Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 18:29 Ο Valder έγραψε: #21 19-01-24 18:29 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Γιατί μαλώνετε; Click για ανάπτυξη... Με την αμαρέλια ετσι ειναι το φυσιολογικό μας. Σφαγμένοι. Guest 030894 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 18:31 Ο Guest 030894: #22 19-01-24 18:31 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Η τεστοστερόνη ερωτικός «σύμμαχος» των γυναικών – Κωνσταντίνος Ρόκκας www.krokkas.gr Και φυσικά δεν τα λέει μόνο αυτός, δουλεύω με πόσους γυναικολόγος κάθε μέρα, ρώτα κανέναν αν έχεις την διάθεση. Click για ανάπτυξη... Εδω λεει οτι η τεστο βοηθαει τις γυναικες οχι οτι οι χοντρες εχουν παραπανω τεστο. Το συμπερασμα ακουγεται λιγο σαν ευχολογι, ή καμια woke politically correct ερευνα περι αποδοχης της παχυσαρκιας rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.837 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 18:33 Η rafaela11: #23 19-01-24 18:33 Αρχική Δημοσίευση από Zukov: Εδω λεει οτι η τεστο βοηθαει τις γυναικες οχι οτι οι χοντρες εχουν παραπανω τεστο. Το συμπερασμα ακουγεται λιγο σαν ευχολογι, ή καμια woke politically correct ερευνα περι αποδοχης της παχυσαρκιας Click για ανάπτυξη... Εσύ απλά πήρες το μπαμπατσικες με το χοντρές, εγώ δεν μίλησα για τις γυναίκες που τρώνε ντε και καλά. Μίλησα για αυτές που από τη φύση τους είναι πιο μεγαλοσωμες. Και ξανά λέω, μια ερώτηση θα σε επιβεβαιώσει Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 18:35 Ο Valder έγραψε: #24 19-01-24 18:35 Πρέπει να φαει ενα σπλιτ το θέμα σε "Σωματότυπος και ερωτισμός" μάλλον. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.366 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 18:35 Η Εριφύλη έγραψε: #25 19-01-24 18:35 Αφήνω αυτό κάπου εδώ Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 18:39 Ο Valder έγραψε: #26 19-01-24 18:39 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Αφήνω αυτό κάπου εδώ Click για ανάπτυξη... Θες να με πεθανεις απο τα 40 μου; Οχι πες μου. Κο-ρμα-ρα.- ΥΓ: Εχει και φατσάρα όμως, δεν ειναι τρακαρισμένη πατόβαρκα με βισηγοτθικο ουρουκ χαι. Guest 030894 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 18:40 Ο Guest 030894: #27 19-01-24 18:40 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Εσύ απλά πήρες το μπαμπατσικες με το χοντρές, εγώ δεν μίλησα για τις γυναίκες που τρώνε ντε και καλά. Μίλησα για αυτές που από τη φύση τους είναι πιο μεγαλοσωμες. Και ξανά λέω, μια ερώτηση θα σε επιβεβαιώσει Click για ανάπτυξη... Πως οριζεται η μεγαλοσωμη; glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.456 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 18:42 Η glayki έγραψε: #28 19-01-24 18:42 Η τεστοστερόνη παράγεται από τις ωοθήκες και τα επινεφρίδια στις γυναίκες, και εκτελεί ένα αριθμό λειτουργιών, συμπεριλαμβανομένων της παραγωγής κυττάρων αίματος, τη διατήρηση της ενδυνάμωσης των οστών, και διέγερση της λίμπιντο. Άρα, μάλλον γενετικοί παράγοντες συνδυαστικά με τον τρόπο ζωής και το άγχος θεωρώ πως μπλοκάρουν την παραγωγή της, παρα η σωματοδομή και το βάρος να ενισχύουν την παραγωγή της. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 18:44 Ο Valder έγραψε: #29 19-01-24 18:44 Αρχική Δημοσίευση από Zukov: Πως οριζεται η μεγαλοσωμη; Click για ανάπτυξη... Ryan Conner, Kiara Mia, Carmen Hayes, Lisa Ann, Ebony Ayes κλπ. Καλό τύφλωμα, ευχαρίστησέ με μετά. Guest 030894 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 18:44 Ο Guest 030894: #30 19-01-24 18:44 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Η τεστοστερόνη παράγεται από τις ωοθήκες και τα επινεφρίδια στις γυναίκες, και εκτελεί ένα αριθμό λειτουργιών, συμπεριλαμβανομένων της παραγωγής κυττάρων αίματος, τη διατήρηση της ενδυνάμωσης των οστών, και διέγερση της λίμπιντο. Άρα, μάλλον γενετικοί παράγοντες συνδυαστικά με τον τρόπο ζωής και το άγχος θεωρώ πως μπλοκάρουν την παραγωγή της, παρα η σωματοδομή και το βάρος να ενισχύουν την παραγωγή της. Click για ανάπτυξη... Ναι και εγω ετσι ξερει, δεν εχω ξανακουσει τον συσχετισμο μεγαλοσωμη, περισσοτερη τεστο, πιο σεξουαλικη. Το ορμονικο προφιλ κρινεται απο αλλους ανεξαρτητους της σωματοδωμης παραγοντες. Οπως ειπα πριν woke ερευνα οπως επιτασσει το πνευμα της εποχης glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.456 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 18:48 Η glayki έγραψε: #31 19-01-24 18:48 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ryan Conner, Kiara Mia, Carmen Hayes, Lisa Ann, Ebony Ayes κλπ. Καλό τύφλωμα, ευχαρίστησέ με μετά. Click για ανάπτυξη... Θα σκάσει παιδί μου το στήθος τους από τη σιλικόνη ... Δεν είναι αυτές ο μέσος τύπος ευσωμης γυναίκας palio_melos Διάσημο μέλος Ο palio_melos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.364 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 18:49 Ο palio_melos: #32 19-01-24 18:49 Μεγαλόσωμη είναι και η Ζωίτσα η Κωνσταντοπούλου αλλά ποντάρω ότι λίγοι θα είναι οι μερακλήδες τέτοιου βεληνεκούς. Και φυσικά σε καμία περίπτωση δεν αναφέρομαι στην πρόεδρο της Πλεύσης Ελευθερίας και πρώην πρόεδρο της Βουλής αλλά σε μια συνονόματη, το παραπάνω θα φλέρταρε με μήνυση άλλωστε. Τελευταία επεξεργασία: 19 Ιανουαρίου 2024 Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 18:50 Ο Valder έγραψε: #33 19-01-24 18:50 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Θα σκάσει παιδί μου το στήθος τους από τη σιλικόνη ... Δεν είναι αυτές ο μέσος τύπος ευσωμης γυναίκας Click για ανάπτυξη... Εγω τοσο παχουλες τις θέλω. Να σου κανει face sitting και να φυγεις απο ασφυξια. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 19 Ιανουαρίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από i_lie_us: Μεγαλόσωμη είναι και η Ζωίτσα η Κωνσταντοπούλου αλλά ποντάρω ότι λίγοι θα είναι οι μερακλήδες τέτοιου βεληνεκούς. Ιδερ γουειζ, ας κουνήθουνε τα μνμτ προς κάνα πιο σχετικό θέμα. Click για ανάπτυξη... Εγω το χω δηλώσει ενθερμος θαυμαστης της μέχρι αηδίας.- amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.073 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 18:51 Η amarelia έγραψε: #34 19-01-24 18:51 Αρχική Δημοσίευση από i_lie_us: αλλά ποντάρω ότι λίγοι θα είναι οι μερακλήδες τέτοιου βεληνεκούς. Click για ανάπτυξη... Guest 030894 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 18:55 Ο Guest 030894: #35 19-01-24 18:55 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ryan Conner, Kiara Mia, Carmen Hayes, Lisa Ann, Ebony Ayes κλπ. Καλό τύφλωμα, ευχαρίστησέ με μετά. Click για ανάπτυξη... Τετοιους αεροσακους να ειχαν τα αμαξια, δε θα υπηρχαν θυματα απο αυτοκινητιστικα rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.837 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 19:01 Η rafaela11: #36 19-01-24 19:01 Αρχική Δημοσίευση από Zukov: Ναι και εγω ετσι ξερει, δεν εχω ξανακουσει τον συσχετισμο μεγαλοσωμη, περισσοτερη τεστο, πιο σεξουαλικη. Το ορμονικο προφιλ κρινεται απο αλλους ανεξαρτητους της σωματοδωμης παραγοντες. Οπως ειπα πριν woke ερευνα οπως επιτασσει το πνευμα Click για ανάπτυξη... Δεν προκαλεί κατι θετικο το βαρος στη τεστο, αν είναι δυνατόν. Απλά αυτές που είναι πιο τζουσι, έχουν παραπάνω τεστο κατά ένα μεγάλο ποσοστό, και συνεπώς λίμπιντο. Ειναι ένας συνδυασμός που συμβαίνει πολύ συχνά. Αυτό δεν σημαίνει ότι οι γυναίκες που είναι petit πχ δεν έχουν λίμπιντο. Τα λέτε με λάθος σειρά, βγάζετε και λάθος συμπέρασμα. Η υπογονιμοτητα είναι ένα άλλο θέμα, που πολύ ευχαρίστως να σας την αναλύσω με πηγές και έρευνες από τη μονάδα που βρίσκομαι, σε άλλο thread, μιας και αναφέρθηκε. Τελευταία επεξεργασία: 19 Ιανουαρίου 2024 Guest 030894 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 19:06 Ο Guest 030894: #37 19-01-24 19:06 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Δεν προκαλεί κατι θετικο το βαρος στη τεστο, αν είναι δυνατόν Click για ανάπτυξη... Σωματοδομη γραφω. Που ειναι οι ερευνες που το αποδεικνυουν και τι θεωρειται επιστημονικα juicy. Αν εννοουμε τις καμπυλες τηψλεπτη μεση και τους μεγαλους γοφους αυτα ειναι χαρακτηριστικα που θεωρουνται εξελιξτικα πλεονεκτηματα χρονια τωρα. Οχι γενικα και αοριστα τις μεγαλοσωμες εκ γεννετης Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.366 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 19:22 Η Εριφύλη έγραψε: #38 19-01-24 19:22 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Θες να με πεθανεις απο τα 40 μου; Οχι πες μου. Κο-ρμα-ρα.- ΥΓ: Εχει και φατσάρα όμως, δεν ειναι τρακαρισμένη πατόβαρκα με βισηγοτθικο ουρουκ χαι. Click για ανάπτυξη... Η μέση μου κάπως έτσι είναι, στο στήθος και στα μπούτια το χάνω, είμαι πιο αδύνατη.. μήπως να πάρω τελικά για να έχω το τέλειο σώμα; Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 19:24 Ο Valder έγραψε: #39 19-01-24 19:24 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Η μέση μου κάπως έτσι είναι, στο στήθος και στα μπούτια το χάνω, είμαι πιο αδύνατη.. μήπως να πάρω τελικά για να έχω το τέλειο σώμα; Click για ανάπτυξη... Οτι σου αρεσει εσένα Εριφύλη μου, εγω σε υποστηρίζω φανατικά.- Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.366 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 19:25 Η Εριφύλη έγραψε: #40 19-01-24 19:25 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Οτι σου αρεσει εσένα Εριφύλη μου, εγω σε υποστηρίζω φανατικά.- Click για ανάπτυξη... εμένα μια χαρά μου αρέσει αλλά αν γίνω έτσι πολύ φοβάμαι ότι το body shamimg θα πάει σύννεφο μετά.. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Nasaa evangelia_dim Ωρορα tilavgi globglogabgalab touvlo Wanda paolo1 rafaela11 Εριφύλη Kitkat28! iew Kate1914 Luludaki Μαυρίκιος taketrance Μήτσος10 Paragontas7000 Memetchi Jack of Spades Wonderkid Scandal giannhs2001 Libertus alexis.patrinos Fernando_A Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Γιατί μαλώνετε; Click για ανάπτυξη... Με την αμαρέλια ετσι ειναι το φυσιολογικό μας. Σφαγμένοι.
Guest 030894 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 18:31 Ο Guest 030894: #22 19-01-24 18:31 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Η τεστοστερόνη ερωτικός «σύμμαχος» των γυναικών – Κωνσταντίνος Ρόκκας www.krokkas.gr Και φυσικά δεν τα λέει μόνο αυτός, δουλεύω με πόσους γυναικολόγος κάθε μέρα, ρώτα κανέναν αν έχεις την διάθεση. Click για ανάπτυξη... Εδω λεει οτι η τεστο βοηθαει τις γυναικες οχι οτι οι χοντρες εχουν παραπανω τεστο. Το συμπερασμα ακουγεται λιγο σαν ευχολογι, ή καμια woke politically correct ερευνα περι αποδοχης της παχυσαρκιας rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.837 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 18:33 Η rafaela11: #23 19-01-24 18:33 Αρχική Δημοσίευση από Zukov: Εδω λεει οτι η τεστο βοηθαει τις γυναικες οχι οτι οι χοντρες εχουν παραπανω τεστο. Το συμπερασμα ακουγεται λιγο σαν ευχολογι, ή καμια woke politically correct ερευνα περι αποδοχης της παχυσαρκιας Click για ανάπτυξη... Εσύ απλά πήρες το μπαμπατσικες με το χοντρές, εγώ δεν μίλησα για τις γυναίκες που τρώνε ντε και καλά. Μίλησα για αυτές που από τη φύση τους είναι πιο μεγαλοσωμες. Και ξανά λέω, μια ερώτηση θα σε επιβεβαιώσει Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 18:35 Ο Valder έγραψε: #24 19-01-24 18:35 Πρέπει να φαει ενα σπλιτ το θέμα σε "Σωματότυπος και ερωτισμός" μάλλον. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.366 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 18:35 Η Εριφύλη έγραψε: #25 19-01-24 18:35 Αφήνω αυτό κάπου εδώ Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 18:39 Ο Valder έγραψε: #26 19-01-24 18:39 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Αφήνω αυτό κάπου εδώ Click για ανάπτυξη... Θες να με πεθανεις απο τα 40 μου; Οχι πες μου. Κο-ρμα-ρα.- ΥΓ: Εχει και φατσάρα όμως, δεν ειναι τρακαρισμένη πατόβαρκα με βισηγοτθικο ουρουκ χαι. Guest 030894 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 18:40 Ο Guest 030894: #27 19-01-24 18:40 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Εσύ απλά πήρες το μπαμπατσικες με το χοντρές, εγώ δεν μίλησα για τις γυναίκες που τρώνε ντε και καλά. Μίλησα για αυτές που από τη φύση τους είναι πιο μεγαλοσωμες. Και ξανά λέω, μια ερώτηση θα σε επιβεβαιώσει Click για ανάπτυξη... Πως οριζεται η μεγαλοσωμη; glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.456 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 18:42 Η glayki έγραψε: #28 19-01-24 18:42 Η τεστοστερόνη παράγεται από τις ωοθήκες και τα επινεφρίδια στις γυναίκες, και εκτελεί ένα αριθμό λειτουργιών, συμπεριλαμβανομένων της παραγωγής κυττάρων αίματος, τη διατήρηση της ενδυνάμωσης των οστών, και διέγερση της λίμπιντο. Άρα, μάλλον γενετικοί παράγοντες συνδυαστικά με τον τρόπο ζωής και το άγχος θεωρώ πως μπλοκάρουν την παραγωγή της, παρα η σωματοδομή και το βάρος να ενισχύουν την παραγωγή της. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 18:44 Ο Valder έγραψε: #29 19-01-24 18:44 Αρχική Δημοσίευση από Zukov: Πως οριζεται η μεγαλοσωμη; Click για ανάπτυξη... Ryan Conner, Kiara Mia, Carmen Hayes, Lisa Ann, Ebony Ayes κλπ. Καλό τύφλωμα, ευχαρίστησέ με μετά. Guest 030894 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 18:44 Ο Guest 030894: #30 19-01-24 18:44 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Η τεστοστερόνη παράγεται από τις ωοθήκες και τα επινεφρίδια στις γυναίκες, και εκτελεί ένα αριθμό λειτουργιών, συμπεριλαμβανομένων της παραγωγής κυττάρων αίματος, τη διατήρηση της ενδυνάμωσης των οστών, και διέγερση της λίμπιντο. Άρα, μάλλον γενετικοί παράγοντες συνδυαστικά με τον τρόπο ζωής και το άγχος θεωρώ πως μπλοκάρουν την παραγωγή της, παρα η σωματοδομή και το βάρος να ενισχύουν την παραγωγή της. Click για ανάπτυξη... Ναι και εγω ετσι ξερει, δεν εχω ξανακουσει τον συσχετισμο μεγαλοσωμη, περισσοτερη τεστο, πιο σεξουαλικη. Το ορμονικο προφιλ κρινεται απο αλλους ανεξαρτητους της σωματοδωμης παραγοντες. Οπως ειπα πριν woke ερευνα οπως επιτασσει το πνευμα της εποχης glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.456 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 18:48 Η glayki έγραψε: #31 19-01-24 18:48 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ryan Conner, Kiara Mia, Carmen Hayes, Lisa Ann, Ebony Ayes κλπ. Καλό τύφλωμα, ευχαρίστησέ με μετά. Click για ανάπτυξη... Θα σκάσει παιδί μου το στήθος τους από τη σιλικόνη ... Δεν είναι αυτές ο μέσος τύπος ευσωμης γυναίκας palio_melos Διάσημο μέλος Ο palio_melos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.364 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 18:49 Ο palio_melos: #32 19-01-24 18:49 Μεγαλόσωμη είναι και η Ζωίτσα η Κωνσταντοπούλου αλλά ποντάρω ότι λίγοι θα είναι οι μερακλήδες τέτοιου βεληνεκούς. Και φυσικά σε καμία περίπτωση δεν αναφέρομαι στην πρόεδρο της Πλεύσης Ελευθερίας και πρώην πρόεδρο της Βουλής αλλά σε μια συνονόματη, το παραπάνω θα φλέρταρε με μήνυση άλλωστε. Τελευταία επεξεργασία: 19 Ιανουαρίου 2024 Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 18:50 Ο Valder έγραψε: #33 19-01-24 18:50 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Θα σκάσει παιδί μου το στήθος τους από τη σιλικόνη ... Δεν είναι αυτές ο μέσος τύπος ευσωμης γυναίκας Click για ανάπτυξη... Εγω τοσο παχουλες τις θέλω. Να σου κανει face sitting και να φυγεις απο ασφυξια. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 19 Ιανουαρίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από i_lie_us: Μεγαλόσωμη είναι και η Ζωίτσα η Κωνσταντοπούλου αλλά ποντάρω ότι λίγοι θα είναι οι μερακλήδες τέτοιου βεληνεκούς. Ιδερ γουειζ, ας κουνήθουνε τα μνμτ προς κάνα πιο σχετικό θέμα. Click για ανάπτυξη... Εγω το χω δηλώσει ενθερμος θαυμαστης της μέχρι αηδίας.- amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.073 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 18:51 Η amarelia έγραψε: #34 19-01-24 18:51 Αρχική Δημοσίευση από i_lie_us: αλλά ποντάρω ότι λίγοι θα είναι οι μερακλήδες τέτοιου βεληνεκούς. Click για ανάπτυξη... Guest 030894 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 18:55 Ο Guest 030894: #35 19-01-24 18:55 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ryan Conner, Kiara Mia, Carmen Hayes, Lisa Ann, Ebony Ayes κλπ. Καλό τύφλωμα, ευχαρίστησέ με μετά. Click για ανάπτυξη... Τετοιους αεροσακους να ειχαν τα αμαξια, δε θα υπηρχαν θυματα απο αυτοκινητιστικα rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.837 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 19:01 Η rafaela11: #36 19-01-24 19:01 Αρχική Δημοσίευση από Zukov: Ναι και εγω ετσι ξερει, δεν εχω ξανακουσει τον συσχετισμο μεγαλοσωμη, περισσοτερη τεστο, πιο σεξουαλικη. Το ορμονικο προφιλ κρινεται απο αλλους ανεξαρτητους της σωματοδωμης παραγοντες. Οπως ειπα πριν woke ερευνα οπως επιτασσει το πνευμα Click για ανάπτυξη... Δεν προκαλεί κατι θετικο το βαρος στη τεστο, αν είναι δυνατόν. Απλά αυτές που είναι πιο τζουσι, έχουν παραπάνω τεστο κατά ένα μεγάλο ποσοστό, και συνεπώς λίμπιντο. Ειναι ένας συνδυασμός που συμβαίνει πολύ συχνά. Αυτό δεν σημαίνει ότι οι γυναίκες που είναι petit πχ δεν έχουν λίμπιντο. Τα λέτε με λάθος σειρά, βγάζετε και λάθος συμπέρασμα. Η υπογονιμοτητα είναι ένα άλλο θέμα, που πολύ ευχαρίστως να σας την αναλύσω με πηγές και έρευνες από τη μονάδα που βρίσκομαι, σε άλλο thread, μιας και αναφέρθηκε. Τελευταία επεξεργασία: 19 Ιανουαρίου 2024 Guest 030894 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 19:06 Ο Guest 030894: #37 19-01-24 19:06 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Δεν προκαλεί κατι θετικο το βαρος στη τεστο, αν είναι δυνατόν Click για ανάπτυξη... Σωματοδομη γραφω. Που ειναι οι ερευνες που το αποδεικνυουν και τι θεωρειται επιστημονικα juicy. Αν εννοουμε τις καμπυλες τηψλεπτη μεση και τους μεγαλους γοφους αυτα ειναι χαρακτηριστικα που θεωρουνται εξελιξτικα πλεονεκτηματα χρονια τωρα. Οχι γενικα και αοριστα τις μεγαλοσωμες εκ γεννετης Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.366 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 19:22 Η Εριφύλη έγραψε: #38 19-01-24 19:22 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Θες να με πεθανεις απο τα 40 μου; Οχι πες μου. Κο-ρμα-ρα.- ΥΓ: Εχει και φατσάρα όμως, δεν ειναι τρακαρισμένη πατόβαρκα με βισηγοτθικο ουρουκ χαι. Click για ανάπτυξη... Η μέση μου κάπως έτσι είναι, στο στήθος και στα μπούτια το χάνω, είμαι πιο αδύνατη.. μήπως να πάρω τελικά για να έχω το τέλειο σώμα; Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 19:24 Ο Valder έγραψε: #39 19-01-24 19:24 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Η μέση μου κάπως έτσι είναι, στο στήθος και στα μπούτια το χάνω, είμαι πιο αδύνατη.. μήπως να πάρω τελικά για να έχω το τέλειο σώμα; Click για ανάπτυξη... Οτι σου αρεσει εσένα Εριφύλη μου, εγω σε υποστηρίζω φανατικά.- Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.366 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 19:25 Η Εριφύλη έγραψε: #40 19-01-24 19:25 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Οτι σου αρεσει εσένα Εριφύλη μου, εγω σε υποστηρίζω φανατικά.- Click για ανάπτυξη... εμένα μια χαρά μου αρέσει αλλά αν γίνω έτσι πολύ φοβάμαι ότι το body shamimg θα πάει σύννεφο μετά.. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Nasaa evangelia_dim Ωρορα tilavgi globglogabgalab touvlo Wanda paolo1 rafaela11 Εριφύλη Kitkat28! iew Kate1914 Luludaki Μαυρίκιος taketrance Μήτσος10 Paragontas7000 Memetchi Jack of Spades Wonderkid Scandal giannhs2001 Libertus alexis.patrinos Fernando_A Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Η τεστοστερόνη ερωτικός «σύμμαχος» των γυναικών – Κωνσταντίνος Ρόκκας www.krokkas.gr Και φυσικά δεν τα λέει μόνο αυτός, δουλεύω με πόσους γυναικολόγος κάθε μέρα, ρώτα κανέναν αν έχεις την διάθεση. Click για ανάπτυξη... Εδω λεει οτι η τεστο βοηθαει τις γυναικες οχι οτι οι χοντρες εχουν παραπανω τεστο. Το συμπερασμα ακουγεται λιγο σαν ευχολογι, ή καμια woke politically correct ερευνα περι αποδοχης της παχυσαρκιας
rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.837 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 18:33 Η rafaela11: #23 19-01-24 18:33 Αρχική Δημοσίευση από Zukov: Εδω λεει οτι η τεστο βοηθαει τις γυναικες οχι οτι οι χοντρες εχουν παραπανω τεστο. Το συμπερασμα ακουγεται λιγο σαν ευχολογι, ή καμια woke politically correct ερευνα περι αποδοχης της παχυσαρκιας Click για ανάπτυξη... Εσύ απλά πήρες το μπαμπατσικες με το χοντρές, εγώ δεν μίλησα για τις γυναίκες που τρώνε ντε και καλά. Μίλησα για αυτές που από τη φύση τους είναι πιο μεγαλοσωμες. Και ξανά λέω, μια ερώτηση θα σε επιβεβαιώσει Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 18:35 Ο Valder έγραψε: #24 19-01-24 18:35 Πρέπει να φαει ενα σπλιτ το θέμα σε "Σωματότυπος και ερωτισμός" μάλλον. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.366 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 18:35 Η Εριφύλη έγραψε: #25 19-01-24 18:35 Αφήνω αυτό κάπου εδώ Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 18:39 Ο Valder έγραψε: #26 19-01-24 18:39 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Αφήνω αυτό κάπου εδώ Click για ανάπτυξη... Θες να με πεθανεις απο τα 40 μου; Οχι πες μου. Κο-ρμα-ρα.- ΥΓ: Εχει και φατσάρα όμως, δεν ειναι τρακαρισμένη πατόβαρκα με βισηγοτθικο ουρουκ χαι. Guest 030894 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 18:40 Ο Guest 030894: #27 19-01-24 18:40 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Εσύ απλά πήρες το μπαμπατσικες με το χοντρές, εγώ δεν μίλησα για τις γυναίκες που τρώνε ντε και καλά. Μίλησα για αυτές που από τη φύση τους είναι πιο μεγαλοσωμες. Και ξανά λέω, μια ερώτηση θα σε επιβεβαιώσει Click για ανάπτυξη... Πως οριζεται η μεγαλοσωμη; glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.456 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 18:42 Η glayki έγραψε: #28 19-01-24 18:42 Η τεστοστερόνη παράγεται από τις ωοθήκες και τα επινεφρίδια στις γυναίκες, και εκτελεί ένα αριθμό λειτουργιών, συμπεριλαμβανομένων της παραγωγής κυττάρων αίματος, τη διατήρηση της ενδυνάμωσης των οστών, και διέγερση της λίμπιντο. Άρα, μάλλον γενετικοί παράγοντες συνδυαστικά με τον τρόπο ζωής και το άγχος θεωρώ πως μπλοκάρουν την παραγωγή της, παρα η σωματοδομή και το βάρος να ενισχύουν την παραγωγή της. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 18:44 Ο Valder έγραψε: #29 19-01-24 18:44 Αρχική Δημοσίευση από Zukov: Πως οριζεται η μεγαλοσωμη; Click για ανάπτυξη... Ryan Conner, Kiara Mia, Carmen Hayes, Lisa Ann, Ebony Ayes κλπ. Καλό τύφλωμα, ευχαρίστησέ με μετά. Guest 030894 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 18:44 Ο Guest 030894: #30 19-01-24 18:44 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Η τεστοστερόνη παράγεται από τις ωοθήκες και τα επινεφρίδια στις γυναίκες, και εκτελεί ένα αριθμό λειτουργιών, συμπεριλαμβανομένων της παραγωγής κυττάρων αίματος, τη διατήρηση της ενδυνάμωσης των οστών, και διέγερση της λίμπιντο. Άρα, μάλλον γενετικοί παράγοντες συνδυαστικά με τον τρόπο ζωής και το άγχος θεωρώ πως μπλοκάρουν την παραγωγή της, παρα η σωματοδομή και το βάρος να ενισχύουν την παραγωγή της. Click για ανάπτυξη... Ναι και εγω ετσι ξερει, δεν εχω ξανακουσει τον συσχετισμο μεγαλοσωμη, περισσοτερη τεστο, πιο σεξουαλικη. Το ορμονικο προφιλ κρινεται απο αλλους ανεξαρτητους της σωματοδωμης παραγοντες. Οπως ειπα πριν woke ερευνα οπως επιτασσει το πνευμα της εποχης glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.456 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 18:48 Η glayki έγραψε: #31 19-01-24 18:48 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ryan Conner, Kiara Mia, Carmen Hayes, Lisa Ann, Ebony Ayes κλπ. Καλό τύφλωμα, ευχαρίστησέ με μετά. Click για ανάπτυξη... Θα σκάσει παιδί μου το στήθος τους από τη σιλικόνη ... Δεν είναι αυτές ο μέσος τύπος ευσωμης γυναίκας palio_melos Διάσημο μέλος Ο palio_melos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.364 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 18:49 Ο palio_melos: #32 19-01-24 18:49 Μεγαλόσωμη είναι και η Ζωίτσα η Κωνσταντοπούλου αλλά ποντάρω ότι λίγοι θα είναι οι μερακλήδες τέτοιου βεληνεκούς. Και φυσικά σε καμία περίπτωση δεν αναφέρομαι στην πρόεδρο της Πλεύσης Ελευθερίας και πρώην πρόεδρο της Βουλής αλλά σε μια συνονόματη, το παραπάνω θα φλέρταρε με μήνυση άλλωστε. Τελευταία επεξεργασία: 19 Ιανουαρίου 2024 Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 18:50 Ο Valder έγραψε: #33 19-01-24 18:50 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Θα σκάσει παιδί μου το στήθος τους από τη σιλικόνη ... Δεν είναι αυτές ο μέσος τύπος ευσωμης γυναίκας Click για ανάπτυξη... Εγω τοσο παχουλες τις θέλω. Να σου κανει face sitting και να φυγεις απο ασφυξια. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 19 Ιανουαρίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από i_lie_us: Μεγαλόσωμη είναι και η Ζωίτσα η Κωνσταντοπούλου αλλά ποντάρω ότι λίγοι θα είναι οι μερακλήδες τέτοιου βεληνεκούς. Ιδερ γουειζ, ας κουνήθουνε τα μνμτ προς κάνα πιο σχετικό θέμα. Click για ανάπτυξη... Εγω το χω δηλώσει ενθερμος θαυμαστης της μέχρι αηδίας.- amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.073 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 18:51 Η amarelia έγραψε: #34 19-01-24 18:51 Αρχική Δημοσίευση από i_lie_us: αλλά ποντάρω ότι λίγοι θα είναι οι μερακλήδες τέτοιου βεληνεκούς. Click για ανάπτυξη... Guest 030894 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 18:55 Ο Guest 030894: #35 19-01-24 18:55 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ryan Conner, Kiara Mia, Carmen Hayes, Lisa Ann, Ebony Ayes κλπ. Καλό τύφλωμα, ευχαρίστησέ με μετά. Click για ανάπτυξη... Τετοιους αεροσακους να ειχαν τα αμαξια, δε θα υπηρχαν θυματα απο αυτοκινητιστικα rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.837 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 19:01 Η rafaela11: #36 19-01-24 19:01 Αρχική Δημοσίευση από Zukov: Ναι και εγω ετσι ξερει, δεν εχω ξανακουσει τον συσχετισμο μεγαλοσωμη, περισσοτερη τεστο, πιο σεξουαλικη. Το ορμονικο προφιλ κρινεται απο αλλους ανεξαρτητους της σωματοδωμης παραγοντες. Οπως ειπα πριν woke ερευνα οπως επιτασσει το πνευμα Click για ανάπτυξη... Δεν προκαλεί κατι θετικο το βαρος στη τεστο, αν είναι δυνατόν. Απλά αυτές που είναι πιο τζουσι, έχουν παραπάνω τεστο κατά ένα μεγάλο ποσοστό, και συνεπώς λίμπιντο. Ειναι ένας συνδυασμός που συμβαίνει πολύ συχνά. Αυτό δεν σημαίνει ότι οι γυναίκες που είναι petit πχ δεν έχουν λίμπιντο. Τα λέτε με λάθος σειρά, βγάζετε και λάθος συμπέρασμα. Η υπογονιμοτητα είναι ένα άλλο θέμα, που πολύ ευχαρίστως να σας την αναλύσω με πηγές και έρευνες από τη μονάδα που βρίσκομαι, σε άλλο thread, μιας και αναφέρθηκε. Τελευταία επεξεργασία: 19 Ιανουαρίου 2024 Guest 030894 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 19:06 Ο Guest 030894: #37 19-01-24 19:06 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Δεν προκαλεί κατι θετικο το βαρος στη τεστο, αν είναι δυνατόν Click για ανάπτυξη... Σωματοδομη γραφω. Που ειναι οι ερευνες που το αποδεικνυουν και τι θεωρειται επιστημονικα juicy. Αν εννοουμε τις καμπυλες τηψλεπτη μεση και τους μεγαλους γοφους αυτα ειναι χαρακτηριστικα που θεωρουνται εξελιξτικα πλεονεκτηματα χρονια τωρα. Οχι γενικα και αοριστα τις μεγαλοσωμες εκ γεννετης Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.366 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 19:22 Η Εριφύλη έγραψε: #38 19-01-24 19:22 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Θες να με πεθανεις απο τα 40 μου; Οχι πες μου. Κο-ρμα-ρα.- ΥΓ: Εχει και φατσάρα όμως, δεν ειναι τρακαρισμένη πατόβαρκα με βισηγοτθικο ουρουκ χαι. Click για ανάπτυξη... Η μέση μου κάπως έτσι είναι, στο στήθος και στα μπούτια το χάνω, είμαι πιο αδύνατη.. μήπως να πάρω τελικά για να έχω το τέλειο σώμα; Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 19:24 Ο Valder έγραψε: #39 19-01-24 19:24 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Η μέση μου κάπως έτσι είναι, στο στήθος και στα μπούτια το χάνω, είμαι πιο αδύνατη.. μήπως να πάρω τελικά για να έχω το τέλειο σώμα; Click για ανάπτυξη... Οτι σου αρεσει εσένα Εριφύλη μου, εγω σε υποστηρίζω φανατικά.- Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.366 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 19:25 Η Εριφύλη έγραψε: #40 19-01-24 19:25 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Οτι σου αρεσει εσένα Εριφύλη μου, εγω σε υποστηρίζω φανατικά.- Click για ανάπτυξη... εμένα μια χαρά μου αρέσει αλλά αν γίνω έτσι πολύ φοβάμαι ότι το body shamimg θα πάει σύννεφο μετά.. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Nasaa evangelia_dim Ωρορα tilavgi globglogabgalab touvlo Wanda paolo1 rafaela11 Εριφύλη Kitkat28! iew Kate1914 Luludaki Μαυρίκιος taketrance Μήτσος10 Paragontas7000 Memetchi Jack of Spades Wonderkid Scandal giannhs2001 Libertus alexis.patrinos Fernando_A Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Zukov: Εδω λεει οτι η τεστο βοηθαει τις γυναικες οχι οτι οι χοντρες εχουν παραπανω τεστο. Το συμπερασμα ακουγεται λιγο σαν ευχολογι, ή καμια woke politically correct ερευνα περι αποδοχης της παχυσαρκιας Click για ανάπτυξη... Εσύ απλά πήρες το μπαμπατσικες με το χοντρές, εγώ δεν μίλησα για τις γυναίκες που τρώνε ντε και καλά. Μίλησα για αυτές που από τη φύση τους είναι πιο μεγαλοσωμες. Και ξανά λέω, μια ερώτηση θα σε επιβεβαιώσει
