Και εγώ πήρα το laptop που μου πρότεινε ο Άγγελος και πραγματικά είναι εξαιρετικό!
το hp σου ειχα πει?
χαιρομαι..
πώς ηταν το lenovo ?τι προβλημα ειχε?δεν ηταν γερο?
λοιπον... εχω ψαξει τοση ωρα..και καταλαβα..
το λαπτοπ πρεπει να εχει cpu Core i5(οι i7 παραειναι θερμοι και τρωνε ενεργεια,οι core 2duo p8700 κλπ ειναι μια γενια πίσω σε πολλα θεματα,θες αλλωστε να αντεξει στο μελλον το λαπτοπτ σου ,μην παρεις cpu που εχει ειναι γενια του 2008..),η οθονη led( για θεμα και αποδοσης και ρευματος..),η καρτα nvidia gt 240 και πανω (dx10) ή καλυτερα -κατα τη γνωμη μου- ati 5470 και πανω(dx11 και με λιγοτερη απαιτηση ενεργειας).και εννοειται 15 οθονη,4 gb ram τουλαχιστον,500 gb δισκο τουλαχιστον..
απο μαρκες θα συμβουλευα ολα εκτος απο acer που θεωρουνται απο οτι εχω ακουσει πιο φτηνιαρικη κατασκευη
τι λες για τα παραπανω?
οποτε προτεινω ή το μεσαιο lenovo
(το i7 φαινεται ωραιο ,αλλα ειναι πρακτικα μονο καλυτερο σε πολλυυ multitasking..σε παιχνιδια κοινως ο i5 με turboboost θα φτασει μονος του αυτοματα στα 2.5ghz σχεδον και θα αποδιδει αψογα.. με τον i7 θα εχεις τσαμπα θερμοτητα και ενεργια χαμενη δηλαδη)θες να κραταει η μπαταρια αλλωστε.. (ειναι ακριβως το ιδιο λαπτοπ με το μεγαλο,αλλα με χαμηλοτερο cpu ..θα αντεχει περισσοτερη ωρα)(έχει και 7200rpm δισκο ,,τωρα το προσεξα)
ή το dell (με καλυτερο επεξεργαστη ,και καρτα γραφικων)

( με full hd οθονη..-σκεψου το για τα παιχνιδια και πολλες αλλες εφαρμογες..)αλλα μπορει σε 15οθονη να μη δεις και διαφορα σε παραπανω αναλυση βεβαια.. και αυτο με 7200 δισκο.(ο i5 520 επεργ. που εχει αποδιδει στα παιχνiδια πρακτικα ιδια με τον τετραπυρηνο i7,αλλα με μικροτερο tdp ,δηλαδη ψυχροτερα και πιο οικονομικα..)
himela ( πώς παει το dell ? πες μας καμια γνωμη
πηγαινε για το lenovo αν το αποφάσισες... μονο πριν πας για αγορα ψαξε σε πολυκαταστηματα και ακουμπα παιξε με παρομοια λενοβο y550 σε κανα μαγαζι..να δεις αν αξιζει πραγματικα την ποιοτητα του..
(καιη gt240 m ..παιζει αψογα παιχνιδια απο οτι διαβαζω μεσα..εχει πολυ υψηλες επιδοσεις..)
αλλά έχω όμως ερωτευτεί

το lenovo που μου έδειξες
Άντε και καλα στεφανα!να μας καλεσετε στο γαμο!

(να ευχηθω και καλους απογονους?

)
(και οπως εδειξα και πριν τα lenovo,sony,dell φτιαχονται ουσιαστικα απο την ιδια εταιρια..quanta.. οποτε εχουν σιγουρα παρομοια υψηλη ποιοτητα κατασκευης ολα τους)
σκεψου τι προτιμας..απολυτη επιδοση(ο τετραπυρηνος i7),ή να κραταει λιγο πιο πολυ η μπαταρια και να μη ζεσταινεται πολυ?ζωντας ετσι ισως λιγο περισσοτερο?

ειναι και θεμα επιλογης..
σκεψου και για το δες ψηφιακα..