Guest 309111
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

04-06-25

19:49
Ακόμα τίποτα. Μην ψαρώνετε.
Πειρατικά είναι όλα.
Αν εφαρμοστεί αυτό, τότε όλο το yt θεωρείται παράνομο αφού ακούς μουσική χωρίς να πληρώνεις πνευματικά δικαιώματα.
Πειρατικά είναι όλα.
Αν εφαρμοστεί αυτό, τότε όλο το yt θεωρείται παράνομο αφού ακούς μουσική χωρίς να πληρώνεις πνευματικά δικαιώματα.
chester20080
Επιφανές μέλος
Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 8.273 μηνύματα.

04-06-25

19:53
οχι δεν ειναι, επειδη εχει τις διαφημισεις κανονικαΑκόμα τίποτα. Μην ψαρώνετε.
Πειρατικά είναι όλα.
αν ωστοσο κατεβασεις καποιο βιντεο, τοτε θεωρειται πειρατεια και ειναι παρανομο
Guest 309111
Επισκέπτης

04-06-25

20:02
οχι δεν ειναι, επειδη εχει τις διαφημισεις κανονικα
αν ωστοσο κατεβασεις καποιο βιντεο, τοτε θεωρειται πειρατεια και ειναι παρανομο
Οι διαφημήσεις είναι του Yt, όχι των δημιουργών.
Νομίζεις πως αν ακούσω το "Δικός σου για πάντα" του Μιχάλη Ρακιντζή, τραγούδι 20ετίας+ και έχει μέσα διαφημήσεις (τις οποίες δε μπορώ να δω επειδή έχω AdBlockPlus αλλά έστω) , και πετάξει μέσα διαφήμηση, θα ψάχνει το Youtube να δώσει στον Ρακιντζή τα μερικά λεπτά του ευρώ καθε φορά;

Συν ότι κάθε τραγούδι έχει ανέβει από άσχετους λογαριασμούς/κανάλια.
Π.χ. αυτό που έχει και τα περισσότερα views του συγκεκριμένου τραγουδιού είναι αυτό:
Αυτός που το ανέβασε δεν είναι ο ίδιος ο Ρακιντζής άρα δεν μπορει να πληρωθεί ο ίδιος αν ακούσουμε το τραγούδι του, αφού άλλος έχει τα copyrights.
Και εγώ αν θέλω το ανεβάζω σε δικό μου κανάλι, δεν νομίζω να σκάσει ο Ρακιντζής.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Συν τις ταινίες οι περισσότεροι τις στριμάρουν (streaming) δηλαδή βλέπουν online χωρίς να τις κατεβάσουν.
Δεν μπορεί να εφαρμοστεί ο νόμος αυτός, μην ψαρώνετε.
Εδώ στην Αμερική δεν εφαρμόζετε και θα εφαρμοστεί Ελλάδα;
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
1) Πάω σε καμιά δημοτική βιβλιοθήκ ή καφέ και συνδέομαι στο wifi.
2) Ίντερνετ καφέ.
3) VPN.
Πως θα βρουν IP και ΑΦΜ ειδικά;
Άλλη δουλειά δεν έχει η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, να κυνηγάει σινεφίλ... τόσοι βιαστές, παιδόφιλοι, human traffickers, drug dealers, ό,τι θες εκεί έξω, τα copyrights τους έφαγαν...
Για να βλέπεις συνδρομητική Νετφλιξ κτλπ να βγάζουν χρήματα, ξεκάθαρα.
Δηλαδη αν εγώ δω το Νοσφερατού (του 1922, όχι αυτό το καινούριο) , ταινία 1+ αιώνα, θα μου δώσουν πρόστιμο 750€ ;

04-06-25

20:29
adblock wants to talk to youεχει τις διαφημισεις κανονικα
Guest 309111
Επισκέπτης

04-06-25

20:31
Μα ακριβώς γι' αυτό πλέον βάζουν χορηγίες εντός των βίντεο οι youtubers ώστε να μην γίνεται να τα σκιπάρεις και να πάρουν έσοδα από εκεί.adblock wants to talk to you
Διαφήμιση σοκολάτας μέσα σε ένα βίντεο με ροκ μουσική, οκ, θα πάρει λεφτά η Lacta ξέρω γω, όχι ο Elvisν (ακόμα και αν ζούσε) .
Που ακριβώς είναι τα copyrights;
chester20080
Επιφανές μέλος
Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 8.273 μηνύματα.

04-06-25

20:44
εμενα μου εσπασαν τα νευρα αυτες τις μερες, τα ειχα ολα πανω απο blockers ομως το youtube τα ανιχνευε και δεν εμφανιζε το βιντεο καθολου σε chromeadblock wants to talk to you
εβαλα το uorigin το lite ομως, καθως το κανονικο περα απο το οτι δεν υπαρχει στο chrome store, το δοκιμασα να το εισαγω σαν unpacked απο το github ομως ειχε ενα θεμα στο manifest και δεν δουλευε, οπότε μονο το lite παιδιά
τα adblock για πλάκα τα ανιχνευει το youtube και τα μπλοκαρει
ειναι πολυ σημαντικος και ο browser βεβαια, απο firefox και brave δεν θα ειχε θεμα
ομως εγω chrome θελω τον εχω συνηθισει φουλ
nearos
Επιφανές μέλος
Ο nearos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 10.037 μηνύματα.

