Σύνδεση ΑΦΜ με IP: Επίσημα πλέον πρόστιμα για πειρατικό περιεχόμενο

akis_95

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο akis_95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 130 μηνύματα.
αρα αφορα σε καθαρα διευκρινισεις, οχι στην εφαρμογη αυτη καθαυτη. Αρα ο νομος κανονικα εφαρμοζεται ηδη απο τελη Φεβρουαριου, αρα να μην επαναπαυομαστε στο πότε θα βγει η ΚΥΑ.
Χωρις ΚΥΑ προστιμο δεν πεφτει.Ειναι ενας αγραφος νομος δημοσιου....

Panzerkampfwagen

Διάσημο μέλος

Ο Panzerkampfwagen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Δικηγόρος. Έχει γράψει 3.292 μηνύματα.
Χωρις ΚΥΑ προστιμο δεν πεφτει.Ειναι ενας αγραφος νομος δημοσιου....

chester20080

Επιφανές μέλος

Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 8.273 μηνύματα.
Προς το παρόν, οι αρμόδιες Αρχές συλλέγουν στοιχεία, καταρτίζουν λίστες και παρακολουθούν τις κινήσεις των χρηστών που παραβιάζουν τον νόμο, με στόχο τη μαζική επιβολή των πρώτων προστίμων όταν το νομικό πλαίσιο τεθεί σε πλήρη εφαρμογή.
SmartSelect_20250506_214429_Chrome.jpg

Αυτά είναι παιδιά, τέλεια πφφ..

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.376 μηνύματα.

View attachment 147749

Αυτά είναι παιδιά, τέλεια πφφ..
Και πιο κάτω λέει

1746559961689.png

Πρώτα εισαγγελική εντολή απ οτι κατάλαβα.

Δηλαδή θα εργάζονται οι εισαγγελείς ολη μερα να εκδιδουν για τον καθένα εντολή;

Scandal

Διαχειριστής

Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.464 μηνύματα.
Δηλαδή θα εργάζονται οι εισαγγελείς ολη μερα να εκδιδουν για τον καθένα εντολή;
Γιατί όχι αν τσεπώνουν από ένα 100ρικάκι από τα 750 ευρώ, για τον καθένα από εμάς; :stereo:
ΠΑΙΔΙΑ ΓΕΙΝΑΜΕ ΕΥΡΟΠΙ ΕΧΟΥΜΑΙ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΑΙΩΣΙΣ ΟΧΙ ΜΩΝΩ ΔΕΙΚΕΟΜΑΤΑ

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.376 μηνύματα.
Γιατί όχι αν τσεπώνουν από ένα 100ρικάκι από τα 750 ευρώ, για τον καθένα από εμάς; :stereo:
ΠΑΙΔΙΑ ΓΕΙΝΑΜΕ ΕΥΡΟΠΙ ΕΧΟΥΜΑΙ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΑΙΩΣΙΣ ΟΧΙ ΜΩΝΩ ΔΕΙΚΕΟΜΑΤΑ
Πράγματι μπορει να γινει, αλλα ολοι οι άλλοι που εχουν υποθεσεις θα πανε στη δεκαετία αμα κυνηγάνε τον απλό κόσμο επειδη κατέβασε.

ΥΓ: Βάλατε VPN εσεις; :bleh:

Scandal

Διαχειριστής

Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.464 μηνύματα.
Εγώ περιμένω να δω τα πρώτα πρόστιμα για τον χαμό που θα γίνει στο διαδίκτυο, στα social και στην TV. :stereo: :stereo: :stereo:

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Εγώ περιμένω να δω τα πρώτα πρόστιμα για τον χαμό που θα γίνει στο διαδίκτυο, στα social και στην TV. :stereo: :stereo: :stereo:
Ποντάρεις οτι θα φοβηθούν το πολιτικό κόστος και θα αφησουν τους χρήστες ήσυχους;

Εγω μακάρι να βγω ψεύτης, αλλά τους έχω για φοβερά παραδόπιστους και αλήτες.

Έχουμε μπλέξει σε αυτό το κράτος. Στο τέλος θα μας τα πάρουν κι απο τον αέρα που αναπνέουμε.

NeosUser2023

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο NeosUser2023 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών. Έχει γράψει 375 μηνύματα.
Πέρασε τόσος καιρός και δεν έχει πει κανένας στορυ για πρόστιμο πάντως , μέχρι τώρα απλά φοβίζουν τον κόσμο

Btw ευτυχώς μου είχαν ρίξει το μήνυμα της προσφοράς της Nord στο G2A κ ευτυχώς δεν το πήρα και εγώ , σε αρκετούς άρχισαν να λήγουν τα VPN πριν καν κλείσει μήνα ενώ η προσφορά ήταν για 2 έτη

chester20080

Επιφανές μέλος

Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 8.273 μηνύματα.
νταξει, εκανε ο Μανος προμο το surfshark vpn, τι αλλο θα δουμε

amarelia

Περιβόητο μέλος

Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 6.125 μηνύματα.
Τελικά;
Γράψανε κανέναν ή άνθρακας ο θησαυρός ; :rolleyes:

nearos

Επιφανές μέλος

Ο nearos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 10.037 μηνύματα.
Αντε γιατί θέλω να ξεκινοήσω να βλέπω House MD...

ilias90

Περιβόητο μέλος

Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 4.781 μηνύματα.
Τελικά;
Γράψανε κανέναν ή άνθρακας ο θησαυρός ; :rolleyes:
Γνωστός μου μου είπε ότι του ήρθε 600 ευρώ πρόστιμο από ΑΑΔΕ, χωρίς καμία αιτιολογία. Είναι σχεδόν σίγουρος ότι του ήρθε επειδή έβλεπε σε livestream ματς.

