NeosUser2023
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο NeosUser2023 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών. Έχει γράψει 319 μηνύματα.

31-03-25

02:44
Έφαγε κανένας πρόστιμο τις τελευταίες ώρες / μέρες από τον νέο νόμο ?? Ακούστηκε τίποτα
Κ επειδή είμαι άσχετος , πως θα μάθει κάποιος ότι δέχθηκε πρόστιμο από τον νόμο περί πειρατείας ?? (Είναι νέος ο πατέρας για βαρύ εγκεφαλικό ρ παιδιά)
Κ επειδή είμαι άσχετος , πως θα μάθει κάποιος ότι δέχθηκε πρόστιμο από τον νόμο περί πειρατείας ?? (Είναι νέος ο πατέρας για βαρύ εγκεφαλικό ρ παιδιά)
Unboxholics
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Unboxholics αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 1.554 μηνύματα.

31-03-25

06:12
Λες τώρα που άρχισε το πρωταθλημα να ξεκίνησαν και αυτοι τα πρόστιμα? Πιστεύω σήμερα θα μαθευτεί αν επεσε σε κανέναν αν και δεν νομίζω να ξεκίνησαν. Εγώ απέφυγα να δω αγώνες πάντως. Επίσης το προστιμο έρχεται απευθειας οταν ανιχνευτει πειρατεια?Έφαγε κανένας πρόστιμο τις τελευταίες ώρες / μέρες από τον νέο νόμο ?? Ακούστηκε τίποτα
NeosUser2023
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο NeosUser2023 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών. Έχει γράψει 319 μηνύματα.

31-03-25

12:04
Αν έχουν στο μυαλό τους τις Nova/Cosmote ναι το ΣΚ ήταν καλή ευκαιρία με τόσους αγώνες να πιάσουν κόσμοΛες τώρα που άρχισε το πρωταθλημα να ξεκίνησαν και αυτοι τα πρόστιμα? Πιστεύω σήμερα θα μαθευτεί αν επεσε σε κανέναν αν και δεν νομίζω να ξεκίνησαν. Εγώ απέφυγα να δω αγώνες πάντως. Επίσης το προστιμο έρχεται απευθειας οταν ανιχνευτει πειρατεια?
Δεν έχω δει τίποτα περί πρόστιμα κανένας δεν έφαγε , αλλά δεν έχω καταλάβει και πως / ποτέ θα σου έρθει , θα δείξει....
Scandal
Διαχειριστής
Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.059 μηνύματα.

31-03-25

15:25
Πιστεύω η εφορία θα πρέπει να μας στείλει προειδοποίηση πριν λάβουμε το όποιο πρόστιμο.
Και όχι μία αλλά τουλάχιστον 3.
Δεν είμαστε όλοι οι ίδιοι υπεύθυνοι ή γνώστες του τι κατεβάζουν οι άλλοι μέσα σε ένα σπιτικό και πρέπει να υπάρχουν προειδοποιήσεις.
Δεν είμαστε όλοι οι ίδιοι υπεύθυνοι ή γνώστες του τι κατεβάζουν οι άλλοι μέσα σε ένα σπιτικό και πρέπει να υπάρχουν προειδοποιήσεις.
back2967
Διάσημο μέλος
Ο back2967 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.698 μηνύματα.

31-03-25

16:54
Δεν υφίσταται σύστημα 3 strikes στην Ελλάδα, αλλά ταυτόχρονα δεν υφίσταται και σύστημα με αυτόματες προειδοποιήσεις/αυτόματα πρόστιμα όπως σε κάποιες χώρες.Πιστεύω η εφορία θα πρέπει να μας στείλει προειδοποίηση πριν λάβουμε το όποιο πρόστιμο.
Πρέπει να γίνει καταγγελία από τον κάτοχο δικαιωμάτων ή να το βρει το κράτος μόνο του. Πχ πιάνουν έναν που έχει σέρβερ για πειρατική nova και δίνουν πρόστιμα σε όποιους βρουν ότι συνδέονταν εκεί.
Αν πρέπει να μαντέψω δεν πρόκειται να δεις κανέναν να τρώει πρόστιμο σύντομα/άμεσα. ΑΛΛΑ όταν βγει ανακοίνωση ότι πιάστηκε το τάδε κύκλωμα που μετέδιδε παράνομα συνδρομητικά κανάλια και είχε πχ 1.000 συνδρομητές, θα ακούσεις και ότι αυτοί οι 1.000 πήραν και από ένα 750αρι πρόστιμο ενω ως τώρα δεν τους έκαναν τίποτα.
Paragontas7000
Περιβόητο μέλος
Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 5.426 μηνύματα.

