Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη (28/2/23)

akikos

Επιφανές μέλος

Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11,842 μηνύματα.
Υποκρισία. Μια αναρρωτική άδεια δεν είναι τόσο σημαντικός λόγος να απολύσεις κάποιον ιατρό και να τον διαπομπεύεις στην τηλεόραση. Ξέρει ο καθένας μας δημόσιους υπαλλήλους που πήραν άδειες με παρόμοιο τρόπο και προφανώς η κυβέρνηση και οι μελλοντικές κυβερνήσεις δεν πρόκειται να σταματήσουν αυτό το φαινόμενο.

Παίζει ρόλο ότι είναι συνδικαλιστής του ΠΑΣΟΚ και εξυπηρετεί την επικοινωνιακή τακτική της κυβέρνησης για συνυπευθυνότητα. Αν θέλουν να τιμωρήσουν κάποιον ας τιμωρήσουν αυτόν που έδωσε την αναρρωτική. Ο συνδικαλιστής όπως σωστά προσπάθησε να πει στον Ευαγγελάτο δεν υπέγραψε αυτός την αναρρωτική άρα την ευθύνη την έχει ο επιμελητής Α, ο οποίος είναι ανεξάρτητος ιεραρχικά.

Σε κάθε περίπτωση εδώ κάνουν σοβαρά ιατρικά λάθη και συνεχίζουν να ασκούν το επάγγελμα ακόμα και αν βγουν ένοχοι.
 

i_lie_us

Διάσημο μέλος

Ο i_lie_us αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3,123 μηνύματα.
Η δικαιοσύνη (Ντογιάκος, λελ), θα περιοριστεί μόνο εντός ΟΣΕ.
Στη διαχρονική υποτίμηση και εξαθλίωσή του, έρχεται κουφέτο ένα δυστύχημα για το οποίο (πράγματι) η ευθύνη βαραίνει περισσότερο τον ΟΣΕ, τη ΡΑΣ και το σχετικό υπουργείο (συγκριτικά με την hellenic).

Αν στα επόμενα χρόνια δούμε τον ΟΣΕ όχι να κάνει τίποτα τρελές επενδύσεις, απλά να τελειώνει τα όποια έργα είχαν συμφωνηθεί παλιότερα και να επαναλειτουργεί ότι κόπηκε ή συντηρούσε ελλειπώς λόγω μειωμένου προσωπικού τα τελευταία χρόνια, ας μην μας κάνει εντύπωση.
Είναι ευκαιριάρα να γίνει ένα mini restart ικανό just enough για να πιει κάποιος ότι θα αγοράσει ποσοστό.
Από τσιφλίκι της εκάστοτε κυβέρνησης με λίγα λόγια, να μετατραπεί, well, σε τσιφλίκι της εκάστοτε κυβέρνησης και ενός ιδιώτη. Μια εταιρεία που θα λειτουργεί υποτυπωδώς αλλά κυρίως θα φαίνεται ότι λειτουργεί καλά.

Οπότε ας μην περιμένουμε η δικαιοσύνη να επιρρίψει ευθύνη σε κάτι πιο ψηλά από τη διοίκηση της ΟΣΕ. Θα τη φάνε τα (κακά τα ψέματα) ρουσφέτια, θα βγεί όσο άχτι έχουμε στους συνδικαλιστές επί τη ευκαιρία και μπορεί να θυσιάσουμε και κάποιον υψηλότερο διοικούντα.

Την πολιτική απ' την άλλη είναι βασικά στο χέρι του σώματος ποιος θα τηνε φάει.
Αλλα κοίτα να δεις που δεν είναι κιόλας. Φαντάσου τώρα σε αυτές τις εκλογές να κατέβει όντως ο Καραμανλής και να μην εκλεγεί. Και φαντάσου όντως να μη σχηματιστεί κυβέρνηση και να πάμε σε δεύτερες όπως ποντάραμε μέχρι πριν λίγες μέρες.
Και στις δεύτερες που θα είναι με λίστα να πάρει ψηλή θέση ο Καραμανλής και να ξαναμπεί.

Κι ενώ αυτό το σενάριο είναι εξωπραγματικό, την ίδια ώρα όλοι αυτοί οι δημοσιογραφοί-φίλοι της κυβέρνησης θα το ερμηνεύουν ως κάτι φυσιολογικό. Θα υπερασπίζονται τη σταθερότητα της χώρας, θα επικαλούνται τους προκλητικούς τούρκους, θα θυμίζουν ότι ο Καραμανλής δάκρυσε και το γνωστό ποίημα.


Στην υπερκομματική από την άλλη δε δίνω καμία σημάσια. Απ' ότι έχω καταλάβει η αξία της στη διερεύνηση θα 'ναι λίγο πολύ σαν την αμπελοφιλοσοφία που ρίχνουμε εδώ πέρα και το όποιο πόρισμά της δεν ξέρω ποιος θα το αξιοποιήσει.
 
Τελευταία επεξεργασία:

Chem2000

Διάσημο μέλος

Η Chem2000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών, επαγγέλεται Μεταπτυχιακός Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2,880 μηνύματα.

Έγινε τράκα λέει ο σταθμάρχης και ΑΜΑΝ, λες και έκαψε τη γουρουνοπούλα στη ψησταριά. "Εύγε" σε όποιον τον προσέλαβε.
 

chester20080

Περιβόητο μέλος

Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και επαγγέλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 5,490 μηνύματα.
ξέρατε εσείς ότι ο γιός Ντογιάκου ο junior δούλευε ως μετακλητός στο γραφείο του πρώην υπουργού Κώστα Καραμανλή μέχρι και μια βδομάδα πριν?


1678229214031.png

μάλιστα δείτε εδώ από το 2019 άρθρο:

1678229234283.png


καταλάβατε πιστευω. δε χρειαζονται παραπανω λογια.....
 

Nihilist

Τιμώμενο Μέλος

Ο Nihilist αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1,355 μηνύματα.
Εγώ αντιλαμβάνομαι τί θέλει να πει ο Νίκος. Δε λέει οτι δε στεναχωριέται για τα θύματα στα Τέμπη, αλλά θεωρεί υποκρισία να μη στεναχωριόμαστε και για τα θύματα από άλλα δυστυχήματα ή αρρώστιες. Ας τα διαχωρίσουμε αυτά τα δύο, δεν υπάρχει μόνο μαύρο και μόνο άσπρο. Άλλο "δε στεναχωριέμαι για τα θύματα στα Τέμπη αλλά μόνο για τα θύματα covid" κι άλλο "στεναχωριέμαι για όλα τα θύματα το ίδιο". Ομοίως, άλλο "φταίει ο σταθμάρχης, ο επόπτης, ο γιατρός που έδωσε άδεια αλλά φταίνε κι όλοι οι ανώτεροι και το σύστημα που δε λειτουργούσε" κι άλλο "είναι μόνο ευθύνη του σταθμάρχη και του επόπτη που πήρε άδεια".

Ζούμε στη χώρα του αυτονόητου.

Απλώς το σχόλιό του είναι άκαιρο και ανίδεο. Προφανώς ασχολούμαστε με τα Τέμπη γιατί ηταν μια προδιαγεγραμμένη τραγωδία, μπορουσε να αποφευχθεί, πρόκειται για φόνους (ανθρωποκτονία εξ αμελείας κατά συρροή το κατηγορητήριο), οφείλεται άμεσα σε πολιτική ανεπάρκεια και διαφθορά, πέθαναν κυρίως νέοι άνθρωποι και φοιτητές, που του δίνει τραγικότερη διάσταση, και ήταν θάνατοι βίαιοι και φρικαλέοι. Λογικό στον απόηχο αυτού του δράματος να ασχολούμαστε κυρίως με αυτό, αφού μάλιστα με την αντίδραση και την κριτική μπορούμε να αποφύγουμε παρόμοιες μελλοντικές κτηνωδίες.

Ο κόβιντ ήταν κεντρικό θέμα 2 χρόνια, πλέον υπάρχουν εμβόλια, ο ίδιος έχει εκπέσει σε ήπια ασθένεια και οι θάνατοι αφορούν κυρίως πολύ ηλικιωμένους που θα πεθαιναν έτσι κι αλλιώς από τη φυσική φθορά. Είναι πλέον ένα φυσικό γεγονός, όπως οι θάνατοι ηλικιωμένων από ανακοπή κλπ.

