fockos
Επιφανές μέλος

https://www.plaisio.gr/Laptop-Netboo.../Acer-Aspire-5732ZG-444G32MN-LX-PLF02-058.htm
έχοντας μια καλή αυτόνομη κάρτα γραφικών την ATI Radeon HD 4570 και το κυριότερο μνήμη 4gb (DDR3).
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Morelo
Πολύ δραστήριο μέλος

οποτε πιστευω πως αυτο που εβαλε ο Αγγελος με 4γβ μνημη ειναι το καταλληλοτερο !
Εκτος και αν moonlight μπορεις να περιμενεις λιγο καιρο ακομα γιατι ερχοντε χριστουγεννα και σιγουρα θα βγαλουν καλες προσφορες και με τα ιδια χρηματα μπορει να παρεις ακομα καλυτερο!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Άγγελος
Επιφανές μέλος

απο το στομα μου το πηρεςΠροηγουμενης γενιας επεξεργαστης,η καρτα γραφικων δεν γνωριζω αν ειναι καλυτερη,το HP εχει οθονη LED,hdmi..... επισης το acer αυτο ειναι εκθεσιακο κομματι οπως αναγραφεται στο σιτε!
οποτε πιστευω πως αυτο που εβαλε ο Αγγελος με 4γβ μνημη ειναι το καταλληλοτερο !

προηγουμενης γενιας δευτεροκλασατο λαπτοπ που θελει να ξεπουλησει το πλαισιο..δεν τσιμπαμε..

Wild_Boy
Διάσημο μέλος

Άγγελος
Επιφανές μέλος

δεν ειμαι τεχνικος,,αλλα τα χαρακτηριστικα τα βρισκω, και τα ψαχνω..,πριν λιγους μηνες πηρα μια καινουρια 32αρα lg..Off-topic,αλλά άγγελε από τηλεοράσεις ξέρεις?
για ρωτα..
σε αλλο θεμα μηπως?ή σε pm..
fockos
Επιφανές μέλος

απο το στομα μου το πηρες
προηγουμενης γενιας δευτεροκλασατο λαπτοπ που θελει να ξεπουλησει το πλαισιο..δεν τσιμπαμε..![]()

Γενικά αγοράζω πράγματα προηγούμενης γενιάς (όχι τελευταίας )
(γιατί οι υπολογιστές και τα ηλεκτρονικά είναι ένας χώρος που με τον μήνα η πέφτει η αγοραστική αξία και μπορείς να βρεις πραγματικές ευκαιρίας. Η προσφορά αυτή του πλαισίου ήταν αρκετά ακριβή και σίγουρα δεν άξιζε τα λεφτά της και αν το αγόραζα θα πιανόμουν κότσος

Αν μου δινόταν μια δεύτερη ευκαιρία

https://www.pcstation.eu/laptop/acer/acer-as5810tg-734g50mn.html

Κυρίως επειδή έχει πολύ καλή αυτονομία μνήμη
4gb το οποίο μελλοντικά μπορεί να αναβαθμιστεί στα 8.
η ταχύτητα επεξεργαστή υστερεί λίγο αλλά τα windows 7 μια χαρά τα σηκώνει και το κυριότερο είναι γλυκούλι

αν και οφείλω να ομολογήσω πως το hp είναι πιο γλυκούλι και έχει και led οθόνη

Άγγελος
Επιφανές μέλος

αυτο ξαναπεστο..Γενικά είναι κοροϊδία να αγοράζεις Pc από μαγαζιά όπως το πλαίσιο.

το εχω συχαθει ο πλαισιο,,ολο απατεωνιές με δηθεν προσφορες κανει και πολυ καπελωμα..εχει γινει ολοκληρο θεμα σε πολλα φορουμς..
δεν παταω ποτέ εκει πια.. προτιμω eshop ,multirama....και δεν ειχα προβλημα ποτέ..
moonlight
Διάσημο μέλος