31-03-25

17:00
Ειδα κανονικα αγωνες το σκ και δεν εφαγα κανενα προστιμο.Αν έχουν στο μυαλό τους τις Nova/Cosmote ναι το ΣΚ ήταν καλή ευκαιρία με τόσους αγώνες να πιάσουν κόσμο
Δεν έχω δει τίποτα περί πρόστιμα κανένας δεν έφαγε , αλλά δεν έχω καταλάβει και πως / ποτέ θα σου έρθει , θα δείξει....
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Πολιτικα αυτος ο νομος δεν μπορει να σταθει.
Σωστο αυτο. Σιγουρα θα υπαρχουν προειδοποιησεις.
Πιστεύω η εφορία θα πρέπει να μας στείλει προειδοποίηση πριν λάβουμε το όποιο πρόστιμο.
akis_95
Νεοφερμένο μέλος
Ο akis_95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 76 μηνύματα.

31-03-25

17:35
Επειδη ειμαι λιγο ασχετος με ολα αυτα και με ολα αυτα που διαβασα πιο πολυ μπερδευτηκα.Να ρωτησω καποια πραγματα συγκεκριμενα.
1)Μπορουμε να βλεπουμε xrysoi και tainiomania?
2)Το opera broswer vpn αξιζει ή δεν κανει τιποτα?
1)Μπορουμε να βλεπουμε xrysoi και tainiomania?
2)Το opera broswer vpn αξιζει ή δεν κανει τιποτα?
NeosUser2023
Εκκολαπτόμενο μέλος

31-03-25

19:59
Παρομοίως και δεν βλέπω κανένα πρόστιμο. Και δεν ακούγεται και τίποτα περί προστίμωνΕιδα κανονικα αγωνες το σκ και δεν εφαγα κανενα προστιμο
chester20080
Επιφανές μέλος
Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 8.058 μηνύματα.

02-04-25

20:14
Κυρώσεις Στην Πειρατεία: Τι Ισχύει, Οι Τεχνικές Εντοπισμού, Και Ποιοι Βρίσκονται Στο Στόχαστρο | PCsteps.gr
Στο άρθρο θα δούμε τη νέα στρατηγική της πολιτείας για να καταπολεμήσει την πειρατεία και να εδραιώσει την επιβολή ψηφιακών δικαιωμάτων.
www.pcsteps.gr
NeosUser2023
Εκκολαπτόμενο μέλος

03-04-25

13:02
Αφού δεν βλέπω πρόστιμο από την πρώτη απόπειρα λέω έστω για μικρό διάστημα να βάλω ένα VPN premium για να βλέπω χωρίς φόβο ταινίες κ σειρές
Οι γνωστές να δώσουν γνώμη πιο VPN αξίζει να αγοράσω ?
Εγώ ψήφιζα proton VPN αλλά βρήκα πιο φθηνό VPN με εξίσου καλές κριτικές, το Surfshark VPN αλλά δεν έχω αποφασίσει
Εγώ ψήφιζα proton VPN αλλά βρήκα πιο φθηνό VPN με εξίσου καλές κριτικές, το Surfshark VPN αλλά δεν έχω αποφασίσει
chester20080
Επιφανές μέλος
Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 8.058 μηνύματα.

03-04-25

13:04
στο μόνο που υστερεί το Surfshark έναντι των κορυφαίων κατ'εμέ nordvpn και protonvpn, είναι το ότι η έδρα του είναι η Ολλανδία και υπόκειται στη νομοθεσία περι δεδομενων της ευρωπης, με ο,τι συνεπαγεται αυτο για συνεργασια με αρχες κλπ αν γινει η στραβη, αν και εφοσον ειναι no-logs κι αυτο αν δεν κανω λαθος, και να ηθελε δε θα μπορουσε να δωσει στοιχεια. Ειναι στα τοπ3 μου παντως, λεπτομερεια αυτο, απλα το σχολιαζω.Αφού δεν βλέπω πρόστιμο από την πρώτη απόπειρα λέω έστω για μικρό διάστημα να βάλω ένα VPN premium για να βλέπω χωρίς φόβο ταινίες κ σειρές
Panzerkampfwagen
Διάσημο μέλος
Ο Panzerkampfwagen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Δικηγόρος. Έχει γράψει 3.205 μηνύματα.