Αν ήταν να ασχολούμαστε μόνο με τους θανάτους ως θανάτους, τότε θα έπρεπε να υπάρχει θρεντ για τους θανάτους από πείνα στην Αφρική που είναι χιλιάδες τη μέρα και να ασχολούμαστε μονάχα με αυτό.

Συνεπώς το σχόλιο του Νίκου είναι εντελώς άκαιρο και μένει σε απόλυτους αριθμούς θανάτων, χωρίς να καταλαβαίνει τις χοντρές διαφορές ανάμεσα σε μια προδιαγεγραμμένη κρατική δολοφονία νέων με φρικτό τρόπο που με την αντίδρασή μας μπορεί να θεραπευθούν οι παθογένειες που οδήγησαν σε αυτη και σε ένα φυσικό γεγονός στο οποίο πλέον δεν υπάρχει περιθώριο παρέμβασης και βελτίωσης της κατάστασης (υπάρχουν εμβόλια, ατομικά μέσα προστασίας, ηπιότατη μετάλλαξη όμικρον, είναι μια ασθένεια που θα είναι πάντα μαζί μας και απλώς θα πρέπει να ζούμε μαζί της πλεον κλπ).
 

Chem2000

Διάσημο μέλος

Η Chem2000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών, επαγγέλεται Μεταπτυχιακός Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2,880 μηνύματα.

chester20080

Περιβόητο μέλος

Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και επαγγέλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 5,490 μηνύματα.
τωρα σοβαρα, ηταν ο πορτοσαλτε σε ενα twitter space οπου βγηκε ενας νδ και ειπε "ειναι κριμα να χασει η ελλαδα το λαμπρο ηγετη της νδ απο το τιμονι της χωρας για ενα κωλοτρενο" και η απαντηση του πορτοσαλτε ηταν ουσιαστικα θετικως συγκαταβατικη, δεκτικη, και ειπε "καταλαβαινω πώς το λες μωρε, μην το λες ετσι ειναι πολυ βαρυ αυτο που εγινε,
αλλά μην το πεις παραεξω αυτο απο εδω γιατί βλεπεις τι τραβαω εγω.."????

παμε καλα??? πω δεν μπορω, φουντωσα τωρα τι υπνο, τα νευρα μου δεν μπορω :angry: :no::warn:
 

Nick890

Επιφανές μέλος

Ο Nick890 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών και μας γράφει απο Ασία. Έχει γράψει 9,844 μηνύματα.
Ο κόβιντ ήταν κεντρικό θέμα 2 χρόνια, πλέον υπάρχουν εμβόλια, ο ίδιος έχει εκπέσει σε ήπια ασθένεια και οι θάνατοι αφορούν κυρίως πολύ ηλικιωμένους που θα πεθαιναν έτσι κι αλλιώς από τη φυσική φθορά. Είναι πλέον ένα φυσικό γεγονός, όπως οι θάνατοι ηλικιωμένων από ανακοπή κλπ.
Πρώτον, Αυτά που λες δεν ισχύουν για κανένα λόγο (αποδεδειγμένα)......και μόνο που λες ότι είναι φυσικό γεγονός η μόλυνση από ιό λέει πολλά .Τεσπα ακόμα και τώρα που το CDC άλλαξε από μόνο του οδηγίες σιωπηλά απ' τον πληθυσμό αναφέρει κάθετος ότι θα ζήσουμε ωραίες στιγμές μακροπρόθεσμα .....και δεν θα είναι μόνο οι "ευπαθείς και ηλικιωμένοι".Άκυρο ποστ είναι το δικό σου που αναφέρεις χωρίς στοιχεία θέματα και όχι τα δικά μου που τεκμηριώνονται στην μελέτη και στην λογική :P
Λογικό στον απόηχο αυτού του δράματος να ασχολούμαστε κυρίως με αυτό, αφού μάλιστα με την αντίδραση και την κριτική μπορούμε να αποφύγουμε παρόμοιες μελλοντικές κτηνωδίες.
Δεύτερων,Δεν θα αποφευχθεί απολύτως τίποτα όσο στην κοινωνία επικρατεί το βραχυπρόθεσμο οικονομικό όφελος -κοινωνικη πλεονεξία>>>>μακροπρόθεσμα της κοινωνικής ευθύνης,αρχών, αειφορίας (με λίγα λόγια τα πράγματα πρέπει να γίνουν σωστα και ας επιβαρύνουμε οικονομικα )......άμα δεν νομίζω να αλλάζει αυτό ! (Αποδεδειγμένο και αυτό χρόνια τώρα με κάθε θέμα ) :P


