bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2006 στις 12:02 Η bunny217 έγραψε: #41 12-01-06 12:02 Αρχική Δημοσίευση από dooo: Εξκιουζμι, αλλά η μπασιντζερ δεν είναι ηθοποιός. Ενα χάλι μαύρο είναι. Το ίδιο και η ταινία. Ευτυχώς, δεν την είδα ούτε στο σινεμά, ούτε σε ντιβιντι. Καταλάβατε τώρα ε? να πούμε το bone collector, τα lotr's, τα stigmata, και άλλες πολλές ..αυτές είναι ταινίες. Click για ανάπτυξη... Τα στίγματα ναι όντως ταινιάρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2006 στις 12:15 Ο The Djinn: #42 12-01-06 12:15 Εγω παλι ειδα το The Longest Yard... Να σας πω την αληθεια, νταξ' δεν ειναι κατι το τρομερο αλλα σ πολλα σημεια ειχε μαματο γελιο!!! Προσωπικα μου αρεσε δηλαδη...ς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2006 στις 13:48 Η bunny217 έγραψε: #43 14-01-06 13:48 8 χιλιοστά απροσμενο τέλος πολύ καλό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikita13 Διάσημο μέλος Η nikita13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 2.471 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2006 στις 13:51 Η nikita13 έγραψε: #44 14-01-06 13:51 Αρχική Δημοσίευση από bunny: 8 χιλιοστά απροσμενο τέλος πολύ καλό Click για ανάπτυξη... Όντως πολύ καλό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adiaforos88 Νεοφερμένο μέλος Ο adiaforos88 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2006 στις 15:06 Ο adiaforos88: #45 24-01-06 15:06 κατ' αρχας καλως σας βρηκα! θα παραθεσω κ εγω καποιεσ ταινιεσ που μο αρεσαν(θα προσπαθησω να παραλειψω αυτες που εχουν αναφερθει), λοιπον: pianno(κορυφαια μουσικη, σκηνικα, ατα την γνωμη μου η καλυτερη της champion) dogville opws k manderlay(το μεγαλειο του trier) 21 gramms seven big fish(αληθινες ιστοριες) seppuku(χαρακιρι) the recruit(δοκιμασια) the death of salesman(theatrikh alla k sto gyali metraei!) mama roma ba wang bie je(αντιο καλη μου παλακιδα) lost in translation ανοιξη...κ παλι ανοιξη sleepy hollow(ο μυθος του ακεφαλου καβαλαρη) persona paris, texas doctor zivago the wale rider(το σημαδι της φαλαινας) i am sam la file sur le pont(το κοριτσι στη γεφυρα) seabiscuit(το μεγαλο φαβορι) αυτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleftra Διάσημο μέλος Η Γεωργία-Γωγούλα-Γωγώ...ακούω σε όλες τις παραλλαγές αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.359 μηνύματα. 13 Απριλίου 2006 στις 23:06 Η kleftra έγραψε: #46 13-04-06 23:06 Το είχε χθες στις 3 το πρωί( όπως όλες τις αξιόλογες ταινίες που τις θάβουν μεταμεσονύχτια ) και το είδα για 100η φορά "Εις το όνομα του πατρός" μοναδικός Ντάνιελ Ντε Λούις - συγκλονιστική αληθινή ιστορία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 14 Απριλίου 2006 στις 00:09 Ο weak and powerless: #47 14-04-06 00:09 indd... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 14 Απριλίου 2006 στις 07:20 Ο iJohnnyCash: #48 14-04-06 07:20 Προσφοτα ειδα μια ταινια που προσθεθηκε στην λιστα με της αγαπημενες μου Προκειτε για αυτη εδώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 17 Απριλίου 2006 στις 18:16 Η stupid bitch: #49 17-04-06 18:16 μερικές από τις δικές μου αγαπημένες,είναι και οι εξής: -memento -braveheart -mar adentro (η θάλασσα μέσα μου-είναι ισπανική) -π -the machinist Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 23 Απριλίου 2006 στις 11:50 Η Maggie έγραψε: #50 23-04-06 11:50 Το Freaky Friday είδα,πολύ ωραίο ήταν .Εντάξει,δεν είναι καθόλου γνωστή ταινία αλλά είχε πολύ πλάκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkly Noon Νεοφερμένο μέλος Ο Darkly Noon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Δημοσιογράφος. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 23 Απριλίου 2006 στις 12:54 Ο Darkly Noon: #51 23-04-06 12:54 Elephant man The shawshank redemption American beauty Usual suspects The sixth sense Clockwork orange Dogville Terminator 1 Taxi driver Rebecca Dracula(1992) Oldboy Pianist Godfather 25th hour Η Λάμψη Ο Άνθρωπος της Βροχής Το πράσινο μίλι Ο Μισσισιπής Καίγεται Νονός(μόνο το πρώτο) Πολίτης Κέιν Τα φώτα της πόλης Θέλμα και Λουίζ Ποτέ την Κυριακή Τρέξε Λόλα Τρέξε Empire of the Sun Twelve Monkeys Bowling for Columbine Salaam Bombay! Johnny Got His Gun 2046 Koyaanisqatsi Awakenings Mar Adentro (The Sea Inside) Garden State (2004) Leon Το μίσος Οι εραστές της γέφυρας O παγωμένος δρομέας Rabbit - proof fence The Constant Gardener Απέραντο γαλάζιο Vanilla Sky La Haine Boys don't cry The crying game Gattaca The Crow (1994) Last Night [στα ελληνικά "Η τελευταία νύχτα του κόσμου" του Don McKellar] Amarcord (1973) [ στα ελληνικά "Θυμάμαι" του Φελλίνι] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 23 Απριλίου 2006 στις 14:24 Η Maggie έγραψε: #52 23-04-06 14:24 Για τη Λάμψη,λες αυτό με το Νικολσον ή το άλλο? ΥΓ.Παρεμπιπτόντως,το Usual suspects φανταστική ταινία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkly Noon Νεοφερμένο μέλος Ο Darkly Noon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Δημοσιογράφος. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 23 Απριλίου 2006 στις 14:46 Ο Darkly Noon: #53 23-04-06 14:46 Ναι, αυτό με τον Nicholson εννοώ, η άλλη "λάμψη" που ξέρω, είναι το "Shining" που ονομάστηκε "Ο Σολίστας" όταν βγήκε στα σινεμά στην Ελλάδα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KoRaKi Εκκολαπτόμενο μέλος Ο KoRaKi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 201 μηνύματα. 23 Απριλίου 2006 στις 17:21 Ο KoRaKi έγραψε: #54 23-04-06 17:21 Υπαρχει μια πολυ καλη λιστα απο τον J. Emerson με τις 101 ταινιες που πρεπει να δει κανεις πριν πεθανει. Μαλλον πρεπει να προσεχω απο εδω και περα μην χασω και την τελευταια δικαιολογια υπαρξης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 25 Απριλίου 2006 στις 02:52 Η Maggie έγραψε: #55 25-04-06 02:52 Mean Girls Πολύ γέλιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ines Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ινές αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 361 μηνύματα. 25 Απριλίου 2006 στις 14:41 Η ines έγραψε: #56 25-04-06 14:41 δεν ξερω αν το ανεφερε καποιος, αλλα εχω να πω για το FIGHT CLUB. με κεφαλαια. ειναι τελειο!! εχει και τεραστια μηνυματα που ακομα δεν εχω αποκωδικοποιησει ακομα....και το τελος ειναι υστερικα ρομαντικοσυγκινητικο!!! κατα τα αλλα.......ναι, ξερω οτι εχουν βγει κι αλλες ταινιες εκτος απο αυτο...το jeux d' enfants (αγαπα με αν τολμας) ειναι κι αυτο τελειο. τι μου θυμησατε τωρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 25 Απριλίου 2006 στις 14:52 Η adespoto έγραψε: #57 25-04-06 14:52 Ροζ Πάνθηρας με Peter Sellers, όοοοοοοοοολα τα λεφτά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ^^Vampire^^ Πολύ δραστήριο μέλος Η ^^Vampire^^ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.085 μηνύματα. 26 Απριλίου 2006 στις 03:12 Η ^^Vampire^^: #58 26-04-06 03:12 Όλα από Monty Pythons!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleftra Διάσημο μέλος Η Γεωργία-Γωγούλα-Γωγώ...ακούω σε όλες τις παραλλαγές αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.359 μηνύματα. 1 Μαΐου 2006 στις 13:37 Η kleftra έγραψε: #59 01-05-06 13:37 Το θυμήθηκα γιατί χθες ήθελα να το ξαναδώ(αλλα τελικά έχω μόνο την θήκη το ντιβιντι χάθηκε στην μετακόμιση) "Μάθε παιδί μου γράμματα". Ξέρω ότι δεν έχετε τις ελληνικές ταινίες σε υπόληψη όμως είναι αρκετά καυστική(δεδομένου και την εποχή που κυκλοφόρησε) κι αξίζει να την δείτε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maik85 Πολύ δραστήριο μέλος Ο maik85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 913 μηνύματα. 4 Μαΐου 2006 στις 18:25 Ο maik85 έγραψε: #60 04-05-06 18:25 Λοιπόν, ξεκινάω με τη σειρά που τα θυμάμαι: 1)Η αιώνια λιακάδα ενός καθαρού μυαλού 2)Ο Νονός (Αλ Πατσίνο, Ρόμπερ Ντε Νίρο, Μάρλον Μπράντο, θελετε κι άλλους;; 3)21 Γραμμάρια 4)Το ανθρώπινο στίγμα (The human Stain) 5)Matrix Trilogy 6)Πορφυρά ποτάμια, Προσοχή!! ΜΟΝΟ το 1 (Crimsons Rivers1) 7)Minority report, απλά φοβερό 8)Η σιωπή των αμνών 9)Fight Club 10)Trainspotting Ελπίζω να τα απολαύσετε. Αν σας άρεσαν οι προτάσεις μου θα συνεχίσω και με άλλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 chester20080 Fernando_A Requiem Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από dooo: Εξκιουζμι, αλλά η μπασιντζερ δεν είναι ηθοποιός. Ενα χάλι μαύρο είναι. Το ίδιο και η ταινία. Ευτυχώς, δεν την είδα ούτε στο σινεμά, ούτε σε ντιβιντι. Καταλάβατε τώρα ε? να πούμε το bone collector, τα lotr's, τα stigmata, και άλλες πολλές ..αυτές είναι ταινίες. Click για ανάπτυξη... Τα στίγματα ναι όντως ταινιάρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2006 στις 12:15 Ο The Djinn: #42 12-01-06 12:15 Εγω παλι ειδα το The Longest Yard... Να σας πω την αληθεια, νταξ' δεν ειναι κατι το τρομερο αλλα σ πολλα σημεια ειχε μαματο γελιο!!! Προσωπικα μου αρεσε δηλαδη...ς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2006 στις 13:48 Η bunny217 έγραψε: #43 14-01-06 13:48 8 χιλιοστά απροσμενο τέλος πολύ καλό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikita13 Διάσημο μέλος Η nikita13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 2.471 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2006 στις 13:51 Η nikita13 έγραψε: #44 14-01-06 13:51 Αρχική Δημοσίευση από bunny: 8 χιλιοστά απροσμενο τέλος πολύ καλό Click για ανάπτυξη... Όντως πολύ καλό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adiaforos88 Νεοφερμένο μέλος Ο adiaforos88 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2006 στις 15:06 Ο adiaforos88: #45 24-01-06 15:06 κατ' αρχας καλως σας βρηκα! θα παραθεσω κ εγω καποιεσ ταινιεσ που μο αρεσαν(θα προσπαθησω να παραλειψω αυτες που εχουν αναφερθει), λοιπον: pianno(κορυφαια μουσικη, σκηνικα, ατα την γνωμη μου η καλυτερη της champion) dogville opws k manderlay(το μεγαλειο του trier) 21 gramms seven big fish(αληθινες ιστοριες) seppuku(χαρακιρι) the recruit(δοκιμασια) the death of salesman(theatrikh alla k sto gyali metraei!) mama roma ba wang bie je(αντιο καλη μου παλακιδα) lost in translation ανοιξη...κ παλι ανοιξη sleepy hollow(ο μυθος του ακεφαλου καβαλαρη) persona paris, texas doctor zivago the wale rider(το σημαδι της φαλαινας) i am sam la file sur le pont(το κοριτσι στη γεφυρα) seabiscuit(το μεγαλο φαβορι) αυτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleftra Διάσημο μέλος Η Γεωργία-Γωγούλα-Γωγώ...ακούω σε όλες τις παραλλαγές αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.359 μηνύματα. 13 Απριλίου 2006 στις 23:06 Η kleftra έγραψε: #46 13-04-06 23:06 Το είχε χθες στις 3 το πρωί( όπως όλες τις αξιόλογες ταινίες που τις θάβουν μεταμεσονύχτια ) και το είδα για 100η φορά "Εις το όνομα του πατρός" μοναδικός Ντάνιελ Ντε Λούις - συγκλονιστική αληθινή ιστορία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 14 Απριλίου 2006 στις 00:09 Ο weak and powerless: #47 14-04-06 00:09 indd... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 14 Απριλίου 2006 στις 07:20 Ο iJohnnyCash: #48 14-04-06 07:20 Προσφοτα ειδα μια ταινια που προσθεθηκε στην λιστα με της αγαπημενες μου Προκειτε για αυτη εδώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 17 Απριλίου 2006 στις 18:16 Η stupid bitch: #49 17-04-06 18:16 μερικές από τις δικές μου αγαπημένες,είναι και οι εξής: -memento -braveheart -mar adentro (η θάλασσα μέσα μου-είναι ισπανική) -π -the machinist Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 23 Απριλίου 2006 στις 11:50 Η Maggie έγραψε: #50 23-04-06 11:50 Το Freaky Friday είδα,πολύ ωραίο ήταν .Εντάξει,δεν είναι καθόλου γνωστή ταινία αλλά είχε πολύ πλάκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkly Noon Νεοφερμένο μέλος Ο Darkly Noon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Δημοσιογράφος. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 23 Απριλίου 2006 στις 12:54 Ο Darkly Noon: #51 23-04-06 12:54 Elephant man The shawshank redemption American beauty Usual suspects The sixth sense Clockwork orange Dogville Terminator 1 Taxi driver Rebecca Dracula(1992) Oldboy Pianist Godfather 25th hour Η Λάμψη Ο Άνθρωπος της Βροχής Το πράσινο μίλι Ο Μισσισιπής Καίγεται Νονός(μόνο το πρώτο) Πολίτης Κέιν Τα φώτα της πόλης Θέλμα και Λουίζ Ποτέ την Κυριακή Τρέξε Λόλα Τρέξε Empire of the Sun Twelve Monkeys Bowling for Columbine Salaam Bombay! Johnny Got His Gun 2046 Koyaanisqatsi Awakenings Mar Adentro (The Sea Inside) Garden State (2004) Leon Το μίσος Οι εραστές της γέφυρας O παγωμένος δρομέας Rabbit - proof fence The Constant Gardener Απέραντο γαλάζιο Vanilla Sky La Haine Boys don't cry The crying game Gattaca The Crow (1994) Last Night [στα ελληνικά "Η τελευταία νύχτα του κόσμου" του Don McKellar] Amarcord (1973) [ στα ελληνικά "Θυμάμαι" του Φελλίνι] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 23 Απριλίου 2006 στις 14:24 Η Maggie έγραψε: #52 23-04-06 14:24 Για τη Λάμψη,λες αυτό με το Νικολσον ή το άλλο? ΥΓ.Παρεμπιπτόντως,το Usual suspects φανταστική ταινία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkly Noon Νεοφερμένο μέλος Ο Darkly Noon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Δημοσιογράφος. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 23 Απριλίου 2006 στις 14:46 Ο Darkly Noon: #53 23-04-06 14:46 Ναι, αυτό με τον Nicholson εννοώ, η άλλη "λάμψη" που ξέρω, είναι το "Shining" που ονομάστηκε "Ο Σολίστας" όταν βγήκε στα σινεμά στην Ελλάδα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KoRaKi Εκκολαπτόμενο μέλος Ο KoRaKi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 201 μηνύματα. 23 Απριλίου 2006 στις 17:21 Ο KoRaKi έγραψε: #54 23-04-06 17:21 Υπαρχει μια πολυ καλη λιστα απο τον J. Emerson με τις 101 ταινιες που πρεπει να δει κανεις πριν πεθανει. Μαλλον πρεπει να προσεχω απο εδω και περα μην χασω και την τελευταια δικαιολογια υπαρξης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 25 Απριλίου 2006 στις 02:52 Η Maggie έγραψε: #55 25-04-06 02:52 Mean Girls Πολύ γέλιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ines Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ινές αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 361 μηνύματα. 25 Απριλίου 2006 στις 14:41 Η ines έγραψε: #56 25-04-06 14:41 δεν ξερω αν το ανεφερε καποιος, αλλα εχω να πω για το FIGHT CLUB. με κεφαλαια. ειναι τελειο!! εχει και τεραστια μηνυματα που ακομα δεν εχω αποκωδικοποιησει ακομα....και το τελος ειναι υστερικα ρομαντικοσυγκινητικο!!! κατα τα αλλα.......ναι, ξερω οτι εχουν βγει κι αλλες ταινιες εκτος απο αυτο...το jeux d' enfants (αγαπα με αν τολμας) ειναι κι αυτο τελειο. τι μου θυμησατε τωρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 25 Απριλίου 2006 στις 14:52 Η adespoto έγραψε: #57 25-04-06 14:52 Ροζ Πάνθηρας με Peter Sellers, όοοοοοοοοολα τα λεφτά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ^^Vampire^^ Πολύ δραστήριο μέλος Η ^^Vampire^^ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.085 μηνύματα. 26 Απριλίου 2006 στις 03:12 Η ^^Vampire^^: #58 26-04-06 03:12 Όλα από Monty Pythons!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleftra Διάσημο μέλος Η Γεωργία-Γωγούλα-Γωγώ...ακούω σε όλες τις παραλλαγές αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.359 μηνύματα. 1 Μαΐου 2006 στις 13:37 Η kleftra έγραψε: #59 01-05-06 13:37 Το θυμήθηκα γιατί χθες ήθελα να το ξαναδώ(αλλα τελικά έχω μόνο την θήκη το ντιβιντι χάθηκε στην μετακόμιση) "Μάθε παιδί μου γράμματα". Ξέρω ότι δεν έχετε τις ελληνικές ταινίες σε υπόληψη όμως είναι αρκετά καυστική(δεδομένου και την εποχή που κυκλοφόρησε) κι αξίζει να την δείτε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maik85 Πολύ δραστήριο μέλος Ο maik85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 913 μηνύματα. 4 Μαΐου 2006 στις 18:25 Ο maik85 έγραψε: #60 04-05-06 18:25 Λοιπόν, ξεκινάω με τη σειρά που τα θυμάμαι: 1)Η αιώνια λιακάδα ενός καθαρού μυαλού 2)Ο Νονός (Αλ Πατσίνο, Ρόμπερ Ντε Νίρο, Μάρλον Μπράντο, θελετε κι άλλους;; 3)21 Γραμμάρια 4)Το ανθρώπινο στίγμα (The human Stain) 5)Matrix Trilogy 6)Πορφυρά ποτάμια, Προσοχή!! ΜΟΝΟ το 1 (Crimsons Rivers1) 7)Minority report, απλά φοβερό 8)Η σιωπή των αμνών 9)Fight Club 10)Trainspotting Ελπίζω να τα απολαύσετε. Αν σας άρεσαν οι προτάσεις μου θα συνεχίσω και με άλλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 chester20080 Fernando_A Requiem Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγω παλι ειδα το The Longest Yard... Να σας πω την αληθεια, νταξ' δεν ειναι κατι το τρομερο αλλα σ πολλα σημεια ειχε μαματο γελιο!!! Προσωπικα μου αρεσε δηλαδη...ς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2006 στις 13:48 Η bunny217 έγραψε: #43 14-01-06 13:48 8 χιλιοστά απροσμενο τέλος πολύ καλό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikita13 Διάσημο μέλος Η nikita13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 2.471 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2006 στις 13:51 Η nikita13 έγραψε: #44 14-01-06 13:51 Αρχική Δημοσίευση από bunny: 8 χιλιοστά απροσμενο τέλος πολύ καλό Click για ανάπτυξη... Όντως πολύ καλό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adiaforos88 Νεοφερμένο μέλος Ο adiaforos88 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2006 στις 15:06 Ο adiaforos88: #45 24-01-06 15:06 κατ' αρχας καλως σας βρηκα! θα παραθεσω κ εγω καποιεσ ταινιεσ που μο αρεσαν(θα προσπαθησω να παραλειψω αυτες που εχουν αναφερθει), λοιπον: pianno(κορυφαια μουσικη, σκηνικα, ατα την γνωμη μου η καλυτερη της champion) dogville opws k manderlay(το μεγαλειο του trier) 21 gramms seven big fish(αληθινες ιστοριες) seppuku(χαρακιρι) the recruit(δοκιμασια) the death of salesman(theatrikh alla k sto gyali metraei!) mama roma ba wang bie je(αντιο καλη μου παλακιδα) lost in translation ανοιξη...κ παλι ανοιξη sleepy hollow(ο μυθος του ακεφαλου καβαλαρη) persona paris, texas doctor zivago the wale rider(το σημαδι της φαλαινας) i am sam la file sur le pont(το κοριτσι στη γεφυρα) seabiscuit(το μεγαλο φαβορι) αυτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleftra Διάσημο μέλος Η Γεωργία-Γωγούλα-Γωγώ...ακούω σε όλες τις παραλλαγές αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.359 μηνύματα. 13 Απριλίου 2006 στις 23:06 Η kleftra έγραψε: #46 13-04-06 23:06 Το είχε χθες στις 3 το πρωί( όπως όλες τις αξιόλογες ταινίες που τις θάβουν μεταμεσονύχτια ) και το είδα για 100η φορά "Εις το όνομα του πατρός" μοναδικός Ντάνιελ Ντε Λούις - συγκλονιστική αληθινή ιστορία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 14 Απριλίου 2006 στις 00:09 Ο weak and powerless: #47 14-04-06 00:09 indd... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 14 Απριλίου 2006 στις 07:20 Ο iJohnnyCash: #48 14-04-06 07:20 Προσφοτα ειδα μια ταινια που προσθεθηκε στην λιστα με της αγαπημενες μου Προκειτε για αυτη εδώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 17 Απριλίου 2006 στις 18:16 Η stupid bitch: #49 17-04-06 18:16 μερικές από τις δικές μου αγαπημένες,είναι και οι εξής: -memento -braveheart -mar adentro (η θάλασσα μέσα μου-είναι ισπανική) -π -the machinist Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 23 Απριλίου 2006 στις 11:50 Η Maggie έγραψε: #50 23-04-06 11:50 Το Freaky Friday είδα,πολύ ωραίο ήταν .Εντάξει,δεν είναι καθόλου γνωστή ταινία αλλά είχε πολύ πλάκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkly Noon Νεοφερμένο μέλος Ο Darkly Noon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Δημοσιογράφος. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 23 Απριλίου 2006 στις 12:54 Ο Darkly Noon: #51 23-04-06 12:54 Elephant man The shawshank redemption American beauty Usual suspects The sixth sense Clockwork orange Dogville Terminator 1 Taxi driver Rebecca Dracula(1992) Oldboy Pianist Godfather 25th hour Η Λάμψη Ο Άνθρωπος της Βροχής Το πράσινο μίλι Ο Μισσισιπής Καίγεται Νονός(μόνο το πρώτο) Πολίτης Κέιν Τα φώτα της πόλης Θέλμα και Λουίζ Ποτέ την Κυριακή Τρέξε Λόλα Τρέξε Empire of the Sun Twelve Monkeys Bowling for Columbine Salaam Bombay! Johnny Got His Gun 2046 Koyaanisqatsi Awakenings Mar Adentro (The Sea Inside) Garden State (2004) Leon Το μίσος Οι εραστές της γέφυρας O παγωμένος δρομέας Rabbit - proof fence The Constant Gardener Απέραντο γαλάζιο Vanilla Sky La Haine Boys don't cry The crying game Gattaca The Crow (1994) Last Night [στα ελληνικά "Η τελευταία νύχτα του κόσμου" του Don McKellar] Amarcord (1973) [ στα ελληνικά "Θυμάμαι" του Φελλίνι] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 23 Απριλίου 2006 στις 14:24 Η Maggie έγραψε: #52 23-04-06 14:24 Για τη Λάμψη,λες αυτό με το Νικολσον ή το άλλο? ΥΓ.Παρεμπιπτόντως,το Usual suspects φανταστική ταινία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkly Noon Νεοφερμένο μέλος Ο Darkly Noon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Δημοσιογράφος. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 23 Απριλίου 2006 στις 14:46 Ο Darkly Noon: #53 23-04-06 14:46 Ναι, αυτό με τον Nicholson εννοώ, η άλλη "λάμψη" που ξέρω, είναι το "Shining" που ονομάστηκε "Ο Σολίστας" όταν βγήκε στα σινεμά στην Ελλάδα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KoRaKi Εκκολαπτόμενο μέλος Ο KoRaKi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 201 μηνύματα. 23 Απριλίου 2006 στις 17:21 Ο KoRaKi έγραψε: #54 23-04-06 17:21 Υπαρχει μια πολυ καλη λιστα απο τον J. Emerson με τις 101 ταινιες που πρεπει να δει κανεις πριν πεθανει. Μαλλον πρεπει να προσεχω απο εδω και περα μην χασω και την τελευταια δικαιολογια υπαρξης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 25 Απριλίου 2006 στις 02:52 Η Maggie έγραψε: #55 25-04-06 02:52 Mean Girls Πολύ γέλιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ines Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ινές αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 361 μηνύματα. 25 Απριλίου 2006 στις 14:41 Η ines έγραψε: #56 25-04-06 14:41 δεν ξερω αν το ανεφερε καποιος, αλλα εχω να πω για το FIGHT CLUB. με κεφαλαια. ειναι τελειο!! εχει και τεραστια μηνυματα που ακομα δεν εχω αποκωδικοποιησει ακομα....και το τελος ειναι υστερικα ρομαντικοσυγκινητικο!!! κατα τα αλλα.......ναι, ξερω οτι εχουν βγει κι αλλες ταινιες εκτος απο αυτο...το jeux d' enfants (αγαπα με αν τολμας) ειναι κι αυτο τελειο. τι μου θυμησατε τωρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 25 Απριλίου 2006 στις 14:52 Η adespoto έγραψε: #57 25-04-06 14:52 Ροζ Πάνθηρας με Peter Sellers, όοοοοοοοοολα τα λεφτά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ^^Vampire^^ Πολύ δραστήριο μέλος Η ^^Vampire^^ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.085 μηνύματα. 26 Απριλίου 2006 στις 03:12 Η ^^Vampire^^: #58 26-04-06 03:12 Όλα από Monty Pythons!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleftra Διάσημο μέλος Η Γεωργία-Γωγούλα-Γωγώ...ακούω σε όλες τις παραλλαγές αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.359 μηνύματα. 1 Μαΐου 2006 στις 13:37 Η kleftra έγραψε: #59 01-05-06 13:37 Το θυμήθηκα γιατί χθες ήθελα να το ξαναδώ(αλλα τελικά έχω μόνο την θήκη το ντιβιντι χάθηκε στην μετακόμιση) "Μάθε παιδί μου γράμματα". Ξέρω ότι δεν έχετε τις ελληνικές ταινίες σε υπόληψη όμως είναι αρκετά καυστική(δεδομένου και την εποχή που κυκλοφόρησε) κι αξίζει να την δείτε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maik85 Πολύ δραστήριο μέλος Ο maik85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 913 μηνύματα. 4 Μαΐου 2006 στις 18:25 Ο maik85 έγραψε: #60 04-05-06 18:25 Λοιπόν, ξεκινάω με τη σειρά που τα θυμάμαι: 1)Η αιώνια λιακάδα ενός καθαρού μυαλού 2)Ο Νονός (Αλ Πατσίνο, Ρόμπερ Ντε Νίρο, Μάρλον Μπράντο, θελετε κι άλλους;; 3)21 Γραμμάρια 4)Το ανθρώπινο στίγμα (The human Stain) 5)Matrix Trilogy 6)Πορφυρά ποτάμια, Προσοχή!! ΜΟΝΟ το 1 (Crimsons Rivers1) 7)Minority report, απλά φοβερό 8)Η σιωπή των αμνών 9)Fight Club 10)Trainspotting Ελπίζω να τα απολαύσετε. Αν σας άρεσαν οι προτάσεις μου θα συνεχίσω και με άλλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 chester20080 Fernando_A Requiem Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
