Άγγελος
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moonlight
Διάσημο μέλος

οποτε πρεπει να αγορασω καινουργιο επειγοντως αφου δεν μπορω χωρις πισι στη δουλεια μου. θα προτιμουσα να ειναι hp. αυτο που εχω τωρα ειναι το compaq nx 7400.
ουσιαστικα το θελω να ειναι γρηγορο, να μπορω να προβαλω βιντεο, wireless internet, χρηση projector αυτα.. ουσιαστικα ενα απλο λαπτοπ που να μπορω να κανω τη δουλεια μου. 500-600 ευρω πανω κατω καπου εκει τιμη.
ειλικρινα νιωθω χαμενη γιατι και τοτε που το πηρα αυτο που εχω με ειχε βοηθησει ενας φιλος μου που τωρα ειναι αμερικη

πς. ο λογος που υποτιθεται προτιμω hp ειναι γιατι ηδη εχω. κανενας αλλος. αν θεωρειτε οτι κατι αλλο ειναι καλο πειτε μου το απλα δεν γνωριζω απο μαρκες γενικοτερα..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Morelo
Πολύ δραστήριο μέλος

πολυ καλα χαρακτηριστικα για την τιμη του!!
αν δε το βρεις στο Κωτσοβολο εχουν και στο πλαισιο παρομοιο 50 ευρω πιο ακριβο!
https://www.plaisio.gr/Laptop-Netbook-GPS/Notebook/Laptop/HP-G62-a80sv-XC689EA-B1A.htm
αν θελει ας γραψει και καποιος αλλος τη γνωμη του για αυτα που παρεθεσα ή να προσθεσει καποια αλλα
Άγγελος
Επιφανές μέλος

καλυτερο εναλλακτικο..πιστευω.
https://www.skroutz.gr/s/266648/HP-G62-130EV.html
moonlight
Διάσημο μέλος

επισης παιδια σ'ενα διαφημιστικο εχω δει και ενα Toshiba satelite C650-15x το χουν σε προσφορα 630 ευρω. αυτο ειναι καλο?
Άγγελος
Επιφανές μέλος

δες..
https://www.skroutz.gr/c/25/laptop.html?keyphrase=Toshiba+satellite+C650
moonlight
Διάσημο μέλος

Άγγελος
Επιφανές μέλος

αμα δεν σε ενδιαφερουν και τοσο πολυ τα παιχνιδια και θελεις χαμηλοτερη τιμη,,..ευκολα επιλεγεις..

moonlight
Διάσημο μέλος

Άγγελος
Επιφανές μέλος

μια ηλεκτρονικη πλακετα με τσιπ επεξεργαστη πανω που επεξεργαζεται το σημα για την οθονη,και ολα τα γραφικα που βλεπεις..απο windows μεχρι παιχνιδια..τι ειναι η καρτα γραφικων?
ετσι περιπου ειναι στα λαπτοπ..

έτσι σε σταθερο υπολογιστη

βλεπεις διαφορα ε?

moonlight
Διάσημο μέλος

Άγγελος
Επιφανές μέλος

δεν σε πειραζω..ναι βρε αλλα τι σημαινει εχει καλυτερη καρτα γραφικων? σε τι με εξυπηρετει εμενα πρακτικα? και μη με πειραζειςςςς βρε που δεν ξερω

πιο γρηγορη σημαινει για πιο μοντερνα γραφικα σε παιχνιδια..στην πραξη εσυ μπορει να μην καταλαβεις τη διαφορα,,εκτος και αν παιξεις τα πιο μοντερνα βιντεοπαιχνιδια με τα βαρια 3d γραφικα..
ενα κλικ παρακατω θα ειναι....
και απο οτι καταλαβαινω,,δεν πολυασχολησαι με τετοια παιχνιδια..
οποτε πηγαινε με το λαπτοπ που εδειξα εγω.. γιατι τα καινουρια win θελουν σιγουρα μνημη ιδανικα στα 4 γιγα..και με λιγοτερη μνημη θα καταλαβεις τη διαφορα σε καθημερινη δουλεια με το λαπτοπ
και ειναι και φθηνοτερο..με 600ευρω καθαριζεις..

προσωπικα θα προτιμουσα απο εδω..επειδη ειναι καινουρια και γνωστη αλυσιδα σε ολη την Ελλαδα και οχι απλως ενα μαγαζι..για λογους εγγυησης και υποστηριξης κλπ το λεω..
moonlight
Διάσημο μέλος

εγω να κανει τα βασικα θελω και πανω απ'ολα να ειναι γρηγορο γιατι δεν μπορω να αργει.. αυτο που εχω δοξα το θεο ειναι αρκετα καλο αλλα απ'οτι φαινεται τα εφαγε τα ψωμακια του.
ευχαριστω αγγελακο μου και το ξερω οτι δεν με πειραζεις βρε, σε αστειευω

Άγγελος
Επιφανές μέλος

αλλα εχει περισσοτερη μνημη και δισκο..

moonlight
Διάσημο μέλος

Άγγελος
Επιφανές μέλος

moonlight
Διάσημο μέλος

Άγγελος
Επιφανές μέλος

οχι βεβαια...α οκ. δεν εχει να κανει δηλ. με συνδεση του λαπτοπ wireless internet ? γιατι αν εχει να κανει εχουμε προβλημα.
το ενσωματωμενο wifi ειναι αυτονοητο σε ολα τα λαπτοπ...

και εχει και καμερα,,και hdmi ,,και πολλα αλλα..
moonlight
Διάσημο μέλος

Άγγελος
Επιφανές μέλος

μην τα κανεις αυτααα..οκ!! να σαι καλα αγγελακο μου!!![]()

αρχιζουν και μαζευονται μυγες στο πληκτρολογιο..

δεν κανει..

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.