rafaela11
Περιβόητο μέλος
Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.117 μηνύματα.

19-01-24

16:53
Οι πιο μπαμπατσικες είναι πολλές φορές πιο σεξουαλικεςΤην αμαρτια μου θα την πω κι ας μεινει γραμμένη. Είχα καποτε μια φίλη, κοντή σε σχέση με μενα αρκετά.
Πρέπει να ταν 1.65 και ειχε στανταρ 80 κιλά, όλα κώλο μπούτια. Αχλάδι τέρμα μπαμπάτσα.
Η φάση ήταν να με αγγίζει στο χέρι και να κανει ναζάκια, κι εγω να ειμαι σε ενα μονιμο "κρατήστε με τρέμω"
Η καρδιά πήγαινε "μπαπα-μπούπα" τερμα απο την αδρεναλίνη, αυτο δεν το χα ποτέ με "γκομενάρα", ήταν πιο ομαλή η εντατικοποίηση. Πιο πως να το πω... "οκ οτι ετσι ειναι πιο φυσιολογικο να γίνει"
Ενω με την 80άρα ένιωθες το pump. Με τη μία όμως.
Δεν έχετε ιδέα, πραγματικά ιδέα, τι μπορει να ανατινάξει κυριολεκτικά έναν άντρα.
Το να σας λεει μια γυναικα τι αρέσει σε έναν αντρα, ειναι σα να ρωτας ενα βουδιστη πως να κανεις το σταυρό σου και τη νηστεία τη Σαρακοστή.
Αυτο που εσεις βλέπετε ως ατέλεια, μπορει να ειναι ο λόγος μέχρι και να σας παντρευτούμε.
Καλώς ή κακώς ισχύει
amarelia
Περιβόητο μέλος
Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.282 μηνύματα.

19-01-24

16:58
Αυτό που βασίζεται;Οι πιο μπαμπατσικες είναι πολλές φορές πιο σεξουαλικες
Καλώς ή κακώς ισχύει
Καθώς νομίζω πως είναι αρκετά απόλυτο να βγάζουμε τέτοια συμπεράσματα για τους ανθρώπους και τα γούστα τους.
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.196 μηνύματα.

19-01-24

17:03
Οι πιο μπαμπατσικες είναι πολλές φορές πιο σεξουαλικες
Καλώς ή κακώς ισχύει
Ναι είναι. Πιο θηλυκές, πιο επιβλητικές, οιστρογόνα τέρμα, δεν υπάρχει πιο permanent hard on απ ολες τις δηθεν "λαθος" καμπυλες στα "λαθος" σημεία, να σφηνωνει το φόρεμα στους μηρους και να παρακαλάς το Θεο να μη της ερθει ποτε η επιφοιτηση να κανει διαιτα επειδη της το σφυριξε η κολλητη της.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Πίστεψέ με, κάποια στερεότυπα καλώς υπάρχουν. Το σώμα μας ξέρει τι νιωθει εκεινη την ωρα.Αυτό που βασίζεται;
Καθώς νομίζω πως είναι αρκετά απόλυτο να βγάζουμε τέτοια συμπεράσματα για τους ανθρώπους και τα γούστα τους.
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος
Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.991 μηνύματα.

19-01-24

17:05
Εμένα μου αρέσουν οι τζούσι, το έχω πει πολλές φορές..Οι πιο μπαμπατσικες είναι πολλές φορές πιο σεξουαλικες
Καλώς ή κακώς ισχύει
Και νομίζω ότι ότι τέτοια προσβλητικά σχόλια, πιο πολύ από γυναίκες γίνονται.. άντρες δεν τα λένε αυτά (εκτός από τον μπαμπά μου

amarelia
Περιβόητο μέλος

19-01-24

17:09
Εσύ είσαι ένας όμως και η κοπέλα που έγραψε πάνω για το «καλώς κακώς οι πιο γεμάτες είναι πιο σεξουαλικές» έχει την δική της γνώμη.Πίστεψέ με, κάποια στερεότυπα καλώς υπάρχουν. Το σώμα μας ξέρει τι νιωθει εκεινη την ωρα.
Μόνο στον κύκλο μου 8/10 άντρες θέλουν η άλλη οχι απλά να είναι αδύνατη αλλά να ναι σε σημείο ανορεξίας ή ναναι κάργα γυμνασμένη. Αλλιώς ούτε βλέφαρο.Δεν κρίνω γούστα σου λέω τι βλέπω.
Επίσης τι πάει να πει σεξουαλική; Έχει να κάνει με την δική της σεξουαλικότητα; Έχει να κάνει με το πως την βλέπουν οι άλλοι; Πολλή ανακρίβεια και μάλιστα αβάσιμη καθώς δεν μπορώ και δεν πρέπει να λάβω στα σοβαρά τις προσωπικές εμπειρίες κάποιου ή του κύκλου του.
Η αλήθεια είναι πως η σεξουαλικότητα του ατόμου εξαρτάται απο πολλά πράγματα που κατ’εμέ δεν έχουν να κάνουν (μόνο) με κιλά.
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.196 μηνύματα.

