lost_in_space
Πολύ δραστήριο μέλος

Η σιωπή των αμνών
Van Helsing
Last action hero
Δίδυμοι
Ασκήσεις ηρεμίας
The Butterfly Effect
π
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Rempeskes
Επιφανές μέλος

Κάθομαι δηλ. αναπαυτικά (σε μια άβολη καρέκλα), με κόκα κόλα και πατατάκια, και περιμένω να γελάσω με τους βλάκες χαρακτήρες, που φαίνεται 1000% ότι θα τους φάνε τα ζόμπι, και με τα ντοματόζουμα να πετάγονται παντού...
Καμμία σχέση. Απογοητεύτηκα.
Πρόκειται για ένα ωμό σχόλιο πάνω στη σημερινή κατάσταση... Τα ζόμπι είναι είδος διασκέδασης, τα κρατούν έξω από τις πόλεις με πολυβόλα, μέσα στις πόλεις οι φτωχοί ζούν χειρότερα από τα ζόμπι, καθώς οι πλούσιοι πίνουν σαμπάνιες στά ρετιρέ των πολυκατοικιών.
Αλλά τα ζόμπι - και εδώ φαίνεται το πόσο άρρωστος είναι ο άνθρωπος που συνέλαβε την "νύχτα των ζωντανών νεκρών" - αποκτούν μια στοιχειώδη νοημοσύνη. Ένας τους βασικά, αλλά οι πράξεις του δίνουν το παράδειγμα σε άλλους, όπως έγινε και με τις άτριχες μαϊμούδες του είδους χόμο. Και μπουκάρουν - τη στιγμή που οι πλούσιοι είναι απασχολημένοι με τις δικές τους ηλίθιες έχθρες, για να δουν καθαρά ποιός είναι η απειλή - και νοιώθεις πως ίσως το αξίζουν. Όχι. Το δικαιούνται να τιμωρηθούν (!!)

Σε μια σκηνή, μπουκάρουν τα ζόμπι μέσα σε ένα εμπορικό κέντρο, και πάυει να είναι διασκεδαστική η ταινία. Ρακένδυτοι, γεμάτοι φονική μανία, σφάζουν και μακελεύουν τους κακομοίρηδες με τα κουστούμια, που πίστευαν πως ο κόσμος τους είναι απρόσβλητος από την ωμή πραγματικότητα. Σα τον μέσο αμερικανό, το πρωί της 11/9 δηλαδή...
Και έχασα την ορεξή μου. Έπαψα να βλέπω τα ζόμπι σαν διασκεδαστικά τερατάκια.
Πρόκειται για ανθρώπους...

Οκ, νεκροί, καννίβαλοι, φοράνε βρώμικα ρούχα, αλλά το να είσαι νεκρός δεν είναι ό,τι χειρότερο... Κάποιοι έχουν κάνει μεγαλύτερη ζημιά πεθαμένοι, παρά ζωντανοί άλλωστε.
Το θέμα παραμένει. Πως θα ξαναδώ ταινία με ζόμπι τώρα;

Θα τους βλέπω με συμπάθεια ή απέχθεια.
Και δε μπορώ να λαμβάνω θέση... Έχει πιο πολύ πλάκα να κάνεις χαβαλέ με τα τέρατα...

Ορίστε λοιπόν. Τέρμα οι ζομποταινίες για μένα...

ΥΓ. Κάπου πέτυχα μια ταινία του Ντε Λαουρέντις με κάτι δαιμονισμένους, είχε και saxon&nephilim στο σάουντρακ... Την ξενέρα μου μέσα, ελπίζω να μην την είδε πολιτικά και αυτός!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lost_in_space
Πολύ δραστήριο μέλος

Naida
Νεοφερμένο μέλος

Lock, Stock and Two Smoking Barrels του Guy Ritchie
Dead και Coffee and Cigarettes του Jim Jarmush
Les Choristes του Christophe Barratier
21 grams του Alejandro González Iñárritu
Mystic River του Clint Eastwood
Underground, Black Cat, White Cat και Αll the Invisible Children του Emir Kusturica
Intacto του Juan Carlos Fresnadillo
και πολλές άλλες, αυτές θυμάμαι τώρα...

Bill_1992
Περιβόητο μέλος

faithplus1
Πολύ δραστήριο μέλος

Το θέμα είναι ότι δε θυμάμαι ούτε τον τίτλο της ταινίας ούτε το όνομα κάποιου ηθοποιού.
Αυτό που θυμάμαι με την άτιμη την ελεφαντίσια μνήμη μου είναι ότι ο τίτλος της ταινίας ήταν τα ονόματα των δύο ηθοποιών (δηλαδή ήταν "οένας και οάλλος" κάπως).
Μήπως ξέρει κάποιος περί ποιας ταινίας πρόκειται?Εντάξει, με τόσα στοιχεία που σας έδωσα είναι παιχνιδάκι νομίζω.

edit: Άκυρο.Τη βρήκα βάζοντας στο imdb να ψάξει για ταινίες με and στον τίτλο...

The Stand
Πολύ δραστήριο μέλος

Το πράσινο μίλι
Η Λάμψη(με τον Τζακ Νίκολσον)
Εκπληκτικές.Υπέροχη πλοκή,εξαίσιο σενάριο και ονειρεμένο cast.

Αρχική Δημοσίευση από Nicko_McBrain:Στην φωλιά του κούκου
Το πράσινο μίλι
Η Λάμψη(με τον Τζακ Νίκολσον)
Εκπληκτικές.Υπέροχη πλοκή,εξαίσιο σενάριο και ονειρεμένο cast.
Το Πράσινο Μίλι γα.... και δέρνει! Ταινιάρα στα σίγουρα.
Αλλά η καλύτερη ταινία που έχω δει ποτέ μου είναι το Breaking The Waves.
(Lars von Trier σε σκηνοθεσία νομίζω, το καστ δεν το θυμάμαι αλλά είναι η μοναδική ταινία που με έκανε να κοντέψω να κλάψω! χD)
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

xmavidis
Νεοφερμένο μέλος

Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

εγώ δεν μπορώ να πω ότι την προτιμώ αλλά μιας που μου την θύμησες ΚΑΙ αυτή, έχω να πω ότι είναι εξαιρετική ταινία και για μένα είναι στο ίδιο επίπεδο με το πράσινο μίλιΑρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone:Ο μοναδικος ειμαι που προτιμαει την τελευταια εξοδο απο το πρασινο μιλι;
xristinaki
Δραστήριο μέλος

weak and powerless
Διάσημο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone:Ο μοναδικος ειμαι που προτιμαει την τελευταια εξοδο απο το πρασινο μιλι;
μπα

Aayla
Εκκολαπτόμενο μέλος

Wuthering Heights ('39)
While you were sleeping
You've got mail
Emma (Paltrow)
Για λάτρεις επιστ. φαντασίας
STAR WARS (μετά απ'αυτό το Χάος)
Για... σινεφίλ
Άνοιξη, Καλοκαίρι, Φθινόπωρο, Χειμώνας και Άνοιξη...
Για περιπέτεια και άφθονο γέλιο
Back to the future (trilogy)
Indiana Jones (trilogy)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moonlight
Διάσημο μέλος

προχθες αντεληφθειν οτι δεν εχω δει το ' The notebook'... αυτο το θυμαμαι γιατι πρεπει να το δω

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

1. My sister's keeper --> Πολύ κλάμα όμως...
2. The proposal --> Η Σάντρα σε ρόλο που της πάει γάντι...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.