παιδια βοηθεια γιατι πραγματικα σ'αυτα τα θεματα γνωριζετε οτι δεν...

το λαπτοπ μου κανει νερα τις τελευταιες μερες, η οθονη δεν ειναι σταθερη, αλλωτε μαυριζει εντελως, κατω δεξια στην γωνια ακουγεται ενας θορυβος σαν να καιγεται κατι και μαυριζει σιγα σιγα και ειναι πολυ ζεστο εκει.. τελοσπαντων το πηγα να το δουν μου ειπαν δεν ειδαν κατι ιδαιτερο αλλα και να το παρω να το φτιαξω δεν αξιζει οποτε πρεπει να αγορασω αλλο. αυτο για να μου το πουν ηθελαν και 15 ευρω.
οποτε πρεπει να αγορασω καινουργιο επειγοντως αφου δεν μπορω χωρις πισι στη δουλεια μου. θα προτιμουσα να ειναι hp. αυτο που εχω τωρα ειναι το compaq nx 7400.
ουσιαστικα το θελω να ειναι γρηγορο, να μπορω να προβαλω βιντεο, wireless internet, χρηση projector αυτα.. ουσιαστικα ενα απλο λαπτοπ που να μπορω να κανω τη δουλεια μου. 500-600 ευρω πανω κατω καπου εκει τιμη.
ειλικρινα νιωθω χαμενη γιατι και τοτε που το πηρα αυτο που εχω με ειχε βοηθησει ενας φιλος μου που τωρα ειναι αμερικη

δεν εχω καποιον που να εμπιστευομαι να μου πει τι να παρω εκτος απο εσας.
πς. ο λογος που υποτιθεται προτιμω hp ειναι γιατι ηδη εχω. κανενας αλλος. αν θεωρειτε οτι κατι αλλο ειναι καλο πειτε μου το απλα δεν γνωριζω απο μαρκες γενικοτερα..