chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.272 μηνύματα. Σήμερα στις 13:46 Ο chester20080: #301 Σήμερα στις 13:46 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Δεν ξέρω, δεν έχω vpn. Απλά λέω αν έχει ακουστεί τίποτα γιατί συνήθως τα διαδίδουν αυτά για να δείξουν τη δύναμή τους. Click για ανάπτυξη... Με vpn μπαίνουν κανονικα Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.303 μηνύματα. 44 λεπτά πριν Η Himela έγραψε: #302 44 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από chester20080: Με vpn μπαίνουν κανονικα Click για ανάπτυξη... Οπότε αυτό σημαίνει οτι απαγορεύτηκαν με ελληνικές IP; Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 15 16 First Προηγούμενη 16 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 16 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Himela: Δεν ξέρω, δεν έχω vpn. Απλά λέω αν έχει ακουστεί τίποτα γιατί συνήθως τα διαδίδουν αυτά για να δείξουν τη δύναμή τους. Click για ανάπτυξη... Με vpn μπαίνουν κανονικα
Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.303 μηνύματα. 44 λεπτά πριν Η Himela έγραψε: #302 44 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από chester20080: Με vpn μπαίνουν κανονικα Click για ανάπτυξη... Οπότε αυτό σημαίνει οτι απαγορεύτηκαν με ελληνικές IP;
Αρχική Δημοσίευση από chester20080: Με vpn μπαίνουν κανονικα Click για ανάπτυξη... Οπότε αυτό σημαίνει οτι απαγορεύτηκαν με ελληνικές IP;