Τέχνη και θρησκευτικά σύμβολα

amarelia

Περιβόητο μέλος

Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.282 μηνύματα.
τέχνη με την Παναγία.
Διαφήμιση για το event σε κεντρικότατο σταθμό μετρό.

Αν αυτό έβγαινε στην Ελλάδα θα σκίζονταν σωβρακοφανέλες.

χωριαταρέοι

IMG_9038.jpeg

ilias90

Περιβόητο μέλος

Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 4.535 μηνύματα.
τέχνη με την Παναγία.

χωριαταρέοι

View attachment 133875
Καλύτερα χωριαταρέος από το να είμαι ξενέρωτος Αυστριακός άθεος.
Αν η χωριατιά είναι το Πατρίς - Θρησκεία - Οικογένεια, τότε είμαι περήφανος χωριαταρέος.
Κάτω τα ξερά σας από τα σύμβολά μας.

giannhs2001

Επιφανές μέλος

Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.021 μηνύματα.
Αν το να προσβάλλεις τα πιστεύω των ανθρώπων είναι πολιτισμός τότε όλοι πρέπει να δηλώσουμε περήφανα χωριαταρέοι.

Κάπου αντιμετωπίζεται επιλεκτικά στις μέρες μας το «η ελευθερία του ενός σταματά εκεί όπου αρχίζει του άλλου».

ilias90

Περιβόητο μέλος

Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 4.535 μηνύματα.
τέχνη με την Παναγία.

χωριαταρέοι

View attachment 133875
Εν τω μεταξύ ούτε καν για την Παναγία είναι η τέχνη, αλλά τέλος πάντων (παρόλα αυτά είναι βλάσφημο.)
Εκεί να τη χωθείς απλά σε Χριστιανούς για να βγάλεις το μίσος σου προς εμάς.

Τελευταία επεξεργασία:

Υδροχόος

Περιβόητο μέλος

Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.026 μηνύματα.
Γιατί δε λέμε αλήθειες ;

Αν ενδιέφερε η Τέχνη, και μόνο, δε θα έμπαινε στο συγκεκριμένο νήμα για το Χριστιανισμό η εικόνα...Μαζί με το "χωριαταρέοι"...

Όλα δείχνουν ότι σκοπός δεν ήταν η Τέχνη, αλλά η πρόκληση...

Dreamweaver

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Competitive Racist αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άεργος/η. Έχει γράψει 1.890 μηνύματα.
κάτω τα ξερά σας απ’την Τέχνη
Για ποια "τεχνη" μιλαμε? Την εμετικη εξωτερικευση της πνευματικης βρωμιας του προοδευτισμου? Δικα σας συμβολα και "τεχνη" δεν εχετε ηδη? Πρεπει να βρωμιζετε τα παντα?

dum dum boy

Διάσημο μέλος

Ο Νάσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.651 μηνύματα.
ωχ θεε μου.

amarelia

Περιβόητο μέλος

Ο Χριστιανισμός και η επιρροή που ασκεί στο ελληνικό κράτος είναι πως φιμώνει την τέχνη που άλλα εκσυγχρονισμένα κράτη αποδέχονται απλόχερα και την διαφημίζουν στα μέσα τους.

Πόσο πιο λιανό να το κάνουμε; Να σας το ζωγραφίσουμε κιόλας;

nearos

Επιφανές μέλος

Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 9.533 μηνύματα.
κάτω τα ξερά σας απ’την Τέχνη
H τεχνη εχει standards, η τεχνη σταματάει να είναι τέχνη εκεί που θίγονται εθνικά και θρησκευτικά σύμβολα. Δηλώνω οχι μονο χωριαταρέος, αλλα τσιφλικάς οταν έρχομαι αντιμέτωπος με αυτά εδώ πέρα.
Όπως προανέφερε η χριστίνα, γιατι το έβαλες σε αυτό το νήμα; προβοκάτσια εντελώς. Οταν κάποιος ομως σας προσβάλλει τη ΛΟΑΤΚΙ ατζέντα με "τέχνη" τον καίτε στην πυρά. Επιλεκτικότητα και υποκρισία.

paskmak

Διάσημο μέλος

Ο paskmak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.977 μηνύματα.
τέχνη με την Παναγία.

χωριαταρέοι

View attachment 133875

Κάνα event με τον Μωαμεθ παίζει να γίνει ποτε; Η η τέχνη έχει όρια και φοβάται συγκεκριμένες ιδεολογίες και θρησκείες, εν ετει 2024 , στην Δύση;

amarelia

Περιβόητο μέλος

Κάνα event με τον Μωαμεθ παίζει να γίνει ποτε; Η η τέχνη έχει όρια και φοβάται συγκεκριμένες ιδεολογίες και θρησκείες, εν ετει 2024 , στην Δύση;
Δεν είναι κάτι που έχω δεί αλλά τα ίδια όρια που δεν μου αρέσουν εδώ στην Τέχνη δεν θα μου άρεσαν και υπό κανένα άλλο θρησκευτικό πλαίσιο/περιορισμό.
Εμένα αυτή είναι η γνώμη μου.

nearos

Επιφανές μέλος

Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 9.533 μηνύματα.
Ο Χριστιανισμός και η επιρροή που ασκεί στο ελληνικό κράτος είναι πως φιμώνει την τέχνη που άλλα εκσυγχρονισμένα κράτη αποδέχονται απλόχερα και την διαφημίζουν στα μέσα τους.