Αν ήταν να ασχολούμαστε μόνο με τους θανάτους ως θανάτους, τότε θα έπρεπε να υπάρχει θρεντ για τους θανάτους από πείνα στην Αφρική που είναι χιλιάδες τη μέρα και να ασχολούμαστε μονάχα με αυτό.
Ότι κατουράς στην θάλασσα το βρίσκεις στο αλάτι .....έλεγε η γιαγιά μου .Και αυτό δείχνει την υποκρισία που το πάει σε άλλο επίπεδο,διότι αυτοί οι θάνατοι στην Αφρική δεν είναι "φυσικό γεγονός " ΑΛΛΑ φεύγουν εξαιτίας ΜΟΥ και ΣΟΥ και του ΔΥΤΙΚΟΥ κόσμου που θέλει να ζει οικονομικά εις βάρος των τριτοκοσμικών χώρων ( κοινωνική πλεονεξία):P




Που είναι η ενσυναίσθηση σου για τις πλημμύρες? Που είναι για την πισπιριγου (ή πως στο καλό την λένε),που είναι για το Ματι? Που είναι για κοβιντ (μάλλον το είπες),που είναι για τον βιασμό της Μπίκα ? ........μάλλον πήγαν περίπατο γιατί μέχρι και σήμερα κανένα απ' τα παραπάνω θέμα δεν έχει λυθεί η πηγή(!!!!) του προβλήματος .Και ούτε θα πέσω απ' τα σύννεφα αν το συγκεκριμένο θέμα δεν λυθεί επίσης !


ΥΓ:Ο συναισθηματικός παρορμητισμος είναι ο θάνατος της ορθολογικής σκέψης.Τεσπα ασχοληθείτε ,να βρείτε ποιο κόμμα έβαλε τον σταθμάρχη στην θέση αυτή για να ξέρουμε ποιο κόμμα να ψηφίσουμε σύντομα ....για να λυθούν τα προβλήματα

ΥΓ2:Μπορώ να σας το εξηγήσω αλλά δεν μπορώ να σας το καταλάβω
 

Devil

Επιφανές μέλος

Ο Devil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 20,780 μηνύματα.
Απλώς το σχόλιό του είναι άκαιρο και ανίδεο. Προφανώς ασχολούμαστε με τα Τέμπη γιατί ηταν μια προδιαγεγραμμένη τραγωδία, μπορουσε να αποφευχθεί, πρόκειται για φόνους (ανθρωποκτονία εξ αμελείας κατά συρροή το κατηγορητήριο), οφείλεται άμεσα σε πολιτική ανεπάρκεια και διαφθορά, πέθαναν κυρίως νέοι άνθρωποι και φοιτητές, που του δίνει τραγικότερη διάσταση, και ήταν θάνατοι βίαιοι και φρικαλέοι. Λογικό στον απόηχο αυτού του δράματος να ασχολούμαστε κυρίως με αυτό, αφού μάλιστα με την αντίδραση και την κριτική μπορούμε να αποφύγουμε παρόμοιες μελλοντικές κτηνωδίες.

Ο κόβιντ ήταν κεντρικό θέμα 2 χρόνια, πλέον υπάρχουν εμβόλια, ο ίδιος έχει εκπέσει σε ήπια ασθένεια και οι θάνατοι αφορούν κυρίως πολύ ηλικιωμένους που θα πεθαιναν έτσι κι αλλιώς από τη φυσική φθορά. Είναι πλέον ένα φυσικό γεγονός, όπως οι θάνατοι ηλικιωμένων από ανακοπή κλπ.

