Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.196 μηνύματα.

19-01-24

18:29
Με την αμαρέλια ετσι ειναι το φυσιολογικό μας. Σφαγμένοι.Γιατί μαλώνετε;![]()
Guest 030894
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

19-01-24

18:31
Εδω λεει οτι η τεστο βοηθαει τις γυναικες οχι οτι οι χοντρες εχουν παραπανω τεστο. Το συμπερασμα ακουγεται λιγο σαν ευχολογι, ή καμια woke politically correct ερευνα περι αποδοχης της παχυσαρκιαςΗ τεστοστερόνη ερωτικός «σύμμαχος» των γυναικών | Κωνσταντίνος Ρόκκας
Αν και είναι πιο γνωστή ως αρσενική ορμόνη, η τεστοστερόνη είναι σημαντική για τη σεξουαλική υγεία των γυναικών. Νέα στοιχεία έδειξαν ότι βελτιώνει τη σεξουαλική τους λειτουργία και το πώς λειτουργούν μέσα στις ερωτικές σχέσεις. Τα επίπεδα της τεστοστερόνης μειώνονται φυσιολογικά κατά τη...www.krokkas.gr
Και φυσικά δεν τα λέει μόνο αυτός, δουλεύω με πόσους γυναικολόγος κάθε μέρα, ρώτα κανέναν αν έχεις την διάθεση.
rafaela11
Περιβόητο μέλος
Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.117 μηνύματα.

19-01-24

18:33
Εσύ απλά πήρες το μπαμπατσικες με το χοντρές, εγώ δεν μίλησα για τις γυναίκες που τρώνε ντε και καλά.Εδω λεει οτι η τεστο βοηθαει τις γυναικες οχι οτι οι χοντρες εχουν παραπανω τεστο. Το συμπερασμα ακουγεται λιγο σαν ευχολογι, ή καμια woke politically correct ερευνα περι αποδοχης της παχυσαρκιας
Μίλησα για αυτές που από τη φύση τους είναι πιο μεγαλοσωμες.
Και ξανά λέω, μια ερώτηση θα σε επιβεβαιώσει
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.196 μηνύματα.

19-01-24

18:35
Πρέπει να φαει ενα σπλιτ το θέμα σε "Σωματότυπος και ερωτισμός" μάλλον.
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος
Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.991 μηνύματα.

19-01-24

18:35
Αφήνω αυτό κάπου εδώ
Valder
Τιμώμενο Μέλος

19-01-24

18:39
Θες να με πεθανεις απο τα 40 μου; Οχι πες μου.Αφήνω αυτό κάπου εδώ
View attachment 128342
Κο-ρμα-ρα.-
ΥΓ: Εχει και φατσάρα όμως, δεν ειναι τρακαρισμένη πατόβαρκα με βισηγοτθικο ουρουκ χαι.
Guest 030894
Επισκέπτης

19-01-24

18:40
Πως οριζεται η μεγαλοσωμη;Εσύ απλά πήρες το μπαμπατσικες με το χοντρές, εγώ δεν μίλησα για τις γυναίκες που τρώνε ντε και καλά.
Μίλησα για αυτές που από τη φύση τους είναι πιο μεγαλοσωμες.
Και ξανά λέω, μια ερώτηση θα σε επιβεβαιώσει
glayki
Περιβόητο μέλος
Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 6.451 μηνύματα.

19-01-24

18:42
Η τεστοστερόνη παράγεται από τις ωοθήκες και τα επινεφρίδια στις γυναίκες, και εκτελεί ένα αριθμό λειτουργιών, συμπεριλαμβανομένων της παραγωγής κυττάρων αίματος, τη διατήρηση της ενδυνάμωσης των οστών, και διέγερση της λίμπιντο.
Άρα, μάλλον γενετικοί παράγοντες συνδυαστικά με τον τρόπο ζωής και το άγχος θεωρώ πως μπλοκάρουν την παραγωγή της, παρα η σωματοδομή και το βάρος να ενισχύουν την παραγωγή της.
Άρα, μάλλον γενετικοί παράγοντες συνδυαστικά με τον τρόπο ζωής και το άγχος θεωρώ πως μπλοκάρουν την παραγωγή της, παρα η σωματοδομή και το βάρος να ενισχύουν την παραγωγή της.
Valder
Τιμώμενο Μέλος

19-01-24

18:44
Ryan Conner, Kiara Mia, Carmen Hayes, Lisa Ann, Ebony Ayes κλπ.Πως οριζεται η μεγαλοσωμη;
Καλό τύφλωμα, ευχαρίστησέ με μετά.
Guest 030894
Επισκέπτης

19-01-24

18:44
Ναι και εγω ετσι ξερει, δεν εχω ξανακουσει τον συσχετισμο μεγαλοσωμη, περισσοτερη τεστο, πιο σεξουαλικη. Το ορμονικο προφιλ κρινεται απο αλλους ανεξαρτητους της σωματοδωμης παραγοντες. Οπως ειπα πριν woke ερευνα οπως επιτασσει το πνευμα της εποχηςΗ τεστοστερόνη παράγεται από τις ωοθήκες και τα επινεφρίδια στις γυναίκες, και εκτελεί ένα αριθμό λειτουργιών, συμπεριλαμβανομένων της παραγωγής κυττάρων αίματος, τη διατήρηση της ενδυνάμωσης των οστών, και διέγερση της λίμπιντο.
glayki
Περιβόητο μέλος
Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 6.451 μηνύματα.