8 χιλιοστά απροσμενο τέλος πολύ καλό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nikita13 Διάσημο μέλος Η nikita13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 2.471 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2006 στις 13:51 Η nikita13 έγραψε: #44 14-01-06 13:51 Αρχική Δημοσίευση από bunny: 8 χιλιοστά απροσμενο τέλος πολύ καλό Click για ανάπτυξη... Όντως πολύ καλό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adiaforos88 Νεοφερμένο μέλος Ο adiaforos88 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2006 στις 15:06 Ο adiaforos88: #45 24-01-06 15:06 κατ' αρχας καλως σας βρηκα! θα παραθεσω κ εγω καποιεσ ταινιεσ που μο αρεσαν(θα προσπαθησω να παραλειψω αυτες που εχουν αναφερθει), λοιπον: pianno(κορυφαια μουσικη, σκηνικα, ατα την γνωμη μου η καλυτερη της champion) dogville opws k manderlay(το μεγαλειο του trier) 21 gramms seven big fish(αληθινες ιστοριες) seppuku(χαρακιρι) the recruit(δοκιμασια) the death of salesman(theatrikh alla k sto gyali metraei!) mama roma ba wang bie je(αντιο καλη μου παλακιδα) lost in translation ανοιξη...κ παλι ανοιξη sleepy hollow(ο μυθος του ακεφαλου καβαλαρη) persona paris, texas doctor zivago the wale rider(το σημαδι της φαλαινας) i am sam la file sur le pont(το κοριτσι στη γεφυρα) seabiscuit(το μεγαλο φαβορι) αυτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleftra Διάσημο μέλος Η Γεωργία-Γωγούλα-Γωγώ...ακούω σε όλες τις παραλλαγές αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.359 μηνύματα. 13 Απριλίου 2006 στις 23:06 Η kleftra έγραψε: #46 13-04-06 23:06 Το είχε χθες στις 3 το πρωί( όπως όλες τις αξιόλογες ταινίες που τις θάβουν μεταμεσονύχτια ) και το είδα για 100η φορά "Εις το όνομα του πατρός" μοναδικός Ντάνιελ Ντε Λούις - συγκλονιστική αληθινή ιστορία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 14 Απριλίου 2006 στις 00:09 Ο weak and powerless: #47 14-04-06 00:09 indd... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 14 Απριλίου 2006 στις 07:20 Ο iJohnnyCash: #48 14-04-06 07:20 Προσφοτα ειδα μια ταινια που προσθεθηκε στην λιστα με της αγαπημενες μου Προκειτε για αυτη εδώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 17 Απριλίου 2006 στις 18:16 Η stupid bitch: #49 17-04-06 18:16 μερικές από τις δικές μου αγαπημένες,είναι και οι εξής: -memento -braveheart -mar adentro (η θάλασσα μέσα μου-είναι ισπανική) -π -the machinist Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 23 Απριλίου 2006 στις 11:50 Η Maggie έγραψε: #50 23-04-06 11:50 Το Freaky Friday είδα,πολύ ωραίο ήταν .Εντάξει,δεν είναι καθόλου γνωστή ταινία αλλά είχε πολύ πλάκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkly Noon Νεοφερμένο μέλος Ο Darkly Noon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Δημοσιογράφος. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 23 Απριλίου 2006 στις 12:54 Ο Darkly Noon: #51 23-04-06 12:54 Elephant man The shawshank redemption American beauty Usual suspects The sixth sense Clockwork orange Dogville Terminator 1 Taxi driver Rebecca Dracula(1992) Oldboy Pianist Godfather 25th hour Η Λάμψη Ο Άνθρωπος της Βροχής Το πράσινο μίλι Ο Μισσισιπής Καίγεται Νονός(μόνο το πρώτο) Πολίτης Κέιν Τα φώτα της πόλης Θέλμα και Λουίζ Ποτέ την Κυριακή Τρέξε Λόλα Τρέξε Empire of the Sun Twelve Monkeys Bowling for Columbine Salaam Bombay! Johnny Got His Gun 2046 Koyaanisqatsi Awakenings Mar Adentro (The Sea Inside) Garden State (2004) Leon Το μίσος Οι εραστές της γέφυρας O παγωμένος δρομέας Rabbit - proof fence The Constant Gardener Απέραντο γαλάζιο Vanilla Sky La Haine Boys don't cry The crying game Gattaca The Crow (1994) Last Night [στα ελληνικά "Η τελευταία νύχτα του κόσμου" του Don McKellar] Amarcord (1973) [ στα ελληνικά "Θυμάμαι" του Φελλίνι] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 23 Απριλίου 2006 στις 14:24 Η Maggie έγραψε: #52 23-04-06 14:24 Για τη Λάμψη,λες αυτό με το Νικολσον ή το άλλο? ΥΓ.Παρεμπιπτόντως,το Usual suspects φανταστική ταινία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkly Noon Νεοφερμένο μέλος Ο Darkly Noon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Δημοσιογράφος. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 23 Απριλίου 2006 στις 14:46 Ο Darkly Noon: #53 23-04-06 14:46 Ναι, αυτό με τον Nicholson εννοώ, η άλλη "λάμψη" που ξέρω, είναι το "Shining" που ονομάστηκε "Ο Σολίστας" όταν βγήκε στα σινεμά στην Ελλάδα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KoRaKi Εκκολαπτόμενο μέλος Ο KoRaKi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 201 μηνύματα. 23 Απριλίου 2006 στις 17:21 Ο KoRaKi έγραψε: #54 23-04-06 17:21 Υπαρχει μια πολυ καλη λιστα απο τον J. Emerson με τις 101 ταινιες που πρεπει να δει κανεις πριν πεθανει. Μαλλον πρεπει να προσεχω απο εδω και περα μην χασω και την τελευταια δικαιολογια υπαρξης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 25 Απριλίου 2006 στις 02:52 Η Maggie έγραψε: #55 25-04-06 02:52 Mean Girls Πολύ γέλιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ines Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ινές αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 361 μηνύματα. 25 Απριλίου 2006 στις 14:41 Η ines έγραψε: #56 25-04-06 14:41 δεν ξερω αν το ανεφερε καποιος, αλλα εχω να πω για το FIGHT CLUB. με κεφαλαια. ειναι τελειο!! εχει και τεραστια μηνυματα που ακομα δεν εχω αποκωδικοποιησει ακομα....και το τελος ειναι υστερικα ρομαντικοσυγκινητικο!!! κατα τα αλλα.......ναι, ξερω οτι εχουν βγει κι αλλες ταινιες εκτος απο αυτο...το jeux d' enfants (αγαπα με αν τολμας) ειναι κι αυτο τελειο. τι μου θυμησατε τωρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 25 Απριλίου 2006 στις 14:52 Η adespoto έγραψε: #57 25-04-06 14:52 Ροζ Πάνθηρας με Peter Sellers, όοοοοοοοοολα τα λεφτά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ^^Vampire^^ Πολύ δραστήριο μέλος Η ^^Vampire^^ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.085 μηνύματα. 26 Απριλίου 2006 στις 03:12 Η ^^Vampire^^: #58 26-04-06 03:12 Όλα από Monty Pythons!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleftra Διάσημο μέλος Η Γεωργία-Γωγούλα-Γωγώ...ακούω σε όλες τις παραλλαγές αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.359 μηνύματα. 1 Μαΐου 2006 στις 13:37 Η kleftra έγραψε: #59 01-05-06 13:37 Το θυμήθηκα γιατί χθες ήθελα να το ξαναδώ(αλλα τελικά έχω μόνο την θήκη το ντιβιντι χάθηκε στην μετακόμιση) "Μάθε παιδί μου γράμματα". Ξέρω ότι δεν έχετε τις ελληνικές ταινίες σε υπόληψη όμως είναι αρκετά καυστική(δεδομένου και την εποχή που κυκλοφόρησε) κι αξίζει να την δείτε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maik85 Πολύ δραστήριο μέλος Ο maik85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 913 μηνύματα. 4 Μαΐου 2006 στις 18:25 Ο maik85 έγραψε: #60 04-05-06 18:25 Λοιπόν, ξεκινάω με τη σειρά που τα θυμάμαι: 1)Η αιώνια λιακάδα ενός καθαρού μυαλού 2)Ο Νονός (Αλ Πατσίνο, Ρόμπερ Ντε Νίρο, Μάρλον Μπράντο, θελετε κι άλλους;; 3)21 Γραμμάρια 4)Το ανθρώπινο στίγμα (The human Stain) 5)Matrix Trilogy 6)Πορφυρά ποτάμια, Προσοχή!! ΜΟΝΟ το 1 (Crimsons Rivers1) 7)Minority report, απλά φοβερό 8)Η σιωπή των αμνών 9)Fight Club 10)Trainspotting Ελπίζω να τα απολαύσετε. Αν σας άρεσαν οι προτάσεις μου θα συνεχίσω και με άλλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 chester20080 Fernando_A Requiem Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από bunny: 8 χιλιοστά απροσμενο τέλος πολύ καλό Click για ανάπτυξη... Όντως πολύ καλό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
adiaforos88 Νεοφερμένο μέλος Ο adiaforos88 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2006 στις 15:06 Ο adiaforos88: #45 24-01-06 15:06 κατ' αρχας καλως σας βρηκα! θα παραθεσω κ εγω καποιεσ ταινιεσ που μο αρεσαν(θα προσπαθησω να παραλειψω αυτες που εχουν αναφερθει), λοιπον: pianno(κορυφαια μουσικη, σκηνικα, ατα την γνωμη μου η καλυτερη της champion) dogville opws k manderlay(το μεγαλειο του trier) 21 gramms seven big fish(αληθινες ιστοριες) seppuku(χαρακιρι) the recruit(δοκιμασια) the death of salesman(theatrikh alla k sto gyali metraei!) mama roma ba wang bie je(αντιο καλη μου παλακιδα) lost in translation ανοιξη...κ παλι ανοιξη sleepy hollow(ο μυθος του ακεφαλου καβαλαρη) persona paris, texas doctor zivago the wale rider(το σημαδι της φαλαινας) i am sam la file sur le pont(το κοριτσι στη γεφυρα) seabiscuit(το μεγαλο φαβορι) αυτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleftra Διάσημο μέλος Η Γεωργία-Γωγούλα-Γωγώ...ακούω σε όλες τις παραλλαγές αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.359 μηνύματα. 13 Απριλίου 2006 στις 23:06 Η kleftra έγραψε: #46 13-04-06 23:06 Το είχε χθες στις 3 το πρωί( όπως όλες τις αξιόλογες ταινίες που τις θάβουν μεταμεσονύχτια ) και το είδα για 100η φορά "Εις το όνομα του πατρός" μοναδικός Ντάνιελ Ντε Λούις - συγκλονιστική αληθινή ιστορία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 14 Απριλίου 2006 στις 00:09 Ο weak and powerless: #47 14-04-06 00:09 indd... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 14 Απριλίου 2006 στις 07:20 Ο iJohnnyCash: #48 14-04-06 07:20 Προσφοτα ειδα μια ταινια που προσθεθηκε στην λιστα με της αγαπημενες μου Προκειτε για αυτη εδώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 17 Απριλίου 2006 στις 18:16 Η stupid bitch: #49 17-04-06 18:16 μερικές από τις δικές μου αγαπημένες,είναι και οι εξής: -memento -braveheart -mar adentro (η θάλασσα μέσα μου-είναι ισπανική) -π -the machinist Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 23 Απριλίου 2006 στις 11:50 Η Maggie έγραψε: #50 23-04-06 11:50 Το Freaky Friday είδα,πολύ ωραίο ήταν .Εντάξει,δεν είναι καθόλου γνωστή ταινία αλλά είχε πολύ πλάκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkly Noon Νεοφερμένο μέλος Ο Darkly Noon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Δημοσιογράφος. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 23 Απριλίου 2006 στις 12:54 Ο Darkly Noon: #51 23-04-06 12:54 Elephant man The shawshank redemption American beauty Usual suspects The sixth sense Clockwork orange Dogville Terminator 1 Taxi driver Rebecca Dracula(1992) Oldboy Pianist Godfather 25th hour Η Λάμψη Ο Άνθρωπος της Βροχής Το πράσινο μίλι Ο Μισσισιπής Καίγεται Νονός(μόνο το πρώτο) Πολίτης Κέιν Τα φώτα της πόλης Θέλμα και Λουίζ Ποτέ την Κυριακή Τρέξε Λόλα Τρέξε Empire of the Sun Twelve Monkeys Bowling for Columbine Salaam Bombay! Johnny Got His Gun 2046 Koyaanisqatsi Awakenings Mar Adentro (The Sea Inside) Garden State (2004) Leon Το μίσος Οι εραστές της γέφυρας O παγωμένος δρομέας Rabbit - proof fence The Constant Gardener Απέραντο γαλάζιο Vanilla Sky La Haine Boys don't cry The crying game Gattaca The Crow (1994) Last Night [στα ελληνικά "Η τελευταία νύχτα του κόσμου" του Don McKellar] Amarcord (1973) [ στα ελληνικά "Θυμάμαι" του Φελλίνι] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 23 Απριλίου 2006 στις 14:24 Η Maggie έγραψε: #52 23-04-06 14:24 Για τη Λάμψη,λες αυτό με το Νικολσον ή το άλλο? ΥΓ.Παρεμπιπτόντως,το Usual suspects φανταστική ταινία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkly Noon Νεοφερμένο μέλος Ο Darkly Noon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Δημοσιογράφος. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 23 Απριλίου 2006 στις 14:46 Ο Darkly Noon: #53 23-04-06 14:46 Ναι, αυτό με τον Nicholson εννοώ, η άλλη "λάμψη" που ξέρω, είναι το "Shining" που ονομάστηκε "Ο Σολίστας" όταν βγήκε στα σινεμά στην Ελλάδα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KoRaKi Εκκολαπτόμενο μέλος Ο KoRaKi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 201 μηνύματα. 23 Απριλίου 2006 στις 17:21 Ο KoRaKi έγραψε: #54 23-04-06 17:21 Υπαρχει μια πολυ καλη λιστα απο τον J. Emerson με τις 101 ταινιες που πρεπει να δει κανεις πριν πεθανει. Μαλλον πρεπει να προσεχω απο εδω και περα μην χασω και την τελευταια δικαιολογια υπαρξης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 25 Απριλίου 2006 στις 02:52 Η Maggie έγραψε: #55 25-04-06 02:52 Mean Girls Πολύ γέλιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ines Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ινές αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 361 μηνύματα. 25 Απριλίου 2006 στις 14:41 Η ines έγραψε: #56 25-04-06 14:41 δεν ξερω αν το ανεφερε καποιος, αλλα εχω να πω για το FIGHT CLUB. με κεφαλαια. ειναι τελειο!! εχει και τεραστια μηνυματα που ακομα δεν εχω αποκωδικοποιησει ακομα....και το τελος ειναι υστερικα ρομαντικοσυγκινητικο!!! κατα τα αλλα.......ναι, ξερω οτι εχουν βγει κι αλλες ταινιες εκτος απο αυτο...το jeux d' enfants (αγαπα με αν τολμας) ειναι κι αυτο τελειο. τι μου θυμησατε τωρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 25 Απριλίου 2006 στις 14:52 Η adespoto έγραψε: #57 25-04-06 14:52 Ροζ Πάνθηρας με Peter Sellers, όοοοοοοοοολα τα λεφτά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ^^Vampire^^ Πολύ δραστήριο μέλος Η ^^Vampire^^ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.085 μηνύματα. 26 Απριλίου 2006 στις 03:12 Η ^^Vampire^^: #58 26-04-06 03:12 Όλα από Monty Pythons!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleftra Διάσημο μέλος Η Γεωργία-Γωγούλα-Γωγώ...ακούω σε όλες τις παραλλαγές αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.359 μηνύματα. 1 Μαΐου 2006 στις 13:37 Η kleftra έγραψε: #59 01-05-06 13:37 Το θυμήθηκα γιατί χθες ήθελα να το ξαναδώ(αλλα τελικά έχω μόνο την θήκη το ντιβιντι χάθηκε στην μετακόμιση) "Μάθε παιδί μου γράμματα". Ξέρω ότι δεν έχετε τις ελληνικές ταινίες σε υπόληψη όμως είναι αρκετά καυστική(δεδομένου και την εποχή που κυκλοφόρησε) κι αξίζει να την δείτε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maik85 Πολύ δραστήριο μέλος Ο maik85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 913 μηνύματα. 4 Μαΐου 2006 στις 18:25 Ο maik85 έγραψε: #60 04-05-06 18:25 Λοιπόν, ξεκινάω με τη σειρά που τα θυμάμαι: 1)Η αιώνια λιακάδα ενός καθαρού μυαλού 2)Ο Νονός (Αλ Πατσίνο, Ρόμπερ Ντε Νίρο, Μάρλον Μπράντο, θελετε κι άλλους;; 3)21 Γραμμάρια 4)Το ανθρώπινο στίγμα (The human Stain) 5)Matrix Trilogy 6)Πορφυρά ποτάμια, Προσοχή!! ΜΟΝΟ το 1 (Crimsons Rivers1) 7)Minority report, απλά φοβερό 8)Η σιωπή των αμνών 9)Fight Club 10)Trainspotting Ελπίζω να τα απολαύσετε. Αν σας άρεσαν οι προτάσεις μου θα συνεχίσω και με άλλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 chester20080 Fernando_A Requiem Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
κατ' αρχας καλως σας βρηκα! θα παραθεσω κ εγω καποιεσ ταινιεσ που μο αρεσαν(θα προσπαθησω να παραλειψω αυτες που εχουν αναφερθει), λοιπον: pianno(κορυφαια μουσικη, σκηνικα, ατα την γνωμη μου η καλυτερη της champion) dogville opws k manderlay(το μεγαλειο του trier) 21 gramms seven big fish(αληθινες ιστοριες) seppuku(χαρακιρι) the recruit(δοκιμασια) the death of salesman(theatrikh alla k sto gyali metraei!) mama roma ba wang bie je(αντιο καλη μου παλακιδα) lost in translation ανοιξη...κ παλι ανοιξη sleepy hollow(ο μυθος του ακεφαλου καβαλαρη) persona paris, texas doctor zivago the wale rider(το σημαδι της φαλαινας) i am sam la file sur le pont(το κοριτσι στη γεφυρα) seabiscuit(το μεγαλο φαβορι) αυτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kleftra Διάσημο μέλος Η Γεωργία-Γωγούλα-Γωγώ...ακούω σε όλες τις παραλλαγές αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.359 μηνύματα. 13 Απριλίου 2006 στις 23:06 Η kleftra έγραψε: #46 13-04-06 23:06 Το είχε χθες στις 3 το πρωί( όπως όλες τις αξιόλογες ταινίες που τις θάβουν μεταμεσονύχτια ) και το είδα για 100η φορά "Εις το όνομα του πατρός" μοναδικός Ντάνιελ Ντε Λούις - συγκλονιστική αληθινή ιστορία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 14 Απριλίου 2006 στις 00:09 Ο weak and powerless: #47 14-04-06 00:09 indd... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 14 Απριλίου 2006 στις 07:20 Ο iJohnnyCash: #48 14-04-06 07:20 Προσφοτα ειδα μια ταινια που προσθεθηκε στην λιστα με της αγαπημενες μου Προκειτε για αυτη εδώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 17 Απριλίου 2006 στις 18:16 Η stupid bitch: #49 17-04-06 18:16 μερικές από τις δικές μου αγαπημένες,είναι και οι εξής: -memento -braveheart -mar adentro (η θάλασσα μέσα μου-είναι ισπανική) -π -the machinist Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 23 Απριλίου 2006 στις 11:50 Η Maggie έγραψε: #50 23-04-06 11:50 Το Freaky Friday είδα,πολύ ωραίο ήταν .Εντάξει,δεν είναι καθόλου γνωστή ταινία αλλά είχε πολύ πλάκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkly Noon Νεοφερμένο μέλος Ο Darkly Noon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Δημοσιογράφος. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 23 Απριλίου 2006 στις 12:54 Ο Darkly Noon: #51 23-04-06 12:54 Elephant man The shawshank redemption American beauty Usual suspects The sixth sense Clockwork orange Dogville Terminator 1 Taxi driver Rebecca Dracula(1992) Oldboy Pianist Godfather 25th hour Η Λάμψη Ο Άνθρωπος της Βροχής Το πράσινο μίλι Ο Μισσισιπής Καίγεται Νονός(μόνο το πρώτο) Πολίτης Κέιν Τα φώτα της πόλης Θέλμα και Λουίζ Ποτέ την Κυριακή Τρέξε Λόλα Τρέξε Empire of the Sun Twelve Monkeys Bowling for Columbine Salaam Bombay! Johnny Got His Gun 2046 Koyaanisqatsi Awakenings Mar Adentro (The Sea Inside) Garden State (2004) Leon Το μίσος Οι εραστές της γέφυρας O παγωμένος δρομέας Rabbit - proof fence The Constant Gardener Απέραντο γαλάζιο Vanilla Sky La Haine Boys don't cry The crying game Gattaca The Crow (1994) Last Night [στα ελληνικά "Η τελευταία νύχτα του κόσμου" του Don McKellar] Amarcord (1973) [ στα ελληνικά "Θυμάμαι" του Φελλίνι] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 23 Απριλίου 2006 στις 14:24 Η Maggie έγραψε: #52 23-04-06 14:24 Για τη Λάμψη,λες αυτό με το Νικολσον ή το άλλο? ΥΓ.Παρεμπιπτόντως,το Usual suspects φανταστική ταινία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkly Noon Νεοφερμένο μέλος Ο Darkly Noon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Δημοσιογράφος. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 23 Απριλίου 2006 στις 14:46 Ο Darkly Noon: #53 23-04-06 14:46 Ναι, αυτό με τον Nicholson εννοώ, η άλλη "λάμψη" που ξέρω, είναι το "Shining" που ονομάστηκε "Ο Σολίστας" όταν βγήκε στα σινεμά στην Ελλάδα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KoRaKi Εκκολαπτόμενο μέλος Ο KoRaKi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 201 μηνύματα. 23 Απριλίου 2006 στις 17:21 Ο KoRaKi έγραψε: #54 23-04-06 17:21 Υπαρχει μια πολυ καλη λιστα απο τον J. Emerson με τις 101 ταινιες που πρεπει να δει κανεις πριν πεθανει. Μαλλον πρεπει να προσεχω απο εδω και περα μην χασω και την τελευταια δικαιολογια υπαρξης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 25 Απριλίου 2006 στις 02:52 Η Maggie έγραψε: #55 25-04-06 02:52 Mean Girls Πολύ γέλιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ines Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ινές αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 361 μηνύματα. 25 Απριλίου 2006 στις 14:41 Η ines έγραψε: #56 25-04-06 14:41 δεν ξερω αν το ανεφερε καποιος, αλλα εχω να πω για το FIGHT CLUB. με κεφαλαια. ειναι τελειο!! εχει και τεραστια μηνυματα που ακομα δεν εχω αποκωδικοποιησει ακομα....και το τελος ειναι υστερικα ρομαντικοσυγκινητικο!!! κατα τα αλλα.......ναι, ξερω οτι εχουν βγει κι αλλες ταινιες εκτος απο αυτο...το jeux d' enfants (αγαπα με αν τολμας) ειναι κι αυτο τελειο. τι μου θυμησατε τωρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 25 Απριλίου 2006 στις 14:52 Η adespoto έγραψε: #57 25-04-06 14:52 Ροζ Πάνθηρας με Peter Sellers, όοοοοοοοοολα τα λεφτά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ^^Vampire^^ Πολύ δραστήριο μέλος Η ^^Vampire^^ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.085 μηνύματα. 26 Απριλίου 2006 στις 03:12 Η ^^Vampire^^: #58 26-04-06 03:12 Όλα από Monty Pythons!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleftra Διάσημο μέλος Η Γεωργία-Γωγούλα-Γωγώ...ακούω σε όλες τις παραλλαγές αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.359 μηνύματα. 1 Μαΐου 2006 στις 13:37 Η kleftra έγραψε: #59 01-05-06 13:37 Το θυμήθηκα γιατί χθες ήθελα να το ξαναδώ(αλλα τελικά έχω μόνο την θήκη το ντιβιντι χάθηκε στην μετακόμιση) "Μάθε παιδί μου γράμματα". Ξέρω ότι δεν έχετε τις ελληνικές ταινίες σε υπόληψη όμως είναι αρκετά καυστική(δεδομένου και την εποχή που κυκλοφόρησε) κι αξίζει να την δείτε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maik85 Πολύ δραστήριο μέλος Ο maik85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 913 μηνύματα. 4 Μαΐου 2006 στις 18:25 Ο maik85 έγραψε: #60 04-05-06 18:25 Λοιπόν, ξεκινάω με τη σειρά που τα θυμάμαι: 1)Η αιώνια λιακάδα ενός καθαρού μυαλού 2)Ο Νονός (Αλ Πατσίνο, Ρόμπερ Ντε Νίρο, Μάρλον Μπράντο, θελετε κι άλλους;; 3)21 Γραμμάρια 4)Το ανθρώπινο στίγμα (The human Stain) 5)Matrix Trilogy 6)Πορφυρά ποτάμια, Προσοχή!! ΜΟΝΟ το 1 (Crimsons Rivers1) 7)Minority report, απλά φοβερό 8)Η σιωπή των αμνών 9)Fight Club 10)Trainspotting Ελπίζω να τα απολαύσετε. Αν σας άρεσαν οι προτάσεις μου θα συνεχίσω και με άλλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 chester20080 Fernando_A Requiem Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Το είχε χθες στις 3 το πρωί( όπως όλες τις αξιόλογες ταινίες που τις θάβουν μεταμεσονύχτια ) και το είδα για 100η φορά "Εις το όνομα του πατρός" μοναδικός Ντάνιελ Ντε Λούις - συγκλονιστική αληθινή ιστορία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 14 Απριλίου 2006 στις 00:09 Ο weak and powerless: #47 14-04-06 00:09 indd... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 14 Απριλίου 2006 στις 07:20 Ο iJohnnyCash: #48 14-04-06 07:20 Προσφοτα ειδα μια ταινια που προσθεθηκε στην λιστα με της αγαπημενες μου Προκειτε για αυτη εδώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 17 Απριλίου 2006 στις 18:16 Η stupid bitch: #49 17-04-06 18:16 μερικές από τις δικές μου αγαπημένες,είναι και οι εξής: -memento -braveheart -mar adentro (η θάλασσα μέσα μου-είναι ισπανική) -π -the machinist Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 23 Απριλίου 2006 στις 11:50 Η Maggie έγραψε: #50 23-04-06 11:50 Το Freaky Friday είδα,πολύ ωραίο ήταν .Εντάξει,δεν είναι καθόλου γνωστή ταινία αλλά είχε πολύ πλάκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkly Noon Νεοφερμένο μέλος Ο Darkly Noon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Δημοσιογράφος. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 23 Απριλίου 2006 στις 12:54 Ο Darkly Noon: #51 23-04-06 12:54 Elephant man The shawshank redemption American beauty Usual suspects The sixth sense Clockwork orange Dogville Terminator 1 Taxi driver Rebecca Dracula(1992) Oldboy Pianist Godfather 25th hour Η Λάμψη Ο Άνθρωπος της Βροχής Το πράσινο μίλι Ο Μισσισιπής Καίγεται Νονός(μόνο το πρώτο) Πολίτης Κέιν Τα φώτα της πόλης Θέλμα και Λουίζ Ποτέ την Κυριακή Τρέξε Λόλα Τρέξε Empire of the Sun Twelve Monkeys Bowling for Columbine Salaam Bombay! Johnny Got His Gun 2046 Koyaanisqatsi Awakenings Mar Adentro (The Sea Inside) Garden State (2004) Leon Το μίσος Οι εραστές της γέφυρας O παγωμένος δρομέας Rabbit - proof fence The Constant Gardener Απέραντο γαλάζιο Vanilla Sky La Haine Boys don't cry The crying game Gattaca The Crow (1994) Last Night [στα ελληνικά "Η τελευταία νύχτα του κόσμου" του Don McKellar] Amarcord (1973) [ στα ελληνικά "Θυμάμαι" του Φελλίνι] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 23 Απριλίου 2006 στις 14:24 Η Maggie έγραψε: #52 23-04-06 14:24 Για τη Λάμψη,λες αυτό με το Νικολσον ή το άλλο? ΥΓ.Παρεμπιπτόντως,το Usual suspects φανταστική ταινία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkly Noon Νεοφερμένο μέλος Ο Darkly Noon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Δημοσιογράφος. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 23 Απριλίου 2006 στις 14:46 Ο Darkly Noon: #53 23-04-06 14:46 Ναι, αυτό με τον Nicholson εννοώ, η άλλη "λάμψη" που ξέρω, είναι το "Shining" που ονομάστηκε "Ο Σολίστας" όταν βγήκε στα σινεμά στην Ελλάδα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KoRaKi Εκκολαπτόμενο μέλος Ο KoRaKi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 201 μηνύματα. 23 Απριλίου 2006 στις 17:21 Ο KoRaKi έγραψε: #54 23-04-06 17:21 Υπαρχει μια πολυ καλη λιστα απο τον J. Emerson με τις 101 ταινιες που πρεπει να δει κανεις πριν πεθανει. Μαλλον πρεπει να προσεχω απο εδω και περα μην χασω και την τελευταια δικαιολογια υπαρξης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 25 Απριλίου 2006 στις 02:52 Η Maggie έγραψε: #55 25-04-06 02:52 Mean Girls Πολύ γέλιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ines Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ινές αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 361 μηνύματα. 25 Απριλίου 2006 στις 14:41 Η ines έγραψε: #56 25-04-06 14:41 δεν ξερω αν το ανεφερε καποιος, αλλα εχω να πω για το FIGHT CLUB. με κεφαλαια. ειναι τελειο!! εχει και τεραστια μηνυματα που ακομα δεν εχω αποκωδικοποιησει ακομα....και το τελος ειναι υστερικα ρομαντικοσυγκινητικο!!! κατα τα αλλα.......ναι, ξερω οτι εχουν βγει κι αλλες ταινιες εκτος απο αυτο...το jeux d' enfants (αγαπα με αν τολμας) ειναι κι αυτο τελειο. τι μου θυμησατε τωρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 25 Απριλίου 2006 στις 14:52 Η adespoto έγραψε: #57 25-04-06 14:52 Ροζ Πάνθηρας με Peter Sellers, όοοοοοοοοολα τα λεφτά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ^^Vampire^^ Πολύ δραστήριο μέλος Η ^^Vampire^^ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.085 μηνύματα. 26 Απριλίου 2006 στις 03:12 Η ^^Vampire^^: #58 26-04-06 03:12 Όλα από Monty Pythons!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleftra Διάσημο μέλος Η Γεωργία-Γωγούλα-Γωγώ...ακούω σε όλες τις παραλλαγές αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.359 μηνύματα. 1 Μαΐου 2006 στις 13:37 Η kleftra έγραψε: #59 01-05-06 13:37 Το θυμήθηκα γιατί χθες ήθελα να το ξαναδώ(αλλα τελικά έχω μόνο την θήκη το ντιβιντι χάθηκε στην μετακόμιση) "Μάθε παιδί μου γράμματα". Ξέρω ότι δεν έχετε τις ελληνικές ταινίες σε υπόληψη όμως είναι αρκετά καυστική(δεδομένου και την εποχή που κυκλοφόρησε) κι αξίζει να την δείτε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maik85 Πολύ δραστήριο μέλος Ο maik85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 913 μηνύματα. 4 Μαΐου 2006 στις 18:25 Ο maik85 έγραψε: #60 04-05-06 18:25 Λοιπόν, ξεκινάω με τη σειρά που τα θυμάμαι: 1)Η αιώνια λιακάδα ενός καθαρού μυαλού 2)Ο Νονός (Αλ Πατσίνο, Ρόμπερ Ντε Νίρο, Μάρλον Μπράντο, θελετε κι άλλους;; 3)21 Γραμμάρια 4)Το ανθρώπινο στίγμα (The human Stain) 5)Matrix Trilogy 6)Πορφυρά ποτάμια, Προσοχή!! ΜΟΝΟ το 1 (Crimsons Rivers1) 7)Minority report, απλά φοβερό 8)Η σιωπή των αμνών 9)Fight Club 10)Trainspotting Ελπίζω να τα απολαύσετε. Αν σας άρεσαν οι προτάσεις μου θα συνεχίσω και με άλλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 chester20080 Fernando_A Requiem Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
indd... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 14 Απριλίου 2006 στις 07:20 Ο iJohnnyCash: #48 14-04-06 07:20 Προσφοτα ειδα μια ταινια που προσθεθηκε στην λιστα με της αγαπημενες μου Προκειτε για αυτη εδώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 17 Απριλίου 2006 στις 18:16 Η stupid bitch: #49 17-04-06 18:16 μερικές από τις δικές μου αγαπημένες,είναι και οι εξής: -memento -braveheart -mar adentro (η θάλασσα μέσα μου-είναι ισπανική) -π -the machinist Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 23 Απριλίου 2006 στις 11:50 Η Maggie έγραψε: #50 23-04-06 11:50 Το Freaky Friday είδα,πολύ ωραίο ήταν .Εντάξει,δεν είναι καθόλου γνωστή ταινία αλλά είχε πολύ πλάκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkly Noon Νεοφερμένο μέλος Ο Darkly Noon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Δημοσιογράφος. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 23 Απριλίου 2006 στις 12:54 Ο Darkly Noon: #51 23-04-06 12:54 Elephant man The shawshank redemption American beauty Usual suspects The sixth sense Clockwork orange Dogville Terminator 1 Taxi driver Rebecca Dracula(1992) Oldboy Pianist Godfather 25th hour Η Λάμψη Ο Άνθρωπος της Βροχής Το πράσινο μίλι Ο Μισσισιπής Καίγεται Νονός(μόνο το πρώτο) Πολίτης Κέιν Τα φώτα της πόλης Θέλμα και Λουίζ Ποτέ την Κυριακή Τρέξε Λόλα Τρέξε Empire of the Sun Twelve Monkeys Bowling for Columbine Salaam Bombay! Johnny Got His Gun 2046 Koyaanisqatsi Awakenings Mar Adentro (The Sea Inside) Garden State (2004) Leon Το μίσος Οι εραστές της γέφυρας O παγωμένος δρομέας Rabbit - proof fence The Constant Gardener Απέραντο γαλάζιο Vanilla Sky La Haine Boys don't cry The crying game Gattaca The Crow (1994) Last Night [στα ελληνικά "Η τελευταία νύχτα του κόσμου" του Don McKellar] Amarcord (1973) [ στα ελληνικά "Θυμάμαι" του Φελλίνι] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 23 Απριλίου 2006 στις 14:24 Η Maggie έγραψε: #52 23-04-06 14:24 Για τη Λάμψη,λες αυτό με το Νικολσον ή το άλλο? ΥΓ.Παρεμπιπτόντως,το Usual suspects φανταστική ταινία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkly Noon Νεοφερμένο μέλος Ο Darkly Noon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Δημοσιογράφος. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 23 Απριλίου 2006 στις 14:46 Ο Darkly Noon: #53 23-04-06 14:46 Ναι, αυτό με τον Nicholson εννοώ, η άλλη "λάμψη" που ξέρω, είναι το "Shining" που ονομάστηκε "Ο Σολίστας" όταν βγήκε στα σινεμά στην Ελλάδα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KoRaKi Εκκολαπτόμενο μέλος Ο KoRaKi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 201 μηνύματα. 23 Απριλίου 2006 στις 17:21 Ο KoRaKi έγραψε: #54 23-04-06 17:21 Υπαρχει μια πολυ καλη λιστα απο τον J. Emerson με τις 101 ταινιες που πρεπει να δει κανεις πριν πεθανει. Μαλλον πρεπει να προσεχω απο εδω και περα μην χασω και την τελευταια δικαιολογια υπαρξης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 25 Απριλίου 2006 στις 02:52 Η Maggie έγραψε: #55 25-04-06 02:52 Mean Girls Πολύ γέλιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ines Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ινές αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 361 μηνύματα. 25 Απριλίου 2006 στις 14:41 Η ines έγραψε: #56 25-04-06 14:41 δεν ξερω αν το ανεφερε καποιος, αλλα εχω να πω για το FIGHT CLUB. με κεφαλαια. ειναι τελειο!! εχει και τεραστια μηνυματα που ακομα δεν εχω αποκωδικοποιησει ακομα....και το τελος ειναι υστερικα ρομαντικοσυγκινητικο!!! κατα τα αλλα.......ναι, ξερω οτι εχουν βγει κι αλλες ταινιες εκτος απο αυτο...το jeux d' enfants (αγαπα με αν τολμας) ειναι κι αυτο τελειο. τι μου θυμησατε τωρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 25 Απριλίου 2006 στις 14:52 Η adespoto έγραψε: #57 25-04-06 14:52 Ροζ Πάνθηρας με Peter Sellers, όοοοοοοοοολα τα λεφτά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ^^Vampire^^ Πολύ δραστήριο μέλος Η ^^Vampire^^ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.085 μηνύματα. 26 Απριλίου 2006 στις 03:12 Η ^^Vampire^^: #58 26-04-06 03:12 Όλα από Monty Pythons!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleftra Διάσημο μέλος Η Γεωργία-Γωγούλα-Γωγώ...ακούω σε όλες τις παραλλαγές αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.359 μηνύματα. 1 Μαΐου 2006 στις 13:37 Η kleftra έγραψε: #59 01-05-06 13:37 Το θυμήθηκα γιατί χθες ήθελα να το ξαναδώ(αλλα τελικά έχω μόνο την θήκη το ντιβιντι χάθηκε στην μετακόμιση) "Μάθε παιδί μου γράμματα". Ξέρω ότι δεν έχετε τις ελληνικές ταινίες σε υπόληψη όμως είναι αρκετά καυστική(δεδομένου και την εποχή που κυκλοφόρησε) κι αξίζει να την δείτε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maik85 Πολύ δραστήριο μέλος Ο maik85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 913 μηνύματα. 4 Μαΐου 2006 στις 18:25 Ο maik85 έγραψε: #60 04-05-06 18:25 Λοιπόν, ξεκινάω με τη σειρά που τα θυμάμαι: 1)Η αιώνια λιακάδα ενός καθαρού μυαλού 2)Ο Νονός (Αλ Πατσίνο, Ρόμπερ Ντε Νίρο, Μάρλον Μπράντο, θελετε κι άλλους;; 3)21 Γραμμάρια 4)Το ανθρώπινο στίγμα (The human Stain) 5)Matrix Trilogy 6)Πορφυρά ποτάμια, Προσοχή!! ΜΟΝΟ το 1 (Crimsons Rivers1) 7)Minority report, απλά φοβερό 8)Η σιωπή των αμνών 9)Fight Club 10)Trainspotting Ελπίζω να τα απολαύσετε. Αν σας άρεσαν οι προτάσεις μου θα συνεχίσω και με άλλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 chester20080 Fernando_A Requiem Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Προσφοτα ειδα μια ταινια που προσθεθηκε στην λιστα με της αγαπημενες μου Προκειτε για αυτη εδώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 17 Απριλίου 2006 στις 18:16 Η stupid bitch: #49 17-04-06 18:16 μερικές από τις δικές μου αγαπημένες,είναι και οι εξής: -memento -braveheart -mar adentro (η θάλασσα μέσα μου-είναι ισπανική) -π -the machinist Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 23 Απριλίου 2006 στις 11:50 Η Maggie έγραψε: #50 23-04-06 11:50 Το Freaky Friday είδα,πολύ ωραίο ήταν .Εντάξει,δεν είναι καθόλου γνωστή ταινία αλλά είχε πολύ πλάκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkly Noon Νεοφερμένο μέλος Ο Darkly Noon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Δημοσιογράφος. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 23 Απριλίου 2006 στις 12:54 Ο Darkly Noon: #51 23-04-06 12:54 Elephant man The shawshank redemption American beauty Usual suspects The sixth sense Clockwork orange Dogville Terminator 1 Taxi driver Rebecca Dracula(1992) Oldboy Pianist Godfather 25th hour Η Λάμψη Ο Άνθρωπος της Βροχής Το πράσινο μίλι Ο Μισσισιπής Καίγεται Νονός(μόνο το πρώτο) Πολίτης Κέιν Τα φώτα της πόλης Θέλμα και Λουίζ Ποτέ την Κυριακή Τρέξε Λόλα Τρέξε Empire of the Sun Twelve Monkeys Bowling for Columbine Salaam Bombay! Johnny Got His Gun 2046 Koyaanisqatsi Awakenings Mar Adentro (The Sea Inside) Garden State (2004) Leon Το μίσος Οι εραστές της γέφυρας O παγωμένος δρομέας Rabbit - proof fence The Constant Gardener Απέραντο γαλάζιο Vanilla Sky La Haine Boys don't cry The crying game Gattaca The Crow (1994) Last Night [στα ελληνικά "Η τελευταία νύχτα του κόσμου" του Don McKellar] Amarcord (1973) [ στα ελληνικά "Θυμάμαι" του Φελλίνι] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 23 Απριλίου 2006 στις 14:24 Η Maggie έγραψε: #52 23-04-06 14:24 Για τη Λάμψη,λες αυτό με το Νικολσον ή το άλλο? ΥΓ.Παρεμπιπτόντως,το Usual suspects φανταστική ταινία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkly Noon Νεοφερμένο μέλος Ο Darkly Noon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Δημοσιογράφος. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 23 Απριλίου 2006 στις 14:46 Ο Darkly Noon: #53 23-04-06 14:46 Ναι, αυτό με τον Nicholson εννοώ, η άλλη "λάμψη" που ξέρω, είναι το "Shining" που ονομάστηκε "Ο Σολίστας" όταν βγήκε στα σινεμά στην Ελλάδα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KoRaKi Εκκολαπτόμενο μέλος Ο KoRaKi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 201 μηνύματα. 23 Απριλίου 2006 στις 17:21 Ο KoRaKi έγραψε: #54 23-04-06 17:21 Υπαρχει μια πολυ καλη λιστα απο τον J. Emerson με τις 101 ταινιες που πρεπει να δει κανεις πριν πεθανει. Μαλλον πρεπει να προσεχω απο εδω και περα μην χασω και την τελευταια δικαιολογια υπαρξης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 25 Απριλίου 2006 στις 02:52 Η Maggie έγραψε: #55 25-04-06 02:52 Mean Girls Πολύ γέλιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ines Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ινές αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 361 μηνύματα. 25 Απριλίου 2006 στις 14:41 Η ines έγραψε: #56 25-04-06 14:41 δεν ξερω αν το ανεφερε καποιος, αλλα εχω να πω για το FIGHT CLUB. με κεφαλαια. ειναι τελειο!! εχει και τεραστια μηνυματα που ακομα δεν εχω αποκωδικοποιησει ακομα....και το τελος ειναι υστερικα ρομαντικοσυγκινητικο!!! κατα τα αλλα.......ναι, ξερω οτι εχουν βγει κι αλλες ταινιες εκτος απο αυτο...το jeux d' enfants (αγαπα με αν τολμας) ειναι κι αυτο τελειο. τι μου θυμησατε τωρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 25 Απριλίου 2006 στις 14:52 Η adespoto έγραψε: #57 25-04-06 14:52 Ροζ Πάνθηρας με Peter Sellers, όοοοοοοοοολα τα λεφτά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ^^Vampire^^ Πολύ δραστήριο μέλος Η ^^Vampire^^ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.085 μηνύματα. 26 Απριλίου 2006 στις 03:12 Η ^^Vampire^^: #58 26-04-06 03:12 Όλα από Monty Pythons!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleftra Διάσημο μέλος Η Γεωργία-Γωγούλα-Γωγώ...ακούω σε όλες τις παραλλαγές αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.359 μηνύματα. 1 Μαΐου 2006 στις 13:37 Η kleftra έγραψε: #59 01-05-06 13:37 Το θυμήθηκα γιατί χθες ήθελα να το ξαναδώ(αλλα τελικά έχω μόνο την θήκη το ντιβιντι χάθηκε στην μετακόμιση) "Μάθε παιδί μου γράμματα". Ξέρω ότι δεν έχετε τις ελληνικές ταινίες σε υπόληψη όμως είναι αρκετά καυστική(δεδομένου και την εποχή που κυκλοφόρησε) κι αξίζει να την δείτε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maik85 Πολύ δραστήριο μέλος Ο maik85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 913 μηνύματα. 4 Μαΐου 2006 στις 18:25 Ο maik85 έγραψε: #60 04-05-06 18:25 Λοιπόν, ξεκινάω με τη σειρά που τα θυμάμαι: 1)Η αιώνια λιακάδα ενός καθαρού μυαλού 2)Ο Νονός (Αλ Πατσίνο, Ρόμπερ Ντε Νίρο, Μάρλον Μπράντο, θελετε κι άλλους;; 3)21 Γραμμάρια 4)Το ανθρώπινο στίγμα (The human Stain) 5)Matrix Trilogy 6)Πορφυρά ποτάμια, Προσοχή!! ΜΟΝΟ το 1 (Crimsons Rivers1) 7)Minority report, απλά φοβερό 8)Η σιωπή των αμνών 9)Fight Club 10)Trainspotting Ελπίζω να τα απολαύσετε. Αν σας άρεσαν οι προτάσεις μου θα συνεχίσω και με άλλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 chester20080 Fernando_A Requiem Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
μερικές από τις δικές μου αγαπημένες,είναι και οι εξής: -memento -braveheart -mar adentro (η θάλασσα μέσα μου-είναι ισπανική) -π -the machinist Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 23 Απριλίου 2006 στις 11:50 Η Maggie έγραψε: #50 23-04-06 11:50 Το Freaky Friday είδα,πολύ ωραίο ήταν .Εντάξει,δεν είναι καθόλου γνωστή ταινία αλλά είχε πολύ πλάκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkly Noon Νεοφερμένο μέλος Ο Darkly Noon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Δημοσιογράφος. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 23 Απριλίου 2006 στις 12:54 Ο Darkly Noon: #51 23-04-06 12:54 Elephant man The shawshank redemption American beauty Usual suspects The sixth sense Clockwork orange Dogville Terminator 1 Taxi driver Rebecca Dracula(1992) Oldboy Pianist Godfather 25th hour Η Λάμψη Ο Άνθρωπος της Βροχής Το πράσινο μίλι Ο Μισσισιπής Καίγεται Νονός(μόνο το πρώτο) Πολίτης Κέιν Τα φώτα της πόλης Θέλμα και Λουίζ Ποτέ την Κυριακή Τρέξε Λόλα Τρέξε Empire of the Sun Twelve Monkeys Bowling for Columbine Salaam Bombay! Johnny Got His Gun 2046 Koyaanisqatsi Awakenings Mar Adentro (The Sea Inside) Garden State (2004) Leon Το μίσος Οι εραστές της γέφυρας O παγωμένος δρομέας Rabbit - proof fence The Constant Gardener Απέραντο γαλάζιο Vanilla Sky La Haine Boys don't cry The crying game Gattaca The Crow (1994) Last Night [στα ελληνικά "Η τελευταία νύχτα του κόσμου" του Don McKellar] Amarcord (1973) [ στα ελληνικά "Θυμάμαι" του Φελλίνι] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 23 Απριλίου 2006 στις 14:24 Η Maggie έγραψε: #52 23-04-06 14:24 Για τη Λάμψη,λες αυτό με το Νικολσον ή το άλλο? ΥΓ.Παρεμπιπτόντως,το Usual suspects φανταστική ταινία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkly Noon Νεοφερμένο μέλος Ο Darkly Noon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Δημοσιογράφος. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 23 Απριλίου 2006 στις 14:46 Ο Darkly Noon: #53 23-04-06 14:46 Ναι, αυτό με τον Nicholson εννοώ, η άλλη "λάμψη" που ξέρω, είναι το "Shining" που ονομάστηκε "Ο Σολίστας" όταν βγήκε στα σινεμά στην Ελλάδα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KoRaKi Εκκολαπτόμενο μέλος Ο KoRaKi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 201 μηνύματα. 23 Απριλίου 2006 στις 17:21 Ο KoRaKi έγραψε: #54 23-04-06 17:21 Υπαρχει μια πολυ καλη λιστα απο τον J. Emerson με τις 101 ταινιες που πρεπει να δει κανεις πριν πεθανει. Μαλλον πρεπει να προσεχω απο εδω και περα μην χασω και την τελευταια δικαιολογια υπαρξης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 25 Απριλίου 2006 στις 02:52 Η Maggie έγραψε: #55 25-04-06 02:52 Mean Girls Πολύ γέλιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ines Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ινές αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 361 μηνύματα. 25 Απριλίου 2006 στις 14:41 Η ines έγραψε: #56 25-04-06 14:41 δεν ξερω αν το ανεφερε καποιος, αλλα εχω να πω για το FIGHT CLUB. με κεφαλαια. ειναι τελειο!! εχει και τεραστια μηνυματα που ακομα δεν εχω αποκωδικοποιησει ακομα....και το τελος ειναι υστερικα ρομαντικοσυγκινητικο!!! κατα τα αλλα.......ναι, ξερω οτι εχουν βγει κι αλλες ταινιες εκτος απο αυτο...το jeux d' enfants (αγαπα με αν τολμας) ειναι κι αυτο τελειο. τι μου θυμησατε τωρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 25 Απριλίου 2006 στις 14:52 Η adespoto έγραψε: #57 25-04-06 14:52 Ροζ Πάνθηρας με Peter Sellers, όοοοοοοοοολα τα λεφτά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ^^Vampire^^ Πολύ δραστήριο μέλος Η ^^Vampire^^ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.085 μηνύματα. 26 Απριλίου 2006 στις 03:12 Η ^^Vampire^^: #58 26-04-06 03:12 Όλα από Monty Pythons!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleftra Διάσημο μέλος Η Γεωργία-Γωγούλα-Γωγώ...ακούω σε όλες τις παραλλαγές αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.359 μηνύματα. 1 Μαΐου 2006 στις 13:37 Η kleftra έγραψε: #59 01-05-06 13:37 Το θυμήθηκα γιατί χθες ήθελα να το ξαναδώ(αλλα τελικά έχω μόνο την θήκη το ντιβιντι χάθηκε στην μετακόμιση) "Μάθε παιδί μου γράμματα". Ξέρω ότι δεν έχετε τις ελληνικές ταινίες σε υπόληψη όμως είναι αρκετά καυστική(δεδομένου και την εποχή που κυκλοφόρησε) κι αξίζει να την δείτε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maik85 Πολύ δραστήριο μέλος Ο maik85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 913 μηνύματα. 4 Μαΐου 2006 στις 18:25 Ο maik85 έγραψε: #60 04-05-06 18:25 Λοιπόν, ξεκινάω με τη σειρά που τα θυμάμαι: 1)Η αιώνια λιακάδα ενός καθαρού μυαλού 2)Ο Νονός (Αλ Πατσίνο, Ρόμπερ Ντε Νίρο, Μάρλον Μπράντο, θελετε κι άλλους;; 3)21 Γραμμάρια 4)Το ανθρώπινο στίγμα (The human Stain) 5)Matrix Trilogy 6)Πορφυρά ποτάμια, Προσοχή!! ΜΟΝΟ το 1 (Crimsons Rivers1) 7)Minority report, απλά φοβερό 8)Η σιωπή των αμνών 9)Fight Club 10)Trainspotting Ελπίζω να τα απολαύσετε. Αν σας άρεσαν οι προτάσεις μου θα συνεχίσω και με άλλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 chester20080 Fernando_A Requiem Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Το Freaky Friday είδα,πολύ ωραίο ήταν .Εντάξει,δεν είναι καθόλου γνωστή ταινία αλλά είχε πολύ πλάκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Darkly Noon Νεοφερμένο μέλος Ο Darkly Noon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Δημοσιογράφος. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 23 Απριλίου 2006 στις 12:54 Ο Darkly Noon: #51 23-04-06 12:54 Elephant man The shawshank redemption American beauty Usual suspects The sixth sense Clockwork orange Dogville Terminator 1 Taxi driver Rebecca Dracula(1992) Oldboy Pianist Godfather 25th hour Η Λάμψη Ο Άνθρωπος της Βροχής Το πράσινο μίλι Ο Μισσισιπής Καίγεται Νονός(μόνο το πρώτο) Πολίτης Κέιν Τα φώτα της πόλης Θέλμα και Λουίζ Ποτέ την Κυριακή Τρέξε Λόλα Τρέξε Empire of the Sun Twelve Monkeys Bowling for Columbine Salaam Bombay! Johnny Got His Gun 2046 Koyaanisqatsi Awakenings Mar Adentro (The Sea Inside) Garden State (2004) Leon Το μίσος Οι εραστές της γέφυρας O παγωμένος δρομέας Rabbit - proof fence The Constant Gardener Απέραντο γαλάζιο Vanilla Sky La Haine Boys don't cry The crying game Gattaca The Crow (1994) Last Night [στα ελληνικά "Η τελευταία νύχτα του κόσμου" του Don McKellar] Amarcord (1973) [ στα ελληνικά "Θυμάμαι" του Φελλίνι] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 23 Απριλίου 2006 στις 14:24 Η Maggie έγραψε: #52 23-04-06 14:24 Για τη Λάμψη,λες αυτό με το Νικολσον ή το άλλο? ΥΓ.Παρεμπιπτόντως,το Usual suspects φανταστική ταινία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkly Noon Νεοφερμένο μέλος Ο Darkly Noon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Δημοσιογράφος. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 23 Απριλίου 2006 στις 14:46 Ο Darkly Noon: #53 23-04-06 14:46 Ναι, αυτό με τον Nicholson εννοώ, η άλλη "λάμψη" που ξέρω, είναι το "Shining" που ονομάστηκε "Ο Σολίστας" όταν βγήκε στα σινεμά στην Ελλάδα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KoRaKi Εκκολαπτόμενο μέλος Ο KoRaKi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 201 μηνύματα. 23 Απριλίου 2006 στις 17:21 Ο KoRaKi έγραψε: #54 23-04-06 17:21 Υπαρχει μια πολυ καλη λιστα απο τον J. Emerson με τις 101 ταινιες που πρεπει να δει κανεις πριν πεθανει. Μαλλον πρεπει να προσεχω απο εδω και περα μην χασω και την τελευταια δικαιολογια υπαρξης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 25 Απριλίου 2006 στις 02:52 Η Maggie έγραψε: #55 25-04-06 02:52 Mean Girls Πολύ γέλιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ines Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ινές αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 361 μηνύματα. 25 Απριλίου 2006 στις 14:41 Η ines έγραψε: #56 25-04-06 14:41 δεν ξερω αν το ανεφερε καποιος, αλλα εχω να πω για το FIGHT CLUB. με κεφαλαια. ειναι τελειο!! εχει και τεραστια μηνυματα που ακομα δεν εχω αποκωδικοποιησει ακομα....και το τελος ειναι υστερικα ρομαντικοσυγκινητικο!!! κατα τα αλλα.......ναι, ξερω οτι εχουν βγει κι αλλες ταινιες εκτος απο αυτο...το jeux d' enfants (αγαπα με αν τολμας) ειναι κι αυτο τελειο. τι μου θυμησατε τωρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 25 Απριλίου 2006 στις 14:52 Η adespoto έγραψε: #57 25-04-06 14:52 Ροζ Πάνθηρας με Peter Sellers, όοοοοοοοοολα τα λεφτά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ^^Vampire^^ Πολύ δραστήριο μέλος Η ^^Vampire^^ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.085 μηνύματα. 26 Απριλίου 2006 στις 03:12 Η ^^Vampire^^: #58 26-04-06 03:12 Όλα από Monty Pythons!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleftra Διάσημο μέλος Η Γεωργία-Γωγούλα-Γωγώ...ακούω σε όλες τις παραλλαγές αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.359 μηνύματα. 1 Μαΐου 2006 στις 13:37 Η kleftra έγραψε: #59 01-05-06 13:37 Το θυμήθηκα γιατί χθες ήθελα να το ξαναδώ(αλλα τελικά έχω μόνο την θήκη το ντιβιντι χάθηκε στην μετακόμιση) "Μάθε παιδί μου γράμματα". Ξέρω ότι δεν έχετε τις ελληνικές ταινίες σε υπόληψη όμως είναι αρκετά καυστική(δεδομένου και την εποχή που κυκλοφόρησε) κι αξίζει να την δείτε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maik85 Πολύ δραστήριο μέλος Ο maik85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 913 μηνύματα. 4 Μαΐου 2006 στις 18:25 Ο maik85 έγραψε: #60 04-05-06 18:25 Λοιπόν, ξεκινάω με τη σειρά που τα θυμάμαι: 1)Η αιώνια λιακάδα ενός καθαρού μυαλού 2)Ο Νονός (Αλ Πατσίνο, Ρόμπερ Ντε Νίρο, Μάρλον Μπράντο, θελετε κι άλλους;; 3)21 Γραμμάρια 4)Το ανθρώπινο στίγμα (The human Stain) 5)Matrix Trilogy 6)Πορφυρά ποτάμια, Προσοχή!! ΜΟΝΟ το 1 (Crimsons Rivers1) 7)Minority report, απλά φοβερό 8)Η σιωπή των αμνών 9)Fight Club 10)Trainspotting Ελπίζω να τα απολαύσετε. Αν σας άρεσαν οι προτάσεις μου θα συνεχίσω και με άλλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 chester20080 Fernando_A Requiem Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Elephant man The shawshank redemption American beauty Usual suspects The sixth sense Clockwork orange Dogville Terminator 1 Taxi driver Rebecca Dracula(1992) Oldboy Pianist Godfather 25th hour Η Λάμψη Ο Άνθρωπος της Βροχής Το πράσινο μίλι Ο Μισσισιπής Καίγεται Νονός(μόνο το πρώτο) Πολίτης Κέιν Τα φώτα της πόλης Θέλμα και Λουίζ Ποτέ την Κυριακή Τρέξε Λόλα Τρέξε Empire of the Sun Twelve Monkeys Bowling for Columbine Salaam Bombay! Johnny Got His Gun 2046 Koyaanisqatsi Awakenings Mar Adentro (The Sea Inside) Garden State (2004) Leon Το μίσος Οι εραστές της γέφυρας O παγωμένος δρομέας Rabbit - proof fence The Constant Gardener Απέραντο γαλάζιο Vanilla Sky La Haine Boys don't cry The crying game Gattaca The Crow (1994) Last Night [στα ελληνικά "Η τελευταία νύχτα του κόσμου" του Don McKellar] Amarcord (1973) [ στα ελληνικά "Θυμάμαι" του Φελλίνι] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 23 Απριλίου 2006 στις 14:24 Η Maggie έγραψε: #52 23-04-06 14:24 Για τη Λάμψη,λες αυτό με το Νικολσον ή το άλλο? ΥΓ.Παρεμπιπτόντως,το Usual suspects φανταστική ταινία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkly Noon Νεοφερμένο μέλος Ο Darkly Noon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Δημοσιογράφος. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 23 Απριλίου 2006 στις 14:46 Ο Darkly Noon: #53 23-04-06 14:46 Ναι, αυτό με τον Nicholson εννοώ, η άλλη "λάμψη" που ξέρω, είναι το "Shining" που ονομάστηκε "Ο Σολίστας" όταν βγήκε στα σινεμά στην Ελλάδα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KoRaKi Εκκολαπτόμενο μέλος Ο KoRaKi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 201 μηνύματα. 23 Απριλίου 2006 στις 17:21 Ο KoRaKi έγραψε: #54 23-04-06 17:21 Υπαρχει μια πολυ καλη λιστα απο τον J. Emerson με τις 101 ταινιες που πρεπει να δει κανεις πριν πεθανει. Μαλλον πρεπει να προσεχω απο εδω και περα μην χασω και την τελευταια δικαιολογια υπαρξης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 25 Απριλίου 2006 στις 02:52 Η Maggie έγραψε: #55 25-04-06 02:52 Mean Girls Πολύ γέλιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ines Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ινές αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 361 μηνύματα. 25 Απριλίου 2006 στις 14:41 Η ines έγραψε: #56 25-04-06 14:41 δεν ξερω αν το ανεφερε καποιος, αλλα εχω να πω για το FIGHT CLUB. με κεφαλαια. ειναι τελειο!! εχει και τεραστια μηνυματα που ακομα δεν εχω αποκωδικοποιησει ακομα....και το τελος ειναι υστερικα ρομαντικοσυγκινητικο!!! κατα τα αλλα.......ναι, ξερω οτι εχουν βγει κι αλλες ταινιες εκτος απο αυτο...το jeux d' enfants (αγαπα με αν τολμας) ειναι κι αυτο τελειο. τι μου θυμησατε τωρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 25 Απριλίου 2006 στις 14:52 Η adespoto έγραψε: #57 25-04-06 14:52 Ροζ Πάνθηρας με Peter Sellers, όοοοοοοοοολα τα λεφτά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ^^Vampire^^ Πολύ δραστήριο μέλος Η ^^Vampire^^ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.085 μηνύματα. 26 Απριλίου 2006 στις 03:12 Η ^^Vampire^^: #58 26-04-06 03:12 Όλα από Monty Pythons!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleftra Διάσημο μέλος Η Γεωργία-Γωγούλα-Γωγώ...ακούω σε όλες τις παραλλαγές αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.359 μηνύματα. 1 Μαΐου 2006 στις 13:37 Η kleftra έγραψε: #59 01-05-06 13:37 Το θυμήθηκα γιατί χθες ήθελα να το ξαναδώ(αλλα τελικά έχω μόνο την θήκη το ντιβιντι χάθηκε στην μετακόμιση) "Μάθε παιδί μου γράμματα". Ξέρω ότι δεν έχετε τις ελληνικές ταινίες σε υπόληψη όμως είναι αρκετά καυστική(δεδομένου και την εποχή που κυκλοφόρησε) κι αξίζει να την δείτε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maik85 Πολύ δραστήριο μέλος Ο maik85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 913 μηνύματα. 4 Μαΐου 2006 στις 18:25 Ο maik85 έγραψε: #60 04-05-06 18:25 Λοιπόν, ξεκινάω με τη σειρά που τα θυμάμαι: 1)Η αιώνια λιακάδα ενός καθαρού μυαλού 2)Ο Νονός (Αλ Πατσίνο, Ρόμπερ Ντε Νίρο, Μάρλον Μπράντο, θελετε κι άλλους;; 3)21 Γραμμάρια 4)Το ανθρώπινο στίγμα (The human Stain) 5)Matrix Trilogy 6)Πορφυρά ποτάμια, Προσοχή!! ΜΟΝΟ το 1 (Crimsons Rivers1) 7)Minority report, απλά φοβερό 8)Η σιωπή των αμνών 9)Fight Club 10)Trainspotting Ελπίζω να τα απολαύσετε. Αν σας άρεσαν οι προτάσεις μου θα συνεχίσω και με άλλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 chester20080 Fernando_A Requiem Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Για τη Λάμψη,λες αυτό με το Νικολσον ή το άλλο? ΥΓ.Παρεμπιπτόντως,το Usual suspects φανταστική ταινία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Darkly Noon Νεοφερμένο μέλος Ο Darkly Noon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Δημοσιογράφος. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 23 Απριλίου 2006 στις 14:46 Ο Darkly Noon: #53 23-04-06 14:46 Ναι, αυτό με τον Nicholson εννοώ, η άλλη "λάμψη" που ξέρω, είναι το "Shining" που ονομάστηκε "Ο Σολίστας" όταν βγήκε στα σινεμά στην Ελλάδα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KoRaKi Εκκολαπτόμενο μέλος Ο KoRaKi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 201 μηνύματα. 23 Απριλίου 2006 στις 17:21 Ο KoRaKi έγραψε: #54 23-04-06 17:21 Υπαρχει μια πολυ καλη λιστα απο τον J. Emerson με τις 101 ταινιες που πρεπει να δει κανεις πριν πεθανει. Μαλλον πρεπει να προσεχω απο εδω και περα μην χασω και την τελευταια δικαιολογια υπαρξης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 25 Απριλίου 2006 στις 02:52 Η Maggie έγραψε: #55 25-04-06 02:52 Mean Girls Πολύ γέλιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ines Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ινές αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 361 μηνύματα. 25 Απριλίου 2006 στις 14:41 Η ines έγραψε: #56 25-04-06 14:41 δεν ξερω αν το ανεφερε καποιος, αλλα εχω να πω για το FIGHT CLUB. με κεφαλαια. ειναι τελειο!! εχει και τεραστια μηνυματα που ακομα δεν εχω αποκωδικοποιησει ακομα....και το τελος ειναι υστερικα ρομαντικοσυγκινητικο!!! κατα τα αλλα.......ναι, ξερω οτι εχουν βγει κι αλλες ταινιες εκτος απο αυτο...το jeux d' enfants (αγαπα με αν τολμας) ειναι κι αυτο τελειο. τι μου θυμησατε τωρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 25 Απριλίου 2006 στις 14:52 Η adespoto έγραψε: #57 25-04-06 14:52 Ροζ Πάνθηρας με Peter Sellers, όοοοοοοοοολα τα λεφτά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ^^Vampire^^ Πολύ δραστήριο μέλος Η ^^Vampire^^ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.085 μηνύματα. 26 Απριλίου 2006 στις 03:12 Η ^^Vampire^^: #58 26-04-06 03:12 Όλα από Monty Pythons!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleftra Διάσημο μέλος Η Γεωργία-Γωγούλα-Γωγώ...ακούω σε όλες τις παραλλαγές αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.359 μηνύματα. 1 Μαΐου 2006 στις 13:37 Η kleftra έγραψε: #59 01-05-06 13:37 Το θυμήθηκα γιατί χθες ήθελα να το ξαναδώ(αλλα τελικά έχω μόνο την θήκη το ντιβιντι χάθηκε στην μετακόμιση) "Μάθε παιδί μου γράμματα". Ξέρω ότι δεν έχετε τις ελληνικές ταινίες σε υπόληψη όμως είναι αρκετά καυστική(δεδομένου και την εποχή που κυκλοφόρησε) κι αξίζει να την δείτε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maik85 Πολύ δραστήριο μέλος Ο maik85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 913 μηνύματα. 4 Μαΐου 2006 στις 18:25 Ο maik85 έγραψε: #60 04-05-06 18:25 Λοιπόν, ξεκινάω με τη σειρά που τα θυμάμαι: 1)Η αιώνια λιακάδα ενός καθαρού μυαλού 2)Ο Νονός (Αλ Πατσίνο, Ρόμπερ Ντε Νίρο, Μάρλον Μπράντο, θελετε κι άλλους;; 3)21 Γραμμάρια 4)Το ανθρώπινο στίγμα (The human Stain) 5)Matrix Trilogy 6)Πορφυρά ποτάμια, Προσοχή!! ΜΟΝΟ το 1 (Crimsons Rivers1) 7)Minority report, απλά φοβερό 8)Η σιωπή των αμνών 9)Fight Club 10)Trainspotting Ελπίζω να τα απολαύσετε. Αν σας άρεσαν οι προτάσεις μου θα συνεχίσω και με άλλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 chester20080 Fernando_A Requiem Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ναι, αυτό με τον Nicholson εννοώ, η άλλη "λάμψη" που ξέρω, είναι το "Shining" που ονομάστηκε "Ο Σολίστας" όταν βγήκε στα σινεμά στην Ελλάδα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
KoRaKi Εκκολαπτόμενο μέλος Ο KoRaKi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 201 μηνύματα. 23 Απριλίου 2006 στις 17:21 Ο KoRaKi έγραψε: #54 23-04-06 17:21 Υπαρχει μια πολυ καλη λιστα απο τον J. Emerson με τις 101 ταινιες που πρεπει να δει κανεις πριν πεθανει. Μαλλον πρεπει να προσεχω απο εδω και περα μην χασω και την τελευταια δικαιολογια υπαρξης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 25 Απριλίου 2006 στις 02:52 Η Maggie έγραψε: #55 25-04-06 02:52 Mean Girls Πολύ γέλιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ines Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ινές αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 361 μηνύματα. 25 Απριλίου 2006 στις 14:41 Η ines έγραψε: #56 25-04-06 14:41 δεν ξερω αν το ανεφερε καποιος, αλλα εχω να πω για το FIGHT CLUB. με κεφαλαια. ειναι τελειο!! εχει και τεραστια μηνυματα που ακομα δεν εχω αποκωδικοποιησει ακομα....και το τελος ειναι υστερικα ρομαντικοσυγκινητικο!!! κατα τα αλλα.......ναι, ξερω οτι εχουν βγει κι αλλες ταινιες εκτος απο αυτο...το jeux d' enfants (αγαπα με αν τολμας) ειναι κι αυτο τελειο. τι μου θυμησατε τωρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 25 Απριλίου 2006 στις 14:52 Η adespoto έγραψε: #57 25-04-06 14:52 Ροζ Πάνθηρας με Peter Sellers, όοοοοοοοοολα τα λεφτά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ^^Vampire^^ Πολύ δραστήριο μέλος Η ^^Vampire^^ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.085 μηνύματα. 26 Απριλίου 2006 στις 03:12 Η ^^Vampire^^: #58 26-04-06 03:12 Όλα από Monty Pythons!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleftra Διάσημο μέλος Η Γεωργία-Γωγούλα-Γωγώ...ακούω σε όλες τις παραλλαγές αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.359 μηνύματα. 1 Μαΐου 2006 στις 13:37 Η kleftra έγραψε: #59 01-05-06 13:37 Το θυμήθηκα γιατί χθες ήθελα να το ξαναδώ(αλλα τελικά έχω μόνο την θήκη το ντιβιντι χάθηκε στην μετακόμιση) "Μάθε παιδί μου γράμματα". Ξέρω ότι δεν έχετε τις ελληνικές ταινίες σε υπόληψη όμως είναι αρκετά καυστική(δεδομένου και την εποχή που κυκλοφόρησε) κι αξίζει να την δείτε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maik85 Πολύ δραστήριο μέλος Ο maik85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 913 μηνύματα. 4 Μαΐου 2006 στις 18:25 Ο maik85 έγραψε: #60 04-05-06 18:25 Λοιπόν, ξεκινάω με τη σειρά που τα θυμάμαι: 1)Η αιώνια λιακάδα ενός καθαρού μυαλού 2)Ο Νονός (Αλ Πατσίνο, Ρόμπερ Ντε Νίρο, Μάρλον Μπράντο, θελετε κι άλλους;; 3)21 Γραμμάρια 4)Το ανθρώπινο στίγμα (The human Stain) 5)Matrix Trilogy 6)Πορφυρά ποτάμια, Προσοχή!! ΜΟΝΟ το 1 (Crimsons Rivers1) 7)Minority report, απλά φοβερό 8)Η σιωπή των αμνών 9)Fight Club 10)Trainspotting Ελπίζω να τα απολαύσετε. Αν σας άρεσαν οι προτάσεις μου θα συνεχίσω και με άλλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 chester20080 Fernando_A Requiem Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Υπαρχει μια πολυ καλη λιστα απο τον J. Emerson με τις 101 ταινιες που πρεπει να δει κανεις πριν πεθανει. Μαλλον πρεπει να προσεχω απο εδω και περα μην χασω και την τελευταια δικαιολογια υπαρξης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 25 Απριλίου 2006 στις 02:52 Η Maggie έγραψε: #55 25-04-06 02:52 Mean Girls Πολύ γέλιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ines Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ινές αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 361 μηνύματα. 