Αν ήταν να ασχολούμαστε μόνο με τους θανάτους ως θανάτους, τότε θα έπρεπε να υπάρχει θρεντ για τους θανάτους από πείνα στην Αφρική που είναι χιλιάδες τη μέρα και να ασχολούμαστε μονάχα με αυτό.

Συνεπώς το σχόλιο του Νίκου είναι εντελώς άκαιρο και μένει σε απόλυτους αριθμούς θανάτων, χωρίς να καταλαβαίνει τις χοντρές διαφορές ανάμεσα σε μια προδιαγεγραμμένη κρατική δολοφονία νέων με φρικτό τρόπο που με την αντίδρασή μας μπορεί να θεραπευθούν οι παθογένειες που οδήγησαν σε αυτη και σε ένα φυσικό γεγονός στο οποίο πλέον δεν υπάρχει περιθώριο παρέμβασης και βελτίωσης της κατάστασης (υπάρχουν εμβόλια, ατομικά μέσα προστασίας, ηπιότατη μετάλλαξη όμικρον, είναι μια ασθένεια που θα είναι πάντα μαζί μας και απλώς θα πρέπει να ζούμε μαζί της πλεον κλπ).


Ο Νίκος έτσι είναι ισχυρό γνωμών κ δεν κάθεται καν να ακουσει τι του λέει ο άλλος ακόμη κ αν έχει λάθος. Όπως στη προκειμενη.

Συμφωνώ με όλα όσα λες. Ο κόβιντ βασικά ήταν ένα θέμα 2 ολοκληρων χρονών. Και μέσα σε αυτά τα χρόνια δεν υπήρχαν μπουζουκια κ διασκεδασεις επίσημες. Τώρα δεν μπορουσαν να κάνουν αποχή μια βδομαδα;

Αυτά του εγραψα κ εγώ χθες αλλά δεν θα τα διαβάσει καν. Αυτό που είπα με τη φλατζα ήταν χιουμοριστικό προφανως. Δεν είχα προθεση να το προσβαλω.

Αλλά όσο καιρό τον βλέπω κ τον ξέρω από εδώ κ στα ερωτικα είναι ισχυρό γνωμών. Είπε κάτι αυτό ειναι τέλος.

Θα έχει θέματα στο μέλλον με αυτή τη προσεγγιση οπως κ οι περισσοτεροι αν λειτουργουμε έτσι αλλά δικό του προβλημα στη τελική.
 

Chem2000

Διάσημο μέλος

Η Chem2000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών, επαγγέλεται Μεταπτυχιακός Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2,880 μηνύματα.
τωρα σοβαρα, ηταν ο πορτοσαλτε σε ενα twitter space οπου βγηκε ενας νδ και ειπε "ειναι κριμα να χασει η ελλαδα το λαμπρο ηγετη της νδ απο το τιμονι της χωρας για ενα κωλοτρενο" και η απαντηση του πορτοσαλτε ηταν ουσιαστικα θετικως συγκαταβατικη, δεκτικη, και ειπε "καταλαβαινω πώς το λες μωρε, μην το λες ετσι ειναι πολυ βαρυ αυτο που εγινε,
αλλά μην το πεις παραεξω αυτο απο εδω γιατί βλεπεις τι τραβαω εγω.."????

παμε καλα??? πω δεν μπορω, φουντωσα τωρα τι υπνο, τα νευρα μου δεν μπορω :angry: :no::warn:
Άστα.... Κι όμως αυτά ειπώνονται κανονικά!
 

Wonderkid

Περιβόητο μέλος

Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6,026 μηνύματα.
 

Volkswagen Fan

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλεται Οικονομολόγος και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 27,270 μηνύματα.

Βλέποντας τα πανο που κρατάνε δεν φαίνεται καθόλου ποσό πολιτική είναι η συγκεκριμένη πορεία.👻👻
 

Lasher

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Lasher αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1,918 μηνύματα.
Άστα.... Κι όμως αυτά ειπώνονται κανονικά!