03-04-25

13:18
Τρομερά προβλήματα εφαρμογής ο νόμος καθώς ΚΑΙ για προσωπικά δεδομένα.
Οι σκέψεις μου:
Οι σκέψεις μου:
- Μεγάλο μέρος του ντόρου γίνεται επειδή αυτοί που προωθούν την τρομολαγνεία για τα μέτρα αυτά παίρνουν λεφτά από VPNs.
- Οι Η/Υ έχουν δυναμικά IP. Ακόμη και αν εφαρμοστεί η τεχνική snapshotting, όπου σου κρατάει την IP όταν μπαίνεις στο site και μετά τη διασταυρώνει, αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο να πηγαίνω σε ένα ιντερνετ καφέ και να τρώει ο ιδιοκτήτης πρόστιμα για τη δική μου παράνομη δραστηριότητα.
- Πρόσβαση σε προσωπικά δεδομένα χωρίς έγκριση χρήστη ή ένταλμα -> παράνομο.
Θεωρώ πως όταν πέσει (αν πέσει) το πρώτο 750€, θα γίνει πολλή δουλειά στις προσφυγές.

03-04-25

17:19
Εγώ νομίζω οτι επίτηδες ο "νόμος" είναι ασαφής ώστε ο κόσμος να τρομάξει, αυτός ήταν ο σκοπός τους. Ήδη υπάρχει κόσμος που ρωτάει ο ένας τον άλλον τί επιτρέπεται και πώς, και ψάχνουν παραθυράκια κλπ.
Η τρομολαγνεία δε θα περάσει, το tainiomania δε θα με χάσει!
Η τρομολαγνεία δε θα περάσει, το tainiomania δε θα με χάσει!

Paragontas7000
Περιβόητο μέλος
Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 5.426 μηνύματα.

04-04-25

16:17
το πρωτο προστιμο ειναι γεγονος?
chester20080
Επιφανές μέλος

04-04-25

16:27
Τι είναι τουτα;;;;; νοοοοοοοοοοοView attachment 146783
And so it begins
Hold my vpn
Υγ: μήπως είναι fake; πού το βρήκες; το συνολικό ποσό οφειλής γιατί είναι μηδεν;
BeatrixKiddo
Περιβόητο μέλος
Η BeatrixKiddo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.460 μηνύματα.

04-04-25

16:32
Πες μου ότι είναι φεικ δεν βγάζει τόσο νόημαView attachment 146783
chester20080
Επιφανές μέλος

04-04-25

16:33
Ε ναι ποιος κατεβάζει σαββατογεννημενεςΠες μου ότι είναι φεικ δεν βγάζει τόσο νόημα
BeatrixKiddo
Περιβόητο μέλος
Η BeatrixKiddo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.460 μηνύματα.

04-04-25

16:35
Ρε εκτός από αυτό τα ποσά είναι πολύ Ράντομ. Θυμάμαι ήταν στρογγυλά τα ποσάΕ ναι ποιος κατεβάζει σαββατογεννημενες
Paragontas7000
Περιβόητο μέλος

04-04-25

16:41
το ειδα απο ντισκορντ σερβερ.Τι είναι τουτα;;;;; νοοοοοοοοοοο
And so it begins
Hold my vpn
Υγ: μήπως είναι fake; πού το βρήκες; το συνολικό ποσό οφειλής γιατί είναι μηδεν;
Και εμενα για φεικ μου κανει. Μια φορα επρεπε να μπει το 750ρι
chester20080
Επιφανές μέλος

04-04-25

17:07
Μπορεί το 750 να ήταν χωρίς ΦΠΑ χαχαχχαΡε εκτός από αυτό τα ποσά είναι πολύ Ράντομ. Θυμάμαι ήταν στρογγυλά τα ποσά
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 99 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- chester20080
- A350
- AggelikiGr
- NeosUser2023
- Debugging_Demon
- Kate1914
- Scandal
- fourkaki
- charmander
- Unboxholics
- akis_95
- Vera
- Paragontas7000
- Reader
- bibliofagos
- χημεια4λαιφ
- BatGuin
- fmarulezkd
- rafaela11
- Wonderkid
- Varus
- giannhs2001
- taketrance
- thenutritionist
- Luludaki
- Μήτσος10
- camil
- Libertus
- fockos
- theodle
- back2967
- Jack of Spades
- despoina13
- louminis
- Joji
- synthnightingale
- tsiobieman
- Giorgkalo
- Natsuko
- johnsala
- allall1
- gaidouri
- ChristosM89
- Entropy24
- Memetchi
- GeorgePap2003
- American Economist
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.