04-06-25

21:02
Chrome πλεον με το manifest v3 έχει γαμήσει εντελώς την ικανότητα στα adblocks να μπλοκάρουν trackers, ads και διάφορα στοιχεία που κλέβουν δεδομένα χωρίς να γνωρίζεις.εμενα μου εσπασαν τα νευρα αυτες τις μερες, τα ειχα ολα πανω απο blockers ομως το youtube τα ανιχνευε και δεν εμφανιζε το βιντεο καθολου σε chrome
εβαλα το uorigin το lite ομως, καθως το κανονικο περα απο το οτι δεν υπαρχει στο chrome store, το δοκιμασα να το εισαγω σαν unpacked απο το github ομως ειχε ενα θεμα στο manifest και δεν δουλευε, οπότε μονο το lite παιδιά
τα adblock για πλάκα τα ανιχνευει το youtube και τα μπλοκαρει
ειναι πολυ σημαντικος και ο browser βεβαια, απο firefox και brave δεν θα ειχε θεμα
ομως εγω chrome θελω τον εχω συνηθισει φουλ
Στην χειρότερη περίπτωση αν εχεις συνηθίσει το UI του chrome βάλε firefox και materialfox css theme. ΔΕ θα μπορουσα με τιποτα μετα απο το 2022 να χρησιμοποιήσω Google Chrome...

04-06-25

21:50
Μόνο Firefox χρησιμοποιώ και επειδή έχω AdBlock κάνει 40 ώρες να μου ανοίξει ένα βίντεο. Αλλά εμένα δε με νοιάζει. Αφήνω τα παράθυρα που θέλω ανοιχτά και απλά πατάω play και pause.
chester20080
Επιφανές μέλος

05-06-25

06:58

Στη φυλακή 59χρονος που μοίραζε αρχεία torrent | LiFO
Ο άνδρας καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης πέντε ετών, πρόστιμο ύψους 10.000 ευρώ, καθώς και 1.800 ευρώ για δικαστικά έξοδα

chester20080
Επιφανές μέλος

06-06-25

08:39

Το email με το πρόστιμο των 750 ευρώ
Oι αρχές έχουν αρχίσει να αποστέλλουν πρόστιμα 750 ευρώ σε πολίτες που “κατεβάζουν” και streamαρουν παράνομα περιεχόμενο.

06-06-25

10:24
Μπάμπη τί το βάζεις αυτό το λινκ; Αφού λέει "υπάρχουν αναφορές για το μέιλ", ε δείξτο μας τότε! Άσε αυτόν που είχε το παράνομο σάιτ, μιλάμε για σένα και για μένα. Δεν καταλαβαίνεις οτι τρομάζουν επίτηδες τον κόσμο; Τη δουλειά του νέτφλιξ και της βόνταφον κάνουν.
nearos
Επιφανές μέλος
Ο nearos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 10.037 μηνύματα.

Τελικα τι παιζει με τα τορρεντ και τα παιχνιδια γιατι θελω να κρακαρω HOI4 και εχω κλασει μεντες

Ο,τι ισχύει και για τον νέο ΚΟΚ. Αυστηροποιούνται οι νόμοι αλλά έλεγχοι δεν υπάρχουν.
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 13.210 μηνύματα.

Η αυθαιρεσια και παραλογισμος το μεγαλειο τους..
Δηλαδη τι ..?αν ενα κοριτακι μου δειξει τα μεμε του ,εγω θα τα δω..?τι ειμαι ανωμαλος παρανομος? Τα φωτονια κυκλοφορουν ελευθερα.
Κυνηγανε 8 δισεκατομυρια ανθρωπουν να μην δουν και δεν κλεινουν τα 50 sites που τα δειχνουν.
Δηλαδη τωρα εγω που ακουω και κλεβω μουσικη απο του Υou Tube ειμαι εγκληματιας?
Δηλαδη τι ..?αν ενα κοριτακι μου δειξει τα μεμε του ,εγω θα τα δω..?τι ειμαι ανωμαλος παρανομος? Τα φωτονια κυκλοφορουν ελευθερα.
Κυνηγανε 8 δισεκατομυρια ανθρωπουν να μην δουν και δεν κλεινουν τα 50 sites που τα δειχνουν.
Δηλαδη τωρα εγω που ακουω και κλεβω μουσικη απο του Υou Tube ειμαι εγκληματιας?
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 111 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- NeosUser2023
- nearos
- Pyotr_Krasnov
- Kate1914
- chester20080
- Reader
- Unboxholics
- charmander
- Scandal
- BatGuin
- Debugging_Demon
- Wonderkid
- vas 78
- fourkaki
- thenutritionist
- Paragontas7000
- A350
- Varus
- johnsala
- Natsuko
- nimbus
- manosz
- AggelikiGr
- touvlo
- Joji
- Memetchi
- Μήτσος10
- Entropy24
- American Economist
- Indecisive2
- taketrance
- GeorgePap2003
- fmarulezkd
- rafaela11
- giannhs2001
- Advocatus diaboli
- kalhkardia
- Fernando_A
- fockos
- akis_95
- Vera
- bibliofagos
- χημεια4λαιφ
- Luludaki
- camil
- Libertus
- theodle
- back2967
- Jack of Spades
- despoina13
- louminis
- synthnightingale
- tsiobieman
- Giorgkalo
- allall1
- gaidouri
- ChristosM89
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.