amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.600 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2024 στις 19:32 Η amarelia έγραψε: #1 16-06-24 19:32 τέχνη με την Παναγία. Διαφήμιση για το event σε κεντρικότατο σταθμό μετρό. Αν αυτό έβγαινε στην Ελλάδα θα σκίζονταν σωβρακοφανέλες. χωριαταρέοι ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 6.095 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2024 στις 19:52 Ο ilias90 έγραψε: #2 16-06-24 19:52 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: τέχνη με την Παναγία. Διαφήμιση για το event σε κεντρικότατο σταθμό μετρό. Αν αυτό έβγαινε στην Ελλάδα θα σκίζονταν σωβρακοφανέλες. χωριαταρέοι Click για ανάπτυξη... Καλύτερα χωριαταρέος από το να είμαι ξενέρωτος Αυστριακός άθεος. Αν η χωριατιά είναι το Πατρίς - Θρησκεία - Οικογένεια, τότε είμαι περήφανος χωριαταρέος. Κάτω τα ξερά σας από τα σύμβολά μας. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.446 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2024 στις 19:53 Ο giannhs2001: #3 16-06-24 19:53 Αν το να προσβάλλεις τα πιστεύω των ανθρώπων είναι πολιτισμός τότε όλοι πρέπει να δηλώσουμε περήφανα χωριαταρέοι. Κάπου αντιμετωπίζεται επιλεκτικά στις μέρες μας το «η ελευθερία του ενός σταματά εκεί όπου αρχίζει του άλλου». amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.600 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2024 στις 19:55 Η amarelia έγραψε: #4 16-06-24 19:55 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Κάτω τα ξερά σας από τα σύμβολά μας. Click για ανάπτυξη... κάτω τα ξερά σας απ’την Τέχνη ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 6.095 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2024 στις 20:04 Ο ilias90 έγραψε: #5 16-06-24 20:04 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: τέχνη με την Παναγία. Διαφήμιση για το event σε κεντρικότατο σταθμό μετρό. Αν αυτό έβγαινε στην Ελλάδα θα σκίζονταν σωβρακοφανέλες. χωριαταρέοι Click για ανάπτυξη... Εν τω μεταξύ ούτε καν για την Παναγία είναι η τέχνη, αλλά τέλος πάντων (παρόλα αυτά είναι βλάσφημο.) Εκεί να τη χωθείς απλά σε Χριστιανούς για να βγάλεις το μίσος σου προς εμάς. Τελευταία επεξεργασία: 16 Ιουνίου 2024 Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.763 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2024 στις 20:06 Η Υδροχόος έγραψε: #6 16-06-24 20:06 Γιατί δε λέμε αλήθειες ; Αν ενδιέφερε η Τέχνη, και μόνο, δε θα έμπαινε στο συγκεκριμένο νήμα για το Χριστιανισμό η εικόνα...Μαζί με το "χωριαταρέοι"... Όλα δείχνουν ότι σκοπός δεν ήταν η Τέχνη, αλλά η πρόκληση... Dreamweaver Πολύ δραστήριο μέλος Ο Competitive Racist δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άεργος. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2024 στις 20:07 Ο Dreamweaver: #7 16-06-24 20:07 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: κάτω τα ξερά σας απ’την Τέχνη Click για ανάπτυξη... Για ποια "τεχνη" μιλαμε? Την εμετικη εξωτερικευση της πνευματικης βρωμιας του προοδευτισμου? Δικα σας συμβολα και "τεχνη" δεν εχετε ηδη? Πρεπει να βρωμιζετε τα παντα? dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.803 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2024 στις 20:11 Ο dum dum boy: #8 16-06-24 20:11 ωχ θεε μου. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.600 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2024 στις 20:11 Η amarelia έγραψε: #9 16-06-24 20:11 Ο Χριστιανισμός και η επιρροή που ασκεί στο ελληνικό κράτος είναι πως φιμώνει την τέχνη που άλλα εκσυγχρονισμένα κράτη αποδέχονται απλόχερα και την διαφημίζουν στα μέσα τους. Πόσο πιο λιανό να το κάνουμε; Να σας το ζωγραφίσουμε κιόλας; Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 16 Ιουνίου 2024 στις 20:11 Ο Guest 691153: #10 16-06-24 20:11 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: κάτω τα ξερά σας απ’την Τέχνη Click για ανάπτυξη... H τεχνη εχει standards, η τεχνη σταματάει να είναι τέχνη εκεί που θίγονται εθνικά και θρησκευτικά σύμβολα. Δηλώνω οχι μονο χωριαταρέος, αλλα τσιφλικάς οταν έρχομαι αντιμέτωπος με αυτά εδώ πέρα. Όπως προανέφερε η χριστίνα, γιατι το έβαλες σε αυτό το νήμα; προβοκάτσια εντελώς. Οταν κάποιος ομως σας προσβάλλει τη ΛΟΑΤΚΙ ατζέντα με "τέχνη" τον καίτε στην πυρά. Επιλεκτικότητα και υποκρισία. paskmak Διάσημο μέλος Ο paskmak δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.359 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2024 στις 20:12 Ο paskmak έγραψε: #11 16-06-24 20:12 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: τέχνη με την Παναγία. Διαφήμιση για το event σε κεντρικότατο σταθμό μετρό. Αν αυτό έβγαινε στην Ελλάδα θα σκίζονταν σωβρακοφανέλες. χωριαταρέοι Click για ανάπτυξη... Κάνα event με τον Μωαμεθ παίζει να γίνει ποτε; Η η τέχνη έχει όρια και φοβάται συγκεκριμένες ιδεολογίες και θρησκείες, εν ετει 2024 , στην Δύση; amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.600 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2024 στις 20:14 Η amarelia έγραψε: #12 16-06-24 20:14 Αρχική Δημοσίευση από paskmak: Κάνα event με τον Μωαμεθ παίζει να γίνει ποτε; Η η τέχνη έχει όρια και φοβάται συγκεκριμένες ιδεολογίες και θρησκείες, εν ετει 2024 , στην Δύση; Click για ανάπτυξη... Δεν είναι κάτι που έχω δεί αλλά τα ίδια όρια που δεν μου αρέσουν εδώ στην Τέχνη δεν θα μου άρεσαν και υπό κανένα άλλο θρησκευτικό πλαίσιο/περιορισμό. Εμένα αυτή είναι η γνώμη μου. Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 16 Ιουνίου 2024 στις 20:14 Ο Guest 691153: #13 16-06-24 20:14 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Ο Χριστιανισμός και η επιρροή που ασκεί στο ελληνικό κράτος είναι πως φιμώνει την τέχνη που άλλα εκσυγχρονισμένα κράτη αποδέχονται απλόχερα και την διαφημίζουν στα μέσα τους. Πόσο πιο λιανό να το κάνουμε; Να σας το ζωγραφίσουμε κιόλας; Click για ανάπτυξη... Η τέχνη δείχνει ευσέβεια στην ανθρωπότητα και στα δημιουργήματα της (και στους δημιουργούς της). Δε θίγει κανένα απο τα δύο. Η τέχνη έφτασε τοσο στη κορυφή της οσο και στον γρηγορο θανατο της στην αναγεννηση. Σε λίγο θα μας πείς οτι τεχνη ειναι και το ρομποτ που σκούπιζε το λάδι για 2 χρονια πριν πεθάνει Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 16 Ιουνίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Δεν είναι κάτι που έχω δεί αλλά τα ίδια όρια που δεν μου αρέσουν εδώ στην Τέχνη δεν θα μου άρεσαν και υπό κανένα άλλο θρησκευτικό πλαίσιο/περιορισμό. Εμένα αυτή είναι η γνώμη μου. Click για ανάπτυξη... Τότε βαλε το στο νημα με την τεχνη χωρις το αχρείαστο "χωριαταρέοι". Απορώ αμα έβαζα στο νήμα με το ισλάμ τη σκιτσογραφία με τον μωάμεθ drag queen και έγραφα "κινουμενες βόμβες" πόσο θα ητανε το μπαν μου. μια βδομάδα; εναν μήνα; 90 μερες; ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 6.095 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2024 στις 20:16 Ο ilias90 έγραψε: #14 16-06-24 20:16 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Ο Χριστιανισμός και η επιρροή που ασκεί στο ελληνικό κράτος είναι πως φιμώνει την τέχνη που άλλα εκσυγχρονισμένα κράτη αποδέχονται απλόχερα και την διαφημίζουν στα μέσα τους. Πόσο πιο λιανό να το κάνουμε; Να σας το ζωγραφίσουμε κιόλας; Click για ανάπτυξη... Όχι, θα αφήσουμε τον κάθε ψευτοκουλτουριάρη αριστερό στην Ελλάδα να προσβάλει τα πιστεύω μας στον βωμό της «τέχνης» κι εσάς να σιγοντάρετε επειδή στην πραγματικότητα χαίρεστε όταν προσβάλλεται ο Χριστιανισμός. Σας έπιασε ο πόνος για την τέχνη, ρε άντε κάντε μας τη χάρη. Guest 030894 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 16 Ιουνίου 2024 στις 20:17 Ο Guest 030894: #15 16-06-24 20:17 Το ιδιο θρεντ καθε μηνα στο φορουμ με το αιωνιο ντιμπειτ περι οριων της τεχνης. Και με μια ολιγον τι προβοκατορικη αφορμη Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.763 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2024 στις 20:18 Η Υδροχόος έγραψε: #16 16-06-24 20:18 Δεν χρειάζονται ζωγραφιές...Καταλαβαίνουμε πολλά περισσότερα απ' όσα νομίζετε. Και καλή η προσπάθεια, να το γυρίσετε αλλού, αλλά δεν... Βρε χθεσινούς μας θεωρείτε ή χαϊβάνια ; Βρείτε κάτι άλλο. Πραγματικά...Επαναλαμβάνεστε και σας "τσακώνουμε". Λίγη φαντασία, βρε παιδιά... paskmak Διάσημο μέλος Ο paskmak δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.359 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2024 στις 20:20 Ο paskmak έγραψε: #17 16-06-24 20:20 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Δεν είναι κάτι που έχω δεί αλλά τα ίδια όρια που δεν μου αρέσουν εδώ στην Τέχνη δεν θα μου άρεσαν και υπό κανένα άλλο θρησκευτικό πλαίσιο/περιορισμό. Εμένα αυτή είναι η γνώμη μου. Click για ανάπτυξη... Δεν το χεις δει επειδή δεν υπάρχει. Η τέχνη δεν πρέπει να βαράει τον αδύναμο και αυτόν που δεν αντιδράει. Αλλά πρέπει να μπορει και να θέλει να κριτικάρει τον καθένα. Η δυτική τέχνη είναι ένα ηλιθιο, επιφανειακό και κατευθυνόμενο κατασκεύασμα μ επιλεκτικές ευαισθησίες και βλακώδες περιεχόμενο. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.600 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2024 στις 20:21 Η amarelia έγραψε: #18 16-06-24 20:21 Αχ εσείς μας πιάσατε απο την μύτη τι έξυπνα πουλιά είστε, σπίρτα. Πω πω και προσπάθησα να κρυφτώ τόσο μα τόσο πολύ. Anyway, point made the rest is history-as always. Guest 030894 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 16 Ιουνίου 2024 στις 20:22 Ο Guest 030894: #19 16-06-24 20:22 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Δεν χρειάζονται ζωγραφιές...Καταλαβαίνουμε πολλά περισσότερα απ' όσα νομίζετε. Και καλή η προσπάθεια, να το γυρίσετε αλλού, αλλά δεν... Βρε χθεσινούς μας θεωρείτε ή χαϊβάνια ; Βρείτε κάτι άλλο. Πραγματικά...Επαναλαμβάνεστε και σας "τσακώνουμε". Λίγη φαντασία, βρε παιδιά... Click για ανάπτυξη... Της Αμαρελιας της αρεσει να ξεφορτωνει με τετοια προβοκατορικα αντιθρησκευτικα. Αλλα η ουσια της περαιτερω επιχειρηματολογιας παραμενει στην οριοθετηση της τεχνης, η οποια ειναι και τελειως αυθαιρετη. ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 6.095 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2024 στις 20:24 Ο ilias90 έγραψε: #20 16-06-24 20:24 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Αχ εσείς μας πιάσατε απο την μύτη τι έξυπνα πουλιά είστε, σπίρτα. Πω πω και προσπάθησα να κρυφτώ τόσο μα τόσο πολύ. Anyway, point made the rest is history-as always. Click για ανάπτυξη... Χεστήκαμε για σένα, κοπελιά. Είναι χρέος του Χριστιανού να μην δέχεται αθλιότητες για την θρησκεία του είτε το κάνει ο άλλος για να προκαλέσει (καλή ώρα) είτε για οποιονδήποτε λόγο. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 Επόμενη 1 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 35 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: michaela888 Searching chester20080 fmarulezkd kost28 Libertus Scandal giannhs2001 Kate1914 taketrance touvlo fourkaki Memetchi Fernando_A charmander A350 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
τέχνη με την Παναγία. Διαφήμιση για το event σε κεντρικότατο σταθμό μετρό. Αν αυτό έβγαινε στην Ελλάδα θα σκίζονταν σωβρακοφανέλες. χωριαταρέοι
ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 6.095 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2024 στις 19:52 Ο ilias90 έγραψε: #2 16-06-24 19:52 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: τέχνη με την Παναγία. Διαφήμιση για το event σε κεντρικότατο σταθμό μετρό. Αν αυτό έβγαινε στην Ελλάδα θα σκίζονταν σωβρακοφανέλες. χωριαταρέοι Click για ανάπτυξη... Καλύτερα χωριαταρέος από το να είμαι ξενέρωτος Αυστριακός άθεος. Αν η χωριατιά είναι το Πατρίς - Θρησκεία - Οικογένεια, τότε είμαι περήφανος χωριαταρέος. Κάτω τα ξερά σας από τα σύμβολά μας. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.446 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2024 στις 19:53 Ο giannhs2001: #3 16-06-24 19:53 Αν το να προσβάλλεις τα πιστεύω των ανθρώπων είναι πολιτισμός τότε όλοι πρέπει να δηλώσουμε περήφανα χωριαταρέοι. Κάπου αντιμετωπίζεται επιλεκτικά στις μέρες μας το «η ελευθερία του ενός σταματά εκεί όπου αρχίζει του άλλου». amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.600 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2024 στις 19:55 Η amarelia έγραψε: #4 16-06-24 19:55 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Κάτω τα ξερά σας από τα σύμβολά μας. Click για ανάπτυξη... κάτω τα ξερά σας απ’την Τέχνη ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 6.095 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2024 στις 20:04 Ο ilias90 έγραψε: #5 16-06-24 20:04 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: τέχνη με την Παναγία. Διαφήμιση για το event σε κεντρικότατο σταθμό μετρό. Αν αυτό έβγαινε στην Ελλάδα θα σκίζονταν σωβρακοφανέλες. χωριαταρέοι Click για ανάπτυξη... Εν τω μεταξύ ούτε καν για την Παναγία είναι η τέχνη, αλλά τέλος πάντων (παρόλα αυτά είναι βλάσφημο.) Εκεί να τη χωθείς απλά σε Χριστιανούς για να βγάλεις το μίσος σου προς εμάς. Τελευταία επεξεργασία: 16 Ιουνίου 2024 Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.763 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2024 στις 20:06 Η Υδροχόος έγραψε: #6 16-06-24 20:06 Γιατί δε λέμε αλήθειες ; Αν ενδιέφερε η Τέχνη, και μόνο, δε θα έμπαινε στο συγκεκριμένο νήμα για το Χριστιανισμό η εικόνα...Μαζί με το "χωριαταρέοι"... Όλα δείχνουν ότι σκοπός δεν ήταν η Τέχνη, αλλά η πρόκληση... Dreamweaver Πολύ δραστήριο μέλος Ο Competitive Racist δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άεργος. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2024 στις 20:07 Ο Dreamweaver: #7 16-06-24 20:07 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: κάτω τα ξερά σας απ’την Τέχνη Click για ανάπτυξη... Για ποια "τεχνη" μιλαμε? Την εμετικη εξωτερικευση της πνευματικης βρωμιας του προοδευτισμου? Δικα σας συμβολα και "τεχνη" δεν εχετε ηδη? Πρεπει να βρωμιζετε τα παντα? dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.803 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2024 στις 20:11 Ο dum dum boy: #8 16-06-24 20:11 ωχ θεε μου. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.600 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2024 στις 20:11 Η amarelia έγραψε: #9 16-06-24 20:11 Ο Χριστιανισμός και η επιρροή που ασκεί στο ελληνικό κράτος είναι πως φιμώνει την τέχνη που άλλα εκσυγχρονισμένα κράτη αποδέχονται απλόχερα και την διαφημίζουν στα μέσα τους. Πόσο πιο λιανό να το κάνουμε; Να σας το ζωγραφίσουμε κιόλας; Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 16 Ιουνίου 2024 στις 20:11 Ο Guest 691153: #10 16-06-24 20:11 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: κάτω τα ξερά σας απ’την Τέχνη Click για ανάπτυξη... H τεχνη εχει standards, η τεχνη σταματάει να είναι τέχνη εκεί που θίγονται εθνικά και θρησκευτικά σύμβολα. Δηλώνω οχι μονο χωριαταρέος, αλλα τσιφλικάς οταν έρχομαι αντιμέτωπος με αυτά εδώ πέρα. Όπως προανέφερε η χριστίνα, γιατι το έβαλες σε αυτό το νήμα; προβοκάτσια εντελώς. Οταν κάποιος ομως σας προσβάλλει τη ΛΟΑΤΚΙ ατζέντα με "τέχνη" τον καίτε στην πυρά. Επιλεκτικότητα και υποκρισία. paskmak Διάσημο μέλος Ο paskmak δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.359 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2024 στις 20:12 Ο paskmak έγραψε: #11 16-06-24 20:12 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: τέχνη με την Παναγία. Διαφήμιση για το event σε κεντρικότατο σταθμό μετρό. Αν αυτό έβγαινε στην Ελλάδα θα σκίζονταν σωβρακοφανέλες. χωριαταρέοι Click για ανάπτυξη... Κάνα event με τον Μωαμεθ παίζει να γίνει ποτε; Η η τέχνη έχει όρια και φοβάται συγκεκριμένες ιδεολογίες και θρησκείες, εν ετει 2024 , στην Δύση; amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.600 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2024 στις 20:14 Η amarelia έγραψε: #12 16-06-24 20:14 Αρχική Δημοσίευση από paskmak: Κάνα event με τον Μωαμεθ παίζει να γίνει ποτε; Η η τέχνη έχει όρια και φοβάται συγκεκριμένες ιδεολογίες και θρησκείες, εν ετει 2024 , στην Δύση; Click για ανάπτυξη... Δεν είναι κάτι που έχω δεί αλλά τα ίδια όρια που δεν μου αρέσουν εδώ στην Τέχνη δεν θα μου άρεσαν και υπό κανένα άλλο θρησκευτικό πλαίσιο/περιορισμό. Εμένα αυτή είναι η γνώμη μου. Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 16 Ιουνίου 2024 στις 20:14 Ο Guest 691153: #13 16-06-24 20:14 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Ο Χριστιανισμός και η επιρροή που ασκεί στο ελληνικό κράτος είναι πως φιμώνει την τέχνη που άλλα εκσυγχρονισμένα κράτη αποδέχονται απλόχερα και την διαφημίζουν στα μέσα τους. Πόσο πιο λιανό να το κάνουμε; Να σας το ζωγραφίσουμε κιόλας; Click για ανάπτυξη... Η τέχνη δείχνει ευσέβεια στην ανθρωπότητα και στα δημιουργήματα της (και στους δημιουργούς της). Δε θίγει κανένα απο τα δύο. Η τέχνη έφτασε τοσο στη κορυφή της οσο και στον γρηγορο θανατο της στην αναγεννηση. Σε λίγο θα μας πείς οτι τεχνη ειναι και το ρομποτ που σκούπιζε το λάδι για 2 χρονια πριν πεθάνει Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 16 Ιουνίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Δεν είναι κάτι που έχω δεί αλλά τα ίδια όρια που δεν μου αρέσουν εδώ στην Τέχνη δεν θα μου άρεσαν και υπό κανένα άλλο θρησκευτικό πλαίσιο/περιορισμό. Εμένα αυτή είναι η γνώμη μου. Click για ανάπτυξη... Τότε βαλε το στο νημα με την τεχνη χωρις το αχρείαστο "χωριαταρέοι". Απορώ αμα έβαζα στο νήμα με το ισλάμ τη σκιτσογραφία με τον μωάμεθ drag queen και έγραφα "κινουμενες βόμβες" πόσο θα ητανε το μπαν μου. μια βδομάδα; εναν μήνα; 90 μερες; ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 6.095 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2024 στις 20:16 Ο ilias90 έγραψε: #14 16-06-24 20:16 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Ο Χριστιανισμός και η επιρροή που ασκεί στο ελληνικό κράτος είναι πως φιμώνει την τέχνη που άλλα εκσυγχρονισμένα κράτη αποδέχονται απλόχερα και την διαφημίζουν στα μέσα τους. Πόσο πιο λιανό να το κάνουμε; Να σας το ζωγραφίσουμε κιόλας; Click για ανάπτυξη... Όχι, θα αφήσουμε τον κάθε ψευτοκουλτουριάρη αριστερό στην Ελλάδα να προσβάλει τα πιστεύω μας στον βωμό της «τέχνης» κι εσάς να σιγοντάρετε επειδή στην πραγματικότητα χαίρεστε όταν προσβάλλεται ο Χριστιανισμός. Σας έπιασε ο πόνος για την τέχνη, ρε άντε κάντε μας τη χάρη. Guest 030894 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 16 Ιουνίου 2024 στις 20:17 Ο Guest 030894: #15 16-06-24 20:17 Το ιδιο θρεντ καθε μηνα στο φορουμ με το αιωνιο ντιμπειτ περι οριων της τεχνης. Και με μια ολιγον τι προβοκατορικη αφορμη Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.763 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2024 στις 20:18 Η Υδροχόος έγραψε: #16 16-06-24 20:18 Δεν χρειάζονται ζωγραφιές...Καταλαβαίνουμε πολλά περισσότερα απ' όσα νομίζετε. Και καλή η προσπάθεια, να το γυρίσετε αλλού, αλλά δεν... Βρε χθεσινούς μας θεωρείτε ή χαϊβάνια ; Βρείτε κάτι άλλο. Πραγματικά...Επαναλαμβάνεστε και σας "τσακώνουμε". Λίγη φαντασία, βρε παιδιά... paskmak Διάσημο μέλος Ο paskmak δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.359 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2024 στις 20:20 Ο paskmak έγραψε: #17 16-06-24 20:20 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Δεν είναι κάτι που έχω δεί αλλά τα ίδια όρια που δεν μου αρέσουν εδώ στην Τέχνη δεν θα μου άρεσαν και υπό κανένα άλλο θρησκευτικό πλαίσιο/περιορισμό. Εμένα αυτή είναι η γνώμη μου. Click για ανάπτυξη... Δεν το χεις δει επειδή δεν υπάρχει. Η τέχνη δεν πρέπει να βαράει τον αδύναμο και αυτόν που δεν αντιδράει. Αλλά πρέπει να μπορει και να θέλει να κριτικάρει τον καθένα. Η δυτική τέχνη είναι ένα ηλιθιο, επιφανειακό και κατευθυνόμενο κατασκεύασμα μ επιλεκτικές ευαισθησίες και βλακώδες περιεχόμενο. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.600 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2024 στις 20:21 Η amarelia έγραψε: #18 16-06-24 20:21 Αχ εσείς μας πιάσατε απο την μύτη τι έξυπνα πουλιά είστε, σπίρτα. Πω πω και προσπάθησα να κρυφτώ τόσο μα τόσο πολύ. Anyway, point made the rest is history-as always. Guest 030894 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 16 Ιουνίου 2024 στις 20:22 Ο Guest 030894: #19 16-06-24 20:22 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Δεν χρειάζονται ζωγραφιές...Καταλαβαίνουμε πολλά περισσότερα απ' όσα νομίζετε. Και καλή η προσπάθεια, να το γυρίσετε αλλού, αλλά δεν... Βρε χθεσινούς μας θεωρείτε ή χαϊβάνια ; Βρείτε κάτι άλλο. Πραγματικά...Επαναλαμβάνεστε και σας "τσακώνουμε". Λίγη φαντασία, βρε παιδιά... Click για ανάπτυξη... Της Αμαρελιας της αρεσει να ξεφορτωνει με τετοια προβοκατορικα αντιθρησκευτικα. Αλλα η ουσια της περαιτερω επιχειρηματολογιας παραμενει στην οριοθετηση της τεχνης, η οποια ειναι και τελειως αυθαιρετη. ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 6.095 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2024 στις 20:24 Ο ilias90 έγραψε: #20 16-06-24 20:24 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Αχ εσείς μας πιάσατε απο την μύτη τι έξυπνα πουλιά είστε, σπίρτα. Πω πω και προσπάθησα να κρυφτώ τόσο μα τόσο πολύ. Anyway, point made the rest is history-as always. Click για ανάπτυξη... Χεστήκαμε για σένα, κοπελιά. Είναι χρέος του Χριστιανού να μην δέχεται αθλιότητες για την θρησκεία του είτε το κάνει ο άλλος για να προκαλέσει (καλή ώρα) είτε για οποιονδήποτε λόγο. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 Επόμενη 1 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 35 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: michaela888 Searching chester20080 fmarulezkd kost28 Libertus Scandal giannhs2001 Kate1914 taketrance touvlo fourkaki Memetchi Fernando_A charmander A350 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από amarelia: τέχνη με την Παναγία. Διαφήμιση για το event σε κεντρικότατο σταθμό μετρό. Αν αυτό έβγαινε στην Ελλάδα θα σκίζονταν σωβρακοφανέλες. χωριαταρέοι Click για ανάπτυξη... Καλύτερα χωριαταρέος από το να είμαι ξενέρωτος Αυστριακός άθεος. Αν η χωριατιά είναι το Πατρίς - Θρησκεία - Οικογένεια, τότε είμαι περήφανος χωριαταρέος. Κάτω τα ξερά σας από τα σύμβολά μας.
giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.446 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2024 στις 19:53 Ο giannhs2001: #3 16-06-24 19:53 Αν το να προσβάλλεις τα πιστεύω των ανθρώπων είναι πολιτισμός τότε όλοι πρέπει να δηλώσουμε περήφανα χωριαταρέοι. Κάπου αντιμετωπίζεται επιλεκτικά στις μέρες μας το «η ελευθερία του ενός σταματά εκεί όπου αρχίζει του άλλου». amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.600 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2024 στις 19:55 Η amarelia έγραψε: #4 16-06-24 19:55 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Κάτω τα ξερά σας από τα σύμβολά μας. Click για ανάπτυξη... κάτω τα ξερά σας απ’την Τέχνη ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 6.095 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2024 στις 20:04 Ο ilias90 έγραψε: #5 16-06-24 20:04 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: τέχνη με την Παναγία. Διαφήμιση για το event σε κεντρικότατο σταθμό μετρό. Αν αυτό έβγαινε στην Ελλάδα θα σκίζονταν σωβρακοφανέλες. χωριαταρέοι Click για ανάπτυξη... Εν τω μεταξύ ούτε καν για την Παναγία είναι η τέχνη, αλλά τέλος πάντων (παρόλα αυτά είναι βλάσφημο.) Εκεί να τη χωθείς απλά σε Χριστιανούς για να βγάλεις το μίσος σου προς εμάς. Τελευταία επεξεργασία: 16 Ιουνίου 2024 Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.763 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2024 στις 20:06 Η Υδροχόος έγραψε: #6 16-06-24 20:06 Γιατί δε λέμε αλήθειες ; Αν ενδιέφερε η Τέχνη, και μόνο, δε θα έμπαινε στο συγκεκριμένο νήμα για το Χριστιανισμό η εικόνα...Μαζί με το "χωριαταρέοι"... Όλα δείχνουν ότι σκοπός δεν ήταν η Τέχνη, αλλά η πρόκληση... Dreamweaver Πολύ δραστήριο μέλος Ο Competitive Racist δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άεργος. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2024 στις 20:07 Ο Dreamweaver: #7 16-06-24 20:07 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: κάτω τα ξερά σας απ’την Τέχνη Click για ανάπτυξη... Για ποια "τεχνη" μιλαμε? Την εμετικη εξωτερικευση της πνευματικης βρωμιας του προοδευτισμου? Δικα σας συμβολα και "τεχνη" δεν εχετε ηδη? Πρεπει να βρωμιζετε τα παντα? dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.803 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2024 στις 20:11 Ο dum dum boy: #8 16-06-24 20:11 ωχ θεε μου. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.600 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2024 στις 20:11 Η amarelia έγραψε: #9 16-06-24 20:11 Ο Χριστιανισμός και η επιρροή που ασκεί στο ελληνικό κράτος είναι πως φιμώνει την τέχνη που άλλα εκσυγχρονισμένα κράτη αποδέχονται απλόχερα και την διαφημίζουν στα μέσα τους. Πόσο πιο λιανό να το κάνουμε; Να σας το ζωγραφίσουμε κιόλας; Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 16 Ιουνίου 2024 στις 20:11 Ο Guest 691153: #10 16-06-24 20:11 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: κάτω τα ξερά σας απ’την Τέχνη Click για ανάπτυξη... H τεχνη εχει standards, η τεχνη σταματάει να είναι τέχνη εκεί που θίγονται εθνικά και θρησκευτικά σύμβολα. Δηλώνω οχι μονο χωριαταρέος, αλλα τσιφλικάς οταν έρχομαι αντιμέτωπος με αυτά εδώ πέρα. Όπως προανέφερε η χριστίνα, γιατι το έβαλες σε αυτό το νήμα; προβοκάτσια εντελώς. Οταν κάποιος ομως σας προσβάλλει τη ΛΟΑΤΚΙ ατζέντα με "τέχνη" τον καίτε στην πυρά. Επιλεκτικότητα και υποκρισία. paskmak Διάσημο μέλος Ο paskmak δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.359 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2024 στις 20:12 Ο paskmak έγραψε: #11 16-06-24 20:12 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: τέχνη με την Παναγία. Διαφήμιση για το event σε κεντρικότατο σταθμό μετρό. Αν αυτό έβγαινε στην Ελλάδα θα σκίζονταν σωβρακοφανέλες. χωριαταρέοι Click για ανάπτυξη... Κάνα event με τον Μωαμεθ παίζει να γίνει ποτε; Η η τέχνη έχει όρια και φοβάται συγκεκριμένες ιδεολογίες και θρησκείες, εν ετει 2024 , στην Δύση; amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.600 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2024 στις 20:14 Η amarelia έγραψε: #12 16-06-24 20:14 Αρχική Δημοσίευση από paskmak: Κάνα event με τον Μωαμεθ παίζει να γίνει ποτε; Η η τέχνη έχει όρια και φοβάται συγκεκριμένες ιδεολογίες και θρησκείες, εν ετει 2024 , στην Δύση; Click για ανάπτυξη... Δεν είναι κάτι που έχω δεί αλλά τα ίδια όρια που δεν μου αρέσουν εδώ στην Τέχνη δεν θα μου άρεσαν και υπό κανένα άλλο θρησκευτικό πλαίσιο/περιορισμό. Εμένα αυτή είναι η γνώμη μου. Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 16 Ιουνίου 2024 στις 20:14 Ο Guest 691153: #13 16-06-24 20:14 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Ο Χριστιανισμός και η επιρροή που ασκεί στο ελληνικό κράτος είναι πως φιμώνει την τέχνη που άλλα εκσυγχρονισμένα κράτη αποδέχονται απλόχερα και την διαφημίζουν στα μέσα τους. Πόσο πιο λιανό να το κάνουμε; Να σας το ζωγραφίσουμε κιόλας; Click για ανάπτυξη... Η τέχνη δείχνει ευσέβεια στην ανθρωπότητα και στα δημιουργήματα της (και στους δημιουργούς της). Δε θίγει κανένα απο τα δύο. Η τέχνη έφτασε τοσο στη κορυφή της οσο και στον γρηγορο θανατο της στην αναγεννηση. Σε λίγο θα μας πείς οτι τεχνη ειναι και το ρομποτ που σκούπιζε το λάδι για 2 χρονια πριν πεθάνει Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 16 Ιουνίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Δεν είναι κάτι που έχω δεί αλλά τα ίδια όρια που δεν μου αρέσουν εδώ στην Τέχνη δεν θα μου άρεσαν και υπό κανένα άλλο θρησκευτικό πλαίσιο/περιορισμό. Εμένα αυτή είναι η γνώμη μου. Click για ανάπτυξη... Τότε βαλε το στο νημα με την τεχνη χωρις το αχρείαστο "χωριαταρέοι". Απορώ αμα έβαζα στο νήμα με το ισλάμ τη σκιτσογραφία με τον μωάμεθ drag queen και έγραφα "κινουμενες βόμβες" πόσο θα ητανε το μπαν μου. μια βδομάδα; εναν μήνα; 90 μερες; ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 6.095 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2024 στις 20:16 Ο ilias90 έγραψε: #14 16-06-24 20:16 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Ο Χριστιανισμός και η επιρροή που ασκεί στο ελληνικό κράτος είναι πως φιμώνει την τέχνη που άλλα εκσυγχρονισμένα κράτη αποδέχονται απλόχερα και την διαφημίζουν στα μέσα τους. Πόσο πιο λιανό να το κάνουμε; Να σας το ζωγραφίσουμε κιόλας; Click για ανάπτυξη... Όχι, θα αφήσουμε τον κάθε ψευτοκουλτουριάρη αριστερό στην Ελλάδα να προσβάλει τα πιστεύω μας στον βωμό της «τέχνης» κι εσάς να σιγοντάρετε επειδή στην πραγματικότητα χαίρεστε όταν προσβάλλεται ο Χριστιανισμός. Σας έπιασε ο πόνος για την τέχνη, ρε άντε κάντε μας τη χάρη. Guest 030894 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 16 Ιουνίου 2024 στις 20:17 Ο Guest 030894: #15 16-06-24 20:17 Το ιδιο θρεντ καθε μηνα στο φορουμ με το αιωνιο ντιμπειτ περι οριων της τεχνης. Και με μια ολιγον τι προβοκατορικη αφορμη Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.763 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2024 στις 20:18 Η Υδροχόος έγραψε: #16 16-06-24 20:18 Δεν χρειάζονται ζωγραφιές...Καταλαβαίνουμε πολλά περισσότερα απ' όσα νομίζετε. Και καλή η προσπάθεια, να το γυρίσετε αλλού, αλλά δεν... Βρε χθεσινούς μας θεωρείτε ή χαϊβάνια ; Βρείτε κάτι άλλο. Πραγματικά...Επαναλαμβάνεστε και σας "τσακώνουμε". Λίγη φαντασία, βρε παιδιά... paskmak Διάσημο μέλος Ο paskmak δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.359 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2024 στις 20:20 Ο paskmak έγραψε: #17 16-06-24 20:20 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Δεν είναι κάτι που έχω δεί αλλά τα ίδια όρια που δεν μου αρέσουν εδώ στην Τέχνη δεν θα μου άρεσαν και υπό κανένα άλλο θρησκευτικό πλαίσιο/περιορισμό. Εμένα αυτή είναι η γνώμη μου. Click για ανάπτυξη... Δεν το χεις δει επειδή δεν υπάρχει. Η τέχνη δεν πρέπει να βαράει τον αδύναμο και αυτόν που δεν αντιδράει. Αλλά πρέπει να μπορει και να θέλει να κριτικάρει τον καθένα. Η δυτική τέχνη είναι ένα ηλιθιο, επιφανειακό και κατευθυνόμενο κατασκεύασμα μ επιλεκτικές ευαισθησίες και βλακώδες περιεχόμενο. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.600 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2024 στις 20:21 Η amarelia έγραψε: #18 16-06-24 20:21 Αχ εσείς μας πιάσατε απο την μύτη τι έξυπνα πουλιά είστε, σπίρτα. Πω πω και προσπάθησα να κρυφτώ τόσο μα τόσο πολύ. Anyway, point made the rest is history-as always. Guest 030894 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 16 Ιουνίου 2024 στις 20:22 Ο Guest 030894: #19 16-06-24 20:22 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Δεν χρειάζονται ζωγραφιές...Καταλαβαίνουμε πολλά περισσότερα απ' όσα νομίζετε. Και καλή η προσπάθεια, να το γυρίσετε αλλού, αλλά δεν... Βρε χθεσινούς μας θεωρείτε ή χαϊβάνια ; Βρείτε κάτι άλλο. Πραγματικά...Επαναλαμβάνεστε και σας "τσακώνουμε". Λίγη φαντασία, βρε παιδιά... Click για ανάπτυξη... Της Αμαρελιας της αρεσει να ξεφορτωνει με τετοια προβοκατορικα αντιθρησκευτικα. Αλλα η ουσια της περαιτερω επιχειρηματολογιας παραμενει στην οριοθετηση της τεχνης, η οποια ειναι και τελειως αυθαιρετη. ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 6.095 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2024 στις 20:24 Ο ilias90 έγραψε: #20 16-06-24 20:24 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Αχ εσείς μας πιάσατε απο την μύτη τι έξυπνα πουλιά είστε, σπίρτα. Πω πω και προσπάθησα να κρυφτώ τόσο μα τόσο πολύ. Anyway, point made the rest is history-as always. Click για ανάπτυξη... Χεστήκαμε για σένα, κοπελιά. Είναι χρέος του Χριστιανού να μην δέχεται αθλιότητες για την θρησκεία του είτε το κάνει ο άλλος για να προκαλέσει (καλή ώρα) είτε για οποιονδήποτε λόγο. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 Επόμενη 1 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 35 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: michaela888 Searching chester20080 fmarulezkd kost28 Libertus Scandal giannhs2001 Kate1914 taketrance touvlo fourkaki Memetchi Fernando_A charmander A350 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αν το να προσβάλλεις τα πιστεύω των ανθρώπων είναι πολιτισμός τότε όλοι πρέπει να δηλώσουμε περήφανα χωριαταρέοι. Κάπου αντιμετωπίζεται επιλεκτικά στις μέρες μας το «η ελευθερία του ενός σταματά εκεί όπου αρχίζει του άλλου».
amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.600 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2024 στις 19:55 Η amarelia έγραψε: #4 16-06-24 19:55 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Κάτω τα ξερά σας από τα σύμβολά μας. Click για ανάπτυξη... κάτω τα ξερά σας απ’την Τέχνη ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 6.095 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2024 στις 20:04 Ο ilias90 έγραψε: #5 16-06-24 20:04 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: τέχνη με την Παναγία. Διαφήμιση για το event σε κεντρικότατο σταθμό μετρό. Αν αυτό έβγαινε στην Ελλάδα θα σκίζονταν σωβρακοφανέλες. χωριαταρέοι Click για ανάπτυξη... Εν τω μεταξύ ούτε καν για την Παναγία είναι η τέχνη, αλλά τέλος πάντων (παρόλα αυτά είναι βλάσφημο.) Εκεί να τη χωθείς απλά σε Χριστιανούς για να βγάλεις το μίσος σου προς εμάς. Τελευταία επεξεργασία: 16 Ιουνίου 2024 Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.763 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2024 στις 20:06 Η Υδροχόος έγραψε: #6 16-06-24 20:06 Γιατί δε λέμε αλήθειες ; Αν ενδιέφερε η Τέχνη, και μόνο, δε θα έμπαινε στο συγκεκριμένο νήμα για το Χριστιανισμό η εικόνα...Μαζί με το "χωριαταρέοι"... Όλα δείχνουν ότι σκοπός δεν ήταν η Τέχνη, αλλά η πρόκληση... Dreamweaver Πολύ δραστήριο μέλος Ο Competitive Racist δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άεργος. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2024 στις 20:07 Ο Dreamweaver: #7 16-06-24 20:07 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: κάτω τα ξερά σας απ’την Τέχνη Click για ανάπτυξη... Για ποια "τεχνη" μιλαμε? Την εμετικη εξωτερικευση της πνευματικης βρωμιας του προοδευτισμου? Δικα σας συμβολα και "τεχνη" δεν εχετε ηδη? Πρεπει να βρωμιζετε τα παντα? dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.803 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2024 στις 20:11 Ο dum dum boy: #8 16-06-24 20:11 ωχ θεε μου. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.600 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2024 στις 20:11 Η amarelia έγραψε: #9 16-06-24 20:11 Ο Χριστιανισμός και η επιρροή που ασκεί στο ελληνικό κράτος είναι πως φιμώνει την τέχνη που άλλα εκσυγχρονισμένα κράτη αποδέχονται απλόχερα και την διαφημίζουν στα μέσα τους. Πόσο πιο λιανό να το κάνουμε; Να σας το ζωγραφίσουμε κιόλας; Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 16 Ιουνίου 2024 στις 20:11 Ο Guest 691153: #10 16-06-24 20:11 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: κάτω τα ξερά σας απ’την Τέχνη Click για ανάπτυξη... H τεχνη εχει standards, η τεχνη σταματάει να είναι τέχνη εκεί που θίγονται εθνικά και θρησκευτικά σύμβολα. Δηλώνω οχι μονο χωριαταρέος, αλλα τσιφλικάς οταν έρχομαι αντιμέτωπος με αυτά εδώ πέρα. Όπως προανέφερε η χριστίνα, γιατι το έβαλες σε αυτό το νήμα; προβοκάτσια εντελώς. Οταν κάποιος ομως σας προσβάλλει τη ΛΟΑΤΚΙ ατζέντα με "τέχνη" τον καίτε στην πυρά. Επιλεκτικότητα και υποκρισία. paskmak Διάσημο μέλος Ο paskmak δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.359 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2024 στις 20:12 Ο paskmak έγραψε: #11 16-06-24 20:12 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: τέχνη με την Παναγία. Διαφήμιση για το event σε κεντρικότατο σταθμό μετρό. Αν αυτό έβγαινε στην Ελλάδα θα σκίζονταν σωβρακοφανέλες. χωριαταρέοι Click για ανάπτυξη... Κάνα event με τον Μωαμεθ παίζει να γίνει ποτε; Η η τέχνη έχει όρια και φοβάται συγκεκριμένες ιδεολογίες και θρησκείες, εν ετει 2024 , στην Δύση; amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.600 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2024 στις 20:14 Η amarelia έγραψε: #12 16-06-24 20:14 Αρχική Δημοσίευση από paskmak: Κάνα event με τον Μωαμεθ παίζει να γίνει ποτε; Η η τέχνη έχει όρια και φοβάται συγκεκριμένες ιδεολογίες και θρησκείες, εν ετει 2024 , στην Δύση; Click για ανάπτυξη... Δεν είναι κάτι που έχω δεί αλλά τα ίδια όρια που δεν μου αρέσουν εδώ στην Τέχνη δεν θα μου άρεσαν και υπό κανένα άλλο θρησκευτικό πλαίσιο/περιορισμό. Εμένα αυτή είναι η γνώμη μου. Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 16 Ιουνίου 2024 στις 20:14 Ο Guest 691153: #13 16-06-24 20:14 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Ο Χριστιανισμός και η επιρροή που ασκεί στο ελληνικό κράτος είναι πως φιμώνει την τέχνη που άλλα εκσυγχρονισμένα κράτη αποδέχονται απλόχερα και την διαφημίζουν στα μέσα τους. Πόσο πιο λιανό να το κάνουμε; Να σας το ζωγραφίσουμε κιόλας; Click για ανάπτυξη... Η τέχνη δείχνει ευσέβεια στην ανθρωπότητα και στα δημιουργήματα της (και στους δημιουργούς της). Δε θίγει κανένα απο τα δύο. Η τέχνη έφτασε τοσο στη κορυφή της οσο και στον γρηγορο θανατο της στην αναγεννηση. Σε λίγο θα μας πείς οτι τεχνη ειναι και το ρομποτ που σκούπιζε το λάδι για 2 χρονια πριν πεθάνει Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 16 Ιουνίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Δεν είναι κάτι που έχω δεί αλλά τα ίδια όρια που δεν μου αρέσουν εδώ στην Τέχνη δεν θα μου άρεσαν και υπό κανένα άλλο θρησκευτικό πλαίσιο/περιορισμό. Εμένα αυτή είναι η γνώμη μου. Click για ανάπτυξη... Τότε βαλε το στο νημα με την τεχνη χωρις το αχρείαστο "χωριαταρέοι". Απορώ αμα έβαζα στο νήμα με το ισλάμ τη σκιτσογραφία με τον μωάμεθ drag queen και έγραφα "κινουμενες βόμβες" πόσο θα ητανε το μπαν μου. μια βδομάδα; εναν μήνα; 90 μερες; ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 6.095 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2024 στις 20:16 Ο ilias90 έγραψε: #14 16-06-24 20:16 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Ο Χριστιανισμός και η επιρροή που ασκεί στο ελληνικό κράτος είναι πως φιμώνει την τέχνη που άλλα εκσυγχρονισμένα κράτη αποδέχονται απλόχερα και την διαφημίζουν στα μέσα τους. Πόσο πιο λιανό να το κάνουμε; Να σας το ζωγραφίσουμε κιόλας; Click για ανάπτυξη... Όχι, θα αφήσουμε τον κάθε ψευτοκουλτουριάρη αριστερό στην Ελλάδα να προσβάλει τα πιστεύω μας στον βωμό της «τέχνης» κι εσάς να σιγοντάρετε επειδή στην πραγματικότητα χαίρεστε όταν προσβάλλεται ο Χριστιανισμός. Σας έπιασε ο πόνος για την τέχνη, ρε άντε κάντε μας τη χάρη. Guest 030894 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 16 Ιουνίου 2024 στις 20:17 Ο Guest 030894: #15 16-06-24 20:17 Το ιδιο θρεντ καθε μηνα στο φορουμ με το αιωνιο ντιμπειτ περι οριων της τεχνης. Και με μια ολιγον τι προβοκατορικη αφορμη Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.763 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2024 στις 20:18 Η Υδροχόος έγραψε: #16 16-06-24 20:18 Δεν χρειάζονται ζωγραφιές...Καταλαβαίνουμε πολλά περισσότερα απ' όσα νομίζετε. Και καλή η προσπάθεια, να το γυρίσετε αλλού, αλλά δεν... Βρε χθεσινούς μας θεωρείτε ή χαϊβάνια ; Βρείτε κάτι άλλο. Πραγματικά...Επαναλαμβάνεστε και σας "τσακώνουμε". Λίγη φαντασία, βρε παιδιά... paskmak Διάσημο μέλος Ο paskmak δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.359 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2024 στις 20:20 Ο paskmak έγραψε: #17 16-06-24 20:20 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Δεν είναι κάτι που έχω δεί αλλά τα ίδια όρια που δεν μου αρέσουν εδώ στην Τέχνη δεν θα μου άρεσαν και υπό κανένα άλλο θρησκευτικό πλαίσιο/περιορισμό. Εμένα αυτή είναι η γνώμη μου. Click για ανάπτυξη... Δεν το χεις δει επειδή δεν υπάρχει. Η τέχνη δεν πρέπει να βαράει τον αδύναμο και αυτόν που δεν αντιδράει. Αλλά πρέπει να μπορει και να θέλει να κριτικάρει τον καθένα. Η δυτική τέχνη είναι ένα ηλιθιο, επιφανειακό και κατευθυνόμενο κατασκεύασμα μ επιλεκτικές ευαισθησίες και βλακώδες περιεχόμενο. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.600 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2024 στις 20:21 Η amarelia έγραψε: #18 16-06-24 20:21 Αχ εσείς μας πιάσατε απο την μύτη τι έξυπνα πουλιά είστε, σπίρτα. Πω πω και προσπάθησα να κρυφτώ τόσο μα τόσο πολύ. Anyway, point made the rest is history-as always. Guest 030894 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 16 Ιουνίου 2024 στις 20:22 Ο Guest 030894: #19 16-06-24 20:22 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Δεν χρειάζονται ζωγραφιές...Καταλαβαίνουμε πολλά περισσότερα απ' όσα νομίζετε. Και καλή η προσπάθεια, να το γυρίσετε αλλού, αλλά δεν... Βρε χθεσινούς μας θεωρείτε ή χαϊβάνια ; Βρείτε κάτι άλλο. Πραγματικά...Επαναλαμβάνεστε και σας "τσακώνουμε". Λίγη φαντασία, βρε παιδιά... Click για ανάπτυξη... Της Αμαρελιας της αρεσει να ξεφορτωνει με τετοια προβοκατορικα αντιθρησκευτικα. Αλλα η ουσια της περαιτερω επιχειρηματολογιας παραμενει στην οριοθετηση της τεχνης, η οποια ειναι και τελειως αυθαιρετη. ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 6.095 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2024 στις 20:24 Ο ilias90 έγραψε: #20 16-06-24 20:24 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Αχ εσείς μας πιάσατε απο την μύτη τι έξυπνα πουλιά είστε, σπίρτα. Πω πω και προσπάθησα να κρυφτώ τόσο μα τόσο πολύ. Anyway, point made the rest is history-as always. Click για ανάπτυξη... Χεστήκαμε για σένα, κοπελιά. Είναι χρέος του Χριστιανού να μην δέχεται αθλιότητες για την θρησκεία του είτε το κάνει ο άλλος για να προκαλέσει (καλή ώρα) είτε για οποιονδήποτε λόγο. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 Επόμενη 1 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 35 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: michaela888 Searching chester20080 fmarulezkd kost28 Libertus Scandal giannhs2001 Kate1914 taketrance touvlo fourkaki Memetchi Fernando_A charmander A350 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Κάτω τα ξερά σας από τα σύμβολά μας. Click για ανάπτυξη... κάτω τα ξερά σας απ’την Τέχνη
ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 6.095 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2024 στις 20:04 Ο ilias90 έγραψε: #5 16-06-24 20:04 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: τέχνη με την Παναγία. Διαφήμιση για το event σε κεντρικότατο σταθμό μετρό. Αν αυτό έβγαινε στην Ελλάδα θα σκίζονταν σωβρακοφανέλες. χωριαταρέοι Click για ανάπτυξη... Εν τω μεταξύ ούτε καν για την Παναγία είναι η τέχνη, αλλά τέλος πάντων (παρόλα αυτά είναι βλάσφημο.) Εκεί να τη χωθείς απλά σε Χριστιανούς για να βγάλεις το μίσος σου προς εμάς. Τελευταία επεξεργασία: 16 Ιουνίου 2024 Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.763 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2024 στις 20:06 Η Υδροχόος έγραψε: #6 16-06-24 20:06 Γιατί δε λέμε αλήθειες ; Αν ενδιέφερε η Τέχνη, και μόνο, δε θα έμπαινε στο συγκεκριμένο νήμα για το Χριστιανισμό η εικόνα...Μαζί με το "χωριαταρέοι"... Όλα δείχνουν ότι σκοπός δεν ήταν η Τέχνη, αλλά η πρόκληση... Dreamweaver Πολύ δραστήριο μέλος Ο Competitive Racist δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άεργος. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2024 στις 20:07 Ο Dreamweaver: #7 16-06-24 20:07 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: κάτω τα ξερά σας απ’την Τέχνη Click για ανάπτυξη... Για ποια "τεχνη" μιλαμε? Την εμετικη εξωτερικευση της πνευματικης βρωμιας του προοδευτισμου? Δικα σας συμβολα και "τεχνη" δεν εχετε ηδη? Πρεπει να βρωμιζετε τα παντα? dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.803 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2024 στις 20:11 Ο dum dum boy: #8 16-06-24 20:11 ωχ θεε μου. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.600 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2024 στις 20:11 Η amarelia έγραψε: #9 16-06-24 20:11 Ο Χριστιανισμός και η επιρροή που ασκεί στο ελληνικό κράτος είναι πως φιμώνει την τέχνη που άλλα εκσυγχρονισμένα κράτη αποδέχονται απλόχερα και την διαφημίζουν στα μέσα τους. Πόσο πιο λιανό να το κάνουμε; Να σας το ζωγραφίσουμε κιόλας; Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 16 Ιουνίου 2024 στις 20:11 Ο Guest 691153: #10 16-06-24 20:11 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: κάτω τα ξερά σας απ’την Τέχνη Click για ανάπτυξη... H τεχνη εχει standards, η τεχνη σταματάει να είναι τέχνη εκεί που θίγονται εθνικά και θρησκευτικά σύμβολα. Δηλώνω οχι μονο χωριαταρέος, αλλα τσιφλικάς οταν έρχομαι αντιμέτωπος με αυτά εδώ πέρα. Όπως προανέφερε η χριστίνα, γιατι το έβαλες σε αυτό το νήμα; προβοκάτσια εντελώς. Οταν κάποιος ομως σας προσβάλλει τη ΛΟΑΤΚΙ ατζέντα με "τέχνη" τον καίτε στην πυρά. Επιλεκτικότητα και υποκρισία. paskmak Διάσημο μέλος Ο paskmak δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.359 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2024 στις 20:12 Ο paskmak έγραψε: #11 16-06-24 20:12 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: τέχνη με την Παναγία. Διαφήμιση για το event σε κεντρικότατο σταθμό μετρό. Αν αυτό έβγαινε στην Ελλάδα θα σκίζονταν σωβρακοφανέλες. χωριαταρέοι Click για ανάπτυξη... Κάνα event με τον Μωαμεθ παίζει να γίνει ποτε; Η η τέχνη έχει όρια και φοβάται συγκεκριμένες ιδεολογίες και θρησκείες, εν ετει 2024 , στην Δύση; amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.600 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2024 στις 20:14 Η amarelia έγραψε: #12 16-06-24 20:14 Αρχική Δημοσίευση από paskmak: Κάνα event με τον Μωαμεθ παίζει να γίνει ποτε; Η η τέχνη έχει όρια και φοβάται συγκεκριμένες ιδεολογίες και θρησκείες, εν ετει 2024 , στην Δύση; Click για ανάπτυξη... Δεν είναι κάτι που έχω δεί αλλά τα ίδια όρια που δεν μου αρέσουν εδώ στην Τέχνη δεν θα μου άρεσαν και υπό κανένα άλλο θρησκευτικό πλαίσιο/περιορισμό. Εμένα αυτή είναι η γνώμη μου. Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 16 Ιουνίου 2024 στις 20:14 Ο Guest 691153: #13 16-06-24 20:14 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Ο Χριστιανισμός και η επιρροή που ασκεί στο ελληνικό κράτος είναι πως φιμώνει την τέχνη που άλλα εκσυγχρονισμένα κράτη αποδέχονται απλόχερα και την διαφημίζουν στα μέσα τους. Πόσο πιο λιανό να το κάνουμε; Να σας το ζωγραφίσουμε κιόλας; Click για ανάπτυξη... Η τέχνη δείχνει ευσέβεια στην ανθρωπότητα και στα δημιουργήματα της (και στους δημιουργούς της). Δε θίγει κανένα απο τα δύο. Η τέχνη έφτασε τοσο στη κορυφή της οσο και στον γρηγορο θανατο της στην αναγεννηση. Σε λίγο θα μας πείς οτι τεχνη ειναι και το ρομποτ που σκούπιζε το λάδι για 2 χρονια πριν πεθάνει Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 16 Ιουνίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Δεν είναι κάτι που έχω δεί αλλά τα ίδια όρια που δεν μου αρέσουν εδώ στην Τέχνη δεν θα μου άρεσαν και υπό κανένα άλλο θρησκευτικό πλαίσιο/περιορισμό. Εμένα αυτή είναι η γνώμη μου. Click για ανάπτυξη... Τότε βαλε το στο νημα με την τεχνη χωρις το αχρείαστο "χωριαταρέοι". Απορώ αμα έβαζα στο νήμα με το ισλάμ τη σκιτσογραφία με τον μωάμεθ drag queen και έγραφα "κινουμενες βόμβες" πόσο θα ητανε το μπαν μου. μια βδομάδα; εναν μήνα; 90 μερες; ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 6.095 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2024 στις 20:16 Ο ilias90 έγραψε: #14 16-06-24 20:16 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Ο Χριστιανισμός και η επιρροή που ασκεί στο ελληνικό κράτος είναι πως φιμώνει την τέχνη που άλλα εκσυγχρονισμένα κράτη αποδέχονται απλόχερα και την διαφημίζουν στα μέσα τους. Πόσο πιο λιανό να το κάνουμε; Να σας το ζωγραφίσουμε κιόλας; Click για ανάπτυξη... Όχι, θα αφήσουμε τον κάθε ψευτοκουλτουριάρη αριστερό στην Ελλάδα να προσβάλει τα πιστεύω μας στον βωμό της «τέχνης» κι εσάς να σιγοντάρετε επειδή στην πραγματικότητα χαίρεστε όταν προσβάλλεται ο Χριστιανισμός. Σας έπιασε ο πόνος για την τέχνη, ρε άντε κάντε μας τη χάρη. Guest 030894 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 16 Ιουνίου 2024 στις 20:17 Ο Guest 030894: #15 16-06-24 20:17 Το ιδιο θρεντ καθε μηνα στο φορουμ με το αιωνιο ντιμπειτ περι οριων της τεχνης. Και με μια ολιγον τι προβοκατορικη αφορμη Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.763 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2024 στις 20:18 Η Υδροχόος έγραψε: #16 16-06-24 20:18 Δεν χρειάζονται ζωγραφιές...Καταλαβαίνουμε πολλά περισσότερα απ' όσα νομίζετε. Και καλή η προσπάθεια, να το γυρίσετε αλλού, αλλά δεν... Βρε χθεσινούς μας θεωρείτε ή χαϊβάνια ; Βρείτε κάτι άλλο. Πραγματικά...Επαναλαμβάνεστε και σας "τσακώνουμε". Λίγη φαντασία, βρε παιδιά... paskmak Διάσημο μέλος Ο paskmak δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.359 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2024 στις 20:20 Ο paskmak έγραψε: #17 16-06-24 20:20 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Δεν είναι κάτι που έχω δεί αλλά τα ίδια όρια που δεν μου αρέσουν εδώ στην Τέχνη δεν θα μου άρεσαν και υπό κανένα άλλο θρησκευτικό πλαίσιο/περιορισμό. Εμένα αυτή είναι η γνώμη μου. Click για ανάπτυξη... Δεν το χεις δει επειδή δεν υπάρχει. Η τέχνη δεν πρέπει να βαράει τον αδύναμο και αυτόν που δεν αντιδράει. Αλλά πρέπει να μπορει και να θέλει να κριτικάρει τον καθένα. Η δυτική τέχνη είναι ένα ηλιθιο, επιφανειακό και κατευθυνόμενο κατασκεύασμα μ επιλεκτικές ευαισθησίες και βλακώδες περιεχόμενο. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.600 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2024 στις 20:21 Η amarelia έγραψε: #18 16-06-24 20:21 Αχ εσείς μας πιάσατε απο την μύτη τι έξυπνα πουλιά είστε, σπίρτα. Πω πω και προσπάθησα να κρυφτώ τόσο μα τόσο πολύ. Anyway, point made the rest is history-as always. Guest 030894 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 16 Ιουνίου 2024 στις 20:22 Ο Guest 030894: #19 16-06-24 20:22 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Δεν χρειάζονται ζωγραφιές...Καταλαβαίνουμε πολλά περισσότερα απ' όσα νομίζετε. Και καλή η προσπάθεια, να το γυρίσετε αλλού, αλλά δεν... Βρε χθεσινούς μας θεωρείτε ή χαϊβάνια ; Βρείτε κάτι άλλο. Πραγματικά...Επαναλαμβάνεστε και σας "τσακώνουμε". Λίγη φαντασία, βρε παιδιά... Click για ανάπτυξη... Της Αμαρελιας της αρεσει να ξεφορτωνει με τετοια προβοκατορικα αντιθρησκευτικα. Αλλα η ουσια της περαιτερω επιχειρηματολογιας παραμενει στην οριοθετηση της τεχνης, η οποια ειναι και τελειως αυθαιρετη. ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 6.095 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2024 στις 20:24 Ο ilias90 έγραψε: #20 16-06-24 20:24 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Αχ εσείς μας πιάσατε απο την μύτη τι έξυπνα πουλιά είστε, σπίρτα. Πω πω και προσπάθησα να κρυφτώ τόσο μα τόσο πολύ. Anyway, point made the rest is history-as always. Click για ανάπτυξη... Χεστήκαμε για σένα, κοπελιά. Είναι χρέος του Χριστιανού να μην δέχεται αθλιότητες για την θρησκεία του είτε το κάνει ο άλλος για να προκαλέσει (καλή ώρα) είτε για οποιονδήποτε λόγο. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 Επόμενη 1 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 35 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: michaela888 Searching chester20080 fmarulezkd kost28 Libertus Scandal giannhs2001 Kate1914 taketrance touvlo fourkaki Memetchi Fernando_A charmander A350 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από amarelia: τέχνη με την Παναγία. Διαφήμιση για το event σε κεντρικότατο σταθμό μετρό. Αν αυτό έβγαινε στην Ελλάδα θα σκίζονταν σωβρακοφανέλες. χωριαταρέοι Click για ανάπτυξη... Εν τω μεταξύ ούτε καν για την Παναγία είναι η τέχνη, αλλά τέλος πάντων (παρόλα αυτά είναι βλάσφημο.) Εκεί να τη χωθείς απλά σε Χριστιανούς για να βγάλεις το μίσος σου προς εμάς.
Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.763 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2024 στις 20:06 Η Υδροχόος έγραψε: #6 16-06-24 20:06 Γιατί δε λέμε αλήθειες ; Αν ενδιέφερε η Τέχνη, και μόνο, δε θα έμπαινε στο συγκεκριμένο νήμα για το Χριστιανισμό η εικόνα...Μαζί με το "χωριαταρέοι"... Όλα δείχνουν ότι σκοπός δεν ήταν η Τέχνη, αλλά η πρόκληση... Dreamweaver Πολύ δραστήριο μέλος Ο Competitive Racist δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άεργος. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2024 στις 20:07 Ο Dreamweaver: #7 16-06-24 20:07 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: κάτω τα ξερά σας απ’την Τέχνη Click για ανάπτυξη... Για ποια "τεχνη" μιλαμε? Την εμετικη εξωτερικευση της πνευματικης βρωμιας του προοδευτισμου? Δικα σας συμβολα και "τεχνη" δεν εχετε ηδη? Πρεπει να βρωμιζετε τα παντα? dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.803 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2024 στις 20:11 Ο dum dum boy: #8 16-06-24 20:11 ωχ θεε μου. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.600 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2024 στις 20:11 Η amarelia έγραψε: #9 16-06-24 20:11 Ο Χριστιανισμός και η επιρροή που ασκεί στο ελληνικό κράτος είναι πως φιμώνει την τέχνη που άλλα εκσυγχρονισμένα κράτη αποδέχονται απλόχερα και την διαφημίζουν στα μέσα τους. Πόσο πιο λιανό να το κάνουμε; Να σας το ζωγραφίσουμε κιόλας; Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 16 Ιουνίου 2024 στις 20:11 Ο Guest 691153: #10 16-06-24 20:11 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: κάτω τα ξερά σας απ’την Τέχνη Click για ανάπτυξη... H τεχνη εχει standards, η τεχνη σταματάει να είναι τέχνη εκεί που θίγονται εθνικά και θρησκευτικά σύμβολα. Δηλώνω οχι μονο χωριαταρέος, αλλα τσιφλικάς οταν έρχομαι αντιμέτωπος με αυτά εδώ πέρα. Όπως προανέφερε η χριστίνα, γιατι το έβαλες σε αυτό το νήμα; προβοκάτσια εντελώς. Οταν κάποιος ομως σας προσβάλλει τη ΛΟΑΤΚΙ ατζέντα με "τέχνη" τον καίτε στην πυρά. Επιλεκτικότητα και υποκρισία. paskmak Διάσημο μέλος Ο paskmak δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.359 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2024 στις 20:12 Ο paskmak έγραψε: #11 16-06-24 20:12 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: τέχνη με την Παναγία. Διαφήμιση για το event σε κεντρικότατο σταθμό μετρό. Αν αυτό έβγαινε στην Ελλάδα θα σκίζονταν σωβρακοφανέλες. χωριαταρέοι Click για ανάπτυξη... Κάνα event με τον Μωαμεθ παίζει να γίνει ποτε; Η η τέχνη έχει όρια και φοβάται συγκεκριμένες ιδεολογίες και θρησκείες, εν ετει 2024 , στην Δύση; amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.600 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2024 στις 20:14 Η amarelia έγραψε: #12 16-06-24 20:14 Αρχική Δημοσίευση από paskmak: Κάνα event με τον Μωαμεθ παίζει να γίνει ποτε; Η η τέχνη έχει όρια και φοβάται συγκεκριμένες ιδεολογίες και θρησκείες, εν ετει 2024 , στην Δύση; Click για ανάπτυξη... Δεν είναι κάτι που έχω δεί αλλά τα ίδια όρια που δεν μου αρέσουν εδώ στην Τέχνη δεν θα μου άρεσαν και υπό κανένα άλλο θρησκευτικό πλαίσιο/περιορισμό. Εμένα αυτή είναι η γνώμη μου. Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 16 Ιουνίου 2024 στις 20:14 Ο Guest 691153: #13 16-06-24 20:14 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Ο Χριστιανισμός και η επιρροή που ασκεί στο ελληνικό κράτος είναι πως φιμώνει την τέχνη που άλλα εκσυγχρονισμένα κράτη αποδέχονται απλόχερα και την διαφημίζουν στα μέσα τους. Πόσο πιο λιανό να το κάνουμε; Να σας το ζωγραφίσουμε κιόλας; Click για ανάπτυξη... Η τέχνη δείχνει ευσέβεια στην ανθρωπότητα και στα δημιουργήματα της (και στους δημιουργούς της). Δε θίγει κανένα απο τα δύο. Η τέχνη έφτασε τοσο στη κορυφή της οσο και στον γρηγορο θανατο της στην αναγεννηση. Σε λίγο θα μας πείς οτι τεχνη ειναι και το ρομποτ που σκούπιζε το λάδι για 2 χρονια πριν πεθάνει Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 16 Ιουνίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Δεν είναι κάτι που έχω δεί αλλά τα ίδια όρια που δεν μου αρέσουν εδώ στην Τέχνη δεν θα μου άρεσαν και υπό κανένα άλλο θρησκευτικό πλαίσιο/περιορισμό. Εμένα αυτή είναι η γνώμη μου. Click για ανάπτυξη... Τότε βαλε το στο νημα με την τεχνη χωρις το αχρείαστο "χωριαταρέοι". Απορώ αμα έβαζα στο νήμα με το ισλάμ τη σκιτσογραφία με τον μωάμεθ drag queen και έγραφα "κινουμενες βόμβες" πόσο θα ητανε το μπαν μου. μια βδομάδα; εναν μήνα; 90 μερες; ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 6.095 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2024 στις 20:16 Ο ilias90 έγραψε: #14 16-06-24 20:16 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Ο Χριστιανισμός και η επιρροή που ασκεί στο ελληνικό κράτος είναι πως φιμώνει την τέχνη που άλλα εκσυγχρονισμένα κράτη αποδέχονται απλόχερα και την διαφημίζουν στα μέσα τους. Πόσο πιο λιανό να το κάνουμε; Να σας το ζωγραφίσουμε κιόλας; Click για ανάπτυξη... Όχι, θα αφήσουμε τον κάθε ψευτοκουλτουριάρη αριστερό στην Ελλάδα να προσβάλει τα πιστεύω μας στον βωμό της «τέχνης» κι εσάς να σιγοντάρετε επειδή στην πραγματικότητα χαίρεστε όταν προσβάλλεται ο Χριστιανισμός. Σας έπιασε ο πόνος για την τέχνη, ρε άντε κάντε μας τη χάρη. Guest 030894 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 16 Ιουνίου 2024 στις 20:17 Ο Guest 030894: #15 16-06-24 20:17 Το ιδιο θρεντ καθε μηνα στο φορουμ με το αιωνιο ντιμπειτ περι οριων της τεχνης. Και με μια ολιγον τι προβοκατορικη αφορμη Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.763 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2024 στις 20:18 Η Υδροχόος έγραψε: #16 16-06-24 20:18 Δεν χρειάζονται ζωγραφιές...Καταλαβαίνουμε πολλά περισσότερα απ' όσα νομίζετε. Και καλή η προσπάθεια, να το γυρίσετε αλλού, αλλά δεν... Βρε χθεσινούς μας θεωρείτε ή χαϊβάνια ; Βρείτε κάτι άλλο. Πραγματικά...Επαναλαμβάνεστε και σας "τσακώνουμε". Λίγη φαντασία, βρε παιδιά... paskmak Διάσημο μέλος Ο paskmak δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.359 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2024 στις 20:20 Ο paskmak έγραψε: #17 16-06-24 20:20 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Δεν είναι κάτι που έχω δεί αλλά τα ίδια όρια που δεν μου αρέσουν εδώ στην Τέχνη δεν θα μου άρεσαν και υπό κανένα άλλο θρησκευτικό πλαίσιο/περιορισμό. Εμένα αυτή είναι η γνώμη μου. Click για ανάπτυξη... Δεν το χεις δει επειδή δεν υπάρχει. Η τέχνη δεν πρέπει να βαράει τον αδύναμο και αυτόν που δεν αντιδράει. Αλλά πρέπει να μπορει και να θέλει να κριτικάρει τον καθένα. Η δυτική τέχνη είναι ένα ηλιθιο, επιφανειακό και κατευθυνόμενο κατασκεύασμα μ επιλεκτικές ευαισθησίες και βλακώδες περιεχόμενο. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.600 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2024 στις 20:21 Η amarelia έγραψε: #18 16-06-24 20:21 Αχ εσείς μας πιάσατε απο την μύτη τι έξυπνα πουλιά είστε, σπίρτα. Πω πω και προσπάθησα να κρυφτώ τόσο μα τόσο πολύ. Anyway, point made the rest is history-as always. Guest 030894 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 16 Ιουνίου 2024 στις 20:22 Ο Guest 030894: #19 16-06-24 20:22 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Δεν χρειάζονται ζωγραφιές...Καταλαβαίνουμε πολλά περισσότερα απ' όσα νομίζετε. Και καλή η προσπάθεια, να το γυρίσετε αλλού, αλλά δεν... Βρε χθεσινούς μας θεωρείτε ή χαϊβάνια ; Βρείτε κάτι άλλο. Πραγματικά...Επαναλαμβάνεστε και σας "τσακώνουμε". Λίγη φαντασία, βρε παιδιά... Click για ανάπτυξη... Της Αμαρελιας της αρεσει να ξεφορτωνει με τετοια προβοκατορικα αντιθρησκευτικα. Αλλα η ουσια της περαιτερω επιχειρηματολογιας παραμενει στην οριοθετηση της τεχνης, η οποια ειναι και τελειως αυθαιρετη. ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 6.095 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2024 στις 20:24 Ο ilias90 έγραψε: #20 16-06-24 20:24 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Αχ εσείς μας πιάσατε απο την μύτη τι έξυπνα πουλιά είστε, σπίρτα. Πω πω και προσπάθησα να κρυφτώ τόσο μα τόσο πολύ. Anyway, point made the rest is history-as always. Click για ανάπτυξη... Χεστήκαμε για σένα, κοπελιά. Είναι χρέος του Χριστιανού να μην δέχεται αθλιότητες για την θρησκεία του είτε το κάνει ο άλλος για να προκαλέσει (καλή ώρα) είτε για οποιονδήποτε λόγο. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 Επόμενη 1 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 35 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: michaela888 Searching chester20080 fmarulezkd kost28 Libertus Scandal giannhs2001 Kate1914 taketrance touvlo fourkaki Memetchi Fernando_A charmander A350 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γιατί δε λέμε αλήθειες ; Αν ενδιέφερε η Τέχνη, και μόνο, δε θα έμπαινε στο συγκεκριμένο νήμα για το Χριστιανισμό η εικόνα...Μαζί με το "χωριαταρέοι"... Όλα δείχνουν ότι σκοπός δεν ήταν η Τέχνη, αλλά η πρόκληση...
Dreamweaver Πολύ δραστήριο μέλος Ο Competitive Racist δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άεργος. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2024 στις 20:07 Ο Dreamweaver: #7 16-06-24 20:07 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: κάτω τα ξερά σας απ’την Τέχνη Click για ανάπτυξη... Για ποια "τεχνη" μιλαμε? Την εμετικη εξωτερικευση της πνευματικης βρωμιας του προοδευτισμου? Δικα σας συμβολα και "τεχνη" δεν εχετε ηδη? Πρεπει να βρωμιζετε τα παντα? dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.803 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2024 στις 20:11 Ο dum dum boy: #8 16-06-24 20:11 ωχ θεε μου. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.600 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2024 στις 20:11 Η amarelia έγραψε: #9 16-06-24 20:11 Ο Χριστιανισμός και η επιρροή που ασκεί στο ελληνικό κράτος είναι πως φιμώνει την τέχνη που άλλα εκσυγχρονισμένα κράτη αποδέχονται απλόχερα και την διαφημίζουν στα μέσα τους. Πόσο πιο λιανό να το κάνουμε; Να σας το ζωγραφίσουμε κιόλας; Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 16 Ιουνίου 2024 στις 20:11 Ο Guest 691153: #10 16-06-24 20:11 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: κάτω τα ξερά σας απ’την Τέχνη Click για ανάπτυξη... H τεχνη εχει standards, η τεχνη σταματάει να είναι τέχνη εκεί που θίγονται εθνικά και θρησκευτικά σύμβολα. Δηλώνω οχι μονο χωριαταρέος, αλλα τσιφλικάς οταν έρχομαι αντιμέτωπος με αυτά εδώ πέρα. Όπως προανέφερε η χριστίνα, γιατι το έβαλες σε αυτό το νήμα; προβοκάτσια εντελώς. Οταν κάποιος ομως σας προσβάλλει τη ΛΟΑΤΚΙ ατζέντα με "τέχνη" τον καίτε στην πυρά. Επιλεκτικότητα και υποκρισία. paskmak Διάσημο μέλος Ο paskmak δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.359 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2024 στις 20:12 Ο paskmak έγραψε: #11 16-06-24 20:12 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: τέχνη με την Παναγία. Διαφήμιση για το event σε κεντρικότατο σταθμό μετρό. Αν αυτό έβγαινε στην Ελλάδα θα σκίζονταν σωβρακοφανέλες. χωριαταρέοι Click για ανάπτυξη... Κάνα event με τον Μωαμεθ παίζει να γίνει ποτε; Η η τέχνη έχει όρια και φοβάται συγκεκριμένες ιδεολογίες και θρησκείες, εν ετει 2024 , στην Δύση; amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.600 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2024 στις 20:14 Η amarelia έγραψε: #12 16-06-24 20:14 Αρχική Δημοσίευση από paskmak: Κάνα event με τον Μωαμεθ παίζει να γίνει ποτε; Η η τέχνη έχει όρια και φοβάται συγκεκριμένες ιδεολογίες και θρησκείες, εν ετει 2024 , στην Δύση; Click για ανάπτυξη... Δεν είναι κάτι που έχω δεί αλλά τα ίδια όρια που δεν μου αρέσουν εδώ στην Τέχνη δεν θα μου άρεσαν και υπό κανένα άλλο θρησκευτικό πλαίσιο/περιορισμό. Εμένα αυτή είναι η γνώμη μου. Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 16 Ιουνίου 2024 στις 20:14 Ο Guest 691153: #13 16-06-24 20:14 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Ο Χριστιανισμός και η επιρροή που ασκεί στο ελληνικό κράτος είναι πως φιμώνει την τέχνη που άλλα εκσυγχρονισμένα κράτη αποδέχονται απλόχερα και την διαφημίζουν στα μέσα τους. Πόσο πιο λιανό να το κάνουμε; Να σας το ζωγραφίσουμε κιόλας; Click για ανάπτυξη... Η τέχνη δείχνει ευσέβεια στην ανθρωπότητα και στα δημιουργήματα της (και στους δημιουργούς της). Δε θίγει κανένα απο τα δύο. Η τέχνη έφτασε τοσο στη κορυφή της οσο και στον γρηγορο θανατο της στην αναγεννηση. Σε λίγο θα μας πείς οτι τεχνη ειναι και το ρομποτ που σκούπιζε το λάδι για 2 χρονια πριν πεθάνει Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 16 Ιουνίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Δεν είναι κάτι που έχω δεί αλλά τα ίδια όρια που δεν μου αρέσουν εδώ στην Τέχνη δεν θα μου άρεσαν και υπό κανένα άλλο θρησκευτικό πλαίσιο/περιορισμό. Εμένα αυτή είναι η γνώμη μου. Click για ανάπτυξη... Τότε βαλε το στο νημα με την τεχνη χωρις το αχρείαστο "χωριαταρέοι". Απορώ αμα έβαζα στο νήμα με το ισλάμ τη σκιτσογραφία με τον μωάμεθ drag queen και έγραφα "κινουμενες βόμβες" πόσο θα ητανε το μπαν μου. μια βδομάδα; εναν μήνα; 90 μερες; ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 6.095 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2024 στις 20:16 Ο ilias90 έγραψε: #14 16-06-24 20:16 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Ο Χριστιανισμός και η επιρροή που ασκεί στο ελληνικό κράτος είναι πως φιμώνει την τέχνη που άλλα εκσυγχρονισμένα κράτη αποδέχονται απλόχερα και την διαφημίζουν στα μέσα τους. Πόσο πιο λιανό να το κάνουμε; Να σας το ζωγραφίσουμε κιόλας; Click για ανάπτυξη... Όχι, θα αφήσουμε τον κάθε ψευτοκουλτουριάρη αριστερό στην Ελλάδα να προσβάλει τα πιστεύω μας στον βωμό της «τέχνης» κι εσάς να σιγοντάρετε επειδή στην πραγματικότητα χαίρεστε όταν προσβάλλεται ο Χριστιανισμός. Σας έπιασε ο πόνος για την τέχνη, ρε άντε κάντε μας τη χάρη. Guest 030894 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 16 Ιουνίου 2024 στις 20:17 Ο Guest 030894: #15 16-06-24 20:17 Το ιδιο θρεντ καθε μηνα στο φορουμ με το αιωνιο ντιμπειτ περι οριων της τεχνης. Και με μια ολιγον τι προβοκατορικη αφορμη Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.763 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2024 στις 20:18 Η Υδροχόος έγραψε: #16 16-06-24 20:18 Δεν χρειάζονται ζωγραφιές...Καταλαβαίνουμε πολλά περισσότερα απ' όσα νομίζετε. Και καλή η προσπάθεια, να το γυρίσετε αλλού, αλλά δεν... Βρε χθεσινούς μας θεωρείτε ή χαϊβάνια ; Βρείτε κάτι άλλο. Πραγματικά...Επαναλαμβάνεστε και σας "τσακώνουμε". Λίγη φαντασία, βρε παιδιά... paskmak Διάσημο μέλος Ο paskmak δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.359 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2024 στις 20:20 Ο paskmak έγραψε: #17 16-06-24 20:20 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Δεν είναι κάτι που έχω δεί αλλά τα ίδια όρια που δεν μου αρέσουν εδώ στην Τέχνη δεν θα μου άρεσαν και υπό κανένα άλλο θρησκευτικό πλαίσιο/περιορισμό. Εμένα αυτή είναι η γνώμη μου. Click για ανάπτυξη... Δεν το χεις δει επειδή δεν υπάρχει. Η τέχνη δεν πρέπει να βαράει τον αδύναμο και αυτόν που δεν αντιδράει. Αλλά πρέπει να μπορει και να θέλει να κριτικάρει τον καθένα. Η δυτική τέχνη είναι ένα ηλιθιο, επιφανειακό και κατευθυνόμενο κατασκεύασμα μ επιλεκτικές ευαισθησίες και βλακώδες περιεχόμενο. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.600 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2024 στις 20:21 Η amarelia έγραψε: #18 16-06-24 20:21 Αχ εσείς μας πιάσατε απο την μύτη τι έξυπνα πουλιά είστε, σπίρτα. Πω πω και προσπάθησα να κρυφτώ τόσο μα τόσο πολύ. Anyway, point made the rest is history-as always. Guest 030894 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 16 Ιουνίου 2024 στις 20:22 Ο Guest 030894: #19 16-06-24 20:22 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Δεν χρειάζονται ζωγραφιές...Καταλαβαίνουμε πολλά περισσότερα απ' όσα νομίζετε. Και καλή η προσπάθεια, να το γυρίσετε αλλού, αλλά δεν... Βρε χθεσινούς μας θεωρείτε ή χαϊβάνια ; Βρείτε κάτι άλλο. Πραγματικά...Επαναλαμβάνεστε και σας "τσακώνουμε". Λίγη φαντασία, βρε παιδιά... Click για ανάπτυξη... Της Αμαρελιας της αρεσει να ξεφορτωνει με τετοια προβοκατορικα αντιθρησκευτικα. Αλλα η ουσια της περαιτερω επιχειρηματολογιας παραμενει στην οριοθετηση της τεχνης, η οποια ειναι και τελειως αυθαιρετη. ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 6.095 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2024 στις 20:24 Ο ilias90 έγραψε: #20 16-06-24 20:24 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Αχ εσείς μας πιάσατε απο την μύτη τι έξυπνα πουλιά είστε, σπίρτα. Πω πω και προσπάθησα να κρυφτώ τόσο μα τόσο πολύ. Anyway, point made the rest is history-as always. Click για ανάπτυξη... Χεστήκαμε για σένα, κοπελιά. Είναι χρέος του Χριστιανού να μην δέχεται αθλιότητες για την θρησκεία του είτε το κάνει ο άλλος για να προκαλέσει (καλή ώρα) είτε για οποιονδήποτε λόγο. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 Επόμενη 1 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 35 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: michaela888 Searching chester20080 fmarulezkd kost28 Libertus Scandal giannhs2001 Kate1914 taketrance touvlo fourkaki Memetchi Fernando_A charmander A350 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από amarelia: κάτω τα ξερά σας απ’την Τέχνη Click για ανάπτυξη... Για ποια "τεχνη" μιλαμε? Την εμετικη εξωτερικευση της πνευματικης βρωμιας του προοδευτισμου? Δικα σας συμβολα και "τεχνη" δεν εχετε ηδη? Πρεπει να βρωμιζετε τα παντα?
dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.803 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2024 στις 20:11 Ο dum dum boy: #8 16-06-24 20:11 ωχ θεε μου. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.600 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2024 στις 20:11 Η amarelia έγραψε: #9 16-06-24 20:11 Ο Χριστιανισμός και η επιρροή που ασκεί στο ελληνικό κράτος είναι πως φιμώνει την τέχνη που άλλα εκσυγχρονισμένα κράτη αποδέχονται απλόχερα και την διαφημίζουν στα μέσα τους. Πόσο πιο λιανό να το κάνουμε; Να σας το ζωγραφίσουμε κιόλας; Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 16 Ιουνίου 2024 στις 20:11 Ο Guest 691153: #10 16-06-24 20:11 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: κάτω τα ξερά σας απ’την Τέχνη Click για ανάπτυξη... H τεχνη εχει standards, η τεχνη σταματάει να είναι τέχνη εκεί που θίγονται εθνικά και θρησκευτικά σύμβολα. Δηλώνω οχι μονο χωριαταρέος, αλλα τσιφλικάς οταν έρχομαι αντιμέτωπος με αυτά εδώ πέρα. Όπως προανέφερε η χριστίνα, γιατι το έβαλες σε αυτό το νήμα; προβοκάτσια εντελώς. Οταν κάποιος ομως σας προσβάλλει τη ΛΟΑΤΚΙ ατζέντα με "τέχνη" τον καίτε στην πυρά. Επιλεκτικότητα και υποκρισία. paskmak Διάσημο μέλος Ο paskmak δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.359 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2024 στις 20:12 Ο paskmak έγραψε: #11 16-06-24 20:12 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: τέχνη με την Παναγία. Διαφήμιση για το event σε κεντρικότατο σταθμό μετρό. Αν αυτό έβγαινε στην Ελλάδα θα σκίζονταν σωβρακοφανέλες. χωριαταρέοι Click για ανάπτυξη... Κάνα event με τον Μωαμεθ παίζει να γίνει ποτε; Η η τέχνη έχει όρια και φοβάται συγκεκριμένες ιδεολογίες και θρησκείες, εν ετει 2024 , στην Δύση; amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.600 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2024 στις 20:14 Η amarelia έγραψε: #12 16-06-24 20:14 Αρχική Δημοσίευση από paskmak: Κάνα event με τον Μωαμεθ παίζει να γίνει ποτε; Η η τέχνη έχει όρια και φοβάται συγκεκριμένες ιδεολογίες και θρησκείες, εν ετει 2024 , στην Δύση; Click για ανάπτυξη... Δεν είναι κάτι που έχω δεί αλλά τα ίδια όρια που δεν μου αρέσουν εδώ στην Τέχνη δεν θα μου άρεσαν και υπό κανένα άλλο θρησκευτικό πλαίσιο/περιορισμό. Εμένα αυτή είναι η γνώμη μου. Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 16 Ιουνίου 2024 στις 20:14 Ο Guest 691153: #13 16-06-24 20:14 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Ο Χριστιανισμός και η επιρροή που ασκεί στο ελληνικό κράτος είναι πως φιμώνει την τέχνη που άλλα εκσυγχρονισμένα κράτη αποδέχονται απλόχερα και την διαφημίζουν στα μέσα τους. Πόσο πιο λιανό να το κάνουμε; Να σας το ζωγραφίσουμε κιόλας; Click για ανάπτυξη... Η τέχνη δείχνει ευσέβεια στην ανθρωπότητα και στα δημιουργήματα της (και στους δημιουργούς της). Δε θίγει κανένα απο τα δύο. Η τέχνη έφτασε τοσο στη κορυφή της οσο και στον γρηγορο θανατο της στην αναγεννηση. Σε λίγο θα μας πείς οτι τεχνη ειναι και το ρομποτ που σκούπιζε το λάδι για 2 χρονια πριν πεθάνει Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 16 Ιουνίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Δεν είναι κάτι που έχω δεί αλλά τα ίδια όρια που δεν μου αρέσουν εδώ στην Τέχνη δεν θα μου άρεσαν και υπό κανένα άλλο θρησκευτικό πλαίσιο/περιορισμό. Εμένα αυτή είναι η γνώμη μου. Click για ανάπτυξη... Τότε βαλε το στο νημα με την τεχνη χωρις το αχρείαστο "χωριαταρέοι". Απορώ αμα έβαζα στο νήμα με το ισλάμ τη σκιτσογραφία με τον μωάμεθ drag queen και έγραφα "κινουμενες βόμβες" πόσο θα ητανε το μπαν μου. μια βδομάδα; εναν μήνα; 90 μερες; ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 6.095 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2024 στις 20:16 Ο ilias90 έγραψε: #14 16-06-24 20:16 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Ο Χριστιανισμός και η επιρροή που ασκεί στο ελληνικό κράτος είναι πως φιμώνει την τέχνη που άλλα εκσυγχρονισμένα κράτη αποδέχονται απλόχερα και την διαφημίζουν στα μέσα τους. Πόσο πιο λιανό να το κάνουμε; Να σας το ζωγραφίσουμε κιόλας; Click για ανάπτυξη... Όχι, θα αφήσουμε τον κάθε ψευτοκουλτουριάρη αριστερό στην Ελλάδα να προσβάλει τα πιστεύω μας στον βωμό της «τέχνης» κι εσάς να σιγοντάρετε επειδή στην πραγματικότητα χαίρεστε όταν προσβάλλεται ο Χριστιανισμός. Σας έπιασε ο πόνος για την τέχνη, ρε άντε κάντε μας τη χάρη. Guest 030894 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 16 Ιουνίου 2024 στις 20:17 Ο Guest 030894: #15 16-06-24 20:17 Το ιδιο θρεντ καθε μηνα στο φορουμ με το αιωνιο ντιμπειτ περι οριων της τεχνης. Και με μια ολιγον τι προβοκατορικη αφορμη Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.763 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2024 στις 20:18 Η Υδροχόος έγραψε: #16 16-06-24 20:18 Δεν χρειάζονται ζωγραφιές...Καταλαβαίνουμε πολλά περισσότερα απ' όσα νομίζετε. Και καλή η προσπάθεια, να το γυρίσετε αλλού, αλλά δεν... Βρε χθεσινούς μας θεωρείτε ή χαϊβάνια ; Βρείτε κάτι άλλο. Πραγματικά...Επαναλαμβάνεστε και σας "τσακώνουμε". Λίγη φαντασία, βρε παιδιά... paskmak Διάσημο μέλος Ο paskmak δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.359 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2024 στις 20:20 Ο paskmak έγραψε: #17 16-06-24 20:20 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Δεν είναι κάτι που έχω δεί αλλά τα ίδια όρια που δεν μου αρέσουν εδώ στην Τέχνη δεν θα μου άρεσαν και υπό κανένα άλλο θρησκευτικό πλαίσιο/περιορισμό. Εμένα αυτή είναι η γνώμη μου. Click για ανάπτυξη... Δεν το χεις δει επειδή δεν υπάρχει. Η τέχνη δεν πρέπει να βαράει τον αδύναμο και αυτόν που δεν αντιδράει. Αλλά πρέπει να μπορει και να θέλει να κριτικάρει τον καθένα. Η δυτική τέχνη είναι ένα ηλιθιο, επιφανειακό και κατευθυνόμενο κατασκεύασμα μ επιλεκτικές ευαισθησίες και βλακώδες περιεχόμενο. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.600 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2024 στις 20:21 Η amarelia έγραψε: #18 16-06-24 20:21 Αχ εσείς μας πιάσατε απο την μύτη τι έξυπνα πουλιά είστε, σπίρτα. Πω πω και προσπάθησα να κρυφτώ τόσο μα τόσο πολύ. Anyway, point made the rest is history-as always. Guest 030894 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 16 Ιουνίου 2024 στις 20:22 Ο Guest 030894: #19 16-06-24 20:22 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Δεν χρειάζονται ζωγραφιές...Καταλαβαίνουμε πολλά περισσότερα απ' όσα νομίζετε. Και καλή η προσπάθεια, να το γυρίσετε αλλού, αλλά δεν... Βρε χθεσινούς μας θεωρείτε ή χαϊβάνια ; Βρείτε κάτι άλλο. Πραγματικά...Επαναλαμβάνεστε και σας "τσακώνουμε". Λίγη φαντασία, βρε παιδιά... Click για ανάπτυξη... Της Αμαρελιας της αρεσει να ξεφορτωνει με τετοια προβοκατορικα αντιθρησκευτικα. Αλλα η ουσια της περαιτερω επιχειρηματολογιας παραμενει στην οριοθετηση της τεχνης, η οποια ειναι και τελειως αυθαιρετη. ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 6.095 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2024 στις 20:24 Ο ilias90 έγραψε: #20 16-06-24 20:24 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Αχ εσείς μας πιάσατε απο την μύτη τι έξυπνα πουλιά είστε, σπίρτα. Πω πω και προσπάθησα να κρυφτώ τόσο μα τόσο πολύ. Anyway, point made the rest is history-as always. Click για ανάπτυξη... Χεστήκαμε για σένα, κοπελιά. Είναι χρέος του Χριστιανού να μην δέχεται αθλιότητες για την θρησκεία του είτε το κάνει ο άλλος για να προκαλέσει (καλή ώρα) είτε για οποιονδήποτε λόγο. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 Επόμενη 1 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 35 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: michaela888 Searching chester20080 fmarulezkd kost28 Libertus Scandal giannhs2001 Kate1914 taketrance touvlo fourkaki Memetchi Fernando_A charmander A350 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.600 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2024 στις 20:11 Η amarelia έγραψε: #9 16-06-24 20:11 Ο Χριστιανισμός και η επιρροή που ασκεί στο ελληνικό κράτος είναι πως φιμώνει την τέχνη που άλλα εκσυγχρονισμένα κράτη αποδέχονται απλόχερα και την διαφημίζουν στα μέσα τους. Πόσο πιο λιανό να το κάνουμε; Να σας το ζωγραφίσουμε κιόλας; Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 16 Ιουνίου 2024 στις 20:11 Ο Guest 691153: #10 16-06-24 20:11 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: κάτω τα ξερά σας απ’την Τέχνη Click για ανάπτυξη... H τεχνη εχει standards, η τεχνη σταματάει να είναι τέχνη εκεί που θίγονται εθνικά και θρησκευτικά σύμβολα. Δηλώνω οχι μονο χωριαταρέος, αλλα τσιφλικάς οταν έρχομαι αντιμέτωπος με αυτά εδώ πέρα. Όπως προανέφερε η χριστίνα, γιατι το έβαλες σε αυτό το νήμα; προβοκάτσια εντελώς. Οταν κάποιος ομως σας προσβάλλει τη ΛΟΑΤΚΙ ατζέντα με "τέχνη" τον καίτε στην πυρά. Επιλεκτικότητα και υποκρισία. paskmak Διάσημο μέλος Ο paskmak δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.359 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2024 στις 20:12 Ο paskmak έγραψε: #11 16-06-24 20:12 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: τέχνη με την Παναγία. Διαφήμιση για το event σε κεντρικότατο σταθμό μετρό. Αν αυτό έβγαινε στην Ελλάδα θα σκίζονταν σωβρακοφανέλες. χωριαταρέοι Click για ανάπτυξη... Κάνα event με τον Μωαμεθ παίζει να γίνει ποτε; Η η τέχνη έχει όρια και φοβάται συγκεκριμένες ιδεολογίες και θρησκείες, εν ετει 2024 , στην Δύση; amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.600 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2024 στις 20:14 Η amarelia έγραψε: #12 16-06-24 20:14 Αρχική Δημοσίευση από paskmak: Κάνα event με τον Μωαμεθ παίζει να γίνει ποτε; Η η τέχνη έχει όρια και φοβάται συγκεκριμένες ιδεολογίες και θρησκείες, εν ετει 2024 , στην Δύση; Click για ανάπτυξη... Δεν είναι κάτι που έχω δεί αλλά τα ίδια όρια που δεν μου αρέσουν εδώ στην Τέχνη δεν θα μου άρεσαν και υπό κανένα άλλο θρησκευτικό πλαίσιο/περιορισμό. Εμένα αυτή είναι η γνώμη μου. Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 16 Ιουνίου 2024 στις 20:14 Ο Guest 691153: #13 16-06-24 20:14 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Ο Χριστιανισμός και η επιρροή που ασκεί στο ελληνικό κράτος είναι πως φιμώνει την τέχνη που άλλα εκσυγχρονισμένα κράτη αποδέχονται απλόχερα και την διαφημίζουν στα μέσα τους. Πόσο πιο λιανό να το κάνουμε; Να σας το ζωγραφίσουμε κιόλας; Click για ανάπτυξη... Η τέχνη δείχνει ευσέβεια στην ανθρωπότητα και στα δημιουργήματα της (και στους δημιουργούς της). Δε θίγει κανένα απο τα δύο. Η τέχνη έφτασε τοσο στη κορυφή της οσο και στον γρηγορο θανατο της στην αναγεννηση. Σε λίγο θα μας πείς οτι τεχνη ειναι και το ρομποτ που σκούπιζε το λάδι για 2 χρονια πριν πεθάνει Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 16 Ιουνίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Δεν είναι κάτι που έχω δεί αλλά τα ίδια όρια που δεν μου αρέσουν εδώ στην Τέχνη δεν θα μου άρεσαν και υπό κανένα άλλο θρησκευτικό πλαίσιο/περιορισμό. Εμένα αυτή είναι η γνώμη μου. Click για ανάπτυξη... Τότε βαλε το στο νημα με την τεχνη χωρις το αχρείαστο "χωριαταρέοι". Απορώ αμα έβαζα στο νήμα με το ισλάμ τη σκιτσογραφία με τον μωάμεθ drag queen και έγραφα "κινουμενες βόμβες" πόσο θα ητανε το μπαν μου. μια βδομάδα; εναν μήνα; 90 μερες; ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 6.095 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2024 στις 20:16 Ο ilias90 έγραψε: #14 16-06-24 20:16 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Ο Χριστιανισμός και η επιρροή που ασκεί στο ελληνικό κράτος είναι πως φιμώνει την τέχνη που άλλα εκσυγχρονισμένα κράτη αποδέχονται απλόχερα και την διαφημίζουν στα μέσα τους. Πόσο πιο λιανό να το κάνουμε; Να σας το ζωγραφίσουμε κιόλας; Click για ανάπτυξη... Όχι, θα αφήσουμε τον κάθε ψευτοκουλτουριάρη αριστερό στην Ελλάδα να προσβάλει τα πιστεύω μας στον βωμό της «τέχνης» κι εσάς να σιγοντάρετε επειδή στην πραγματικότητα χαίρεστε όταν προσβάλλεται ο Χριστιανισμός. Σας έπιασε ο πόνος για την τέχνη, ρε άντε κάντε μας τη χάρη. Guest 030894 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 16 Ιουνίου 2024 στις 20:17 Ο Guest 030894: #15 16-06-24 20:17 Το ιδιο θρεντ καθε μηνα στο φορουμ με το αιωνιο ντιμπειτ περι οριων της τεχνης. Και με μια ολιγον τι προβοκατορικη αφορμη Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.763 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2024 στις 20:18 Η Υδροχόος έγραψε: #16 16-06-24 20:18 Δεν χρειάζονται ζωγραφιές...Καταλαβαίνουμε πολλά περισσότερα απ' όσα νομίζετε. Και καλή η προσπάθεια, να το γυρίσετε αλλού, αλλά δεν... Βρε χθεσινούς μας θεωρείτε ή χαϊβάνια ; Βρείτε κάτι άλλο. Πραγματικά...Επαναλαμβάνεστε και σας "τσακώνουμε". Λίγη φαντασία, βρε παιδιά... paskmak Διάσημο μέλος Ο paskmak δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.359 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2024 στις 20:20 Ο paskmak έγραψε: #17 16-06-24 20:20 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Δεν είναι κάτι που έχω δεί αλλά τα ίδια όρια που δεν μου αρέσουν εδώ στην Τέχνη δεν θα μου άρεσαν και υπό κανένα άλλο θρησκευτικό πλαίσιο/περιορισμό. Εμένα αυτή είναι η γνώμη μου. Click για ανάπτυξη... Δεν το χεις δει επειδή δεν υπάρχει. Η τέχνη δεν πρέπει να βαράει τον αδύναμο και αυτόν που δεν αντιδράει. Αλλά πρέπει να μπορει και να θέλει να κριτικάρει τον καθένα. Η δυτική τέχνη είναι ένα ηλιθιο, επιφανειακό και κατευθυνόμενο κατασκεύασμα μ επιλεκτικές ευαισθησίες και βλακώδες περιεχόμενο. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.600 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2024 στις 20:21 Η amarelia έγραψε: #18 16-06-24 20:21 Αχ εσείς μας πιάσατε απο την μύτη τι έξυπνα πουλιά είστε, σπίρτα. Πω πω και προσπάθησα να κρυφτώ τόσο μα τόσο πολύ. Anyway, point made the rest is history-as always. Guest 030894 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 16 Ιουνίου 2024 στις 20:22 Ο Guest 030894: #19 16-06-24 20:22 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Δεν χρειάζονται ζωγραφιές...Καταλαβαίνουμε πολλά περισσότερα απ' όσα νομίζετε. Και καλή η προσπάθεια, να το γυρίσετε αλλού, αλλά δεν... Βρε χθεσινούς μας θεωρείτε ή χαϊβάνια ; Βρείτε κάτι άλλο. Πραγματικά...Επαναλαμβάνεστε και σας "τσακώνουμε". Λίγη φαντασία, βρε παιδιά... Click για ανάπτυξη... Της Αμαρελιας της αρεσει να ξεφορτωνει με τετοια προβοκατορικα αντιθρησκευτικα. Αλλα η ουσια της περαιτερω επιχειρηματολογιας παραμενει στην οριοθετηση της τεχνης, η οποια ειναι και τελειως αυθαιρετη. ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 6.095 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2024 στις 20:24 Ο ilias90 έγραψε: #20 16-06-24 20:24 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Αχ εσείς μας πιάσατε απο την μύτη τι έξυπνα πουλιά είστε, σπίρτα. Πω πω και προσπάθησα να κρυφτώ τόσο μα τόσο πολύ. Anyway, point made the rest is history-as always. Click για ανάπτυξη... Χεστήκαμε για σένα, κοπελιά. Είναι χρέος του Χριστιανού να μην δέχεται αθλιότητες για την θρησκεία του είτε το κάνει ο άλλος για να προκαλέσει (καλή ώρα) είτε για οποιονδήποτε λόγο. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 Επόμενη 1 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 35 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: michaela888 Searching chester20080 fmarulezkd kost28 Libertus Scandal giannhs2001 Kate1914 taketrance touvlo fourkaki Memetchi Fernando_A charmander A350 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ο Χριστιανισμός και η επιρροή που ασκεί στο ελληνικό κράτος είναι πως φιμώνει την τέχνη που άλλα εκσυγχρονισμένα κράτη αποδέχονται απλόχερα και την διαφημίζουν στα μέσα τους. Πόσο πιο λιανό να το κάνουμε; Να σας το ζωγραφίσουμε κιόλας;
Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 16 Ιουνίου 2024 στις 20:11 Ο Guest 691153: #10 16-06-24 20:11 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: κάτω τα ξερά σας απ’την Τέχνη Click για ανάπτυξη... H τεχνη εχει standards, η τεχνη σταματάει να είναι τέχνη εκεί που θίγονται εθνικά και θρησκευτικά σύμβολα. Δηλώνω οχι μονο χωριαταρέος, αλλα τσιφλικάς οταν έρχομαι αντιμέτωπος με αυτά εδώ πέρα. Όπως προανέφερε η χριστίνα, γιατι το έβαλες σε αυτό το νήμα; προβοκάτσια εντελώς. Οταν κάποιος ομως σας προσβάλλει τη ΛΟΑΤΚΙ ατζέντα με "τέχνη" τον καίτε στην πυρά. Επιλεκτικότητα και υποκρισία. paskmak Διάσημο μέλος Ο paskmak δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.359 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2024 στις 20:12 Ο paskmak έγραψε: #11 16-06-24 20:12 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: τέχνη με την Παναγία. Διαφήμιση για το event σε κεντρικότατο σταθμό μετρό. Αν αυτό έβγαινε στην Ελλάδα θα σκίζονταν σωβρακοφανέλες. χωριαταρέοι Click για ανάπτυξη... Κάνα event με τον Μωαμεθ παίζει να γίνει ποτε; Η η τέχνη έχει όρια και φοβάται συγκεκριμένες ιδεολογίες και θρησκείες, εν ετει 2024 , στην Δύση; amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.600 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2024 στις 20:14 Η amarelia έγραψε: #12 16-06-24 20:14 Αρχική Δημοσίευση από paskmak: Κάνα event με τον Μωαμεθ παίζει να γίνει ποτε; Η η τέχνη έχει όρια και φοβάται συγκεκριμένες ιδεολογίες και θρησκείες, εν ετει 2024 , στην Δύση; Click για ανάπτυξη... Δεν είναι κάτι που έχω δεί αλλά τα ίδια όρια που δεν μου αρέσουν εδώ στην Τέχνη δεν θα μου άρεσαν και υπό κανένα άλλο θρησκευτικό πλαίσιο/περιορισμό. Εμένα αυτή είναι η γνώμη μου. Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 16 Ιουνίου 2024 στις 20:14 Ο Guest 691153: #13 16-06-24 20:14 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Ο Χριστιανισμός και η επιρροή που ασκεί στο ελληνικό κράτος είναι πως φιμώνει την τέχνη που άλλα εκσυγχρονισμένα κράτη αποδέχονται απλόχερα και την διαφημίζουν στα μέσα τους. Πόσο πιο λιανό να το κάνουμε; Να σας το ζωγραφίσουμε κιόλας; Click για ανάπτυξη... Η τέχνη δείχνει ευσέβεια στην ανθρωπότητα και στα δημιουργήματα της (και στους δημιουργούς της). Δε θίγει κανένα απο τα δύο. Η τέχνη έφτασε τοσο στη κορυφή της οσο και στον γρηγορο θανατο της στην αναγεννηση. Σε λίγο θα μας πείς οτι τεχνη ειναι και το ρομποτ που σκούπιζε το λάδι για 2 χρονια πριν πεθάνει Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 16 Ιουνίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Δεν είναι κάτι που έχω δεί αλλά τα ίδια όρια που δεν μου αρέσουν εδώ στην Τέχνη δεν θα μου άρεσαν και υπό κανένα άλλο θρησκευτικό πλαίσιο/περιορισμό. Εμένα αυτή είναι η γνώμη μου. Click για ανάπτυξη... Τότε βαλε το στο νημα με την τεχνη χωρις το αχρείαστο "χωριαταρέοι". Απορώ αμα έβαζα στο νήμα με το ισλάμ τη σκιτσογραφία με τον μωάμεθ drag queen και έγραφα "κινουμενες βόμβες" πόσο θα ητανε το μπαν μου. μια βδομάδα; εναν μήνα; 90 μερες; ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 6.095 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2024 στις 20:16 Ο ilias90 έγραψε: #14 16-06-24 20:16 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Ο Χριστιανισμός και η επιρροή που ασκεί στο ελληνικό κράτος είναι πως φιμώνει την τέχνη που άλλα εκσυγχρονισμένα κράτη αποδέχονται απλόχερα και την διαφημίζουν στα μέσα τους. Πόσο πιο λιανό να το κάνουμε; Να σας το ζωγραφίσουμε κιόλας; Click για ανάπτυξη... Όχι, θα αφήσουμε τον κάθε ψευτοκουλτουριάρη αριστερό στην Ελλάδα να προσβάλει τα πιστεύω μας στον βωμό της «τέχνης» κι εσάς να σιγοντάρετε επειδή στην πραγματικότητα χαίρεστε όταν προσβάλλεται ο Χριστιανισμός. Σας έπιασε ο πόνος για την τέχνη, ρε άντε κάντε μας τη χάρη. Guest 030894 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 16 Ιουνίου 2024 στις 20:17 Ο Guest 030894: #15 16-06-24 20:17 Το ιδιο θρεντ καθε μηνα στο φορουμ με το αιωνιο ντιμπειτ περι οριων της τεχνης. Και με μια ολιγον τι προβοκατορικη αφορμη Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.763 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2024 στις 20:18 Η Υδροχόος έγραψε: #16 16-06-24 20:18 Δεν χρειάζονται ζωγραφιές...Καταλαβαίνουμε πολλά περισσότερα απ' όσα νομίζετε. Και καλή η προσπάθεια, να το γυρίσετε αλλού, αλλά δεν... Βρε χθεσινούς μας θεωρείτε ή χαϊβάνια ; Βρείτε κάτι άλλο. Πραγματικά...Επαναλαμβάνεστε και σας "τσακώνουμε". Λίγη φαντασία, βρε παιδιά... paskmak Διάσημο μέλος Ο paskmak δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.359 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2024 στις 20:20 Ο paskmak έγραψε: #17 16-06-24 20:20 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Δεν είναι κάτι που έχω δεί αλλά τα ίδια όρια που δεν μου αρέσουν εδώ στην Τέχνη δεν θα μου άρεσαν και υπό κανένα άλλο θρησκευτικό πλαίσιο/περιορισμό. Εμένα αυτή είναι η γνώμη μου. Click για ανάπτυξη... Δεν το χεις δει επειδή δεν υπάρχει. Η τέχνη δεν πρέπει να βαράει τον αδύναμο και αυτόν που δεν αντιδράει. Αλλά πρέπει να μπορει και να θέλει να κριτικάρει τον καθένα. Η δυτική τέχνη είναι ένα ηλιθιο, επιφανειακό και κατευθυνόμενο κατασκεύασμα μ επιλεκτικές ευαισθησίες και βλακώδες περιεχόμενο. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.600 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2024 στις 20:21 Η amarelia έγραψε: #18 16-06-24 20:21 Αχ εσείς μας πιάσατε απο την μύτη τι έξυπνα πουλιά είστε, σπίρτα. Πω πω και προσπάθησα να κρυφτώ τόσο μα τόσο πολύ. Anyway, point made the rest is history-as always. Guest 030894 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 16 Ιουνίου 2024 στις 20:22 Ο Guest 030894: #19 16-06-24 20:22 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Δεν χρειάζονται ζωγραφιές...Καταλαβαίνουμε πολλά περισσότερα απ' όσα νομίζετε. Και καλή η προσπάθεια, να το γυρίσετε αλλού, αλλά δεν... Βρε χθεσινούς μας θεωρείτε ή χαϊβάνια ; Βρείτε κάτι άλλο. Πραγματικά...Επαναλαμβάνεστε και σας "τσακώνουμε". Λίγη φαντασία, βρε παιδιά... Click για ανάπτυξη... Της Αμαρελιας της αρεσει να ξεφορτωνει με τετοια προβοκατορικα αντιθρησκευτικα. Αλλα η ουσια της περαιτερω επιχειρηματολογιας παραμενει στην οριοθετηση της τεχνης, η οποια ειναι και τελειως αυθαιρετη. ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 6.095 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2024 στις 20:24 Ο ilias90 έγραψε: #20 16-06-24 20:24 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Αχ εσείς μας πιάσατε απο την μύτη τι έξυπνα πουλιά είστε, σπίρτα. Πω πω και προσπάθησα να κρυφτώ τόσο μα τόσο πολύ. Anyway, point made the rest is history-as always. Click για ανάπτυξη... Χεστήκαμε για σένα, κοπελιά. Είναι χρέος του Χριστιανού να μην δέχεται αθλιότητες για την θρησκεία του είτε το κάνει ο άλλος για να προκαλέσει (καλή ώρα) είτε για οποιονδήποτε λόγο. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 Επόμενη 1 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 35 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: michaela888 Searching chester20080 fmarulezkd kost28 Libertus Scandal giannhs2001 Kate1914 taketrance touvlo fourkaki Memetchi Fernando_A charmander A350 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από amarelia: κάτω τα ξερά σας απ’την Τέχνη Click για ανάπτυξη... H τεχνη εχει standards, η τεχνη σταματάει να είναι τέχνη εκεί που θίγονται εθνικά και θρησκευτικά σύμβολα. Δηλώνω οχι μονο χωριαταρέος, αλλα τσιφλικάς οταν έρχομαι αντιμέτωπος με αυτά εδώ πέρα. Όπως προανέφερε η χριστίνα, γιατι το έβαλες σε αυτό το νήμα; προβοκάτσια εντελώς. Οταν κάποιος ομως σας προσβάλλει τη ΛΟΑΤΚΙ ατζέντα με "τέχνη" τον καίτε στην πυρά. Επιλεκτικότητα και υποκρισία.
paskmak Διάσημο μέλος Ο paskmak δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.359 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2024 στις 20:12 Ο paskmak έγραψε: #11 16-06-24 20:12 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: τέχνη με την Παναγία. Διαφήμιση για το event σε κεντρικότατο σταθμό μετρό. Αν αυτό έβγαινε στην Ελλάδα θα σκίζονταν σωβρακοφανέλες. χωριαταρέοι Click για ανάπτυξη... Κάνα event με τον Μωαμεθ παίζει να γίνει ποτε; Η η τέχνη έχει όρια και φοβάται συγκεκριμένες ιδεολογίες και θρησκείες, εν ετει 2024 , στην Δύση; amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.600 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2024 στις 20:14 Η amarelia έγραψε: #12 16-06-24 20:14 Αρχική Δημοσίευση από paskmak: Κάνα event με τον Μωαμεθ παίζει να γίνει ποτε; Η η τέχνη έχει όρια και φοβάται συγκεκριμένες ιδεολογίες και θρησκείες, εν ετει 2024 , στην Δύση; Click για ανάπτυξη... Δεν είναι κάτι που έχω δεί αλλά τα ίδια όρια που δεν μου αρέσουν εδώ στην Τέχνη δεν θα μου άρεσαν και υπό κανένα άλλο θρησκευτικό πλαίσιο/περιορισμό. Εμένα αυτή είναι η γνώμη μου. Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 16 Ιουνίου 2024 στις 20:14 Ο Guest 691153: #13 16-06-24 20:14 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Ο Χριστιανισμός και η επιρροή που ασκεί στο ελληνικό κράτος είναι πως φιμώνει την τέχνη που άλλα εκσυγχρονισμένα κράτη αποδέχονται απλόχερα και την διαφημίζουν στα μέσα τους. Πόσο πιο λιανό να το κάνουμε; Να σας το ζωγραφίσουμε κιόλας; Click για ανάπτυξη... Η τέχνη δείχνει ευσέβεια στην ανθρωπότητα και στα δημιουργήματα της (και στους δημιουργούς της). Δε θίγει κανένα απο τα δύο. Η τέχνη έφτασε τοσο στη κορυφή της οσο και στον γρηγορο θανατο της στην αναγεννηση. Σε λίγο θα μας πείς οτι τεχνη ειναι και το ρομποτ που σκούπιζε το λάδι για 2 χρονια πριν πεθάνει Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 16 Ιουνίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Δεν είναι κάτι που έχω δεί αλλά τα ίδια όρια που δεν μου αρέσουν εδώ στην Τέχνη δεν θα μου άρεσαν και υπό κανένα άλλο θρησκευτικό πλαίσιο/περιορισμό. Εμένα αυτή είναι η γνώμη μου. Click για ανάπτυξη... Τότε βαλε το στο νημα με την τεχνη χωρις το αχρείαστο "χωριαταρέοι". Απορώ αμα έβαζα στο νήμα με το ισλάμ τη σκιτσογραφία με τον μωάμεθ drag queen και έγραφα "κινουμενες βόμβες" πόσο θα ητανε το μπαν μου. μια βδομάδα; εναν μήνα; 90 μερες; ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 6.095 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2024 στις 20:16 Ο ilias90 έγραψε: #14 16-06-24 20:16 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Ο Χριστιανισμός και η επιρροή που ασκεί στο ελληνικό κράτος είναι πως φιμώνει την τέχνη που άλλα εκσυγχρονισμένα κράτη αποδέχονται απλόχερα και την διαφημίζουν στα μέσα τους. Πόσο πιο λιανό να το κάνουμε; Να σας το ζωγραφίσουμε κιόλας; Click για ανάπτυξη... Όχι, θα αφήσουμε τον κάθε ψευτοκουλτουριάρη αριστερό στην Ελλάδα να προσβάλει τα πιστεύω μας στον βωμό της «τέχνης» κι εσάς να σιγοντάρετε επειδή στην πραγματικότητα χαίρεστε όταν προσβάλλεται ο Χριστιανισμός. Σας έπιασε ο πόνος για την τέχνη, ρε άντε κάντε μας τη χάρη. Guest 030894 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 16 Ιουνίου 2024 στις 20:17 Ο Guest 030894: #15 16-06-24 20:17 Το ιδιο θρεντ καθε μηνα στο φορουμ με το αιωνιο ντιμπειτ περι οριων της τεχνης. Και με μια ολιγον τι προβοκατορικη αφορμη Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.763 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2024 στις 20:18 Η Υδροχόος έγραψε: #16 16-06-24 20:18 Δεν χρειάζονται ζωγραφιές...Καταλαβαίνουμε πολλά περισσότερα απ' όσα νομίζετε. Και καλή η προσπάθεια, να το γυρίσετε αλλού, αλλά δεν... Βρε χθεσινούς μας θεωρείτε ή χαϊβάνια ; Βρείτε κάτι άλλο. Πραγματικά...Επαναλαμβάνεστε και σας "τσακώνουμε". Λίγη φαντασία, βρε παιδιά... paskmak Διάσημο μέλος Ο paskmak δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.359 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2024 στις 20:20 Ο paskmak έγραψε: #17 16-06-24 20:20 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Δεν είναι κάτι που έχω δεί αλλά τα ίδια όρια που δεν μου αρέσουν εδώ στην Τέχνη δεν θα μου άρεσαν και υπό κανένα άλλο θρησκευτικό πλαίσιο/περιορισμό. Εμένα αυτή είναι η γνώμη μου. Click για ανάπτυξη... Δεν το χεις δει επειδή δεν υπάρχει. Η τέχνη δεν πρέπει να βαράει τον αδύναμο και αυτόν που δεν αντιδράει. Αλλά πρέπει να μπορει και να θέλει να κριτικάρει τον καθένα. Η δυτική τέχνη είναι ένα ηλιθιο, επιφανειακό και κατευθυνόμενο κατασκεύασμα μ επιλεκτικές ευαισθησίες και βλακώδες περιεχόμενο. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.600 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2024 στις 20:21 Η amarelia έγραψε: #18 16-06-24 20:21 Αχ εσείς μας πιάσατε απο την μύτη τι έξυπνα πουλιά είστε, σπίρτα. Πω πω και προσπάθησα να κρυφτώ τόσο μα τόσο πολύ. Anyway, point made the rest is history-as always. Guest 030894 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 16 Ιουνίου 2024 στις 20:22 Ο Guest 030894: #19 16-06-24 20:22 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Δεν χρειάζονται ζωγραφιές...Καταλαβαίνουμε πολλά περισσότερα απ' όσα νομίζετε. Και καλή η προσπάθεια, να το γυρίσετε αλλού, αλλά δεν... Βρε χθεσινούς μας θεωρείτε ή χαϊβάνια ; Βρείτε κάτι άλλο. Πραγματικά...Επαναλαμβάνεστε και σας "τσακώνουμε". Λίγη φαντασία, βρε παιδιά... Click για ανάπτυξη... Της Αμαρελιας της αρεσει να ξεφορτωνει με τετοια προβοκατορικα αντιθρησκευτικα. Αλλα η ουσια της περαιτερω επιχειρηματολογιας παραμενει στην οριοθετηση της τεχνης, η οποια ειναι και τελειως αυθαιρετη. ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 6.095 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2024 στις 20:24 Ο ilias90 έγραψε: #20 16-06-24 20:24 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Αχ εσείς μας πιάσατε απο την μύτη τι έξυπνα πουλιά είστε, σπίρτα. Πω πω και προσπάθησα να κρυφτώ τόσο μα τόσο πολύ. Anyway, point made the rest is history-as always. Click για ανάπτυξη... Χεστήκαμε για σένα, κοπελιά. Είναι χρέος του Χριστιανού να μην δέχεται αθλιότητες για την θρησκεία του είτε το κάνει ο άλλος για να προκαλέσει (καλή ώρα) είτε για οποιονδήποτε λόγο. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 Επόμενη 1 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 35 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: michaela888 Searching chester20080 fmarulezkd kost28 Libertus Scandal giannhs2001 Kate1914 taketrance touvlo fourkaki Memetchi Fernando_A charmander A350 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από amarelia: τέχνη με την Παναγία. Διαφήμιση για το event σε κεντρικότατο σταθμό μετρό. Αν αυτό έβγαινε στην Ελλάδα θα σκίζονταν σωβρακοφανέλες. χωριαταρέοι Click για ανάπτυξη... Κάνα event με τον Μωαμεθ παίζει να γίνει ποτε; Η η τέχνη έχει όρια και φοβάται συγκεκριμένες ιδεολογίες και θρησκείες, εν ετει 2024 , στην Δύση;
amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.600 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2024 στις 20:14 Η amarelia έγραψε: #12 16-06-24 20:14 Αρχική Δημοσίευση από paskmak: Κάνα event με τον Μωαμεθ παίζει να γίνει ποτε; Η η τέχνη έχει όρια και φοβάται συγκεκριμένες ιδεολογίες και θρησκείες, εν ετει 2024 , στην Δύση; Click για ανάπτυξη... Δεν είναι κάτι που έχω δεί αλλά τα ίδια όρια που δεν μου αρέσουν εδώ στην Τέχνη δεν θα μου άρεσαν και υπό κανένα άλλο θρησκευτικό πλαίσιο/περιορισμό. Εμένα αυτή είναι η γνώμη μου. Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 16 Ιουνίου 2024 στις 20:14 Ο Guest 691153: #13 16-06-24 20:14 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Ο Χριστιανισμός και η επιρροή που ασκεί στο ελληνικό κράτος είναι πως φιμώνει την τέχνη που άλλα εκσυγχρονισμένα κράτη αποδέχονται απλόχερα και την διαφημίζουν στα μέσα τους. Πόσο πιο λιανό να το κάνουμε; Να σας το ζωγραφίσουμε κιόλας; Click για ανάπτυξη... Η τέχνη δείχνει ευσέβεια στην ανθρωπότητα και στα δημιουργήματα της (και στους δημιουργούς της). Δε θίγει κανένα απο τα δύο. Η τέχνη έφτασε τοσο στη κορυφή της οσο και στον γρηγορο θανατο της στην αναγεννηση. Σε λίγο θα μας πείς οτι τεχνη ειναι και το ρομποτ που σκούπιζε το λάδι για 2 χρονια πριν πεθάνει Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 16 Ιουνίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Δεν είναι κάτι που έχω δεί αλλά τα ίδια όρια που δεν μου αρέσουν εδώ στην Τέχνη δεν θα μου άρεσαν και υπό κανένα άλλο θρησκευτικό πλαίσιο/περιορισμό. Εμένα αυτή είναι η γνώμη μου. Click για ανάπτυξη... Τότε βαλε το στο νημα με την τεχνη χωρις το αχρείαστο "χωριαταρέοι". Απορώ αμα έβαζα στο νήμα με το ισλάμ τη σκιτσογραφία με τον μωάμεθ drag queen και έγραφα "κινουμενες βόμβες" πόσο θα ητανε το μπαν μου. μια βδομάδα; εναν μήνα; 90 μερες; ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 6.095 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2024 στις 20:16 Ο ilias90 έγραψε: #14 16-06-24 20:16 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Ο Χριστιανισμός και η επιρροή που ασκεί στο ελληνικό κράτος είναι πως φιμώνει την τέχνη που άλλα εκσυγχρονισμένα κράτη αποδέχονται απλόχερα και την διαφημίζουν στα μέσα τους. Πόσο πιο λιανό να το κάνουμε; Να σας το ζωγραφίσουμε κιόλας; Click για ανάπτυξη... Όχι, θα αφήσουμε τον κάθε ψευτοκουλτουριάρη αριστερό στην Ελλάδα να προσβάλει τα πιστεύω μας στον βωμό της «τέχνης» κι εσάς να σιγοντάρετε επειδή στην πραγματικότητα χαίρεστε όταν προσβάλλεται ο Χριστιανισμός. Σας έπιασε ο πόνος για την τέχνη, ρε άντε κάντε μας τη χάρη. Guest 030894 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 16 Ιουνίου 2024 στις 20:17 Ο Guest 030894: #15 16-06-24 20:17 Το ιδιο θρεντ καθε μηνα στο φορουμ με το αιωνιο ντιμπειτ περι οριων της τεχνης. Και με μια ολιγον τι προβοκατορικη αφορμη Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.763 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2024 στις 20:18 Η Υδροχόος έγραψε: #16 16-06-24 20:18 Δεν χρειάζονται ζωγραφιές...Καταλαβαίνουμε πολλά περισσότερα απ' όσα νομίζετε. Και καλή η προσπάθεια, να το γυρίσετε αλλού, αλλά δεν... Βρε χθεσινούς μας θεωρείτε ή χαϊβάνια ; Βρείτε κάτι άλλο. Πραγματικά...Επαναλαμβάνεστε και σας "τσακώνουμε". Λίγη φαντασία, βρε παιδιά... paskmak Διάσημο μέλος Ο paskmak δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.359 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2024 στις 20:20 Ο paskmak έγραψε: #17 16-06-24 20:20 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Δεν είναι κάτι που έχω δεί αλλά τα ίδια όρια που δεν μου αρέσουν εδώ στην Τέχνη δεν θα μου άρεσαν και υπό κανένα άλλο θρησκευτικό πλαίσιο/περιορισμό. Εμένα αυτή είναι η γνώμη μου. Click για ανάπτυξη... Δεν το χεις δει επειδή δεν υπάρχει. Η τέχνη δεν πρέπει να βαράει τον αδύναμο και αυτόν που δεν αντιδράει. Αλλά πρέπει να μπορει και να θέλει να κριτικάρει τον καθένα. Η δυτική τέχνη είναι ένα ηλιθιο, επιφανειακό και κατευθυνόμενο κατασκεύασμα μ επιλεκτικές ευαισθησίες και βλακώδες περιεχόμενο. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.600 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2024 στις 20:21 Η amarelia έγραψε: #18 16-06-24 20:21 Αχ εσείς μας πιάσατε απο την μύτη τι έξυπνα πουλιά είστε, σπίρτα. Πω πω και προσπάθησα να κρυφτώ τόσο μα τόσο πολύ. Anyway, point made the rest is history-as always. Guest 030894 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 16 Ιουνίου 2024 στις 20:22 Ο Guest 030894: #19 16-06-24 20:22 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Δεν χρειάζονται ζωγραφιές...Καταλαβαίνουμε πολλά περισσότερα απ' όσα νομίζετε. Και καλή η προσπάθεια, να το γυρίσετε αλλού, αλλά δεν... Βρε χθεσινούς μας θεωρείτε ή χαϊβάνια ; Βρείτε κάτι άλλο. Πραγματικά...Επαναλαμβάνεστε και σας "τσακώνουμε". Λίγη φαντασία, βρε παιδιά... Click για ανάπτυξη... Της Αμαρελιας της αρεσει να ξεφορτωνει με τετοια προβοκατορικα αντιθρησκευτικα. Αλλα η ουσια της περαιτερω επιχειρηματολογιας παραμενει στην οριοθετηση της τεχνης, η οποια ειναι και τελειως αυθαιρετη. ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 6.095 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2024 στις 20:24 Ο ilias90 έγραψε: #20 16-06-24 20:24 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Αχ εσείς μας πιάσατε απο την μύτη τι έξυπνα πουλιά είστε, σπίρτα. Πω πω και προσπάθησα να κρυφτώ τόσο μα τόσο πολύ. Anyway, point made the rest is history-as always. Click για ανάπτυξη... Χεστήκαμε για σένα, κοπελιά. Είναι χρέος του Χριστιανού να μην δέχεται αθλιότητες για την θρησκεία του είτε το κάνει ο άλλος για να προκαλέσει (καλή ώρα) είτε για οποιονδήποτε λόγο. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 Επόμενη 1 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 35 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: michaela888 Searching chester20080 fmarulezkd kost28 Libertus Scandal giannhs2001 Kate1914 taketrance touvlo fourkaki Memetchi Fernando_A charmander A350 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από paskmak: Κάνα event με τον Μωαμεθ παίζει να γίνει ποτε; Η η τέχνη έχει όρια και φοβάται συγκεκριμένες ιδεολογίες και θρησκείες, εν ετει 2024 , στην Δύση; Click για ανάπτυξη... Δεν είναι κάτι που έχω δεί αλλά τα ίδια όρια που δεν μου αρέσουν εδώ στην Τέχνη δεν θα μου άρεσαν και υπό κανένα άλλο θρησκευτικό πλαίσιο/περιορισμό. Εμένα αυτή είναι η γνώμη μου.
Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 16 Ιουνίου 2024 στις 20:14 Ο Guest 691153: #13 16-06-24 20:14 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Ο Χριστιανισμός και η επιρροή που ασκεί στο ελληνικό κράτος είναι πως φιμώνει την τέχνη που άλλα εκσυγχρονισμένα κράτη αποδέχονται απλόχερα και την διαφημίζουν στα μέσα τους. Πόσο πιο λιανό να το κάνουμε; Να σας το ζωγραφίσουμε κιόλας; Click για ανάπτυξη... Η τέχνη δείχνει ευσέβεια στην ανθρωπότητα και στα δημιουργήματα της (και στους δημιουργούς της). Δε θίγει κανένα απο τα δύο. Η τέχνη έφτασε τοσο στη κορυφή της οσο και στον γρηγορο θανατο της στην αναγεννηση. Σε λίγο θα μας πείς οτι τεχνη ειναι και το ρομποτ που σκούπιζε το λάδι για 2 χρονια πριν πεθάνει Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 16 Ιουνίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Δεν είναι κάτι που έχω δεί αλλά τα ίδια όρια που δεν μου αρέσουν εδώ στην Τέχνη δεν θα μου άρεσαν και υπό κανένα άλλο θρησκευτικό πλαίσιο/περιορισμό. Εμένα αυτή είναι η γνώμη μου. Click για ανάπτυξη... Τότε βαλε το στο νημα με την τεχνη χωρις το αχρείαστο "χωριαταρέοι". Απορώ αμα έβαζα στο νήμα με το ισλάμ τη σκιτσογραφία με τον μωάμεθ drag queen και έγραφα "κινουμενες βόμβες" πόσο θα ητανε το μπαν μου. μια βδομάδα; εναν μήνα; 90 μερες; ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 6.095 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2024 στις 20:16 Ο ilias90 έγραψε: #14 16-06-24 20:16 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Ο Χριστιανισμός και η επιρροή που ασκεί στο ελληνικό κράτος είναι πως φιμώνει την τέχνη που άλλα εκσυγχρονισμένα κράτη αποδέχονται απλόχερα και την διαφημίζουν στα μέσα τους. Πόσο πιο λιανό να το κάνουμε; Να σας το ζωγραφίσουμε κιόλας; Click για ανάπτυξη... Όχι, θα αφήσουμε τον κάθε ψευτοκουλτουριάρη αριστερό στην Ελλάδα να προσβάλει τα πιστεύω μας στον βωμό της «τέχνης» κι εσάς να σιγοντάρετε επειδή στην πραγματικότητα χαίρεστε όταν προσβάλλεται ο Χριστιανισμός. Σας έπιασε ο πόνος για την τέχνη, ρε άντε κάντε μας τη χάρη. Guest 030894 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 16 Ιουνίου 2024 στις 20:17 Ο Guest 030894: #15 16-06-24 20:17 Το ιδιο θρεντ καθε μηνα στο φορουμ με το αιωνιο ντιμπειτ περι οριων της τεχνης. Και με μια ολιγον τι προβοκατορικη αφορμη Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.763 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2024 στις 20:18 Η Υδροχόος έγραψε: #16 16-06-24 20:18 Δεν χρειάζονται ζωγραφιές...Καταλαβαίνουμε πολλά περισσότερα απ' όσα νομίζετε. Και καλή η προσπάθεια, να το γυρίσετε αλλού, αλλά δεν... Βρε χθεσινούς μας θεωρείτε ή χαϊβάνια ; Βρείτε κάτι άλλο. Πραγματικά...Επαναλαμβάνεστε και σας "τσακώνουμε". Λίγη φαντασία, βρε παιδιά... paskmak Διάσημο μέλος Ο paskmak δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.359 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2024 στις 20:20 Ο paskmak έγραψε: #17 16-06-24 20:20 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Δεν είναι κάτι που έχω δεί αλλά τα ίδια όρια που δεν μου αρέσουν εδώ στην Τέχνη δεν θα μου άρεσαν και υπό κανένα άλλο θρησκευτικό πλαίσιο/περιορισμό. Εμένα αυτή είναι η γνώμη μου. Click για ανάπτυξη... Δεν το χεις δει επειδή δεν υπάρχει. Η τέχνη δεν πρέπει να βαράει τον αδύναμο και αυτόν που δεν αντιδράει. Αλλά πρέπει να μπορει και να θέλει να κριτικάρει τον καθένα. Η δυτική τέχνη είναι ένα ηλιθιο, επιφανειακό και κατευθυνόμενο κατασκεύασμα μ επιλεκτικές ευαισθησίες και βλακώδες περιεχόμενο. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.600 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2024 στις 20:21 Η amarelia έγραψε: #18 16-06-24 20:21 Αχ εσείς μας πιάσατε απο την μύτη τι έξυπνα πουλιά είστε, σπίρτα. Πω πω και προσπάθησα να κρυφτώ τόσο μα τόσο πολύ. Anyway, point made the rest is history-as always. Guest 030894 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 16 Ιουνίου 2024 στις 20:22 Ο Guest 030894: #19 16-06-24 20:22 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Δεν χρειάζονται ζωγραφιές...Καταλαβαίνουμε πολλά περισσότερα απ' όσα νομίζετε. Και καλή η προσπάθεια, να το γυρίσετε αλλού, αλλά δεν... Βρε χθεσινούς μας θεωρείτε ή χαϊβάνια ; Βρείτε κάτι άλλο. Πραγματικά...Επαναλαμβάνεστε και σας "τσακώνουμε". Λίγη φαντασία, βρε παιδιά... Click για ανάπτυξη... Της Αμαρελιας της αρεσει να ξεφορτωνει με τετοια προβοκατορικα αντιθρησκευτικα. Αλλα η ουσια της περαιτερω επιχειρηματολογιας παραμενει στην οριοθετηση της τεχνης, η οποια ειναι και τελειως αυθαιρετη. ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 6.095 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2024 στις 20:24 Ο ilias90 έγραψε: #20 16-06-24 20:24 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Αχ εσείς μας πιάσατε απο την μύτη τι έξυπνα πουλιά είστε, σπίρτα. Πω πω και προσπάθησα να κρυφτώ τόσο μα τόσο πολύ. Anyway, point made the rest is history-as always. Click για ανάπτυξη... Χεστήκαμε για σένα, κοπελιά. Είναι χρέος του Χριστιανού να μην δέχεται αθλιότητες για την θρησκεία του είτε το κάνει ο άλλος για να προκαλέσει (καλή ώρα) είτε για οποιονδήποτε λόγο. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 Επόμενη 1 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 35 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: michaela888 Searching chester20080 fmarulezkd kost28 Libertus Scandal giannhs2001 Kate1914 taketrance touvlo fourkaki Memetchi Fernando_A charmander A350 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Ο Χριστιανισμός και η επιρροή που ασκεί στο ελληνικό κράτος είναι πως φιμώνει την τέχνη που άλλα εκσυγχρονισμένα κράτη αποδέχονται απλόχερα και την διαφημίζουν στα μέσα τους. Πόσο πιο λιανό να το κάνουμε; Να σας το ζωγραφίσουμε κιόλας; Click για ανάπτυξη... Η τέχνη δείχνει ευσέβεια στην ανθρωπότητα και στα δημιουργήματα της (και στους δημιουργούς της). Δε θίγει κανένα απο τα δύο. Η τέχνη έφτασε τοσο στη κορυφή της οσο και στον γρηγορο θανατο της στην αναγεννηση. Σε λίγο θα μας πείς οτι τεχνη ειναι και το ρομποτ που σκούπιζε το λάδι για 2 χρονια πριν πεθάνει Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 16 Ιουνίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Δεν είναι κάτι που έχω δεί αλλά τα ίδια όρια που δεν μου αρέσουν εδώ στην Τέχνη δεν θα μου άρεσαν και υπό κανένα άλλο θρησκευτικό πλαίσιο/περιορισμό. Εμένα αυτή είναι η γνώμη μου. Click για ανάπτυξη... Τότε βαλε το στο νημα με την τεχνη χωρις το αχρείαστο "χωριαταρέοι". Απορώ αμα έβαζα στο νήμα με το ισλάμ τη σκιτσογραφία με τον μωάμεθ drag queen και έγραφα "κινουμενες βόμβες" πόσο θα ητανε το μπαν μου. μια βδομάδα; εναν μήνα; 90 μερες;
ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 6.095 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2024 στις 20:16 Ο ilias90 έγραψε: #14 16-06-24 20:16 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Ο Χριστιανισμός και η επιρροή που ασκεί στο ελληνικό κράτος είναι πως φιμώνει την τέχνη που άλλα εκσυγχρονισμένα κράτη αποδέχονται απλόχερα και την διαφημίζουν στα μέσα τους. Πόσο πιο λιανό να το κάνουμε; Να σας το ζωγραφίσουμε κιόλας; Click για ανάπτυξη... Όχι, θα αφήσουμε τον κάθε ψευτοκουλτουριάρη αριστερό στην Ελλάδα να προσβάλει τα πιστεύω μας στον βωμό της «τέχνης» κι εσάς να σιγοντάρετε επειδή στην πραγματικότητα χαίρεστε όταν προσβάλλεται ο Χριστιανισμός. Σας έπιασε ο πόνος για την τέχνη, ρε άντε κάντε μας τη χάρη. Guest 030894 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 16 Ιουνίου 2024 στις 20:17 Ο Guest 030894: #15 16-06-24 20:17 Το ιδιο θρεντ καθε μηνα στο φορουμ με το αιωνιο ντιμπειτ περι οριων της τεχνης. Και με μια ολιγον τι προβοκατορικη αφορμη Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.763 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2024 στις 20:18 Η Υδροχόος έγραψε: #16 16-06-24 20:18 Δεν χρειάζονται ζωγραφιές...Καταλαβαίνουμε πολλά περισσότερα απ' όσα νομίζετε. Και καλή η προσπάθεια, να το γυρίσετε αλλού, αλλά δεν... Βρε χθεσινούς μας θεωρείτε ή χαϊβάνια ; Βρείτε κάτι άλλο. Πραγματικά...Επαναλαμβάνεστε και σας "τσακώνουμε". Λίγη φαντασία, βρε παιδιά... paskmak Διάσημο μέλος Ο paskmak δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.359 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2024 στις 20:20 Ο paskmak έγραψε: #17 16-06-24 20:20 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Δεν είναι κάτι που έχω δεί αλλά τα ίδια όρια που δεν μου αρέσουν εδώ στην Τέχνη δεν θα μου άρεσαν και υπό κανένα άλλο θρησκευτικό πλαίσιο/περιορισμό. Εμένα αυτή είναι η γνώμη μου. Click για ανάπτυξη... Δεν το χεις δει επειδή δεν υπάρχει. Η τέχνη δεν πρέπει να βαράει τον αδύναμο και αυτόν που δεν αντιδράει. Αλλά πρέπει να μπορει και να θέλει να κριτικάρει τον καθένα. Η δυτική τέχνη είναι ένα ηλιθιο, επιφανειακό και κατευθυνόμενο κατασκεύασμα μ επιλεκτικές ευαισθησίες και βλακώδες περιεχόμενο. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.600 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2024 στις 20:21 Η amarelia έγραψε: #18 16-06-24 20:21 Αχ εσείς μας πιάσατε απο την μύτη τι έξυπνα πουλιά είστε, σπίρτα. Πω πω και προσπάθησα να κρυφτώ τόσο μα τόσο πολύ. Anyway, point made the rest is history-as always. Guest 030894 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 16 Ιουνίου 2024 στις 20:22 Ο Guest 030894: #19 16-06-24 20:22 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Δεν χρειάζονται ζωγραφιές...Καταλαβαίνουμε πολλά περισσότερα απ' όσα νομίζετε. Και καλή η προσπάθεια, να το γυρίσετε αλλού, αλλά δεν... Βρε χθεσινούς μας θεωρείτε ή χαϊβάνια ; Βρείτε κάτι άλλο. Πραγματικά...Επαναλαμβάνεστε και σας "τσακώνουμε". Λίγη φαντασία, βρε παιδιά... Click για ανάπτυξη... Της Αμαρελιας της αρεσει να ξεφορτωνει με τετοια προβοκατορικα αντιθρησκευτικα. Αλλα η ουσια της περαιτερω επιχειρηματολογιας παραμενει στην οριοθετηση της τεχνης, η οποια ειναι και τελειως αυθαιρετη. ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 6.095 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2024 στις 20:24 Ο ilias90 έγραψε: #20 16-06-24 20:24 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Αχ εσείς μας πιάσατε απο την μύτη τι έξυπνα πουλιά είστε, σπίρτα. Πω πω και προσπάθησα να κρυφτώ τόσο μα τόσο πολύ. Anyway, point made the rest is history-as always. Click για ανάπτυξη... Χεστήκαμε για σένα, κοπελιά. Είναι χρέος του Χριστιανού να μην δέχεται αθλιότητες για την θρησκεία του είτε το κάνει ο άλλος για να προκαλέσει (καλή ώρα) είτε για οποιονδήποτε λόγο. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 Επόμενη 1 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 35 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: michaela888 Searching chester20080 fmarulezkd kost28 Libertus Scandal giannhs2001 Kate1914 taketrance touvlo fourkaki Memetchi Fernando_A charmander A350 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Ο Χριστιανισμός και η επιρροή που ασκεί στο ελληνικό κράτος είναι πως φιμώνει την τέχνη που άλλα εκσυγχρονισμένα κράτη αποδέχονται απλόχερα και την διαφημίζουν στα μέσα τους. Πόσο πιο λιανό να το κάνουμε; Να σας το ζωγραφίσουμε κιόλας; Click για ανάπτυξη... Όχι, θα αφήσουμε τον κάθε ψευτοκουλτουριάρη αριστερό στην Ελλάδα να προσβάλει τα πιστεύω μας στον βωμό της «τέχνης» κι εσάς να σιγοντάρετε επειδή στην πραγματικότητα χαίρεστε όταν προσβάλλεται ο Χριστιανισμός. Σας έπιασε ο πόνος για την τέχνη, ρε άντε κάντε μας τη χάρη.
Guest 030894 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 16 Ιουνίου 2024 στις 20:17 Ο Guest 030894: #15 16-06-24 20:17 Το ιδιο θρεντ καθε μηνα στο φορουμ με το αιωνιο ντιμπειτ περι οριων της τεχνης. Και με μια ολιγον τι προβοκατορικη αφορμη Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.763 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2024 στις 20:18 Η Υδροχόος έγραψε: #16 16-06-24 20:18 Δεν χρειάζονται ζωγραφιές...Καταλαβαίνουμε πολλά περισσότερα απ' όσα νομίζετε. Και καλή η προσπάθεια, να το γυρίσετε αλλού, αλλά δεν... Βρε χθεσινούς μας θεωρείτε ή χαϊβάνια ; Βρείτε κάτι άλλο. Πραγματικά...Επαναλαμβάνεστε και σας "τσακώνουμε". Λίγη φαντασία, βρε παιδιά... paskmak Διάσημο μέλος Ο paskmak δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.359 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2024 στις 20:20 Ο paskmak έγραψε: #17 16-06-24 20:20 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Δεν είναι κάτι που έχω δεί αλλά τα ίδια όρια που δεν μου αρέσουν εδώ στην Τέχνη δεν θα μου άρεσαν και υπό κανένα άλλο θρησκευτικό πλαίσιο/περιορισμό. Εμένα αυτή είναι η γνώμη μου. Click για ανάπτυξη... Δεν το χεις δει επειδή δεν υπάρχει. Η τέχνη δεν πρέπει να βαράει τον αδύναμο και αυτόν που δεν αντιδράει. Αλλά πρέπει να μπορει και να θέλει να κριτικάρει τον καθένα. Η δυτική τέχνη είναι ένα ηλιθιο, επιφανειακό και κατευθυνόμενο κατασκεύασμα μ επιλεκτικές ευαισθησίες και βλακώδες περιεχόμενο. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.600 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2024 στις 20:21 Η amarelia έγραψε: #18 16-06-24 20:21 Αχ εσείς μας πιάσατε απο την μύτη τι έξυπνα πουλιά είστε, σπίρτα. Πω πω και προσπάθησα να κρυφτώ τόσο μα τόσο πολύ. Anyway, point made the rest is history-as always. Guest 030894 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 16 Ιουνίου 2024 στις 20:22 Ο Guest 030894: #19 16-06-24 20:22 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Δεν χρειάζονται ζωγραφιές...Καταλαβαίνουμε πολλά περισσότερα απ' όσα νομίζετε. Και καλή η προσπάθεια, να το γυρίσετε αλλού, αλλά δεν... Βρε χθεσινούς μας θεωρείτε ή χαϊβάνια ; Βρείτε κάτι άλλο. Πραγματικά...Επαναλαμβάνεστε και σας "τσακώνουμε". Λίγη φαντασία, βρε παιδιά... Click για ανάπτυξη... Της Αμαρελιας της αρεσει να ξεφορτωνει με τετοια προβοκατορικα αντιθρησκευτικα. Αλλα η ουσια της περαιτερω επιχειρηματολογιας παραμενει στην οριοθετηση της τεχνης, η οποια ειναι και τελειως αυθαιρετη. ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 6.095 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2024 στις 20:24 Ο ilias90 έγραψε: #20 16-06-24 20:24 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Αχ εσείς μας πιάσατε απο την μύτη τι έξυπνα πουλιά είστε, σπίρτα. Πω πω και προσπάθησα να κρυφτώ τόσο μα τόσο πολύ. Anyway, point made the rest is history-as always. Click για ανάπτυξη... Χεστήκαμε για σένα, κοπελιά. Είναι χρέος του Χριστιανού να μην δέχεται αθλιότητες για την θρησκεία του είτε το κάνει ο άλλος για να προκαλέσει (καλή ώρα) είτε για οποιονδήποτε λόγο. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 Επόμενη 1 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 35 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: michaela888 Searching chester20080 fmarulezkd kost28 Libertus Scandal giannhs2001 Kate1914 taketrance touvlo fourkaki Memetchi Fernando_A charmander A350 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Το ιδιο θρεντ καθε μηνα στο φορουμ με το αιωνιο ντιμπειτ περι οριων της τεχνης. Και με μια ολιγον τι προβοκατορικη αφορμη
Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.763 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2024 στις 20:18 Η Υδροχόος έγραψε: #16 16-06-24 20:18 Δεν χρειάζονται ζωγραφιές...Καταλαβαίνουμε πολλά περισσότερα απ' όσα νομίζετε. Και καλή η προσπάθεια, να το γυρίσετε αλλού, αλλά δεν... Βρε χθεσινούς μας θεωρείτε ή χαϊβάνια ; Βρείτε κάτι άλλο. Πραγματικά...Επαναλαμβάνεστε και σας "τσακώνουμε". Λίγη φαντασία, βρε παιδιά... paskmak Διάσημο μέλος Ο paskmak δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.359 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2024 στις 20:20 Ο paskmak έγραψε: #17 16-06-24 20:20 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Δεν είναι κάτι που έχω δεί αλλά τα ίδια όρια που δεν μου αρέσουν εδώ στην Τέχνη δεν θα μου άρεσαν και υπό κανένα άλλο θρησκευτικό πλαίσιο/περιορισμό. Εμένα αυτή είναι η γνώμη μου. Click για ανάπτυξη... Δεν το χεις δει επειδή δεν υπάρχει. Η τέχνη δεν πρέπει να βαράει τον αδύναμο και αυτόν που δεν αντιδράει. Αλλά πρέπει να μπορει και να θέλει να κριτικάρει τον καθένα. Η δυτική τέχνη είναι ένα ηλιθιο, επιφανειακό και κατευθυνόμενο κατασκεύασμα μ επιλεκτικές ευαισθησίες και βλακώδες περιεχόμενο. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.600 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2024 στις 20:21 Η amarelia έγραψε: #18 16-06-24 20:21 Αχ εσείς μας πιάσατε απο την μύτη τι έξυπνα πουλιά είστε, σπίρτα. Πω πω και προσπάθησα να κρυφτώ τόσο μα τόσο πολύ. Anyway, point made the rest is history-as always. Guest 030894 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 16 Ιουνίου 2024 στις 20:22 Ο Guest 030894: #19 16-06-24 20:22 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Δεν χρειάζονται ζωγραφιές...Καταλαβαίνουμε πολλά περισσότερα απ' όσα νομίζετε. Και καλή η προσπάθεια, να το γυρίσετε αλλού, αλλά δεν... Βρε χθεσινούς μας θεωρείτε ή χαϊβάνια ; Βρείτε κάτι άλλο. Πραγματικά...Επαναλαμβάνεστε και σας "τσακώνουμε". Λίγη φαντασία, βρε παιδιά... Click για ανάπτυξη... Της Αμαρελιας της αρεσει να ξεφορτωνει με τετοια προβοκατορικα αντιθρησκευτικα. Αλλα η ουσια της περαιτερω επιχειρηματολογιας παραμενει στην οριοθετηση της τεχνης, η οποια ειναι και τελειως αυθαιρετη. ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 6.095 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2024 στις 20:24 Ο ilias90 έγραψε: #20 16-06-24 20:24 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Αχ εσείς μας πιάσατε απο την μύτη τι έξυπνα πουλιά είστε, σπίρτα. Πω πω και προσπάθησα να κρυφτώ τόσο μα τόσο πολύ. Anyway, point made the rest is history-as always. Click για ανάπτυξη... Χεστήκαμε για σένα, κοπελιά. Είναι χρέος του Χριστιανού να μην δέχεται αθλιότητες για την θρησκεία του είτε το κάνει ο άλλος για να προκαλέσει (καλή ώρα) είτε για οποιονδήποτε λόγο. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 Επόμενη 1 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 35 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: michaela888 Searching chester20080 fmarulezkd kost28 Libertus Scandal giannhs2001 Kate1914 taketrance touvlo fourkaki Memetchi Fernando_A charmander A350 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Δεν χρειάζονται ζωγραφιές...Καταλαβαίνουμε πολλά περισσότερα απ' όσα νομίζετε. Και καλή η προσπάθεια, να το γυρίσετε αλλού, αλλά δεν... Βρε χθεσινούς μας θεωρείτε ή χαϊβάνια ; Βρείτε κάτι άλλο. Πραγματικά...Επαναλαμβάνεστε και σας "τσακώνουμε". Λίγη φαντασία, βρε παιδιά...
paskmak Διάσημο μέλος Ο paskmak δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.359 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2024 στις 20:20 Ο paskmak έγραψε: #17 16-06-24 20:20 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Δεν είναι κάτι που έχω δεί αλλά τα ίδια όρια που δεν μου αρέσουν εδώ στην Τέχνη δεν θα μου άρεσαν και υπό κανένα άλλο θρησκευτικό πλαίσιο/περιορισμό. Εμένα αυτή είναι η γνώμη μου. Click για ανάπτυξη... Δεν το χεις δει επειδή δεν υπάρχει. Η τέχνη δεν πρέπει να βαράει τον αδύναμο και αυτόν που δεν αντιδράει. Αλλά πρέπει να μπορει και να θέλει να κριτικάρει τον καθένα. Η δυτική τέχνη είναι ένα ηλιθιο, επιφανειακό και κατευθυνόμενο κατασκεύασμα μ επιλεκτικές ευαισθησίες και βλακώδες περιεχόμενο. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.600 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2024 στις 20:21 Η amarelia έγραψε: #18 16-06-24 20:21 Αχ εσείς μας πιάσατε απο την μύτη τι έξυπνα πουλιά είστε, σπίρτα. Πω πω και προσπάθησα να κρυφτώ τόσο μα τόσο πολύ. Anyway, point made the rest is history-as always. Guest 030894 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 16 Ιουνίου 2024 στις 20:22 Ο Guest 030894: #19 16-06-24 20:22 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Δεν χρειάζονται ζωγραφιές...Καταλαβαίνουμε πολλά περισσότερα απ' όσα νομίζετε. Και καλή η προσπάθεια, να το γυρίσετε αλλού, αλλά δεν... Βρε χθεσινούς μας θεωρείτε ή χαϊβάνια ; Βρείτε κάτι άλλο. Πραγματικά...Επαναλαμβάνεστε και σας "τσακώνουμε". Λίγη φαντασία, βρε παιδιά... Click για ανάπτυξη... Της Αμαρελιας της αρεσει να ξεφορτωνει με τετοια προβοκατορικα αντιθρησκευτικα. Αλλα η ουσια της περαιτερω επιχειρηματολογιας παραμενει στην οριοθετηση της τεχνης, η οποια ειναι και τελειως αυθαιρετη. ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 6.095 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2024 στις 20:24 Ο ilias90 έγραψε: #20 16-06-24 20:24 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Αχ εσείς μας πιάσατε απο την μύτη τι έξυπνα πουλιά είστε, σπίρτα. Πω πω και προσπάθησα να κρυφτώ τόσο μα τόσο πολύ. Anyway, point made the rest is history-as always. Click για ανάπτυξη... Χεστήκαμε για σένα, κοπελιά. Είναι χρέος του Χριστιανού να μην δέχεται αθλιότητες για την θρησκεία του είτε το κάνει ο άλλος για να προκαλέσει (καλή ώρα) είτε για οποιονδήποτε λόγο. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 Επόμενη 1 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 35 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: michaela888 Searching chester20080 fmarulezkd kost28 Libertus Scandal giannhs2001 Kate1914 taketrance touvlo fourkaki Memetchi Fernando_A charmander A350 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Δεν είναι κάτι που έχω δεί αλλά τα ίδια όρια που δεν μου αρέσουν εδώ στην Τέχνη δεν θα μου άρεσαν και υπό κανένα άλλο θρησκευτικό πλαίσιο/περιορισμό. Εμένα αυτή είναι η γνώμη μου. Click για ανάπτυξη... Δεν το χεις δει επειδή δεν υπάρχει. Η τέχνη δεν πρέπει να βαράει τον αδύναμο και αυτόν που δεν αντιδράει. Αλλά πρέπει να μπορει και να θέλει να κριτικάρει τον καθένα. Η δυτική τέχνη είναι ένα ηλιθιο, επιφανειακό και κατευθυνόμενο κατασκεύασμα μ επιλεκτικές ευαισθησίες και βλακώδες περιεχόμενο.
amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.600 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2024 στις 20:21 Η amarelia έγραψε: #18 16-06-24 20:21 Αχ εσείς μας πιάσατε απο την μύτη τι έξυπνα πουλιά είστε, σπίρτα. Πω πω και προσπάθησα να κρυφτώ τόσο μα τόσο πολύ. Anyway, point made the rest is history-as always. Guest 030894 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 16 Ιουνίου 2024 στις 20:22 Ο Guest 030894: #19 16-06-24 20:22 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Δεν χρειάζονται ζωγραφιές...Καταλαβαίνουμε πολλά περισσότερα απ' όσα νομίζετε. Και καλή η προσπάθεια, να το γυρίσετε αλλού, αλλά δεν... Βρε χθεσινούς μας θεωρείτε ή χαϊβάνια ; Βρείτε κάτι άλλο. Πραγματικά...Επαναλαμβάνεστε και σας "τσακώνουμε". Λίγη φαντασία, βρε παιδιά... Click για ανάπτυξη... Της Αμαρελιας της αρεσει να ξεφορτωνει με τετοια προβοκατορικα αντιθρησκευτικα. Αλλα η ουσια της περαιτερω επιχειρηματολογιας παραμενει στην οριοθετηση της τεχνης, η οποια ειναι και τελειως αυθαιρετη. ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 6.095 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2024 στις 20:24 Ο ilias90 έγραψε: #20 16-06-24 20:24 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Αχ εσείς μας πιάσατε απο την μύτη τι έξυπνα πουλιά είστε, σπίρτα. Πω πω και προσπάθησα να κρυφτώ τόσο μα τόσο πολύ. Anyway, point made the rest is history-as always. Click για ανάπτυξη... Χεστήκαμε για σένα, κοπελιά. Είναι χρέος του Χριστιανού να μην δέχεται αθλιότητες για την θρησκεία του είτε το κάνει ο άλλος για να προκαλέσει (καλή ώρα) είτε για οποιονδήποτε λόγο. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 Επόμενη 1 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 35 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: michaela888 Searching chester20080 fmarulezkd kost28 Libertus Scandal giannhs2001 Kate1914 taketrance touvlo fourkaki Memetchi Fernando_A charmander A350 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αχ εσείς μας πιάσατε απο την μύτη τι έξυπνα πουλιά είστε, σπίρτα. Πω πω και προσπάθησα να κρυφτώ τόσο μα τόσο πολύ. Anyway, point made the rest is history-as always.
Guest 030894 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 16 Ιουνίου 2024 στις 20:22 Ο Guest 030894: #19 16-06-24 20:22 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Δεν χρειάζονται ζωγραφιές...Καταλαβαίνουμε πολλά περισσότερα απ' όσα νομίζετε. Και καλή η προσπάθεια, να το γυρίσετε αλλού, αλλά δεν... Βρε χθεσινούς μας θεωρείτε ή χαϊβάνια ; Βρείτε κάτι άλλο. Πραγματικά...Επαναλαμβάνεστε και σας "τσακώνουμε". Λίγη φαντασία, βρε παιδιά... Click για ανάπτυξη... Της Αμαρελιας της αρεσει να ξεφορτωνει με τετοια προβοκατορικα αντιθρησκευτικα. Αλλα η ουσια της περαιτερω επιχειρηματολογιας παραμενει στην οριοθετηση της τεχνης, η οποια ειναι και τελειως αυθαιρετη. ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 6.095 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2024 στις 20:24 Ο ilias90 έγραψε: #20 16-06-24 20:24 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Αχ εσείς μας πιάσατε απο την μύτη τι έξυπνα πουλιά είστε, σπίρτα. Πω πω και προσπάθησα να κρυφτώ τόσο μα τόσο πολύ. Anyway, point made the rest is history-as always. Click για ανάπτυξη... Χεστήκαμε για σένα, κοπελιά. Είναι χρέος του Χριστιανού να μην δέχεται αθλιότητες για την θρησκεία του είτε το κάνει ο άλλος για να προκαλέσει (καλή ώρα) είτε για οποιονδήποτε λόγο. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 Επόμενη 1 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Δεν χρειάζονται ζωγραφιές...Καταλαβαίνουμε πολλά περισσότερα απ' όσα νομίζετε. Και καλή η προσπάθεια, να το γυρίσετε αλλού, αλλά δεν... Βρε χθεσινούς μας θεωρείτε ή χαϊβάνια ; Βρείτε κάτι άλλο. Πραγματικά...Επαναλαμβάνεστε και σας "τσακώνουμε". Λίγη φαντασία, βρε παιδιά... Click για ανάπτυξη... Της Αμαρελιας της αρεσει να ξεφορτωνει με τετοια προβοκατορικα αντιθρησκευτικα. Αλλα η ουσια της περαιτερω επιχειρηματολογιας παραμενει στην οριοθετηση της τεχνης, η οποια ειναι και τελειως αυθαιρετη.
ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 6.095 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2024 στις 20:24 Ο ilias90 έγραψε: #20 16-06-24 20:24 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Αχ εσείς μας πιάσατε απο την μύτη τι έξυπνα πουλιά είστε, σπίρτα. Πω πω και προσπάθησα να κρυφτώ τόσο μα τόσο πολύ. Anyway, point made the rest is history-as always. Click για ανάπτυξη... Χεστήκαμε για σένα, κοπελιά. Είναι χρέος του Χριστιανού να μην δέχεται αθλιότητες για την θρησκεία του είτε το κάνει ο άλλος για να προκαλέσει (καλή ώρα) είτε για οποιονδήποτε λόγο.
Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Αχ εσείς μας πιάσατε απο την μύτη τι έξυπνα πουλιά είστε, σπίρτα. Πω πω και προσπάθησα να κρυφτώ τόσο μα τόσο πολύ. Anyway, point made the rest is history-as always. Click για ανάπτυξη... Χεστήκαμε για σένα, κοπελιά. Είναι χρέος του Χριστιανού να μην δέχεται αθλιότητες για την θρησκεία του είτε το κάνει ο άλλος για να προκαλέσει (καλή ώρα) είτε για οποιονδήποτε λόγο.