Δεν υπάρχει σωτηρία. Είμαστε σε μια χώρα που υπουργός της κυβέρνησης παραδέχεται σε ζωντανή σύνδεση τα κάτωθι και αντί να έχει καρατομηθεί και να έχει διαταχθεί προκαταρκτική από τον αρμόδιο εισαγγελέα, αυτός θα συνεχίσει να σουλατσαρει στα καναλια ανενόχλητος σαν περιφερόμενος θίασος τσίρκου.

 

BeatrixKiddo

Περιβόητο μέλος

Η Trix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Μεταπτυχιακός Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4,048 μηνύματα.
IMG_20230308_132504.jpg

Όσοι μπορούμε να συμμετέχουμε στην σημερινή απεργία.
 

Chem2000

Διάσημο μέλος

Η Chem2000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών, επαγγέλεται Μεταπτυχιακός Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2,880 μηνύματα.
Δεν υπάρχει σωτηρία. Είμαστε σε μια χώρα που υπουργός της κυβέρνησης παραδέχεται σε ζωντανή σύνδεση τα κάτωθι και αντί να έχει καρατομηθεί και να έχει διαταχθεί προκαταρκτική από τον αρμόδιο εισαγγελέα, αυτός θα συνεχίσει να σουλατσαρει στα καναλια ανενόχλητος σαν περιφερόμενος θίασος τσίρκου.

Καλός μαλάκας ο Μπουμπούκος. Από το ΛΑΟΣ με τον Καρατζαφέρη, μυρίστηκε χρήμα και πήγε τσουυυυυπ...στη ΝΔ, να πάρει θεσούλα και άμα λάχει να πάρει και καμιά... μιζούλα. Απορώ πως ο ελληνικός λαός τον ψήφισε, ενώ γελοιοποιούνταν στις εκπομπές με τα βιβλία που παρουσίαζε. Αυτούς θέλουμε να μας κυβερνάνε; Αυτούς που κάνουν σαν τον Καραγκιόζη καθημερινά στις εκπομπές τους; Μπορούμε να έχουμε εμπιστοσύνη σε αυτούς τους ανθρώπους; Καλά τα έλεγε ο ΡΦ κάποτε, αλλά ποιος τον άκουγε αυτόν τον "αμόρφωτο" ράππερ;

Άκου τι είπε τώρα. Αν έλεγε ο υπουργός μεταφορών ότι τα τρένα έχουν προβλήματα, κανένας δε θα έμπαινε στο τρένο μετά. Φοβερός συλλογισμός. Άρα κρατάμε το στόμα μας κλειστό, και αφήνουμε "57" νέους ανθρώπους (βάζω εισαγωγικά γιατί 57 δεν είναι, είναι σαφώς περισσότεροι αλλά δε τους συμφέρει το νούμερο) να πεθάνουν μη τυχόν χάσει λεφτά ο ΟΣΕ και πάθουν τίποτα οι βολεμένοι που έχωσαν μέσα. Εξάλλου πεινάνε με τα 3.500 χιλιάρικα που παίρνουν μισθό οι σταθμάρχες και οι λοιποί υπάλληλοι.
Το αστείο είναι ότι δεν έκατσαν να σκεφτούν ότι και τώρα, μετά από αυτό το τραγικό συμβάν, ΠΑΛΙ δε θα μπαίνει εύκολα κάποιος στο τρένο. Προσωπικά δεν έχω μπει ποτέ, αλλά μετά από αυτό, δε πρόκειται να μπω εκτός και αν σιγουρέψουν ότι έχουν εκσυγχρονιστεί στο 100% οι εγκαταστάσεις.
Αντί να κάτσουν να φτιάξουν τις εγκαταστάσεις, έκοψαν χρήματα και από τη χρηματοδότηση και κανείς δε μας απαντάει, πού στο διάολο πήγαν όλα αυτά τα λεφτά; Ποιος τα έφαγε πάλι; Και έχουν μούτρα να βγαίνουν και σε κοινή θέα. Ντροπή τους!
 

giannhs2001

Επιφανές μέλος

Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλεται Ιστορικός και μας γράφει απο Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 17,783 μηνύματα.
Το λες και προκλητικό το ότι τις μεγάλες απεργιακές κινητοποιήσεις του ΠΑΜΕ και των φοιτητών σήμερον στην Θεσσαλονίκη δεν τις κάλυψε δημοσιογραφικά κανείς.

