amarelia
Περιβόητο μέλος
Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.282 μηνύματα.

17-12-23

22:32
Σήμερα κατάφερα και είδα την Φόνισσα.
Μου άφησε μια βαθειά μαυρίλα απο αυτές που πρέπει να έχουμε για να μην ξεχνάμε.
Για την Καραμπέτη τι να πω, μια φορά στο εκατομμύριο γεννιούνται ισάξιοι ηθοποιοί
Μου άφησε μια βαθειά μαυρίλα απο αυτές που πρέπει να έχουμε για να μην ξεχνάμε.
Για την Καραμπέτη τι να πω, μια φορά στο εκατομμύριο γεννιούνται ισάξιοι ηθοποιοί
Luke87
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Luke87 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 971 μηνύματα.

18-12-23

05:10
Ξέχασα...
Fernando_A
Δραστήριο μέλος
Ο Manos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλλεται Μεταφραστής/Διερμηνέας και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 754 μηνύματα.

18-12-23

19:14
Έχει δει κάποιος την ταινία Napoleon; Αξίζει να την δω; Έχω ακούσει γενικά ανάμεικτα λόγια.
Lasher
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Lasher αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.939 μηνύματα.

18-12-23

22:30
Έχει δει κάποιος την ταινία Napoleon; Αξίζει να την δω; Έχω ακούσει γενικά ανάμεικτα λόγια.
Δεν έχω σκοπό να τη δω προς το παρόν. Θα περιμένω την τετράωρη βερσιόν που μας υποσχέθηκε ο Ρίντλει Σκοτ.
Προφανώς αστειεύομαι.

chester20080
Επιφανές μέλος
Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 8.058 μηνύματα.

21-12-23

02:53
Leave the World Behind, διαφορετική αλλά ωραια μου αρεσε, δυστοπικη
ειναι η πρωτη ταινια που μεχρι το προτελευταιο λεπτο δεν μπορεσα να καταλαβω τι συμβαινει
ειναι η πρωτη ταινια που μεχρι το προτελευταιο λεπτο δεν μπορεσα να καταλαβω τι συμβαινει
Luke87
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Luke87 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 971 μηνύματα.

04-01-24

09:46
Αν τις είδατε αυτές που είπα να σας πω κι άλλες.
1) Paths of glory. Του Stanley Kubrick
2) Ο Λώρενς της Αραβίας. Τρομερή για την εποχή της παίζει και ο Ομάρ Σαρίφ.
3) Βασικό Ενστικτο. Αστυνομικό θρίλλερ. Εχει αφήσει εποχή.
4) Battle Royale. Αν είστε λίγο emo. Οχι 'ντάξει καταπληκτική!
1) Paths of glory. Του Stanley Kubrick
2) Ο Λώρενς της Αραβίας. Τρομερή για την εποχή της παίζει και ο Ομάρ Σαρίφ.
3) Βασικό Ενστικτο. Αστυνομικό θρίλλερ. Εχει αφήσει εποχή.
4) Battle Royale. Αν είστε λίγο emo. Οχι 'ντάξει καταπληκτική!
amarelia
Περιβόητο μέλος

06-01-24

22:28
Είδα σήμερα το Poor Things.
Πολύ εκκεντρική, άγρια, artistic, ευφάνταστη με φοβερά σκηνικά και κουστούμια, ακραία performances και φυσικά κάποια disturbing scenes γιατι Λάνθιμος είσαι.
Η ταινία περνάει κρυφά και φανερά μηνύματα που ακόμα τα σκέφτομαι και γενικά σηκώνει συζήτηση για όσους ιντριγκάρονται απο βαθυστόχαστες αναλύσεις μετά τις ταινίες.
Δεν ξέρω αν είναι για όλους, για μένα πάντως ήταν.
Επιτέλους κάτι διαφορετικό!
Πολύ εκκεντρική, άγρια, artistic, ευφάνταστη με φοβερά σκηνικά και κουστούμια, ακραία performances και φυσικά κάποια disturbing scenes γιατι Λάνθιμος είσαι.

Η ταινία περνάει κρυφά και φανερά μηνύματα που ακόμα τα σκέφτομαι και γενικά σηκώνει συζήτηση για όσους ιντριγκάρονται απο βαθυστόχαστες αναλύσεις μετά τις ταινίες.
glayki
Περιβόητο μέλος
Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 6.447 μηνύματα.

06-01-24

22:37
Την είδα χθες το βράδυ.. Παρόμοια αίσθηση είχα. Χάρμα οφθαλμών κατά τα άλλα από κάθε άποψη. Ίσως ο χρόνος ήταν ένα μειονέκτημα.Είδα σήμερα το Poor Things.
dum dum boy
Διάσημο μέλος
Ο Νάσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.651 μηνύματα.

06-01-24

22:41
έχετε κάνα "λινκ"; 

glayki
Περιβόητο μέλος
Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 6.447 μηνύματα.