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 18:35 Ο Valder έγραψε: #24 19-01-24 18:35 Πρέπει να φαει ενα σπλιτ το θέμα σε "Σωματότυπος και ερωτισμός" μάλλον. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.366 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 18:35 Η Εριφύλη έγραψε: #25 19-01-24 18:35 Αφήνω αυτό κάπου εδώ Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 18:39 Ο Valder έγραψε: #26 19-01-24 18:39 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Αφήνω αυτό κάπου εδώ Click για ανάπτυξη... Θες να με πεθανεις απο τα 40 μου; Οχι πες μου. Κο-ρμα-ρα.- ΥΓ: Εχει και φατσάρα όμως, δεν ειναι τρακαρισμένη πατόβαρκα με βισηγοτθικο ουρουκ χαι. Guest 030894 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 18:40 Ο Guest 030894: #27 19-01-24 18:40 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Εσύ απλά πήρες το μπαμπατσικες με το χοντρές, εγώ δεν μίλησα για τις γυναίκες που τρώνε ντε και καλά. Μίλησα για αυτές που από τη φύση τους είναι πιο μεγαλοσωμες. Και ξανά λέω, μια ερώτηση θα σε επιβεβαιώσει Click για ανάπτυξη... Πως οριζεται η μεγαλοσωμη; glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.456 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 18:42 Η glayki έγραψε: #28 19-01-24 18:42 Η τεστοστερόνη παράγεται από τις ωοθήκες και τα επινεφρίδια στις γυναίκες, και εκτελεί ένα αριθμό λειτουργιών, συμπεριλαμβανομένων της παραγωγής κυττάρων αίματος, τη διατήρηση της ενδυνάμωσης των οστών, και διέγερση της λίμπιντο. Άρα, μάλλον γενετικοί παράγοντες συνδυαστικά με τον τρόπο ζωής και το άγχος θεωρώ πως μπλοκάρουν την παραγωγή της, παρα η σωματοδομή και το βάρος να ενισχύουν την παραγωγή της. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 18:44 Ο Valder έγραψε: #29 19-01-24 18:44 Αρχική Δημοσίευση από Zukov: Πως οριζεται η μεγαλοσωμη; Click για ανάπτυξη... Ryan Conner, Kiara Mia, Carmen Hayes, Lisa Ann, Ebony Ayes κλπ. Καλό τύφλωμα, ευχαρίστησέ με μετά. Guest 030894 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 18:44 Ο Guest 030894: #30 19-01-24 18:44 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Η τεστοστερόνη παράγεται από τις ωοθήκες και τα επινεφρίδια στις γυναίκες, και εκτελεί ένα αριθμό λειτουργιών, συμπεριλαμβανομένων της παραγωγής κυττάρων αίματος, τη διατήρηση της ενδυνάμωσης των οστών, και διέγερση της λίμπιντο. Άρα, μάλλον γενετικοί παράγοντες συνδυαστικά με τον τρόπο ζωής και το άγχος θεωρώ πως μπλοκάρουν την παραγωγή της, παρα η σωματοδομή και το βάρος να ενισχύουν την παραγωγή της. Click για ανάπτυξη... Ναι και εγω ετσι ξερει, δεν εχω ξανακουσει τον συσχετισμο μεγαλοσωμη, περισσοτερη τεστο, πιο σεξουαλικη. Το ορμονικο προφιλ κρινεται απο αλλους ανεξαρτητους της σωματοδωμης παραγοντες. Οπως ειπα πριν woke ερευνα οπως επιτασσει το πνευμα της εποχης glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.456 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 18:48 Η glayki έγραψε: #31 19-01-24 18:48 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ryan Conner, Kiara Mia, Carmen Hayes, Lisa Ann, Ebony Ayes κλπ. Καλό τύφλωμα, ευχαρίστησέ με μετά. Click για ανάπτυξη... Θα σκάσει παιδί μου το στήθος τους από τη σιλικόνη ... Δεν είναι αυτές ο μέσος τύπος ευσωμης γυναίκας palio_melos Διάσημο μέλος Ο palio_melos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.364 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 18:49 Ο palio_melos: #32 19-01-24 18:49 Μεγαλόσωμη είναι και η Ζωίτσα η Κωνσταντοπούλου αλλά ποντάρω ότι λίγοι θα είναι οι μερακλήδες τέτοιου βεληνεκούς. Και φυσικά σε καμία περίπτωση δεν αναφέρομαι στην πρόεδρο της Πλεύσης Ελευθερίας και πρώην πρόεδρο της Βουλής αλλά σε μια συνονόματη, το παραπάνω θα φλέρταρε με μήνυση άλλωστε. Τελευταία επεξεργασία: 19 Ιανουαρίου 2024 Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 18:50 Ο Valder έγραψε: #33 19-01-24 18:50 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Θα σκάσει παιδί μου το στήθος τους από τη σιλικόνη ... Δεν είναι αυτές ο μέσος τύπος ευσωμης γυναίκας Click για ανάπτυξη... Εγω τοσο παχουλες τις θέλω. Να σου κανει face sitting και να φυγεις απο ασφυξια. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 19 Ιανουαρίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από i_lie_us: Μεγαλόσωμη είναι και η Ζωίτσα η Κωνσταντοπούλου αλλά ποντάρω ότι λίγοι θα είναι οι μερακλήδες τέτοιου βεληνεκούς. Ιδερ γουειζ, ας κουνήθουνε τα μνμτ προς κάνα πιο σχετικό θέμα. Click για ανάπτυξη... Εγω το χω δηλώσει ενθερμος θαυμαστης της μέχρι αηδίας.- amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.073 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 18:51 Η amarelia έγραψε: #34 19-01-24 18:51 Αρχική Δημοσίευση από i_lie_us: αλλά ποντάρω ότι λίγοι θα είναι οι μερακλήδες τέτοιου βεληνεκούς. Click για ανάπτυξη... Guest 030894 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 18:55 Ο Guest 030894: #35 19-01-24 18:55 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ryan Conner, Kiara Mia, Carmen Hayes, Lisa Ann, Ebony Ayes κλπ. Καλό τύφλωμα, ευχαρίστησέ με μετά. Click για ανάπτυξη... Τετοιους αεροσακους να ειχαν τα αμαξια, δε θα υπηρχαν θυματα απο αυτοκινητιστικα rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.837 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 19:01 Η rafaela11: #36 19-01-24 19:01 Αρχική Δημοσίευση από Zukov: Ναι και εγω ετσι ξερει, δεν εχω ξανακουσει τον συσχετισμο μεγαλοσωμη, περισσοτερη τεστο, πιο σεξουαλικη. Το ορμονικο προφιλ κρινεται απο αλλους ανεξαρτητους της σωματοδωμης παραγοντες. Οπως ειπα πριν woke ερευνα οπως επιτασσει το πνευμα Click για ανάπτυξη... Δεν προκαλεί κατι θετικο το βαρος στη τεστο, αν είναι δυνατόν. Απλά αυτές που είναι πιο τζουσι, έχουν παραπάνω τεστο κατά ένα μεγάλο ποσοστό, και συνεπώς λίμπιντο. Ειναι ένας συνδυασμός που συμβαίνει πολύ συχνά. Αυτό δεν σημαίνει ότι οι γυναίκες που είναι petit πχ δεν έχουν λίμπιντο. Τα λέτε με λάθος σειρά, βγάζετε και λάθος συμπέρασμα. Η υπογονιμοτητα είναι ένα άλλο θέμα, που πολύ ευχαρίστως να σας την αναλύσω με πηγές και έρευνες από τη μονάδα που βρίσκομαι, σε άλλο thread, μιας και αναφέρθηκε. Τελευταία επεξεργασία: 19 Ιανουαρίου 2024 Guest 030894 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 19:06 Ο Guest 030894: #37 19-01-24 19:06 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Δεν προκαλεί κατι θετικο το βαρος στη τεστο, αν είναι δυνατόν Click για ανάπτυξη... Σωματοδομη γραφω. Που ειναι οι ερευνες που το αποδεικνυουν και τι θεωρειται επιστημονικα juicy. Αν εννοουμε τις καμπυλες τηψλεπτη μεση και τους μεγαλους γοφους αυτα ειναι χαρακτηριστικα που θεωρουνται εξελιξτικα πλεονεκτηματα χρονια τωρα. Οχι γενικα και αοριστα τις μεγαλοσωμες εκ γεννετης Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.366 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 19:22 Η Εριφύλη έγραψε: #38 19-01-24 19:22 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Θες να με πεθανεις απο τα 40 μου; Οχι πες μου. Κο-ρμα-ρα.- ΥΓ: Εχει και φατσάρα όμως, δεν ειναι τρακαρισμένη πατόβαρκα με βισηγοτθικο ουρουκ χαι. Click για ανάπτυξη... Η μέση μου κάπως έτσι είναι, στο στήθος και στα μπούτια το χάνω, είμαι πιο αδύνατη.. μήπως να πάρω τελικά για να έχω το τέλειο σώμα; Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 19:24 Ο Valder έγραψε: #39 19-01-24 19:24 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Η μέση μου κάπως έτσι είναι, στο στήθος και στα μπούτια το χάνω, είμαι πιο αδύνατη.. μήπως να πάρω τελικά για να έχω το τέλειο σώμα; Click για ανάπτυξη... Οτι σου αρεσει εσένα Εριφύλη μου, εγω σε υποστηρίζω φανατικά.- Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.366 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 19:25 Η Εριφύλη έγραψε: #40 19-01-24 19:25 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Οτι σου αρεσει εσένα Εριφύλη μου, εγω σε υποστηρίζω φανατικά.- Click για ανάπτυξη... εμένα μια χαρά μου αρέσει αλλά αν γίνω έτσι πολύ φοβάμαι ότι το body shamimg θα πάει σύννεφο μετά.. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Nasaa evangelia_dim Ωρορα tilavgi globglogabgalab touvlo Wanda paolo1 rafaela11 Εριφύλη Kitkat28! iew Kate1914 Luludaki Μαυρίκιος taketrance Μήτσος10 Paragontas7000 Memetchi Jack of Spades Wonderkid Scandal giannhs2001 Libertus alexis.patrinos Fernando_A Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.366 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 18:35 Η Εριφύλη έγραψε: #25 19-01-24 18:35 Αφήνω αυτό κάπου εδώ Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 18:39 Ο Valder έγραψε: #26 19-01-24 18:39 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Αφήνω αυτό κάπου εδώ Click για ανάπτυξη... Θες να με πεθανεις απο τα 40 μου; Οχι πες μου. Κο-ρμα-ρα.- ΥΓ: Εχει και φατσάρα όμως, δεν ειναι τρακαρισμένη πατόβαρκα με βισηγοτθικο ουρουκ χαι. Guest 030894 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 18:40 Ο Guest 030894: #27 19-01-24 18:40 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Εσύ απλά πήρες το μπαμπατσικες με το χοντρές, εγώ δεν μίλησα για τις γυναίκες που τρώνε ντε και καλά. Μίλησα για αυτές που από τη φύση τους είναι πιο μεγαλοσωμες. Και ξανά λέω, μια ερώτηση θα σε επιβεβαιώσει Click για ανάπτυξη... Πως οριζεται η μεγαλοσωμη; glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.456 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 18:42 Η glayki έγραψε: #28 19-01-24 18:42 Η τεστοστερόνη παράγεται από τις ωοθήκες και τα επινεφρίδια στις γυναίκες, και εκτελεί ένα αριθμό λειτουργιών, συμπεριλαμβανομένων της παραγωγής κυττάρων αίματος, τη διατήρηση της ενδυνάμωσης των οστών, και διέγερση της λίμπιντο. Άρα, μάλλον γενετικοί παράγοντες συνδυαστικά με τον τρόπο ζωής και το άγχος θεωρώ πως μπλοκάρουν την παραγωγή της, παρα η σωματοδομή και το βάρος να ενισχύουν την παραγωγή της. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 18:44 Ο Valder έγραψε: #29 19-01-24 18:44 Αρχική Δημοσίευση από Zukov: Πως οριζεται η μεγαλοσωμη; Click για ανάπτυξη... Ryan Conner, Kiara Mia, Carmen Hayes, Lisa Ann, Ebony Ayes κλπ. Καλό τύφλωμα, ευχαρίστησέ με μετά. Guest 030894 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 18:44 Ο Guest 030894: #30 19-01-24 18:44 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Η τεστοστερόνη παράγεται από τις ωοθήκες και τα επινεφρίδια στις γυναίκες, και εκτελεί ένα αριθμό λειτουργιών, συμπεριλαμβανομένων της παραγωγής κυττάρων αίματος, τη διατήρηση της ενδυνάμωσης των οστών, και διέγερση της λίμπιντο. Άρα, μάλλον γενετικοί παράγοντες συνδυαστικά με τον τρόπο ζωής και το άγχος θεωρώ πως μπλοκάρουν την παραγωγή της, παρα η σωματοδομή και το βάρος να ενισχύουν την παραγωγή της. Click για ανάπτυξη... Ναι και εγω ετσι ξερει, δεν εχω ξανακουσει τον συσχετισμο μεγαλοσωμη, περισσοτερη τεστο, πιο σεξουαλικη. Το ορμονικο προφιλ κρινεται απο αλλους ανεξαρτητους της σωματοδωμης παραγοντες. Οπως ειπα πριν woke ερευνα οπως επιτασσει το πνευμα της εποχης glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.456 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 18:48 Η glayki έγραψε: #31 19-01-24 18:48 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ryan Conner, Kiara Mia, Carmen Hayes, Lisa Ann, Ebony Ayes κλπ. Καλό τύφλωμα, ευχαρίστησέ με μετά. Click για ανάπτυξη... Θα σκάσει παιδί μου το στήθος τους από τη σιλικόνη ... Δεν είναι αυτές ο μέσος τύπος ευσωμης γυναίκας palio_melos Διάσημο μέλος Ο palio_melos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.364 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 18:49 Ο palio_melos: #32 19-01-24 18:49 Μεγαλόσωμη είναι και η Ζωίτσα η Κωνσταντοπούλου αλλά ποντάρω ότι λίγοι θα είναι οι μερακλήδες τέτοιου βεληνεκούς. Και φυσικά σε καμία περίπτωση δεν αναφέρομαι στην πρόεδρο της Πλεύσης Ελευθερίας και πρώην πρόεδρο της Βουλής αλλά σε μια συνονόματη, το παραπάνω θα φλέρταρε με μήνυση άλλωστε. Τελευταία επεξεργασία: 19 Ιανουαρίου 2024 Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 18:50 Ο Valder έγραψε: #33 19-01-24 18:50 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Θα σκάσει παιδί μου το στήθος τους από τη σιλικόνη ... Δεν είναι αυτές ο μέσος τύπος ευσωμης γυναίκας Click για ανάπτυξη... Εγω τοσο παχουλες τις θέλω. Να σου κανει face sitting και να φυγεις απο ασφυξια. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 19 Ιανουαρίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από i_lie_us: Μεγαλόσωμη είναι και η Ζωίτσα η Κωνσταντοπούλου αλλά ποντάρω ότι λίγοι θα είναι οι μερακλήδες τέτοιου βεληνεκούς. Ιδερ γουειζ, ας κουνήθουνε τα μνμτ προς κάνα πιο σχετικό θέμα. Click για ανάπτυξη... Εγω το χω δηλώσει ενθερμος θαυμαστης της μέχρι αηδίας.- amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.073 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 18:51 Η amarelia έγραψε: #34 19-01-24 18:51 Αρχική Δημοσίευση από i_lie_us: αλλά ποντάρω ότι λίγοι θα είναι οι μερακλήδες τέτοιου βεληνεκούς. Click για ανάπτυξη... Guest 030894 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 18:55 Ο Guest 030894: #35 19-01-24 18:55 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ryan Conner, Kiara Mia, Carmen Hayes, Lisa Ann, Ebony Ayes κλπ. Καλό τύφλωμα, ευχαρίστησέ με μετά. Click για ανάπτυξη... Τετοιους αεροσακους να ειχαν τα αμαξια, δε θα υπηρχαν θυματα απο αυτοκινητιστικα rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.837 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 19:01 Η rafaela11: #36 19-01-24 19:01 Αρχική Δημοσίευση από Zukov: Ναι και εγω ετσι ξερει, δεν εχω ξανακουσει τον συσχετισμο μεγαλοσωμη, περισσοτερη τεστο, πιο σεξουαλικη. Το ορμονικο προφιλ κρινεται απο αλλους ανεξαρτητους της σωματοδωμης παραγοντες. Οπως ειπα πριν woke ερευνα οπως επιτασσει το πνευμα Click για ανάπτυξη... Δεν προκαλεί κατι θετικο το βαρος στη τεστο, αν είναι δυνατόν. Απλά αυτές που είναι πιο τζουσι, έχουν παραπάνω τεστο κατά ένα μεγάλο ποσοστό, και συνεπώς λίμπιντο. Ειναι ένας συνδυασμός που συμβαίνει πολύ συχνά. Αυτό δεν σημαίνει ότι οι γυναίκες που είναι petit πχ δεν έχουν λίμπιντο. Τα λέτε με λάθος σειρά, βγάζετε και λάθος συμπέρασμα. Η υπογονιμοτητα είναι ένα άλλο θέμα, που πολύ ευχαρίστως να σας την αναλύσω με πηγές και έρευνες από τη μονάδα που βρίσκομαι, σε άλλο thread, μιας και αναφέρθηκε. Τελευταία επεξεργασία: 19 Ιανουαρίου 2024 Guest 030894 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 19:06 Ο Guest 030894: #37 19-01-24 19:06 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Δεν προκαλεί κατι θετικο το βαρος στη τεστο, αν είναι δυνατόν Click για ανάπτυξη... Σωματοδομη γραφω. Που ειναι οι ερευνες που το αποδεικνυουν και τι θεωρειται επιστημονικα juicy. Αν εννοουμε τις καμπυλες τηψλεπτη μεση και τους μεγαλους γοφους αυτα ειναι χαρακτηριστικα που θεωρουνται εξελιξτικα πλεονεκτηματα χρονια τωρα. Οχι γενικα και αοριστα τις μεγαλοσωμες εκ γεννετης Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.366 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 19:22 Η Εριφύλη έγραψε: #38 19-01-24 19:22 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Θες να με πεθανεις απο τα 40 μου; Οχι πες μου. Κο-ρμα-ρα.- ΥΓ: Εχει και φατσάρα όμως, δεν ειναι τρακαρισμένη πατόβαρκα με βισηγοτθικο ουρουκ χαι. Click για ανάπτυξη... Η μέση μου κάπως έτσι είναι, στο στήθος και στα μπούτια το χάνω, είμαι πιο αδύνατη.. μήπως να πάρω τελικά για να έχω το τέλειο σώμα; Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 19:24 Ο Valder έγραψε: #39 19-01-24 19:24 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Η μέση μου κάπως έτσι είναι, στο στήθος και στα μπούτια το χάνω, είμαι πιο αδύνατη.. μήπως να πάρω τελικά για να έχω το τέλειο σώμα; Click για ανάπτυξη... Οτι σου αρεσει εσένα Εριφύλη μου, εγω σε υποστηρίζω φανατικά.- Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.366 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 19:25 Η Εριφύλη έγραψε: #40 19-01-24 19:25 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Οτι σου αρεσει εσένα Εριφύλη μου, εγω σε υποστηρίζω φανατικά.- Click για ανάπτυξη... εμένα μια χαρά μου αρέσει αλλά αν γίνω έτσι πολύ φοβάμαι ότι το body shamimg θα πάει σύννεφο μετά.. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Nasaa evangelia_dim Ωρορα tilavgi globglogabgalab touvlo Wanda paolo1 rafaela11 Εριφύλη Kitkat28! iew Kate1914 Luludaki Μαυρίκιος taketrance Μήτσος10 Paragontas7000 Memetchi Jack of Spades Wonderkid Scandal giannhs2001 Libertus alexis.patrinos Fernando_A Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 18:39 Ο Valder έγραψε: #26 19-01-24 18:39 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Αφήνω αυτό κάπου εδώ Click για ανάπτυξη... Θες να με πεθανεις απο τα 40 μου; Οχι πες μου. Κο-ρμα-ρα.- ΥΓ: Εχει και φατσάρα όμως, δεν ειναι τρακαρισμένη πατόβαρκα με βισηγοτθικο ουρουκ χαι. Guest 030894 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 18:40 Ο Guest 030894: #27 19-01-24 18:40 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Εσύ απλά πήρες το μπαμπατσικες με το χοντρές, εγώ δεν μίλησα για τις γυναίκες που τρώνε ντε και καλά. Μίλησα για αυτές που από τη φύση τους είναι πιο μεγαλοσωμες. Και ξανά λέω, μια ερώτηση θα σε επιβεβαιώσει Click για ανάπτυξη... Πως οριζεται η μεγαλοσωμη; glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.456 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 18:42 Η glayki έγραψε: #28 19-01-24 18:42 Η τεστοστερόνη παράγεται από τις ωοθήκες και τα επινεφρίδια στις γυναίκες, και εκτελεί ένα αριθμό λειτουργιών, συμπεριλαμβανομένων της παραγωγής κυττάρων αίματος, τη διατήρηση της ενδυνάμωσης των οστών, και διέγερση της λίμπιντο. Άρα, μάλλον γενετικοί παράγοντες συνδυαστικά με τον τρόπο ζωής και το άγχος θεωρώ πως μπλοκάρουν την παραγωγή της, παρα η σωματοδομή και το βάρος να ενισχύουν την παραγωγή της. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 18:44 Ο Valder έγραψε: #29 19-01-24 18:44 Αρχική Δημοσίευση από Zukov: Πως οριζεται η μεγαλοσωμη; Click για ανάπτυξη... Ryan Conner, Kiara Mia, Carmen Hayes, Lisa Ann, Ebony Ayes κλπ. Καλό τύφλωμα, ευχαρίστησέ με μετά. Guest 030894 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 18:44 Ο Guest 030894: #30 19-01-24 18:44 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Η τεστοστερόνη παράγεται από τις ωοθήκες και τα επινεφρίδια στις γυναίκες, και εκτελεί ένα αριθμό λειτουργιών, συμπεριλαμβανομένων της παραγωγής κυττάρων αίματος, τη διατήρηση της ενδυνάμωσης των οστών, και διέγερση της λίμπιντο. Άρα, μάλλον γενετικοί παράγοντες συνδυαστικά με τον τρόπο ζωής και το άγχος θεωρώ πως μπλοκάρουν την παραγωγή της, παρα η σωματοδομή και το βάρος να ενισχύουν την παραγωγή της. Click για ανάπτυξη... Ναι και εγω ετσι ξερει, δεν εχω ξανακουσει τον συσχετισμο μεγαλοσωμη, περισσοτερη τεστο, πιο σεξουαλικη. Το ορμονικο προφιλ κρινεται απο αλλους ανεξαρτητους της σωματοδωμης παραγοντες. Οπως ειπα πριν woke ερευνα οπως επιτασσει το πνευμα της εποχης glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.456 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 18:48 Η glayki έγραψε: #31 19-01-24 18:48 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ryan Conner, Kiara Mia, Carmen Hayes, Lisa Ann, Ebony Ayes κλπ. Καλό τύφλωμα, ευχαρίστησέ με μετά. Click για ανάπτυξη... Θα σκάσει παιδί μου το στήθος τους από τη σιλικόνη ... Δεν είναι αυτές ο μέσος τύπος ευσωμης γυναίκας palio_melos Διάσημο μέλος Ο palio_melos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.364 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 18:49 Ο palio_melos: #32 19-01-24 18:49 Μεγαλόσωμη είναι και η Ζωίτσα η Κωνσταντοπούλου αλλά ποντάρω ότι λίγοι θα είναι οι μερακλήδες τέτοιου βεληνεκούς. Και φυσικά σε καμία περίπτωση δεν αναφέρομαι στην πρόεδρο της Πλεύσης Ελευθερίας και πρώην πρόεδρο της Βουλής αλλά σε μια συνονόματη, το παραπάνω θα φλέρταρε με μήνυση άλλωστε. Τελευταία επεξεργασία: 19 Ιανουαρίου 2024 Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 18:50 Ο Valder έγραψε: #33 19-01-24 18:50 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Θα σκάσει παιδί μου το στήθος τους από τη σιλικόνη ... Δεν είναι αυτές ο μέσος τύπος ευσωμης γυναίκας Click για ανάπτυξη... Εγω τοσο παχουλες τις θέλω. Να σου κανει face sitting και να φυγεις απο ασφυξια. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 19 Ιανουαρίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από i_lie_us: Μεγαλόσωμη είναι και η Ζωίτσα η Κωνσταντοπούλου αλλά ποντάρω ότι λίγοι θα είναι οι μερακλήδες τέτοιου βεληνεκούς. Ιδερ γουειζ, ας κουνήθουνε τα μνμτ προς κάνα πιο σχετικό θέμα. Click για ανάπτυξη... Εγω το χω δηλώσει ενθερμος θαυμαστης της μέχρι αηδίας.- amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.073 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 18:51 Η amarelia έγραψε: #34 19-01-24 18:51 Αρχική Δημοσίευση από i_lie_us: αλλά ποντάρω ότι λίγοι θα είναι οι μερακλήδες τέτοιου βεληνεκούς. Click για ανάπτυξη... Guest 030894 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 18:55 Ο Guest 030894: #35 19-01-24 18:55 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ryan Conner, Kiara Mia, Carmen Hayes, Lisa Ann, Ebony Ayes κλπ. Καλό τύφλωμα, ευχαρίστησέ με μετά. Click για ανάπτυξη... Τετοιους αεροσακους να ειχαν τα αμαξια, δε θα υπηρχαν θυματα απο αυτοκινητιστικα rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.837 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 19:01 Η rafaela11: #36 19-01-24 19:01 Αρχική Δημοσίευση από Zukov: Ναι και εγω ετσι ξερει, δεν εχω ξανακουσει τον συσχετισμο μεγαλοσωμη, περισσοτερη τεστο, πιο σεξουαλικη. Το ορμονικο προφιλ κρινεται απο αλλους ανεξαρτητους της σωματοδωμης παραγοντες. Οπως ειπα πριν woke ερευνα οπως επιτασσει το πνευμα Click για ανάπτυξη... Δεν προκαλεί κατι θετικο το βαρος στη τεστο, αν είναι δυνατόν. Απλά αυτές που είναι πιο τζουσι, έχουν παραπάνω τεστο κατά ένα μεγάλο ποσοστό, και συνεπώς λίμπιντο. Ειναι ένας συνδυασμός που συμβαίνει πολύ συχνά. Αυτό δεν σημαίνει ότι οι γυναίκες που είναι petit πχ δεν έχουν λίμπιντο. Τα λέτε με λάθος σειρά, βγάζετε και λάθος συμπέρασμα. Η υπογονιμοτητα είναι ένα άλλο θέμα, που πολύ ευχαρίστως να σας την αναλύσω με πηγές και έρευνες από τη μονάδα που βρίσκομαι, σε άλλο thread, μιας και αναφέρθηκε. Τελευταία επεξεργασία: 19 Ιανουαρίου 2024 Guest 030894 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 19:06 Ο Guest 030894: #37 19-01-24 19:06 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Δεν προκαλεί κατι θετικο το βαρος στη τεστο, αν είναι δυνατόν Click για ανάπτυξη... Σωματοδομη γραφω. Που ειναι οι ερευνες που το αποδεικνυουν και τι θεωρειται επιστημονικα juicy. Αν εννοουμε τις καμπυλες τηψλεπτη μεση και τους μεγαλους γοφους αυτα ειναι χαρακτηριστικα που θεωρουνται εξελιξτικα πλεονεκτηματα χρονια τωρα. Οχι γενικα και αοριστα τις μεγαλοσωμες εκ γεννετης Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.366 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 19:22 Η Εριφύλη έγραψε: #38 19-01-24 19:22 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Θες να με πεθανεις απο τα 40 μου; Οχι πες μου. Κο-ρμα-ρα.- ΥΓ: Εχει και φατσάρα όμως, δεν ειναι τρακαρισμένη πατόβαρκα με βισηγοτθικο ουρουκ χαι. Click για ανάπτυξη... Η μέση μου κάπως έτσι είναι, στο στήθος και στα μπούτια το χάνω, είμαι πιο αδύνατη.. μήπως να πάρω τελικά για να έχω το τέλειο σώμα; Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 19:24 Ο Valder έγραψε: #39 19-01-24 19:24 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Η μέση μου κάπως έτσι είναι, στο στήθος και στα μπούτια το χάνω, είμαι πιο αδύνατη.. μήπως να πάρω τελικά για να έχω το τέλειο σώμα; Click για ανάπτυξη... Οτι σου αρεσει εσένα Εριφύλη μου, εγω σε υποστηρίζω φανατικά.- Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.366 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 19:25 Η Εριφύλη έγραψε: #40 19-01-24 19:25 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Οτι σου αρεσει εσένα Εριφύλη μου, εγω σε υποστηρίζω φανατικά.- Click για ανάπτυξη... εμένα μια χαρά μου αρέσει αλλά αν γίνω έτσι πολύ φοβάμαι ότι το body shamimg θα πάει σύννεφο μετά.. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Nasaa evangelia_dim Ωρορα tilavgi globglogabgalab touvlo Wanda paolo1 rafaela11 Εριφύλη Kitkat28! iew Kate1914 Luludaki Μαυρίκιος taketrance Μήτσος10 Paragontas7000 Memetchi Jack of Spades Wonderkid Scandal giannhs2001 Libertus alexis.patrinos Fernando_A Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Αφήνω αυτό κάπου εδώ Click για ανάπτυξη... Θες να με πεθανεις απο τα 40 μου; Οχι πες μου. Κο-ρμα-ρα.- ΥΓ: Εχει και φατσάρα όμως, δεν ειναι τρακαρισμένη πατόβαρκα με βισηγοτθικο ουρουκ χαι.
Guest 030894 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 18:40 Ο Guest 030894: #27 19-01-24 18:40 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Εσύ απλά πήρες το μπαμπατσικες με το χοντρές, εγώ δεν μίλησα για τις γυναίκες που τρώνε ντε και καλά. Μίλησα για αυτές που από τη φύση τους είναι πιο μεγαλοσωμες. Και ξανά λέω, μια ερώτηση θα σε επιβεβαιώσει Click για ανάπτυξη... Πως οριζεται η μεγαλοσωμη; glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.456 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 18:42 Η glayki έγραψε: #28 19-01-24 18:42 Η τεστοστερόνη παράγεται από τις ωοθήκες και τα επινεφρίδια στις γυναίκες, και εκτελεί ένα αριθμό λειτουργιών, συμπεριλαμβανομένων της παραγωγής κυττάρων αίματος, τη διατήρηση της ενδυνάμωσης των οστών, και διέγερση της λίμπιντο. Άρα, μάλλον γενετικοί παράγοντες συνδυαστικά με τον τρόπο ζωής και το άγχος θεωρώ πως μπλοκάρουν την παραγωγή της, παρα η σωματοδομή και το βάρος να ενισχύουν την παραγωγή της. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 18:44 Ο Valder έγραψε: #29 19-01-24 18:44 Αρχική Δημοσίευση από Zukov: Πως οριζεται η μεγαλοσωμη; Click για ανάπτυξη... Ryan Conner, Kiara Mia, Carmen Hayes, Lisa Ann, Ebony Ayes κλπ. Καλό τύφλωμα, ευχαρίστησέ με μετά. Guest 030894 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 18:44 Ο Guest 030894: #30 19-01-24 18:44 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Η τεστοστερόνη παράγεται από τις ωοθήκες και τα επινεφρίδια στις γυναίκες, και εκτελεί ένα αριθμό λειτουργιών, συμπεριλαμβανομένων της παραγωγής κυττάρων αίματος, τη διατήρηση της ενδυνάμωσης των οστών, και διέγερση της λίμπιντο. Άρα, μάλλον γενετικοί παράγοντες συνδυαστικά με τον τρόπο ζωής και το άγχος θεωρώ πως μπλοκάρουν την παραγωγή της, παρα η σωματοδομή και το βάρος να ενισχύουν την παραγωγή της. Click για ανάπτυξη... Ναι και εγω ετσι ξερει, δεν εχω ξανακουσει τον συσχετισμο μεγαλοσωμη, περισσοτερη τεστο, πιο σεξουαλικη. Το ορμονικο προφιλ κρινεται απο αλλους ανεξαρτητους της σωματοδωμης παραγοντες. Οπως ειπα πριν woke ερευνα οπως επιτασσει το πνευμα της εποχης glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.456 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 18:48 Η glayki έγραψε: #31 19-01-24 18:48 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ryan Conner, Kiara Mia, Carmen Hayes, Lisa Ann, Ebony Ayes κλπ. Καλό τύφλωμα, ευχαρίστησέ με μετά. Click για ανάπτυξη... Θα σκάσει παιδί μου το στήθος τους από τη σιλικόνη ... Δεν είναι αυτές ο μέσος τύπος ευσωμης γυναίκας palio_melos Διάσημο μέλος Ο palio_melos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.364 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 18:49 Ο palio_melos: #32 19-01-24 18:49 Μεγαλόσωμη είναι και η Ζωίτσα η Κωνσταντοπούλου αλλά ποντάρω ότι λίγοι θα είναι οι μερακλήδες τέτοιου βεληνεκούς. Και φυσικά σε καμία περίπτωση δεν αναφέρομαι στην πρόεδρο της Πλεύσης Ελευθερίας και πρώην πρόεδρο της Βουλής αλλά σε μια συνονόματη, το παραπάνω θα φλέρταρε με μήνυση άλλωστε. Τελευταία επεξεργασία: 19 Ιανουαρίου 2024 Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 18:50 Ο Valder έγραψε: #33 19-01-24 18:50 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Θα σκάσει παιδί μου το στήθος τους από τη σιλικόνη ... Δεν είναι αυτές ο μέσος τύπος ευσωμης γυναίκας Click για ανάπτυξη... Εγω τοσο παχουλες τις θέλω. Να σου κανει face sitting και να φυγεις απο ασφυξια. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 19 Ιανουαρίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από i_lie_us: Μεγαλόσωμη είναι και η Ζωίτσα η Κωνσταντοπούλου αλλά ποντάρω ότι λίγοι θα είναι οι μερακλήδες τέτοιου βεληνεκούς. Ιδερ γουειζ, ας κουνήθουνε τα μνμτ προς κάνα πιο σχετικό θέμα. Click για ανάπτυξη... Εγω το χω δηλώσει ενθερμος θαυμαστης της μέχρι αηδίας.- amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.073 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 18:51 Η amarelia έγραψε: #34 19-01-24 18:51 Αρχική Δημοσίευση από i_lie_us: αλλά ποντάρω ότι λίγοι θα είναι οι μερακλήδες τέτοιου βεληνεκούς. Click για ανάπτυξη... Guest 030894 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 18:55 Ο Guest 030894: #35 19-01-24 18:55 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ryan Conner, Kiara Mia, Carmen Hayes, Lisa Ann, Ebony Ayes κλπ. Καλό τύφλωμα, ευχαρίστησέ με μετά. Click για ανάπτυξη... Τετοιους αεροσακους να ειχαν τα αμαξια, δε θα υπηρχαν θυματα απο αυτοκινητιστικα rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.837 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 19:01 Η rafaela11: #36 19-01-24 19:01 Αρχική Δημοσίευση από Zukov: Ναι και εγω ετσι ξερει, δεν εχω ξανακουσει τον συσχετισμο μεγαλοσωμη, περισσοτερη τεστο, πιο σεξουαλικη. Το ορμονικο προφιλ κρινεται απο αλλους ανεξαρτητους της σωματοδωμης παραγοντες. Οπως ειπα πριν woke ερευνα οπως επιτασσει το πνευμα Click για ανάπτυξη... Δεν προκαλεί κατι θετικο το βαρος στη τεστο, αν είναι δυνατόν. Απλά αυτές που είναι πιο τζουσι, έχουν παραπάνω τεστο κατά ένα μεγάλο ποσοστό, και συνεπώς λίμπιντο. Ειναι ένας συνδυασμός που συμβαίνει πολύ συχνά. Αυτό δεν σημαίνει ότι οι γυναίκες που είναι petit πχ δεν έχουν λίμπιντο. Τα λέτε με λάθος σειρά, βγάζετε και λάθος συμπέρασμα. Η υπογονιμοτητα είναι ένα άλλο θέμα, που πολύ ευχαρίστως να σας την αναλύσω με πηγές και έρευνες από τη μονάδα που βρίσκομαι, σε άλλο thread, μιας και αναφέρθηκε. Τελευταία επεξεργασία: 19 Ιανουαρίου 2024 Guest 030894 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 19:06 Ο Guest 030894: #37 19-01-24 19:06 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Δεν προκαλεί κατι θετικο το βαρος στη τεστο, αν είναι δυνατόν Click για ανάπτυξη... Σωματοδομη γραφω. Που ειναι οι ερευνες που το αποδεικνυουν και τι θεωρειται επιστημονικα juicy. Αν εννοουμε τις καμπυλες τηψλεπτη μεση και τους μεγαλους γοφους αυτα ειναι χαρακτηριστικα που θεωρουνται εξελιξτικα πλεονεκτηματα χρονια τωρα. Οχι γενικα και αοριστα τις μεγαλοσωμες εκ γεννετης Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.366 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 19:22 Η Εριφύλη έγραψε: #38 19-01-24 19:22 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Θες να με πεθανεις απο τα 40 μου; Οχι πες μου. Κο-ρμα-ρα.- ΥΓ: Εχει και φατσάρα όμως, δεν ειναι τρακαρισμένη πατόβαρκα με βισηγοτθικο ουρουκ χαι. Click για ανάπτυξη... Η μέση μου κάπως έτσι είναι, στο στήθος και στα μπούτια το χάνω, είμαι πιο αδύνατη.. μήπως να πάρω τελικά για να έχω το τέλειο σώμα; Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 19:24 Ο Valder έγραψε: #39 19-01-24 19:24 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Η μέση μου κάπως έτσι είναι, στο στήθος και στα μπούτια το χάνω, είμαι πιο αδύνατη.. μήπως να πάρω τελικά για να έχω το τέλειο σώμα; Click για ανάπτυξη... Οτι σου αρεσει εσένα Εριφύλη μου, εγω σε υποστηρίζω φανατικά.- Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.366 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 19:25 Η Εριφύλη έγραψε: #40 19-01-24 19:25 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Οτι σου αρεσει εσένα Εριφύλη μου, εγω σε υποστηρίζω φανατικά.- Click για ανάπτυξη... εμένα μια χαρά μου αρέσει αλλά αν γίνω έτσι πολύ φοβάμαι ότι το body shamimg θα πάει σύννεφο μετά.. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Nasaa evangelia_dim Ωρορα tilavgi globglogabgalab touvlo Wanda paolo1 rafaela11 Εριφύλη Kitkat28! iew Kate1914 Luludaki Μαυρίκιος taketrance Μήτσος10 Paragontas7000 Memetchi Jack of Spades Wonderkid Scandal giannhs2001 Libertus alexis.patrinos Fernando_A Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Εσύ απλά πήρες το μπαμπατσικες με το χοντρές, εγώ δεν μίλησα για τις γυναίκες που τρώνε ντε και καλά. Μίλησα για αυτές που από τη φύση τους είναι πιο μεγαλοσωμες. Και ξανά λέω, μια ερώτηση θα σε επιβεβαιώσει Click για ανάπτυξη... Πως οριζεται η μεγαλοσωμη;
glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.456 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 18:42 Η glayki έγραψε: #28 19-01-24 18:42 Η τεστοστερόνη παράγεται από τις ωοθήκες και τα επινεφρίδια στις γυναίκες, και εκτελεί ένα αριθμό λειτουργιών, συμπεριλαμβανομένων της παραγωγής κυττάρων αίματος, τη διατήρηση της ενδυνάμωσης των οστών, και διέγερση της λίμπιντο. Άρα, μάλλον γενετικοί παράγοντες συνδυαστικά με τον τρόπο ζωής και το άγχος θεωρώ πως μπλοκάρουν την παραγωγή της, παρα η σωματοδομή και το βάρος να ενισχύουν την παραγωγή της. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 18:44 Ο Valder έγραψε: #29 19-01-24 18:44 Αρχική Δημοσίευση από Zukov: Πως οριζεται η μεγαλοσωμη; Click για ανάπτυξη... Ryan Conner, Kiara Mia, Carmen Hayes, Lisa Ann, Ebony Ayes κλπ. Καλό τύφλωμα, ευχαρίστησέ με μετά. Guest 030894 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 18:44 Ο Guest 030894: #30 19-01-24 18:44 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Η τεστοστερόνη παράγεται από τις ωοθήκες και τα επινεφρίδια στις γυναίκες, και εκτελεί ένα αριθμό λειτουργιών, συμπεριλαμβανομένων της παραγωγής κυττάρων αίματος, τη διατήρηση της ενδυνάμωσης των οστών, και διέγερση της λίμπιντο. Άρα, μάλλον γενετικοί παράγοντες συνδυαστικά με τον τρόπο ζωής και το άγχος θεωρώ πως μπλοκάρουν την παραγωγή της, παρα η σωματοδομή και το βάρος να ενισχύουν την παραγωγή της. Click για ανάπτυξη... Ναι και εγω ετσι ξερει, δεν εχω ξανακουσει τον συσχετισμο μεγαλοσωμη, περισσοτερη τεστο, πιο σεξουαλικη. Το ορμονικο προφιλ κρινεται απο αλλους ανεξαρτητους της σωματοδωμης παραγοντες. Οπως ειπα πριν woke ερευνα οπως επιτασσει το πνευμα της εποχης glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.456 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 18:48 Η glayki έγραψε: #31 19-01-24 18:48 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ryan Conner, Kiara Mia, Carmen Hayes, Lisa Ann, Ebony Ayes κλπ. Καλό τύφλωμα, ευχαρίστησέ με μετά. Click για ανάπτυξη... Θα σκάσει παιδί μου το στήθος τους από τη σιλικόνη ... Δεν είναι αυτές ο μέσος τύπος ευσωμης γυναίκας palio_melos Διάσημο μέλος Ο palio_melos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.364 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 18:49 Ο palio_melos: #32 19-01-24 18:49 Μεγαλόσωμη είναι και η Ζωίτσα η Κωνσταντοπούλου αλλά ποντάρω ότι λίγοι θα είναι οι μερακλήδες τέτοιου βεληνεκούς. Και φυσικά σε καμία περίπτωση δεν αναφέρομαι στην πρόεδρο της Πλεύσης Ελευθερίας και πρώην πρόεδρο της Βουλής αλλά σε μια συνονόματη, το παραπάνω θα φλέρταρε με μήνυση άλλωστε. Τελευταία επεξεργασία: 19 Ιανουαρίου 2024 Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 18:50 Ο Valder έγραψε: #33 19-01-24 18:50 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Θα σκάσει παιδί μου το στήθος τους από τη σιλικόνη ... Δεν είναι αυτές ο μέσος τύπος ευσωμης γυναίκας Click για ανάπτυξη... Εγω τοσο παχουλες τις θέλω. Να σου κανει face sitting και να φυγεις απο ασφυξια. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 19 Ιανουαρίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από i_lie_us: Μεγαλόσωμη είναι και η Ζωίτσα η Κωνσταντοπούλου αλλά ποντάρω ότι λίγοι θα είναι οι μερακλήδες τέτοιου βεληνεκούς. Ιδερ γουειζ, ας κουνήθουνε τα μνμτ προς κάνα πιο σχετικό θέμα. Click για ανάπτυξη... Εγω το χω δηλώσει ενθερμος θαυμαστης της μέχρι αηδίας.- amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.073 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 18:51 Η amarelia έγραψε: #34 19-01-24 18:51 Αρχική Δημοσίευση από i_lie_us: αλλά ποντάρω ότι λίγοι θα είναι οι μερακλήδες τέτοιου βεληνεκούς. Click για ανάπτυξη... Guest 030894 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 18:55 Ο Guest 030894: #35 19-01-24 18:55 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ryan Conner, Kiara Mia, Carmen Hayes, Lisa Ann, Ebony Ayes κλπ. Καλό τύφλωμα, ευχαρίστησέ με μετά. Click για ανάπτυξη... Τετοιους αεροσακους να ειχαν τα αμαξια, δε θα υπηρχαν θυματα απο αυτοκινητιστικα rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.837 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 19:01 Η rafaela11: #36 19-01-24 19:01 Αρχική Δημοσίευση από Zukov: Ναι και εγω ετσι ξερει, δεν εχω ξανακουσει τον συσχετισμο μεγαλοσωμη, περισσοτερη τεστο, πιο σεξουαλικη. Το ορμονικο προφιλ κρινεται απο αλλους ανεξαρτητους της σωματοδωμης παραγοντες. Οπως ειπα πριν woke ερευνα οπως επιτασσει το πνευμα Click για ανάπτυξη... Δεν προκαλεί κατι θετικο το βαρος στη τεστο, αν είναι δυνατόν. Απλά αυτές που είναι πιο τζουσι, έχουν παραπάνω τεστο κατά ένα μεγάλο ποσοστό, και συνεπώς λίμπιντο. Ειναι ένας συνδυασμός που συμβαίνει πολύ συχνά. Αυτό δεν σημαίνει ότι οι γυναίκες που είναι petit πχ δεν έχουν λίμπιντο. Τα λέτε με λάθος σειρά, βγάζετε και λάθος συμπέρασμα. Η υπογονιμοτητα είναι ένα άλλο θέμα, που πολύ ευχαρίστως να σας την αναλύσω με πηγές και έρευνες από τη μονάδα που βρίσκομαι, σε άλλο thread, μιας και αναφέρθηκε. Τελευταία επεξεργασία: 19 Ιανουαρίου 2024 Guest 030894 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 19:06 Ο Guest 030894: #37 19-01-24 19:06 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Δεν προκαλεί κατι θετικο το βαρος στη τεστο, αν είναι δυνατόν Click για ανάπτυξη... Σωματοδομη γραφω. Που ειναι οι ερευνες που το αποδεικνυουν και τι θεωρειται επιστημονικα juicy. Αν εννοουμε τις καμπυλες τηψλεπτη μεση και τους μεγαλους γοφους αυτα ειναι χαρακτηριστικα που θεωρουνται εξελιξτικα πλεονεκτηματα χρονια τωρα. Οχι γενικα και αοριστα τις μεγαλοσωμες εκ γεννετης Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.366 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 19:22 Η Εριφύλη έγραψε: #38 19-01-24 19:22 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Θες να με πεθανεις απο τα 40 μου; Οχι πες μου. Κο-ρμα-ρα.- ΥΓ: Εχει και φατσάρα όμως, δεν ειναι τρακαρισμένη πατόβαρκα με βισηγοτθικο ουρουκ χαι. Click για ανάπτυξη... Η μέση μου κάπως έτσι είναι, στο στήθος και στα μπούτια το χάνω, είμαι πιο αδύνατη.. μήπως να πάρω τελικά για να έχω το τέλειο σώμα; Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 19:24 Ο Valder έγραψε: #39 19-01-24 19:24 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Η μέση μου κάπως έτσι είναι, στο στήθος και στα μπούτια το χάνω, είμαι πιο αδύνατη.. μήπως να πάρω τελικά για να έχω το τέλειο σώμα; Click για ανάπτυξη... Οτι σου αρεσει εσένα Εριφύλη μου, εγω σε υποστηρίζω φανατικά.- Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.366 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 19:25 Η Εριφύλη έγραψε: #40 19-01-24 19:25 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Οτι σου αρεσει εσένα Εριφύλη μου, εγω σε υποστηρίζω φανατικά.- Click για ανάπτυξη... εμένα μια χαρά μου αρέσει αλλά αν γίνω έτσι πολύ φοβάμαι ότι το body shamimg θα πάει σύννεφο μετά.. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Nasaa evangelia_dim Ωρορα tilavgi globglogabgalab touvlo Wanda paolo1 rafaela11 Εριφύλη Kitkat28! iew Kate1914 Luludaki Μαυρίκιος taketrance Μήτσος10 Paragontas7000 Memetchi Jack of Spades Wonderkid Scandal giannhs2001 Libertus alexis.patrinos Fernando_A Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Η τεστοστερόνη παράγεται από τις ωοθήκες και τα επινεφρίδια στις γυναίκες, και εκτελεί ένα αριθμό λειτουργιών, συμπεριλαμβανομένων της παραγωγής κυττάρων αίματος, τη διατήρηση της ενδυνάμωσης των οστών, και διέγερση της λίμπιντο. Άρα, μάλλον γενετικοί παράγοντες συνδυαστικά με τον τρόπο ζωής και το άγχος θεωρώ πως μπλοκάρουν την παραγωγή της, παρα η σωματοδομή και το βάρος να ενισχύουν την παραγωγή της.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 18:44 Ο Valder έγραψε: #29 19-01-24 18:44 Αρχική Δημοσίευση από Zukov: Πως οριζεται η μεγαλοσωμη; Click για ανάπτυξη... Ryan Conner, Kiara Mia, Carmen Hayes, Lisa Ann, Ebony Ayes κλπ. Καλό τύφλωμα, ευχαρίστησέ με μετά. Guest 030894 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 18:44 Ο Guest 030894: #30 19-01-24 18:44 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Η τεστοστερόνη παράγεται από τις ωοθήκες και τα επινεφρίδια στις γυναίκες, και εκτελεί ένα αριθμό λειτουργιών, συμπεριλαμβανομένων της παραγωγής κυττάρων αίματος, τη διατήρηση της ενδυνάμωσης των οστών, και διέγερση της λίμπιντο. Άρα, μάλλον γενετικοί παράγοντες συνδυαστικά με τον τρόπο ζωής και το άγχος θεωρώ πως μπλοκάρουν την παραγωγή της, παρα η σωματοδομή και το βάρος να ενισχύουν την παραγωγή της. Click για ανάπτυξη... Ναι και εγω ετσι ξερει, δεν εχω ξανακουσει τον συσχετισμο μεγαλοσωμη, περισσοτερη τεστο, πιο σεξουαλικη. Το ορμονικο προφιλ κρινεται απο αλλους ανεξαρτητους της σωματοδωμης παραγοντες. Οπως ειπα πριν woke ερευνα οπως επιτασσει το πνευμα της εποχης glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.456 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 18:48 Η glayki έγραψε: #31 19-01-24 18:48 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ryan Conner, Kiara Mia, Carmen Hayes, Lisa Ann, Ebony Ayes κλπ. Καλό τύφλωμα, ευχαρίστησέ με μετά. Click για ανάπτυξη... Θα σκάσει παιδί μου το στήθος τους από τη σιλικόνη ... Δεν είναι αυτές ο μέσος τύπος ευσωμης γυναίκας palio_melos Διάσημο μέλος Ο palio_melos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.364 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 18:49 Ο palio_melos: #32 19-01-24 18:49 Μεγαλόσωμη είναι και η Ζωίτσα η Κωνσταντοπούλου αλλά ποντάρω ότι λίγοι θα είναι οι μερακλήδες τέτοιου βεληνεκούς. Και φυσικά σε καμία περίπτωση δεν αναφέρομαι στην πρόεδρο της Πλεύσης Ελευθερίας και πρώην πρόεδρο της Βουλής αλλά σε μια συνονόματη, το παραπάνω θα φλέρταρε με μήνυση άλλωστε. Τελευταία επεξεργασία: 19 Ιανουαρίου 2024 Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 18:50 Ο Valder έγραψε: #33 19-01-24 18:50 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Θα σκάσει παιδί μου το στήθος τους από τη σιλικόνη ... Δεν είναι αυτές ο μέσος τύπος ευσωμης γυναίκας Click για ανάπτυξη... Εγω τοσο παχουλες τις θέλω. Να σου κανει face sitting και να φυγεις απο ασφυξια. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 19 Ιανουαρίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από i_lie_us: Μεγαλόσωμη είναι και η Ζωίτσα η Κωνσταντοπούλου αλλά ποντάρω ότι λίγοι θα είναι οι μερακλήδες τέτοιου βεληνεκούς. Ιδερ γουειζ, ας κουνήθουνε τα μνμτ προς κάνα πιο σχετικό θέμα. Click για ανάπτυξη... Εγω το χω δηλώσει ενθερμος θαυμαστης της μέχρι αηδίας.- amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.073 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 18:51 Η amarelia έγραψε: #34 19-01-24 18:51 Αρχική Δημοσίευση από i_lie_us: αλλά ποντάρω ότι λίγοι θα είναι οι μερακλήδες τέτοιου βεληνεκούς. Click για ανάπτυξη... Guest 030894 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 18:55 Ο Guest 030894: #35 19-01-24 18:55 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ryan Conner, Kiara Mia, Carmen Hayes, Lisa Ann, Ebony Ayes κλπ. Καλό τύφλωμα, ευχαρίστησέ με μετά. Click για ανάπτυξη... Τετοιους αεροσακους να ειχαν τα αμαξια, δε θα υπηρχαν θυματα απο αυτοκινητιστικα rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.837 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 19:01 Η rafaela11: #36 19-01-24 19:01 Αρχική Δημοσίευση από Zukov: Ναι και εγω ετσι ξερει, δεν εχω ξανακουσει τον συσχετισμο μεγαλοσωμη, περισσοτερη τεστο, πιο σεξουαλικη. Το ορμονικο προφιλ κρινεται απο αλλους ανεξαρτητους της σωματοδωμης παραγοντες. Οπως ειπα πριν woke ερευνα οπως επιτασσει το πνευμα Click για ανάπτυξη... Δεν προκαλεί κατι θετικο το βαρος στη τεστο, αν είναι δυνατόν. Απλά αυτές που είναι πιο τζουσι, έχουν παραπάνω τεστο κατά ένα μεγάλο ποσοστό, και συνεπώς λίμπιντο. Ειναι ένας συνδυασμός που συμβαίνει πολύ συχνά. Αυτό δεν σημαίνει ότι οι γυναίκες που είναι petit πχ δεν έχουν λίμπιντο. Τα λέτε με λάθος σειρά, βγάζετε και λάθος συμπέρασμα. Η υπογονιμοτητα είναι ένα άλλο θέμα, που πολύ ευχαρίστως να σας την αναλύσω με πηγές και έρευνες από τη μονάδα που βρίσκομαι, σε άλλο thread, μιας και αναφέρθηκε. Τελευταία επεξεργασία: 19 Ιανουαρίου 2024 Guest 030894 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 19:06 Ο Guest 030894: #37 19-01-24 19:06 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Δεν προκαλεί κατι θετικο το βαρος στη τεστο, αν είναι δυνατόν Click για ανάπτυξη... Σωματοδομη γραφω. Που ειναι οι ερευνες που το αποδεικνυουν και τι θεωρειται επιστημονικα juicy. Αν εννοουμε τις καμπυλες τηψλεπτη μεση και τους μεγαλους γοφους αυτα ειναι χαρακτηριστικα που θεωρουνται εξελιξτικα πλεονεκτηματα χρονια τωρα. Οχι γενικα και αοριστα τις μεγαλοσωμες εκ γεννετης Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.366 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 19:22 Η Εριφύλη έγραψε: #38 19-01-24 19:22 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Θες να με πεθανεις απο τα 40 μου; Οχι πες μου. Κο-ρμα-ρα.- ΥΓ: Εχει και φατσάρα όμως, δεν ειναι τρακαρισμένη πατόβαρκα με βισηγοτθικο ουρουκ χαι. Click για ανάπτυξη... Η μέση μου κάπως έτσι είναι, στο στήθος και στα μπούτια το χάνω, είμαι πιο αδύνατη.. μήπως να πάρω τελικά για να έχω το τέλειο σώμα; Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 19:24 Ο Valder έγραψε: #39 19-01-24 19:24 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Η μέση μου κάπως έτσι είναι, στο στήθος και στα μπούτια το χάνω, είμαι πιο αδύνατη.. μήπως να πάρω τελικά για να έχω το τέλειο σώμα; Click για ανάπτυξη... Οτι σου αρεσει εσένα Εριφύλη μου, εγω σε υποστηρίζω φανατικά.- Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.366 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 19:25 Η Εριφύλη έγραψε: #40 19-01-24 19:25 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Οτι σου αρεσει εσένα Εριφύλη μου, εγω σε υποστηρίζω φανατικά.- Click για ανάπτυξη... εμένα μια χαρά μου αρέσει αλλά αν γίνω έτσι πολύ φοβάμαι ότι το body shamimg θα πάει σύννεφο μετά.. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Nasaa evangelia_dim Ωρορα tilavgi globglogabgalab touvlo Wanda paolo1 rafaela11 Εριφύλη Kitkat28! iew Kate1914 Luludaki Μαυρίκιος taketrance Μήτσος10 Paragontas7000 Memetchi Jack of Spades Wonderkid Scandal giannhs2001 Libertus alexis.patrinos Fernando_A Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Zukov: Πως οριζεται η μεγαλοσωμη; Click για ανάπτυξη... Ryan Conner, Kiara Mia, Carmen Hayes, Lisa Ann, Ebony Ayes κλπ. Καλό τύφλωμα, ευχαρίστησέ με μετά.
Guest 030894 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 18:44 Ο Guest 030894: #30 19-01-24 18:44 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Η τεστοστερόνη παράγεται από τις ωοθήκες και τα επινεφρίδια στις γυναίκες, και εκτελεί ένα αριθμό λειτουργιών, συμπεριλαμβανομένων της παραγωγής κυττάρων αίματος, τη διατήρηση της ενδυνάμωσης των οστών, και διέγερση της λίμπιντο. Άρα, μάλλον γενετικοί παράγοντες συνδυαστικά με τον τρόπο ζωής και το άγχος θεωρώ πως μπλοκάρουν την παραγωγή της, παρα η σωματοδομή και το βάρος να ενισχύουν την παραγωγή της. Click για ανάπτυξη... Ναι και εγω ετσι ξερει, δεν εχω ξανακουσει τον συσχετισμο μεγαλοσωμη, περισσοτερη τεστο, πιο σεξουαλικη. Το ορμονικο προφιλ κρινεται απο αλλους ανεξαρτητους της σωματοδωμης παραγοντες. Οπως ειπα πριν woke ερευνα οπως επιτασσει το πνευμα της εποχης glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.456 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 18:48 Η glayki έγραψε: #31 19-01-24 18:48 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ryan Conner, Kiara Mia, Carmen Hayes, Lisa Ann, Ebony Ayes κλπ. Καλό τύφλωμα, ευχαρίστησέ με μετά. Click για ανάπτυξη... Θα σκάσει παιδί μου το στήθος τους από τη σιλικόνη ... Δεν είναι αυτές ο μέσος τύπος ευσωμης γυναίκας palio_melos Διάσημο μέλος Ο palio_melos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.364 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 18:49 Ο palio_melos: #32 19-01-24 18:49 Μεγαλόσωμη είναι και η Ζωίτσα η Κωνσταντοπούλου αλλά ποντάρω ότι λίγοι θα είναι οι μερακλήδες τέτοιου βεληνεκούς. Και φυσικά σε καμία περίπτωση δεν αναφέρομαι στην πρόεδρο της Πλεύσης Ελευθερίας και πρώην πρόεδρο της Βουλής αλλά σε μια συνονόματη, το παραπάνω θα φλέρταρε με μήνυση άλλωστε. Τελευταία επεξεργασία: 19 Ιανουαρίου 2024 Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 18:50 Ο Valder έγραψε: #33 19-01-24 18:50 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Θα σκάσει παιδί μου το στήθος τους από τη σιλικόνη ... Δεν είναι αυτές ο μέσος τύπος ευσωμης γυναίκας Click για ανάπτυξη... Εγω τοσο παχουλες τις θέλω. Να σου κανει face sitting και να φυγεις απο ασφυξια. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 19 Ιανουαρίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από i_lie_us: Μεγαλόσωμη είναι και η Ζωίτσα η Κωνσταντοπούλου αλλά ποντάρω ότι λίγοι θα είναι οι μερακλήδες τέτοιου βεληνεκούς. Ιδερ γουειζ, ας κουνήθουνε τα μνμτ προς κάνα πιο σχετικό θέμα. Click για ανάπτυξη... Εγω το χω δηλώσει ενθερμος θαυμαστης της μέχρι αηδίας.- amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.073 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 18:51 Η amarelia έγραψε: #34 19-01-24 18:51 Αρχική Δημοσίευση από i_lie_us: αλλά ποντάρω ότι λίγοι θα είναι οι μερακλήδες τέτοιου βεληνεκούς. Click για ανάπτυξη... Guest 030894 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 18:55 Ο Guest 030894: #35 19-01-24 18:55 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ryan Conner, Kiara Mia, Carmen Hayes, Lisa Ann, Ebony Ayes κλπ. Καλό τύφλωμα, ευχαρίστησέ με μετά. Click για ανάπτυξη... Τετοιους αεροσακους να ειχαν τα αμαξια, δε θα υπηρχαν θυματα απο αυτοκινητιστικα rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.837 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 19:01 Η rafaela11: #36 19-01-24 19:01 Αρχική Δημοσίευση από Zukov: Ναι και εγω ετσι ξερει, δεν εχω ξανακουσει τον συσχετισμο μεγαλοσωμη, περισσοτερη τεστο, πιο σεξουαλικη. Το ορμονικο προφιλ κρινεται απο αλλους ανεξαρτητους της σωματοδωμης παραγοντες. Οπως ειπα πριν woke ερευνα οπως επιτασσει το πνευμα Click για ανάπτυξη... Δεν προκαλεί κατι θετικο το βαρος στη τεστο, αν είναι δυνατόν. Απλά αυτές που είναι πιο τζουσι, έχουν παραπάνω τεστο κατά ένα μεγάλο ποσοστό, και συνεπώς λίμπιντο. Ειναι ένας συνδυασμός που συμβαίνει πολύ συχνά. Αυτό δεν σημαίνει ότι οι γυναίκες που είναι petit πχ δεν έχουν λίμπιντο. Τα λέτε με λάθος σειρά, βγάζετε και λάθος συμπέρασμα. Η υπογονιμοτητα είναι ένα άλλο θέμα, που πολύ ευχαρίστως να σας την αναλύσω με πηγές και έρευνες από τη μονάδα που βρίσκομαι, σε άλλο thread, μιας και αναφέρθηκε. Τελευταία επεξεργασία: 19 Ιανουαρίου 2024 Guest 030894 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 19:06 Ο Guest 030894: #37 19-01-24 19:06 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Δεν προκαλεί κατι θετικο το βαρος στη τεστο, αν είναι δυνατόν Click για ανάπτυξη... Σωματοδομη γραφω. Που ειναι οι ερευνες που το αποδεικνυουν και τι θεωρειται επιστημονικα juicy. Αν εννοουμε τις καμπυλες τηψλεπτη μεση και τους μεγαλους γοφους αυτα ειναι χαρακτηριστικα που θεωρουνται εξελιξτικα πλεονεκτηματα χρονια τωρα. Οχι γενικα και αοριστα τις μεγαλοσωμες εκ γεννετης Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.366 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 19:22 Η Εριφύλη έγραψε: #38 19-01-24 19:22 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Θες να με πεθανεις απο τα 40 μου; Οχι πες μου. Κο-ρμα-ρα.- ΥΓ: Εχει και φατσάρα όμως, δεν ειναι τρακαρισμένη πατόβαρκα με βισηγοτθικο ουρουκ χαι. Click για ανάπτυξη... Η μέση μου κάπως έτσι είναι, στο στήθος και στα μπούτια το χάνω, είμαι πιο αδύνατη.. μήπως να πάρω τελικά για να έχω το τέλειο σώμα; Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 19:24 Ο Valder έγραψε: #39 19-01-24 19:24 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Η μέση μου κάπως έτσι είναι, στο στήθος και στα μπούτια το χάνω, είμαι πιο αδύνατη.. μήπως να πάρω τελικά για να έχω το τέλειο σώμα; Click για ανάπτυξη... Οτι σου αρεσει εσένα Εριφύλη μου, εγω σε υποστηρίζω φανατικά.- Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.366 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 19:25 Η Εριφύλη έγραψε: #40 19-01-24 19:25 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Οτι σου αρεσει εσένα Εριφύλη μου, εγω σε υποστηρίζω φανατικά.- Click για ανάπτυξη... εμένα μια χαρά μου αρέσει αλλά αν γίνω έτσι πολύ φοβάμαι ότι το body shamimg θα πάει σύννεφο μετά.. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Nasaa evangelia_dim Ωρορα tilavgi globglogabgalab touvlo Wanda paolo1 rafaela11 Εριφύλη Kitkat28! iew Kate1914 Luludaki Μαυρίκιος taketrance Μήτσος10 Paragontas7000 Memetchi Jack of Spades Wonderkid Scandal giannhs2001 Libertus alexis.patrinos Fernando_A Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από glayki: Η τεστοστερόνη παράγεται από τις ωοθήκες και τα επινεφρίδια στις γυναίκες, και εκτελεί ένα αριθμό λειτουργιών, συμπεριλαμβανομένων της παραγωγής κυττάρων αίματος, τη διατήρηση της ενδυνάμωσης των οστών, και διέγερση της λίμπιντο. Άρα, μάλλον γενετικοί παράγοντες συνδυαστικά με τον τρόπο ζωής και το άγχος θεωρώ πως μπλοκάρουν την παραγωγή της, παρα η σωματοδομή και το βάρος να ενισχύουν την παραγωγή της. Click για ανάπτυξη... Ναι και εγω ετσι ξερει, δεν εχω ξανακουσει τον συσχετισμο μεγαλοσωμη, περισσοτερη τεστο, πιο σεξουαλικη. Το ορμονικο προφιλ κρινεται απο αλλους ανεξαρτητους της σωματοδωμης παραγοντες. Οπως ειπα πριν woke ερευνα οπως επιτασσει το πνευμα της εποχης
glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.456 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 18:48 Η glayki έγραψε: #31 19-01-24 18:48 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ryan Conner, Kiara Mia, Carmen Hayes, Lisa Ann, Ebony Ayes κλπ. Καλό τύφλωμα, ευχαρίστησέ με μετά. Click για ανάπτυξη... Θα σκάσει παιδί μου το στήθος τους από τη σιλικόνη ... Δεν είναι αυτές ο μέσος τύπος ευσωμης γυναίκας palio_melos Διάσημο μέλος Ο palio_melos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.364 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 18:49 Ο palio_melos: #32 19-01-24 18:49 Μεγαλόσωμη είναι και η Ζωίτσα η Κωνσταντοπούλου αλλά ποντάρω ότι λίγοι θα είναι οι μερακλήδες τέτοιου βεληνεκούς. Και φυσικά σε καμία περίπτωση δεν αναφέρομαι στην πρόεδρο της Πλεύσης Ελευθερίας και πρώην πρόεδρο της Βουλής αλλά σε μια συνονόματη, το παραπάνω θα φλέρταρε με μήνυση άλλωστε. Τελευταία επεξεργασία: 19 Ιανουαρίου 2024 Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 18:50 Ο Valder έγραψε: #33 19-01-24 18:50 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Θα σκάσει παιδί μου το στήθος τους από τη σιλικόνη ... Δεν είναι αυτές ο μέσος τύπος ευσωμης γυναίκας Click για ανάπτυξη... Εγω τοσο παχουλες τις θέλω. Να σου κανει face sitting και να φυγεις απο ασφυξια. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 19 Ιανουαρίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από i_lie_us: Μεγαλόσωμη είναι και η Ζωίτσα η Κωνσταντοπούλου αλλά ποντάρω ότι λίγοι θα είναι οι μερακλήδες τέτοιου βεληνεκούς. Ιδερ γουειζ, ας κουνήθουνε τα μνμτ προς κάνα πιο σχετικό θέμα. Click για ανάπτυξη... Εγω το χω δηλώσει ενθερμος θαυμαστης της μέχρι αηδίας.- amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.073 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 18:51 Η amarelia έγραψε: #34 19-01-24 18:51 Αρχική Δημοσίευση από i_lie_us: αλλά ποντάρω ότι λίγοι θα είναι οι μερακλήδες τέτοιου βεληνεκούς. Click για ανάπτυξη... Guest 030894 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 18:55 Ο Guest 030894: #35 19-01-24 18:55 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ryan Conner, Kiara Mia, Carmen Hayes, Lisa Ann, Ebony Ayes κλπ. Καλό τύφλωμα, ευχαρίστησέ με μετά. Click για ανάπτυξη... Τετοιους αεροσακους να ειχαν τα αμαξια, δε θα υπηρχαν θυματα απο αυτοκινητιστικα rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.837 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 19:01 Η rafaela11: #36 19-01-24 19:01 Αρχική Δημοσίευση από Zukov: Ναι και εγω ετσι ξερει, δεν εχω ξανακουσει τον συσχετισμο μεγαλοσωμη, περισσοτερη τεστο, πιο σεξουαλικη. Το ορμονικο προφιλ κρινεται απο αλλους ανεξαρτητους της σωματοδωμης παραγοντες. Οπως ειπα πριν woke ερευνα οπως επιτασσει το πνευμα Click για ανάπτυξη... Δεν προκαλεί κατι θετικο το βαρος στη τεστο, αν είναι δυνατόν. Απλά αυτές που είναι πιο τζουσι, έχουν παραπάνω τεστο κατά ένα μεγάλο ποσοστό, και συνεπώς λίμπιντο. Ειναι ένας συνδυασμός που συμβαίνει πολύ συχνά. Αυτό δεν σημαίνει ότι οι γυναίκες που είναι petit πχ δεν έχουν λίμπιντο. Τα λέτε με λάθος σειρά, βγάζετε και λάθος συμπέρασμα. Η υπογονιμοτητα είναι ένα άλλο θέμα, που πολύ ευχαρίστως να σας την αναλύσω με πηγές και έρευνες από τη μονάδα που βρίσκομαι, σε άλλο thread, μιας και αναφέρθηκε. Τελευταία επεξεργασία: 19 Ιανουαρίου 2024 Guest 030894 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 19:06 Ο Guest 030894: #37 19-01-24 19:06 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Δεν προκαλεί κατι θετικο το βαρος στη τεστο, αν είναι δυνατόν Click για ανάπτυξη... Σωματοδομη γραφω. Που ειναι οι ερευνες που το αποδεικνυουν και τι θεωρειται επιστημονικα juicy. Αν εννοουμε τις καμπυλες τηψλεπτη μεση και τους μεγαλους γοφους αυτα ειναι χαρακτηριστικα που θεωρουνται εξελιξτικα πλεονεκτηματα χρονια τωρα. Οχι γενικα και αοριστα τις μεγαλοσωμες εκ γεννετης Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.366 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 19:22 Η Εριφύλη έγραψε: #38 19-01-24 19:22 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Θες να με πεθανεις απο τα 40 μου; Οχι πες μου. Κο-ρμα-ρα.- ΥΓ: Εχει και φατσάρα όμως, δεν ειναι τρακαρισμένη πατόβαρκα με βισηγοτθικο ουρουκ χαι. Click για ανάπτυξη... Η μέση μου κάπως έτσι είναι, στο στήθος και στα μπούτια το χάνω, είμαι πιο αδύνατη.. μήπως να πάρω τελικά για να έχω το τέλειο σώμα; Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 19:24 Ο Valder έγραψε: #39 19-01-24 19:24 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Η μέση μου κάπως έτσι είναι, στο στήθος και στα μπούτια το χάνω, είμαι πιο αδύνατη.. μήπως να πάρω τελικά για να έχω το τέλειο σώμα; Click για ανάπτυξη... Οτι σου αρεσει εσένα Εριφύλη μου, εγω σε υποστηρίζω φανατικά.- Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.366 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 19:25 Η Εριφύλη έγραψε: #40 19-01-24 19:25 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Οτι σου αρεσει εσένα Εριφύλη μου, εγω σε υποστηρίζω φανατικά.- Click για ανάπτυξη... εμένα μια χαρά μου αρέσει αλλά αν γίνω έτσι πολύ φοβάμαι ότι το body shamimg θα πάει σύννεφο μετά.. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Nasaa evangelia_dim Ωρορα tilavgi globglogabgalab touvlo Wanda paolo1 rafaela11 Εριφύλη Kitkat28! iew Kate1914 Luludaki Μαυρίκιος taketrance Μήτσος10 Paragontas7000 Memetchi Jack of Spades Wonderkid Scandal giannhs2001 Libertus alexis.patrinos Fernando_A Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ryan Conner, Kiara Mia, Carmen Hayes, Lisa Ann, Ebony Ayes κλπ. Καλό τύφλωμα, ευχαρίστησέ με μετά. Click για ανάπτυξη... Θα σκάσει παιδί μου το στήθος τους από τη σιλικόνη ... Δεν είναι αυτές ο μέσος τύπος ευσωμης γυναίκας
palio_melos Διάσημο μέλος Ο palio_melos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.364 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 18:49 Ο palio_melos: #32 19-01-24 18:49 Μεγαλόσωμη είναι και η Ζωίτσα η Κωνσταντοπούλου αλλά ποντάρω ότι λίγοι θα είναι οι μερακλήδες τέτοιου βεληνεκούς. Και φυσικά σε καμία περίπτωση δεν αναφέρομαι στην πρόεδρο της Πλεύσης Ελευθερίας και πρώην πρόεδρο της Βουλής αλλά σε μια συνονόματη, το παραπάνω θα φλέρταρε με μήνυση άλλωστε. Τελευταία επεξεργασία: 19 Ιανουαρίου 2024 Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 18:50 Ο Valder έγραψε: #33 19-01-24 18:50 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Θα σκάσει παιδί μου το στήθος τους από τη σιλικόνη ... Δεν είναι αυτές ο μέσος τύπος ευσωμης γυναίκας Click για ανάπτυξη... Εγω τοσο παχουλες τις θέλω. Να σου κανει face sitting και να φυγεις απο ασφυξια. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 19 Ιανουαρίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από i_lie_us: Μεγαλόσωμη είναι και η Ζωίτσα η Κωνσταντοπούλου αλλά ποντάρω ότι λίγοι θα είναι οι μερακλήδες τέτοιου βεληνεκούς. Ιδερ γουειζ, ας κουνήθουνε τα μνμτ προς κάνα πιο σχετικό θέμα. Click για ανάπτυξη... Εγω το χω δηλώσει ενθερμος θαυμαστης της μέχρι αηδίας.- amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.073 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 18:51 Η amarelia έγραψε: #34 19-01-24 18:51 Αρχική Δημοσίευση από i_lie_us: αλλά ποντάρω ότι λίγοι θα είναι οι μερακλήδες τέτοιου βεληνεκούς. Click για ανάπτυξη... Guest 030894 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 18:55 Ο Guest 030894: #35 19-01-24 18:55 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ryan Conner, Kiara Mia, Carmen Hayes, Lisa Ann, Ebony Ayes κλπ. Καλό τύφλωμα, ευχαρίστησέ με μετά. Click για ανάπτυξη... Τετοιους αεροσακους να ειχαν τα αμαξια, δε θα υπηρχαν θυματα απο αυτοκινητιστικα rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.837 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 19:01 Η rafaela11: #36 19-01-24 19:01 Αρχική Δημοσίευση από Zukov: Ναι και εγω ετσι ξερει, δεν εχω ξανακουσει τον συσχετισμο μεγαλοσωμη, περισσοτερη τεστο, πιο σεξουαλικη. Το ορμονικο προφιλ κρινεται απο αλλους ανεξαρτητους της σωματοδωμης παραγοντες. Οπως ειπα πριν woke ερευνα οπως επιτασσει το πνευμα Click για ανάπτυξη... Δεν προκαλεί κατι θετικο το βαρος στη τεστο, αν είναι δυνατόν. Απλά αυτές που είναι πιο τζουσι, έχουν παραπάνω τεστο κατά ένα μεγάλο ποσοστό, και συνεπώς λίμπιντο. Ειναι ένας συνδυασμός που συμβαίνει πολύ συχνά. Αυτό δεν σημαίνει ότι οι γυναίκες που είναι petit πχ δεν έχουν λίμπιντο. Τα λέτε με λάθος σειρά, βγάζετε και λάθος συμπέρασμα. Η υπογονιμοτητα είναι ένα άλλο θέμα, που πολύ ευχαρίστως να σας την αναλύσω με πηγές και έρευνες από τη μονάδα που βρίσκομαι, σε άλλο thread, μιας και αναφέρθηκε. Τελευταία επεξεργασία: 19 Ιανουαρίου 2024 Guest 030894 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 19:06 Ο Guest 030894: #37 19-01-24 19:06 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Δεν προκαλεί κατι θετικο το βαρος στη τεστο, αν είναι δυνατόν Click για ανάπτυξη... Σωματοδομη γραφω. Που ειναι οι ερευνες που το αποδεικνυουν και τι θεωρειται επιστημονικα juicy. Αν εννοουμε τις καμπυλες τηψλεπτη μεση και τους μεγαλους γοφους αυτα ειναι χαρακτηριστικα που θεωρουνται εξελιξτικα πλεονεκτηματα χρονια τωρα. Οχι γενικα και αοριστα τις μεγαλοσωμες εκ γεννετης Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.366 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 19:22 Η Εριφύλη έγραψε: #38 19-01-24 19:22 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Θες να με πεθανεις απο τα 40 μου; Οχι πες μου. Κο-ρμα-ρα.- ΥΓ: Εχει και φατσάρα όμως, δεν ειναι τρακαρισμένη πατόβαρκα με βισηγοτθικο ουρουκ χαι. Click για ανάπτυξη... Η μέση μου κάπως έτσι είναι, στο στήθος και στα μπούτια το χάνω, είμαι πιο αδύνατη.. μήπως να πάρω τελικά για να έχω το τέλειο σώμα; Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 19:24 Ο Valder έγραψε: #39 19-01-24 19:24 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Η μέση μου κάπως έτσι είναι, στο στήθος και στα μπούτια το χάνω, είμαι πιο αδύνατη.. μήπως να πάρω τελικά για να έχω το τέλειο σώμα; Click για ανάπτυξη... Οτι σου αρεσει εσένα Εριφύλη μου, εγω σε υποστηρίζω φανατικά.- Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.366 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 19:25 Η Εριφύλη έγραψε: #40 19-01-24 19:25 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Οτι σου αρεσει εσένα Εριφύλη μου, εγω σε υποστηρίζω φανατικά.- Click για ανάπτυξη... εμένα μια χαρά μου αρέσει αλλά αν γίνω έτσι πολύ φοβάμαι ότι το body shamimg θα πάει σύννεφο μετά.. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Nasaa evangelia_dim Ωρορα tilavgi globglogabgalab touvlo Wanda paolo1 rafaela11 Εριφύλη Kitkat28! iew Kate1914 Luludaki Μαυρίκιος taketrance Μήτσος10 Paragontas7000 Memetchi Jack of Spades Wonderkid Scandal giannhs2001 Libertus alexis.patrinos Fernando_A Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μεγαλόσωμη είναι και η Ζωίτσα η Κωνσταντοπούλου αλλά ποντάρω ότι λίγοι θα είναι οι μερακλήδες τέτοιου βεληνεκούς. Και φυσικά σε καμία περίπτωση δεν αναφέρομαι στην πρόεδρο της Πλεύσης Ελευθερίας και πρώην πρόεδρο της Βουλής αλλά σε μια συνονόματη, το παραπάνω θα φλέρταρε με μήνυση άλλωστε.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 18:50 Ο Valder έγραψε: #33 19-01-24 18:50 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Θα σκάσει παιδί μου το στήθος τους από τη σιλικόνη ... Δεν είναι αυτές ο μέσος τύπος ευσωμης γυναίκας Click για ανάπτυξη... Εγω τοσο παχουλες τις θέλω. Να σου κανει face sitting και να φυγεις απο ασφυξια. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 19 Ιανουαρίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από i_lie_us: Μεγαλόσωμη είναι και η Ζωίτσα η Κωνσταντοπούλου αλλά ποντάρω ότι λίγοι θα είναι οι μερακλήδες τέτοιου βεληνεκούς. Ιδερ γουειζ, ας κουνήθουνε τα μνμτ προς κάνα πιο σχετικό θέμα. Click για ανάπτυξη... Εγω το χω δηλώσει ενθερμος θαυμαστης της μέχρι αηδίας.- amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.073 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 18:51 Η amarelia έγραψε: #34 19-01-24 18:51 Αρχική Δημοσίευση από i_lie_us: αλλά ποντάρω ότι λίγοι θα είναι οι μερακλήδες τέτοιου βεληνεκούς. Click για ανάπτυξη... Guest 030894 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 18:55 Ο Guest 030894: #35 19-01-24 18:55 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ryan Conner, Kiara Mia, Carmen Hayes, Lisa Ann, Ebony Ayes κλπ. Καλό τύφλωμα, ευχαρίστησέ με μετά. Click για ανάπτυξη... Τετοιους αεροσακους να ειχαν τα αμαξια, δε θα υπηρχαν θυματα απο αυτοκινητιστικα rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.837 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 19:01 Η rafaela11: #36 19-01-24 19:01 Αρχική Δημοσίευση από Zukov: Ναι και εγω ετσι ξερει, δεν εχω ξανακουσει τον συσχετισμο μεγαλοσωμη, περισσοτερη τεστο, πιο σεξουαλικη. Το ορμονικο προφιλ κρινεται απο αλλους ανεξαρτητους της σωματοδωμης παραγοντες. Οπως ειπα πριν woke ερευνα οπως επιτασσει το πνευμα Click για ανάπτυξη... Δεν προκαλεί κατι θετικο το βαρος στη τεστο, αν είναι δυνατόν. Απλά αυτές που είναι πιο τζουσι, έχουν παραπάνω τεστο κατά ένα μεγάλο ποσοστό, και συνεπώς λίμπιντο. Ειναι ένας συνδυασμός που συμβαίνει πολύ συχνά. Αυτό δεν σημαίνει ότι οι γυναίκες που είναι petit πχ δεν έχουν λίμπιντο. Τα λέτε με λάθος σειρά, βγάζετε και λάθος συμπέρασμα. Η υπογονιμοτητα είναι ένα άλλο θέμα, που πολύ ευχαρίστως να σας την αναλύσω με πηγές και έρευνες από τη μονάδα που βρίσκομαι, σε άλλο thread, μιας και αναφέρθηκε. Τελευταία επεξεργασία: 19 Ιανουαρίου 2024 Guest 030894 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 19:06 Ο Guest 030894: #37 19-01-24 19:06 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Δεν προκαλεί κατι θετικο το βαρος στη τεστο, αν είναι δυνατόν Click για ανάπτυξη... Σωματοδομη γραφω. Που ειναι οι ερευνες που το αποδεικνυουν και τι θεωρειται επιστημονικα juicy. Αν εννοουμε τις καμπυλες τηψλεπτη μεση και τους μεγαλους γοφους αυτα ειναι χαρακτηριστικα που θεωρουνται εξελιξτικα πλεονεκτηματα χρονια τωρα. Οχι γενικα και αοριστα τις μεγαλοσωμες εκ γεννετης Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.366 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 19:22 Η Εριφύλη έγραψε: #38 19-01-24 19:22 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Θες να με πεθανεις απο τα 40 μου; Οχι πες μου. Κο-ρμα-ρα.- ΥΓ: Εχει και φατσάρα όμως, δεν ειναι τρακαρισμένη πατόβαρκα με βισηγοτθικο ουρουκ χαι. Click για ανάπτυξη... Η μέση μου κάπως έτσι είναι, στο στήθος και στα μπούτια το χάνω, είμαι πιο αδύνατη.. μήπως να πάρω τελικά για να έχω το τέλειο σώμα; Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 19:24 Ο Valder έγραψε: #39 19-01-24 19:24 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Η μέση μου κάπως έτσι είναι, στο στήθος και στα μπούτια το χάνω, είμαι πιο αδύνατη.. μήπως να πάρω τελικά για να έχω το τέλειο σώμα; Click για ανάπτυξη... Οτι σου αρεσει εσένα Εριφύλη μου, εγω σε υποστηρίζω φανατικά.- Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.366 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 19:25 Η Εριφύλη έγραψε: #40 19-01-24 19:25 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Οτι σου αρεσει εσένα Εριφύλη μου, εγω σε υποστηρίζω φανατικά.- Click για ανάπτυξη... εμένα μια χαρά μου αρέσει αλλά αν γίνω έτσι πολύ φοβάμαι ότι το body shamimg θα πάει σύννεφο μετά.. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Nasaa evangelia_dim Ωρορα tilavgi globglogabgalab touvlo Wanda paolo1 rafaela11 Εριφύλη Kitkat28! iew Kate1914 Luludaki Μαυρίκιος taketrance Μήτσος10 Paragontas7000 Memetchi Jack of Spades Wonderkid Scandal giannhs2001 Libertus alexis.patrinos Fernando_A Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από glayki: Θα σκάσει παιδί μου το στήθος τους από τη σιλικόνη ... Δεν είναι αυτές ο μέσος τύπος ευσωμης γυναίκας Click για ανάπτυξη... Εγω τοσο παχουλες τις θέλω. Να σου κανει face sitting και να φυγεις απο ασφυξια. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 19 Ιανουαρίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από i_lie_us: Μεγαλόσωμη είναι και η Ζωίτσα η Κωνσταντοπούλου αλλά ποντάρω ότι λίγοι θα είναι οι μερακλήδες τέτοιου βεληνεκούς. Ιδερ γουειζ, ας κουνήθουνε τα μνμτ προς κάνα πιο σχετικό θέμα. Click για ανάπτυξη... Εγω το χω δηλώσει ενθερμος θαυμαστης της μέχρι αηδίας.-
amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.073 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 18:51 Η amarelia έγραψε: #34 19-01-24 18:51 Αρχική Δημοσίευση από i_lie_us: αλλά ποντάρω ότι λίγοι θα είναι οι μερακλήδες τέτοιου βεληνεκούς. Click για ανάπτυξη... Guest 030894 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 18:55 Ο Guest 030894: #35 19-01-24 18:55 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ryan Conner, Kiara Mia, Carmen Hayes, Lisa Ann, Ebony Ayes κλπ. Καλό τύφλωμα, ευχαρίστησέ με μετά. Click για ανάπτυξη... Τετοιους αεροσακους να ειχαν τα αμαξια, δε θα υπηρχαν θυματα απο αυτοκινητιστικα rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.837 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 19:01 Η rafaela11: #36 19-01-24 19:01 Αρχική Δημοσίευση από Zukov: Ναι και εγω ετσι ξερει, δεν εχω ξανακουσει τον συσχετισμο μεγαλοσωμη, περισσοτερη τεστο, πιο σεξουαλικη. Το ορμονικο προφιλ κρινεται απο αλλους ανεξαρτητους της σωματοδωμης παραγοντες. Οπως ειπα πριν woke ερευνα οπως επιτασσει το πνευμα Click για ανάπτυξη... Δεν προκαλεί κατι θετικο το βαρος στη τεστο, αν είναι δυνατόν. Απλά αυτές που είναι πιο τζουσι, έχουν παραπάνω τεστο κατά ένα μεγάλο ποσοστό, και συνεπώς λίμπιντο. Ειναι ένας συνδυασμός που συμβαίνει πολύ συχνά. Αυτό δεν σημαίνει ότι οι γυναίκες που είναι petit πχ δεν έχουν λίμπιντο. Τα λέτε με λάθος σειρά, βγάζετε και λάθος συμπέρασμα. Η υπογονιμοτητα είναι ένα άλλο θέμα, που πολύ ευχαρίστως να σας την αναλύσω με πηγές και έρευνες από τη μονάδα που βρίσκομαι, σε άλλο thread, μιας και αναφέρθηκε. Τελευταία επεξεργασία: 19 Ιανουαρίου 2024 Guest 030894 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 19:06 Ο Guest 030894: #37 19-01-24 19:06 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Δεν προκαλεί κατι θετικο το βαρος στη τεστο, αν είναι δυνατόν Click για ανάπτυξη... Σωματοδομη γραφω. Που ειναι οι ερευνες που το αποδεικνυουν και τι θεωρειται επιστημονικα juicy. Αν εννοουμε τις καμπυλες τηψλεπτη μεση και τους μεγαλους γοφους αυτα ειναι χαρακτηριστικα που θεωρουνται εξελιξτικα πλεονεκτηματα χρονια τωρα. Οχι γενικα και αοριστα τις μεγαλοσωμες εκ γεννετης Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.366 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 19:22 Η Εριφύλη έγραψε: #38 19-01-24 19:22 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Θες να με πεθανεις απο τα 40 μου; Οχι πες μου. Κο-ρμα-ρα.- ΥΓ: Εχει και φατσάρα όμως, δεν ειναι τρακαρισμένη πατόβαρκα με βισηγοτθικο ουρουκ χαι. Click για ανάπτυξη... Η μέση μου κάπως έτσι είναι, στο στήθος και στα μπούτια το χάνω, είμαι πιο αδύνατη.. μήπως να πάρω τελικά για να έχω το τέλειο σώμα; Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 19:24 Ο Valder έγραψε: #39 19-01-24 19:24 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Η μέση μου κάπως έτσι είναι, στο στήθος και στα μπούτια το χάνω, είμαι πιο αδύνατη.. μήπως να πάρω τελικά για να έχω το τέλειο σώμα; Click για ανάπτυξη... Οτι σου αρεσει εσένα Εριφύλη μου, εγω σε υποστηρίζω φανατικά.- Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.366 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 19:25 Η Εριφύλη έγραψε: #40 19-01-24 19:25 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Οτι σου αρεσει εσένα Εριφύλη μου, εγω σε υποστηρίζω φανατικά.- Click για ανάπτυξη... εμένα μια χαρά μου αρέσει αλλά αν γίνω έτσι πολύ φοβάμαι ότι το body shamimg θα πάει σύννεφο μετά.. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Nasaa evangelia_dim Ωρορα tilavgi globglogabgalab touvlo Wanda paolo1 rafaela11 Εριφύλη Kitkat28! iew Kate1914 Luludaki Μαυρίκιος taketrance Μήτσος10 Paragontas7000 Memetchi Jack of Spades Wonderkid Scandal giannhs2001 Libertus alexis.patrinos Fernando_A Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από i_lie_us: αλλά ποντάρω ότι λίγοι θα είναι οι μερακλήδες τέτοιου βεληνεκούς. Click για ανάπτυξη...
Guest 030894 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 18:55 Ο Guest 030894: #35 19-01-24 18:55 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ryan Conner, Kiara Mia, Carmen Hayes, Lisa Ann, Ebony Ayes κλπ. Καλό τύφλωμα, ευχαρίστησέ με μετά. Click για ανάπτυξη... Τετοιους αεροσακους να ειχαν τα αμαξια, δε θα υπηρχαν θυματα απο αυτοκινητιστικα rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.837 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 19:01 Η rafaela11: #36 19-01-24 19:01 Αρχική Δημοσίευση από Zukov: Ναι και εγω ετσι ξερει, δεν εχω ξανακουσει τον συσχετισμο μεγαλοσωμη, περισσοτερη τεστο, πιο σεξουαλικη. Το ορμονικο προφιλ κρινεται απο αλλους ανεξαρτητους της σωματοδωμης παραγοντες. Οπως ειπα πριν woke ερευνα οπως επιτασσει το πνευμα Click για ανάπτυξη... Δεν προκαλεί κατι θετικο το βαρος στη τεστο, αν είναι δυνατόν. Απλά αυτές που είναι πιο τζουσι, έχουν παραπάνω τεστο κατά ένα μεγάλο ποσοστό, και συνεπώς λίμπιντο. Ειναι ένας συνδυασμός που συμβαίνει πολύ συχνά. Αυτό δεν σημαίνει ότι οι γυναίκες που είναι petit πχ δεν έχουν λίμπιντο. Τα λέτε με λάθος σειρά, βγάζετε και λάθος συμπέρασμα. Η υπογονιμοτητα είναι ένα άλλο θέμα, που πολύ ευχαρίστως να σας την αναλύσω με πηγές και έρευνες από τη μονάδα που βρίσκομαι, σε άλλο thread, μιας και αναφέρθηκε. Τελευταία επεξεργασία: 19 Ιανουαρίου 2024 Guest 030894 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 19:06 Ο Guest 030894: #37 19-01-24 19:06 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Δεν προκαλεί κατι θετικο το βαρος στη τεστο, αν είναι δυνατόν Click για ανάπτυξη... Σωματοδομη γραφω. Που ειναι οι ερευνες που το αποδεικνυουν και τι θεωρειται επιστημονικα juicy. Αν εννοουμε τις καμπυλες τηψλεπτη μεση και τους μεγαλους γοφους αυτα ειναι χαρακτηριστικα που θεωρουνται εξελιξτικα πλεονεκτηματα χρονια τωρα. Οχι γενικα και αοριστα τις μεγαλοσωμες εκ γεννετης Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.366 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 19:22 Η Εριφύλη έγραψε: #38 19-01-24 19:22 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Θες να με πεθανεις απο τα 40 μου; Οχι πες μου. Κο-ρμα-ρα.- ΥΓ: Εχει και φατσάρα όμως, δεν ειναι τρακαρισμένη πατόβαρκα με βισηγοτθικο ουρουκ χαι. Click για ανάπτυξη... Η μέση μου κάπως έτσι είναι, στο στήθος και στα μπούτια το χάνω, είμαι πιο αδύνατη.. μήπως να πάρω τελικά για να έχω το τέλειο σώμα; Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 19:24 Ο Valder έγραψε: #39 19-01-24 19:24 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Η μέση μου κάπως έτσι είναι, στο στήθος και στα μπούτια το χάνω, είμαι πιο αδύνατη.. μήπως να πάρω τελικά για να έχω το τέλειο σώμα; Click για ανάπτυξη... Οτι σου αρεσει εσένα Εριφύλη μου, εγω σε υποστηρίζω φανατικά.- Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.366 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 19:25 Η Εριφύλη έγραψε: #40 19-01-24 19:25 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Οτι σου αρεσει εσένα Εριφύλη μου, εγω σε υποστηρίζω φανατικά.- Click για ανάπτυξη... εμένα μια χαρά μου αρέσει αλλά αν γίνω έτσι πολύ φοβάμαι ότι το body shamimg θα πάει σύννεφο μετά.. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Nasaa evangelia_dim Ωρορα tilavgi globglogabgalab touvlo Wanda paolo1 rafaela11 Εριφύλη Kitkat28! iew Kate1914 Luludaki Μαυρίκιος taketrance Μήτσος10 Paragontas7000 Memetchi Jack of Spades Wonderkid Scandal giannhs2001 Libertus alexis.patrinos Fernando_A Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ryan Conner, Kiara Mia, Carmen Hayes, Lisa Ann, Ebony Ayes κλπ. Καλό τύφλωμα, ευχαρίστησέ με μετά. Click για ανάπτυξη... Τετοιους αεροσακους να ειχαν τα αμαξια, δε θα υπηρχαν θυματα απο αυτοκινητιστικα
rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.837 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 19:01 Η rafaela11: #36 19-01-24 19:01 Αρχική Δημοσίευση από Zukov: Ναι και εγω ετσι ξερει, δεν εχω ξανακουσει τον συσχετισμο μεγαλοσωμη, περισσοτερη τεστο, πιο σεξουαλικη. Το ορμονικο προφιλ κρινεται απο αλλους ανεξαρτητους της σωματοδωμης παραγοντες. Οπως ειπα πριν woke ερευνα οπως επιτασσει το πνευμα Click για ανάπτυξη... Δεν προκαλεί κατι θετικο το βαρος στη τεστο, αν είναι δυνατόν. Απλά αυτές που είναι πιο τζουσι, έχουν παραπάνω τεστο κατά ένα μεγάλο ποσοστό, και συνεπώς λίμπιντο. Ειναι ένας συνδυασμός που συμβαίνει πολύ συχνά. Αυτό δεν σημαίνει ότι οι γυναίκες που είναι petit πχ δεν έχουν λίμπιντο. Τα λέτε με λάθος σειρά, βγάζετε και λάθος συμπέρασμα. Η υπογονιμοτητα είναι ένα άλλο θέμα, που πολύ ευχαρίστως να σας την αναλύσω με πηγές και έρευνες από τη μονάδα που βρίσκομαι, σε άλλο thread, μιας και αναφέρθηκε. Τελευταία επεξεργασία: 19 Ιανουαρίου 2024 Guest 030894 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 19:06 Ο Guest 030894: #37 19-01-24 19:06 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Δεν προκαλεί κατι θετικο το βαρος στη τεστο, αν είναι δυνατόν Click για ανάπτυξη... Σωματοδομη γραφω. Που ειναι οι ερευνες που το αποδεικνυουν και τι θεωρειται επιστημονικα juicy. Αν εννοουμε τις καμπυλες τηψλεπτη μεση και τους μεγαλους γοφους αυτα ειναι χαρακτηριστικα που θεωρουνται εξελιξτικα πλεονεκτηματα χρονια τωρα. Οχι γενικα και αοριστα τις μεγαλοσωμες εκ γεννετης Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.366 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 19:22 Η Εριφύλη έγραψε: #38 19-01-24 19:22 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Θες να με πεθανεις απο τα 40 μου; Οχι πες μου. Κο-ρμα-ρα.- ΥΓ: Εχει και φατσάρα όμως, δεν ειναι τρακαρισμένη πατόβαρκα με βισηγοτθικο ουρουκ χαι. Click για ανάπτυξη... Η μέση μου κάπως έτσι είναι, στο στήθος και στα μπούτια το χάνω, είμαι πιο αδύνατη.. μήπως να πάρω τελικά για να έχω το τέλειο σώμα; Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 19:24 Ο Valder έγραψε: #39 19-01-24 19:24 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Η μέση μου κάπως έτσι είναι, στο στήθος και στα μπούτια το χάνω, είμαι πιο αδύνατη.. μήπως να πάρω τελικά για να έχω το τέλειο σώμα; Click για ανάπτυξη... Οτι σου αρεσει εσένα Εριφύλη μου, εγω σε υποστηρίζω φανατικά.- Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.366 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 19:25 Η Εριφύλη έγραψε: #40 19-01-24 19:25 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Οτι σου αρεσει εσένα Εριφύλη μου, εγω σε υποστηρίζω φανατικά.- Click για ανάπτυξη... εμένα μια χαρά μου αρέσει αλλά αν γίνω έτσι πολύ φοβάμαι ότι το body shamimg θα πάει σύννεφο μετά.. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Nasaa evangelia_dim Ωρορα tilavgi globglogabgalab touvlo Wanda paolo1 rafaela11 Εριφύλη Kitkat28! iew Kate1914 Luludaki Μαυρίκιος taketrance Μήτσος10 Paragontas7000 Memetchi Jack of Spades Wonderkid Scandal giannhs2001 Libertus alexis.patrinos Fernando_A Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Zukov: Ναι και εγω ετσι ξερει, δεν εχω ξανακουσει τον συσχετισμο μεγαλοσωμη, περισσοτερη τεστο, πιο σεξουαλικη. Το ορμονικο προφιλ κρινεται απο αλλους ανεξαρτητους της σωματοδωμης παραγοντες. Οπως ειπα πριν woke ερευνα οπως επιτασσει το πνευμα Click για ανάπτυξη... Δεν προκαλεί κατι θετικο το βαρος στη τεστο, αν είναι δυνατόν. Απλά αυτές που είναι πιο τζουσι, έχουν παραπάνω τεστο κατά ένα μεγάλο ποσοστό, και συνεπώς λίμπιντο. Ειναι ένας συνδυασμός που συμβαίνει πολύ συχνά. Αυτό δεν σημαίνει ότι οι γυναίκες που είναι petit πχ δεν έχουν λίμπιντο. Τα λέτε με λάθος σειρά, βγάζετε και λάθος συμπέρασμα. Η υπογονιμοτητα είναι ένα άλλο θέμα, που πολύ ευχαρίστως να σας την αναλύσω με πηγές και έρευνες από τη μονάδα που βρίσκομαι, σε άλλο thread, μιας και αναφέρθηκε.
Guest 030894 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 19:06 Ο Guest 030894: #37 19-01-24 19:06 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Δεν προκαλεί κατι θετικο το βαρος στη τεστο, αν είναι δυνατόν Click για ανάπτυξη... Σωματοδομη γραφω. Που ειναι οι ερευνες που το αποδεικνυουν και τι θεωρειται επιστημονικα juicy. Αν εννοουμε τις καμπυλες τηψλεπτη μεση και τους μεγαλους γοφους αυτα ειναι χαρακτηριστικα που θεωρουνται εξελιξτικα πλεονεκτηματα χρονια τωρα. Οχι γενικα και αοριστα τις μεγαλοσωμες εκ γεννετης Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.366 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 19:22 Η Εριφύλη έγραψε: #38 19-01-24 19:22 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Θες να με πεθανεις απο τα 40 μου; Οχι πες μου. Κο-ρμα-ρα.- ΥΓ: Εχει και φατσάρα όμως, δεν ειναι τρακαρισμένη πατόβαρκα με βισηγοτθικο ουρουκ χαι. Click για ανάπτυξη... Η μέση μου κάπως έτσι είναι, στο στήθος και στα μπούτια το χάνω, είμαι πιο αδύνατη.. μήπως να πάρω τελικά για να έχω το τέλειο σώμα; Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 19:24 Ο Valder έγραψε: #39 19-01-24 19:24 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Η μέση μου κάπως έτσι είναι, στο στήθος και στα μπούτια το χάνω, είμαι πιο αδύνατη.. μήπως να πάρω τελικά για να έχω το τέλειο σώμα; Click για ανάπτυξη... Οτι σου αρεσει εσένα Εριφύλη μου, εγω σε υποστηρίζω φανατικά.- Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.366 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 19:25 Η Εριφύλη έγραψε: #40 19-01-24 19:25 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Οτι σου αρεσει εσένα Εριφύλη μου, εγω σε υποστηρίζω φανατικά.- Click για ανάπτυξη... εμένα μια χαρά μου αρέσει αλλά αν γίνω έτσι πολύ φοβάμαι ότι το body shamimg θα πάει σύννεφο μετά.. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Nasaa evangelia_dim Ωρορα tilavgi globglogabgalab touvlo Wanda paolo1 rafaela11 Εριφύλη Kitkat28! iew Kate1914 Luludaki Μαυρίκιος taketrance Μήτσος10 Paragontas7000 Memetchi Jack of Spades Wonderkid Scandal giannhs2001 Libertus alexis.patrinos Fernando_A Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Δεν προκαλεί κατι θετικο το βαρος στη τεστο, αν είναι δυνατόν Click για ανάπτυξη... Σωματοδομη γραφω. Που ειναι οι ερευνες που το αποδεικνυουν και τι θεωρειται επιστημονικα juicy. Αν εννοουμε τις καμπυλες τηψλεπτη μεση και τους μεγαλους γοφους αυτα ειναι χαρακτηριστικα που θεωρουνται εξελιξτικα πλεονεκτηματα χρονια τωρα. Οχι γενικα και αοριστα τις μεγαλοσωμες εκ γεννετης
Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.366 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 19:22 Η Εριφύλη έγραψε: #38 19-01-24 19:22 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Θες να με πεθανεις απο τα 40 μου; Οχι πες μου. Κο-ρμα-ρα.- ΥΓ: Εχει και φατσάρα όμως, δεν ειναι τρακαρισμένη πατόβαρκα με βισηγοτθικο ουρουκ χαι. Click για ανάπτυξη... Η μέση μου κάπως έτσι είναι, στο στήθος και στα μπούτια το χάνω, είμαι πιο αδύνατη.. μήπως να πάρω τελικά για να έχω το τέλειο σώμα; Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 19:24 Ο Valder έγραψε: #39 19-01-24 19:24 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Η μέση μου κάπως έτσι είναι, στο στήθος και στα μπούτια το χάνω, είμαι πιο αδύνατη.. μήπως να πάρω τελικά για να έχω το τέλειο σώμα; Click για ανάπτυξη... Οτι σου αρεσει εσένα Εριφύλη μου, εγω σε υποστηρίζω φανατικά.- Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.366 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 19:25 Η Εριφύλη έγραψε: #40 19-01-24 19:25 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Οτι σου αρεσει εσένα Εριφύλη μου, εγω σε υποστηρίζω φανατικά.- Click για ανάπτυξη... εμένα μια χαρά μου αρέσει αλλά αν γίνω έτσι πολύ φοβάμαι ότι το body shamimg θα πάει σύννεφο μετά.. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Nasaa evangelia_dim Ωρορα tilavgi globglogabgalab touvlo Wanda paolo1 rafaela11 Εριφύλη Kitkat28! iew Kate1914 Luludaki Μαυρίκιος taketrance Μήτσος10 Paragontas7000 Memetchi Jack of Spades Wonderkid Scandal giannhs2001 Libertus alexis.patrinos Fernando_A Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Valder: Θες να με πεθανεις απο τα 40 μου; Οχι πες μου. Κο-ρμα-ρα.- ΥΓ: Εχει και φατσάρα όμως, δεν ειναι τρακαρισμένη πατόβαρκα με βισηγοτθικο ουρουκ χαι. Click για ανάπτυξη... Η μέση μου κάπως έτσι είναι, στο στήθος και στα μπούτια το χάνω, είμαι πιο αδύνατη.. μήπως να πάρω τελικά για να έχω το τέλειο σώμα;
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 19:24 Ο Valder έγραψε: #39 19-01-24 19:24 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Η μέση μου κάπως έτσι είναι, στο στήθος και στα μπούτια το χάνω, είμαι πιο αδύνατη.. μήπως να πάρω τελικά για να έχω το τέλειο σώμα; Click για ανάπτυξη... Οτι σου αρεσει εσένα Εριφύλη μου, εγω σε υποστηρίζω φανατικά.- Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.366 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 19:25 Η Εριφύλη έγραψε: #40 19-01-24 19:25 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Οτι σου αρεσει εσένα Εριφύλη μου, εγω σε υποστηρίζω φανατικά.- Click για ανάπτυξη... εμένα μια χαρά μου αρέσει αλλά αν γίνω έτσι πολύ φοβάμαι ότι το body shamimg θα πάει σύννεφο μετά.. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Η μέση μου κάπως έτσι είναι, στο στήθος και στα μπούτια το χάνω, είμαι πιο αδύνατη.. μήπως να πάρω τελικά για να έχω το τέλειο σώμα; Click για ανάπτυξη... Οτι σου αρεσει εσένα Εριφύλη μου, εγω σε υποστηρίζω φανατικά.-
Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.366 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2024 στις 19:25 Η Εριφύλη έγραψε: #40 19-01-24 19:25 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Οτι σου αρεσει εσένα Εριφύλη μου, εγω σε υποστηρίζω φανατικά.- Click για ανάπτυξη... εμένα μια χαρά μου αρέσει αλλά αν γίνω έτσι πολύ φοβάμαι ότι το body shamimg θα πάει σύννεφο μετά..
Αρχική Δημοσίευση από Valder: Οτι σου αρεσει εσένα Εριφύλη μου, εγω σε υποστηρίζω φανατικά.- Click για ανάπτυξη... εμένα μια χαρά μου αρέσει αλλά αν γίνω έτσι πολύ φοβάμαι ότι το body shamimg θα πάει σύννεφο μετά..