19-01-24

18:48
Θα σκάσει παιδί μου το στήθος τους από τη σιλικόνη ... Δεν είναι αυτές ο μέσος τύπος ευσωμης γυναίκαςRyan Conner, Kiara Mia, Carmen Hayes, Lisa Ann, Ebony Ayes κλπ.
palio_melos
Διάσημο μέλος
Ο palio_melos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.352 μηνύματα.

19-01-24

18:49
Μεγαλόσωμη είναι και η Ζωίτσα η Κωνσταντοπούλου αλλά ποντάρω ότι λίγοι θα είναι οι μερακλήδες τέτοιου βεληνεκούς.
Και φυσικά σε καμία περίπτωση δεν αναφέρομαι στην πρόεδρο της Πλεύσης Ελευθερίας και πρώην πρόεδρο της Βουλής αλλά σε μια συνονόματη, το παραπάνω θα φλέρταρε με μήνυση άλλωστε.
Και φυσικά σε καμία περίπτωση δεν αναφέρομαι στην πρόεδρο της Πλεύσης Ελευθερίας και πρώην πρόεδρο της Βουλής αλλά σε μια συνονόματη, το παραπάνω θα φλέρταρε με μήνυση άλλωστε.
Valder
Τιμώμενο Μέλος

19-01-24

18:50
Εγω τοσο παχουλες τις θέλω. Να σου κανει face sitting και να φυγεις απο ασφυξια.Θα σκάσει παιδί μου το στήθος τους από τη σιλικόνη ... Δεν είναι αυτές ο μέσος τύπος ευσωμης γυναίκας
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Εγω το χω δηλώσει ενθερμος θαυμαστης της μέχρι αηδίας.-Μεγαλόσωμη είναι και η Ζωίτσα η Κωνσταντοπούλου αλλά ποντάρω ότι λίγοι θα είναι οι μερακλήδες τέτοιου βεληνεκούς.
Ιδερ γουειζ, ας κουνήθουνε τα μνμτ προς κάνα πιο σχετικό θέμα.
amarelia
Περιβόητο μέλος
Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.282 μηνύματα.

19-01-24

18:51
αλλά ποντάρω ότι λίγοι θα είναι οι μερακλήδες τέτοιου βεληνεκούς.
Guest 030894
Επισκέπτης

19-01-24

18:55
Τετοιους αεροσακους να ειχαν τα αμαξια, δε θα υπηρχαν θυματα απο αυτοκινητιστικαRyan Conner, Kiara Mia, Carmen Hayes, Lisa Ann, Ebony Ayes κλπ.
rafaela11
Περιβόητο μέλος
Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.117 μηνύματα.

19-01-24

19:01
Ναι και εγω ετσι ξερει, δεν εχω ξανακουσει τον συσχετισμο μεγαλοσωμη, περισσοτερη τεστο, πιο σεξουαλικη. Το ορμονικο προφιλ κρινεται απο αλλους ανεξαρτητους της σωματοδωμης παραγοντες. Οπως ειπα πριν woke ερευνα οπως επιτασσει το πνευμα
Δεν προκαλεί κατι θετικο το βαρος στη τεστο, αν είναι δυνατόν. Απλά αυτές που είναι πιο τζουσι, έχουν παραπάνω τεστο κατά ένα μεγάλο ποσοστό, και συνεπώς λίμπιντο. Ειναι ένας συνδυασμός που συμβαίνει πολύ συχνά.
Αυτό δεν σημαίνει ότι οι γυναίκες που είναι petit πχ δεν έχουν λίμπιντο.
Τα λέτε με λάθος σειρά, βγάζετε και λάθος συμπέρασμα.
Η υπογονιμοτητα είναι ένα άλλο θέμα, που πολύ ευχαρίστως να σας την αναλύσω με πηγές και έρευνες από τη μονάδα που βρίσκομαι, σε άλλο thread, μιας και αναφέρθηκε.
Guest 030894
Επισκέπτης

19-01-24

19:06
Σωματοδομη γραφω. Που ειναι οι ερευνες που το αποδεικνυουν και τι θεωρειται επιστημονικα juicy. Αν εννοουμε τις καμπυλες τηψλεπτη μεση και τους μεγαλους γοφους αυτα ειναι χαρακτηριστικα που θεωρουνται εξελιξτικα πλεονεκτηματα χρονια τωρα. Οχι γενικα και αοριστα τις μεγαλοσωμες εκ γεννετηςΔεν προκαλεί κατι θετικο το βαρος στη τεστο, αν είναι δυνατόν
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος
Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.991 μηνύματα.

19-01-24

19:22
Η μέση μου κάπως έτσι είναι, στο στήθος και στα μπούτια το χάνω, είμαι πιο αδύνατη.. μήπως να πάρω τελικά για να έχω το τέλειο σώμα;Θες να με πεθανεις απο τα 40 μου; Οχι πες μου.
Κο-ρμα-ρα.-
ΥΓ: Εχει και φατσάρα όμως, δεν ειναι τρακαρισμένη πατόβαρκα με βισηγοτθικο ουρουκ χαι.

Valder
Τιμώμενο Μέλος

19-01-24

19:24
Οτι σου αρεσει εσένα Εριφύλη μου, εγω σε υποστηρίζω φανατικά.-Η μέση μου κάπως έτσι είναι, στο στήθος και στα μπούτια το χάνω, είμαι πιο αδύνατη.. μήπως να πάρω τελικά για να έχω το τέλειο σώμα;![]()
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος

19-01-24

19:25
εμένα μια χαρά μου αρέσειΟτι σου αρεσει εσένα Εριφύλη μου, εγω σε υποστηρίζω φανατικά.-
αλλά αν γίνω έτσι πολύ φοβάμαι ότι το body shamimg θα πάει σύννεφο μετά..

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 55 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.