25 Απριλίου 2006 στις 14:41 Η ines έγραψε: #56 25-04-06 14:41 δεν ξερω αν το ανεφερε καποιος, αλλα εχω να πω για το FIGHT CLUB. με κεφαλαια. ειναι τελειο!! εχει και τεραστια μηνυματα που ακομα δεν εχω αποκωδικοποιησει ακομα....και το τελος ειναι υστερικα ρομαντικοσυγκινητικο!!! κατα τα αλλα.......ναι, ξερω οτι εχουν βγει κι αλλες ταινιες εκτος απο αυτο...το jeux d' enfants (αγαπα με αν τολμας) ειναι κι αυτο τελειο. τι μου θυμησατε τωρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 25 Απριλίου 2006 στις 14:52 Η adespoto έγραψε: #57 25-04-06 14:52 Ροζ Πάνθηρας με Peter Sellers, όοοοοοοοοολα τα λεφτά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ^^Vampire^^ Πολύ δραστήριο μέλος Η ^^Vampire^^ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.085 μηνύματα. 26 Απριλίου 2006 στις 03:12 Η ^^Vampire^^: #58 26-04-06 03:12 Όλα από Monty Pythons!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleftra Διάσημο μέλος Η Γεωργία-Γωγούλα-Γωγώ...ακούω σε όλες τις παραλλαγές αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.359 μηνύματα. 1 Μαΐου 2006 στις 13:37 Η kleftra έγραψε: #59 01-05-06 13:37 Το θυμήθηκα γιατί χθες ήθελα να το ξαναδώ(αλλα τελικά έχω μόνο την θήκη το ντιβιντι χάθηκε στην μετακόμιση) "Μάθε παιδί μου γράμματα". Ξέρω ότι δεν έχετε τις ελληνικές ταινίες σε υπόληψη όμως είναι αρκετά καυστική(δεδομένου και την εποχή που κυκλοφόρησε) κι αξίζει να την δείτε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maik85 Πολύ δραστήριο μέλος Ο maik85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 913 μηνύματα. 4 Μαΐου 2006 στις 18:25 Ο maik85 έγραψε: #60 04-05-06 18:25 Λοιπόν, ξεκινάω με τη σειρά που τα θυμάμαι: 1)Η αιώνια λιακάδα ενός καθαρού μυαλού 2)Ο Νονός (Αλ Πατσίνο, Ρόμπερ Ντε Νίρο, Μάρλον Μπράντο, θελετε κι άλλους;; 3)21 Γραμμάρια 4)Το ανθρώπινο στίγμα (The human Stain) 5)Matrix Trilogy 6)Πορφυρά ποτάμια, Προσοχή!! ΜΟΝΟ το 1 (Crimsons Rivers1) 7)Minority report, απλά φοβερό 8)Η σιωπή των αμνών 9)Fight Club 10)Trainspotting Ελπίζω να τα απολαύσετε. Αν σας άρεσαν οι προτάσεις μου θα συνεχίσω και με άλλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 chester20080 Fernando_A Requiem Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Mean Girls Πολύ γέλιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ines Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ινές αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 361 μηνύματα. 25 Απριλίου 2006 στις 14:41 Η ines έγραψε: #56 25-04-06 14:41 δεν ξερω αν το ανεφερε καποιος, αλλα εχω να πω για το FIGHT CLUB. με κεφαλαια. ειναι τελειο!! εχει και τεραστια μηνυματα που ακομα δεν εχω αποκωδικοποιησει ακομα....και το τελος ειναι υστερικα ρομαντικοσυγκινητικο!!! κατα τα αλλα.......ναι, ξερω οτι εχουν βγει κι αλλες ταινιες εκτος απο αυτο...το jeux d' enfants (αγαπα με αν τολμας) ειναι κι αυτο τελειο. τι μου θυμησατε τωρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 25 Απριλίου 2006 στις 14:52 Η adespoto έγραψε: #57 25-04-06 14:52 Ροζ Πάνθηρας με Peter Sellers, όοοοοοοοοολα τα λεφτά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ^^Vampire^^ Πολύ δραστήριο μέλος Η ^^Vampire^^ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.085 μηνύματα. 26 Απριλίου 2006 στις 03:12 Η ^^Vampire^^: #58 26-04-06 03:12 Όλα από Monty Pythons!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleftra Διάσημο μέλος Η Γεωργία-Γωγούλα-Γωγώ...ακούω σε όλες τις παραλλαγές αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.359 μηνύματα. 1 Μαΐου 2006 στις 13:37 Η kleftra έγραψε: #59 01-05-06 13:37 Το θυμήθηκα γιατί χθες ήθελα να το ξαναδώ(αλλα τελικά έχω μόνο την θήκη το ντιβιντι χάθηκε στην μετακόμιση) "Μάθε παιδί μου γράμματα". Ξέρω ότι δεν έχετε τις ελληνικές ταινίες σε υπόληψη όμως είναι αρκετά καυστική(δεδομένου και την εποχή που κυκλοφόρησε) κι αξίζει να την δείτε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maik85 Πολύ δραστήριο μέλος Ο maik85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 913 μηνύματα. 4 Μαΐου 2006 στις 18:25 Ο maik85 έγραψε: #60 04-05-06 18:25 Λοιπόν, ξεκινάω με τη σειρά που τα θυμάμαι: 1)Η αιώνια λιακάδα ενός καθαρού μυαλού 2)Ο Νονός (Αλ Πατσίνο, Ρόμπερ Ντε Νίρο, Μάρλον Μπράντο, θελετε κι άλλους;; 3)21 Γραμμάρια 4)Το ανθρώπινο στίγμα (The human Stain) 5)Matrix Trilogy 6)Πορφυρά ποτάμια, Προσοχή!! ΜΟΝΟ το 1 (Crimsons Rivers1) 7)Minority report, απλά φοβερό 8)Η σιωπή των αμνών 9)Fight Club 10)Trainspotting Ελπίζω να τα απολαύσετε. Αν σας άρεσαν οι προτάσεις μου θα συνεχίσω και με άλλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 chester20080 Fernando_A Requiem Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
δεν ξερω αν το ανεφερε καποιος, αλλα εχω να πω για το FIGHT CLUB. με κεφαλαια. ειναι τελειο!! εχει και τεραστια μηνυματα που ακομα δεν εχω αποκωδικοποιησει ακομα....και το τελος ειναι υστερικα ρομαντικοσυγκινητικο!!! κατα τα αλλα.......ναι, ξερω οτι εχουν βγει κι αλλες ταινιες εκτος απο αυτο...το jeux d' enfants (αγαπα με αν τολμας) ειναι κι αυτο τελειο. τι μου θυμησατε τωρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 25 Απριλίου 2006 στις 14:52 Η adespoto έγραψε: #57 25-04-06 14:52 Ροζ Πάνθηρας με Peter Sellers, όοοοοοοοοολα τα λεφτά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ^^Vampire^^ Πολύ δραστήριο μέλος Η ^^Vampire^^ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.085 μηνύματα. 26 Απριλίου 2006 στις 03:12 Η ^^Vampire^^: #58 26-04-06 03:12 Όλα από Monty Pythons!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleftra Διάσημο μέλος Η Γεωργία-Γωγούλα-Γωγώ...ακούω σε όλες τις παραλλαγές αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.359 μηνύματα. 1 Μαΐου 2006 στις 13:37 Η kleftra έγραψε: #59 01-05-06 13:37 Το θυμήθηκα γιατί χθες ήθελα να το ξαναδώ(αλλα τελικά έχω μόνο την θήκη το ντιβιντι χάθηκε στην μετακόμιση) "Μάθε παιδί μου γράμματα". Ξέρω ότι δεν έχετε τις ελληνικές ταινίες σε υπόληψη όμως είναι αρκετά καυστική(δεδομένου και την εποχή που κυκλοφόρησε) κι αξίζει να την δείτε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maik85 Πολύ δραστήριο μέλος Ο maik85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 913 μηνύματα. 4 Μαΐου 2006 στις 18:25 Ο maik85 έγραψε: #60 04-05-06 18:25 Λοιπόν, ξεκινάω με τη σειρά που τα θυμάμαι: 1)Η αιώνια λιακάδα ενός καθαρού μυαλού 2)Ο Νονός (Αλ Πατσίνο, Ρόμπερ Ντε Νίρο, Μάρλον Μπράντο, θελετε κι άλλους;; 3)21 Γραμμάρια 4)Το ανθρώπινο στίγμα (The human Stain) 5)Matrix Trilogy 6)Πορφυρά ποτάμια, Προσοχή!! ΜΟΝΟ το 1 (Crimsons Rivers1) 7)Minority report, απλά φοβερό 8)Η σιωπή των αμνών 9)Fight Club 10)Trainspotting Ελπίζω να τα απολαύσετε. Αν σας άρεσαν οι προτάσεις μου θα συνεχίσω και με άλλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 chester20080 Fernando_A Requiem Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ροζ Πάνθηρας με Peter Sellers, όοοοοοοοοολα τα λεφτά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
^^Vampire^^ Πολύ δραστήριο μέλος Η ^^Vampire^^ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.085 μηνύματα. 26 Απριλίου 2006 στις 03:12 Η ^^Vampire^^: #58 26-04-06 03:12 Όλα από Monty Pythons!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleftra Διάσημο μέλος Η Γεωργία-Γωγούλα-Γωγώ...ακούω σε όλες τις παραλλαγές αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.359 μηνύματα. 1 Μαΐου 2006 στις 13:37 Η kleftra έγραψε: #59 01-05-06 13:37 Το θυμήθηκα γιατί χθες ήθελα να το ξαναδώ(αλλα τελικά έχω μόνο την θήκη το ντιβιντι χάθηκε στην μετακόμιση) "Μάθε παιδί μου γράμματα". Ξέρω ότι δεν έχετε τις ελληνικές ταινίες σε υπόληψη όμως είναι αρκετά καυστική(δεδομένου και την εποχή που κυκλοφόρησε) κι αξίζει να την δείτε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maik85 Πολύ δραστήριο μέλος Ο maik85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 913 μηνύματα. 4 Μαΐου 2006 στις 18:25 Ο maik85 έγραψε: #60 04-05-06 18:25 Λοιπόν, ξεκινάω με τη σειρά που τα θυμάμαι: 1)Η αιώνια λιακάδα ενός καθαρού μυαλού 2)Ο Νονός (Αλ Πατσίνο, Ρόμπερ Ντε Νίρο, Μάρλον Μπράντο, θελετε κι άλλους;; 3)21 Γραμμάρια 4)Το ανθρώπινο στίγμα (The human Stain) 5)Matrix Trilogy 6)Πορφυρά ποτάμια, Προσοχή!! ΜΟΝΟ το 1 (Crimsons Rivers1) 7)Minority report, απλά φοβερό 8)Η σιωπή των αμνών 9)Fight Club 10)Trainspotting Ελπίζω να τα απολαύσετε. Αν σας άρεσαν οι προτάσεις μου θα συνεχίσω και με άλλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 chester20080 Fernando_A Requiem Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Όλα από Monty Pythons!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kleftra Διάσημο μέλος Η Γεωργία-Γωγούλα-Γωγώ...ακούω σε όλες τις παραλλαγές αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.359 μηνύματα. 1 Μαΐου 2006 στις 13:37 Η kleftra έγραψε: #59 01-05-06 13:37 Το θυμήθηκα γιατί χθες ήθελα να το ξαναδώ(αλλα τελικά έχω μόνο την θήκη το ντιβιντι χάθηκε στην μετακόμιση) "Μάθε παιδί μου γράμματα". Ξέρω ότι δεν έχετε τις ελληνικές ταινίες σε υπόληψη όμως είναι αρκετά καυστική(δεδομένου και την εποχή που κυκλοφόρησε) κι αξίζει να την δείτε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maik85 Πολύ δραστήριο μέλος Ο maik85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 913 μηνύματα. 4 Μαΐου 2006 στις 18:25 Ο maik85 έγραψε: #60 04-05-06 18:25 Λοιπόν, ξεκινάω με τη σειρά που τα θυμάμαι: 1)Η αιώνια λιακάδα ενός καθαρού μυαλού 2)Ο Νονός (Αλ Πατσίνο, Ρόμπερ Ντε Νίρο, Μάρλον Μπράντο, θελετε κι άλλους;; 3)21 Γραμμάρια 4)Το ανθρώπινο στίγμα (The human Stain) 5)Matrix Trilogy 6)Πορφυρά ποτάμια, Προσοχή!! ΜΟΝΟ το 1 (Crimsons Rivers1) 7)Minority report, απλά φοβερό 8)Η σιωπή των αμνών 9)Fight Club 10)Trainspotting Ελπίζω να τα απολαύσετε. Αν σας άρεσαν οι προτάσεις μου θα συνεχίσω και με άλλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Το θυμήθηκα γιατί χθες ήθελα να το ξαναδώ(αλλα τελικά έχω μόνο την θήκη το ντιβιντι χάθηκε στην μετακόμιση) "Μάθε παιδί μου γράμματα". Ξέρω ότι δεν έχετε τις ελληνικές ταινίες σε υπόληψη όμως είναι αρκετά καυστική(δεδομένου και την εποχή που κυκλοφόρησε) κι αξίζει να την δείτε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maik85 Πολύ δραστήριο μέλος Ο maik85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 913 μηνύματα. 4 Μαΐου 2006 στις 18:25 Ο maik85 έγραψε: #60 04-05-06 18:25 Λοιπόν, ξεκινάω με τη σειρά που τα θυμάμαι: 1)Η αιώνια λιακάδα ενός καθαρού μυαλού 2)Ο Νονός (Αλ Πατσίνο, Ρόμπερ Ντε Νίρο, Μάρλον Μπράντο, θελετε κι άλλους;; 3)21 Γραμμάρια 4)Το ανθρώπινο στίγμα (The human Stain) 5)Matrix Trilogy 6)Πορφυρά ποτάμια, Προσοχή!! ΜΟΝΟ το 1 (Crimsons Rivers1) 7)Minority report, απλά φοβερό 8)Η σιωπή των αμνών 9)Fight Club 10)Trainspotting Ελπίζω να τα απολαύσετε. Αν σας άρεσαν οι προτάσεις μου θα συνεχίσω και με άλλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Λοιπόν, ξεκινάω με τη σειρά που τα θυμάμαι: 1)Η αιώνια λιακάδα ενός καθαρού μυαλού 2)Ο Νονός (Αλ Πατσίνο, Ρόμπερ Ντε Νίρο, Μάρλον Μπράντο, θελετε κι άλλους;; 3)21 Γραμμάρια 4)Το ανθρώπινο στίγμα (The human Stain) 5)Matrix Trilogy 6)Πορφυρά ποτάμια, Προσοχή!! ΜΟΝΟ το 1 (Crimsons Rivers1) 7)Minority report, απλά φοβερό 8)Η σιωπή των αμνών 9)Fight Club 10)Trainspotting Ελπίζω να τα απολαύσετε. Αν σας άρεσαν οι προτάσεις μου θα συνεχίσω και με άλλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.