Η τέχνη δείχνει ευσέβεια στην ανθρωπότητα και στα δημιουργήματα της (και στους δημιουργούς της). Δε θίγει κανένα απο τα δύο. Η τέχνη έφτασε τοσο στη κορυφή της οσο και στον γρηγορο θανατο της στην αναγεννηση.
Σε λίγο θα μας πείς οτι τεχνη ειναι και το ρομποτ που σκούπιζε το λάδι για 2 χρονια πριν πεθάνει
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Δεν είναι κάτι που έχω δεί αλλά τα ίδια όρια που δεν μου αρέσουν εδώ στην Τέχνη δεν θα μου άρεσαν και υπό κανένα άλλο θρησκευτικό πλαίσιο/περιορισμό.
Τότε βαλε το στο νημα με την τεχνη χωρις το αχρείαστο "χωριαταρέοι".

Απορώ αμα έβαζα στο νήμα με το ισλάμ τη σκιτσογραφία με τον μωάμεθ drag queen και έγραφα "κινουμενες βόμβες" πόσο θα ητανε το μπαν μου. μια βδομάδα; εναν μήνα; 90 μερες;

ilias90

Περιβόητο μέλος

Όχι, θα αφήσουμε τον κάθε ψευτοκουλτουριάρη αριστερό στην Ελλάδα να προσβάλει τα πιστεύω μας στον βωμό της «τέχνης» κι εσάς να σιγοντάρετε επειδή στην πραγματικότητα χαίρεστε όταν προσβάλλεται ο Χριστιανισμός. Σας έπιασε ο πόνος για την τέχνη, ρε άντε κάντε μας τη χάρη.

Guest 030894

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Το ιδιο θρεντ καθε μηνα στο φορουμ με το αιωνιο ντιμπειτ περι οριων της τεχνης. Και με μια ολιγον τι προβοκατορικη αφορμη

Υδροχόος

Περιβόητο μέλος

Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.026 μηνύματα.
Δεν χρειάζονται ζωγραφιές...Καταλαβαίνουμε πολλά περισσότερα απ' όσα νομίζετε. Και καλή η προσπάθεια, να το γυρίσετε αλλού, αλλά δεν...

Βρε χθεσινούς μας θεωρείτε ή χαϊβάνια ;

Βρείτε κάτι άλλο. Πραγματικά...Επαναλαμβάνεστε και σας "τσακώνουμε". Λίγη φαντασία, βρε παιδιά...

paskmak

Διάσημο μέλος

Ο paskmak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.977 μηνύματα.

Δεν το χεις δει επειδή δεν υπάρχει.

Η τέχνη δεν πρέπει να βαράει τον αδύναμο και αυτόν που δεν αντιδράει. Αλλά πρέπει να μπορει και να θέλει να κριτικάρει τον καθένα.

Η δυτική τέχνη είναι ένα ηλιθιο, επιφανειακό και κατευθυνόμενο κατασκεύασμα μ επιλεκτικές ευαισθησίες και βλακώδες περιεχόμενο.

amarelia

Περιβόητο μέλος

Αχ εσείς μας πιάσατε απο την μύτη τι έξυπνα πουλιά είστε, σπίρτα.
Πω πω και προσπάθησα να κρυφτώ τόσο μα τόσο πολύ.

Britney Spears Crying GIF

Anyway, point made the rest is history-as always.

Guest 030894

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Δεν χρειάζονται ζωγραφιές...Καταλαβαίνουμε πολλά περισσότερα απ' όσα νομίζετε. Και καλή η προσπάθεια, να το γυρίσετε αλλού, αλλά δεν...

Βρε χθεσινούς μας θεωρείτε ή χαϊβάνια ;

Βρείτε κάτι άλλο. Πραγματικά...Επαναλαμβάνεστε και σας "τσακώνουμε". Λίγη φαντασία, βρε παιδιά...
Της Αμαρελιας της αρεσει να ξεφορτωνει με τετοια προβοκατορικα αντιθρησκευτικα. Αλλα η ουσια της περαιτερω επιχειρηματολογιας παραμενει στην οριοθετηση της τεχνης, η οποια ειναι και τελειως αυθαιρετη.

ilias90

Περιβόητο μέλος

Αχ εσείς μας πιάσατε απο την μύτη τι έξυπνα πουλιά είστε, σπίρτα.
Πω πω και προσπάθησα να κρυφτώ τόσο μα τόσο πολύ.

Britney Spears Crying GIF

Anyway, point made the rest is history-as always.
Χεστήκαμε για σένα, κοπελιά. Είναι χρέος του Χριστιανού να μην δέχεται αθλιότητες για την θρησκεία του είτε το κάνει ο άλλος για να προκαλέσει (καλή ώρα) είτε για οποιονδήποτε λόγο.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια