Σχολιασμός φθηνών laptops

Ρε το hp αγόρασε!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πήγαινε σε ένα κατάστημα Πλαίσιο και δες το.
Ρίξε του μια ματιά απο κοντά να δεις αν σε βολεύει ή αλλιώς πάρε απο κάποια φίλη ή απο κάποιο συγγενη που έχει 13άρι να δεις.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

παιδια δεν ξερω αν το σωστο θρεντ αλλα θελω να παρω ενα λαπτοπακι εκτος απο αυτο που εχω.
το θελω να ειναι μικρο , ελαφρυ , γρηγορο γιατι δεν εχω υπομονη , μονο για να γραφω το θελω και να αποθηκευω τα γραφομενα τιποτα αλλο.. επισης να ειναι φτηνο :P αυτα . εσεις που ειστε γατες σ'αυτα πειτε μου ποιο ρε παιδια καθοτι γνωριζετε οτι εγω μπουφος σ'αυτα..:redface:

υγ. σημερα ειχα δει μια κοπελα που ειχε ενα στο καταστημα acer ηταν ροζακι εξωτερικα αυτα καλα ειναι?:hmm:

hp+acer=fail:iagree:
αν θες καλο λαπτοπ παρε ενα dell ή ενα toshiba(αψογο aftersales service).τωρα το ποιο ειναι αναλογα το budget k τις αναγκες σου.

υπαρχουν βέβαια κ πιο ψαγμένες επιλογές αλλά ερχονται απο εξωτερικο μονο.

Βάλε ξανα λινκς γτ δε δουλέυουν

Γιατί ΔΕΝ ψάχνεις κάτι σε netbook;
https://www.e-steki.gr/showthread.php?t=12880

Γειά σας και σας χαιρετώ με το πρώτο μου ποστ.

Θα ήθελα όσοι είστε γνώστες επί του θέματος ή αν είναι κάποιος κάτοχος του λάπτοπ για το οποίο έχω απορία να μου δώσει κάποιες πληροφορίες.

Συγκεκριμένα ενδιαφέρομαι για το Dell Studio 1537 με επεξεργαστή Intel Core 2 Duo. 2.1 Ghz, 3 gb RAM, 320 gb σκληρό.

Έχω ακούσει και εγώ πως η μάρκα Dell είναι αρκέτα αξιόπιστη. Επίσης και για την Toshiba.
Θα ήθελα αν κάποιος γνωρίζει κάτι για αυτό το μοντέλο της Dell ή γενικά για τη μάρκα Dell και γενικά για όποιοδήποτε μοντέλο της Dell ή Toshiba να με βοηθήσει. Θα ήθελα την άποψη σας και τις εμπειρίες σας με αυτές τις μάρκες πριν προχωρήσω με την αγόρα του λάπτοπ. :no1:

εγω αγορασα τοσιμπα αρχες αυγουστου με 4 χρονια εγγυηση! ποσα λεφτα διαθετεις?

Μέχρι 900-1000 ευρώ περίπου. Βασικά με ενδιαφέρει να πληρεί περίπου τα χαρακτηριστικά που θέλω, τα όποια είναι αυτά του Dell που έχω υπόψην μου.

Γειά σας και σας χαιρετώ με το πρώτο μου ποστ.

Θα ήθελα όσοι είστε γνώστες επί του θέματος ή αν είναι κάποιος κάτοχος του λάπτοπ για το οποίο έχω απορία να μου δώσει κάποιες πληροφορίες.

Συγκεκριμένα ενδιαφέρομαι για το Dell Studio 1537 με επεξεργαστή Intel Core 2 Duo. 2.1 Ghz, 3 gb RAM, 320 gb σκληρό.

Έχω ακούσει και εγώ πως η μάρκα Dell είναι αρκέτα αξιόπιστη. Επίσης και για την Toshiba.
Θα ήθελα αν κάποιος γνωρίζει κάτι για αυτό το μοντέλο της Dell ή γενικά για τη μάρκα Dell και γενικά για όποιοδήποτε μοντέλο της Dell ή Toshiba να με βοηθήσει. Θα ήθελα την άποψη σας και τις εμπειρίες σας με αυτές τις μάρκες πριν προχωρήσω με την αγόρα του λάπτοπ. :no1:
Μμμ...καλό ακούγεται...από κάρτα γραφικών ξέρεις τίποτα...

Έχω 1 philips freevents 12nb5805 λάπτοπ και θέλω γενικά την άποψη σας για αυτή την εταιρία!!:)

Ευχαριστώ πολύ nefi. Το σκεφτόμουν για να είμαι ειλικρινείς για toshiba αλλά τελικά κατέληξα στο Dell στο οποίο είχα αναφερθεί στο αρχικό ποστ. Για να δούμε, δεν είχα ποτέ στο παρελθόν Dell, ελπίζω να βγει καλό. Όσον αφορά όμως τα toshiba, σίγουρα έχουν κάνει μεγάλο άλμα και βρίσκονται πολύ ψηλά στις προτιμήσεις, τα έχουν 2-3 φίλοι μου και μέχρι στιγμής είναι όλα οκ.

Όσον αφορά την κάρτα γραφικών φίλε χωρίς να είμαι εντελώς σίγουρος είναι ATI Radeon HD3450 256MB.

Κοιταξε η φιλιπς είναι μια πολύ καλή εταιρεία στα ηλεκτρικά είδη. Στα ηλεκτρονικά δεν είναι και τόσο δημοφιλης, ωστόοοοσο εφ οσον δεν ειχα ποτε κατι σε φιλιπς τι να σου πω. Εσυ πρεπει ν αμας πεις αν είσαι ευχαριστημένος σαν ποιοτητα απο την συγκεκριμένη εταιρεία

Κοίταξε εγώ το μόνο πρόβλημα που είχα ποτέ με το λάπτοπ είναι τα windows και σ'αυτό δεν φταίει η εταιρία!!Δεν μου έχει παρουσιάσει κανένα πρόβλημα εδώ και 1 χρόνο!!

1 χρόνος δεν είναι τπτ. Αν μιλάς για τα xp, λίγοι εχουν παραπονα εως ελάχιστοι. Για (s)vista ομως δεν νομίζω κάποιος να εχει μείνει ικανοποιημένος

Για vista μιλάω!!

Η πιο απλή λύση που εφάρμοσα και εγώ είναι να βάλεις χπ και να εχεις το κεφαλι σου ησυχο

Σε μερικές μέρες θα βάλω τα 7!
-----------------------------------------
Τα βαρέθηκα τα xp!!Αν και είναι τα πιο καλά με κουράζει λίγο η εμφάνιση!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back