Να δούμε στην μεγάλη παλλαϊκή του απογεύματος στις 7 στο άγαλμα Βενιζέλου αν θα την καλύψουν. Εκεί αναμένεται να γίνει χαμός.

ΣΗΚΩ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΑ.
 

Chem2000

Διάσημο μέλος

Η Chem2000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών, επαγγέλεται Μεταπτυχιακός Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2,880 μηνύματα.
@Volkswagen Fan Μη μου πεις, όλος αυτός ο κόσμος είναι αναρχικοί; Καλά ε, ΟΥΑΟΥ.
 
Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

Grand Duchess

Διάσημο μέλος

Η Grand Duchess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 3,914 μηνύματα.
Ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι, γιατί λένε 57 νεκρούς όταν τις προαλλες έλεγαν και για άλλους 56 αγνοούμενους (άρα 100+ νεκροί ). Μας περνάνε για χαζούς; Βγαίνουν οικογένειες και λένε ότι δεν βρίσκουν τον άνθρωπο τους πουθενά στα πτώματα. Έχουν δώσει 100 οικογένειες δείγματα dna συνολικά. Τους άλλους 56 δηλαδή που αγνοούνται, γιατί τους κρύβουν; Για να μην ακουστεί χάλια ο αριθμός των νεκρών ; Τι αηδιες είναι αυτές. Ούτε την αλήθεια δεν μπορούν να πουν.
 

Volkswagen Fan

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλεται Οικονομολόγος και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 27,270 μηνύματα.
Ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι, γιατί λένε 57 νεκρούς όταν τις προαλλες έλεγαν και για άλλους 56 αγνοούμενους (άρα 100+ νεκροί ). Μας περνάνε για χαζούς; Βγαίνουν οικογένειες και λένε ότι δεν βρίσκουν τον άνθρωπο τους πουθενά στα πτώματα. Έχουν δώσει 100 οικογένειες δείγματα dna συνολικά. Τους άλλους 56 δηλαδή που αγνοούνται, γιατί τους κρύβουν; Για να μην ακουστεί χάλια ο αριθμός των νεκρών ; Τι αηδιες είναι αυτές. Ούτε την αλήθεια δεν μπορούν να πουν.

Μέχρι τώρα είναι 57 οι νεκροί εκ των οποίων έχουν ταυτοποιηθεί οι 56. Παράλληλα υπάρχουν ακόμα 5 άτομα σε κρίσιμη κατάσταση στις ΜΕΘ.

Αυτά τα στοιχεία έχουν ανακοινώσει οι αρχές μέχρι τώρα.
 

Chem2000

Διάσημο μέλος

Η Chem2000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών, επαγγέλεται Μεταπτυχιακός Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2,880 μηνύματα.
Ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι, γιατί λένε 57 νεκρούς όταν τις προαλλες έλεγαν και για άλλους 56 αγνοούμενους (άρα 100+ νεκροί ). Μας περνάνε για χαζούς; Βγαίνουν οικογένειες και λένε ότι δεν βρίσκουν τον άνθρωπο τους πουθενά στα πτώματα. Έχουν δώσει 100 οικογένειες δείγματα dna συνολικά. Τους άλλους 56 δηλαδή που αγνοούνται, γιατί τους κρύβουν; Για να μην ακουστεί χάλια ο αριθμός των νεκρών ; Τι αηδιες είναι αυτές. Ούτε την αλήθεια δεν μπορούν να πουν.
Δε πρόκειται να μάθεις τον πραγματικό αριθμό προφανώς. Εδώ δεν ήξεραν πόσοι ήταν μέσα, θα ξέρουν και πόσοι πέθαναν; Άστα... Πάντως σίγουρα μιλάμε για 100 νεκρούς και άνω απλώς δε το παραδέχονται γιατί δε τους συμφέρει πολιτικά.
 

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top