06-01-24

22:42
Δεδομένου πως παίζεται τώρα στους κινηματογράφους, δε νομίζω πως μπορείς να βρεις linkέχετε κάνα "λινκ";![]()
dum dum boy
Διάσημο μέλος
Ο Νάσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.651 μηνύματα.

06-01-24

22:45
Δεδομένου πως παίζεται τώρα στους κινηματογράφους, δε νομίζω πως μπορείς να βρεις link
κάτι βρήκα

glayki
Περιβόητο μέλος

06-01-24

22:47
Bravo skills
Wonderful
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα.

06-01-24

22:49
είναι οκ το site? ή θα σου φυτέψει κανένα ιό και θα ψάχνεσαι ...
dum dum boy
Διάσημο μέλος

06-01-24

22:57
είναι οκ το site? ή θα σου φυτέψει κανένα ιό και θα ψάχνεσαι ...
ok είναι, αλλά σε χάλια ποιότητα.
άκυρο. δεν θα δω ταινία απόψε

Wonderful
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα.

06-01-24

23:00
ε καλά κόλλησες και συ.. δες μια άλλη ..ok είναι, αλλά σε χάλια ποιότητα.
άκυρο. δεν θα δω ταινία απόψε![]()
amarelia
Περιβόητο μέλος

06-01-24

23:02
πήγαινε καλέ πλήρωσε τους καλλιτέχνες, είναι και δικό μας παιδί ο Λάνθιμος.άκυρο. δεν θα δω ταινία απόψε![]()

Πέρα απο την πλάκα είναι ταινία που αξίζει να την δείς στον κινηματογράφο για να απολαύσεις όλα οσα έχει να σου δώσει especially τα μεγαλεπήβολα σκηνικά.

dum dum boy
Διάσημο μέλος

06-01-24

23:08
πήγαινε καλέ πλήρωσε τους καλλιτέχνες, είναι και δικό μας παιδί ο Λάνθιμος.
Πέρα απο την πλάκα είναι ταινία που αξίζει να την δείς στον κινηματογράφο για να απολαύσεις όλα οσα έχει να σου δώσει especially τα μεγαλεπήβολα σκηνικά.![]()
είμαι φαν του Λάνθιμου, αλλά...
...πρέπει να φτάσω μέχρι την Πάτρα για να την δω σε σινεμά

Lasher
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Lasher αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.939 μηνύματα.

06-01-24

23:09
Είδα σήμερα το Poor Things.
Τρέλανέ μας. Αύριο επιστρέφω Ελλάδα και Δευτέρα έχω πάει ήδη να τη δω.

Guest 030894
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

06-01-24

23:11
Αυτο ειναι παρανομο. Εχει σταλει ηδη σκρινσοτ στη διωξη
glayki
Περιβόητο μέλος

06-01-24

23:12
Εγώ να σου πω την αλήθεια.. Αυτόν τον έρμο τον " Αστακό " Αν και τον έχω δει και άλλες φορές θα τον ξαναβλεπα.. Δες την " Ευνοουμενη"είμαι φαν του Λάνθιμου, αλλά...
...πρέπει να φτάσω μέχρι την Πάτρα για να την δω σε σινεμά![]()
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
ασχετο
Αλλά χθες πριν το " Poor things " Είδα και τη "φονισσα"
Μπροστά στο κλειστοφοβικο, επιτηδευμένο ύφος της ταινίας... Ο Λάνθιμος φάνηκε όαση
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 162 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Jack of Spades
- johnsala
- Paragontas7000
- Scarlet Fox
- giannhs2001
- Kate1914
- charmander
- rafaela11
- Scandal
- Reader
- Wonderkid
- taketrance
- chester20080
- Εριφύλη
- mixaelaaa
- AggelikiGr
- A350
- Luludaki
- Joji
- BatGuin
- Sosstoss
- J.Cameron
- suaimhneas
- msk
- Unboxholics
- gmoutzour
- touvlo
- Georgepap_21
- Opiumred
- fourkaki
- phleidhs
- camil
- Fernando_A
- Athens2002
- American Economist
- Dark_kronos
- Istari
- thenutritionist
- Re_Alexis
- fmarulezkd
- Alessandra Eliza
- Abiogenesis
- Δροσουλίτης
- QWERTY23
- Hased Babis
- Steliosgkougkou
- Maria_Xagorari
- GeorgePap2003
- Memetchi
- iiTzArismaltor_
- synthnightingale
- User2350
- hirasawayui
- F1L1PAS
- spring day
- tslef8
- louminis
- jj!
- alexd99
- Johnny15
- Viedo
- SlimShady
- sunsetpp
- desp1naa
- VasoGrimes
- Freddys
- Αντικειμενικός
- tsiobieman
- L0st
- CiNeFiL
- Mhtrogoal
- Αναήλ
- don_vito
- User0
- Slytherin
- Βλα
- Rene2004
- Κλημεντίνη
- orchidea
- Cookie_Monster
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.