19-01-24

17:13
Πολύ το αναλύεις και πολύ το φιλελευθεροποιείς.Εσύ είσαι ένας όμως και η κοπέλα που έγραψε πάνω για το «καλώς κακώς οι πιο γεμάτες είναι πιο σεξουαλικές» έχει την δική της γνώμη.
Μόνο στον κύκλο μου 8/10 άντρες θέλουν η άλλη οχι απλά να είναι αδύνατη αλλά να ναι σε σημείο ανορεξίας ή ναναι κάργα γυμνασμένη. Αλλιώς ούτε βλέφαρο.Δεν κρίνω γούστα σου λέω τι βλέπω.
Επίσης τι πάει να πει σεξουαλική; Έχει να κάνει με την δική της σεξουαλικότητα; Έχει να κάνει με το πως την βλέπουν οι άλλοι; Πολλή ανακρίβεια και μάλιστα αβάσιμη καθώς δεν μπορώ και δεν πρέπει να λάβω στα σοβαρά τις προσωπικές εμπειρίες κάποιου ή του κύκλου του.
Η αλήθεια είναι πως η σεξουαλικότητα του ατόμου εξαρτάται απο πολλά πράγματα που κατ’εμέ δεν έχουν να κάνουν (μόνο) με κιλά.
Η καυλα ειναι καυλα ματια μου, και δε χωραει πολύ μπλα μπλα.
ΝΑ ΠΕΘΑΝΩ ΣΕ ΜΙΑΣ ΤΖΟΥΣΙ ΤΟΥΣ ΖΕΣΤΟΥΣ ΜΗΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
Τα κοκκαλα ας τα φάνε οι φίλοι σου.
rafaela11
Περιβόητο μέλος
Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.117 μηνύματα.

19-01-24

17:49
amarelia κορίτσι μου δεν λέμε κάτι για να θίξουμε κάποιον ντε και καλά πάντα ούτε μιλάω εκ μέρους από κάτι, δεν είμαι αυθεντία ούτε εσύ, επίσης.Αυτό που βασίζεται;
Ούτε αναφέρομαι σε γούστα, είναι ανατομικό και ορμονικο το θέμα, ξεκάθαρα.
Οι γυναίκες με παραπάνω τρίχα, και σωματοδομη πιο μεγάλη έχουν παραπάνω τεστοστερόνη, η οποία πηγάζει μεγαλύτερη σεξουαλικοτητα στους άνδρες.
Για αυτό και είπα ότι καλώς κακώς ισχύει, άσχετα τι αρέσει στον καθένα.
Δεν έθιξα καμία κοπέλα, η κάθε μία είναι ξεχωριστή και όμορφη και θα κουμπώσει με τον άνθρωπο που ξεκάθαρα ταιριάζουν και ανατομικά, πάνω σε αυτό που λέω.
Φτάνει με το political correct, κάπου ένα όριο.
amarelia
Περιβόητο μέλος

19-01-24

17:52
amarelia κορίτσι μου δεν λέμε κάτι για να θίξουμε
Φτάνει με το political correct, κάπου ένα όριο
1.Δεν είπα πως έθιξες κανέναν
2.Σε ρώτησα απλά που το βασίζεις
Τα υπόλοιπα που λες, δεν ξέρω σε τι οφείλονται.
rafaela11
Περιβόητο μέλος

19-01-24

17:52
Πες μου να σου εξηγήσω, τυχαίνει να ξέρω από ορμόνες καθώς είναι ένα 70% της δουλειάς μου.1.Δεν είπα πως έθιξες κανέναν
2.Σε ρώτησα απλά που το βασίζεις
Τα υπόλοιπα που λες, δεν ξέρω σε τι οφείλονται.
amarelia
Περιβόητο μέλος

19-01-24

18:06
Not interested, όλος μου ο στενός κύκλος είναι Grey’s Anatomy από γιατρούς , αν θέλω να εντρυφήσω επιστημονικά θα βρω τρόπο.Πες μου να σου εξηγήσω, τυχαίνει να ξέρω από ορμόνες καθώς είναι ένα 70% της δουλειάς μου.

in the meantime πάντως , ανέφερα πως ο όρος σεξουαλικότητα είναι πολυπαραγοντικός και δεν εξαρτάται αποκλειστικά και μόνο από όσα αναφέρεις, ούτε τέθηκε θέμα political correctness, ούτε μίλησα για θίξιμο κάποιου, οπότε το ξέσπασμα ήταν unnecessary.
But anyway, you do you.
rafaela11
Περιβόητο μέλος

19-01-24

18:15
Κανένα ξέσπασμα, απλά αναίρεσα το συμπέρασμα σου.Not interested, όλος μου ο στενός κύκλος είναι Grey’s Anatomy από γιατρούς , αν θέλω να εντρυφήσω επιστημονικά θα βρω τρόπο.
in the meantime πάντως , ανέφερα πως ο όρος σεξουαλικότητα είναι πολυπαραγοντικός και δεν εξαρτάται αποκλειστικά και μόνο από όσα αναφέρεις, ούτε τέθηκε θέμα political correctness, ούτε μίλησα για θίξιμο κάποιου, οπότε το ξέσπασμα ήταν unnecessary.
But anyway, you do you.

Προφανώς και δεν ισχύει μόνο ένα πράγμα για ένα θέμα, απλά ανέφερα ένα fact, που δεν ξερω κι αν θες να το αποδεχτείς, γιατί απλά αναφέρεις ευκολως εννοούμενα γεγονότα.
Αφού έχεις πηγές δεν σε ζαλίζω, σε αφήνω να κρατήσεις το τελευταίο λόγο που θέλεις.
amarelia
Περιβόητο μέλος

19-01-24

18:19
που;απλά αναίρεσα το συμπέρασμα σου.

που;σε αφήνω να κρατήσεις το τελευταίο λόγο που θέλεις.

Θα με τρελάνετε, πάω να πάρω κανα κιλό να ανέβει το σεξαπίλ.
Πάρτε και ενα μη πολιτικαλ κορρεκτ αστείο να δείτε πως αναιρούνται στ’αλήθεια συμπεράσματα.

Valder
Τιμώμενο Μέλος

19-01-24

18:22
Σταματα να εισαι τοσο disagreeable/argumentative και θα δεις πως θα ανεβει το σεξαπίλ σου.Θα με τρελάνετε, πάω να πάρω κανα κιλό να ανέβει το σεξαπίλ.
Κάποιες δε θέλετε εξτρα κιλά, μονο να μαθετε την αξια της λακωνικότητας και της ηρεμίας.
Αμα ειναι να σε παρει ο άλλος γκομενάρα στο προσπέκτους και να του βγάλεις το Χριστό, άστο καλύτερα μοναχός.
Guest 030894
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

19-01-24

18:23
says who?Οι πιο μπαμπατσικες είναι πολλές φορές πιο σεξουαλικες
Καλώς ή κακώς ισχύει
rafaela11
Περιβόητο μέλος

19-01-24

18:23
Άμα από όλα αυτά εσύ κατάλαβες αυτό, μάλλον τζάμπα τα λέω.Θα με τρελάνετε, πάω να πάρω κανα κιλό να ανέβει το σεξαπίλ
Μίλα με κάποιον άλλον.
amarelia
Περιβόητο μέλος

19-01-24

18:24
It was a joke,bruh.Σταματα να εισαι τοσο disagreeable/argumentative και θα δεις πως θα ανεβει το σεξαπίλ σου.
Κάποιες δε θέλετε εξτρα κιλά, μονο να μαθετε την αξια της λακωνικότητας και της ηρεμίας.
Αμα ειναι να σε παρει ο άλλος γκομενάρα στο προσπέκτους και να του βγάλεις το Χριστό, άστο καλύτερα μοναχός.
Calma
Valder
Τιμώμενο Μέλος

19-01-24

18:26
Αυτο ειναι το κάλμα μου μοσχανίτσα μου.It was a joke,bruh.
Calma
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος
Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.991 μηνύματα.

19-01-24

18:27
Γιατί μαλώνετε;
Ο καθένας με τα γούστα του.. αν και @amarelia και εγώ απ' ότι έχω προσέξει απ' όλους τους γνωστούς μου, πάντα οι άντρες κοίταζαν αυτό το μεσογειακό.. όχι όλοι, αλλά οι περισσότεροι

rafaela11
Περιβόητο μέλος

19-01-24

18:28
says who?
Η τεστοστερόνη ερωτικός «σύμμαχος» των γυναικών | Κωνσταντίνος Ρόκκας
Αν και είναι πιο γνωστή ως αρσενική ορμόνη, η τεστοστερόνη είναι σημαντική για τη σεξουαλική υγεία των γυναικών. Νέα στοιχεία έδειξαν ότι βελτιώνει τη σεξουαλική τους λειτουργία και το πώς λειτουργούν μέσα στις ερωτικές σχέσεις. Τα επίπεδα της τεστοστερόνης μειώνονται φυσιολογικά κατά τη...

Και φυσικά δεν τα λέει μόνο αυτός, δουλεύω με πόσους γυναικολόγος κάθε μέρα, ρώτα κανέναν αν έχεις την διάθεση.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 55 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.