Εκτος και αν moonlight μπορεις να περιμενεις λιγο καιρο ακομα γιατι ερχοντε χριστουγεννα και σιγουρα θα βγαλουν καλες προσφορες και με τα ιδια χρηματα μπορει να παρεις ακομα καλυτερο!
αυτο σκεφτομουνα και γω να σου πω την αληθεια γιατι και ο τεχνικος μου λεει κρατα το αυτο που εχεις οσο παει μην το φτιαξεις και αν τα κλαταρει εντελως παιρνεις καινουργιο. να πω την αληθεια απο χτες ησυχασε η οθονη που τρεμοπαιζε και ο θορυβος που ακουγοταν μαυριζοντας την οθονη κατω χαμηλα. (μου βγαλε και ειδοποιηση για ιο χτες κιολας και εκανα σκαν).
θα κανω υπομονη οσο με παιρνει και αν τα καταφερει ως τα χριστουγεννα τοτε και γω προτιμω να παρω τοτε!
Άγγελος
Επιφανές μέλος

περιμεενε λιγο,,και θα τα ξαναπουμε τοτε..
εδω ειμαστε αλλωστε παντα..
στις υπηρεσιες σας..

(μονο προσοχη μην ανατιναχτει κανα λαπτοπ..

Morelo
Πολύ δραστήριο μέλος

αυτο σκεφτομουνα και γω να σου πω την αληθεια γιατι και ο τεχνικος μου λεει κρατα το αυτο που εχεις οσο παει μην το φτιαξεις και αν τα κλαταρει εντελως παιρνεις καινουργιο. να πω την αληθεια απο χτες ησυχασε η οθονη που τρεμοπαιζε και ο θορυβος που ακουγοταν μαυριζοντας την οθονη κατω χαμηλα. (μου βγαλε και ειδοποιηση για ιο χτες κιολας και εκανα σκαν).
θα κανω υπομονη οσο με παιρνει και αν τα καταφερει ως τα χριστουγεννα τοτε και γω προτιμω να παρω τοτε!
Αυτο ακριβως να κανεις!

Άγγελος
Επιφανές μέλος

Freya
Δραστήριο μέλος

ειναι καινουριο μοντελο το συγκεκρινεμο η προσφορα?
Freya
Δραστήριο μέλος

https://www.plaisio.gr/Laptop-Netbook-GPS/Notebook/Laptop/Acer-Aspire-5738G-744G50Mn-LX-PAM0X-066.htm
αυτα τι λενε?
Rempeskes
Επιφανές μέλος

moonlight
Διάσημο μέλος

αυτο πηρα και γω μονο που ηταν 600 ευρω

Άγγελος
Επιφανές μέλος

2 γιγα ραμ εχει και το δικο σου?αυτο πηρα και γω μονο που ηταν 600 ευρω
αν ναι,,πρεπει να βαλεις αλλα τοσα,,με 30 ευρω περιπου..
δεν ξερεις τη γλωσσα τους,,ασε..Δεν λένε τίποτα. Είναι μηχανήματα. Δεν μιλάνε

τα λαπτοπ παραπανω δεν ειναι τοσο καλα,,το πρωτο εχει λιγη ραμ,,το αλλο ειναι παλαιοτερης γενιας,,γιαυτο και το ξεπουλαει το πλαισιο..
μεχρι ποσα λεφτα θελεις να χαλασεις για λαπτοπ lunadark?
για να ψαξω ..

moonlight
Διάσημο μέλος

2 γιγα ραμ εχει και το δικο σου?
τωρα αν σου πω δεν ξερω δεν θα με παρεις με τις ντοματες??

Freya
Δραστήριο μέλος

Δεν λένε τίποτα. Είναι μηχανήματα. Δεν μιλάνε
εξυπναδεεεεεεεες!!!!!!!!!!!

μεχρι ποσα λεφτα θελεις να χαλασεις για λαπτοπ lunadark?
για να ψαξω ..![]()
το πολυ μεχρι 600ευρω....δεν κανω τπτ αλλο εκτος απο σερφαρισμα και κατεβασμα ταινιων...
το ιδανικο θα ηταν 500ευρω μιας και ειμαι και ανεργη

εν ολιγοις το μονο που θελω ειναι να μην τρωει κολληματα και να μη σερνεται...
Άγγελος
Επιφανές μέλος

και 100 ευρω κατω,,

Όχι βέβαια, ας τολμήσει.τωρα αν σου πω δεν ξερω δεν θα με παρεις με τις ντοματες??![]()

Έναρξη- Πίνακας ελέγχου- Σύστημα και ασφάλεια- Σύστημα.
Εκεί το λέει.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.