Προσωπικά πίστευα ότι δεν θα το εφαρμόζαμε ή θα το έκαναν μόνο για αυτούς που έχουν πχ σπασμένα cosmote tv κ.λπ. Δεν ξέρω, αν ισχύει αυτό που μου είπε ο άλλος, μάλλον όντως γράφουν που και που.

amarelia

Περιβόητο μέλος

Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 6.125 μηνύματα.
Γνωστός μου μου είπε ότι του ήρθε 600 ευρώ πρόστιμο από ΑΑΔΕ, χωρίς καμία αιτιολογία. Είναι σχεδόν σίγουρος ότι του ήρθε επειδή έβλεπε σε livestream ματς.

Προσωπικά πίστευα ότι δεν θα το εφαρμόζαμε ή θα το έκαναν μόνο για αυτούς που έχουν πχ σπασμένα cosmote tv κ.λπ. Δεν ξέρω, αν ισχύει αυτό που μου είπε ο άλλος, μάλλον όντως γράφουν που και που.
ξέρεις αν έμπαινε χύμα ή απο vpn?

Paragontas7000

Περιβόητο μέλος

Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 5.643 μηνύματα.

Εχω μπει χυμα να δω απειρους αγωνες , εχω κατεβασει ταινιες και σειρες απο το γνωστο σαιτ με το πειρατικο καραβι και δεν μου εχει ερθει τιποτα.

ilias90

Περιβόητο μέλος

Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 4.781 μηνύματα.
ξέρεις αν έμπαινε χύμα ή απο vpn?
Εχω μπει χυμα να δω απειρους αγωνες , εχω κατεβασει ταινιες και σειρες απο το γνωστο σαιτ με το πειρατικο καραβι και δεν μου εχει ερθει τιποτα.
Χύμα έμπαινε αυτός από όσο ξέρω. Πάντως προσωπικά έχω μπει κι εγώ κάποιες φορές να δω ματς μετά τη θέσπιση του νόμου και πίστευα ότι αυτός ο νόμος δεν πρόκειται να εφαρμοστεί, εκτός ίσως από περιπτώσεις που παίρνουν σπασμένα προγράμματα τύπου Νόβα, Κοσμοτε κ.λπ. Ότι αν γινόταν κάτι θα ήταν εξαιτίας πιέσεων αυτών...

Τώρα βέβαια λεπτομέρειες δεν μου είπε οπότε δεν το πιστεύω και απόλυτα το συγκεκριμένο που μου είπε. Είναι και γνωστός απλά και δεν έχω ακούσει από άλλον (κανονικό άτομο, όχι είδηση σε σάιτ) να έχει φάει πρόστιμο.

NeosUser2023

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο NeosUser2023 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών. Έχει γράψει 375 μηνύματα.
Λογικά πρόστιμο έχει έρθει μόνο σε όσους έβλεπαν αγώνες (νόβα κόσμοτε)

Εγώ είδα πολλούς αγώνες αλλά με VPN ενεργό , χωρίς VPN βλέπω ταινίες αλλά για κανένα από τα δύο δεν έχει έρθει πρόστιμο

Έχω λίγες μέρες να το ψάξω αλλά κοιτούσα σε όλα τα φορουμ κ πουθενά δεν έγραψαν για πρόστιμο , αν δω/ακούσω κάτι θα το γράψω και εδώ αλλά νομίζω έτσι θα πάει η φάση , θα γράφουν κανένα θύμα μια στο τόσο που μπήκε χωρίς VPN να δει αγώνες

Himela

Συντονίστρια

Η Himela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 33.866 μηνύματα.
Θα δανειστώ μια ατάκα από τη θρυλική Καίτη Τόγκα από τις Σαββατογεννημένες: "Ο γυναικείος οργασμός για τους άντρες είναι ο,τι το οφσάιντ για τις γυναίκες: όλοι έχουν ακούσει για αυτόν, αλλά τί είναι και πώς γίνεται, δεν ξέρουν."

Το ίδιο και τα πρόστιμα για πειρατικά.

Panzerkampfwagen

Διάσημο μέλος

Ο Panzerkampfwagen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Δικηγόρος. Έχει γράψει 3.292 μηνύματα.
Ακόμη δε βγήκε το ΠΔ που -και καλά- θα το εφαρμόσει.

Προσωπική μου γνώμη: δε θα κυνηγηθεί κανείς.

nearos

Επιφανές μέλος

Ο nearos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 10.037 μηνύματα.
Ακόμη δε βγήκε το ΠΔ που -και καλά- θα το εφαρμόσει.

Προσωπική μου γνώμη: δε θα κυνηγηθεί κανείς.
Tα περισσότερα Ελληνικά σχολεία έχουνε κρακαρισμένα microsoft office. Σιγά που θα κυνηγήσουν ατομα που βλεπουν ταινίες :P

Χρήστες Βρείτε παρόμοια