουσική και έτσι... Τιμή ~; Click για ανάπτυξη... Μέχρι 1000 ευρώ.. Δηλαδή, γύρω στα 1000 ευρώ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ggl Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
+1 Ένας κολλητός μου έχει pavilion και είναι αρκετά καλό. Για τι χρήση το θες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
!!!..evaki..!!! Νεοφερμένο μέλος Η Εύα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 23:31 Η !!!..evaki..!!!: #395 01-07-09 23:31 Το ξέρω ότι είναι σειρά.. Ποιός απ'όλους είναι ο καλύτερος..? Τον χρειάζομαι για τις διάφορες εργασίες μου, τραγούδια, κλπ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultimater Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ultimater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Άβδηρα (Ξάνθη). Έχει γράψει 214 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 23:33 Ο ultimater: #396 01-07-09 23:33 Δηλαδή όχι τόσο παιχνίδια κτλ... Ίντερνετ μουσική και έτσι... Τιμή ~; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2009 στις 09:57 Ο iJohnnyCash: #397 02-07-09 09:57 Αν σε βολεύει η οθόνη των netbook μια χαρά σε καλύπτουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Obscura Πολύ δραστήριο μέλος Η Obscura αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.520 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2009 στις 10:13 Η Obscura έγραψε: #398 02-07-09 10:13 Για ταινίες δε νομίζω ότι μπορεί να σε καλύψει το netbook. Εγώ πριν από λίγο καιρό πήρα αυτό το ερωτεύσιμο thinkpad και είμαι απολύτως ευτυχής (ειδικά από τότε που άφησα μόνο το ubuntu πάνω ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. M4dn3sS Δραστήριο μέλος Ο M4dn3sS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 746 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2009 στις 12:03 Ο M4dn3sS έγραψε: #399 02-07-09 12:03 Και εγω HP Pavilion εχω και μπορω να πω πως ειμαι ευχαριστημενος,τι ποσο μπορεις να διαθεσεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !!!..evaki..!!! Νεοφερμένο μέλος Η Εύα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2009 στις 12:43 Η !!!..evaki..!!!: #400 02-07-09 12:43 Αρχική Δημοσίευση από manorf: Δηλαδή όχι τόσο παιχνίδια κτλ... Ίντερνετ μουσική και έτσι... Τιμή ~; Click για ανάπτυξη... Μέχρι 1000 ευρώ.. Δηλαδή, γύρω στα 1000 ευρώ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ggl Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Το ξέρω ότι είναι σειρά.. Ποιός απ'όλους είναι ο καλύτερος..? Τον χρειάζομαι για τις διάφορες εργασίες μου, τραγούδια, κλπ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ultimater Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ultimater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Άβδηρα (Ξάνθη). Έχει γράψει 214 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 23:33 Ο ultimater: #396 01-07-09 23:33 Δηλαδή όχι τόσο παιχνίδια κτλ... Ίντερνετ μουσική και έτσι... Τιμή ~; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2009 στις 09:57 Ο iJohnnyCash: #397 02-07-09 09:57 Αν σε βολεύει η οθόνη των netbook μια χαρά σε καλύπτουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Obscura Πολύ δραστήριο μέλος Η Obscura αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.520 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2009 στις 10:13 Η Obscura έγραψε: #398 02-07-09 10:13 Για ταινίες δε νομίζω ότι μπορεί να σε καλύψει το netbook. Εγώ πριν από λίγο καιρό πήρα αυτό το ερωτεύσιμο thinkpad και είμαι απολύτως ευτυχής (ειδικά από τότε που άφησα μόνο το ubuntu πάνω ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. M4dn3sS Δραστήριο μέλος Ο M4dn3sS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 746 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2009 στις 12:03 Ο M4dn3sS έγραψε: #399 02-07-09 12:03 Και εγω HP Pavilion εχω και μπορω να πω πως ειμαι ευχαριστημενος,τι ποσο μπορεις να διαθεσεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !!!..evaki..!!! Νεοφερμένο μέλος Η Εύα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2009 στις 12:43 Η !!!..evaki..!!!: #400 02-07-09 12:43 Αρχική Δημοσίευση από manorf: Δηλαδή όχι τόσο παιχνίδια κτλ... Ίντερνετ μουσική και έτσι... Τιμή ~; Click για ανάπτυξη... Μέχρι 1000 ευρώ.. Δηλαδή, γύρω στα 1000 ευρώ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ggl Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Δηλαδή όχι τόσο παιχνίδια κτλ... Ίντερνετ μουσική και έτσι... Τιμή ~; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2009 στις 09:57 Ο iJohnnyCash: #397 02-07-09 09:57 Αν σε βολεύει η οθόνη των netbook μια χαρά σε καλύπτουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Obscura Πολύ δραστήριο μέλος Η Obscura αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.520 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2009 στις 10:13 Η Obscura έγραψε: #398 02-07-09 10:13 Για ταινίες δε νομίζω ότι μπορεί να σε καλύψει το netbook. Εγώ πριν από λίγο καιρό πήρα αυτό το ερωτεύσιμο thinkpad και είμαι απολύτως ευτυχής (ειδικά από τότε που άφησα μόνο το ubuntu πάνω ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. M4dn3sS Δραστήριο μέλος Ο M4dn3sS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 746 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2009 στις 12:03 Ο M4dn3sS έγραψε: #399 02-07-09 12:03 Και εγω HP Pavilion εχω και μπορω να πω πως ειμαι ευχαριστημενος,τι ποσο μπορεις να διαθεσεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !!!..evaki..!!! Νεοφερμένο μέλος Η Εύα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2009 στις 12:43 Η !!!..evaki..!!!: #400 02-07-09 12:43 Αρχική Δημοσίευση από manorf: Δηλαδή όχι τόσο παιχνίδια κτλ... Ίντερνετ μουσική και έτσι... Τιμή ~; Click για ανάπτυξη... Μέχρι 1000 ευρώ.. Δηλαδή, γύρω στα 1000 ευρώ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ggl Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αν σε βολεύει η οθόνη των netbook μια χαρά σε καλύπτουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Obscura Πολύ δραστήριο μέλος Η Obscura αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.520 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2009 στις 10:13 Η Obscura έγραψε: #398 02-07-09 10:13 Για ταινίες δε νομίζω ότι μπορεί να σε καλύψει το netbook. Εγώ πριν από λίγο καιρό πήρα αυτό το ερωτεύσιμο thinkpad και είμαι απολύτως ευτυχής (ειδικά από τότε που άφησα μόνο το ubuntu πάνω ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. M4dn3sS Δραστήριο μέλος Ο M4dn3sS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 746 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2009 στις 12:03 Ο M4dn3sS έγραψε: #399 02-07-09 12:03 Και εγω HP Pavilion εχω και μπορω να πω πως ειμαι ευχαριστημενος,τι ποσο μπορεις να διαθεσεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !!!..evaki..!!! Νεοφερμένο μέλος Η Εύα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2009 στις 12:43 Η !!!..evaki..!!!: #400 02-07-09 12:43 Αρχική Δημοσίευση από manorf: Δηλαδή όχι τόσο παιχνίδια κτλ... Ίντερνετ μουσική και έτσι... Τιμή ~; Click για ανάπτυξη... Μέχρι 1000 ευρώ.. Δηλαδή, γύρω στα 1000 ευρώ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ggl Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Για ταινίες δε νομίζω ότι μπορεί να σε καλύψει το netbook. Εγώ πριν από λίγο καιρό πήρα αυτό το ερωτεύσιμο thinkpad και είμαι απολύτως ευτυχής (ειδικά από τότε που άφησα μόνο το ubuntu πάνω ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
M4dn3sS Δραστήριο μέλος Ο M4dn3sS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 746 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2009 στις 12:03 Ο M4dn3sS έγραψε: #399 02-07-09 12:03 Και εγω HP Pavilion εχω και μπορω να πω πως ειμαι ευχαριστημενος,τι ποσο μπορεις να διαθεσεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !!!..evaki..!!! Νεοφερμένο μέλος Η Εύα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2009 στις 12:43 Η !!!..evaki..!!!: #400 02-07-09 12:43 Αρχική Δημοσίευση από manorf: Δηλαδή όχι τόσο παιχνίδια κτλ... Ίντερνετ μουσική και έτσι... Τιμή ~; Click για ανάπτυξη... Μέχρι 1000 ευρώ.. Δηλαδή, γύρω στα 1000 ευρώ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Και εγω HP Pavilion εχω και μπορω να πω πως ειμαι ευχαριστημενος,τι ποσο μπορεις να διαθεσεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
!!!..evaki..!!! Νεοφερμένο μέλος Η Εύα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2009 στις 12:43 Η !!!..evaki..!!!: #400 02-07-09 12:43 Αρχική Δημοσίευση από manorf: Δηλαδή όχι τόσο παιχνίδια κτλ... Ίντερνετ μουσική και έτσι... Τιμή ~; Click για ανάπτυξη... Μέχρι 1000 ευρώ.. Δηλαδή, γύρω στα 1000 ευρώ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από manorf: Δηλαδή όχι τόσο παιχνίδια κτλ... Ίντερνετ μουσική και έτσι... Τιμή ~; Click για ανάπτυξη... Μέχρι 1000 ευρώ.. Δηλαδή, γύρω στα 1000 ευρώ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.